Meni Search

Superwoman

Sočni pureći ražnjići

Ramsteak u seksi umaku
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Punjena teleća prsa
Ljetni ražnjići
Kroketi od piletine
Bruskete s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Bugarska pita od krumpira
Rižoto s tri vrste gljiva
Marinirane srdele
Odresci s umakom od kupina
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Hrskavo pečeno pile
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Dječje lazanje
Rebarca s graškom
Mini shepherd's pie
Rezanci s krušnim mrvicama
Finska - Juha s lososom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Slatka patka
Cous-cous s povrćem
Rebarca s grilla
Pileći gulaš
Salata s mljevenim mesom
Odresci u umaku s češnjakom
Brusketa s avokadom
Pileći bataci s umakom od luka
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Bruskete od cvjetače
Tjestenina fuži s tartufima
Male teleće pitice
Mini lazanje
Proljetna janjetina
Obojeni hamburger
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Blagdanska rolada
Riblji ražnjići
Velika Britanija - Pastirska pita
Nadjeveni kaneloni u umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rižini ravioli s mozzarellom
Lazanje u tavi
BBQ cheeseburger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjski file s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Riba u škartocu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Hrskava pileća krilca
Ljetni lungić
Zlatna piletina
Brudet
Pašticada voli penne a ti mene
Pureća rolada s mlincima
Piletina s kozjim sirom
Piletina s mascarponeom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Mirisna pureća rolada
Pita s muškatnom bundevom i makom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Brownie s kajenskim paprom
Janjetina na padelu
Bakalar s krumpirom
Skandinavske rolice s cimetom
Lignje na šumskom rižotu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kunić na bijelo
Teleći odresci u umaku od višanja
Lungić s toplom salatom od šparoga
Ramstek s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Popečci od cvjetače
Teleći savici u umaku od grejpa
Janjetina s medom od kadulje
Roštilj s umakom Romesco
Špageti na kineski način
Kuglice od riže i svježeg sira
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pizza sirni jastučići
Pohani tofu s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mladi krumpir s ajvarom
Manastirski đuveč
Pileća prsa punjena čvarcima
Sočna pureća rolada
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Brancinovo oko
Meksička party salata
Srneći file na salatu
Pohani zamotuljci
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Piletina Kiev
Šampinjoni u palačinki
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina u pivu
Špageti mediteraneo
Bouillabaisse
Dip od južnog voća
Kaštelanski makaruni
Lignji po gosposki
Svinjski file s grila
Tuna burger
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Gulaš od oslića i povrća
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina u aromatičnom omotaču
Hrskavi trokuti
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pogača sa sardinom
Svinjski gulaš
Piletina sa šafranom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rižoto s dagnjama
Teriyaki piletina
Energetske kuglice s kurkumom
Grill vratina u sendviču
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke