Meni Search

Superwoman

Rezanci s krušnim mrvicama

Mini lazanje
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Goveđa rebarca sa zeljem
Bruskete od cvjetače
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Grill vratina u sendviču
Rižini ravioli s mozzarellom
Obojeni hamburger
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pileći bataci s umakom od luka
Pita s muškatnom bundevom i makom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Fish&Chips u tortilji
Rižoto s dagnjama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Blagdanska rolada
Pileći gulaš
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Meksička party salata
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Odresci u umaku s češnjakom
Rebarca s grilla
Piletina s kozjim sirom
Skandinavske rolice s cimetom
Gulaš od oslića i povrća
Kaštelanski makaruni
Svinjski file s povrćem
Pogača sa sardinom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Šampinjoni u palačinki
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mesne okruglice na ražnjiću
Rebarca s graškom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mini shepherd's pie
Sočna pureća rolada
Janjetina na padelu
Teriyaki piletina
Punjena teleća prsa
Manastirski đuveč
Lignje na šumskom rižotu
Popečci od cvjetače
Pohani zamotuljci
Orada s krumpirom i mladim lukom
Sočni pureći ražnjići
Pileća prsa punjena čvarcima
Mladi krumpir s ajvarom
Finska - Juha s lososom
Lazanje u tavi
Kolinjsko zelje s frišketinom
Srneći file na salatu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Svinjski file s grila
Lungić s toplom salatom od šparoga
Ramstek s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pohani tofu s povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Dip od južnog voća
Piletina Kiev
Salata s mljevenim mesom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Male teleće pitice
BBQ cheeseburger
Cous-cous s povrćem
Bruskete s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ramsteak u seksi umaku
Zlatna piletina
Pureća rolada s mlincima
Riba u škartocu
Hrskavi trokuti
Bugarska pita od krumpira
Janjetina s medom od kadulje
Hrskava pileća krilca
Teleći odresci u umaku od višanja
Brownie s kajenskim paprom
Piletina u aromatičnom omotaču
Lignji po gosposki
Brudet
Brusketa s avokadom
Piletina u pivu
Bakalar s krumpirom
Bouillabaisse
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Brancinovo oko
Ljetni ražnjići
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Dječje lazanje
Tuna burger
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Teleći savici u umaku od grejpa
Roštilj s umakom Romesco
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Slatka patka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Tjestenina fuži s tartufima
Ljetni lungić
Mirisna pureća rolada
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Odresci s umakom od kupina
Energetske kuglice s kurkumom
Špageti na kineski način
Kunić na bijelo
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina s mascarponeom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Kuglice od riže i svježeg sira
Špageti mediteraneo
Kroketi od piletine
Pašticada voli penne a ti mene
Jabučni krumpirići s cimetom
Rižoto s tri vrste gljiva
Svinjski gulaš
Pizza sirni jastučići
Hrskavo pečeno pile
Riblji ražnjići
Proljetna janjetina
Piletina sa šafranom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Marinirane srdele
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke