Meni Search

Ful nabrijan

Sočni pureći ražnjići

Portugal - Svinjski file na alentejo način
Dagnje na buzaru
Sendvič s avokadom
Manastirski đuveč
Povrtni lonac
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kroketi od piletine
Meksička party salata
Piletina laganini
Grill povrće na salatu
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Grill pirjana piletina s roštilja
Teleći savici u umaku od grejpa
Fish&Chips u tortilji
Salata s mora
Krem juha od tikvica
Rajčica s kukuruzom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Umak od limete (Molho de limao)
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Popečci od tikvica
Grdobina u pikantnoj šalši
Šampinjoni u palačinki
Rezanci s krušnim mrvicama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pirjani kunić
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ramsteak u seksi umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Janjetina na padelu
Tjestenina fuži s tartufima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Hrskavi trokuti
Meso s repom
Pečena piletina s limunom
Blagdanska rolada
Zanimljiva salata s kikirikijem
Irska janjetina
Kobasica u pivu i pecivu
Lungić s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mediteranski špageti
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Pašticada s njokima
Miješani grill
Pizza sirni jastučići
Ljetni ražnjići
Okruglice u umaku od rajčice
Salata od liganja
Fileti lososa u finom umaku
Aromatizirani kruh
Kunić na bijelo
Mediteranski kruščić s lovorom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Fini gulaš od gljiva
Čarobna ljetna piletina
Grdobina s povrćem
Riba u bijelom umaku
Svinjski file s povrćem
Grill vratina u sendviču
Grickalica slanutak iz pećnice
Jabučni krumpirići s cimetom
Uzbudljivi kolač od blitve
Belgija - Salade Liégeoise
BBQ svinjska rebarca u foliji
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Roštilj s umakom Romesco
Piletina Kiev
Piletina sa šafranom
Vege odresci s marinadom
Marinirana piletina s roštilja
Fina pikantna piletina
Mesne okruglice
Rolice od blitve
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Brancinovo oko
Janjetina s medom od kadulje
Teleći odresci u umaku od višanja
Povrtni ražnjići
Kolinjsko zelje s frišketinom
Vratina sa sezonskim povrćem
Nadjevene lignje
Mirisna pečenka
Sočna rebarca
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Prežgana juha
Brusketa s avokadom
Pileći bataci s umakom od luka
Urbana pola
Norveška krem juha od ribe i kozica
Ražnjići od lososa
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Delikatesna junetina na češki
Sočna pureća rolada
Voćna juha od višanja
Kuhano meso s umakom od hrena
Mini lazanje
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Kaštelanski makaruni
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mesne okruglice na ražnjiću
Lagana sarma
Lignje na šumskom rižotu
Proljetna janjetina
Račići na posteljici od povrća
Nadjeveni kaneloni u umaku
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Zabavni kineski ravioli
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pohani tofu s povrćem
Proljetno meso i povrće iz woka
Lungić u sendviču
Lignje s povrćem i smokvama
Grill oslić u aromatičnoj korici
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Pizza s tunom
Zlatna piletina
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Bugarska pita od krumpira
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke