Meni Search

Ful nabrijan

Sendvič s avokadom

Kobasica u pivu i pecivu
Čarobna ljetna piletina
Riba u bijelom umaku
Sočni pureći ražnjići
Kunić na bijelo
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Urbana pola
Piletina Kiev
Meso s repom
Rajčica s kukuruzom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mirisna pečenka
Norveška krem juha od ribe i kozica
Irska janjetina
Kroketi od piletine
Teleći odresci u umaku od višanja
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Bugarska pita od krumpira
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina laganini
Grdobina u pikantnoj šalši
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Šampinjoni u palačinki
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Mesne okruglice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pirjani kunić
Vratina sa sezonskim povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Pileći bataci s umakom od luka
Rezanci s krušnim mrvicama
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Nadjevene lignje
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Umak od limete (Molho de limao)
Pečena piletina s limunom
Ljetni ražnjići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pizza sirni jastučići
Fileti lososa u finom umaku
Pohani tofu s povrćem
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Roštilj s umakom Romesco
Grill vratina u sendviču
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Popečci od tikvica
Grill oslić u aromatičnoj korici
Ražnjići od lososa
Prežgana juha
Lungić u sendviču
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Okruglice u umaku od rajčice
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Lignje s povrćem i smokvama
Fini gulaš od gljiva
Povrtni lonac
Grickalica slanutak iz pećnice
Mesne okruglice na ražnjiću
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Sočna rebarca
Zlatna piletina
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Rolice od blitve
Jabučni krumpirići s cimetom
Voćna juha od višanja
Ramsteak u seksi umaku
Aromatizirani kruh
Grill pirjana piletina s roštilja
Janjetina na padelu
Mini lazanje
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Sočna pureća rolada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Krem juha od tikvica
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Lagana sarma
Uzbudljivi kolač od blitve
Grill povrće na salatu
Proljetna janjetina
Svinjski file s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Povrtni ražnjići
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Proljetno meso i povrće iz woka
Piletina sa šafranom
Grdobina s povrćem
Zanimljiva salata s kikirikijem
Vege odresci s marinadom
Lignje na šumskom rižotu
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Kolinjsko zelje s frišketinom
Salata s mora
Brusketa s avokadom
Lungić s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Fish&Chips u tortilji
Belgija - Salade Liégeoise
Delikatesna junetina na češki
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Pizza s tunom
Kaštelanski makaruni
Miješani grill
Dagnje na buzaru
Mediteranski kruščić s lovorom
Račići na posteljici od povrća
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Brancinovo oko
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Manastirski đuveč
Mediteranski špageti
Fina pikantna piletina
Hrskavi trokuti
Zabavni kineski ravioli
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Blagdanska rolada
Salata od liganja
Meksička party salata
Janjetina s medom od kadulje
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Marinirana piletina s roštilja
Pašticada s njokima
Kuhano meso s umakom od hrena
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Obožavatelje sendviča ovi slojevi s avokadom, namazom od sira i ploškama rajčice oduševiti će svojim okusom u hrskavom pecivu i praktičnom rješenju za putovanje na godišnji odmor.

Sastojci

100 g sirnog namaza
½ žličice Vegeta Maestro bosiljka
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
2 rajčice
1 avokado
4 ploške punozrnatog kruha (švicarski)
2 žlice maslinova ulja

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe10 min

  • 1 Sirnom namazu dodajte bosiljak i papar pa promiješajte.
  • 2 Rajčicu narežite na ploške, a avokado ogulite i narežite na duguljaste ploške.
  • 3 Na kruh namažite namaz, posložite avokado i rajčicu. Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Savjet

Gotove bruskete još možete posipati usitnjenim bosiljkom.

Posluživanje

Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke