Meni Search

Superman

Rezanci s krušnim mrvicama

Pohani zamotuljci
Pileći gulaš
Mladi krumpir s ajvarom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Špageti na kineski način
Piletina s nadjevom od ajvara
Mirisna pureća rolada
Svinjski file s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Brusketa s avokadom
Vratina sa sezonskim povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Blagdanska rolada
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Slatka patka
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Ljetni lungić
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Svinjski file s grila
Lignje na šumskom rižotu
Bugarska pita od krumpira
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rebarca s grilla
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kuglice od riže i svježeg sira
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Bruskete od cvjetače
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ramstek s povrćem
Rebarca s graškom
Pohani tofu s povrćem
Obojeni hamburger
Rižoto s dagnjama
Sočna pureća rolada
Manastirski đuveč
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci s umakom od kupina
Skandinavske rolice s cimetom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Salata s mljevenim mesom
Janjetina na padelu
Roštilj s umakom Romesco
Zlatna piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Popečci od cvjetače
Pizza sirni jastučići
Sočni pureći ražnjići
Grill vratina u sendviču
Kroketi od piletine
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Hrskavo pečeno pile
Piletina Kiev
BBQ cheeseburger
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Lazanje u tavi
Lungić s toplom salatom od šparoga
Mini lazanje
Tjestenina fuži s tartufima
Macho hamburger
Dječje lazanje
Tjestenina u finom umaku
Špageti mediteraneo
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Finska - Juha s lososom
Riba u škartocu
Ramstek i salata s roštilja
Dip od južnog voća
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Goveđa rebarca sa zeljem
Nadjevene lignje
Kokošja juha s požirakima
Mesne okruglice na ražnjiću
Tuna burger
Teleći savici u umaku od grejpa
Brownie s kajenskim paprom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kaštelanski makaruni
Pileći bataci s umakom od luka
Hrskavi trokuti
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina s kozjim sirom
Ljetni ražnjići
Teriyaki piletina
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kunić na bijelo
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Proljetna janjetina
Piletina sa šafranom
Meksička party salata
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Fish&Chips u tortilji
Norveška krem juha od ribe i kozica
Ramsteak u seksi umaku
Bruskete s povrćem
Koprivnički odojak
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina u aromatičnom omotaču
Pileća prsa punjena čvarcima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Svinjski gulaš
Piletina s mascarponeom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Janjetina s medom od kadulje
Rižoto s tri vrste gljiva
Pileća prsa iz pećnice
Pašticada s njokima
Hrskava pileća krilca
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina u pivu
Srneći file na salatu
Pita s muškatnom bundevom i makom
Brancinovo oko
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke