Meni Search

Ful nabrijan

Sendvič s avokadom

Mediteranski špageti
Bugarska pita od krumpira
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Lagana sarma
Grickalica slanutak iz pećnice
Račići na posteljici od povrća
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Grill pirjana piletina s roštilja
Aromatizirani kruh
Svinjski file s povrćem
Brusketa s avokadom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Dagnje na buzaru
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Jabučni krumpirići s cimetom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Piletina sa šafranom
Piletina laganini
Proljetna janjetina
Proljetno meso i povrće iz woka
Ražnjići od lososa
Blagdanska rolada
Salata od liganja
Riba u bijelom umaku
Popečci od tikvica
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Sočna pureća rolada
Povrtni ražnjići
Lungić s povrćem
Kobasica u pivu i pecivu
Grill povrće na salatu
Mesne okruglice na ražnjiću
Miješani grill
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Belgija - Salade Liégeoise
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pizza s tunom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Janjetina na padelu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Grill oslić u aromatičnoj korici
Povrtni lonac
Janjetina s medom od kadulje
Lungić u sendviču
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Okruglice u umaku od rajčice
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Lignje na šumskom rižotu
Grill vratina u sendviču
Urbana pola
Pohani tofu s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Zabavni kineski ravioli
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Mesne okruglice
Kunić na bijelo
Tjestenina fuži s tartufima
Rajčica s kukuruzom
Fina pikantna piletina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Grdobina s povrćem
Marinirana piletina s roštilja
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Uzbudljivi kolač od blitve
Kuhano meso s umakom od hrena
Fini gulaš od gljiva
Nadjevene lignje
Fish&Chips u tortilji
Pileći bataci s umakom od luka
Meso s repom
Mediteranski kruščić s lovorom
Šampinjoni u palačinki
Teleći odresci u umaku od višanja
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Prežgana juha
Delikatesna junetina na češki
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Kaštelanski makaruni
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Zanimljiva salata s kikirikijem
Piletina Kiev
Lignje s povrćem i smokvama
Kroketi od piletine
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Manastirski đuveč
Grdobina u pikantnoj šalši
Teleći savici u umaku od grejpa
Čarobna ljetna piletina
Meksička party salata
Roštilj s umakom Romesco
Vratina sa sezonskim povrćem
Krem juha od tikvica
Rolice od blitve
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Brancinovo oko
Vege odresci s marinadom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Hrskavi trokuti
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Sočna rebarca
Pašticada s njokima
Ramsteak u seksi umaku
Pečena piletina s limunom
Salata s mora
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Pirjani kunić
Mirisna pečenka
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Sočni pureći ražnjići
Zlatna piletina
Pizza sirni jastučići
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Mini lazanje
Irska janjetina
Umak od limete (Molho de limao)
Fileti lososa u finom umaku
Ljetni ražnjići
Nadjeveni kaneloni u umaku
Voćna juha od višanja
Rezanci s krušnim mrvicama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Obožavatelje sendviča ovi slojevi s avokadom, namazom od sira i ploškama rajčice oduševiti će svojim okusom u hrskavom pecivu i praktičnom rješenju za putovanje na godišnji odmor.

Sastojci

100 g sirnog namaza
½ žličice Vegeta Maestro bosiljka
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
2 rajčice
1 avokado
4 ploške punozrnatog kruha (švicarski)
2 žlice maslinova ulja

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe10 min

  • 1 Sirnom namazu dodajte bosiljak i papar pa promiješajte.
  • 2 Rajčicu narežite na ploške, a avokado ogulite i narežite na duguljaste ploške.
  • 3 Na kruh namažite namaz, posložite avokado i rajčicu. Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Savjet

Gotove bruskete još možete posipati usitnjenim bosiljkom.

Posluživanje

Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke