Meni Search

Superwoman

Rezanci s krušnim mrvicama

Piletina s hrskavim njokima i graškom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Marinirane srdele
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Dip od južnog voća
Fish&Chips u tortilji
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Proljetna janjetina
Pogača sa sardinom
Špageti na kineski način
Janjetina s medom od kadulje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Riblji ražnjići
BBQ cheeseburger
Goveđa rebarca sa zeljem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Odresci s umakom od kupina
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pohani zamotuljci
Obojeni hamburger
Gulaš od oslića i povrća
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina s mascarponeom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rižini ravioli s mozzarellom
Rižoto s tri vrste gljiva
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina s kozjim sirom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Kroketi od piletine
Hrskavi trokuti
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Teleći odresci u umaku od višanja
Mladi krumpir s ajvarom
Hrskava pileća krilca
Meksička party salata
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Šampinjoni u palačinki
Brusketa s avokadom
Lignji po gosposki
Riba u škartocu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Teleći savici u umaku od grejpa
Lazanje u tavi
Zlatna piletina
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Roštilj s umakom Romesco
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Srneći file na salatu
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Cous-cous s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Sočni pureći ražnjići
Mini shepherd's pie
Energetske kuglice s kurkumom
Brownie s kajenskim paprom
Dječje lazanje
Mini lazanje
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Popečci od cvjetače
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Male teleće pitice
Lignje na šumskom rižotu
Bouillabaisse
Salata s mljevenim mesom
Svinjski file s povrćem
Špageti mediteraneo
Norveška krem juha od ribe i kozica
Manastirski đuveč
Velika Britanija - Pastirska pita
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rižoto s dagnjama
Grill vratina u sendviču
Kruh od cvjetače s kurkumom
Odresci u umaku s češnjakom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kaštelanski makaruni
Bruskete s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Tuna burger
Slatka patka
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski gulaš
Ljetni ražnjići
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Bugarska pita od krumpira
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pašticada voli penne a ti mene
Piletina u pivu
Pohani tofu s povrćem
Teriyaki piletina
Rebarca s graškom
Pileći gulaš
Brudet
Bakalar s krumpirom
Punjena teleća prsa
Orada s krumpirom i mladim lukom
Hrskavo pečeno pile
Mesne okruglice na ražnjiću
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ljetni lungić
Kunić na bijelo
Blagdanska rolada
Mirisna pureća rolada
Bruskete od cvjetače
Tjestenina fuži s tartufima
Brancinovo oko
Ramstek s povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kuglice od riže i svježeg sira
Svinjski file s grila
Ramsteak u seksi umaku
Finska - Juha s lososom
Pileća prsa punjena čvarcima
Pureća rolada s mlincima
Janjetina na padelu
Skandinavske rolice s cimetom
Rebarca s grilla
Sočna pureća rolada
Piletina sa šafranom
Piletina Kiev
Pizza sirni jastučići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke