Meni Search

Superwoman

Riba u škartocu

Bruskete od cvjetače
Hrskavi trokuti
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Finska - Juha s lososom
Bugarska pita od krumpira
Rezanci s krušnim mrvicama
Popečci od cvjetače
Kolinjsko zelje s frišketinom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kunić na bijelo
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ljetni lungić
Blagdanska rolada
Proljetna janjetina
Tuna burger
Jabučni krumpirići s cimetom
Pileći gulaš
Kroketi od piletine
Bruskete s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Norveška krem juha od ribe i kozica
Punjena teleća prsa
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Odresci u umaku s češnjakom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Marinirane srdele
Teleći savici u umaku od grejpa
Hrskava pileća krilca
Lignji po gosposki
Tjestenina fuži s tartufima
Odresci s umakom od kupina
Pureća rolada s mlincima
Pohani tofu s povrćem
Dječje lazanje
Svinjski gulaš
Rebarca s grilla
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Lignje na šumskom rižotu
Pohani zamotuljci
BBQ cheeseburger
Meksička party salata
Energetske kuglice s kurkumom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Brownie s kajenskim paprom
Ramsteak u seksi umaku
Špageti mediteraneo
Svinjski file s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Bouillabaisse
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina s kozjim sirom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rebarca s graškom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Janjetina s medom od kadulje
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mladi krumpir s ajvarom
Brusketa s avokadom
Manastirski đuveč
Goveđa rebarca sa zeljem
Gulaš od oslića i povrća
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina u pivu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ramstek s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Janjetina na padelu
Rižini ravioli s mozzarellom
Piletina Kiev
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Riblji ražnjići
Male teleće pitice
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Mirisna pureća rolada
Mini shepherd's pie
Lungić s toplom salatom od šparoga
Cous-cous s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina s hrskavim njokima i graškom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Lazanje u tavi
Brancinovo oko
Pizza sirni jastučići
Pogača sa sardinom
Obojeni hamburger
Dip od južnog voća
Teleći odresci u umaku od višanja
Ljetni ražnjići
Salata s mljevenim mesom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Špageti na kineski način
Pileći bataci s umakom od luka
Bakalar s krumpirom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski file s grila
Rižoto s dagnjama
Pašticada voli penne a ti mene
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Brudet
Skandinavske rolice s cimetom
Slatka patka
Pileća prsa punjena čvarcima
Kaštelanski makaruni
Hrskavo pečeno pile
Sočna pureća rolada
Teriyaki piletina
Kuglice od riže i svježeg sira
Velika Britanija - Pastirska pita
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rižoto s tri vrste gljiva
Grill vratina u sendviču
Piletina s mascarponeom
Srneći file na salatu
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Roštilj s umakom Romesco
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Sočni pureći ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Zlatna piletina
Piletina sa šafranom
Mini lazanje
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina u aromatičnom omotaču
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Zapakiranu ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Sastojci

4 fileta bijele ribe (oslić, brancin) oko 600 g
1 žlica Vegete Natur za ribu
4 žlice maslinova ulja
2 limuna
200 g cherry rajčica

Koristili smo

Vegeta Natur za ribu

Vegeta Natur za ribu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Riblje filete pospite Vegetom Natur za ribu.
  • 2 Papir za pečenje narežite na 4 komada veličine 40 cm × 40 cm i premažite ga maslinovim uljem.
  • 3 Na pripremljeni papir položite filet ribe, po njemu rasporedite na kolutove narezan limun i rajčice narezane na polovice. Pokapajte maslinovim uljem i zatvorite da dobijete škartoc.
  • 4 Ponovite tako da dobijete 4 škartoca.
  • 5 Pripremljene škartoce stavite na lim za pečenje i pecite 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 °C.

Savjet

Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.

Posluživanje

Ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprijeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljine pročitajte u Pravilima privatnosti.

Vrste kolačića

Postavke