Meni Search

Superwoman

Riba u škartocu

Pogača sa sardinom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Obojeni hamburger
Manastirski đuveč
Skandinavske rolice s cimetom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kaštelanski makaruni
Piletina u pivu
Rebarca s graškom
Pašticada voli penne a ti mene
Teleći odresci u umaku od višanja
Ramsteak u seksi umaku
Piletina s mascarponeom
Rižoto s tri vrste gljiva
Sočna pureća rolada
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Ljetni lungić
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina sa šafranom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rižini ravioli s mozzarellom
Energetske kuglice s kurkumom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileći bataci s umakom od luka
Hrskavi trokuti
Bruskete od cvjetače
Srneći file na salatu
Brownie s kajenskim paprom
Brusketa s avokadom
Piletina Kiev
Lungić s toplom salatom od šparoga
Mesne okruglice na ražnjiću
Ljetni ražnjići
Svinjski file s grila
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Tuna burger
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mladi krumpir s ajvarom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Lazanje u tavi
Kroketi od piletine
Jabučni krumpirići s cimetom
Salata s mljevenim mesom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
BBQ cheeseburger
Mini lazanje
Rebarca s grilla
Piletina u aromatičnom omotaču
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Punjena teleća prsa
Svinjski gulaš
Proljetna janjetina
Dip od južnog voća
Pohani tofu s povrćem
Teriyaki piletina
Meksička party salata
Finska - Juha s lososom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Bakalar s krumpirom
Slatka patka
Teleći savici u umaku od grejpa
Rižoto s dagnjama
Marinirane srdele
Tjestenina fuži s tartufima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Brudet
Janjetina na padelu
Grill vratina u sendviču
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pohani zamotuljci
Gulaš od oslića i povrća
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bugarska pita od krumpira
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Blagdanska rolada
Lignje na šumskom rižotu
Ramstek s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Pileća prsa punjena čvarcima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Cous-cous s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Popečci od cvjetače
Dječje lazanje
Pizza sirni jastučići
Male teleće pitice
Roštilj s umakom Romesco
Norveška krem juha od ribe i kozica
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Špageti na kineski način
Kunić na bijelo
Piletina s kozjim sirom
Janjetina s medom od kadulje
Hrskava pileća krilca
Svinjski file s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Lignji po gosposki
Špageti mediteraneo
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Odresci u umaku s češnjakom
Šampinjoni u palačinki
Hrskavo pečeno pile
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Sočni pureći ražnjići
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bruskete s povrćem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pileći gulaš
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mirisna pureća rolada
Mini shepherd's pie
Zlatna piletina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pureća rolada s mlincima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Riblji ražnjići
Bouillabaisse
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kuglice od riže i svježeg sira
Goveđa rebarca sa zeljem
Brancinovo oko
Odresci s umakom od kupina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Zapakiranu ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Sastojci

4 fileta bijele ribe (oslić, brancin) oko 600 g
1 žlica Vegete Natur za ribu
4 žlice maslinova ulja
2 limuna
200 g cherry rajčica

Koristili smo

Vegeta Natur za ribu

Vegeta Natur za ribu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Riblje filete pospite Vegetom Natur za ribu.
  • 2 Papir za pečenje narežite na 4 komada veličine 40 cm × 40 cm i premažite ga maslinovim uljem.
  • 3 Na pripremljeni papir položite filet ribe, po njemu rasporedite na kolutove narezan limun i rajčice narezane na polovice. Pokapajte maslinovim uljem i zatvorite da dobijete škartoc.
  • 4 Ponovite tako da dobijete 4 škartoca.
  • 5 Pripremljene škartoce stavite na lim za pečenje i pecite 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 °C.

Savjet

Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.

Posluživanje

Ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke