Meni Search

Ful nabrijan

Sočni pureći ražnjići

Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Marinirana piletina s roštilja
Krem juha od tikvica
Mini lazanje
Roštilj s umakom Romesco
Aromatizirani kruh
Mirisna pečenka
Zabavni kineski ravioli
Bugarska pita od krumpira
Riba u bijelom umaku
Povrtni ražnjići
Pizza sirni jastučići
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ramsteak u seksi umaku
Brancinovo oko
Ražnjići od lososa
Sočna rebarca
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Janjetina na padelu
Meksička party salata
Fileti lososa u finom umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Lungić u sendviču
Grill oslić u aromatičnoj korici
Salata s mora
Kaštelanski makaruni
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pizza s tunom
Okruglice u umaku od rajčice
Prežgana juha
Mediteranski špageti
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Brusketa s avokadom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Delikatesna junetina na češki
Popečci od tikvica
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Urbana pola
Fish&Chips u tortilji
Manastirski đuveč
Nadjeveni kaneloni u umaku
Grill povrće na salatu
Vratina sa sezonskim povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Račići na posteljici od povrća
Rajčica s kukuruzom
Čarobna ljetna piletina
Irska janjetina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Dagnje na buzaru
Rezanci s krušnim mrvicama
Nadjevene lignje
Kobasica u pivu i pecivu
Lagana sarma
Grill pirjana piletina s roštilja
Fina pikantna piletina
Lungić s povrćem
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Grill vratina u sendviču
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lignje s povrćem i smokvama
Piletina laganini
Salata od liganja
Voćna juha od višanja
Miješani grill
BBQ svinjska rebarca u foliji
Povrtni lonac
Pašticada s njokima
Meso s repom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rolice od blitve
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Ljetni ražnjići
Kroketi od piletine
Pohani tofu s povrćem
Umak od limete (Molho de limao)
Grickalica slanutak iz pećnice
Pečena piletina s limunom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mesne okruglice na ražnjiću
Uzbudljivi kolač od blitve
Pileći bataci s umakom od luka
Blagdanska rolada
Hrskavi trokuti
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Teleći odresci u umaku od višanja
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Sendvič s avokadom
Piletina Kiev
Svinjski file s povrćem
Pirjani kunić
Šampinjoni u palačinki
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Lignje na šumskom rižotu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kunić na bijelo
Grdobina u pikantnoj šalši
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Proljetno meso i povrće iz woka
Vege odresci s marinadom
Kuhano meso s umakom od hrena
Proljetna janjetina
Mediteranski kruščić s lovorom
Janjetina s medom od kadulje
Belgija - Salade Liégeoise
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Jabučni krumpirići s cimetom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina sa šafranom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Zlatna piletina
Mesne okruglice
Fini gulaš od gljiva
Sočna pureća rolada
Zanimljiva salata s kikirikijem
Grdobina s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke