Meni Search

Ful nabrijan

Sočni pureći ražnjići

Cupcakes u pršutu i tikvicama
Grill oslić u aromatičnoj korici
Piletina sa šafranom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Svinjski file s povrćem
Pizza s tunom
Mesne okruglice
Jabučni krumpirići s cimetom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Fini gulaš od gljiva
Irska janjetina
Grill povrće na salatu
Zabavni kineski ravioli
Bugarska pita od krumpira
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Okruglice u umaku od rajčice
Čarobna ljetna piletina
Fileti lososa u finom umaku
Blagdanska rolada
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Miješani grill
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Kroketi od piletine
Janjetina na padelu
Proljetna janjetina
Grill pirjana piletina s roštilja
Rolice od blitve
Belgija - Salade Liégeoise
Tjestenina fuži s tartufima
Krem juha od tikvica
Norveška krem juha od ribe i kozica
Marinirana piletina s roštilja
Vege odresci s marinadom
Popečci od tikvica
Proljetno meso i povrće iz woka
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kobasica u pivu i pecivu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Lungić u sendviču
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Piletina laganini
Sočna rebarca
Mesne okruglice na ražnjiću
Nadjeveni kaneloni u umaku
Šampinjoni u palačinki
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Voćna juha od višanja
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Fina pikantna piletina
Rezanci s krušnim mrvicama
Aromatizirani kruh
Kolinjsko zelje s frišketinom
Hrskavi trokuti
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Teleći odresci u umaku od višanja
Mediteranski špageti
Pohani tofu s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Delikatesna junetina na češki
Lignje na šumskom rižotu
Ražnjići od lososa
Zanimljiva salata s kikirikijem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Sočna pureća rolada
Grdobina s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pašticada s njokima
Salata od liganja
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Manastirski đuveč
Zlatna piletina
Pirjani kunić
Kaštelanski makaruni
Vratina sa sezonskim povrćem
Salata s mora
Brancinovo oko
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Grill vratina u sendviču
Ramsteak u seksi umaku
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Nadjevene lignje
Meso s repom
Riba u bijelom umaku
Mirisna pečenka
Prežgana juha
Janjetina s medom od kadulje
Povrtni lonac
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lungić s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sendvič s avokadom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Uzbudljivi kolač od blitve
Lignje s povrćem i smokvama
Pileći bataci s umakom od luka
Roštilj s umakom Romesco
Kunić na bijelo
Meksička party salata
Pečena piletina s limunom
Urbana pola
Rajčica s kukuruzom
Grdobina u pikantnoj šalši
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Grickalica slanutak iz pećnice
Mediteranski kruščić s lovorom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Povrtni ražnjići
Dagnje na buzaru
Pizza sirni jastučići
Račići na posteljici od povrća
Umak od limete (Molho de limao)
Kuhano meso s umakom od hrena
Mini lazanje
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Lagana sarma
Piletina Kiev
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Ljetni ražnjići
Brusketa s avokadom
Teleći savici u umaku od grejpa
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Fish&Chips u tortilji
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke