Meni Search

Superwoman

Rezanci s krušnim mrvicama

Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina Kiev
Piletina u pivu
Zlatna piletina
Sočna pureća rolada
Pita s muškatnom bundevom i makom
Bruskete s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Energetske kuglice s kurkumom
Grill vratina u sendviču
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski gulaš
Marinirane srdele
Lazanje u tavi
Ramsteak u seksi umaku
Riblji ražnjići
Brownie s kajenskim paprom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Ljetni lungić
Piletina s mascarponeom
Mirisna pureća rolada
Dip od južnog voća
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rižoto s dagnjama
Pileći gulaš
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina u aromatičnom omotaču
Ljetni ražnjići
Bouillabaisse
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
BBQ svinjska rebarca u foliji
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Srneći file na salatu
Janjetina s medom od kadulje
Popečci od cvjetače
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Salata s mljevenim mesom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rebarca s grilla
Šampinjoni u palačinki
Slatka patka
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bugarska pita od krumpira
Hrskavo pečeno pile
Mini shepherd's pie
Male teleće pitice
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina s kozjim sirom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Cous-cous s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Odresci s umakom od kupina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pogača sa sardinom
Kroketi od piletine
Punjena teleća prsa
Brudet
Svinjski file s grila
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina na padelu
Odresci u umaku s češnjakom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Finska - Juha s lososom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Dječje lazanje
Riba u škartocu
Obojeni hamburger
Hrskavi trokuti
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Brancinovo oko
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina sa šafranom
Pohani tofu s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pizza sirni jastučići
Rebarca s graškom
Kuglice od riže i svježeg sira
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Proljetna janjetina
Špageti na kineski način
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
BBQ cheeseburger
Rižoto s tri vrste gljiva
Manastirski đuveč
Teleći odresci u umaku od višanja
Meksička party salata
Pureća rolada s mlincima
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Špageti mediteraneo
Lignje na šumskom rižotu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Blagdanska rolada
Gulaš od oslića i povrća
Norveška krem juha od ribe i kozica
Roštilj s umakom Romesco
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Bruskete od cvjetače
Mini lazanje
Pohani zamotuljci
Kruh od cvjetače s kurkumom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Fish&Chips u tortilji
Pašticada voli penne a ti mene
Goveđa rebarca sa zeljem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ramstek s povrćem
Tuna burger
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mladi krumpir s ajvarom
Kaštelanski makaruni
Svinjski file s povrćem
Lignji po gosposki
Orada s krumpirom i mladim lukom
Hrskava pileća krilca
Teriyaki piletina
Bakalar s krumpirom
Jabučni krumpirići s cimetom
Pileća prsa punjena čvarcima
Rižini ravioli s mozzarellom
Kunić na bijelo
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Tjestenina fuži s tartufima
Brusketa s avokadom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tjestenina s prženim krušnim mrvicama pospite naribanim ovčjim sirom i uživajte u brzo pripremljenom toplom jelu.

Sastojci

400 g Zlatica rezanaca Zlato polje
4 ploške kruha (ili tosta)
4 žlice maslinova ulja
½ žličice Vegeta Maestro češnjaka u granulama
½ žličice Vegeta Maestro usitnjenog mažurana
malo Vegeta Maestro mljevenog chilija
sol
4 žlice svježe naribanog ovčjeg sira (pecorino)

Koristili smo

Mažuran

Mažuran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe

  • 1 U posoljenu zakipjelu vodu stavite kuhati rezance.
  • 2 U međuvremenu izmrvite kruh na komadiće (od pola centimetra).
  • 3 Zagrijte maslinovo ulje u široj tavi i dodajte mrvice kruha. Pržite ih dok ne postanu krokant (zlatnorumene i hrskave), a zatim pospite češnjakom u granulama, mažuranom, čilijem i malo posolite
  • 4 Kuhanu tjesteninu (al dente) ocijedite i dodajte u tavu s mrvicama. Sve zajedno kratko popecite uz miješanje.

Savjet

Ako je previše suho, dodajte malo vode u kojoj se kuhala tjestenina.

Posluživanje

Pospite naribanim sirom i poslužite odmah toplo.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke