Meni Search

Superwoman

Sočni pureći ražnjići

Rebarca s graškom
Meksička party salata
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći odresci u umaku od višanja
Mirisna pureća rolada
Sočna pureća rolada
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Bugarska pita od krumpira
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Brownie s kajenskim paprom
Svinjski gulaš
Piletina s mascarponeom
Finska - Juha s lososom
Lignji po gosposki
Piletina s kozjim sirom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ramstek s povrćem
Rižoto s tri vrste gljiva
Proljetna janjetina
Kroketi od piletine
Hrskavo pečeno pile
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Srneći file na salatu
Dip od južnog voća
Pohani tofu s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Ljetni ražnjići
Piletina sa šafranom
Odresci s umakom od kupina
Brancinovo oko
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Goveđa rebarca sa zeljem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Obojeni hamburger
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pizza sirni jastučići
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Janjetina na padelu
Pureća rolada s mlincima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Svinjski file s grila
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Lazanje u tavi
Blagdanska rolada
Dječje lazanje
Energetske kuglice s kurkumom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lignje na šumskom rižotu
Brusketa s avokadom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Brudet
Svinjski file s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Pohani zamotuljci
Cous-cous s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rezanci s krušnim mrvicama
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Hrskavi trokuti
Šampinjoni u palačinki
BBQ svinjska rebarca u foliji
Punjena teleća prsa
Bouillabaisse
Mesne okruglice na ražnjiću
Salata s mljevenim mesom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina u pivu
Gulaš od oslića i povrća
Manastirski đuveč
Riba u škartocu
Zlatna piletina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Špageti mediteraneo
Pileća prsa punjena čvarcima
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Piletina Kiev
Hrskava pileća krilca
Jabučni krumpirići s cimetom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Tuna burger
Popečci od cvjetače
Pašticada voli penne a ti mene
Ljetni lungić
Kunić na bijelo
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rebarca s grilla
Roštilj s umakom Romesco
Teriyaki piletina
Riblji ražnjići
Mini lazanje
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mini shepherd's pie
Marinirane srdele
Slatka patka
Lungić s toplom salatom od šparoga
BBQ cheeseburger
Janjetina s medom od kadulje
Odresci u umaku s češnjakom
Mladi krumpir s ajvarom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Grill vratina u sendviču
Piletina u aromatičnom omotaču
Ramsteak u seksi umaku
Kruh od cvjetače s kurkumom
Bruskete s povrćem
Rižoto s dagnjama
Teleći savici u umaku od grejpa
Pogača sa sardinom
Bruskete od cvjetače
Tjestenina fuži s tartufima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kuglice od riže i svježeg sira
Bakalar s krumpirom
Kaštelanski makaruni
Fish&Chips u tortilji
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Male teleće pitice
Špageti na kineski način
Pita s muškatnom bundevom i makom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rižini ravioli s mozzarellom
Pileći bataci s umakom od luka
Pileći gulaš
Velika Britanija - Pastirska pita
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke