Meni Search

Superwoman

Sočni pureći ražnjići

Cous-cous s povrćem
Kaštelanski makaruni
Teleći savici u umaku od grejpa
Finska - Juha s lososom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Sočna pureća rolada
Slatka patka
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Energetske kuglice s kurkumom
Pohani tofu s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Riba u škartocu
Meksička party salata
Svinjski gulaš
Pohani zamotuljci
Pizza sirni jastučići
Ramsteak u seksi umaku
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lazanje u tavi
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pileća prsa punjena čvarcima
Dip od južnog voća
Brudet
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pileći bataci s umakom od luka
Rižoto s tri vrste gljiva
Mirisna pureća rolada
Rižoto s dagnjama
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
BBQ svinjska rebarca u foliji
BBQ cheeseburger
Tuna burger
Ljetni ražnjići
Srneći file na salatu
Skandinavske rolice s cimetom
Šampinjoni u palačinki
Piletina s kozjim sirom
Piletina sa šafranom
Velika Britanija - Pastirska pita
Hrskava pileća krilca
Lignji po gosposki
Popečci od cvjetače
Brownie s kajenskim paprom
Punjena teleća prsa
Gulaš od oslića i povrća
Bruskete od cvjetače
Bakalar s krumpirom
Janjetina na padelu
Mini shepherd's pie
Ramstek s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mini lazanje
Kroketi od piletine
Bouillabaisse
Teriyaki piletina
Mladi krumpir s ajvarom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Lignje na šumskom rižotu
Roštilj s umakom Romesco
Zlatna piletina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Špageti na kineski način
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina s mascarponeom
Pureća rolada s mlincima
Janjetina s medom od kadulje
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pašticada voli penne a ti mene
Orada s krumpirom i mladim lukom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Brancinovo oko
Rižini ravioli s mozzarellom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Salata s mljevenim mesom
Pogača sa sardinom
Pileći gulaš
Svinjski file s grila
Odresci s umakom od kupina
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Male teleće pitice
Fish&Chips u tortilji
Jabučni krumpirići s cimetom
Hrskavo pečeno pile
Svinjski file s povrćem
Špageti mediteraneo
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Riblji ražnjići
Odresci u umaku s češnjakom
Hrskavi trokuti
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Grill vratina u sendviču
Kruh od cvjetače s kurkumom
Piletina u aromatičnom omotaču
Manastirski đuveč
Piletina Kiev
Piletina u pivu
Kunić na bijelo
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Bruskete s povrćem
Dječje lazanje
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pita s muškatnom bundevom i makom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Tjestenina fuži s tartufima
Brusketa s avokadom
Obojeni hamburger
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ljetni lungić
Bugarska pita od krumpira
Goveđa rebarca sa zeljem
Blagdanska rolada
Mesne okruglice na ražnjiću
Kuglice od riže i svježeg sira
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Marinirane srdele
Rebarca s graškom
Rebarca s grilla
Norveška krem juha od ribe i kozica
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Teleći odresci u umaku od višanja
Proljetna janjetina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprijeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljine pročitajte u Pravilima privatnosti.

Vrste kolačića

Postavke