Meni Search

Ful nabrijan

Sendvič s avokadom

Jabučni krumpirići s cimetom
Belgija - Salade Liégeoise
Zabavni kineski ravioli
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina sa šafranom
Aromatizirani kruh
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Proljetno meso i povrće iz woka
Sočna pureća rolada
Salata od liganja
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Pizza s tunom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Grill povrće na salatu
Svinjski file s povrćem
Rajčica s kukuruzom
Povrtni ražnjići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Šampinjoni u palačinki
Zlatna piletina
Čarobna ljetna piletina
Pohani tofu s povrćem
Kaštelanski makaruni
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Vege odresci s marinadom
Voćna juha od višanja
Lungić u sendviču
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Grdobina s povrćem
Piletina Kiev
Uzbudljivi kolač od blitve
Pašticada s njokima
Piletina laganini
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Brancinovo oko
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Mediteranski špageti
Rezanci s krušnim mrvicama
Delikatesna junetina na češki
Urbana pola
Grill vratina u sendviču
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Račići na posteljici od povrća
Povrtni lonac
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Pileći bataci s umakom od luka
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Okruglice u umaku od rajčice
Ražnjići od lososa
Nadjevene lignje
Prežgana juha
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teleći savici u umaku od grejpa
Salata s mora
Ljetni ražnjići
Grdobina u pikantnoj šalši
Miješani grill
Teleći odresci u umaku od višanja
Proljetna janjetina
Lungić s povrćem
Brusketa s avokadom
Lignje na šumskom rižotu
Ramsteak u seksi umaku
Fini gulaš od gljiva
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Mini lazanje
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Dagnje na buzaru
Kroketi od piletine
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Mesne okruglice na ražnjiću
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mirisna pečenka
Irska janjetina
Marinirana piletina s roštilja
Meksička party salata
Nadjeveni kaneloni u umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Grill oslić u aromatičnoj korici
Vratina sa sezonskim povrćem
Fileti lososa u finom umaku
Krem juha od tikvica
Lagana sarma
Umak od limete (Molho de limao)
Janjetina na padelu
Lignje s povrćem i smokvama
Grickalica slanutak iz pećnice
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kuhano meso s umakom od hrena
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Roštilj s umakom Romesco
Kobasica u pivu i pecivu
Manastirski đuveč
Mediteranski kruščić s lovorom
Fina pikantna piletina
Popečci od tikvica
Pizza sirni jastučići
Rolice od blitve
Riba u bijelom umaku
Zanimljiva salata s kikirikijem
Sočna rebarca
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mesne okruglice
Kunić na bijelo
Pečena piletina s limunom
Fish&Chips u tortilji
Bugarska pita od krumpira
Janjetina s medom od kadulje
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Blagdanska rolada
Sočni pureći ražnjići
Pirjani kunić
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kolinjsko zelje s frišketinom
Meso s repom
Grill pirjana piletina s roštilja
Hrskavi trokuti
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Obožavatelje sendviča ovi slojevi s avokadom, namazom od sira i ploškama rajčice oduševiti će svojim okusom u hrskavom pecivu i praktičnom rješenju za putovanje na godišnji odmor.

Sastojci

100 g sirnog namaza
½ žličice Vegeta Maestro bosiljka
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
2 rajčice
1 avokado
4 ploške punozrnatog kruha (švicarski)
2 žlice maslinova ulja

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe10 min

  • 1 Sirnom namazu dodajte bosiljak i papar pa promiješajte.
  • 2 Rajčicu narežite na ploške, a avokado ogulite i narežite na duguljaste ploške.
  • 3 Na kruh namažite namaz, posložite avokado i rajčicu. Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Savjet

Gotove bruskete još možete posipati usitnjenim bosiljkom.

Posluživanje

Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke