Meni Search

Ful nabrijan

Sendvič s avokadom

Bugarska pita od krumpira
Roštilj s umakom Romesco
Pirjani kunić
Rolice od blitve
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mini lazanje
Kolinjsko zelje s frišketinom
Fish&Chips u tortilji
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Lignje s povrćem i smokvama
Salata od liganja
Prežgana juha
Blagdanska rolada
Kroketi od piletine
Teleći odresci u umaku od višanja
Sočna pureća rolada
Mesne okruglice
Krem juha od tikvica
Aromatizirani kruh
Mesne okruglice na ražnjiću
Meso s repom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pašticada s njokima
Tjestenina fuži s tartufima
Vege odresci s marinadom
Umak od limete (Molho de limao)
Dagnje na buzaru
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Ražnjići od lososa
Popečci od tikvica
Mirisna pečenka
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Grill vratina u sendviču
BBQ svinjska rebarca u foliji
Uzbudljivi kolač od blitve
Pizza sirni jastučići
Fini gulaš od gljiva
Piletina Kiev
Kuhano meso s umakom od hrena
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Brancinovo oko
Manastirski đuveč
Zlatna piletina
Grickalica slanutak iz pećnice
Mediteranski špageti
Grill oslić u aromatičnoj korici
Grdobina u pikantnoj šalši
Rajčica s kukuruzom
Nadjevene lignje
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Brusketa s avokadom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Svinjski file s povrćem
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Pileći bataci s umakom od luka
Nadjeveni kaneloni u umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Lungić u sendviču
Urbana pola
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Belgija - Salade Liégeoise
Lignje na šumskom rižotu
Janjetina na padelu
Janjetina s medom od kadulje
Sočni pureći ražnjići
Povrtni ražnjići
Irska janjetina
Ljetni ražnjići
Zabavni kineski ravioli
Grdobina s povrćem
Fina pikantna piletina
Mediteranski kruščić s lovorom
Salata s mora
Piletina laganini
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Čarobna ljetna piletina
Grill povrće na salatu
Meksička party salata
Lungić s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Lagana sarma
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Marinirana piletina s roštilja
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pečena piletina s limunom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Miješani grill
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Fileti lososa u finom umaku
Pizza s tunom
Sočna rebarca
Povrtni lonac
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Jabučni krumpirići s cimetom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pohani tofu s povrćem
Vratina sa sezonskim povrćem
Okruglice u umaku od rajčice
Hrskavi trokuti
Kaštelanski makaruni
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Riba u bijelom umaku
Račići na posteljici od povrća
Voćna juha od višanja
Šampinjoni u palačinki
Proljetno meso i povrće iz woka
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rezanci s krušnim mrvicama
Grill pirjana piletina s roštilja
Kobasica u pivu i pecivu
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Zanimljiva salata s kikirikijem
Ramsteak u seksi umaku
Kunić na bijelo
Piletina sa šafranom
Teleći savici u umaku od grejpa
Proljetna janjetina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Delikatesna junetina na češki
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Obožavatelje sendviča ovi slojevi s avokadom, namazom od sira i ploškama rajčice oduševiti će svojim okusom u hrskavom pecivu i praktičnom rješenju za putovanje na godišnji odmor.

Sastojci

100 g sirnog namaza
½ žličice Vegeta Maestro bosiljka
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
2 rajčice
1 avokado
4 ploške punozrnatog kruha (švicarski)
2 žlice maslinova ulja

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe10 min

  • 1 Sirnom namazu dodajte bosiljak i papar pa promiješajte.
  • 2 Rajčicu narežite na ploške, a avokado ogulite i narežite na duguljaste ploške.
  • 3 Na kruh namažite namaz, posložite avokado i rajčicu. Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Savjet

Gotove bruskete još možete posipati usitnjenim bosiljkom.

Posluživanje

Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprijeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljine pročitajte u Pravilima privatnosti.

Vrste kolačića

Postavke