Meni Search

Superman

Riba u škartocu

Meksička party salata
Nadjevene lignje
Teleći odresci u umaku od višanja
Bugarska pita od krumpira
Lignje na šumskom rižotu
Vratina sa sezonskim povrćem
Hrskava pileća krilca
Roštilj s umakom Romesco
Janjetina na padelu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pileća prsa punjena čvarcima
Mini lazanje
BBQ cheeseburger
Kruh od cvjetače s kurkumom
Popečci od cvjetače
Špageti mediteraneo
Dječje lazanje
Pureća rolada s mlincima
Obojeni hamburger
Piletina s nadjevom od ajvara
Sočni pureći ražnjići
Pileći bataci s umakom od luka
Teriyaki piletina
Goveđa rebarca sa zeljem
Jabučni krumpirići s cimetom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Finska - Juha s lososom
Tuna burger
Pohani zamotuljci
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Salata s mljevenim mesom
Rebarca s graškom
Mirisna pureća rolada
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Špageti na kineski način
Piletina Kiev
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ramsteak u seksi umaku
Rižoto s tri vrste gljiva
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mesne okruglice na ražnjiću
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pizza sirni jastučići
Blagdanska rolada
Brownie s kajenskim paprom
Ramstek s povrćem
Pašticada s njokima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Skandinavske rolice s cimetom
Brusketa s avokadom
Ramstek i salata s roštilja
Piletina s mascarponeom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pohani tofu s povrćem
Lungić s toplom salatom od šparoga
Rezanci s krušnim mrvicama
Ljetni ražnjići
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Svinjski file s grila
Svinjski file s povrćem
Koprivnički odojak
Ljetni lungić
Piletina u pivu
Piletina u aromatičnom omotaču
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski gulaš
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pileći gulaš
Kroketi od piletine
Mladi krumpir s ajvarom
Pileća prsa iz pećnice
Grill vratina u sendviču
Kolinjsko zelje s frišketinom
Brancinovo oko
Kokošja juha s požirakima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kuglice od riže i svježeg sira
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Lazanje u tavi
Zlatna piletina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina s kozjim sirom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Proljetna janjetina
Piletina sa šafranom
Rižoto s dagnjama
Tjestenina u finom umaku
Rebarca s grilla
Slatka patka
Bruskete od cvjetače
Teleći savici u umaku od grejpa
Dip od južnog voća
Hrskavi trokuti
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Hrskavo pečeno pile
Macho hamburger
Tjestenina fuži s tartufima
Kaštelanski makaruni
Bruskete s povrćem
Srneći file na salatu
Sočna pureća rolada
Kunić na bijelo
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Janjetina s medom od kadulje
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci s umakom od kupina
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Manastirski đuveč
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Fish&Chips u tortilji
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Zapakiranu ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Sastojci

4 fileta bijele ribe (oslić, brancin) oko 600 g
1 žlica Vegete Natur za ribu
4 žlice maslinova ulja
2 limuna
200 g cherry rajčica

Koristili smo

Vegeta Natur za ribu

Vegeta Natur za ribu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Riblje filete pospite Vegetom Natur za ribu.
  • 2 Papir za pečenje narežite na 4 komada veličine 40 cm × 40 cm i premažite ga maslinovim uljem.
  • 3 Na pripremljeni papir položite filet ribe, po njemu rasporedite na kolutove narezan limun i rajčice narezane na polovice. Pokapajte maslinovim uljem i zatvorite da dobijete škartoc.
  • 4 Ponovite tako da dobijete 4 škartoca.
  • 5 Pripremljene škartoce stavite na lim za pečenje i pecite 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 °C.

Savjet

Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.

Posluživanje

Ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke