Meni Search

Superwoman

Sočni pureći ražnjići

Mini lazanje
Ljetni lungić
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Popečci od cvjetače
Kuglice od riže i svježeg sira
Nadjeveni kaneloni u umaku
Salata s mljevenim mesom
Energetske kuglice s kurkumom
Tjestenina fuži s tartufima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rezanci s krušnim mrvicama
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Proljetna janjetina
Teleći savici u umaku od grejpa
Finska - Juha s lososom
Piletina s kozjim sirom
Rižoto s dagnjama
Sočna pureća rolada
Janjetina s medom od kadulje
Svinjski gulaš
Teriyaki piletina
Manastirski đuveč
Pogača sa sardinom
Bakalar s krumpirom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Špageti mediteraneo
Mini shepherd's pie
Piletina Kiev
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pileći bataci s umakom od luka
Pureća rolada s mlincima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Hrskavo pečeno pile
Srneći file na salatu
Meksička party salata
Bruskete s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Brancinovo oko
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pileća prsa punjena čvarcima
Jabučni krumpirići s cimetom
Riba u škartocu
Punjena teleća prsa
Svinjski file s grila
Rižoto s tri vrste gljiva
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kaštelanski makaruni
Slatka patka
Rebarca s grilla
Rižini ravioli s mozzarellom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odresci s umakom od kupina
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Dječje lazanje
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pileći gulaš
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Šampinjoni u palačinki
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bugarska pita od krumpira
Zlatna piletina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Riblji ražnjići
Lignji po gosposki
Pohani tofu s povrćem
BBQ cheeseburger
Piletina s mascarponeom
Lazanje u tavi
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Blagdanska rolada
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pohani zamotuljci
Skandinavske rolice s cimetom
Hrskavi trokuti
Male teleće pitice
Rebarca s graškom
Pita s muškatnom bundevom i makom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Goveđa rebarca sa zeljem
Lignje na šumskom rižotu
Janjetina na padelu
Pizza sirni jastučići
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bruskete od cvjetače
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Bouillabaisse
Kroketi od piletine
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina u pivu
Ramstek s povrćem
Svinjski file s povrćem
Obojeni hamburger
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Brusketa s avokadom
Gulaš od oslića i povrća
Pašticada voli penne a ti mene
Teleći odresci u umaku od višanja
Brudet
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Hrskava pileća krilca
Orada s krumpirom i mladim lukom
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina sa šafranom
Mirisna pureća rolada
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kolinjsko zelje s frišketinom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Špageti na kineski način
Grill vratina u sendviču
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Marinirane srdele
Roštilj s umakom Romesco
Kunić na bijelo
Cous-cous s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Tuna burger
Ljetni ražnjići
Brownie s kajenskim paprom
Dip od južnog voća
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina u aromatičnom omotaču
Ramsteak u seksi umaku
Fish&Chips u tortilji
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke