Meni Search

Superwoman

Sočni pureći ražnjići

Slatka patka
Meksička party salata
Špageti na kineski način
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ramsteak u seksi umaku
Tuna burger
Svinjski file s povrćem
Finska - Juha s lososom
Piletina u aromatičnom omotaču
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rebarca s grilla
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lignje na šumskom rižotu
Marinirane srdele
Teriyaki piletina
Cous-cous s povrćem
Riblji ražnjići
Dip od južnog voća
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina s kozjim sirom
Mini lazanje
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Lignji po gosposki
Punjena teleća prsa
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Hrskava pileća krilca
Janjetina s medom od kadulje
Rižoto s tri vrste gljiva
Fish&Chips u tortilji
Teleći savici u umaku od grejpa
Gulaš od oslića i povrća
Goveđa rebarca sa zeljem
Bouillabaisse
Pileća prsa punjena čvarcima
Riba u škartocu
Velika Britanija - Pastirska pita
Svinjski gulaš
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Grill vratina u sendviču
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kunić na bijelo
Piletina u pivu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Energetske kuglice s kurkumom
Sočna pureća rolada
Bugarska pita od krumpira
Ljetni ražnjići
Odresci u umaku s češnjakom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Salata s mljevenim mesom
Mirisna pureća rolada
Pureća rolada s mlincima
Manastirski đuveč
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ljetni lungić
Piletina s mascarponeom
Rižoto s dagnjama
Skandinavske rolice s cimetom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pašticada voli penne a ti mene
Obojeni hamburger
BBQ svinjska rebarca u foliji
Hrskavo pečeno pile
Roštilj s umakom Romesco
Pileći gulaš
Pohani tofu s povrćem
Bakalar s krumpirom
Lazanje u tavi
Srneći file na salatu
Mesne okruglice na ražnjiću
Teleći odresci u umaku od višanja
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Blagdanska rolada
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Brusketa s avokadom
Hrskavi trokuti
Kroketi od piletine
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Bruskete s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Male teleće pitice
Piletina sa šafranom
Rižini ravioli s mozzarellom
Tjestenina fuži s tartufima
Pogača sa sardinom
Pileći bataci s umakom od luka
Lungić s toplom salatom od šparoga
Brancinovo oko
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
BBQ cheeseburger
Svinjski file s grila
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Popečci od cvjetače
Jabučni krumpirići s cimetom
Rebarca s graškom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Piletina Kiev
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Dječje lazanje
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rezanci s krušnim mrvicama
Šampinjoni u palačinki
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pizza sirni jastučići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mini shepherd's pie
Mladi krumpir s ajvarom
Pohani zamotuljci
Ramstek s povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Brownie s kajenskim paprom
Janjetina na padelu
Špageti mediteraneo
Bruskete od cvjetače
Proljetna janjetina
Kaštelanski makaruni
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kuglice od riže i svježeg sira
Zlatna piletina
Brudet
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke