Meni Search

Superwoman

Riba u škartocu

Odresci nadjeveni sirom i orasima
Dip od južnog voća
Energetske kuglice s kurkumom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Svinjski gulaš
Brancinovo oko
Pašticada voli penne a ti mene
Odresci u umaku s češnjakom
Kroketi od piletine
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Teleći savici u umaku od grejpa
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Špageti na kineski način
Pileći gulaš
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Blagdanska rolada
Piletina u aromatičnom omotaču
Rebarca s grilla
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Odresci s umakom od kupina
Svinjski file s grila
Piletina sa šafranom
Manastirski đuveč
Tjestenina fuži s tartufima
Bugarska pita od krumpira
Mini lazanje
Tuna burger
Bruskete s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Nadjeveni kaneloni u umaku
Gulaš od oslića i povrća
Ramstek s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Šampinjoni u palačinki
Ljetni ražnjići
Rižini ravioli s mozzarellom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Jabučni krumpirići s cimetom
Lignji po gosposki
Pohani zamotuljci
Pureća rolada s mlincima
Bouillabaisse
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Zlatna piletina
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rižoto s tri vrste gljiva
Bruskete od cvjetače
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kunić na bijelo
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rižoto s dagnjama
Marinirane srdele
Grill vratina u sendviču
Obojeni hamburger
Pohani tofu s povrćem
Piletina Kiev
Ljetni lungić
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina s hrskavim njokima i graškom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski file s povrćem
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Finska - Juha s lososom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rezanci s krušnim mrvicama
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Piletina u pivu
Pizza sirni jastučići
Skandinavske rolice s cimetom
Salata s mljevenim mesom
Sočni pureći ražnjići
Janjetina na padelu
Mirisna pureća rolada
Teriyaki piletina
Meksička party salata
Pogača sa sardinom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Brusketa s avokadom
Janjetina s medom od kadulje
Fish&Chips u tortilji
Hrskavi trokuti
Riblji ražnjići
Punjena teleća prsa
BBQ cheeseburger
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Male teleće pitice
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Cous-cous s povrćem
Lazanje u tavi
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina s mascarponeom
Hrskava pileća krilca
Goveđa rebarca sa zeljem
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina s kozjim sirom
Brudet
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Slatka patka
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teleći odresci u umaku od višanja
Kaštelanski makaruni
Proljetna janjetina
Rebarca s graškom
Brownie s kajenskim paprom
Popečci od cvjetače
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ramsteak u seksi umaku
Špageti mediteraneo
Hrskavo pečeno pile
Dječje lazanje
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lignje na šumskom rižotu
Mladi krumpir s ajvarom
Pileći bataci s umakom od luka
Bakalar s krumpirom
Srneći file na salatu
Mini shepherd's pie
Sočna pureća rolada
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kuglice od riže i svježeg sira
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Zapakiranu ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Sastojci

4 fileta bijele ribe (oslić, brancin) oko 600 g
1 žlica Vegete Natur za ribu
4 žlice maslinova ulja
2 limuna
200 g cherry rajčica

Koristili smo

Vegeta Natur za ribu

Vegeta Natur za ribu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Riblje filete pospite Vegetom Natur za ribu.
  • 2 Papir za pečenje narežite na 4 komada veličine 40 cm × 40 cm i premažite ga maslinovim uljem.
  • 3 Na pripremljeni papir položite filet ribe, po njemu rasporedite na kolutove narezan limun i rajčice narezane na polovice. Pokapajte maslinovim uljem i zatvorite da dobijete škartoc.
  • 4 Ponovite tako da dobijete 4 škartoca.
  • 5 Pripremljene škartoce stavite na lim za pečenje i pecite 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 °C.

Savjet

Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.

Posluživanje

Ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke