Meni Search

Superwoman

Riba u škartocu

Pogača sa sardinom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Brudet
Brownie s kajenskim paprom
Popečci od cvjetače
Bruskete s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Šampinjoni u palačinki
Obojeni hamburger
Velika Britanija - Pastirska pita
Fish&Chips u tortilji
Cous-cous s povrćem
Riblji ražnjići
Tjestenina fuži s tartufima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Bouillabaisse
Pohani zamotuljci
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Marinirane srdele
Lignji po gosposki
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rižoto s dagnjama
Piletina u pivu
Teleći odresci u umaku od višanja
Piletina s mascarponeom
Sočni pureći ražnjići
Pileća prsa punjena čvarcima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ljetni ražnjići
Rebarca s graškom
Mini shepherd's pie
Špageti na kineski način
Pureća rolada s mlincima
Manastirski đuveč
Bugarska pita od krumpira
Roštilj s umakom Romesco
Lungić s toplom salatom od šparoga
Dip od južnog voća
Odresci s umakom od kupina
Mirisna pureća rolada
BBQ cheeseburger
Orada s krumpirom i mladim lukom
Svinjski gulaš
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Hrskavo pečeno pile
Piletina Kiev
Kaštelanski makaruni
Pita s muškatnom bundevom i makom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Tuna burger
Kuglice od riže i svježeg sira
Bakalar s krumpirom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Janjetina s medom od kadulje
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Punjena teleća prsa
Hrskavi trokuti
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Nadjeveni kaneloni u umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Svinjski file s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Salata s mljevenim mesom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Norveška krem juha od ribe i kozica
Zlatna piletina
Špageti mediteraneo
Kruh od cvjetače s kurkumom
Piletina s kozjim sirom
Piletina u aromatičnom omotaču
Mini lazanje
Dječje lazanje
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pileći gulaš
Lazanje u tavi
Brancinovo oko
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Svinjski file s grila
Odresci u umaku s češnjakom
Jabučni krumpirići s cimetom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Srneći file na salatu
Brusketa s avokadom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Gulaš od oslića i povrća
Energetske kuglice s kurkumom
Meksička party salata
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kunić na bijelo
Lignje na šumskom rižotu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pašticada voli penne a ti mene
Goveđa rebarca sa zeljem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mesne okruglice na ražnjiću
Pohani tofu s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Blagdanska rolada
Janjetina na padelu
Proljetna janjetina
Finska - Juha s lososom
Grill vratina u sendviču
Bruskete od cvjetače
Pileći bataci s umakom od luka
Male teleće pitice
Ramstek s povrćem
Hrskava pileća krilca
Piletina sa šafranom
Rebarca s grilla
Slatka patka
Mladi krumpir s ajvarom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pizza sirni jastučići
Ljetni lungić
Teriyaki piletina
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rižini ravioli s mozzarellom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Skandinavske rolice s cimetom
Sočna pureća rolada
Kroketi od piletine
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Zapakiranu ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Sastojci

4 fileta bijele ribe (oslić, brancin) oko 600 g
1 žlica Vegete Natur za ribu
4 žlice maslinova ulja
2 limuna
200 g cherry rajčica

Koristili smo

Vegeta Natur za ribu

Vegeta Natur za ribu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Riblje filete pospite Vegetom Natur za ribu.
  • 2 Papir za pečenje narežite na 4 komada veličine 40 cm × 40 cm i premažite ga maslinovim uljem.
  • 3 Na pripremljeni papir položite filet ribe, po njemu rasporedite na kolutove narezan limun i rajčice narezane na polovice. Pokapajte maslinovim uljem i zatvorite da dobijete škartoc.
  • 4 Ponovite tako da dobijete 4 škartoca.
  • 5 Pripremljene škartoce stavite na lim za pečenje i pecite 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 °C.

Savjet

Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.

Posluživanje

Ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke