Meni Search

Leptirići u trbuhu

Salata s pečenim povrćem

Lignje s mladim lukom
Špinatova juha s feta sirom
Rižoto s tunom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina s mascarponeom
Fina pikantna piletina
Pikantni gulaš
Pohani zamotuljci
Proljetno meso i povrće iz woka
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Punjena pečenka u vinu
Dječje lazanje
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Sočna pureća rolada
Salata s mora
Biftek u zelenom papru
Male teleće pitice
Cartoccio od bijele ribe
Špageti s acetom balsamicom
Ljubavne šurlice
Salata od tune i povrća
Lignje na šumskom rižotu
Špageti mediteraneo
Puretina s jabukom iz pećnice
Biftek rolice
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Švicarska juha sa sirom
Tjestenina mediterana
Mladi krumpir s ajvarom
Bruskete s povrćem
Zapečeni poriluk
Uskršnja šunka na zabavan način
Vol-au-vent s gljivama
Slatki ostaci s cimetom
Mirisni prilog iz pećnice
Pizza sirni jastučići
Zapečena ricotta
Pita s muškatnom bundevom i makom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Punjeni filet brancina
Polpete od slanutka s kurkumom
Srneći file na salatu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Finska - Juha s lososom
Rajčica s kukuruzom
Pljukanci s pršutom i rikulom
Odresci u paketiću
Popečci od bulgura s umakom
Mesne okruglice na ražnjiću
Oslić s maslinama
Mediteranski kruščić s lovorom
Papreni tart s marelicama
Penne s radičem
Nadjevene lignje
Salata s neobičnim preljevom
Odresci s umakom od kupina
Zlatna piletina
Grill pirjana piletina s roštilja
Rezanci s krušnim mrvicama
Sočna Wellington pečenka
Teriyaki piletina
Voćna juha od višanja
Pečene banane s kajenskim paprom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Teleći savici u umaku od grejpa
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pileća krilca s Coca-Colom
Krem juha od tikvica
Brusketa s avokadom
Piletina sa šafranom
Krumpir u košuljici
Španjolski migas s bundevom
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kaštelanski makaruni
Kuglice od riže i svježeg sira
Pikantne grickalice
Pileća prsa u umaku od naranče
Salata od liganja
Tjestenina fuži s tartufima
Brownie s kajenskim paprom
Ramstek s povrćem
Jakobove kapice s umakom
Čarobna ljetna piletina
Povrtni ražnjići
Grčka seljačka salata
Kozice s rižom
Hrskavi krumpir iz pećnice
Piletina u aromatičnom omotaču
Lignje i tikvice na štapiću
Fileti lososa u finom umaku
Palačinke s nadjevom od riže
Pileća prsa iz pećnice
Juha od kelja sa sirom
Dalmatinska simfonija
Topla salata s pedoćama i povrćem
Mini lazanje
Caponata alla Podravka
Slatko twist pile
Rižoto tortice
Lignje punjene crvenim radićem
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Košarice od lisnatog tijesta
Hrskavi trokuti
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Paprene pogačice
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Voćna salata s piletinom
Pizza s tunom
Riblja juha s Malte
Tortilje pikant
Piletina s pistacijama
Popečci od cvjetače
Dip od južnog voća
Teletina s pirjanim povrćem
Kotleti al cartoccio
Meso u woku na indonezijski način
Salata od pečene rotkvice sa medom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rižoto s dagnjama
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Meksička party salata
Raskošna ljetna tava
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pečene paprike, batat, tikvicu i šparoge pospite začinima s naglašenim bosiljkom te, dobro rashladite i uživajte u okusu pečenog povrća okupanog u maslinovom ulju.

Sastojci

2 crvene paprike
250 g batata
1 tikvica
200 g zelenih šparoga
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
1 žličica Vegeta Maestro bosiljka
4 žlice maslinova ulja
60 g rikule
50 g matovilc
150 g skute
Za preljev:
60 ml maslinova ulja
1 češanj češnjaka
1 – 2 žlice majoneze
3 žlice limunova soka
½ žličice Vegeta Maestro bosiljka

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Paprike, batat i tikvicu narežite na kockice. Šparoge očistite i narežite na štapiće.
  • 2 Složite u posudu za pečenje, posolite, pospite paprom i bosiljkom, dodajte maslinovo ulje i sve promiješajte. Pecite u pećnici zagrijanoj na 180 °C oko 30 minuta.
  • 3 Pečeno povrće ostavite da se malo ohladi pa stavite u tanjur preko rikule i matovilca. Po salati rasporedite narezanu skutu.
  • 4 Za preljev pomiješajte maslinovo ulje s protisnutim češnjakom, majonezom, limunovim sokom i bosiljkom.

Savjet

Umjesto sira salati možete dodati pečenu piletinu narezanu na rezance.

Posluživanje

Prelijte po salati i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke