Meni Search

Superwoman

Riba u škartocu

Zlatna piletina
Male teleće pitice
Blagdanska rolada
Bouillabaisse
Rižoto s dagnjama
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Janjetina s medom od kadulje
Lignje na šumskom rižotu
Rižoto s tri vrste gljiva
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Hrskavi trokuti
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Svinjski file s povrćem
Cous-cous s povrćem
Teriyaki piletina
Bruskete od cvjetače
Sočna pureća rolada
Rižini ravioli s mozzarellom
Slatka patka
Mesne okruglice na ražnjiću
Rezanci s krušnim mrvicama
Svinjski gulaš
Sočni pureći ražnjići
Riblji ražnjići
Gulaš od oslića i povrća
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
BBQ cheeseburger
Pileća prsa punjena čvarcima
Fish&Chips u tortilji
Finska - Juha s lososom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kroketi od piletine
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Lazanje u tavi
Goveđa rebarca sa zeljem
Pašticada voli penne a ti mene
Kunić na bijelo
Ramsteak u seksi umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Špageti na kineski način
Pizza sirni jastučići
Brancinovo oko
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Mini lazanje
Piletina s mascarponeom
Ljetni lungić
Mini shepherd's pie
Pileći gulaš
Piletina u aromatičnom omotaču
Skandinavske rolice s cimetom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Brudet
Kaštelanski makaruni
Bruskete s povrćem
Janjetina na padelu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Srneći file na salatu
Hrskavo pečeno pile
Hrskava pileća krilca
Šampinjoni u palačinki
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Bugarska pita od krumpira
Piletina Kiev
Velika Britanija - Pastirska pita
Dip od južnog voća
Manastirski đuveč
Teleći savici u umaku od grejpa
Brownie s kajenskim paprom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kuglice od riže i svježeg sira
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pohani zamotuljci
Rebarca s grilla
Ramstek s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Roštilj s umakom Romesco
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Lignji po gosposki
Ljetni ražnjići
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Dječje lazanje
Piletina sa šafranom
Teleći odresci u umaku od višanja
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Odresci s umakom od kupina
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina s kozjim sirom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Meksička party salata
Kruh od cvjetače s kurkumom
Salata s mljevenim mesom
Tuna burger
Mirisna pureća rolada
Punjena teleća prsa
Pureća rolada s mlincima
Obojeni hamburger
Pileći bataci s umakom od luka
Bakalar s krumpirom
Pogača sa sardinom
Jabučni krumpirići s cimetom
Popečci od cvjetače
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lungić s toplom salatom od šparoga
Špageti mediteraneo
Svinjski file s grila
Piletina u pivu
Pita s muškatnom bundevom i makom
Grill vratina u sendviču
Proljetna janjetina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Odresci u umaku s češnjakom
Brusketa s avokadom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rebarca s graškom
Mladi krumpir s ajvarom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pohani tofu s povrćem
Energetske kuglice s kurkumom
Marinirane srdele
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Tjestenina fuži s tartufima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Zapakiranu ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Sastojci

4 fileta bijele ribe (oslić, brancin) oko 600 g
1 žlica Vegete Natur za ribu
4 žlice maslinova ulja
2 limuna
200 g cherry rajčica

Koristili smo

Vegeta Natur za ribu

Vegeta Natur za ribu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Riblje filete pospite Vegetom Natur za ribu.
  • 2 Papir za pečenje narežite na 4 komada veličine 40 cm × 40 cm i premažite ga maslinovim uljem.
  • 3 Na pripremljeni papir položite filet ribe, po njemu rasporedite na kolutove narezan limun i rajčice narezane na polovice. Pokapajte maslinovim uljem i zatvorite da dobijete škartoc.
  • 4 Ponovite tako da dobijete 4 škartoca.
  • 5 Pripremljene škartoce stavite na lim za pečenje i pecite 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 °C.

Savjet

Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.

Posluživanje

Ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke