Meni Search

Superwoman

Sočna pureća rolada

Dječje lazanje
Pileći gulaš
Rezanci s krušnim mrvicama
Goveđa rebarca sa zeljem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ljetni lungić
Jabučni krumpirići s cimetom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina s mascarponeom
Obojeni hamburger
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Bruskete od cvjetače
Bugarska pita od krumpira
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rebarca s grilla
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teleći savici u umaku od grejpa
Lazanje u tavi
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lignje na šumskom rižotu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Brownie s kajenskim paprom
Salata s mljevenim mesom
Punjena teleća prsa
Brudet
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Bouillabaisse
Pita s muškatnom bundevom i makom
Bakalar s krumpirom
Piletina sa šafranom
Kroketi od piletine
Pileći bataci s umakom od luka
Proljetna janjetina
Fish&Chips u tortilji
Svinjski file s grila
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Dip od južnog voća
Brancinovo oko
Pileća prsa punjena čvarcima
Srneći file na salatu
Manastirski đuveč
Špageti na kineski način
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Gulaš od oslića i povrća
Orada s krumpirom i mladim lukom
Riba u škartocu
Svinjski file s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Blagdanska rolada
Energetske kuglice s kurkumom
Grill vratina u sendviču
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pogača sa sardinom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rebarca s graškom
Male teleće pitice
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pureća rolada s mlincima
Finska - Juha s lososom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mini lazanje
Zlatna piletina
Velika Britanija - Pastirska pita
Kaštelanski makaruni
Hrskava pileća krilca
Skandinavske rolice s cimetom
Svinjski gulaš
Brusketa s avokadom
Hrskavi trokuti
Odresci s umakom od kupina
BBQ cheeseburger
Ramstek s povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Meksička party salata
Bruskete s povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Tuna burger
Kruh od cvjetače s kurkumom
Piletina u pivu
Teleći odresci u umaku od višanja
Cous-cous s povrćem
Pizza sirni jastučići
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mladi krumpir s ajvarom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ljetni ražnjići
Tjestenina fuži s tartufima
Ramsteak u seksi umaku
Kolinjsko zelje s frišketinom
Teriyaki piletina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina s kozjim sirom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Marinirane srdele
Lignji po gosposki
Špageti mediteraneo
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Slatka patka
Odresci u umaku s češnjakom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Janjetina na padelu
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pohani tofu s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Pašticada voli penne a ti mene
Kunić na bijelo
Sočni pureći ražnjići
Roštilj s umakom Romesco
Riblji ražnjići
Piletina Kiev
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mirisna pureća rolada
Pohani zamotuljci
Rižoto s dagnjama
Rižoto s tri vrste gljiva
Šampinjoni u palačinki
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Popečci od cvjetače
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kuglice od riže i svježeg sira
Hrskavo pečeno pile
Mesne okruglice na ražnjiću
Mini shepherd's pie
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Intrigantna rolada od bijelog purećeg mesa prošarana zelenim tragom peršina i rikule uopće ne mora biti komplicirana za izradu pogledate li naš cool videosavjet. 

Sastojci

1 kg puretine
1 žlica Vegete
1 žlica nasjeckanog peršina
1 žlica narezanog svježeg bosiljka
3 žlice otopljenog maslaca
2 češnja češnjaka
1/2 žličice naribane limunove korice
50 – 100 ml bijelog vina
Umak:
1-2 žlice Senfa estragon Podravka
2 žlice aceto balsamico
50 ml maslinova ulja
Cimet u prahu Podravka
100 g rikule

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 6 osobe40 min

  • 1 Puretinu narežite tako da dobijete veliki odrezak. Potucite ga batom za meso, a zatim pospite s jedne i druge strane Vegetom.
  • 2 Peršin, bosiljak, otopljeni maslac, protisnuti češnjak i naribanu limunovu koricu izmiješajte u manjoj zdjelici. Ovom mješavinom premažite jednu stranu odreska i zarolajte.
  • 3 Krajeve rolade prčvrstite čačkalicama i popecite u tavi na zagrijanom ulju sa svih strana. Zapečenu roladu stavite na pleh zajedno s masnoćom.
  • 4 Pecite u pećnici zagrijanoj na 180 °C oko sat vremena. Tijekom pečenja roladu podlijevajte vinom i vodom.
  • 5 Za umak, u manjoj zdjelici dobro izmiješajte aceto balsamico i med. Dodajte senf, cimet, posolite i uz miješanje polako dodajte ulje.
  • 6 Pečenoj roladi maknite čačkalice, malo ohladite i narežite na odreske.
  • 7 Na tanjur za posluživanje stavite malo rikule. Na rikulu stavite 1-2 odreska, prelijte umakom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke