Meni Search

Superwoman

Riba u škartocu

Piletina sa šafranom
Pašticada voli penne a ti mene
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina Kiev
Kaštelanski makaruni
Špageti mediteraneo
Ljetni lungić
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pileći gulaš
Rebarca s graškom
Rižini ravioli s mozzarellom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Tjestenina fuži s tartufima
Brownie s kajenskim paprom
Odresci u umaku s češnjakom
Pureća rolada s mlincima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kuglice od riže i svježeg sira
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina s kozjim sirom
Rezanci s krušnim mrvicama
Svinjski gulaš
Obojeni hamburger
Bakalar s krumpirom
Fish&Chips u tortilji
Špageti na kineski način
Srneći file na salatu
Janjetina na padelu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Cous-cous s povrćem
Tuna burger
Brudet
BBQ cheeseburger
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Teriyaki piletina
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Bruskete s povrćem
Gulaš od oslića i povrća
Dječje lazanje
Pizza sirni jastučići
Kroketi od piletine
Hrskavi trokuti
Proljetna janjetina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mini shepherd's pie
Ljetni ražnjići
Rižoto s tri vrste gljiva
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Blagdanska rolada
Pohani tofu s povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Riblji ražnjići
Energetske kuglice s kurkumom
Sočna pureća rolada
Svinjski file s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Slatka patka
Pogača sa sardinom
Finska - Juha s lososom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mini lazanje
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Velika Britanija - Pastirska pita
Pohani zamotuljci
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Skandinavske rolice s cimetom
Mesne okruglice na ražnjiću
Zlatna piletina
Roštilj s umakom Romesco
Salata s mljevenim mesom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Teleći odresci u umaku od višanja
Brusketa s avokadom
Ramstek s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina s medom od kadulje
Lazanje u tavi
Bouillabaisse
Bugarska pita od krumpira
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Hrskava pileća krilca
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kunić na bijelo
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina u aromatičnom omotaču
Mirisna pureća rolada
Ramsteak u seksi umaku
Male teleće pitice
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina s mascarponeom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pileći bataci s umakom od luka
Hrskavo pečeno pile
Brancinovo oko
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Lignji po gosposki
Pita s muškatnom bundevom i makom
Popečci od cvjetače
Rebarca s grilla
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Sočni pureći ražnjići
Grill vratina u sendviču
Dip od južnog voća
Svinjski file s grila
Mladi krumpir s ajvarom
Bruskete od cvjetače
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Manastirski đuveč
Punjena teleća prsa
Goveđa rebarca sa zeljem
Odresci s umakom od kupina
Rižoto s dagnjama
Šampinjoni u palačinki
Lignje na šumskom rižotu
Marinirane srdele
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina u pivu
Meksička party salata
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Zapakiranu ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Sastojci

4 fileta bijele ribe (oslić, brancin) oko 600 g
1 žlica Vegete Natur za ribu
4 žlice maslinova ulja
2 limuna
200 g cherry rajčica

Koristili smo

Vegeta Natur za ribu

Vegeta Natur za ribu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Riblje filete pospite Vegetom Natur za ribu.
  • 2 Papir za pečenje narežite na 4 komada veličine 40 cm × 40 cm i premažite ga maslinovim uljem.
  • 3 Na pripremljeni papir položite filet ribe, po njemu rasporedite na kolutove narezan limun i rajčice narezane na polovice. Pokapajte maslinovim uljem i zatvorite da dobijete škartoc.
  • 4 Ponovite tako da dobijete 4 škartoca.
  • 5 Pripremljene škartoce stavite na lim za pečenje i pecite 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 °C.

Savjet

Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.

Posluživanje

Ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke