Meni Search

Superwoman

Riba u škartocu

Pohani tofu s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pureća rolada s mlincima
Šampinjoni u palačinki
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Grill vratina u sendviču
Fish&Chips u tortilji
Punjena teleća prsa
Piletina u aromatičnom omotaču
Meksička party salata
Tuna burger
Brusketa s avokadom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kaštelanski makaruni
Lungić s toplom salatom od šparoga
Svinjski file s grila
Mini lazanje
Pileća prsa punjena čvarcima
Energetske kuglice s kurkumom
Dip od južnog voća
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Tjestenina fuži s tartufima
Špageti na kineski način
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kroketi od piletine
Hrskavi trokuti
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Zlatna piletina
Jabučni krumpirići s cimetom
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina s kozjim sirom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rižoto s dagnjama
Odresci s umakom od kupina
Bakalar s krumpirom
Male teleće pitice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina s mascarponeom
Marinirane srdele
Janjetina na padelu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Salata s mljevenim mesom
Pohani zamotuljci
Bruskete od cvjetače
Teriyaki piletina
Piletina u pivu
Pita s muškatnom bundevom i makom
Bruskete s povrćem
Ramstek s povrćem
Srneći file na salatu
Bugarska pita od krumpira
Pileći bataci s umakom od luka
Ramsteak u seksi umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Goveđa rebarca sa zeljem
Pašticada voli penne a ti mene
Ljetni ražnjići
BBQ cheeseburger
Pizza sirni jastučići
Svinjski gulaš
Mladi krumpir s ajvarom
Mesne okruglice na ražnjiću
Riblji ražnjići
Kunić na bijelo
Blagdanska rolada
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Lazanje u tavi
Janjetina s medom od kadulje
Lignji po gosposki
Gulaš od oslića i povrća
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rebarca s graškom
Piletina Kiev
Piletina sa šafranom
Dječje lazanje
Mirisna pureća rolada
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pogača sa sardinom
Sočna pureća rolada
Odresci u umaku s češnjakom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Teleći savici u umaku od grejpa
Kuglice od riže i svježeg sira
Pileći gulaš
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Roštilj s umakom Romesco
Svinjski file s povrćem
Ljetni lungić
Manastirski đuveč
Popečci od cvjetače
Mini shepherd's pie
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Finska - Juha s lososom
Sočni pureći ražnjići
Rižini ravioli s mozzarellom
Bouillabaisse
Špageti mediteraneo
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lignje na šumskom rižotu
Rebarca s grilla
Cous-cous s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Hrskavo pečeno pile
Kruh od cvjetače s kurkumom
Brownie s kajenskim paprom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Obojeni hamburger
Skandinavske rolice s cimetom
Teleći odresci u umaku od višanja
Proljetna janjetina
Brancinovo oko
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Slatka patka
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Norveška krem juha od ribe i kozica
Brudet
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Hrskava pileća krilca
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Zapakiranu ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Sastojci

4 fileta bijele ribe (oslić, brancin) oko 600 g
1 žlica Vegete Natur za ribu
4 žlice maslinova ulja
2 limuna
200 g cherry rajčica

Koristili smo

Vegeta Natur za ribu

Vegeta Natur za ribu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Riblje filete pospite Vegetom Natur za ribu.
  • 2 Papir za pečenje narežite na 4 komada veličine 40 cm × 40 cm i premažite ga maslinovim uljem.
  • 3 Na pripremljeni papir položite filet ribe, po njemu rasporedite na kolutove narezan limun i rajčice narezane na polovice. Pokapajte maslinovim uljem i zatvorite da dobijete škartoc.
  • 4 Ponovite tako da dobijete 4 škartoca.
  • 5 Pripremljene škartoce stavite na lim za pečenje i pecite 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 °C.

Savjet

Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.

Posluživanje

Ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke