Meni Search

Superman

Riba u škartocu

Goveđa rebarca sa zeljem
Pizza sirni jastučići
Kroketi od piletine
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kokošja juha s požirakima
Piletina s mascarponeom
Kaštelanski makaruni
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rebarca s graškom
Obojeni hamburger
Piletina sa šafranom
Bugarska pita od krumpira
Hrskavi trokuti
Pureća rolada s mlincima
Slatka patka
Grill vratina u sendviču
Lignje na šumskom rižotu
Odresci s umakom od kupina
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Manastirski đuveč
Finska - Juha s lososom
Pileća prsa punjena čvarcima
Rižoto s tri vrste gljiva
Meksička party salata
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Zlatna piletina
Teriyaki piletina
Roštilj s umakom Romesco
Mesne okruglice na ražnjiću
Ramsteak u seksi umaku
Piletina s nadjevom od ajvara
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Mini lazanje
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Hrskavo pečeno pile
Nadjeveni kaneloni u umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Svinjski file s grila
Dječje lazanje
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rebarca s grilla
Kruh od cvjetače s kurkumom
Proljetna janjetina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mirisna pureća rolada
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Janjetina na padelu
Ramstek i salata s roštilja
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Špageti na kineski način
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rižoto s dagnjama
Kunić na bijelo
Piletina s kozjim sirom
Pohani tofu s povrćem
Pileća prsa iz pećnice
Teleći savici u umaku od grejpa
Skandinavske rolice s cimetom
Ramstek s povrćem
Bruskete s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Tjestenina u finom umaku
Piletina Kiev
Jabučni krumpirići s cimetom
Lazanje u tavi
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Svinjski file s povrćem
Kuglice od riže i svježeg sira
Brusketa s avokadom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Salata s mljevenim mesom
Svinjski gulaš
Pašticada s njokima
Dip od južnog voća
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Ljetni lungić
Vratina sa sezonskim povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Blagdanska rolada
Pohani zamotuljci
Špageti mediteraneo
Pileći bataci s umakom od luka
Macho hamburger
Piletina u aromatičnom omotaču
Hrskava pileća krilca
Piletina u pivu
Pileći gulaš
Koprivnički odojak
Srneći file na salatu
BBQ cheeseburger
Rezanci s krušnim mrvicama
Orada s krumpirom i mladim lukom
Fish&Chips u tortilji
Mladi krumpir s ajvarom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Popečci od cvjetače
Tuna burger
Tjestenina fuži s tartufima
Brownie s kajenskim paprom
Sočna pureća rolada
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Bruskete od cvjetače
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Norveška krem juha od ribe i kozica
Ljetni ražnjići
Janjetina s medom od kadulje
Teleći odresci u umaku od višanja
Nadjevene lignje
Brancinovo oko
Sočni pureći ražnjići
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Zapakiranu ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Sastojci

4 fileta bijele ribe (oslić, brancin) oko 600 g
1 žlica Vegete Natur za ribu
4 žlice maslinova ulja
2 limuna
200 g cherry rajčica

Koristili smo

Vegeta Natur za ribu

Vegeta Natur za ribu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Riblje filete pospite Vegetom Natur za ribu.
  • 2 Papir za pečenje narežite na 4 komada veličine 40 cm × 40 cm i premažite ga maslinovim uljem.
  • 3 Na pripremljeni papir položite filet ribe, po njemu rasporedite na kolutove narezan limun i rajčice narezane na polovice. Pokapajte maslinovim uljem i zatvorite da dobijete škartoc.
  • 4 Ponovite tako da dobijete 4 škartoca.
  • 5 Pripremljene škartoce stavite na lim za pečenje i pecite 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 °C.

Savjet

Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.

Posluživanje

Ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke