Meni Search

Superwoman

Riba u škartocu

Salata s mljevenim mesom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Lignje na šumskom rižotu
Piletina s mascarponeom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Ljetni lungić
Ljetni ražnjići
Hrskava pileća krilca
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Teleći savici u umaku od grejpa
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Janjetina na padelu
Piletina u pivu
Gulaš od oslića i povrća
Bakalar s krumpirom
Energetske kuglice s kurkumom
Piletina s kozjim sirom
Dječje lazanje
Meksička party salata
Sočna pureća rolada
Roštilj s umakom Romesco
Kruh od cvjetače s kurkumom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Zlatna piletina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Velika Britanija - Pastirska pita
Špageti na kineski način
Pohani zamotuljci
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kuglice od riže i svježeg sira
Teleći odresci u umaku od višanja
Dip od južnog voća
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Grill vratina u sendviču
Slatka patka
Lignji po gosposki
Pileći gulaš
Tuna burger
Rižoto s tri vrste gljiva
Fish&Chips u tortilji
Punjena teleća prsa
Mirisna pureća rolada
Kunić na bijelo
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Rižini ravioli s mozzarellom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Jabučni krumpirići s cimetom
Pureća rolada s mlincima
Kroketi od piletine
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rezanci s krušnim mrvicama
Svinjski gulaš
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Svinjski file s grila
Janjetina s medom od kadulje
Odresci u umaku s češnjakom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Riblji ražnjići
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rebarca s graškom
Šampinjoni u palačinki
Manastirski đuveč
Pileći bataci s umakom od luka
Pohani tofu s povrćem
Teriyaki piletina
Ramsteak u seksi umaku
Marinirane srdele
Kolinjsko zelje s frišketinom
Tjestenina fuži s tartufima
Lazanje u tavi
Sočni pureći ražnjići
Hrskavi trokuti
Rebarca s grilla
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Cous-cous s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ramstek s povrćem
Brudet
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Piletina Kiev
Pogača sa sardinom
Brownie s kajenskim paprom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina sa šafranom
Odresci s umakom od kupina
Bruskete od cvjetače
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Rižoto s dagnjama
Bouillabaisse
Hrskavo pečeno pile
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Proljetna janjetina
Bruskete s povrćem
Obojeni hamburger
Pileća prsa punjena čvarcima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Svinjski file s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Pita s muškatnom bundevom i makom
Goveđa rebarca sa zeljem
Male teleće pitice
Brusketa s avokadom
Mini lazanje
Pizza sirni jastučići
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Srneći file na salatu
Mladi krumpir s ajvarom
Mini shepherd's pie
Špageti mediteraneo
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Finska - Juha s lososom
Brancinovo oko
Kaštelanski makaruni
Popečci od cvjetače
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ cheeseburger
Mesne okruglice na ražnjiću
Pašticada voli penne a ti mene
Blagdanska rolada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Zapakiranu ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Sastojci

4 fileta bijele ribe (oslić, brancin) oko 600 g
1 žlica Vegete Natur za ribu
4 žlice maslinova ulja
2 limuna
200 g cherry rajčica

Koristili smo

Vegeta Natur za ribu

Vegeta Natur za ribu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Riblje filete pospite Vegetom Natur za ribu.
  • 2 Papir za pečenje narežite na 4 komada veličine 40 cm × 40 cm i premažite ga maslinovim uljem.
  • 3 Na pripremljeni papir položite filet ribe, po njemu rasporedite na kolutove narezan limun i rajčice narezane na polovice. Pokapajte maslinovim uljem i zatvorite da dobijete škartoc.
  • 4 Ponovite tako da dobijete 4 škartoca.
  • 5 Pripremljene škartoce stavite na lim za pečenje i pecite 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 °C.

Savjet

Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.

Posluživanje

Ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke