Meni Search

Superwoman

Riba u škartocu

Piletina Kiev
Pita s muškatnom bundevom i makom
Bugarska pita od krumpira
Zlatna piletina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teriyaki piletina
Obojeni hamburger
Srneći file na salatu
Salata s mljevenim mesom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Špageti mediteraneo
Mini shepherd's pie
Goveđa rebarca sa zeljem
Mladi krumpir s ajvarom
Mesne okruglice na ražnjiću
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Hrskavi trokuti
Rižoto s tri vrste gljiva
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pašticada voli penne a ti mene
Špageti na kineski način
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pizza sirni jastučići
Brusketa s avokadom
Rebarca s grilla
Ljetni ražnjići
Orada s krumpirom i mladim lukom
Odresci u umaku s češnjakom
Slatka patka
Lignji po gosposki
Male teleće pitice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
BBQ cheeseburger
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski gulaš
Grill vratina u sendviču
Rižini ravioli s mozzarellom
Pileći bataci s umakom od luka
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Bakalar s krumpirom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Manastirski đuveč
Piletina u aromatičnom omotaču
Bouillabaisse
Marinirane srdele
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Roštilj s umakom Romesco
Sočni pureći ražnjići
Energetske kuglice s kurkumom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Sočna pureća rolada
Svinjski file s grila
Hrskava pileća krilca
Dječje lazanje
Kaštelanski makaruni
Meksička party salata
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Bruskete s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina s kozjim sirom
Janjetina s medom od kadulje
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Jabučni krumpirići s cimetom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Lignje na šumskom rižotu
Kruh od cvjetače s kurkumom
Tuna burger
Finska - Juha s lososom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Dip od južnog voća
Pureća rolada s mlincima
Rižoto s dagnjama
Janjetina na padelu
Svinjski file s povrćem
Mini lazanje
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kroketi od piletine
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ramstek s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Piletina s mascarponeom
Piletina u pivu
Kuglice od riže i svježeg sira
Brancinovo oko
Tjestenina fuži s tartufima
Pileći gulaš
Teleći odresci u umaku od višanja
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Brownie s kajenskim paprom
Riblji ražnjići
Kolinjsko zelje s frišketinom
Gulaš od oslića i povrća
Kunić na bijelo
Lazanje u tavi
Piletina sa šafranom
Velika Britanija - Pastirska pita
Pohani tofu s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Punjena teleća prsa
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Ramsteak u seksi umaku
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Popečci od cvjetače
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Bruskete od cvjetače
Skandinavske rolice s cimetom
Pogača sa sardinom
Cous-cous s povrćem
Proljetna janjetina
Pohani zamotuljci
Fish&Chips u tortilji
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mirisna pureća rolada
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Ljetni lungić
Blagdanska rolada
Hrskavo pečeno pile
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rebarca s graškom
Brudet
Odresci s umakom od kupina
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Zapakiranu ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Sastojci

4 fileta bijele ribe (oslić, brancin) oko 600 g
1 žlica Vegete Natur za ribu
4 žlice maslinova ulja
2 limuna
200 g cherry rajčica

Koristili smo

Vegeta Natur za ribu

Vegeta Natur za ribu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Riblje filete pospite Vegetom Natur za ribu.
  • 2 Papir za pečenje narežite na 4 komada veličine 40 cm × 40 cm i premažite ga maslinovim uljem.
  • 3 Na pripremljeni papir položite filet ribe, po njemu rasporedite na kolutove narezan limun i rajčice narezane na polovice. Pokapajte maslinovim uljem i zatvorite da dobijete škartoc.
  • 4 Ponovite tako da dobijete 4 škartoca.
  • 5 Pripremljene škartoce stavite na lim za pečenje i pecite 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 °C.

Savjet

Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.

Posluživanje

Ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke