Meni Search

Ful nabrijana

Sočni pureći ražnjići

Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Fina pikantna piletina
Vege odresci s marinadom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Irska janjetina
Janjetina s medom od kadulje
Grdobina u pikantnoj šalši
Meso s repom
Belgija - Salade Liégeoise
Čarobna ljetna piletina
Hrskavi trokuti
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Turske pizze
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Salata od liganja
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina na kijevski način
Odresci od morskog psa
Meksička party salata
Uzbudljivi kolač od blitve
Pohani tofu s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Krem juha od tikvica
Hrskava pileća krilca
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pizza s tunom
Martinjska guska s hajdinom kašom
Mini lazanje
Piletina laganini
Teleći savici u umaku od grejpa
Mediteranski špageti
Lungić s povrćem
Zlatna piletina
Pirjani kunić
Pileći bataci s umakom od luka
Šampinjoni u palačinki
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mini shepherd's pie
Prežgana juha
Piletina sa šafranom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći odresci u umaku od višanja
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Janjetina na padelu
Pizza sirni jastučići
Ramsteak u seksi umaku
Mediteranski kruščić s lovorom
Lazanje s lignjama
Kuhano meso s umakom od hrena
Jabučni krumpirići s cimetom
Hlebinska i pretepena juha
Urbana pola
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Sočna pureća rolada
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kroketi od piletine
Lignje na šumskom rižotu
Pogača sa sardinom
Ossobuco
Povrtni lonac
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Viška pogača
Grill oslić u aromatičnoj korici
Ražnjići od lososa
Svinjski file s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Grickalica slanutak iz pećnice
Lignje s manistrom u škartocu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Grill pirjana piletina s roštilja
Norveška krem juha od ribe i kozica
Grill vratina u sendviču
Lungić u sendviču
Povrtni ražnjići
Račići na posteljici od povrća
Sočna rebarca
Kaštelanski makaruni
Brusketa s avokadom
Manastirski đuveč
Mesne okruglice
Lignje s povrćem i smokvama
Blagdanska rolada
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Lagana sarma
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Odresci u umaku s češnjakom
Proljetno meso i povrće iz woka
Rezanci s krušnim mrvicama
Delikatesna junetina na češki
Brancinovo oko
Grill povrće na salatu
Miješani grill
Voćna juha od višanja
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Aromatizirani kruh
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Popečci od tikvica
Grdobina s povrćem
Kunić na bijelo
Okruglice u umaku od rajčice
Fish&Chips u tortilji
Nadjevene lignje
Pečena piletina s limunom
Zabavni kineski ravioli
Umak od limete (Molho de limao)
Špageti s ribom
Mesne okruglice na ražnjiću
Proljetna janjetina
Sendvič s avokadom
Rajčica s kukuruzom
Kobasica u pivu i pecivu
Piletina Kiev
Rolice od blitve
Marinirana piletina s roštilja
Fileti lososa u finom umaku
Fini gulaš od gljiva
Bugarska pita od krumpira
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Mirisna pečenka
Riba u bijelom umaku
Ljetni ražnjići
Salata s mora
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke