Meni Search

Leptirići u trbuhu

Salata s pečenim povrćem

Rezanci s krušnim mrvicama
Tjestenina mediterana
Mediteranski kruščić s lovorom
Rajčica s kukuruzom
Piletina sa šafranom
Kozice s rižom
Voćna juha od višanja
Juha od kelja sa sirom
Lignje i tikvice na štapiću
Teriyaki piletina
Špageti s acetom balsamicom
Mini lazanje
Pikantni gulaš
Biftek rolice
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Zapečeni poriluk
Uskršnja šunka na zabavan način
Papreni tart s marelicama
Salata s mora
Kotleti al cartoccio
Pizza sirni jastučići
Sočna Wellington pečenka
Pizza s tunom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ljubavne šurlice
Pileća prsa iz pećnice
Hrskavi krumpir iz pećnice
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Rižoto s tunom
Pileća prsa u umaku od naranče
Kuglice od riže i svježeg sira
Dalmatinska simfonija
Brusketa s avokadom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Švicarska juha sa sirom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Krumpir u košuljici
Lignje punjene crvenim radićem
Ramstek s povrćem
Krem juha od tikvica
Teletina s pirjanim povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Paprene pogačice
Dječje lazanje
Grill pirjana piletina s roštilja
Srneći file na salatu
Piletina s mascarponeom
Pljukanci s pršutom i rikulom
Riblja juha s Malte
Salata od pečene rotkvice sa medom
Mirisni prilog iz pećnice
Grčka seljačka salata
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Fina pikantna piletina
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Zlatna piletina
Caponata alla Podravka
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Lignje s mladim lukom
Špinatova juha s feta sirom
Piletina u aromatičnom omotaču
Povrtni ražnjići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Polpete od slanutka s kurkumom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pečene banane s kajenskim paprom
Puretina s jabukom iz pećnice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tjestenina fuži s tartufima
Salata s neobičnim preljevom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pileća krilca s Coca-Colom
Topla salata s pedoćama i povrćem
Finska - Juha s lososom
Košarice od lisnatog tijesta
Salata od tune i povrća
Palačinke s nadjevom od riže
Cartoccio od bijele ribe
Hrskavi trokuti
Brownie s kajenskim paprom
Nadjevene lignje
Sočna pureća rolada
Španjolski migas s bundevom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bruskete s povrćem
Popečci od bulgura s umakom
Kaštelanski makaruni
Teleći savici u umaku od grejpa
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Meso u woku na indonezijski način
Rižoto s dagnjama
Rižoto tortice
Oslić s maslinama
Špageti mediteraneo
Punjena pečenka u vinu
Raskošna ljetna tava
Odresci u paketiću
Male teleće pitice
Popečci od cvjetače
Voćna salata s piletinom
Tortilje pikant
Meksička party salata
Slatko twist pile
Piletina s pistacijama
Penne s radičem
Mesne okruglice na ražnjiću
Čarobna ljetna piletina
Proljetno meso i povrće iz woka
Vol-au-vent s gljivama
Zapečena ricotta
Jakobove kapice s umakom
Odresci s umakom od kupina
Slatki ostaci s cimetom
Dip od južnog voća
Pikantne grickalice
Punjeni filet brancina
Fileti lososa u finom umaku
Biftek u zelenom papru
Mladi krumpir s ajvarom
Salata od liganja
Pohani zamotuljci
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pečene paprike, batat, tikvicu i šparoge pospite začinima s naglašenim bosiljkom te, dobro rashladite i uživajte u okusu pečenog povrća okupanog u maslinovom ulju.

Sastojci

2 crvene paprike
250 g batata
1 tikvica
200 g zelenih šparoga
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
1 žličica Vegeta Maestro bosiljka
4 žlice maslinova ulja
60 g rikule
50 g matovilc
150 g skute
Za preljev:
60 ml maslinova ulja
1 češanj češnjaka
1 – 2 žlice majoneze
3 žlice limunova soka
½ žličice Vegeta Maestro bosiljka

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Paprike, batat i tikvicu narežite na kockice. Šparoge očistite i narežite na štapiće.
  • 2 Složite u posudu za pečenje, posolite, pospite paprom i bosiljkom, dodajte maslinovo ulje i sve promiješajte. Pecite u pećnici zagrijanoj na 180 °C oko 30 minuta.
  • 3 Pečeno povrće ostavite da se malo ohladi pa stavite u tanjur preko rikule i matovilca. Po salati rasporedite narezanu skutu.
  • 4 Za preljev pomiješajte maslinovo ulje s protisnutim češnjakom, majonezom, limunovim sokom i bosiljkom.

Savjet

Umjesto sira salati možete dodati pečenu piletinu narezanu na rezance.

Posluživanje

Prelijte po salati i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke