Meni Search

Ful nabrijan

Sočni pureći ražnjići

Brancinovo oko
Marinirana piletina s roštilja
Sočna rebarca
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ljetni ražnjići
Zanimljiva salata s kikirikijem
BBQ svinjska rebarca u foliji
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Rezanci s krušnim mrvicama
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pohani tofu s povrćem
Riba u bijelom umaku
Pečena piletina s limunom
Kuhano meso s umakom od hrena
Janjetina s medom od kadulje
Sendvič s avokadom
Meso s repom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Sočna pureća rolada
Fileti lososa u finom umaku
Mirisna pečenka
Grill pirjana piletina s roštilja
Miješani grill
Pirjani kunić
Mediteranski špageti
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kunić na bijelo
Nadjevene lignje
Piletina laganini
Piletina sa šafranom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pileći bataci s umakom od luka
Pizza sirni jastučići
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Lungić u sendviču
Grickalica slanutak iz pećnice
Krem juha od tikvica
Delikatesna junetina na češki
Fina pikantna piletina
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Grill oslić u aromatičnoj korici
Prežgana juha
Rajčica s kukuruzom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Proljetna janjetina
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Tjestenina fuži s tartufima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Brusketa s avokadom
Teleći odresci u umaku od višanja
Vratina sa sezonskim povrćem
Uzbudljivi kolač od blitve
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Grill povrće na salatu
Urbana pola
Roštilj s umakom Romesco
Bugarska pita od krumpira
Čarobna ljetna piletina
Belgija - Salade Liégeoise
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Mesne okruglice na ražnjiću
Kroketi od piletine
Grdobina u pikantnoj šalši
Salata od liganja
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Grdobina s povrćem
Račići na posteljici od povrća
Salata s mora
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Meksička party salata
Pašticada s njokima
Ražnjići od lososa
Povrtni ražnjići
Fish&Chips u tortilji
Popečci od tikvica
Mediteranski kruščić s lovorom
Kaštelanski makaruni
Aromatizirani kruh
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Blagdanska rolada
Voćna juha od višanja
Proljetno meso i povrće iz woka
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Svinjski file s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina Kiev
Ramsteak u seksi umaku
Mesne okruglice
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lignje s povrćem i smokvama
Šampinjoni u palačinki
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Zabavni kineski ravioli
Lungić s povrćem
Fini gulaš od gljiva
Umak od limete (Molho de limao)
Irska janjetina
Rolice od blitve
Povrtni lonac
Kolinjsko zelje s frišketinom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Teleći savici u umaku od grejpa
Dagnje na buzaru
Mini lazanje
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Janjetina na padelu
Vege odresci s marinadom
Lagana sarma
Hrskavi trokuti
Grill vratina u sendviču
Pizza s tunom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kobasica u pivu i pecivu
Manastirski đuveč
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Okruglice u umaku od rajčice
Jabučni krumpirići s cimetom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Zlatna piletina
Lignje na šumskom rižotu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke