Meni Search

Superwoman

Sočni pureći ražnjići

Lungić s toplom salatom od šparoga
Male teleće pitice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Sočna pureća rolada
Pita s muškatnom bundevom i makom
Odresci s umakom od kupina
Tuna burger
Srneći file na salatu
Finska - Juha s lososom
Mini lazanje
Piletina u aromatičnom omotaču
Pašticada voli penne a ti mene
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Skandinavske rolice s cimetom
Bouillabaisse
Bruskete od cvjetače
Teleći savici u umaku od grejpa
Rezanci s krušnim mrvicama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teleći odresci u umaku od višanja
Brownie s kajenskim paprom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Svinjski file s povrćem
Energetske kuglice s kurkumom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Obojeni hamburger
Šampinjoni u palačinki
BBQ cheeseburger
Svinjski file s grila
Rižini ravioli s mozzarellom
Špageti na kineski način
Riba u škartocu
Pizza sirni jastučići
Teriyaki piletina
Brancinovo oko
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Dip od južnog voća
Svinjski gulaš
Ramsteak u seksi umaku
Lignje na šumskom rižotu
Ljetni ražnjići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mirisna pureća rolada
Manastirski đuveč
Piletina s mascarponeom
Bruskete s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mladi krumpir s ajvarom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pohani tofu s povrćem
Meksička party salata
Popečci od cvjetače
Fish&Chips u tortilji
Dječje lazanje
Roštilj s umakom Romesco
Zlatna piletina
Bakalar s krumpirom
Marinirane srdele
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rebarca s grilla
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Brusketa s avokadom
Ramstek s povrćem
Piletina sa šafranom
Bugarska pita od krumpira
Hrskavo pečeno pile
Pileći bataci s umakom od luka
Mesne okruglice na ražnjiću
Kruh od cvjetače s kurkumom
Riblji ražnjići
Blagdanska rolada
Janjetina s medom od kadulje
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina u pivu
Goveđa rebarca sa zeljem
Rižoto s dagnjama
Pureća rolada s mlincima
Rižoto s tri vrste gljiva
Pileća prsa punjena čvarcima
Kunić na bijelo
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Janjetina na padelu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Lazanje u tavi
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina s kozjim sirom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Lignji po gosposki
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Hrskava pileća krilca
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kolinjsko zelje s frišketinom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Slatka patka
Brudet
Grill vratina u sendviču
Pogača sa sardinom
Punjena teleća prsa
Piletina Kiev
Gulaš od oslića i povrća
Proljetna janjetina
Hrskavi trokuti
Odresci u umaku s češnjakom
Kroketi od piletine
Pileći gulaš
Tjestenina fuži s tartufima
Rebarca s graškom
Ljetni lungić
Salata s mljevenim mesom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Kaštelanski makaruni
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pohani zamotuljci
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Cous-cous s povrćem
Kuglice od riže i svježeg sira
Mini shepherd's pie
Špageti mediteraneo
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke