Meni Search

Ful nabrijana

Sočni pureći ražnjići

Sočna rebarca
Kaštelanski makaruni
Rolice od blitve
Uzbudljivi kolač od blitve
Teleći odresci u umaku od višanja
Lagana sarma
Riba u bijelom umaku
Salata od liganja
Delikatesna junetina na češki
Fina pikantna piletina
Vege odresci s marinadom
Odresci u umaku s češnjakom
Roštilj s umakom Romesco
Miješani grill
Odresci od morskog psa
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Hlebinska i pretepena juha
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pečena piletina s limunom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Šampinjoni u palačinki
Janjetina na padelu
Pileći bataci s umakom od luka
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Ljetni ražnjići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina laganini
Krem juha od tikvica
Mediteranski kruščić s lovorom
Martinjska guska s hajdinom kašom
Okruglice u umaku od rajčice
Špageti s ribom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pizza sirni jastučići
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
BBQ svinjska rebarca u foliji
Voćna juha od višanja
Sendvič s avokadom
Lignje na šumskom rižotu
Aromatizirani kruh
Lignje s manistrom u škartocu
Kuhano meso s umakom od hrena
Pirjani kunić
Grill oslić u aromatičnoj korici
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Umak od limete (Molho de limao)
Grickalica slanutak iz pećnice
Kunić na bijelo
Turske pizze
Hrskavi trokuti
Norveška krem juha od ribe i kozica
Salata s mora
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Urbana pola
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Grill pirjana piletina s roštilja
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Viška pogača
Prežgana juha
Grdobina u pikantnoj šalši
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ossobuco
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Proljetno meso i povrće iz woka
Meso s repom
Fileti lososa u finom umaku
Lazanje s lignjama
Grill povrće na salatu
Kroketi od piletine
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Piletina na kijevski način
Mini shepherd's pie
Svinjski file s povrćem
Račići na posteljici od povrća
Bugarska pita od krumpira
Piletina sa šafranom
Meksička party salata
Zlatna piletina
Tjestenina fuži s tartufima
Mesne okruglice na ražnjiću
Teleći savici u umaku od grejpa
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Mini lazanje
Čarobna ljetna piletina
Ražnjići od lososa
Proljetna janjetina
Sočna pureća rolada
Pohani tofu s povrćem
Rajčica s kukuruzom
Povrtni ražnjići
Irska janjetina
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Grdobina s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Povrtni lonac
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Fish&Chips u tortilji
Janjetina s medom od kadulje
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Lungić s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Kobasica u pivu i pecivu
Brancinovo oko
Jabučni krumpirići s cimetom
Lungić u sendviču
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Brusketa s avokadom
Manastirski đuveč
Blagdanska rolada
Nadjeveni kaneloni u umaku
Zabavni kineski ravioli
Mirisna pečenka
Pogača sa sardinom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Pizza s tunom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mesne okruglice
Grill vratina u sendviču
Piletina Kiev
Popečci od tikvica
Belgija - Salade Liégeoise
Hrskava pileća krilca
Nadjevene lignje
Ramsteak u seksi umaku
Fini gulaš od gljiva
Marinirana piletina s roštilja
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Mediteranski špageti
Lignje s povrćem i smokvama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke