Meni Search

Ful nabrijan

Sendvič s avokadom

Roštilj s umakom Romesco
Pizza sirni jastučići
Ljetni ražnjići
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Zanimljiva salata s kikirikijem
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pizza s tunom
Rolice od blitve
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Ramsteak u seksi umaku
Dagnje na buzaru
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Šampinjoni u palačinki
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mesne okruglice na ražnjiću
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Fish&Chips u tortilji
Kaštelanski makaruni
Lignje s povrćem i smokvama
Teleći savici u umaku od grejpa
Miješani grill
Voćna juha od višanja
Račići na posteljici od povrća
Pašticada s njokima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Piletina Kiev
Kuhano meso s umakom od hrena
Povrtni ražnjići
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mediteranski špageti
Jabučni krumpirići s cimetom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Proljetno meso i povrće iz woka
Kolinjsko zelje s frišketinom
Nadjevene lignje
Pohani tofu s povrćem
Urbana pola
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Bugarska pita od krumpira
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina laganini
Krem juha od tikvica
Sočni pureći ražnjići
Salata od liganja
Lagana sarma
Marinirana piletina s roštilja
Mini lazanje
Okruglice u umaku od rajčice
Popečci od tikvica
Fina pikantna piletina
Tjestenina fuži s tartufima
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kroketi od piletine
Lungić s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Fileti lososa u finom umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Proljetna janjetina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Meso s repom
Povrtni lonac
Mirisna pečenka
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Norveška krem juha od ribe i kozica
Brusketa s avokadom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Umak od limete (Molho de limao)
Piletina sa šafranom
Riba u bijelom umaku
Kunić na bijelo
Teleći odresci u umaku od višanja
Kobasica u pivu i pecivu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Aromatizirani kruh
Grill vratina u sendviču
Lignje na šumskom rižotu
Grill pirjana piletina s roštilja
Rajčica s kukuruzom
Pileći bataci s umakom od luka
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Zlatna piletina
Vege odresci s marinadom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Lungić u sendviču
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Mediteranski kruščić s lovorom
Mesne okruglice
Zabavni kineski ravioli
Uzbudljivi kolač od blitve
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Irska janjetina
Brancinovo oko
Meksička party salata
Hrskavi trokuti
Blagdanska rolada
Sočna rebarca
Grickalica slanutak iz pećnice
Pečena piletina s limunom
Grdobina u pikantnoj šalši
Janjetina s medom od kadulje
Svinjski file s povrćem
Delikatesna junetina na češki
Ražnjići od lososa
Prežgana juha
Sočna pureća rolada
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Grill oslić u aromatičnoj korici
Belgija - Salade Liégeoise
Fini gulaš od gljiva
Pirjani kunić
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Rezanci s krušnim mrvicama
Čarobna ljetna piletina
Manastirski đuveč
Salata s mora
Grdobina s povrćem
Janjetina na padelu
Grill povrće na salatu
Vratina sa sezonskim povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Obožavatelje sendviča ovi slojevi s avokadom, namazom od sira i ploškama rajčice oduševiti će svojim okusom u hrskavom pecivu i praktičnom rješenju za putovanje na godišnji odmor.

Sastojci

100 g sirnog namaza
½ žličice Vegeta Maestro bosiljka
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
2 rajčice
1 avokado
4 ploške punozrnatog kruha (švicarski)
2 žlice maslinova ulja

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe10 min

  • 1 Sirnom namazu dodajte bosiljak i papar pa promiješajte.
  • 2 Rajčicu narežite na ploške, a avokado ogulite i narežite na duguljaste ploške.
  • 3 Na kruh namažite namaz, posložite avokado i rajčicu. Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Savjet

Gotove bruskete još možete posipati usitnjenim bosiljkom.

Posluživanje

Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke