Meni Search

Sve četiri u zrak

Rezanci s tunom i povrćem

Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Gulaš od gljiva
Penne s radičem
Prilog od prokulica
Hladna juha od avokada
Salata s mora
Neobične punjene paprike
Špageti na kineski način
Pureći zabatak s gljivama
Piletina s kozjim sirom
Pureći hamburger
Zapečena ricotta
Čarobni štapići
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Salata u košaricama od parmezana
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Riblja juha s Malte
Grill pirjana piletina s roštilja
Salata s pečenim povrćem
Piletina s mascarponeom
Papreni tart s marelicama
Pommes frites
Tjestenina mediterana
Caponata alla Podravka
Pileći bataci s umakom od luka
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ražnjići od lososa
Slasni burger sa slaninom i sirom
Fino začinjena piletina
Salata od liganja
Lungić u sendviču
Voćna salata s piletinom
Mesne okruglice na ražnjiću
Pita s crnim pivom
Empanade s pestom
Piletina s pistacijama
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Pomfrit s Vegetom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Odrezak s mozzarelom
Carsko meso sa zapečenim mlincima
Riža s tunom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Meksička party salata
Pommes frites
Zanimljiva salata s kikirikijem
Lignje na šumskom rižotu
Juha od kelja sa sirom
Mediteranski špageti
Sočna aromatična torta
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Obojeni hamburger
Uskršnja šunka na zabavan način
Voćna juha od višanja
Marinirana piletina s roštilja
Kobasica u pivu i pecivu
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Marinirana pileća krilca s povrćem
Rebarca s grilla
Grčka seljačka salata
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Popečci od bulgura s umakom
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Kuglice od riže i svježeg sira
Lungić s povrćem
Riba u škartocu
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Vol-au-vent s gljivama
Pljukanci s pršutom i rikulom
Vege odresci s marinadom
Salata od tune i krastavaca
Mirisna pečenka
Govedina s lukom
Mesne okruglice
Rosti
Ljetni ražnjići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Domaćim rezancima s tunjevinom, šampinjonima i tikvicama "udahnite" kapi maslinova ulja i uz sjeckanu rajčicu prizovite ljepotu Mediterana.

Sastojci

100 ml ekstra djevičanskog maslinovog ulja
100 g luka
150 g crvene paprike
150 g tikvica
100 g šampinjona
2 Eva tuna fileta u biljnom ulju (230 g )
250 g Sjeckane rajčice Podravka
150 ml prošeka
1 žličica šećera
Crni papar mljeveni Podravka
1 žlica Vegete
Za rezance:
300 g Glatkog brašna Podravka
3 jaja
½ žličice soli

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Na maslinovom ulju popecite nasjeckani luk, a zatim redom dodajte na kraće rezance narezanu crvenu papriku, tikvice i šampinjone na četvrtine.
  • 2 Kad je povrće lagano popečeno, dodajte ocijeđenu tunu, podlijte prošekom i dodajte sjeckanu rajčicu.
  • 3 Pirjajte na laganoj vatri te dodajte papar, šećer i Vegetu. Poslužite uz prethodno skuhane domaće rezance.
  • 4 Za rezance brašnu dodajte jaja, sol i zamijesite čvrsto tijesto. Tijesto tanko razvaljajte i narežite na rezance.
  • 5 Tijesto stavite kuhati u posoljenu kipuću vodu i kuhajte dok ne ispliva, a zatim još par minuta.

Savjet

Narezane rezance ostavite da se malo suše dok pripremate umak, a zatim ih skuhajte.

Posluživanje

Tjesteninu ocijedite i poslužite s pripremljenim umakom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke