Meni Search

Superman

Riba u škartocu

Mini lazanje
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rebarca s grilla
Pileća prsa punjena čvarcima
Odresci s umakom od kupina
Pita s muškatnom bundevom i makom
Špageti na kineski način
Pileća prsa iz pećnice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kaštelanski makaruni
Teriyaki piletina
Macho hamburger
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina sa šafranom
Zlatna piletina
Rebarca s graškom
Rezanci s krušnim mrvicama
Sočni pureći ražnjići
Salata s mljevenim mesom
Slatka patka
Fish&Chips u tortilji
Finska - Juha s lososom
Rižoto s tri vrste gljiva
Mirisna pureća rolada
Dječje lazanje
Svinjski file s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kokošja juha s požirakima
Svinjski file s grila
Grill vratina u sendviču
Nadjeveni kaneloni u umaku
Hrskava pileća krilca
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Tuna burger
Janjetina na padelu
Ramstek i salata s roštilja
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Roštilj s umakom Romesco
Tjestenina u finom umaku
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pohani tofu s povrćem
Bruskete s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Proljetna janjetina
Sočna pureća rolada
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina Kiev
Bugarska pita od krumpira
Kolinjsko zelje s frišketinom
Svinjski gulaš
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Teleći savici u umaku od grejpa
Nadjevene lignje
Piletina s mascarponeom
Tjestenina fuži s tartufima
Velika Britanija - Pastirska pita
Hrskavi trokuti
Pileći gulaš
Dip od južnog voća
Špageti mediteraneo
Lungić s toplom salatom od šparoga
Skandinavske rolice s cimetom
Ramsteak u seksi umaku
Ljetni ražnjići
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina u aromatičnom omotaču
Pizza sirni jastučići
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kroketi od piletine
Brancinovo oko
BBQ cheeseburger
Piletina s nadjevom od ajvara
Jabučni krumpirići s cimetom
Teleći odresci u umaku od višanja
Kunić na bijelo
Bruskete od cvjetače
Lignje na šumskom rižotu
Popečci od cvjetače
Rižoto s dagnjama
Srneći file na salatu
Piletina s kozjim sirom
Brusketa s avokadom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kuglice od riže i svježeg sira
Ljetni lungić
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Ramstek s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Meksička party salata
Vratina sa sezonskim povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Lazanje u tavi
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pohani zamotuljci
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Koprivnički odojak
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Brownie s kajenskim paprom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pureća rolada s mlincima
Hrskavo pečeno pile
Pileći bataci s umakom od luka
Obojeni hamburger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina u pivu
Blagdanska rolada
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pašticada s njokima
Manastirski đuveč
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Zapakiranu ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Sastojci

4 fileta bijele ribe (oslić, brancin) oko 600 g
1 žlica Vegete Natur za ribu
4 žlice maslinova ulja
2 limuna
200 g cherry rajčica

Koristili smo

Vegeta Natur za ribu

Vegeta Natur za ribu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Riblje filete pospite Vegetom Natur za ribu.
  • 2 Papir za pečenje narežite na 4 komada veličine 40 cm × 40 cm i premažite ga maslinovim uljem.
  • 3 Na pripremljeni papir položite filet ribe, po njemu rasporedite na kolutove narezan limun i rajčice narezane na polovice. Pokapajte maslinovim uljem i zatvorite da dobijete škartoc.
  • 4 Ponovite tako da dobijete 4 škartoca.
  • 5 Pripremljene škartoce stavite na lim za pečenje i pecite 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 °C.

Savjet

Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.

Posluživanje

Ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke