Meni Search

Superwoman

Sočni pureći ražnjići

Rezanci s krušnim mrvicama
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Janjetina s medom od kadulje
Kolinjsko zelje s frišketinom
Grill vratina u sendviču
Dip od južnog voća
Mirisna pureća rolada
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pizza sirni jastučići
Brusketa s avokadom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Slatka patka
Teleći savici u umaku od grejpa
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Špageti na kineski način
Nadjeveni kaneloni u umaku
Hrskava pileća krilca
Odresci s umakom od kupina
Blagdanska rolada
Bugarska pita od krumpira
Hrskavo pečeno pile
Kruh od cvjetače s kurkumom
Bouillabaisse
Piletina u pivu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
BBQ cheeseburger
Male teleće pitice
Jabučni krumpirići s cimetom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lignje na šumskom rižotu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ramstek s povrćem
Bakalar s krumpirom
Gulaš od oslića i povrća
Šampinjoni u palačinki
Pileći bataci s umakom od luka
Salata s mljevenim mesom
Špageti mediteraneo
Lignji po gosposki
Pita s muškatnom bundevom i makom
Ramsteak u seksi umaku
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pileći gulaš
Mini lazanje
Kroketi od piletine
Janjetina na padelu
Pašticada voli penne a ti mene
Piletina u aromatičnom omotaču
Mladi krumpir s ajvarom
Fish&Chips u tortilji
Dječje lazanje
Kunić na bijelo
Meksička party salata
Proljetna janjetina
Riba u škartocu
Riblji ražnjići
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pileća prsa punjena čvarcima
Finska - Juha s lososom
Velika Britanija - Pastirska pita
Popečci od cvjetače
Mesne okruglice na ražnjiću
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tjestenina fuži s tartufima
Lazanje u tavi
Pogača sa sardinom
Cous-cous s povrćem
Kaštelanski makaruni
Ljetni lungić
Bruskete s povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Rižini ravioli s mozzarellom
Svinjski file s povrćem
Tuna burger
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Energetske kuglice s kurkumom
Manastirski đuveč
Pohani zamotuljci
Goveđa rebarca sa zeljem
Hrskavi trokuti
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Teleći odresci u umaku od višanja
Marinirane srdele
Rebarca s grilla
Bruskete od cvjetače
Pureća rolada s mlincima
Punjena teleća prsa
Srneći file na salatu
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Rebarca s graškom
Piletina sa šafranom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski gulaš
Mini shepherd's pie
Obojeni hamburger
Zlatna piletina
Svinjski file s grila
Piletina s kozjim sirom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina s mascarponeom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rižoto s dagnjama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Brancinovo oko
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Ljetni ražnjići
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Odresci u umaku s češnjakom
Teriyaki piletina
Rižoto s tri vrste gljiva
Lungić s toplom salatom od šparoga
Piletina Kiev
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Roštilj s umakom Romesco
Pohani tofu s povrćem
Brudet
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Skandinavske rolice s cimetom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kuglice od riže i svježeg sira
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Sočna pureća rolada
Brownie s kajenskim paprom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke