Meni Search

Leptirići u trbuhu

Salata s pečenim povrćem

Ramstek s povrćem
Cartoccio od bijele ribe
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Mirisni prilog iz pećnice
Brusketa s avokadom
Mesne okruglice na ražnjiću
Kozice s rižom
Švicarska juha sa sirom
Bruskete s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Španjolski migas s bundevom
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Pizza s tunom
Pileća krilca s Coca-Colom
Puretina s jabukom iz pećnice
Mediteranski kruščić s lovorom
Košarice od lisnatog tijesta
Voćna juha od višanja
Papreni tart s marelicama
Sočna Wellington pečenka
Špinatova juha s feta sirom
Paprene pogačice
Kuglice od riže i svježeg sira
Biftek rolice
Kotleti al cartoccio
Salata od pečene rotkvice sa medom
Finska - Juha s lososom
Ljubavne šurlice
Grill pirjana piletina s roštilja
Salata s mora
Grčka seljačka salata
Teleći savici u umaku od grejpa
Zapečeni poriluk
Meso u woku na indonezijski način
Kaštelanski makaruni
Zlatna piletina
Odresci s umakom od kupina
Vol-au-vent s gljivama
Piletina u aromatičnom omotaču
Pečene banane s kajenskim paprom
Pileća prsa iz pećnice
Rižoto tortice
Punjena pečenka u vinu
Salata s neobičnim preljevom
Brownie s kajenskim paprom
Fina pikantna piletina
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Riblja juha s Malte
Hrskavi trokuti
Slatki ostaci s cimetom
Rižoto s dagnjama
Nadjevene lignje
Mini lazanje
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Krumpir u košuljici
Lignje i tikvice na štapiću
Zapečena ricotta
Hrskavi krumpir iz pećnice
Odresci u paketiću
Meksička party salata
Biftek u zelenom papru
Voćna salata s piletinom
Caponata alla Podravka
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pikantne grickalice
Oslić s maslinama
Punjeni filet brancina
Rižoto s tunom
Tjestenina fuži s tartufima
Krem juha od tikvica
Male teleće pitice
Dalmatinska simfonija
Proljetno meso i povrće iz woka
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Penne s radičem
Juha od kelja sa sirom
Lignje s mladim lukom
Povrtni ražnjići
Špageti mediteraneo
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Piletina s pistacijama
Lignje na šumskom rižotu
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Špageti s acetom balsamicom
Sočna pureća rolada
Jakobove kapice s umakom
Pohani zamotuljci
Dječje lazanje
Pileća prsa u umaku od naranče
Popečci od cvjetače
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rezanci s krušnim mrvicama
Fileti lososa u finom umaku
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teriyaki piletina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Uskršnja šunka na zabavan način
Tjestenina mediterana
Pikantni gulaš
Raskošna ljetna tava
Piletina sa šafranom
Dip od južnog voća
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Teletina s pirjanim povrćem
Pizza sirni jastučići
Salata od tune i povrća
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Tortilje pikant
Lignje punjene crvenim radićem
Topla salata s pedoćama i povrćem
Rajčica s kukuruzom
Čarobna ljetna piletina
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Popečci od bulgura s umakom
Piletina s mascarponeom
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Pljukanci s pršutom i rikulom
Slatko twist pile
Palačinke s nadjevom od riže
Polpete od slanutka s kurkumom
Salata od liganja
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Srneći file na salatu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pečene paprike, batat, tikvicu i šparoge pospite začinima s naglašenim bosiljkom te, dobro rashladite i uživajte u okusu pečenog povrća okupanog u maslinovom ulju.

Sastojci

2 crvene paprike
250 g batata
1 tikvica
200 g zelenih šparoga
sol
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
1 žličica Vegeta Maestro bosiljka
4 žlice maslinova ulja
60 g rikule
50 g matovilc
150 g skute
Za preljev:
60 ml maslinova ulja
1 češanj češnjaka
1 – 2 žlice majoneze
3 žlice limunova soka
½ žličice Vegeta Maestro bosiljka

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe40 min

  • 1 Paprike, batat i tikvicu narežite na kockice. Šparoge očistite i narežite na štapiće.
  • 2 Složite u posudu za pečenje, posolite, pospite paprom i bosiljkom, dodajte maslinovo ulje i sve promiješajte. Pecite u pećnici zagrijanoj na 180 °C oko 30 minuta.
  • 3 Pečeno povrće ostavite da se malo ohladi pa stavite u tanjur preko rikule i matovilca. Po salati rasporedite narezanu skutu.
  • 4 Za preljev pomiješajte maslinovo ulje s protisnutim češnjakom, majonezom, limunovim sokom i bosiljkom.

Savjet

Umjesto sira salati možete dodati pečenu piletinu narezanu na rezance.

Posluživanje

Prelijte po salati i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke