Meni Search

Leptirići u trbuhu

Salata s pečenim povrćem

Mediteranski kruščić s lovorom
Sočna Wellington pečenka
Dip od južnog voća
Rajčica s kukuruzom
Popečci od bulgura s umakom
Piletina sa šafranom
Odresci u paketiću
Brownie s kajenskim paprom
Raskošna ljetna tava
Oslić s maslinama
Meso u woku na indonezijski način
Mesne okruglice na ražnjiću
Salata od pečene rotkvice sa medom
Hrskavi trokuti
Čarobna ljetna piletina
Uskršnja šunka na zabavan način
Nadjevene lignje
Polpete od slanutka s kurkumom
Riblja juha s Malte
Zapečeni poriluk
Pizza sirni jastučići
Špinatova juha s feta sirom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Salata od liganja
Voćna juha od višanja
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Pohani zamotuljci
Salata s mora
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Sočna pureća rolada
Ramstek s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lignje punjene crvenim radićem
Piletina s pistacijama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kotleti al cartoccio
Pileća prsa iz pećnice
Grčka seljačka salata
Fina pikantna piletina
Odresci s umakom od kupina
Mirisni prilog iz pećnice
Pikantne grickalice
Španjolski migas s bundevom
Pikantni gulaš
Tortilje pikant
Papreni tart s marelicama
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Lignje na šumskom rižotu
Mladi krumpir s ajvarom
Dječje lazanje
Slatko twist pile
Lignje i tikvice na štapiću
Košarice od lisnatog tijesta
Srneći file na salatu
Povrtni ražnjići
Biftek rolice
Tjestenina fuži s tartufima
Popečci od cvjetače
Topla salata s pedoćama i povrćem
Vol-au-vent s gljivama
Slatki ostaci s cimetom
Rižoto tortice
Zapečena ricotta
Grill pirjana piletina s roštilja
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mini lazanje
Kaštelanski makaruni
Zlatna piletina
Špageti s acetom balsamicom
Lignje s mladim lukom
Caponata alla Podravka
Špageti mediteraneo
Meksička party salata
Finska - Juha s lososom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Pileća krilca s Coca-Colom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Rezanci s krušnim mrvicama
Voćna salata s piletinom
Kozice s rižom
Krumpir u košuljici
Palačinke s nadjevom od riže
Bruskete s povrćem
Punjena pečenka u vinu
Puretina s jabukom iz pećnice
Fileti lososa u finom umaku
Piletina u aromatičnom omotaču
Dalmatinska simfonija
Pljukanci s pršutom i rikulom
Brusketa s avokadom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Tjestenina mediterana
Hrskavi krumpir iz pećnice
Teletina s pirjanim povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Salata s neobičnim preljevom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Švicarska juha sa sirom
Penne s radičem
Cartoccio od bijele ribe
Juha od kelja sa sirom
Salata od tune i povrća
Piletina s mascarponeom
Jakobove kapice s umakom
Pileća prsa u umaku od naranče
Kuglice od riže i svježeg sira
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pečene banane s kajenskim paprom
Paprene pogačice
Pizza s tunom
Punjeni filet brancina
Proljetno meso i povrće iz woka
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Rižoto s dagnjama
Ljubavne šurlice
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Teriyaki piletina
Biftek u zelenom papru
Rižoto s tunom
Male teleće pitice
Krem juha od tikvica
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pečene paprike, batat, tikvicu i šparoge pospite začinima s naglašenim bosiljkom te, dobro rashladite i uživajte u okusu pečenog povrća okupanog u maslinovom ulju.

Sastojci

2 crvene paprike
250 g batata
1 tikvica
200 g zelenih šparoga
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
1 žličica Vegeta Maestro bosiljka
4 žlice maslinova ulja
60 g rikule
50 g matovilc
150 g skute
Za preljev:
60 ml maslinova ulja
1 češanj češnjaka
1 – 2 žlice majoneze
3 žlice limunova soka
½ žličice Vegeta Maestro bosiljka

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Paprike, batat i tikvicu narežite na kockice. Šparoge očistite i narežite na štapiće.
  • 2 Složite u posudu za pečenje, posolite, pospite paprom i bosiljkom, dodajte maslinovo ulje i sve promiješajte. Pecite u pećnici zagrijanoj na 180 °C oko 30 minuta.
  • 3 Pečeno povrće ostavite da se malo ohladi pa stavite u tanjur preko rikule i matovilca. Po salati rasporedite narezanu skutu.
  • 4 Za preljev pomiješajte maslinovo ulje s protisnutim češnjakom, majonezom, limunovim sokom i bosiljkom.

Savjet

Umjesto sira salati možete dodati pečenu piletinu narezanu na rezance.

Posluživanje

Prelijte po salati i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprijeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljine pročitajte u Pravilima privatnosti.

Vrste kolačića

Postavke