Meni Search

Superwoman

Sočni pureći ražnjići

Rebarca s grilla
Grill vratina u sendviču
BBQ svinjska rebarca u foliji
Norveška krem juha od ribe i kozica
Odresci s umakom od kupina
Hrskava pileća krilca
Kuglice od riže i svježeg sira
Bruskete s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Srneći file na salatu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mini shepherd's pie
Lungić s toplom salatom od šparoga
Bruskete od cvjetače
Teriyaki piletina
Brudet
Ramsteak u seksi umaku
Bakalar s krumpirom
Fish&Chips u tortilji
Brusketa s avokadom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Piletina s mascarponeom
Meksička party salata
Špageti na kineski način
Manastirski đuveč
Finska - Juha s lososom
Mirisna pureća rolada
Pogača sa sardinom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Lignje na šumskom rižotu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Zlatna piletina
Ljetni lungić
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Goveđa rebarca sa zeljem
Cous-cous s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Lignji po gosposki
Salata s mljevenim mesom
BBQ cheeseburger
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Energetske kuglice s kurkumom
Blagdanska rolada
Ljetni ražnjići
Nadjeveni kaneloni u umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Tuna burger
Piletina u pivu
Rezanci s krušnim mrvicama
Rižoto s dagnjama
Kroketi od piletine
Pašticada voli penne a ti mene
Pizza sirni jastučići
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Proljetna janjetina
Lazanje u tavi
Svinjski file s povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rižini ravioli s mozzarellom
Mini lazanje
Rižoto s tri vrste gljiva
Kunić na bijelo
Kolinjsko zelje s frišketinom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Slatka patka
Svinjski gulaš
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pileći bataci s umakom od luka
Bugarska pita od krumpira
Gulaš od oslića i povrća
Sočna pureća rolada
Obojeni hamburger
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Bouillabaisse
Piletina u aromatičnom omotaču
Teleći odresci u umaku od višanja
Velika Britanija - Pastirska pita
Pohani zamotuljci
Hrskavi trokuti
Riba u škartocu
Piletina sa šafranom
Tjestenina fuži s tartufima
Riblji ražnjići
Male teleće pitice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Punjena teleća prsa
Dječje lazanje
Marinirane srdele
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Janjetina s medom od kadulje
Mesne okruglice na ražnjiću
Roštilj s umakom Romesco
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Dip od južnog voća
Popečci od cvjetače
Pileći gulaš
Brancinovo oko
Šampinjoni u palačinki
Kaštelanski makaruni
Janjetina na padelu
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Svinjski file s grila
Brownie s kajenskim paprom
Pureća rolada s mlincima
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Hrskavo pečeno pile
Piletina s kozjim sirom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Špageti mediteraneo
Teleći savici u umaku od grejpa
Rebarca s graškom
Jabučni krumpirići s cimetom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina Kiev
Pileća prsa punjena čvarcima
Ramstek s povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Pohani tofu s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke