Meni Search

Lagana depra

Sočni pureći ražnjići

Singapurski ljuti omlet
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Biftek rolice
Popečci od bulgura s umakom
Marinirano svinjsko pečenje
Fino varivo v loncu
Bugarska pita od krumpira
Grill vratina u sendviču
Pečena janjetina s bademima
Mesne okruglice
Juha od rikule i račića
Tjestenina fuži s tartufima
Svinjski file s povrćem
Mediteranska rapsodija
Grill pirjana piletina s roštilja
BBQ svinjska rebarca u foliji
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pohani tofu s povrćem
Lazanje u tavi
Proljetno meso i povrće iz woka
Hrskave tortice od krumpira
Piletina s mascarponeom
Osvježavajuća juha od krastavaca
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Hrenovke u panceti
Punjene tikve
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Finska - Juha s lososom
Teletina s pirjanim povrćem
Juha od kelja sa sirom
Špageti na kineski način
Rajčica s kukuruzom
Švicarska juha sa sirom
Pohani zamotuljci
Rižoto tortice
Salata sa skutom
Španjolski migas s bundevom
Špinatova juha s feta sirom
Mirisni prilog iz pećnice
Povrtni lonac
Teriyaki piletina
Prežgana juha
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Govedina s lukom
Polupunjene paprike
Mesne okruglice na ražnjiću
Salata od tune i krastavaca
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Grčka seljačka salata
Šampinjoni u palačinki
Pileći štapići u ketchupu
Lungić u sendviču
Lungić s povrćem
Pileća prsa iz pećnice
Pečena piletina s limunom
Salata s neobičnim preljevom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Juha od gljiva
Ciganski odrezak
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Juha od bundeve s jabukom
Uzbudljivi kolač od blitve
Riba u bijelom umaku
Marokanska salata s cous-cousom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Slasni BBQ burgeri
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Rebarca s grilla
Norveška krem juha od ribe i kozica
Dip od južnog voća
Crveno ljetno varivo
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tjestenina u finom umaku
Povrtni ražnjići
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Rižoto s tunom
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Zapečeni poriluk
Salata od quinoe i povrća
Umak od limete (Molho de limao)
Pohane paprike
Grill oslić u aromatičnoj korici
Mladi krumpir s ajvarom
Pileća krilca s Coca-Colom
Odresci u umaku s češnjakom
Čarobna ljetna piletina
Slatki lungić
Piletina s pistacijama
Piletina s povrćem
Piletina Kiev
Kuhana govedina s umakom od hrena
Grdobina u pikantnoj šalši
Riblja juha s Malte
Pita s crnim pivom
Fina pikantna piletina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Hrskava pileća krilca
Dječje lazanje
Rosti
Marinirana piletina s roštilja
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Zabavni kineski ravioli
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Zanimljiva salata s kikirikijem
Piletina sa šafranom
Špageti s acetom balsamicom
BBQ Steak & chips
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Sočna aromatična torta
File steak na povrću
Rižoto na španjolski način
Dalmatinska simfonija
Kineska juha s račićima i gljivama
Riža s tunom
Uskršnja šunka na zabavan način
Nadjevene lignje
Dagnje na buzaru
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Zimski punč
Caponata alla Podravka
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Meksička party salata
Voćna juha od višanja
Svinjski gulaš
Piletina na tajlandski način
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Sunčani užitak mediterana
Ražnjići od lososa
Pohana skuta
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Empanade s pestom
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Palačinke s nadjevom od riže
Glazirana patka s umakom od jabuka
Piletina u finom mediteranskom umaku
Voćna salata s piletinom
Senf s paprikama
Palamida s čilijem i mangom
Cous-cous s povrćem
Salata s okruglicama od sira
Blagdanski rižoto s bakalarom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke