Meni Search

Ful nabrijan

Sendvič s avokadom

Teleći odresci u umaku od višanja
Pizza sirni jastučići
Rezanci s krušnim mrvicama
Pizza s tunom
Grdobina u pikantnoj šalši
BBQ svinjska rebarca u foliji
Krem juha od tikvica
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Norveška krem juha od ribe i kozica
Povrtni ražnjići
Vratina sa sezonskim povrćem
Pečena piletina s limunom
Grill pirjana piletina s roštilja
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Okruglice u umaku od rajčice
Fini gulaš od gljiva
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Kuhano meso s umakom od hrena
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Manastirski đuveč
Meksička party salata
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Marinirana piletina s roštilja
Prežgana juha
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Čarobna ljetna piletina
Blagdanska rolada
Salata od liganja
Pohani tofu s povrćem
Piletina Kiev
Mirisna pečenka
Grill oslić u aromatičnoj korici
Urbana pola
Zanimljiva salata s kikirikijem
Proljetna janjetina
Rajčica s kukuruzom
Kroketi od piletine
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Voćna juha od višanja
Grdobina s povrćem
Belgija - Salade Liégeoise
Hrskavi trokuti
Lignje s povrćem i smokvama
Fish&Chips u tortilji
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Grickalica slanutak iz pećnice
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Fileti lososa u finom umaku
Pileći bataci s umakom od luka
Rolice od blitve
Sočna rebarca
Piletina sa šafranom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Povrtni lonac
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina laganini
Teleći savici u umaku od grejpa
Popečci od tikvica
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mesne okruglice
Riba u bijelom umaku
Sočna pureća rolada
Janjetina na padelu
Dagnje na buzaru
Grill vratina u sendviču
Sočni pureći ražnjići
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Kaštelanski makaruni
Ražnjići od lososa
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Lungić u sendviču
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Zlatna piletina
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pašticada s njokima
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Brancinovo oko
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Lignje na šumskom rižotu
Meso s repom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Janjetina s medom od kadulje
Irska janjetina
Jabučni krumpirići s cimetom
Kunić na bijelo
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ljetni ražnjići
Aromatizirani kruh
Mini lazanje
Umak od limete (Molho de limao)
Mediteranski špageti
Salata s mora
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Roštilj s umakom Romesco
Grill povrće na salatu
Proljetno meso i povrće iz woka
Račići na posteljici od povrća
Delikatesna junetina na češki
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci nadjeveni sirom i orasima
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Ramsteak u seksi umaku
Vege odresci s marinadom
Miješani grill
Bugarska pita od krumpira
Lagana sarma
Uzbudljivi kolač od blitve
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kobasica u pivu i pecivu
Zabavni kineski ravioli
Lungić s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Svinjski file s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mediteranski kruščić s lovorom
Fina pikantna piletina
Nadjevene lignje
Brusketa s avokadom
Pirjani kunić
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Obožavatelje sendviča ovi slojevi s avokadom, namazom od sira i ploškama rajčice oduševiti će svojim okusom u hrskavom pecivu i praktičnom rješenju za putovanje na godišnji odmor.

Sastojci

100 g sirnog namaza
½ žličice Vegeta Maestro bosiljka
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
2 rajčice
1 avokado
4 ploške punozrnatog kruha (švicarski)
2 žlice maslinova ulja

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe10 min

  • 1 Sirnom namazu dodajte bosiljak i papar pa promiješajte.
  • 2 Rajčicu narežite na ploške, a avokado ogulite i narežite na duguljaste ploške.
  • 3 Na kruh namažite namaz, posložite avokado i rajčicu. Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Savjet

Gotove bruskete još možete posipati usitnjenim bosiljkom.

Posluživanje

Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprijeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljine pročitajte u Pravilima privatnosti.

Vrste kolačića

Postavke