Meni Search

Superman

Riba u škartocu

Sočni pureći ražnjići
Tjestenina u finom umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kroketi od piletine
Janjetina s medom od kadulje
Lignje na šumskom rižotu
Piletina sa šafranom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Hrskava pileća krilca
Pileća prsa punjena čvarcima
Ramstek s povrćem
Grill vratina u sendviču
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Janjetina na padelu
Teriyaki piletina
Piletina u aromatičnom omotaču
Bruskete s povrćem
BBQ cheeseburger
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Dip od južnog voća
Mirisna pureća rolada
Pohani zamotuljci
Ljetni ražnjići
Salata s mljevenim mesom
Piletina s mascarponeom
Popečci od cvjetače
Slatka patka
Norveška krem juha od ribe i kozica
Hrskavo pečeno pile
Odresci s umakom od kupina
Rižoto s tri vrste gljiva
Nadjevene lignje
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina s nadjevom od ajvara
Kaštelanski makaruni
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pašticada s njokima
Pizza sirni jastučići
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Brownie s kajenskim paprom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rebarca s grilla
Brancinovo oko
Svinjski file s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Rižoto s dagnjama
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pileći bataci s umakom od luka
Obojeni hamburger
Meksička party salata
Piletina s kozjim sirom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Roštilj s umakom Romesco
Dječje lazanje
Proljetna janjetina
Mladi krumpir s ajvarom
Kokošja juha s požirakima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina u pivu
Ramstek i salata s roštilja
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Rebarca s graškom
Lazanje u tavi
Teleći savici u umaku od grejpa
Koprivnički odojak
Goveđa rebarca sa zeljem
Macho hamburger
Orada s krumpirom i mladim lukom
Zlatna piletina
Pileća prsa iz pećnice
Teleći odresci u umaku od višanja
Kuglice od riže i svježeg sira
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileći gulaš
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Tuna burger
Mini lazanje
Blagdanska rolada
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Jabučni krumpirići s cimetom
Bruskete od cvjetače
Manastirski đuveč
Finska - Juha s lososom
Svinjski file s grila
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Vratina sa sezonskim povrćem
Piletina Kiev
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Svinjski gulaš
Brusketa s avokadom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Špageti na kineski način
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rezanci s krušnim mrvicama
Srneći file na salatu
Ljetni lungić
Špageti mediteraneo
Bugarska pita od krumpira
Hrskavi trokuti
Velika Britanija - Pastirska pita
Pita s muškatnom bundevom i makom
Skandinavske rolice s cimetom
Kunić na bijelo
Fish&Chips u tortilji
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pureća rolada s mlincima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Sočna pureća rolada
Tjestenina fuži s tartufima
Mesne okruglice na ražnjiću
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Zapakiranu ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Sastojci

4 fileta bijele ribe (oslić, brancin) oko 600 g
1 žlica Vegete Natur za ribu
4 žlice maslinova ulja
2 limuna
200 g cherry rajčica

Koristili smo

Vegeta Natur za ribu

Vegeta Natur za ribu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Riblje filete pospite Vegetom Natur za ribu.
  • 2 Papir za pečenje narežite na 4 komada veličine 40 cm × 40 cm i premažite ga maslinovim uljem.
  • 3 Na pripremljeni papir položite filet ribe, po njemu rasporedite na kolutove narezan limun i rajčice narezane na polovice. Pokapajte maslinovim uljem i zatvorite da dobijete škartoc.
  • 4 Ponovite tako da dobijete 4 škartoca.
  • 5 Pripremljene škartoce stavite na lim za pečenje i pecite 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 °C.

Savjet

Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.

Posluživanje

Ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke