Meni Search

Ful nabrijan

Sendvič s avokadom

Popečci od tikvica
Kuhano meso s umakom od hrena
Blagdanska rolada
Roštilj s umakom Romesco
Proljetna janjetina
Riba u bijelom umaku
Piletina laganini
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Brancinovo oko
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Sočni pureći ražnjići
BBQ svinjska rebarca u foliji
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pizza sirni jastučići
Zanimljiva salata s kikirikijem
Grill vratina u sendviču
Okruglice u umaku od rajčice
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Belgija - Salade Liégeoise
Vratina sa sezonskim povrćem
Grdobina u pikantnoj šalši
Šampinjoni u palačinki
Salata s mora
Pašticada s njokima
Urbana pola
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Voćna juha od višanja
Mirisna pečenka
Kroketi od piletine
Rolice od blitve
Meso s repom
Mini lazanje
Rezanci s krušnim mrvicama
Delikatesna junetina na češki
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lignje s povrćem i smokvama
Zabavni kineski ravioli
Fish&Chips u tortilji
Salata od liganja
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Pohani tofu s povrćem
Čarobna ljetna piletina
Krem juha od tikvica
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mesne okruglice na ražnjiću
Grill oslić u aromatičnoj korici
Svinjski file s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Umak od limete (Molho de limao)
Teleći odresci u umaku od višanja
Fileti lososa u finom umaku
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pizza s tunom
Rajčica s kukuruzom
Mediteranski špageti
Lagana sarma
Brusketa s avokadom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pečena piletina s limunom
Janjetina na padelu
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Mesne okruglice
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Sočna pureća rolada
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Lungić s povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kaštelanski makaruni
Grickalica slanutak iz pećnice
Zlatna piletina
Dagnje na buzaru
Manastirski đuveč
Proljetno meso i povrće iz woka
Povrtni lonac
Ražnjići od lososa
Bugarska pita od krumpira
Meksička party salata
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Janjetina s medom od kadulje
Piletina sa šafranom
Uzbudljivi kolač od blitve
Kobasica u pivu i pecivu
Račići na posteljici od povrća
Teleći savici u umaku od grejpa
Grdobina s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Grill povrće na salatu
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Povrtni ražnjići
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Vege odresci s marinadom
Ljetni ražnjići
Hrskavi trokuti
Ramsteak u seksi umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Prežgana juha
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pirjani kunić
Tjestenina fuži s tartufima
Nadjevene lignje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kunić na bijelo
Irska janjetina
Sočna rebarca
Mediteranski kruščić s lovorom
Grill pirjana piletina s roštilja
Piletina Kiev
Aromatizirani kruh
Fina pikantna piletina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Lungić u sendviču
Miješani grill
Fini gulaš od gljiva
Marinirana piletina s roštilja
Lignje na šumskom rižotu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Obožavatelje sendviča ovi slojevi s avokadom, namazom od sira i ploškama rajčice oduševiti će svojim okusom u hrskavom pecivu i praktičnom rješenju za putovanje na godišnji odmor.

Sastojci

100 g sirnog namaza
½ žličice Vegeta Maestro bosiljka
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
2 rajčice
1 avokado
4 ploške punozrnatog kruha (švicarski)
2 žlice maslinova ulja

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe10 min

  • 1 Sirnom namazu dodajte bosiljak i papar pa promiješajte.
  • 2 Rajčicu narežite na ploške, a avokado ogulite i narežite na duguljaste ploške.
  • 3 Na kruh namažite namaz, posložite avokado i rajčicu. Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Savjet

Gotove bruskete još možete posipati usitnjenim bosiljkom.

Posluživanje

Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke