Meni Search

Superwoman

Rezanci s krušnim mrvicama

Odresci u umaku s češnjakom
Bruskete s povrćem
Kuglice od riže i svježeg sira
Mini shepherd's pie
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Teriyaki piletina
Ljetni ražnjići
Pileća prsa punjena čvarcima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina Kiev
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teleći odresci u umaku od višanja
Rebarca s graškom
Pizza sirni jastučići
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Dječje lazanje
Brusketa s avokadom
Skandinavske rolice s cimetom
Janjetina s medom od kadulje
Pileći bataci s umakom od luka
Kroketi od piletine
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Piletina sa šafranom
Janjetina na padelu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Svinjski file s povrćem
Špageti na kineski način
Mini lazanje
Jabučni krumpirići s cimetom
Salata s mljevenim mesom
Obojeni hamburger
Pureća rolada s mlincima
Ljetni lungić
Punjena teleća prsa
Tuna burger
Teleći savici u umaku od grejpa
Mirisna pureća rolada
Rebarca s grilla
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina u pivu
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Meksička party salata
Sočni pureći ražnjići
Piletina u aromatičnom omotaču
Ramsteak u seksi umaku
BBQ cheeseburger
BBQ svinjska rebarca u foliji
Fish&Chips u tortilji
Bakalar s krumpirom
Pohani tofu s povrćem
Lignji po gosposki
Svinjski file s grila
Tjestenina fuži s tartufima
Cous-cous s povrćem
Bouillabaisse
Riba u škartocu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ramstek s povrćem
Male teleće pitice
Dip od južnog voća
Kaštelanski makaruni
Svinjski gulaš
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pašticada voli penne a ti mene
Hrskava pileća krilca
Piletina s mascarponeom
Marinirane srdele
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Brancinovo oko
Energetske kuglice s kurkumom
Brudet
Norveška krem juha od ribe i kozica
Gulaš od oslića i povrća
Mesne okruglice na ražnjiću
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Manastirski đuveč
Odresci s umakom od kupina
Riblji ražnjići
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Bugarska pita od krumpira
Orada s krumpirom i mladim lukom
Hrskavi trokuti
Grill vratina u sendviču
Rižoto s dagnjama
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Šampinjoni u palačinki
Pohani zamotuljci
Mladi krumpir s ajvarom
Bruskete od cvjetače
Pogača sa sardinom
Popečci od cvjetače
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Brownie s kajenskim paprom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Srneći file na salatu
Roštilj s umakom Romesco
Kunić na bijelo
Piletina s kozjim sirom
Velika Britanija - Pastirska pita
Lignje na šumskom rižotu
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Špageti mediteraneo
Blagdanska rolada
Sočna pureća rolada
Goveđa rebarca sa zeljem
Zlatna piletina
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Finska - Juha s lososom
Pileći gulaš
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Lazanje u tavi
Slatka patka
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rižini ravioli s mozzarellom
Hrskavo pečeno pile
Proljetna janjetina
Kolinjsko zelje s frišketinom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke