Meni Search

Superman

Rezanci s krušnim mrvicama

Mesne okruglice na ražnjiću
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Hrskava pileća krilca
Vratina sa sezonskim povrćem
Ljetni lungić
Pohani zamotuljci
Rižoto s tri vrste gljiva
Kunić na bijelo
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Lazanje u tavi
Proljetna janjetina
Kokošja juha s požirakima
Dječje lazanje
Špageti mediteraneo
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Bugarska pita od krumpira
Pohani tofu s povrćem
Špageti na kineski način
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lungić s toplom salatom od šparoga
Piletina u pivu
Roštilj s umakom Romesco
Piletina s mascarponeom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Brusketa s avokadom
Ramstek i salata s roštilja
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pileći bataci s umakom od luka
Janjetina s medom od kadulje
Pileći gulaš
Teleći savici u umaku od grejpa
Odresci s umakom od kupina
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ljetni ražnjići
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Grill vratina u sendviču
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Sočni pureći ražnjići
Manastirski đuveč
Piletina sa šafranom
Ramstek s povrćem
Janjetina na padelu
Ramsteak u seksi umaku
Lignje na šumskom rižotu
Pašticada s njokima
Mirisna pureća rolada
Svinjski file s grila
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pileća prsa iz pećnice
Salata s mljevenim mesom
Hrskavo pečeno pile
Koprivnički odojak
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rižoto s dagnjama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Goveđa rebarca sa zeljem
Pizza sirni jastučići
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rebarca s graškom
Piletina s kozjim sirom
Popečci od cvjetače
Mladi krumpir s ajvarom
Kroketi od piletine
Velika Britanija - Pastirska pita
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kuglice od riže i svježeg sira
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kaštelanski makaruni
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Obojeni hamburger
Nadjevene lignje
Tjestenina u finom umaku
Teriyaki piletina
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Bruskete s povrćem
Finska - Juha s lososom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Jabučni krumpirići s cimetom
Hrskavi trokuti
Zlatna piletina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Dip od južnog voća
Meksička party salata
Mini lazanje
Sočna pureća rolada
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina s nadjevom od ajvara
Slatka patka
Bruskete od cvjetače
Svinjski gulaš
Tuna burger
Skandinavske rolice s cimetom
Teleći odresci u umaku od višanja
Riba u škartocu
Pita s muškatnom bundevom i makom
BBQ cheeseburger
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Macho hamburger
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Svinjski file s povrćem
Brancinovo oko
Piletina Kiev
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pileća prsa punjena čvarcima
Fish&Chips u tortilji
BBQ svinjska rebarca u foliji
Srneći file na salatu
Tjestenina fuži s tartufima
Pureća rolada s mlincima
Brownie s kajenskim paprom
Rebarca s grilla
Blagdanska rolada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke