Meni Search

Na izmaku snaga

Salata od tune i krastavaca

Riba u bijelom umaku
Grill vratina u sendviču
Grill pirjana piletina s roštilja
Polupunjene paprike
Krem juha sa sjemenkama
Sočni pureći ražnjići
Salata s mora
Cipar - Lungić na ciparski
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Senf s paprikama
Riža s tunom
Vratina s roštilja
Čarobni štapići
Omlet s paprikom i kukuruzom
Jakobove kapice s umakom
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Zapečena ricotta
Rižoto s tunom
Švicarska juha sa sirom
Vegetina enchilada
Mesna rolada u tijestu
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Fileti lososa u finom umaku
Popečci od bulgura s umakom
Juha od rikule i račića
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Pileći štapići u ketchupu
Rižoto na španjolski način
Pirjani kunić
Salata sa skutom
Belgija - Salade Liégeoise
Hrskava pileća krilca
Rajčica s kukuruzom
Slatki lungić
Pečena piletina s limunom
Špageti s pistacijama
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Špinatova juha s feta sirom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Male teleće pitice
Piletina s kozjim sirom
Sočna pureća rolada
Svinjski file s povrćem
Pohani zamotuljci
Energetske kuglice s kurkumom
Lazanje u tavi
Pohane paprike
Tjestenina u finom umaku
Papreni tart s marelicama
Pureći hamburger
Grill oslić u aromatičnoj korici
Rosti
Krumpir u košuljici
Srneći file na salatu
Dalmatinske polpete
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Slasni burger sa slaninom i sirom
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Voćna juha od višanja
Grčka seljačka salata
Piletina na tajlandski način
Svinjska jetrica u umaku
Tjestenina mediterana
Caponata alla Podravka
Pileća krilca s Coca-Colom
Prežgana juha
Kobasica u pivu i pecivu
Palamida s čilijem i mangom
Piletina s nadjevom od ajvara
Prilog od prokulica
Fiš paprikaš
Hladna juha od avokada
Ražnjići od lososa
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Grdobina u pikantnoj šalši
Pašticada
Empanade s pestom
Salata od liganja
Piletina s pistacijama
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Sočna aromatična torta
Crveno ljetno varivo
Gulaš od gljiva
Kotleti u pivskom umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Svevremenska salata biti će jednako zanimljiva i ljeti i zimi jer je tuna s tjesteninom uvijek ukusna.

Sastojci

150 g sirnog namaza
150 g majoneze
2 Eva Eva tuna fileta u maslinovom ulju (2×115 g)
200 g svježih krastavaca
200 g Tjestenine Fusilli Podravka
Sol
Crni mljeveni papar Podravka
1 žličica Vegete Mediteran

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe20 min

  • 1 Od sirnog namaza i majoneze napravite lagani umak, začinite sa soli, paprom i Vegetom Mediteran.
  • 2 Tunjevinu usitnite i pomiješajte sa svježim krastavcima narezanima na kockice.
  • 3 Tjesteninu skuhajte i ohladite, dodajte tunjevini i krastavcima te sve zajedno prelijte već pripremljenim umakom.

Savjet

Ovu salatu možete raditi i u zimskom periodu s kiselim krastavcima.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke