Meni Search

Superman

Riba u škartocu

Brancinovo oko
Mini lazanje
Pašticada s njokima
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Manastirski đuveč
Odresci s umakom od kupina
Kuglice od riže i svježeg sira
Tuna burger
Ramsteak u seksi umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Pohani zamotuljci
Tjestenina u finom umaku
Pita s muškatnom bundevom i makom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski file s grila
Pileća prsa punjena čvarcima
Salata s mljevenim mesom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Brownie s kajenskim paprom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kokošja juha s požirakima
Teleći odresci u umaku od višanja
Pureća rolada s mlincima
Janjetina na padelu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Rižoto s dagnjama
Ramstek s povrćem
Macho hamburger
Popečci od cvjetače
Kunić na bijelo
Sočni pureći ražnjići
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mesne okruglice na ražnjiću
Pileća prsa iz pećnice
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Skandinavske rolice s cimetom
Dip od južnog voća
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Špageti mediteraneo
Lazanje u tavi
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Hrskava pileća krilca
Grill vratina u sendviču
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Sočna pureća rolada
Piletina u pivu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Bruskete od cvjetače
Orada s krumpirom i mladim lukom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
BBQ cheeseburger
Kroketi od piletine
Dječje lazanje
Vratina sa sezonskim povrćem
Obojeni hamburger
Piletina s mascarponeom
Brusketa s avokadom
Ramstek i salata s roštilja
Slatka patka
Kruh od cvjetače s kurkumom
Piletina s nadjevom od ajvara
Nadjevene lignje
Srneći file na salatu
Janjetina s medom od kadulje
Koprivnički odojak
Špageti na kineski način
Pohani tofu s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Mirisna pureća rolada
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rezanci s krušnim mrvicama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rebarca s grilla
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina s kozjim sirom
Lignje na šumskom rižotu
Svinjski file s povrćem
Pizza sirni jastučići
Kolinjsko zelje s frišketinom
Teriyaki piletina
Rižoto s tri vrste gljiva
Zlatna piletina
Pileći bataci s umakom od luka
Roštilj s umakom Romesco
Ljetni ražnjići
Teleći savici u umaku od grejpa
Norveška krem juha od ribe i kozica
Fish&Chips u tortilji
Goveđa rebarca sa zeljem
Meksička party salata
Finska - Juha s lososom
Bugarska pita od krumpira
Piletina sa šafranom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Piletina Kiev
Piletina u aromatičnom omotaču
Blagdanska rolada
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mladi krumpir s ajvarom
Hrskavo pečeno pile
Lungić s toplom salatom od šparoga
Proljetna janjetina
Hrskavi trokuti
Kaštelanski makaruni
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pileći gulaš
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Ljetni lungić
Bruskete s povrćem
Rebarca s graškom
Svinjski gulaš
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Zapakiranu ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Sastojci

4 fileta bijele ribe (oslić, brancin) oko 600 g
1 žlica Vegete Natur za ribu
4 žlice maslinova ulja
2 limuna
200 g cherry rajčica

Koristili smo

Vegeta Natur za ribu

Vegeta Natur za ribu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Riblje filete pospite Vegetom Natur za ribu.
  • 2 Papir za pečenje narežite na 4 komada veličine 40 cm × 40 cm i premažite ga maslinovim uljem.
  • 3 Na pripremljeni papir položite filet ribe, po njemu rasporedite na kolutove narezan limun i rajčice narezane na polovice. Pokapajte maslinovim uljem i zatvorite da dobijete škartoc.
  • 4 Ponovite tako da dobijete 4 škartoca.
  • 5 Pripremljene škartoce stavite na lim za pečenje i pecite 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 °C.

Savjet

Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.

Posluživanje

Ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke