Meni Search

Ful nabrijana

Sočni pureći ražnjići

Voćna juha od višanja
Janjetina na padelu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Belgija - Salade Liégeoise
Odresci u umaku s češnjakom
Grickalica slanutak iz pećnice
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Povrtni lonac
Pileći bataci s umakom od luka
Riba u bijelom umaku
Bugarska pita od krumpira
Martinjska guska s hajdinom kašom
Mini shepherd's pie
Lignje na šumskom rižotu
Mirisna pečenka
Povrtni ražnjići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kunić na bijelo
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Meso s repom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Brancinovo oko
Ražnjići od lososa
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Tjestenina fuži s tartufima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Zlatna piletina
Marinirana piletina s roštilja
Popečci od tikvica
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Svinjski file s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Uzbudljivi kolač od blitve
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Jabučni krumpirići s cimetom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Fileti lososa u finom umaku
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Grdobina u pikantnoj šalši
Janjetina s medom od kadulje
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Miješani grill
Grill oslić u aromatičnoj korici
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Kroketi od piletine
Hlebinska i pretepena juha
Irska janjetina
Kobasica u pivu i pecivu
Grill povrće na salatu
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Turske pizze
Ramsteak u seksi umaku
Lagana sarma
Mediteranski špageti
Umak od limete (Molho de limao)
Pogača sa sardinom
Grdobina s povrćem
Delikatesna junetina na češki
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pizza sirni jastučići
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rajčica s kukuruzom
Teleći savici u umaku od grejpa
Krem juha od tikvica
Piletina na kijevski način
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Lungić s povrćem
Pečena piletina s limunom
Piletina laganini
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mesne okruglice na ražnjiću
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Vege odresci s marinadom
Proljetna janjetina
Fish&Chips u tortilji
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Šampinjoni u palačinki
Pizza s tunom
Lignje s povrćem i smokvama
Sendvič s avokadom
Salata od liganja
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Kaštelanski makaruni
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Urbana pola
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Okruglice u umaku od rajčice
Prežgana juha
Zabavni kineski ravioli
Norveška krem juha od ribe i kozica
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Rezanci s krušnim mrvicama
Viška pogača
Grill vratina u sendviču
Fina pikantna piletina
Mesne okruglice
Ljetni ražnjići
Grill pirjana piletina s roštilja
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Brusketa s avokadom
Salata s mora
Aromatizirani kruh
Roštilj s umakom Romesco
Sočna pureća rolada
Račići na posteljici od povrća
Kuhano meso s umakom od hrena
Sočna rebarca
Nadjevene lignje
Manastirski đuveč
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Blagdanska rolada
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Lungić u sendviču
Ossobuco
Fini gulaš od gljiva
Hrskava pileća krilca
Čarobna ljetna piletina
Rolice od blitve
Meksička party salata
Pirjani kunić
Hrskavi trokuti
Proljetno meso i povrće iz woka
Špageti s ribom
Piletina sa šafranom
Lignje s manistrom u škartocu
Lazanje s lignjama
Odresci od morskog psa
Teleći odresci u umaku od višanja
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mediteranski kruščić s lovorom
Piletina Kiev
Mini lazanje
Pohani tofu s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke