Meni Search

Ful nabrijan

Sočni pureći ražnjići

Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Čarobna ljetna piletina
Krem juha od tikvica
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Grill pirjana piletina s roštilja
Mediteranski špageti
Pileći bataci s umakom od luka
Jabučni krumpirići s cimetom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ljetni ražnjići
Kolinjsko zelje s frišketinom
Grill povrće na salatu
Piletina sa šafranom
Lignje s povrćem i smokvama
Urbana pola
Pizza s tunom
Kroketi od piletine
Teleći savici u umaku od grejpa
Fish&Chips u tortilji
Uzbudljivi kolač od blitve
Grdobina s povrćem
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Proljetno meso i povrće iz woka
Brusketa s avokadom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Umak od limete (Molho de limao)
Piletina Kiev
Grill oslić u aromatičnoj korici
Vratina sa sezonskim povrćem
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Sočna rebarca
Fina pikantna piletina
Rolice od blitve
Aromatizirani kruh
Brancinovo oko
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Irska janjetina
Salata od liganja
Fini gulaš od gljiva
Mini lazanje
Mediteranski kruščić s lovorom
Marinirana piletina s roštilja
Teleći odresci u umaku od višanja
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Kobasica u pivu i pecivu
Delikatesna junetina na češki
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Miješani grill
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Grickalica slanutak iz pećnice
Zlatna piletina
Voćna juha od višanja
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Kaštelanski makaruni
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Belgija - Salade Liégeoise
Proljetna janjetina
Grdobina u pikantnoj šalši
Zabavni kineski ravioli
Zanimljiva salata s kikirikijem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Manastirski đuveč
Bugarska pita od krumpira
Grill vratina u sendviču
Salata s mora
Blagdanska rolada
Nadjevene lignje
Kunić na bijelo
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Janjetina na padelu
Lignje na šumskom rižotu
Povrtni lonac
BBQ svinjska rebarca u foliji
Sočna pureća rolada
Mesne okruglice
Pašticada s njokima
Riba u bijelom umaku
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Roštilj s umakom Romesco
Fileti lososa u finom umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Okruglice u umaku od rajčice
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Lungić u sendviču
Sendvič s avokadom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pečena piletina s limunom
Mirisna pečenka
Pizza sirni jastučići
Mesne okruglice na ražnjiću
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Ramsteak u seksi umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lagana sarma
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ražnjići od lososa
Svinjski file s povrćem
Meksička party salata
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Povrtni ražnjići
Popečci od tikvica
Kuhano meso s umakom od hrena
Rezanci s krušnim mrvicama
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Prežgana juha
Pohani tofu s povrćem
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Rajčica s kukuruzom
Janjetina s medom od kadulje
Dagnje na buzaru
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Piletina laganini
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Meso s repom
Pirjani kunić
Hrskavi trokuti
Vege odresci s marinadom
Šampinjoni u palačinki
Lungić s povrćem
Račići na posteljici od povrća
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke