Meni Search

Superman

Sočni pureći ražnjići

Teleći savici u umaku od grejpa
Bugarska pita od krumpira
Mladi krumpir s ajvarom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teleći odresci u umaku od višanja
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Špageti na kineski način
Popečci od cvjetače
Piletina u pivu
Teriyaki piletina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lignje na šumskom rižotu
Bruskete s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Proljetna janjetina
Jabučni krumpirići s cimetom
Bruskete od cvjetače
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Svinjski file s povrćem
Zlatna piletina
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mirisna pureća rolada
Kroketi od piletine
Rižoto s tri vrste gljiva
Tjestenina u finom umaku
Odresci s umakom od kupina
Obojeni hamburger
Skandinavske rolice s cimetom
Hrskava pileća krilca
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Piletina s nadjevom od ajvara
Rebarca s grilla
Mini lazanje
Koprivnički odojak
Piletina Kiev
Ramstek i salata s roštilja
Piletina sa šafranom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Nadjeveni kaneloni u umaku
Manastirski đuveč
Ramsteak u seksi umaku
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Ljetni lungić
Kolinjsko zelje s frišketinom
Nadjevene lignje
Pileća prsa iz pećnice
Slatka patka
Špageti mediteraneo
Pileća prsa punjena čvarcima
Janjetina s medom od kadulje
Pileći gulaš
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Grill vratina u sendviču
Dječje lazanje
Svinjski file s grila
Kokošja juha s požirakima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pita s muškatnom bundevom i makom
Svinjski gulaš
Brancinovo oko
Kaštelanski makaruni
Kruh od cvjetače s kurkumom
BBQ cheeseburger
Riba u škartocu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Lazanje u tavi
Pohani zamotuljci
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Sočna pureća rolada
Salata s mljevenim mesom
Macho hamburger
Mesne okruglice na ražnjiću
Finska - Juha s lososom
Piletina u aromatičnom omotaču
Hrskavi trokuti
Kunić na bijelo
Pohani tofu s povrćem
Janjetina na padelu
Pileći bataci s umakom od luka
Ramstek s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Rižoto s dagnjama
Meksička party salata
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Tuna burger
Vratina sa sezonskim povrćem
Pureća rolada s mlincima
Ljetni ražnjići
Rebarca s graškom
Roštilj s umakom Romesco
Piletina s mascarponeom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pizza sirni jastučići
Srneći file na salatu
Blagdanska rolada
Goveđa rebarca sa zeljem
Brownie s kajenskim paprom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Fish&Chips u tortilji
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Tjestenina fuži s tartufima
Rezanci s krušnim mrvicama
Hrskavo pečeno pile
Kuglice od riže i svježeg sira
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Brusketa s avokadom
Pašticada s njokima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Dip od južnog voća
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke