Meni Search

Ful nabrijana

Sočni pureći ražnjići

Pizza sirni jastučići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina sa šafranom
Lignje s manistrom u škartocu
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Grill oslić u aromatičnoj korici
Pizza s tunom
Rolice od blitve
Piletina na kijevski način
Lignje na šumskom rižotu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Urbana pola
Lungić s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Umak od limete (Molho de limao)
Kuhano meso s umakom od hrena
Ossobuco
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Mirisna pečenka
Mini shepherd's pie
Grill vratina u sendviču
Pohani tofu s povrćem
Turske pizze
Zabavni kineski ravioli
Hlebinska i pretepena juha
Rezanci s krušnim mrvicama
Svinjski file s povrćem
Piletina laganini
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mesne okruglice na ražnjiću
Pogača sa sardinom
Blagdanska rolada
Čarobna ljetna piletina
Teleći odresci u umaku od višanja
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Odresci u umaku s češnjakom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Miješani grill
Uzbudljivi kolač od blitve
Grill povrće na salatu
Rajčica s kukuruzom
Brancinovo oko
Salata od liganja
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Sočna rebarca
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Pirjani kunić
Martinjska guska s hajdinom kašom
Hrskavi trokuti
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Sočna pureća rolada
Pečena piletina s limunom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Aromatizirani kruh
Kunić na bijelo
Delikatesna junetina na češki
Piletina Kiev
Jabučni krumpirići s cimetom
Grickalica slanutak iz pećnice
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Meso s repom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Račići na posteljici od povrća
Šampinjoni u palačinki
Popečci od tikvica
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Krem juha od tikvica
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kobasica u pivu i pecivu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Riba u bijelom umaku
Nadjevene lignje
Grdobina u pikantnoj šalši
Lungić u sendviču
Irska janjetina
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Janjetina na padelu
Roštilj s umakom Romesco
Mediteranski kruščić s lovorom
Prežgana juha
Ljetni ražnjići
Viška pogača
Grdobina s povrćem
Lagana sarma
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Zlatna piletina
Grill pirjana piletina s roštilja
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
BBQ svinjska rebarca u foliji
Okruglice u umaku od rajčice
Mesne okruglice
Špageti s ribom
Marinirana piletina s roštilja
Mediteranski špageti
Bugarska pita od krumpira
Fish&Chips u tortilji
Lazanje s lignjama
Povrtni lonac
Salata s mora
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Proljetno meso i povrće iz woka
Lignje s povrćem i smokvama
Vege odresci s marinadom
Proljetna janjetina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Manastirski đuveč
Voćna juha od višanja
Hrskava pileća krilca
Ražnjići od lososa
Odresci od morskog psa
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teleći savici u umaku od grejpa
Tjestenina fuži s tartufima
Fina pikantna piletina
Fini gulaš od gljiva
Povrtni ražnjići
Kroketi od piletine
Brusketa s avokadom
Mini lazanje
Sendvič s avokadom
Fileti lososa u finom umaku
Norveška krem juha od ribe i kozica
Janjetina s medom od kadulje
Meksička party salata
Ramsteak u seksi umaku
Belgija - Salade Liégeoise
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Kaštelanski makaruni
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke