Meni Search

Superwoman

Riba u škartocu

Brudet
Grill vratina u sendviču
Šampinjoni u palačinki
Mirisna pureća rolada
Obojeni hamburger
Zlatna piletina
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mladi krumpir s ajvarom
Roštilj s umakom Romesco
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Gulaš od oslića i povrća
Bugarska pita od krumpira
Goveđa rebarca sa zeljem
Skandinavske rolice s cimetom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Brusketa s avokadom
Dječje lazanje
Marinirane srdele
Špageti na kineski način
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Sočna pureća rolada
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Dip od južnog voća
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ramsteak u seksi umaku
Piletina s mascarponeom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slatka patka
Teriyaki piletina
Pureća rolada s mlincima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kroketi od piletine
Piletina u aromatičnom omotaču
Fish&Chips u tortilji
Hrskavi trokuti
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kunić na bijelo
Pizza sirni jastučići
Bouillabaisse
Pogača sa sardinom
Rižini ravioli s mozzarellom
Pileći bataci s umakom od luka
Mini lazanje
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Energetske kuglice s kurkumom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pileća prsa punjena čvarcima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Janjetina s medom od kadulje
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Špageti mediteraneo
Kolinjsko zelje s frišketinom
BBQ cheeseburger
Mesne okruglice na ražnjiću
Odresci u umaku s češnjakom
Cous-cous s povrćem
Salata s mljevenim mesom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Velika Britanija - Pastirska pita
Mini shepherd's pie
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Riblji ražnjići
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina sa šafranom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Piletina s kozjim sirom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Punjena teleća prsa
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Svinjski gulaš
Jabučni krumpirići s cimetom
Rebarca s grilla
Odresci s umakom od kupina
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kaštelanski makaruni
Hrskava pileća krilca
Kuglice od riže i svježeg sira
Manastirski đuveč
Male teleće pitice
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Hrskavo pečeno pile
Rezanci s krušnim mrvicama
Srneći file na salatu
Rebarca s graškom
Pohani zamotuljci
Janjetina na padelu
Finska - Juha s lososom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Ljetni ražnjići
Bakalar s krumpirom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Lazanje u tavi
Lignji po gosposki
Lignje na šumskom rižotu
Meksička party salata
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pileći gulaš
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teleći savici u umaku od grejpa
Brancinovo oko
Svinjski file s grila
Tjestenina fuži s tartufima
Pohani tofu s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Proljetna janjetina
Ljetni lungić
Ramstek s povrćem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rižoto s dagnjama
Brownie s kajenskim paprom
Blagdanska rolada
Piletina Kiev
Lungić s toplom salatom od šparoga
Svinjski file s povrćem
Piletina u pivu
Pašticada voli penne a ti mene
Teleći odresci u umaku od višanja
Popečci od cvjetače
Tuna burger
Bruskete s povrćem
Rižoto s tri vrste gljiva
Bruskete od cvjetače
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Zapakiranu ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Sastojci

4 fileta bijele ribe (oslić, brancin) oko 600 g
1 žlica Vegete Natur za ribu
4 žlice maslinova ulja
2 limuna
200 g cherry rajčica

Koristili smo

Vegeta Natur za ribu

Vegeta Natur za ribu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Riblje filete pospite Vegetom Natur za ribu.
  • 2 Papir za pečenje narežite na 4 komada veličine 40 cm × 40 cm i premažite ga maslinovim uljem.
  • 3 Na pripremljeni papir položite filet ribe, po njemu rasporedite na kolutove narezan limun i rajčice narezane na polovice. Pokapajte maslinovim uljem i zatvorite da dobijete škartoc.
  • 4 Ponovite tako da dobijete 4 škartoca.
  • 5 Pripremljene škartoce stavite na lim za pečenje i pecite 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 °C.

Savjet

Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.

Posluživanje

Ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke