Meni Search

Ful nabrijan

Sendvič s avokadom

Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Grdobina s povrćem
Zabavni kineski ravioli
Mini lazanje
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mediteranski kruščić s lovorom
Pileći bataci s umakom od luka
Šampinjoni u palačinki
Pečena piletina s limunom
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina laganini
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Lignje s povrćem i smokvama
Irska janjetina
Krem juha od tikvica
Grill pirjana piletina s roštilja
Kroketi od piletine
Vratina sa sezonskim povrćem
Brusketa s avokadom
Svinjski file s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Meso s repom
Jabučni krumpirići s cimetom
Aromatizirani kruh
Sočna rebarca
Blagdanska rolada
Rajčica s kukuruzom
Uzbudljivi kolač od blitve
Zlatna piletina
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Fina pikantna piletina
Voćna juha od višanja
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Teleći savici u umaku od grejpa
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Nadjevene lignje
Delikatesna junetina na češki
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Salata od liganja
Bugarska pita od krumpira
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mediteranski špageti
Tjestenina fuži s tartufima
Popečci od tikvica
Urbana pola
Hrskavi trokuti
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Marinirana piletina s roštilja
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Manastirski đuveč
Mesne okruglice na ražnjiću
Pizza sirni jastučići
Kobasica u pivu i pecivu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Ljetni ražnjići
Grill vratina u sendviču
Sočna pureća rolada
Umak od limete (Molho de limao)
Miješani grill
Proljetno meso i povrće iz woka
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Povrtni lonac
Pirjani kunić
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Riba u bijelom umaku
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Lungić u sendviču
Lungić s povrćem
Salata s mora
Roštilj s umakom Romesco
Račići na posteljici od povrća
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Okruglice u umaku od rajčice
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Grill oslić u aromatičnoj korici
Rolice od blitve
Pizza s tunom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mirisna pečenka
Povrtni ražnjići
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Janjetina s medom od kadulje
Kuhano meso s umakom od hrena
Grickalica slanutak iz pećnice
Kunić na bijelo
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Janjetina na padelu
Teleći odresci u umaku od višanja
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Vege odresci s marinadom
Lagana sarma
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pohani tofu s povrćem
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Brancinovo oko
Belgija - Salade Liégeoise
Kaštelanski makaruni
Sočni pureći ražnjići
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mesne okruglice
Dagnje na buzaru
Prežgana juha
Pašticada s njokima
Čarobna ljetna piletina
Lignje na šumskom rižotu
Meksička party salata
Zanimljiva salata s kikirikijem
Proljetna janjetina
Ramsteak u seksi umaku
Piletina sa šafranom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Piletina Kiev
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Fish&Chips u tortilji
BBQ svinjska rebarca u foliji
Grdobina u pikantnoj šalši
Fini gulaš od gljiva
Ražnjići od lososa
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Fileti lososa u finom umaku
Grill povrće na salatu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Obožavatelje sendviča ovi slojevi s avokadom, namazom od sira i ploškama rajčice oduševiti će svojim okusom u hrskavom pecivu i praktičnom rješenju za putovanje na godišnji odmor.

Sastojci

100 g sirnog namaza
½ žličice Vegeta Maestro bosiljka
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
2 rajčice
1 avokado
4 ploške punozrnatog kruha (švicarski)
2 žlice maslinova ulja

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe10 min

  • 1 Sirnom namazu dodajte bosiljak i papar pa promiješajte.
  • 2 Rajčicu narežite na ploške, a avokado ogulite i narežite na duguljaste ploške.
  • 3 Na kruh namažite namaz, posložite avokado i rajčicu. Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Savjet

Gotove bruskete još možete posipati usitnjenim bosiljkom.

Posluživanje

Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke