Meni Search

Superman

Sočni pureći ražnjići

Jabučni krumpirići s cimetom
Finska - Juha s lososom
Roštilj s umakom Romesco
Svinjski gulaš
Rižoto s dagnjama
Dječje lazanje
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ramsteak u seksi umaku
Mesne okruglice na ražnjiću
Kunić na bijelo
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina u pivu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Salata s mljevenim mesom
Piletina s nadjevom od ajvara
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Svinjski file s grila
Pohani zamotuljci
Teleći savici u umaku od grejpa
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina sa šafranom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Goveđa rebarca sa zeljem
Macho hamburger
Mini lazanje
Brownie s kajenskim paprom
Rebarca s grilla
Brusketa s avokadom
Manastirski đuveč
Ramstek i salata s roštilja
Tjestenina u finom umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Mladi krumpir s ajvarom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Fish&Chips u tortilji
Brancinovo oko
Mirisna pureća rolada
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kokošja juha s požirakima
Pileći gulaš
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Popečci od cvjetače
Blagdanska rolada
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina s kozjim sirom
Sočna pureća rolada
Rebarca s graškom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Svinjski file s povrćem
Janjetina na padelu
Meksička party salata
Pileća prsa punjena čvarcima
Orada s krumpirom i mladim lukom
Lazanje u tavi
Pileća prsa iz pećnice
Bugarska pita od krumpira
Lignje na šumskom rižotu
Ramstek s povrćem
Kroketi od piletine
BBQ cheeseburger
Kuglice od riže i svježeg sira
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Piletina Kiev
Teleći odresci u umaku od višanja
BBQ svinjska rebarca u foliji
Tuna burger
Rezanci s krušnim mrvicama
Bruskete s povrćem
Vratina sa sezonskim povrćem
Odresci s umakom od kupina
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pašticada s njokima
Hrskava pileća krilca
Pileći bataci s umakom od luka
Nadjevene lignje
Hrskavo pečeno pile
Pita s muškatnom bundevom i makom
Dip od južnog voća
Norveška krem juha od ribe i kozica
Ljetni lungić
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina s mascarponeom
Grill vratina u sendviču
Pureća rolada s mlincima
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Riba u škartocu
Ljetni ražnjići
Bruskete od cvjetače
Špageti na kineski način
Tjestenina fuži s tartufima
Janjetina s medom od kadulje
Srneći file na salatu
Kaštelanski makaruni
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rižoto s tri vrste gljiva
Proljetna janjetina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Velika Britanija - Pastirska pita
Pohani tofu s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Obojeni hamburger
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Slatka patka
Teriyaki piletina
Hrskavi trokuti
Koprivnički odojak
Kruh od cvjetače s kurkumom
Zlatna piletina
Pizza sirni jastučići
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Špageti mediteraneo
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke