Meni Search

Superwoman

Riba u škartocu

Mesne okruglice na ražnjiću
Riblji ražnjići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Hrskava pileća krilca
Piletina u aromatičnom omotaču
Janjetina na padelu
Špageti na kineski način
Grill vratina u sendviču
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Punjena teleća prsa
Male teleće pitice
Energetske kuglice s kurkumom
Srneći file na salatu
Mini lazanje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pizza sirni jastučići
Orada s krumpirom i mladim lukom
Teleći savici u umaku od grejpa
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Brownie s kajenskim paprom
Bruskete od cvjetače
Salata s mljevenim mesom
Pohani tofu s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Brusketa s avokadom
Lazanje u tavi
Pureća rolada s mlincima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Manastirski đuveč
Rebarca s grilla
Pileći gulaš
Zlatna piletina
Janjetina s medom od kadulje
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Obojeni hamburger
Hrskavi trokuti
Svinjski gulaš
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Kroketi od piletine
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Teriyaki piletina
Rižoto s dagnjama
Teleći odresci u umaku od višanja
BBQ cheeseburger
Piletina Kiev
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Brancinovo oko
Piletina s mascarponeom
Mini shepherd's pie
Bakalar s krumpirom
Špageti mediteraneo
Kolinjsko zelje s frišketinom
Fish&Chips u tortilji
Bouillabaisse
Jabučni krumpirići s cimetom
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina u pivu
Mirisna pureća rolada
Pohani zamotuljci
Sočni pureći ražnjići
Ljetni lungić
Dip od južnog voća
Kruh od cvjetače s kurkumom
Roštilj s umakom Romesco
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Bugarska pita od krumpira
Bruskete s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina s kozjim sirom
Popečci od cvjetače
Odresci s umakom od kupina
Finska - Juha s lososom
Ramstek s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Brudet
Marinirane srdele
Blagdanska rolada
Hrskavo pečeno pile
Lignje na šumskom rižotu
Mladi krumpir s ajvarom
Svinjski file s povrćem
Kaštelanski makaruni
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Sočna pureća rolada
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rižini ravioli s mozzarellom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Gulaš od oslića i povrća
Pogača sa sardinom
Kunić na bijelo
Pita s muškatnom bundevom i makom
Slatka patka
Rižoto s tri vrste gljiva
Lignji po gosposki
Ramsteak u seksi umaku
Ljetni ražnjići
Piletina sa šafranom
Proljetna janjetina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Šampinjoni u palačinki
Rezanci s krušnim mrvicama
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Skandinavske rolice s cimetom
Kuglice od riže i svježeg sira
Svinjski file s grila
Tuna burger
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Dječje lazanje
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rebarca s graškom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Cous-cous s povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Meksička party salata
Pašticada voli penne a ti mene
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Tjestenina fuži s tartufima
Velika Britanija - Pastirska pita
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Zapakiranu ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Sastojci

4 fileta bijele ribe (oslić, brancin) oko 600 g
1 žlica Vegete Natur za ribu
4 žlice maslinova ulja
2 limuna
200 g cherry rajčica

Koristili smo

Vegeta Natur za ribu

Vegeta Natur za ribu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Riblje filete pospite Vegetom Natur za ribu.
  • 2 Papir za pečenje narežite na 4 komada veličine 40 cm × 40 cm i premažite ga maslinovim uljem.
  • 3 Na pripremljeni papir položite filet ribe, po njemu rasporedite na kolutove narezan limun i rajčice narezane na polovice. Pokapajte maslinovim uljem i zatvorite da dobijete škartoc.
  • 4 Ponovite tako da dobijete 4 škartoca.
  • 5 Pripremljene škartoce stavite na lim za pečenje i pecite 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 °C.

Savjet

Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.

Posluživanje

Ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke