Meni Search

Superman

Sočni pureći ražnjići

Meksička party salata
Ramstek i salata s roštilja
Pileći gulaš
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Hrskavo pečeno pile
Pureća rolada s mlincima
Bruskete od cvjetače
Kokošja juha s požirakima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mini lazanje
Riba u škartocu
Brownie s kajenskim paprom
Pileći bataci s umakom od luka
Lungić s toplom salatom od šparoga
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Janjetina na padelu
Ramsteak u seksi umaku
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pašticada s njokima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Srneći file na salatu
Sočna pureća rolada
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina s nadjevom od ajvara
Rižoto s tri vrste gljiva
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ljetni ražnjići
Svinjski file s grila
Ramstek s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Hrskava pileća krilca
Teleći odresci u umaku od višanja
Pita s muškatnom bundevom i makom
Proljetna janjetina
Brusketa s avokadom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pohani tofu s povrćem
Obojeni hamburger
Rižoto s dagnjama
Bruskete s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Tuna burger
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Velika Britanija - Pastirska pita
Pohani zamotuljci
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Koprivnički odojak
Piletina u aromatičnom omotaču
Teleći savici u umaku od grejpa
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Janjetina s medom od kadulje
Piletina sa šafranom
Bugarska pita od krumpira
Dječje lazanje
Kuglice od riže i svježeg sira
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pizza sirni jastučići
Odresci s umakom od kupina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Manastirski đuveč
Zlatna piletina
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
BBQ cheeseburger
Finska - Juha s lososom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Popečci od cvjetače
Piletina s mascarponeom
Rezanci s krušnim mrvicama
Kaštelanski makaruni
Pileća prsa punjena čvarcima
Hrskavi trokuti
Dip od južnog voća
Jabučni krumpirići s cimetom
Mesne okruglice na ražnjiću
Kroketi od piletine
Špageti na kineski način
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rebarca s grilla
Roštilj s umakom Romesco
Svinjski file s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lignje na šumskom rižotu
Mirisna pureća rolada
Macho hamburger
Kruh od cvjetače s kurkumom
Tjestenina u finom umaku
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Piletina u pivu
Kunić na bijelo
Špageti mediteraneo
Fish&Chips u tortilji
Pileća prsa iz pećnice
Skandinavske rolice s cimetom
Lazanje u tavi
Mladi krumpir s ajvarom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Teriyaki piletina
Tjestenina fuži s tartufima
Rebarca s graškom
Brancinovo oko
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Salata s mljevenim mesom
Piletina Kiev
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Svinjski gulaš
Nadjevene lignje
Ljetni lungić
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina s kozjim sirom
Blagdanska rolada
Slatka patka
Grill vratina u sendviču
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Vratina sa sezonskim povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke