Meni Search

Superwoman

Sočni pureći ražnjići

Roštilj s umakom Romesco
Salata s mljevenim mesom
Mesne okruglice na ražnjiću
Mladi krumpir s ajvarom
Energetske kuglice s kurkumom
Tuna burger
Pogača sa sardinom
Janjetina na padelu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
BBQ cheeseburger
Hrskavi trokuti
Brusketa s avokadom
Mini shepherd's pie
Brudet
Janjetina s medom od kadulje
Pureća rolada s mlincima
Kunić na bijelo
Rebarca s grilla
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Lignje na šumskom rižotu
Pohani tofu s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Piletina sa šafranom
Piletina s mascarponeom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rižoto s tri vrste gljiva
Rebarca s graškom
Teleći odresci u umaku od višanja
Ramsteak u seksi umaku
Zlatna piletina
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kaštelanski makaruni
Rižoto s dagnjama
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Bouillabaisse
Pizza sirni jastučići
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Male teleće pitice
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Brancinovo oko
Obojeni hamburger
Bruskete s povrćem
Cous-cous s povrćem
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pileći bataci s umakom od luka
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rezanci s krušnim mrvicama
Kuglice od riže i svježeg sira
Bugarska pita od krumpira
Finska - Juha s lososom
Špageti na kineski način
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pileća prsa punjena čvarcima
Punjena teleća prsa
Sočna pureća rolada
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Fish&Chips u tortilji
Bruskete od cvjetače
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Skandinavske rolice s cimetom
Proljetna janjetina
Brownie s kajenskim paprom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Hrskava pileća krilca
Velika Britanija - Pastirska pita
Srneći file na salatu
Riba u škartocu
Tjestenina fuži s tartufima
Kroketi od piletine
Kruh od cvjetače s kurkumom
Meksička party salata
Teleći savici u umaku od grejpa
Šampinjoni u palačinki
Lignji po gosposki
Ramstek s povrćem
Dječje lazanje
Pita s muškatnom bundevom i makom
Odresci s umakom od kupina
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Ljetni ražnjići
Piletina Kiev
Odresci u umaku s češnjakom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Hrskavo pečeno pile
Špageti mediteraneo
Ljetni lungić
Teriyaki piletina
Bakalar s krumpirom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina s kozjim sirom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mirisna pureća rolada
Gulaš od oslića i povrća
Piletina u pivu
Blagdanska rolada
Slatka patka
Dip od južnog voća
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski file s grila
Pašticada voli penne a ti mene
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pileći gulaš
Pohani zamotuljci
Svinjski file s povrćem
Grill vratina u sendviču
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Marinirane srdele
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina u aromatičnom omotaču
Kolinjsko zelje s frišketinom
Manastirski đuveč
Lazanje u tavi
Svinjski gulaš
Rižini ravioli s mozzarellom
Mini lazanje
Popečci od cvjetače
Jabučni krumpirići s cimetom
Riblji ražnjići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke