Meni Search

Ful nabrijan

Sendvič s avokadom

Proljetna janjetina
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Grill vratina u sendviču
Proljetno meso i povrće iz woka
Meso s repom
Irska janjetina
Sočna rebarca
Jabučni krumpirići s cimetom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Umak od limete (Molho de limao)
Miješani grill
Lagana sarma
Tjestenina fuži s tartufima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Riba u bijelom umaku
Mesne okruglice na ražnjiću
Dagnje na buzaru
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Delikatesna junetina na češki
Pileći bataci s umakom od luka
Kaštelanski makaruni
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Šampinjoni u palačinki
Grickalica slanutak iz pećnice
Vratina sa sezonskim povrćem
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Fileti lososa u finom umaku
Lungić s povrćem
Pašticada s njokima
Ramsteak u seksi umaku
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Uzbudljivi kolač od blitve
Fish&Chips u tortilji
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Grill pirjana piletina s roštilja
Grill oslić u aromatičnoj korici
Ražnjići od lososa
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rolice od blitve
Grill povrće na salatu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Salata s mora
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Fini gulaš od gljiva
Kuhano meso s umakom od hrena
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Povrtni ražnjići
Bugarska pita od krumpira
Lignje s povrćem i smokvama
Grdobina s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Krem juha od tikvica
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Ljetni ražnjići
Norveška krem juha od ribe i kozica
Brusketa s avokadom
Piletina laganini
Pohani tofu s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina sa šafranom
Kobasica u pivu i pecivu
Čarobna ljetna piletina
Janjetina na padelu
Belgija - Salade Liégeoise
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pečena piletina s limunom
Sočni pureći ražnjići
Zanimljiva salata s kikirikijem
Marinirana piletina s roštilja
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Manastirski đuveč
Povrtni lonac
Rezanci s krušnim mrvicama
Brancinovo oko
Svinjski file s povrćem
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Teleći odresci u umaku od višanja
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Hrskavi trokuti
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Sočna pureća rolada
Pizza sirni jastučići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Prežgana juha
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Lungić u sendviču
Mini lazanje
Kroketi od piletine
Pirjani kunić
Mirisna pečenka
Mediteranski kruščić s lovorom
Urbana pola
Kunić na bijelo
Blagdanska rolada
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Popečci od tikvica
Vege odresci s marinadom
Rajčica s kukuruzom
Mediteranski špageti
Piletina Kiev
Voćna juha od višanja
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Račići na posteljici od povrća
Fina pikantna piletina
Grdobina u pikantnoj šalši
Salata od liganja
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Aromatizirani kruh
Meksička party salata
Roštilj s umakom Romesco
Mesne okruglice
Okruglice u umaku od rajčice
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Zlatna piletina
Lignje na šumskom rižotu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pizza s tunom
Janjetina s medom od kadulje
Kolinjsko zelje s frišketinom
Nadjevene lignje
Zabavni kineski ravioli
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Obožavatelje sendviča ovi slojevi s avokadom, namazom od sira i ploškama rajčice oduševiti će svojim okusom u hrskavom pecivu i praktičnom rješenju za putovanje na godišnji odmor.

Sastojci

100 g sirnog namaza
½ žličice Vegeta Maestro bosiljka
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
2 rajčice
1 avokado
4 ploške punozrnatog kruha (švicarski)
2 žlice maslinova ulja

Koristili smo

Bosiljak

Bosiljak

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 2 osobe10 min

  • 1 Sirnom namazu dodajte bosiljak i papar pa promiješajte.
  • 2 Rajčicu narežite na ploške, a avokado ogulite i narežite na duguljaste ploške.
  • 3 Na kruh namažite namaz, posložite avokado i rajčicu. Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Savjet

Gotove bruskete još možete posipati usitnjenim bosiljkom.

Posluživanje

Nakapajte maslinovim uljem i odmah poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke