Meni Search

Superwoman

Sočni pureći ražnjići

Janjetina s medom od kadulje
Rebarca s grilla
Piletina s kozjim sirom
Teleći odresci u umaku od višanja
Kolinjsko zelje s frišketinom
Sočna pureća rolada
Pašticada voli penne a ti mene
Obojeni hamburger
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Finska - Juha s lososom
Mini lazanje
Teleći savici u umaku od grejpa
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Marinirane srdele
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Riblji ražnjići
Rezanci s krušnim mrvicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Srneći file na salatu
Pogača sa sardinom
Mladi krumpir s ajvarom
Riba u škartocu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Dječje lazanje
Špageti na kineski način
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Svinjski file s grila
Kruh od cvjetače s kurkumom
Skandinavske rolice s cimetom
Ljetni lungić
Pureća rolada s mlincima
Hrskavi trokuti
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina sa šafranom
Odresci s umakom od kupina
Kroketi od piletine
Kuglice od riže i svježeg sira
Jabučni krumpirići s cimetom
Male teleće pitice
Lungić s toplom salatom od šparoga
Brownie s kajenskim paprom
Teriyaki piletina
Bruskete od cvjetače
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Bakalar s krumpirom
Šampinjoni u palačinki
BBQ cheeseburger
Piletina u pivu
Popečci od cvjetače
Fish&Chips u tortilji
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pohani tofu s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina Kiev
Tuna burger
Goveđa rebarca sa zeljem
Rebarca s graškom
Rižini ravioli s mozzarellom
Mesne okruglice na ražnjiću
Kunić na bijelo
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rižoto s tri vrste gljiva
Pileća prsa punjena čvarcima
Cous-cous s povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rižoto s dagnjama
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mirisna pureća rolada
Piletina u aromatičnom omotaču
Hrskavo pečeno pile
Svinjski gulaš
Špageti mediteraneo
Grill vratina u sendviču
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramstek s povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Hrskava pileća krilca
Odresci u umaku s češnjakom
Pohani zamotuljci
Roštilj s umakom Romesco
Kaštelanski makaruni
Energetske kuglice s kurkumom
Pileći bataci s umakom od luka
Tjestenina fuži s tartufima
Brudet
Pizza sirni jastučići
Janjetina na padelu
Meksička party salata
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Lignje na šumskom rižotu
Velika Britanija - Pastirska pita
Ljetni ražnjići
Zlatna piletina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Bruskete s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pileći gulaš
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina s mascarponeom
Gulaš od oslića i povrća
Bugarska pita od krumpira
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Lignji po gosposki
Mini shepherd's pie
Brancinovo oko
Slatka patka
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Blagdanska rolada
Brusketa s avokadom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Salata s mljevenim mesom
Punjena teleća prsa
Dip od južnog voća
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lazanje u tavi
BBQ svinjska rebarca u foliji
Manastirski đuveč
Proljetna janjetina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Bouillabaisse
Svinjski file s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke