Meni Search

Superwoman

Rezanci s krušnim mrvicama

Pureća rolada s mlincima
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Punjena teleća prsa
Svinjski file s grila
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lungić s toplom salatom od šparoga
Mladi krumpir s ajvarom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Jabučni krumpirići s cimetom
Gulaš od oslića i povrća
Kroketi od piletine
Hrskavo pečeno pile
Lazanje u tavi
Odresci u umaku s češnjakom
Teriyaki piletina
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ramsteak u seksi umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina s mascarponeom
Brudet
Bugarska pita od krumpira
Lignje na šumskom rižotu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pohani tofu s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Hrskava pileća krilca
Rižoto s tri vrste gljiva
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Teleći odresci u umaku od višanja
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bruskete s povrćem
Sočna pureća rolada
Kolinjsko zelje s frišketinom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Fish&Chips u tortilji
Grill vratina u sendviču
Bakalar s krumpirom
Mini lazanje
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Svinjski gulaš
Pizza sirni jastučići
Pohani zamotuljci
Zlatna piletina
Proljetna janjetina
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pašticada voli penne a ti mene
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Velika Britanija - Pastirska pita
Marinirane srdele
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Brusketa s avokadom
Obojeni hamburger
Piletina u pivu
Tuna burger
Pileća prsa punjena čvarcima
Janjetina s medom od kadulje
Ljetni ražnjići
Srneći file na salatu
Lignji po gosposki
Mini shepherd's pie
Roštilj s umakom Romesco
Meksička party salata
Špageti mediteraneo
Blagdanska rolada
Ljetni lungić
Šampinjoni u palačinki
Slatka patka
Male teleće pitice
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
BBQ cheeseburger
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Skandinavske rolice s cimetom
Pileći bataci s umakom od luka
Manastirski đuveč
Pogača sa sardinom
Kaštelanski makaruni
Piletina Kiev
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina u aromatičnom omotaču
Energetske kuglice s kurkumom
Bruskete od cvjetače
Salata s mljevenim mesom
Mirisna pureća rolada
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Goveđa rebarca sa zeljem
Mesne okruglice na ražnjiću
BBQ svinjska rebarca u foliji
Finska - Juha s lososom
Kunić na bijelo
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rebarca s grilla
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Špageti na kineski način
Bouillabaisse
Rebarca s graškom
Rižoto s dagnjama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Cous-cous s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileći gulaš
Piletina sa šafranom
Popečci od cvjetače
Ramstek s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Odresci s umakom od kupina
Tjestenina fuži s tartufima
Svinjski file s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Hrskavi trokuti
Dječje lazanje
Riblji ražnjići
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rižini ravioli s mozzarellom
Brancinovo oko
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Sočni pureći ražnjići
Kuglice od riže i svježeg sira
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Riba u škartocu
Brownie s kajenskim paprom
Dip od južnog voća
Janjetina na padelu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprijeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljine pročitajte u Pravilima privatnosti.

Vrste kolačića

Postavke