Meni Search

Superman

Riba u škartocu

Tjestenina u finom umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Špageti mediteraneo
Svinjski gulaš
Macho hamburger
Odresci s umakom od kupina
Kolinjsko zelje s frišketinom
Tuna burger
Pašticada s njokima
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Sočni pureći ražnjići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pileći bataci s umakom od luka
Pureća rolada s mlincima
Janjetina s medom od kadulje
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Obojeni hamburger
Mini lazanje
Janjetina na padelu
Piletina sa šafranom
Mladi krumpir s ajvarom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski file s povrćem
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Meksička party salata
Popečci od cvjetače
Brusketa s avokadom
Hrskavo pečeno pile
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ramstek i salata s roštilja
Rebarca s grilla
Skandinavske rolice s cimetom
Rebarca s graškom
Bruskete s povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Velika Britanija - Pastirska pita
Bugarska pita od krumpira
BBQ cheeseburger
Piletina Kiev
Piletina s mascarponeom
Jabučni krumpirići s cimetom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ljetni ražnjići
Svinjski file s grila
Ljetni lungić
Ramsteak u seksi umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Brancinovo oko
Pohani zamotuljci
Hrskava pileća krilca
Pileći gulaš
Grill vratina u sendviču
Ramstek s povrćem
Slatka patka
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Hrskavi trokuti
Piletina u pivu
Rižoto s dagnjama
Mesne okruglice na ražnjiću
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rezanci s krušnim mrvicama
Pileća prsa punjena čvarcima
Brownie s kajenskim paprom
Kokošja juha s požirakima
Mirisna pureća rolada
Lungić s toplom salatom od šparoga
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina u aromatičnom omotaču
Zlatna piletina
Nadjevene lignje
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kroketi od piletine
Dip od južnog voća
Pizza sirni jastučići
Dječje lazanje
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Sočna pureća rolada
Blagdanska rolada
Piletina s kozjim sirom
Lazanje u tavi
Vratina sa sezonskim povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Teriyaki piletina
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Špageti na kineski način
Pohani tofu s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Tjestenina fuži s tartufima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Teleći odresci u umaku od višanja
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kuglice od riže i svježeg sira
Teleći savici u umaku od grejpa
Kunić na bijelo
Pileća prsa iz pećnice
Proljetna janjetina
Srneći file na salatu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Finska - Juha s lososom
Bruskete od cvjetače
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rižoto s tri vrste gljiva
Roštilj s umakom Romesco
Piletina s nadjevom od ajvara
Salata s mljevenim mesom
Fish&Chips u tortilji
Koprivnički odojak
Manastirski đuveč
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kaštelanski makaruni
Lignje na šumskom rižotu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Zapakiranu ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Sastojci

4 fileta bijele ribe (oslić, brancin) oko 600 g
1 žlica Vegete Natur za ribu
4 žlice maslinova ulja
2 limuna
200 g cherry rajčica

Koristili smo

Vegeta Natur za ribu

Vegeta Natur za ribu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Riblje filete pospite Vegetom Natur za ribu.
  • 2 Papir za pečenje narežite na 4 komada veličine 40 cm × 40 cm i premažite ga maslinovim uljem.
  • 3 Na pripremljeni papir položite filet ribe, po njemu rasporedite na kolutove narezan limun i rajčice narezane na polovice. Pokapajte maslinovim uljem i zatvorite da dobijete škartoc.
  • 4 Ponovite tako da dobijete 4 škartoca.
  • 5 Pripremljene škartoce stavite na lim za pečenje i pecite 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 °C.

Savjet

Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.

Posluživanje

Ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke