Meni Search

Superwoman

Rezanci s krušnim mrvicama

Piletina Kiev
Špageti mediteraneo
Lungić s toplom salatom od šparoga
Sočna pureća rolada
Pureća rolada s mlincima
Srneći file na salatu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina s mascarponeom
Zlatna piletina
Bouillabaisse
Jabučni krumpirići s cimetom
Roštilj s umakom Romesco
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Mesne okruglice na ražnjiću
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ljetni lungić
Riba u škartocu
Lignje na šumskom rižotu
Cous-cous s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Piletina sa šafranom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Riblji ražnjići
Mini lazanje
Šampinjoni u palačinki
Proljetna janjetina
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Sočni pureći ražnjići
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Lazanje u tavi
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Obojeni hamburger
Goveđa rebarca sa zeljem
Fish&Chips u tortilji
Brusketa s avokadom
Hrskavi trokuti
Punjena teleća prsa
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Bruskete s povrćem
Svinjski file s grila
Janjetina na padelu
Slatka patka
Kuglice od riže i svježeg sira
Mladi krumpir s ajvarom
Velika Britanija - Pastirska pita
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rebarca s grilla
Janjetina s medom od kadulje
Hrskava pileća krilca
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Ljetni ražnjići
Rižini ravioli s mozzarellom
Rižoto s dagnjama
Salata s mljevenim mesom
Meksička party salata
Odresci s umakom od kupina
Pileći bataci s umakom od luka
BBQ cheeseburger
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rižoto s tri vrste gljiva
Bugarska pita od krumpira
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Bakalar s krumpirom
Pileći gulaš
Manastirski đuveč
Bruskete od cvjetače
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pašticada voli penne a ti mene
Hrskavo pečeno pile
Pohani tofu s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Mini shepherd's pie
Norveška krem juha od ribe i kozica
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina u pivu
Energetske kuglice s kurkumom
Rebarca s graškom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Skandinavske rolice s cimetom
Pogača sa sardinom
Odresci u umaku s češnjakom
Tjestenina fuži s tartufima
Kaštelanski makaruni
Pileća prsa punjena čvarcima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Blagdanska rolada
Svinjski file s povrćem
Svinjski gulaš
Kunić na bijelo
Kruh od cvjetače s kurkumom
Teleći savici u umaku od grejpa
Pizza sirni jastučići
Gulaš od oslića i povrća
Orada s krumpirom i mladim lukom
Špageti na kineski način
Brudet
Brancinovo oko
Marinirane srdele
Brownie s kajenskim paprom
Ramstek s povrćem
Dječje lazanje
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mirisna pureća rolada
Finska - Juha s lososom
Grill vratina u sendviču
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Tuna burger
Teriyaki piletina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Male teleće pitice
Teleći odresci u umaku od višanja
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Popečci od cvjetače
Pohani zamotuljci
Dip od južnog voća
Pita s muškatnom bundevom i makom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Lignji po gosposki
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kroketi od piletine
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke