Meni Search

Superwoman

Sočni pureći ražnjići

Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina s mascarponeom
Hrskavo pečeno pile
Teleći odresci u umaku od višanja
Zlatna piletina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rižoto s tri vrste gljiva
Brownie s kajenskim paprom
Lignje na šumskom rižotu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Obojeni hamburger
Slatka patka
Pašticada voli penne a ti mene
Male teleće pitice
Rižini ravioli s mozzarellom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Bakalar s krumpirom
Bruskete od cvjetače
Rezanci s krušnim mrvicama
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Manastirski đuveč
Piletina Kiev
Svinjski file s povrćem
Brudet
Hrskavi trokuti
Odresci u umaku s češnjakom
Punjena teleća prsa
Pileći gulaš
Pohani tofu s povrćem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Salata s mljevenim mesom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Dip od južnog voća
Energetske kuglice s kurkumom
Tjestenina fuži s tartufima
Mini shepherd's pie
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Šampinjoni u palačinki
Fish&Chips u tortilji
Blagdanska rolada
Pileća prsa punjena čvarcima
Gulaš od oslića i povrća
Svinjski gulaš
Janjetina na padelu
Pureća rolada s mlincima
Grill vratina u sendviču
Mini lazanje
Brancinovo oko
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina sa šafranom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Popečci od cvjetače
Teleći savici u umaku od grejpa
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Svinjski file s grila
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bouillabaisse
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Jabučni krumpirići s cimetom
Kuglice od riže i svježeg sira
Skandinavske rolice s cimetom
Mirisna pureća rolada
Mladi krumpir s ajvarom
Finska - Juha s lososom
Norveška krem juha od ribe i kozica
BBQ svinjska rebarca u foliji
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Hrskava pileća krilca
Cous-cous s povrćem
Ljetni ražnjići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Dječje lazanje
Kunić na bijelo
Kroketi od piletine
Pogača sa sardinom
Srneći file na salatu
Proljetna janjetina
Roštilj s umakom Romesco
BBQ cheeseburger
Bruskete s povrćem
Marinirane srdele
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Janjetina s medom od kadulje
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rebarca s graškom
Piletina u pivu
Goveđa rebarca sa zeljem
Tuna burger
Mesne okruglice na ražnjiću
Kruh od cvjetače s kurkumom
Špageti na kineski način
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kaštelanski makaruni
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ramsteak u seksi umaku
Rebarca s grilla
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Špageti mediteraneo
Bugarska pita od krumpira
Piletina s kozjim sirom
Ljetni lungić
Teriyaki piletina
Pita s muškatnom bundevom i makom
Ramstek s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Riblji ražnjići
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pohani zamotuljci
Pizza sirni jastučići
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Velika Britanija - Pastirska pita
Riba u škartocu
Brusketa s avokadom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Lazanje u tavi
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pileći bataci s umakom od luka
Sočna pureća rolada
Meksička party salata
Rižoto s dagnjama
Lignji po gosposki
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke