Meni Search

Superman

Rezanci s krušnim mrvicama

Pohani tofu s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Orada s krumpirom i mladim lukom
Riba u škartocu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Dječje lazanje
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Obojeni hamburger
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Ramstek i salata s roštilja
Mini lazanje
Kokošja juha s požirakima
Pureća rolada s mlincima
Brownie s kajenskim paprom
Nadjevene lignje
Lungić s toplom salatom od šparoga
Tuna burger
Teriyaki piletina
Piletina sa šafranom
Velika Britanija - Pastirska pita
Finska - Juha s lososom
Mesne okruglice na ražnjiću
Sočna pureća rolada
Tjestenina u finom umaku
Piletina s nadjevom od ajvara
Ramsteak u seksi umaku
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Špageti na kineski način
Hrskavi trokuti
Kaštelanski makaruni
Lazanje u tavi
Svinjski file s povrćem
BBQ cheeseburger
Janjetina s medom od kadulje
Ljetni lungić
Srneći file na salatu
Svinjski gulaš
Teleći savici u umaku od grejpa
Koprivnički odojak
Pileći gulaš
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Janjetina na padelu
Pileća prsa punjena čvarcima
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Odresci s umakom od kupina
Jabučni krumpirići s cimetom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kroketi od piletine
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Skandinavske rolice s cimetom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rižoto s tri vrste gljiva
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Svinjski file s grila
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mirisna pureća rolada
Vratina sa sezonskim povrćem
Piletina s kozjim sirom
Salata s mljevenim mesom
Pileći bataci s umakom od luka
Bugarska pita od krumpira
Fish&Chips u tortilji
Rebarca s grilla
Brancinovo oko
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Teleći odresci u umaku od višanja
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Bruskete od cvjetače
Zlatna piletina
Macho hamburger
Piletina Kiev
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bruskete s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Brusketa s avokadom
Goveđa rebarca sa zeljem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Blagdanska rolada
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina s mascarponeom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Manastirski đuveč
Pileća prsa iz pećnice
Piletina u pivu
Dip od južnog voća
Kunić na bijelo
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rebarca s graškom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Hrskava pileća krilca
Ljetni ražnjići
Pašticada s njokima
Rižoto s dagnjama
Proljetna janjetina
Hrskavo pečeno pile
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pohani zamotuljci
Mladi krumpir s ajvarom
Meksička party salata
Popečci od cvjetače
Grill vratina u sendviču
Sočni pureći ražnjići
Piletina u aromatičnom omotaču
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Slatka patka
Špageti mediteraneo
Lignje na šumskom rižotu
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pizza sirni jastučići
Ramstek s povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke