Meni Search

Superwoman

Rezanci s krušnim mrvicama

Finska - Juha s lososom
Piletina sa šafranom
Dječje lazanje
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rižoto s tri vrste gljiva
Mladi krumpir s ajvarom
Pohani tofu s povrćem
Lignji po gosposki
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Odresci u umaku s češnjakom
Grill vratina u sendviču
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina s mascarponeom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Punjena teleća prsa
Pizza sirni jastučići
Ljetni lungić
Pašticada voli penne a ti mene
Pogača sa sardinom
Popečci od cvjetače
Hrskava pileća krilca
Dip od južnog voća
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mirisna pureća rolada
Bouillabaisse
Svinjski file s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Janjetina s medom od kadulje
Kaštelanski makaruni
Meksička party salata
Teleći odresci u umaku od višanja
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Brownie s kajenskim paprom
Kroketi od piletine
Goveđa rebarca sa zeljem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Svinjski file s grila
Slatka patka
Riba u škartocu
Rebarca s graškom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Brudet
Sočni pureći ražnjići
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pileći bataci s umakom od luka
Špageti na kineski način
BBQ cheeseburger
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pohani zamotuljci
Lungić s toplom salatom od šparoga
Bakalar s krumpirom
Skandinavske rolice s cimetom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Brusketa s avokadom
Rižoto s dagnjama
Cous-cous s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Riblji ražnjići
Piletina u pivu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Hrskavo pečeno pile
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Proljetna janjetina
Male teleće pitice
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Marinirane srdele
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Tjestenina fuži s tartufima
Velika Britanija - Pastirska pita
Pureća rolada s mlincima
Bugarska pita od krumpira
Manastirski đuveč
Jabučni krumpirići s cimetom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Janjetina na padelu
Piletina s kozjim sirom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Tuna burger
Lazanje u tavi
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kuglice od riže i svježeg sira
Lignje na šumskom rižotu
Piletina u aromatičnom omotaču
Pileći gulaš
Brancinovo oko
Zlatna piletina
Srneći file na salatu
Sočna pureća rolada
Rižini ravioli s mozzarellom
Rebarca s grilla
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Mini shepherd's pie
Piletina Kiev
BBQ svinjska rebarca u foliji
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Roštilj s umakom Romesco
Teriyaki piletina
Fish&Chips u tortilji
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Salata s mljevenim mesom
Kunić na bijelo
Odresci s umakom od kupina
Blagdanska rolada
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Bruskete s povrćem
Mini lazanje
Ljetni ražnjići
Ramstek s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mesne okruglice na ražnjiću
Svinjski gulaš
Špageti mediteraneo
Energetske kuglice s kurkumom
Bruskete od cvjetače
Hrskavi trokuti
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Obojeni hamburger
Gulaš od oslića i povrća
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke