Meni Search

Superwoman

Rezanci s krušnim mrvicama

Šampinjoni u palačinki
Svinjski file s povrćem
Manastirski đuveč
Kuglice od riže i svježeg sira
Teriyaki piletina
Brudet
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rižoto s dagnjama
Ljetni lungić
Male teleće pitice
Gulaš od oslića i povrća
Svinjski file s grila
Pileći gulaš
Hrskavo pečeno pile
Blagdanska rolada
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Velika Britanija - Pastirska pita
Pohani tofu s povrćem
Rebarca s graškom
Pašticada voli penne a ti mene
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Bakalar s krumpirom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Hrskava pileća krilca
Punjena teleća prsa
Janjetina na padelu
Pizza sirni jastučići
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Janjetina s medom od kadulje
Brusketa s avokadom
Dječje lazanje
Dip od južnog voća
Kolinjsko zelje s frišketinom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Ljetni ražnjići
Mesne okruglice na ražnjiću
Kunić na bijelo
Nadjeveni kaneloni u umaku
Sočna pureća rolada
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
BBQ cheeseburger
Brownie s kajenskim paprom
Fish&Chips u tortilji
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Roštilj s umakom Romesco
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Tuna burger
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pureća rolada s mlincima
Pohani zamotuljci
Lazanje u tavi
Salata s mljevenim mesom
Goveđa rebarca sa zeljem
Bruskete s povrćem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pileći bataci s umakom od luka
Svinjski gulaš
Rižini ravioli s mozzarellom
Ramsteak u seksi umaku
Lignje na šumskom rižotu
Pileća prsa punjena čvarcima
Jabučni krumpirići s cimetom
Proljetna janjetina
Odresci u umaku s češnjakom
Kroketi od piletine
Lignji po gosposki
Piletina sa šafranom
Skandinavske rolice s cimetom
Meksička party salata
Slatka patka
Rebarca s grilla
Odresci s umakom od kupina
Piletina Kiev
Brancinovo oko
Lungić s toplom salatom od šparoga
Tjestenina fuži s tartufima
Teleći savici u umaku od grejpa
Špageti mediteraneo
Bouillabaisse
Hrskavi trokuti
Ramstek s povrćem
Riba u škartocu
Špageti na kineski način
Obojeni hamburger
Srneći file na salatu
Kaštelanski makaruni
Finska - Juha s lososom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Teleći odresci u umaku od višanja
Mirisna pureća rolada
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina u pivu
Energetske kuglice s kurkumom
Zlatna piletina
Sočni pureći ražnjići
Bruskete od cvjetače
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Riblji ražnjići
Piletina u aromatičnom omotaču
Mini shepherd's pie
Marinirane srdele
Pogača sa sardinom
Bugarska pita od krumpira
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Mini lazanje
Rižoto s tri vrste gljiva
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina s mascarponeom
Grill vratina u sendviču
Cous-cous s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pita s muškatnom bundevom i makom
Popečci od cvjetače
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke