Meni Search

Ful nabrijana

Sočni pureći ražnjići

Roštilj s umakom Romesco
Umak od limete (Molho de limao)
Pileći bataci s umakom od luka
Sočna pureća rolada
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Delikatesna junetina na češki
Zabavni kineski ravioli
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Teleći savici u umaku od grejpa
Hrskava pileća krilca
Mirisna pečenka
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rezanci s krušnim mrvicama
Hrskavi trokuti
Sočna rebarca
Manastirski đuveč
Kuhano meso s umakom od hrena
Voćna juha od višanja
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Fileti lososa u finom umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Fini gulaš od gljiva
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina na kijevski način
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Lagana sarma
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Meso s repom
Grill povrće na salatu
Mini shepherd's pie
Sendvič s avokadom
Fish&Chips u tortilji
Piletina sa šafranom
Prežgana juha
Grill oslić u aromatičnoj korici
Turske pizze
Irska janjetina
Pogača sa sardinom
Pizza sirni jastučići
Popečci od tikvica
Proljetno meso i povrće iz woka
Lignje s manistrom u škartocu
Grickalica slanutak iz pećnice
Povrtni ražnjići
Ražnjići od lososa
Pečena piletina s limunom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Grill vratina u sendviču
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Proljetna janjetina
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Mediteranski kruščić s lovorom
Rajčica s kukuruzom
Ljetni ražnjići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina Kiev
Martinjska guska s hajdinom kašom
Kroketi od piletine
Okruglice u umaku od rajčice
Kobasica u pivu i pecivu
Svinjski file s povrćem
Uzbudljivi kolač od blitve
Mesne okruglice
Fina pikantna piletina
Šampinjoni u palačinki
Odresci u umaku s češnjakom
Marinirana piletina s roštilja
Grdobina s povrćem
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Lazanje s lignjama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mediteranski špageti
Aromatizirani kruh
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Blagdanska rolada
Kaštelanski makaruni
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Salata od liganja
Belgija - Salade Liégeoise
Lungić s povrćem
Grill pirjana piletina s roštilja
Povrtni lonac
Pohani tofu s povrćem
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Vege odresci s marinadom
Mesne okruglice na ražnjiću
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ramsteak u seksi umaku
Pirjani kunić
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Lignje s povrćem i smokvama
Teleći odresci u umaku od višanja
Miješani grill
Janjetina s medom od kadulje
Tjestenina fuži s tartufima
Račići na posteljici od povrća
Jabučni krumpirići s cimetom
Pizza s tunom
Špageti s ribom
Grdobina u pikantnoj šalši
Viška pogača
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Piletina laganini
Mini lazanje
Kunić na bijelo
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Urbana pola
Salata s mora
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Brusketa s avokadom
Brancinovo oko
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Lignje na šumskom rižotu
Zlatna piletina
Čarobna ljetna piletina
Krem juha od tikvica
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Janjetina na padelu
Odresci od morskog psa
Hlebinska i pretepena juha
Kolinjsko zelje s frišketinom
Bugarska pita od krumpira
Lungić u sendviču
Riba u bijelom umaku
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Nadjevene lignje
Rolice od blitve
Ossobuco
Meksička party salata
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke