Meni Search

Superwoman

Riba u škartocu

Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tuna burger
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Goveđa rebarca sa zeljem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kunić na bijelo
Pizza sirni jastučići
Ljetni lungić
Blagdanska rolada
Salata s mljevenim mesom
Piletina sa šafranom
Teleći odresci u umaku od višanja
Kolinjsko zelje s frišketinom
Hrskavi trokuti
Fish&Chips u tortilji
Teriyaki piletina
Hrskava pileća krilca
Bruskete od cvjetače
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Popečci od cvjetače
Pileći gulaš
Bugarska pita od krumpira
Lazanje u tavi
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Špageti na kineski način
Lignje na šumskom rižotu
Male teleće pitice
Marinirane srdele
BBQ cheeseburger
Manastirski đuveč
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Velika Britanija - Pastirska pita
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kaštelanski makaruni
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Orada s krumpirom i mladim lukom
Svinjski gulaš
Piletina s kozjim sirom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pohani tofu s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Energetske kuglice s kurkumom
Punjena teleća prsa
Šampinjoni u palačinki
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Srneći file na salatu
Sočna pureća rolada
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Dječje lazanje
Mirisna pureća rolada
Piletina Kiev
Jabučni krumpirići s cimetom
Gulaš od oslića i povrća
Dip od južnog voća
Rebarca s graškom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mladi krumpir s ajvarom
Cous-cous s povrćem
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Tjestenina fuži s tartufima
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kuglice od riže i svježeg sira
Teleći savici u umaku od grejpa
Proljetna janjetina
Hrskavo pečeno pile
Pita s muškatnom bundevom i makom
Brusketa s avokadom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Riblji ražnjići
Piletina u pivu
Mini lazanje
Odresci s umakom od kupina
Mesne okruglice na ražnjiću
Rižoto s tri vrste gljiva
Mini shepherd's pie
Grill vratina u sendviču
Rezanci s krušnim mrvicama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski file s povrćem
Janjetina na padelu
Ljetni ražnjići
Rižini ravioli s mozzarellom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Brancinovo oko
Špageti mediteraneo
Kroketi od piletine
Bouillabaisse
Svinjski file s grila
Pureća rolada s mlincima
Sočni pureći ražnjići
Piletina u aromatičnom omotaču
Skandinavske rolice s cimetom
Pohani zamotuljci
Lignji po gosposki
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ramstek s povrćem
Finska - Juha s lososom
Bakalar s krumpirom
Pogača sa sardinom
Ramsteak u seksi umaku
Roštilj s umakom Romesco
Pašticada voli penne a ti mene
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Zlatna piletina
Pileća prsa punjena čvarcima
Odresci u umaku s češnjakom
Obojeni hamburger
Slatka patka
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Brudet
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Meksička party salata
Janjetina s medom od kadulje
Rebarca s grilla
Rižoto s dagnjama
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina s mascarponeom
Bruskete s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Zapakiranu ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Sastojci

4 fileta bijele ribe (oslić, brancin) oko 600 g
1 žlica Vegete Natur za ribu
4 žlice maslinova ulja
2 limuna
200 g cherry rajčica

Koristili smo

Vegeta Natur za ribu

Vegeta Natur za ribu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Riblje filete pospite Vegetom Natur za ribu.
  • 2 Papir za pečenje narežite na 4 komada veličine 40 cm × 40 cm i premažite ga maslinovim uljem.
  • 3 Na pripremljeni papir položite filet ribe, po njemu rasporedite na kolutove narezan limun i rajčice narezane na polovice. Pokapajte maslinovim uljem i zatvorite da dobijete škartoc.
  • 4 Ponovite tako da dobijete 4 škartoca.
  • 5 Pripremljene škartoce stavite na lim za pečenje i pecite 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 °C.

Savjet

Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.

Posluživanje

Ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke