Meni Search

Superwoman

Sočni pureći ražnjići

Blagdanska rolada
Piletina u aromatičnom omotaču
Šampinjoni u palačinki
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Meksička party salata
Proljetna janjetina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina s kozjim sirom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pašticada voli penne a ti mene
Kruh od cvjetače s kurkumom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bakalar s krumpirom
Riba u škartocu
Brusketa s avokadom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Hrskava pileća krilca
Svinjski file s grila
Riblji ražnjići
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Lignji po gosposki
Pohani tofu s povrćem
Ljetni ražnjići
Pileći bataci s umakom od luka
Ramsteak u seksi umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Teriyaki piletina
Skandinavske rolice s cimetom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rebarca s graškom
Punjena teleća prsa
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Kaštelanski makaruni
Ramstek s povrćem
Svinjski file s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Tjestenina fuži s tartufima
Odresci u umaku s češnjakom
Pizza sirni jastučići
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Obojeni hamburger
Špageti na kineski način
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Popečci od cvjetače
Mesne okruglice na ražnjiću
Rebarca s grilla
Pileći gulaš
Rižoto s tri vrste gljiva
Dip od južnog voća
Kolinjsko zelje s frišketinom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Dječje lazanje
Špageti mediteraneo
Hrskavo pečeno pile
Salata s mljevenim mesom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mini shepherd's pie
Pohani zamotuljci
Bugarska pita od krumpira
Roštilj s umakom Romesco
Odresci s umakom od kupina
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Manastirski đuveč
Piletina s mascarponeom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Mladi krumpir s ajvarom
Sočna pureća rolada
Piletina sa šafranom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slatka patka
Fish&Chips u tortilji
BBQ cheeseburger
Kroketi od piletine
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Bruskete od cvjetače
Rižoto s dagnjama
Tuna burger
Piletina u pivu
Gulaš od oslića i povrća
Kuglice od riže i svježeg sira
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Brudet
Mirisna pureća rolada
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Rižini ravioli s mozzarellom
Brownie s kajenskim paprom
Kunić na bijelo
Svinjski gulaš
Cous-cous s povrćem
Ljetni lungić
Piletina Kiev
Finska - Juha s lososom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Janjetina s medom od kadulje
Janjetina na padelu
Jabučni krumpirići s cimetom
Teleći odresci u umaku od višanja
Lungić s toplom salatom od šparoga
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Male teleće pitice
Hrskavi trokuti
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Energetske kuglice s kurkumom
Srneći file na salatu
Marinirane srdele
Velika Britanija - Pastirska pita
Rezanci s krušnim mrvicama
Pogača sa sardinom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Mini lazanje
Lazanje u tavi
Bouillabaisse
Zlatna piletina
Bruskete s povrćem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Brancinovo oko
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lignje na šumskom rižotu
Grill vratina u sendviču
Pileća prsa punjena čvarcima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke