Meni Search

Fitness freak

Sočni pureći ražnjići

Zapečena ricotta
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Krem juha od tikvica
Špageti s acetom balsamicom
Grčka seljačka salata
Mediteranski grill
Fina pikantna piletina
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Juha od bundeve s jabukom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Brancinovo oko
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Mediteranska rapsodija
Bruskete s povrćem
Tjestenina mediterana
Punjeni filet brancina
Račići na posteljici od povrća
Marokanska salata s cous-cousom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Osvježavajuća juha od krastavaca
Popečci od tikvica
Ljubavne šurlice
Rižoto s tri vrste gljiva
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Meksička party salata
Povrtni ražnjići
Popečci od cvjetače
Lignje s povrćem i smokvama
Rižini ravioli s mozzarellom
Rezanci s krušnim mrvicama
Crveno ljetno varivo
Mirisni prilog iz pećnice
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Kineska juha s račićima i gljivama
Prilog od prokulica
Tagliatelle s pečenim povrćem
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Popečci od bulgura s umakom
Finska - Juha s lososom
Rolice od blitve
Orada s krumpirom i mladim lukom
Grill povrće na salatu
Zanimljiva salata s kikirikijem
Salata s neobičnim preljevom
Proljetno meso i povrće iz woka
Grill oslić u aromatičnoj korici
Čudotvorni čaj za detoks
Lignje na šumskom rižotu
Polupunjene paprike
Roštilj s umakom Romesco
Cartoccio od bijele ribe
Pikantne grickalice
Salata od pečene rotkvice sa medom
Kokošja juha s požirakima
Osvježavajući smoothie
Zelena torta
Nadjevene lignje
Tjestenina fuži s tartufima
Grdobina u pikantnoj šalši
Brzi detoks doručak
Palamida s čilijem i mangom
Piletina u finom mediteranskom umaku
Riblja juha s Malte
Raskošna ljetna tava
Salata s okruglicama od sira
Juha od kelja sa sirom
Ljetna pileća salata
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Rižoto na španjolski način
Salata od tune i povrća
Salata s mora
Vol-au-vent s gljivama
Kozice s rižom
Uzbudljivi kolač od blitve
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Salata od liganja
Belgija - Salade Liégeoise
Ljetni lungić
Pita s crnim pivom
Cous-cous s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Rižoto s tunom
Beskvasne calzone
Salata sa skutom
Brzo jelo od teletine i povrća
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bruskete od cvjetače
Mediteranski špageti
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kaštelanski makaruni
Brusketa s avokadom
Salata od quinoe i povrća
Energetske kuglice s kurkumom
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Topla salata barba Frane
Polpete od slanutka s kurkumom
Caponata alla Podravka
Vege odresci s marinadom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Marinirana piletina s roštilja
Teriyaki piletina
Oslić s maslinama
Ražnjići od lososa
Ljetni ražnjići
Čarobna ljetna piletina
Dip od južnog voća
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke