Meni Search

Ful nabrijan

Sendvič s avokadom

Okruglice u umaku od rajčice
Mediteranski kruščić s lovorom
Svinjski file s povrćem
Salata od liganja
Piletina sa šafranom
Ramsteak u seksi umaku
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Kuhano meso s umakom od hrena
Grickalica slanutak iz pećnice
Čarobna ljetna piletina
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Proljetna janjetina
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Pašticada s njokima
Kaštelanski makaruni
Grill oslić u aromatičnoj korici
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pohani tofu s povrćem
Vratina sa sezonskim povrćem
Šampinjoni u palačinki
Aromatizirani kruh
Janjetina s medom od kadulje
Povrtni lonac
Bugarska pita od krumpira
Umak od limete (Molho de limao)
Kobasica u pivu i pecivu
Fileti lososa u finom umaku
Račići na posteljici od povrća
Delikatesna junetina na češki
Tjestenina fuži s tartufima
Teleći savici u umaku od grejpa
Pirjani kunić
Rezanci s krušnim mrvicama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mesne okruglice
Hrskavi trokuti
Miješani grill
Urbana pola
Pileći bataci s umakom od luka
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Lignje na šumskom rižotu
Pečena piletina s limunom
Rolice od blitve
Popečci od tikvica
Salata s mora
Nadjevene lignje
Grill pirjana piletina s roštilja
Meksička party salata
Dagnje na buzaru
Sočna rebarca
Fini gulaš od gljiva
Lignje s povrćem i smokvama
Grdobina u pikantnoj šalši
BBQ svinjska rebarca u foliji
Irska janjetina
Mediteranski špageti
Pizza sirni jastučići
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Manastirski đuveč
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Prežgana juha
Brancinovo oko
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pizza s tunom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Fish&Chips u tortilji
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Jabučni krumpirići s cimetom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Zabavni kineski ravioli
Roštilj s umakom Romesco
Zlatna piletina
Meso s repom
Rajčica s kukuruzom
Sočni pureći ražnjići
Brusketa s avokadom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Kroketi od piletine
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Grill povrće na salatu
Piletina laganini
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kunić na bijelo
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Uzbudljivi kolač od blitve
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Belgija - Salade Liégeoise
Riba u bijelom umaku
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mirisna pečenka
Mini lazanje
Voćna juha od višanja
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Proljetno meso i povrće iz woka
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Lagana sarma
Grill vratina u sendviču
Teleći odresci u umaku od višanja
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina Kiev
Ražnjići od lososa
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Janjetina na padelu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ljetni ražnjići
Kolinjsko zelje s frišketinom
Marinirana piletina s roštilja
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Povrtni ražnjići
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Sočna pureća rolada
Vege odresci s marinadom
Lungić s povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Fina pikantna piletina
Krem juha od tikvica
Blagdanska rolada
Grdobina s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Lungić u sendviču
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Obožavatelje sendviča ovi slojevi s avokadom, namazom od sira i ploškama rajčice oduševiti će svojim okusom u hrskavom pecivu i praktičnom rješenju za putovanje na godišnji odmor.

Sastojci

100 g sirnog namaza
½ žličice Vegeta Maestro bosiljka
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
2 rajčice
1 avokado
4 ploške punozrnatog kruha (švicarski)
2 žlice maslinova ulja

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe10 min

  • 1 Sirnom namazu dodajte bosiljak i papar pa promiješajte.
  • 2 Rajčicu narežite na ploške, a avokado ogulite i narežite na duguljaste ploške.
  • 3 Na kruh namažite namaz, posložite avokado i rajčicu. Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Savjet

Gotove bruskete još možete posipati usitnjenim bosiljkom.

Posluživanje

Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke