Meni Search

Ful nabrijan

Sendvič s avokadom

Hrskavi trokuti
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Delikatesna junetina na češki
Piletina sa šafranom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Mediteranski kruščić s lovorom
Tjestenina fuži s tartufima
Uzbudljivi kolač od blitve
Zanimljiva salata s kikirikijem
Lungić s povrćem
Vratina sa sezonskim povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kunić na bijelo
Grill povrće na salatu
Marinirana piletina s roštilja
Mediteranski špageti
Aromatizirani kruh
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Zabavni kineski ravioli
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Vege odresci s marinadom
Brancinovo oko
Ramsteak u seksi umaku
Čarobna ljetna piletina
Grickalica slanutak iz pećnice
Mesne okruglice
Grill oslić u aromatičnoj korici
Fini gulaš od gljiva
Grill pirjana piletina s roštilja
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mirisna pečenka
Povrtni ražnjići
Fileti lososa u finom umaku
Mesne okruglice na ražnjiću
Šampinjoni u palačinki
BBQ svinjska rebarca u foliji
Sočna pureća rolada
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pizza sirni jastučići
Pečena piletina s limunom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Salata od liganja
Meksička party salata
Sočni pureći ražnjići
Mini lazanje
Irska janjetina
Janjetina s medom od kadulje
Povrtni lonac
Dagnje na buzaru
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Roštilj s umakom Romesco
Blagdanska rolada
Grdobina s povrćem
Lagana sarma
Jabučni krumpirići s cimetom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kuhano meso s umakom od hrena
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Zlatna piletina
Riba u bijelom umaku
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Meso s repom
Rajčica s kukuruzom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Pohani tofu s povrćem
Urbana pola
Ražnjići od lososa
Proljetna janjetina
Lignje s povrćem i smokvama
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Voćna juha od višanja
Pašticada s njokima
Ljetni ražnjići
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Kobasica u pivu i pecivu
Prežgana juha
Popečci od tikvica
Svinjski file s povrćem
Kaštelanski makaruni
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileći bataci s umakom od luka
Rolice od blitve
Pirjani kunić
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kroketi od piletine
Fish&Chips u tortilji
Sočna rebarca
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lungić u sendviču
Proljetno meso i povrće iz woka
Lignje na šumskom rižotu
Piletina laganini
Manastirski đuveč
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Janjetina na padelu
Brusketa s avokadom
Umak od limete (Molho de limao)
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Salata s mora
Grdobina u pikantnoj šalši
Grill vratina u sendviču
Bugarska pita od krumpira
Nadjevene lignje
Pizza s tunom
Miješani grill
Teleći odresci u umaku od višanja
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Račići na posteljici od povrća
Krem juha od tikvica
Belgija - Salade Liégeoise
Fina pikantna piletina
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina Kiev
Rezanci s krušnim mrvicama
Okruglice u umaku od rajčice
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Obožavatelje sendviča ovi slojevi s avokadom, namazom od sira i ploškama rajčice oduševiti će svojim okusom u hrskavom pecivu i praktičnom rješenju za putovanje na godišnji odmor.

Sastojci

100 g sirnog namaza
½ žličice Vegeta Maestro bosiljka
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
2 rajčice
1 avokado
4 ploške punozrnatog kruha (švicarski)
2 žlice maslinova ulja

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe10 min

  • 1 Sirnom namazu dodajte bosiljak i papar pa promiješajte.
  • 2 Rajčicu narežite na ploške, a avokado ogulite i narežite na duguljaste ploške.
  • 3 Na kruh namažite namaz, posložite avokado i rajčicu. Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Savjet

Gotove bruskete još možete posipati usitnjenim bosiljkom.

Posluživanje

Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke