Meni Search

Superwoman

Riba u škartocu

Skandinavske rolice s cimetom
Mesne okruglice na ražnjiću
Odresci u umaku s češnjakom
Punjena teleća prsa
Janjetina s medom od kadulje
Cous-cous s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Jabučni krumpirići s cimetom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pašticada voli penne a ti mene
Meksička party salata
Pogača sa sardinom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kuglice od riže i svježeg sira
Janjetina na padelu
Odresci s umakom od kupina
Hrskavi trokuti
Srneći file na salatu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pileći bataci s umakom od luka
Hrskavo pečeno pile
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rezanci s krušnim mrvicama
Grill vratina u sendviču
Teleći odresci u umaku od višanja
BBQ cheeseburger
Zlatna piletina
Rižoto s tri vrste gljiva
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mirisna pureća rolada
Mini lazanje
Salata s mljevenim mesom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Finska - Juha s lososom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Male teleće pitice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Brusketa s avokadom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Teleći savici u umaku od grejpa
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Ramsteak u seksi umaku
Šampinjoni u palačinki
Rižoto s dagnjama
Blagdanska rolada
Pizza sirni jastučići
Sočni pureći ražnjići
Ramstek s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Brudet
Slatka patka
Fish&Chips u tortilji
Gulaš od oslića i povrća
Marinirane srdele
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Hrskava pileća krilca
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina s kozjim sirom
Mini shepherd's pie
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Piletina Kiev
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Dip od južnog voća
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ljetni lungić
Bruskete s povrćem
Svinjski file s grila
Popečci od cvjetače
Brancinovo oko
Roštilj s umakom Romesco
Pileća prsa punjena čvarcima
Rebarca s graškom
Goveđa rebarca sa zeljem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lazanje u tavi
Teriyaki piletina
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pileći gulaš
Proljetna janjetina
Energetske kuglice s kurkumom
Lignji po gosposki
Piletina u aromatičnom omotaču
Bruskete od cvjetače
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kroketi od piletine
Obojeni hamburger
Ljetni ražnjići
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pureća rolada s mlincima
Dječje lazanje
Brownie s kajenskim paprom
Riblji ražnjići
Rižini ravioli s mozzarellom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Piletina u pivu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rebarca s grilla
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Manastirski đuveč
Mladi krumpir s ajvarom
Špageti mediteraneo
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Bugarska pita od krumpira
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kunić na bijelo
Pohani zamotuljci
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pohani tofu s povrćem
Svinjski gulaš
Špageti na kineski način
Bouillabaisse
Svinjski file s povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Sočna pureća rolada
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina s mascarponeom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina sa šafranom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bakalar s krumpirom
Tuna burger
Lignje na šumskom rižotu
Kaštelanski makaruni
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Zapakiranu ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Sastojci

4 fileta bijele ribe (oslić, brancin) oko 600 g
1 žlica Vegete Natur za ribu
4 žlice maslinova ulja
2 limuna
200 g cherry rajčica

Koristili smo

Vegeta Natur za ribu

Vegeta Natur za ribu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Riblje filete pospite Vegetom Natur za ribu.
  • 2 Papir za pečenje narežite na 4 komada veličine 40 cm × 40 cm i premažite ga maslinovim uljem.
  • 3 Na pripremljeni papir položite filet ribe, po njemu rasporedite na kolutove narezan limun i rajčice narezane na polovice. Pokapajte maslinovim uljem i zatvorite da dobijete škartoc.
  • 4 Ponovite tako da dobijete 4 škartoca.
  • 5 Pripremljene škartoce stavite na lim za pečenje i pecite 10 minuta u pećnici zagrijanoj na 220 °C.

Savjet

Prije nego što zatvorite škartoc, ribu možete nakapati i suhim bijelim vinom.

Posluživanje

Ribu poslužite s kuhanim krumpirom koji ste posuli nasjeckanim peršinom i nakapali maslinovim uljem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke