Meni Search

Superwoman

Riba u škartocu

Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina u aromatičnom omotaču
Popečci od cvjetače
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Finska - Juha s lososom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Fish&Chips u tortilji
Punjena teleća prsa
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjski file s povrćem
Dječje lazanje
Norveška krem juha od ribe i kozica
Sočna pureća rolada
Gulaš od oslića i povrća
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rižoto s tri vrste gljiva
Rebarca s graškom
Pileća prsa punjena čvarcima
Meksička party salata
Ljetni ražnjići
Skandinavske rolice s cimetom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pašticada voli penne a ti mene
Velika Britanija - Pastirska pita
Rižini ravioli s mozzarellom
Marinirane srdele
Špageti mediteraneo
Kaštelanski makaruni
Pohani zamotuljci
Teleći odresci u umaku od višanja
Pohani tofu s povrćem
Tuna burger
Brusketa s avokadom
Pureća rolada s mlincima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
BBQ cheeseburger
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Odresci u umaku s češnjakom
Janjetina na padelu
Male teleće pitice
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski file s grila
Ramsteak u seksi umaku
Šampinjoni u palačinki
Piletina sa šafranom
Bouillabaisse
Teriyaki piletina
Brownie s kajenskim paprom
Roštilj s umakom Romesco
Piletina s kozjim sirom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Obojeni hamburger
Odresci s umakom od kupina
Bruskete s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Špageti na kineski način
Hrskavo pečeno pile
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina u pivu
Proljetna janjetina
Lazanje u tavi
Pogača sa sardinom
Lignji po gosposki
Ramstek s povrćem
Cous-cous s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lignje na šumskom rižotu
Piletina Kiev
Kruh od cvjetače s kurkumom
Slatka patka
Svinjski gulaš
Manastirski đuveč
Bakalar s krumpirom
Blagdanska rolada
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Bugarska pita od krumpira
Brancinovo oko
Hrskavi trokuti
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kroketi od piletine
Ljetni lungić
Mini shepherd's pie
Odresci nadjeveni sirom i orasima
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Grill vratina u sendviču
Dip od južnog voća
Srneći file na salatu
Mesne okruglice na ražnjiću
Teleći savici u umaku od grejpa
Mirisna pureća rolada
Energetske kuglice s kurkumom
Rižoto s dagnjama
Rezanci s krušnim mrvicama
Mladi krumpir s ajvarom
Kuglice od riže i svježeg sira
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Rebarca s grilla
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Bruskete od cvjetače
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Brudet
Mini lazanje
Tjestenina fuži s tartufima
Zlatna piletina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Sočni pureći ražnjići
Pileći bataci s umakom od luka
Hrskava pileća krilca
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kunić na bijelo
BBQ svinjska rebarca u foliji
Goveđa rebarca sa zeljem
Riblji ražnjići
Pizza sirni jastučići
Piletina s mascarponeom
Pileći gulaš
Salata s mljevenim mesom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Zapakiranu ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Sastojci

4 fileta bijele ribe (oslić, brancin) oko 600 g
1 žlica Vegete Natur za ribu
4 žlice maslinova ulja
2 limuna
200 g cherry rajčica

Koristili smo

Vegeta Natur za ribu

Vegeta Natur za ribu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Riblje filete pospite Vegetom Natur za ribu.
  • 2 Papir za pečenje narežite na 4 komada veličine 40 cm × 40 cm i premažite ga maslinovim uljem.
  • 3 Na pripremljeni papir položite filet ribe, po njemu rasporedite na kolutove narezan limun i rajčice narezane na polovice. Pokapajte maslinovim uljem i zatvorite da dobijete škartoc.
  • 4 Ponovite tako da dobijete 4 škartoca.
  • 5 Pripremljene škartoce stavite na lim za pečenje i pecite 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 °C.

Savjet

Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.

Posluživanje

Ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke