Meni Search

Ful nabrijana

Sočni pureći ražnjići

Kuhano meso s umakom od hrena
Piletina sa šafranom
Grickalica slanutak iz pećnice
Turske pizze
Račići na posteljici od povrća
Grill oslić u aromatičnoj korici
Irska janjetina
Mini lazanje
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Fish&Chips u tortilji
Hrskavi trokuti
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Zabavni kineski ravioli
Piletina na kijevski način
Kunić na bijelo
Riba u bijelom umaku
Pizza sirni jastučići
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Martinjska guska s hajdinom kašom
Vege odresci s marinadom
Odresci u umaku s češnjakom
Blagdanska rolada
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Marinirana piletina s roštilja
Mirisna pečenka
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kaštelanski makaruni
Grill vratina u sendviču
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Pečena piletina s limunom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Sočna pureća rolada
Bugarska pita od krumpira
Belgija - Salade Liégeoise
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Salata od liganja
Urbana pola
Uzbudljivi kolač od blitve
Grill povrće na salatu
Mesne okruglice
Teleći odresci u umaku od višanja
Kroketi od piletine
Šampinjoni u palačinki
Pizza s tunom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina Kiev
Pohani tofu s povrćem
Grdobina u pikantnoj šalši
Brancinovo oko
Fina pikantna piletina
Proljetna janjetina
Kolinjsko zelje s frišketinom
Voćna juha od višanja
Salata s mora
Lagana sarma
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rezanci s krušnim mrvicama
Lignje s manistrom u škartocu
Brusketa s avokadom
Ramsteak u seksi umaku
Miješani grill
Svinjski file s povrćem
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Hlebinska i pretepena juha
Meso s repom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Janjetina na padelu
Umak od limete (Molho de limao)
Rajčica s kukuruzom
Popečci od tikvica
Teleći savici u umaku od grejpa
Fini gulaš od gljiva
Lungić u sendviču
Povrtni ražnjići
Jabučni krumpirići s cimetom
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Prežgana juha
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Janjetina s medom od kadulje
Kobasica u pivu i pecivu
Mediteranski kruščić s lovorom
Lignje s povrćem i smokvama
Lignje na šumskom rižotu
Sočna rebarca
Čarobna ljetna piletina
Roštilj s umakom Romesco
Fileti lososa u finom umaku
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mesne okruglice na ražnjiću
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pirjani kunić
Povrtni lonac
Zlatna piletina
Pogača sa sardinom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Krem juha od tikvica
Ossobuco
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Grill pirjana piletina s roštilja
Špageti s ribom
Sendvič s avokadom
Odresci od morskog psa
Lazanje s lignjama
Mediteranski špageti
Piletina laganini
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Delikatesna junetina na češki
Meksička party salata
Lungić s povrćem
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Manastirski đuveč
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Nadjevene lignje
Tjestenina fuži s tartufima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Aromatizirani kruh
Proljetno meso i povrće iz woka
Hrskava pileća krilca
Mini shepherd's pie
Pileći bataci s umakom od luka
Grdobina s povrćem
Ljetni ražnjići
Okruglice u umaku od rajčice
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ražnjići od lososa
Viška pogača
Rolice od blitve
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke