Meni Search

Superwoman

Riba u škartocu

Teleći odresci u umaku od višanja
Rižini ravioli s mozzarellom
Janjetina na padelu
Jabučni krumpirići s cimetom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Hrskavo pečeno pile
Obojeni hamburger
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Blagdanska rolada
Rižoto s tri vrste gljiva
Odresci s umakom od kupina
Salata s mljevenim mesom
Svinjski file s grila
Cous-cous s povrćem
Lazanje u tavi
Piletina s mascarponeom
Dječje lazanje
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ramstek s povrćem
Slatka patka
Bakalar s krumpirom
Svinjski file s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bouillabaisse
Hrskavi trokuti
Meksička party salata
Špageti na kineski način
Kunić na bijelo
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Hrskava pileća krilca
Piletina u pivu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pohani tofu s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Tuna burger
Teriyaki piletina
Mesne okruglice na ražnjiću
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Špageti mediteraneo
Piletina Kiev
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lungić s toplom salatom od šparoga
Punjena teleća prsa
Riblji ražnjići
Grill vratina u sendviču
Odresci u umaku s češnjakom
Mini lazanje
Zlatna piletina
Brudet
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Svinjski gulaš
Sočni pureći ražnjići
Bruskete od cvjetače
Mirisna pureća rolada
Kroketi od piletine
Proljetna janjetina
Pašticada voli penne a ti mene
Energetske kuglice s kurkumom
Male teleće pitice
Pohani zamotuljci
Rezanci s krušnim mrvicama
Gulaš od oslića i povrća
Pileći bataci s umakom od luka
Pizza sirni jastučići
Kaštelanski makaruni
Piletina u aromatičnom omotaču
Rebarca s graškom
Mini shepherd's pie
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ljetni lungić
Pureća rolada s mlincima
BBQ cheeseburger
Pita s muškatnom bundevom i makom
Šampinjoni u palačinki
Bugarska pita od krumpira
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pogača sa sardinom
Piletina s kozjim sirom
Srneći file na salatu
Velika Britanija - Pastirska pita
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pileća prsa punjena čvarcima
Lignje na šumskom rižotu
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Dip od južnog voća
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pileći gulaš
Skandinavske rolice s cimetom
Fish&Chips u tortilji
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina sa šafranom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kuglice od riže i svježeg sira
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Brownie s kajenskim paprom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Teleći savici u umaku od grejpa
Goveđa rebarca sa zeljem
Popečci od cvjetače
Bruskete s povrćem
Lignji po gosposki
Marinirane srdele
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Brancinovo oko
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Ljetni ražnjići
Finska - Juha s lososom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Sočna pureća rolada
Brusketa s avokadom
Manastirski đuveč
Rebarca s grilla
Rižoto s dagnjama
Roštilj s umakom Romesco
Ramsteak u seksi umaku
Janjetina s medom od kadulje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Zapakiranu ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Sastojci

4 fileta bijele ribe (oslić, brancin) oko 600 g
1 žlica Vegete Natur za ribu
4 žlice maslinova ulja
2 limuna
200 g cherry rajčica

Koristili smo

Vegeta Natur za ribu

Vegeta Natur za ribu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Riblje filete pospite Vegetom Natur za ribu.
  • 2 Papir za pečenje narežite na 4 komada veličine 40 cm × 40 cm i premažite ga maslinovim uljem.
  • 3 Na pripremljeni papir položite filet ribe, po njemu rasporedite na kolutove narezan limun i rajčice narezane na polovice. Pokapajte maslinovim uljem i zatvorite da dobijete škartoc.
  • 4 Ponovite tako da dobijete 4 škartoca.
  • 5 Pripremljene škartoce stavite na lim za pečenje i pecite 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 °C.

Savjet

Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.

Posluživanje

Ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke