Meni Search

Ful nabrijana

Sočni pureći ražnjići

Vege odresci s marinadom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Manastirski đuveč
Tjestenina fuži s tartufima
Sendvič s avokadom
Meksička party salata
Piletina sa šafranom
Lazanje s lignjama
Urbana pola
Zlatna piletina
Janjetina s medom od kadulje
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Kroketi od piletine
Grill pirjana piletina s roštilja
Martinjska guska s hajdinom kašom
Pirjani kunić
Proljetno meso i povrće iz woka
Lignje s manistrom u škartocu
Mesne okruglice na ražnjiću
Sočna rebarca
Ljetni ražnjići
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina na kijevski način
Okruglice u umaku od rajčice
Pečena piletina s limunom
Kuhano meso s umakom od hrena
Lignje s povrćem i smokvama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Blagdanska rolada
Lagana sarma
Rezanci s krušnim mrvicama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Kobasica u pivu i pecivu
Popečci od tikvica
BBQ svinjska rebarca u foliji
Špageti s ribom
Nadjevene lignje
Ražnjići od lososa
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Hrskavi trokuti
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Povrtni lonac
Janjetina na padelu
Meso s repom
Prežgana juha
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Brancinovo oko
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Šampinjoni u palačinki
Mini shepherd's pie
Krem juha od tikvica
Lungić s povrćem
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Pizza s tunom
Račići na posteljici od povrća
Pizza sirni jastučići
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Lignje na šumskom rižotu
Pileći bataci s umakom od luka
Grill povrće na salatu
Povrtni ražnjići
Turske pizze
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Roštilj s umakom Romesco
Fileti lososa u finom umaku
Grdobina u pikantnoj šalši
Kaštelanski makaruni
Delikatesna junetina na češki
Pohani tofu s povrćem
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Pogača sa sardinom
Ramsteak u seksi umaku
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Hlebinska i pretepena juha
Uzbudljivi kolač od blitve
Piletina laganini
Grill vratina u sendviču
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Odresci od morskog psa
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Lungić u sendviču
Salata s mora
Ossobuco
Jabučni krumpirići s cimetom
Fini gulaš od gljiva
Fish&Chips u tortilji
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Salata od liganja
Viška pogača
Zabavni kineski ravioli
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Riba u bijelom umaku
Voćna juha od višanja
Mini lazanje
Rajčica s kukuruzom
Brusketa s avokadom
Grickalica slanutak iz pećnice
Umak od limete (Molho de limao)
Proljetna janjetina
Piletina Kiev
Hrskava pileća krilca
Fina pikantna piletina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Grdobina s povrćem
Mirisna pečenka
Irska janjetina
Miješani grill
Mediteranski kruščić s lovorom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mediteranski špageti
Svinjski file s povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Marinirana piletina s roštilja
Mesne okruglice
Čarobna ljetna piletina
Kunić na bijelo
Teleći odresci u umaku od višanja
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Rolice od blitve
Odresci u umaku s češnjakom
Aromatizirani kruh
Teleći savici u umaku od grejpa
Norveška krem juha od ribe i kozica
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Grill oslić u aromatičnoj korici
Bugarska pita od krumpira
Belgija - Salade Liégeoise
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Sočna pureća rolada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke