Meni Search

Ful nabrijan

Sendvič s avokadom

Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kobasica u pivu i pecivu
Piletina Kiev
Fini gulaš od gljiva
Grill pirjana piletina s roštilja
Račići na posteljici od povrća
Roštilj s umakom Romesco
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Zanimljiva salata s kikirikijem
Brancinovo oko
Manastirski đuveč
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina sa šafranom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Janjetina s medom od kadulje
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kroketi od piletine
Salata od liganja
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Kaštelanski makaruni
Pizza sirni jastučići
Proljetno meso i povrće iz woka
Lignje na šumskom rižotu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Nadjevene lignje
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Irska janjetina
Vratina sa sezonskim povrćem
Belgija - Salade Liégeoise
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mini lazanje
Rajčica s kukuruzom
Rezanci s krušnim mrvicama
Grdobina s povrćem
Okruglice u umaku od rajčice
Blagdanska rolada
Sočni pureći ražnjići
Pizza s tunom
Grill povrće na salatu
Uzbudljivi kolač od blitve
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Sočna rebarca
Pohani tofu s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Zabavni kineski ravioli
Fina pikantna piletina
Meso s repom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Teleći odresci u umaku od višanja
Mediteranski špageti
Janjetina na padelu
Lignje s povrćem i smokvama
Marinirana piletina s roštilja
Mirisna pečenka
Mesne okruglice
Bugarska pita od krumpira
Piletina laganini
Ramsteak u seksi umaku
Dagnje na buzaru
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Šampinjoni u palačinki
Grdobina u pikantnoj šalši
Grill vratina u sendviču
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Zlatna piletina
Mesne okruglice na ražnjiću
Proljetna janjetina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Lungić u sendviču
Ražnjići od lososa
Fileti lososa u finom umaku
Krem juha od tikvica
Kunić na bijelo
Kolinjsko zelje s frišketinom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Svinjski file s povrćem
Miješani grill
Pečena piletina s limunom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Povrtni ražnjići
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Salata s mora
Tjestenina fuži s tartufima
Lungić s povrćem
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Meksička party salata
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Teleći savici u umaku od grejpa
Povrtni lonac
Lagana sarma
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Umak od limete (Molho de limao)
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Vege odresci s marinadom
Voćna juha od višanja
Pašticada s njokima
Urbana pola
Rolice od blitve
Jabučni krumpirići s cimetom
Popečci od tikvica
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ljetni ražnjići
Hrskavi trokuti
Aromatizirani kruh
Kuhano meso s umakom od hrena
Delikatesna junetina na češki
Brusketa s avokadom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Prežgana juha
Pirjani kunić
Grickalica slanutak iz pećnice
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mediteranski kruščić s lovorom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Sočna pureća rolada
Riba u bijelom umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Fish&Chips u tortilji
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Čarobna ljetna piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Obožavatelje sendviča ovi slojevi s avokadom, namazom od sira i ploškama rajčice oduševiti će svojim okusom u hrskavom pecivu i praktičnom rješenju za putovanje na godišnji odmor.

Sastojci

100 g sirnog namaza
½ žličice Vegeta Maestro bosiljka
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
2 rajčice
1 avokado
4 ploške punozrnatog kruha (švicarski)
2 žlice maslinova ulja

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe10 min

  • 1 Sirnom namazu dodajte bosiljak i papar pa promiješajte.
  • 2 Rajčicu narežite na ploške, a avokado ogulite i narežite na duguljaste ploške.
  • 3 Na kruh namažite namaz, posložite avokado i rajčicu. Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Savjet

Gotove bruskete još možete posipati usitnjenim bosiljkom.

Posluživanje

Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke