Meni Search

Superwoman

Rezanci s krušnim mrvicama

Rebarca s graškom
Obojeni hamburger
Blagdanska rolada
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Lignji po gosposki
Ramstek s povrćem
Kunić na bijelo
Špageti mediteraneo
Ramsteak u seksi umaku
Tuna burger
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pohani zamotuljci
Male teleće pitice
Srneći file na salatu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Riblji ražnjići
Pileća prsa punjena čvarcima
Hrskava pileća krilca
Velika Britanija - Pastirska pita
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rižini ravioli s mozzarellom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Svinjski file s povrćem
Mini shepherd's pie
Ljetni lungić
Brancinovo oko
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Bruskete od cvjetače
Cous-cous s povrćem
Brusketa s avokadom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Goveđa rebarca sa zeljem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Manastirski đuveč
Popečci od cvjetače
Piletina Kiev
Orada s krumpirom i mladim lukom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina u aromatičnom omotaču
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Brudet
Fish&Chips u tortilji
Dječje lazanje
Sočni pureći ražnjići
Teleći savici u umaku od grejpa
Šampinjoni u palačinki
Lazanje u tavi
Gulaš od oslića i povrća
Bugarska pita od krumpira
Ljetni ražnjići
Mini lazanje
Finska - Juha s lososom
Kroketi od piletine
Dip od južnog voća
Kuglice od riže i svježeg sira
Odresci u umaku s češnjakom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Kruh od cvjetače s kurkumom
Bruskete s povrćem
Pileći gulaš
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Teleći odresci u umaku od višanja
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pogača sa sardinom
Kaštelanski makaruni
Lungić s toplom salatom od šparoga
Zlatna piletina
Piletina u pivu
Slatka patka
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina s mascarponeom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
BBQ svinjska rebarca u foliji
BBQ cheeseburger
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Proljetna janjetina
Mesne okruglice na ražnjiću
Hrskavi trokuti
Roštilj s umakom Romesco
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pohani tofu s povrćem
Teriyaki piletina
Pileći bataci s umakom od luka
Hrskavo pečeno pile
Odresci s umakom od kupina
Sočna pureća rolada
Pašticada voli penne a ti mene
Bouillabaisse
Rižoto s dagnjama
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Janjetina s medom od kadulje
Tjestenina fuži s tartufima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rebarca s grilla
Energetske kuglice s kurkumom
Pizza sirni jastučići
Mirisna pureća rolada
Marinirane srdele
Grill vratina u sendviču
Piletina sa šafranom
Punjena teleća prsa
Rižoto s tri vrste gljiva
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Janjetina na padelu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Bakalar s krumpirom
Svinjski file s grila
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina s kozjim sirom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Meksička party salata
Riba u škartocu
Jabučni krumpirići s cimetom
Pureća rolada s mlincima
Svinjski gulaš
Salata s mljevenim mesom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Špageti na kineski način
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Brownie s kajenskim paprom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Lignje na šumskom rižotu
Mladi krumpir s ajvarom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke