Meni Search

Ful nabrijan

Sočni pureći ražnjići

Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Belgija - Salade Liégeoise
Brusketa s avokadom
Kunić na bijelo
Salata od liganja
Pizza s tunom
Grill pirjana piletina s roštilja
Brancinovo oko
Šampinjoni u palačinki
Urbana pola
Kolinjsko zelje s frišketinom
Miješani grill
Zabavni kineski ravioli
Umak od limete (Molho de limao)
Proljetno meso i povrće iz woka
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Fina pikantna piletina
Lagana sarma
Lignje s povrćem i smokvama
Kobasica u pivu i pecivu
Lungić s povrćem
Delikatesna junetina na češki
Ramsteak u seksi umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kroketi od piletine
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Lungić u sendviču
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Jabučni krumpirići s cimetom
Grdobina s povrćem
Ljetni ražnjići
Meksička party salata
Mirisna pečenka
Rolice od blitve
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Blagdanska rolada
Rajčica s kukuruzom
Ražnjići od lososa
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Grickalica slanutak iz pećnice
Grill vratina u sendviču
Grdobina u pikantnoj šalši
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pizza sirni jastučići
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Popečci od tikvica
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Mesne okruglice na ražnjiću
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mini lazanje
Vratina sa sezonskim povrćem
Dagnje na buzaru
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Zanimljiva salata s kikirikijem
Manastirski đuveč
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Kaštelanski makaruni
Pašticada s njokima
Piletina sa šafranom
Pohani tofu s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Pirjani kunić
Svinjski file s povrćem
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Čarobna ljetna piletina
Grill oslić u aromatičnoj korici
Sendvič s avokadom
Pečena piletina s limunom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Račići na posteljici od povrća
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći odresci u umaku od višanja
Teleći savici u umaku od grejpa
Voćna juha od višanja
Fini gulaš od gljiva
Riba u bijelom umaku
Rezanci s krušnim mrvicama
Salata s mora
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Uzbudljivi kolač od blitve
Zlatna piletina
Tjestenina fuži s tartufima
Sočna rebarca
Mediteranski špageti
Mediteranski kruščić s lovorom
Piletina Kiev
Povrtni ražnjići
Fileti lososa u finom umaku
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Irska janjetina
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kuhano meso s umakom od hrena
Grill povrće na salatu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Krem juha od tikvica
Janjetina na padelu
Aromatizirani kruh
Norveška krem juha od ribe i kozica
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina laganini
Meso s repom
Mesne okruglice
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Fish&Chips u tortilji
Bugarska pita od krumpira
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Povrtni lonac
Vege odresci s marinadom
Okruglice u umaku od rajčice
Janjetina s medom od kadulje
Marinirana piletina s roštilja
Proljetna janjetina
Sočna pureća rolada
Nadjevene lignje
Hrskavi trokuti
Lignje na šumskom rižotu
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Prežgana juha
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke