Meni Search

Superwoman

Sočni pureći ražnjići

Rezanci s krušnim mrvicama
Pašticada voli penne a ti mene
Velika Britanija - Pastirska pita
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Riba u škartocu
BBQ cheeseburger
Kuglice od riže i svježeg sira
Teriyaki piletina
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Bruskete od cvjetače
Marinirane srdele
Rižoto s tri vrste gljiva
Bugarska pita od krumpira
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Norveška krem juha od ribe i kozica
Popečci od cvjetače
Cous-cous s povrćem
Svinjski gulaš
Gulaš od oslića i povrća
Grill vratina u sendviču
Šampinjoni u palačinki
Pita s muškatnom bundevom i makom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina s kozjim sirom
Teleći savici u umaku od grejpa
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Sočna pureća rolada
Mini lazanje
Lungić s toplom salatom od šparoga
Bouillabaisse
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Kroketi od piletine
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ljetni ražnjići
Mini shepherd's pie
Pizza sirni jastučići
Zlatna piletina
Rebarca s grilla
Rižoto s dagnjama
Pohani zamotuljci
Ramsteak u seksi umaku
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mirisna pureća rolada
Rižini ravioli s mozzarellom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Goveđa rebarca sa zeljem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Odresci s umakom od kupina
Punjena teleća prsa
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Fish&Chips u tortilji
Roštilj s umakom Romesco
Hrskavo pečeno pile
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Mladi krumpir s ajvarom
Blagdanska rolada
Pureća rolada s mlincima
Ljetni lungić
Bakalar s krumpirom
Mesne okruglice na ražnjiću
Pileća prsa punjena čvarcima
Kaštelanski makaruni
Brancinovo oko
Meksička party salata
Lignji po gosposki
Dječje lazanje
Skandinavske rolice s cimetom
Manastirski đuveč
Energetske kuglice s kurkumom
Tjestenina fuži s tartufima
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rebarca s graškom
Kunić na bijelo
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pohani tofu s povrćem
Svinjski file s grila
Bruskete s povrćem
Janjetina na padelu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina sa šafranom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Svinjski file s povrćem
Piletina u pivu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Lazanje u tavi
Špageti mediteraneo
Brownie s kajenskim paprom
Salata s mljevenim mesom
Proljetna janjetina
Brusketa s avokadom
Slatka patka
Orada s krumpirom i mladim lukom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina Kiev
Obojeni hamburger
Riblji ražnjići
Hrskava pileća krilca
Brudet
Jabučni krumpirići s cimetom
Pogača sa sardinom
Hrskavi trokuti
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ramstek s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pileći bataci s umakom od luka
Teleći odresci u umaku od višanja
Dip od južnog voća
Pileći gulaš
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina s mascarponeom
Piletina u aromatičnom omotaču
Finska - Juha s lososom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Špageti na kineski način
Srneći file na salatu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Lignje na šumskom rižotu
Tuna burger
Male teleće pitice
Odresci u umaku s češnjakom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke