Meni Search

Superwoman

Sočni pureći ražnjići

Rebarca s graškom
Piletina Kiev
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pileća prsa punjena čvarcima
Bruskete od cvjetače
Pureća rolada s mlincima
Kunić na bijelo
Rezanci s krušnim mrvicama
Salata s mljevenim mesom
Piletina sa šafranom
Hrskava pileća krilca
Srneći file na salatu
Bouillabaisse
Fish&Chips u tortilji
Mirisna pureća rolada
Obojeni hamburger
Lignje na šumskom rižotu
Pizza sirni jastučići
Goveđa rebarca sa zeljem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Teleći odresci u umaku od višanja
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mini lazanje
Riba u škartocu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina s kozjim sirom
Meksička party salata
Ljetni ražnjići
Ljetni lungić
Kruh od cvjetače s kurkumom
Bakalar s krumpirom
Finska - Juha s lososom
Bruskete s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Dječje lazanje
Odresci s umakom od kupina
Svinjski file s grila
Gulaš od oslića i povrća
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Janjetina na padelu
Špageti mediteraneo
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Tuna burger
Dip od južnog voća
Rebarca s grilla
Pohani zamotuljci
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kolinjsko zelje s frišketinom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kaštelanski makaruni
Teriyaki piletina
Piletina u pivu
Jabučni krumpirići s cimetom
Šampinjoni u palačinki
Slatka patka
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Bugarska pita od krumpira
Pita s muškatnom bundevom i makom
Ramstek s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Velika Britanija - Pastirska pita
Brusketa s avokadom
Punjena teleća prsa
Hrskavi trokuti
Pohani tofu s povrćem
Proljetna janjetina
Lazanje u tavi
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Ramsteak u seksi umaku
BBQ cheeseburger
Mladi krumpir s ajvarom
Kroketi od piletine
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Roštilj s umakom Romesco
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Skandinavske rolice s cimetom
Rižini ravioli s mozzarellom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Orada s krumpirom i mladim lukom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Sočna pureća rolada
Pogača sa sardinom
Svinjski file s povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Manastirski đuveč
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina s mascarponeom
Kuglice od riže i svježeg sira
Pileći bataci s umakom od luka
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lignji po gosposki
Zlatna piletina
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pašticada voli penne a ti mene
Cous-cous s povrćem
Male teleće pitice
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Teleći savici u umaku od grejpa
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Hrskavo pečeno pile
Janjetina s medom od kadulje
Rižoto s tri vrste gljiva
Špageti na kineski način
Brownie s kajenskim paprom
Marinirane srdele
Mini shepherd's pie
Riblji ražnjići
Grill vratina u sendviču
Popečci od cvjetače
Energetske kuglice s kurkumom
Blagdanska rolada
Brudet
Odresci u umaku s češnjakom
Svinjski gulaš
Pileći gulaš
Brancinovo oko
Rižoto s dagnjama
Piletina u aromatičnom omotaču
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke