Meni Search

Ful nabrijan

Sendvič s avokadom

Kunić na bijelo
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Šampinjoni u palačinki
Lagana sarma
Sočni pureći ražnjići
Jabučni krumpirići s cimetom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Grdobina s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Belgija - Salade Liégeoise
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Prežgana juha
Kobasica u pivu i pecivu
Urbana pola
Uzbudljivi kolač od blitve
BBQ svinjska rebarca u foliji
Umak od limete (Molho de limao)
Grill oslić u aromatičnoj korici
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Fini gulaš od gljiva
Janjetina na padelu
Rajčica s kukuruzom
Fina pikantna piletina
Pirjani kunić
Bugarska pita od krumpira
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Zlatna piletina
Delikatesna junetina na češki
Janjetina s medom od kadulje
Aromatizirani kruh
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pečena piletina s limunom
Salata s mora
Rezanci s krušnim mrvicama
Irska janjetina
Tjestenina fuži s tartufima
Riba u bijelom umaku
Račići na posteljici od povrća
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina Kiev
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Popečci od tikvica
Pizza sirni jastučići
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Grill povrće na salatu
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Meso s repom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Krem juha od tikvica
Vege odresci s marinadom
Sočna pureća rolada
Vratina sa sezonskim povrćem
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Salata od liganja
Ramsteak u seksi umaku
Teleći odresci u umaku od višanja
Kaštelanski makaruni
Marinirana piletina s roštilja
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Voćna juha od višanja
Grickalica slanutak iz pećnice
Blagdanska rolada
Grill pirjana piletina s roštilja
Lignje s povrćem i smokvama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kuhano meso s umakom od hrena
Meksička party salata
Povrtni ražnjići
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lignje na šumskom rižotu
Proljetno meso i povrće iz woka
Sočna rebarca
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mediteranski špageti
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Mirisna pečenka
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Brancinovo oko
Rolice od blitve
Miješani grill
Pohani tofu s povrćem
Brusketa s avokadom
Mini lazanje
Pileći bataci s umakom od luka
Lungić s povrćem
Povrtni lonac
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina laganini
Manastirski đuveč
Piletina sa šafranom
Ljetni ražnjići
Grill vratina u sendviču
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Mesne okruglice
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ražnjići od lososa
Grdobina u pikantnoj šalši
Nadjevene lignje
Fileti lososa u finom umaku
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Proljetna janjetina
Kroketi od piletine
Pizza s tunom
Dagnje na buzaru
Lungić u sendviču
Pašticada s njokima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Mediteranski kruščić s lovorom
Roštilj s umakom Romesco
Čarobna ljetna piletina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Okruglice u umaku od rajčice
Hrskavi trokuti
Zabavni kineski ravioli
Nadjeveni kaneloni u umaku
Fish&Chips u tortilji
Svinjski file s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Obožavatelje sendviča ovi slojevi s avokadom, namazom od sira i ploškama rajčice oduševiti će svojim okusom u hrskavom pecivu i praktičnom rješenju za putovanje na godišnji odmor.

Sastojci

100 g sirnog namaza
½ žličice Vegeta Maestro bosiljka
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
2 rajčice
1 avokado
4 ploške punozrnatog kruha (švicarski)
2 žlice maslinova ulja

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe10 min

  • 1 Sirnom namazu dodajte bosiljak i papar pa promiješajte.
  • 2 Rajčicu narežite na ploške, a avokado ogulite i narežite na duguljaste ploške.
  • 3 Na kruh namažite namaz, posložite avokado i rajčicu. Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Savjet

Gotove bruskete još možete posipati usitnjenim bosiljkom.

Posluživanje

Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke