Meni Search

Luda k'o šiba

Sočni pureći ražnjići

Tjestenina fuži s tartufima
Bugarska pita od krumpira
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Patka s mlincima
Lungić u sendviču
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Teletina s pirjanim povrćem
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Marokanska salata s cous-cousom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Irska janjetina
Piletina s mascarponeom
Pikantne mazalice
Zabavni kineski ravioli
Velika Britanija - Pastirska pita
Pirjani kunić
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Pileći gulaš
Proljetna janjetina
Jakobove kapice s umakom
Riblja juha s Malte
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Kotlovina
Lungić s toplom salatom od šparoga
Ramsteak u seksi umaku
Norveška krem juha od ribe i kozica
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Aromatizirani kruh
Špageti s pistacijama
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pohani zamotuljci
Vratina s roštilja
Šampinjoni u palačinki
Medeni teleći kotleti
Brownie s kajenskim paprom
Cous-cous s povrćem
Hrskavo pečeno pile
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Fiš paprikaš
Male teleće pitice
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Hrskavi trokuti
Blagdanska rolada
Pašticada s njokima
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Pizza s tunom
Slasni BBQ burgeri
Zapečena ricotta
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Janjetina na padelu
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Roštilj s umakom Romesco
Mesne okruglice na ražnjiću
Sunčani užitak mediterana
Grill vratina u sendviču
Kineska juha s račićima i gljivama
Piletina sa šafranom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Marinirano svinjsko pečenje
Piletina s nadjevom od ajvara
Svinjski file s povrćem
Mini shepherd's pie
Teriyaki piletina
Piletina u pivu
Mirisna pureća rolada
Cipar - Lungić na ciparski
Juha od bundeve s jabukom
Pohani tofu s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Marinirana pileća krilca s povrćem
Prežgana juha
Nadjevene lignje
Pašticada
Palačinke s nadjevom od riže
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Palamida s čilijem i mangom
Rezanci s krušnim mrvicama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kotleti u pivskom umaku
Krem juha sa sjemenkama
Tuna burger
Polupunjene paprike
Piletina Kiev
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Grill povrće na salatu
Dječje lazanje
Pečena piletina s limunom
Brancinovo oko
Špageti na kineski način
BBQ svinjska rebarca u foliji
Sendvič s avokadom
Hrskave tortice od krumpira
Pohana skuta
Lignje s povrćem i smokvama
Meksička party salata
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Srneći file na salatu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Dodamo li sočnoj i primamljivoj puretini pancetu, postat će glavna glumica roštilja. Mirisu roštilja teško ćete odoljeti…

Sastojci

500 g purećeg odreska (narezanog na šnite)
15 g Vegeta grill classic
100 g Pancete Podravka
4 grančice lovora
1 dcl djevičanskog maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 tikvica
1 rajčica
1 mrkva
1 žlica bijelog vinskog octa
1 komadić feferona

Koristili smo

Vegeta Natur Grill Classic

Vegeta Natur Grill Classic

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Istucite meso čekićem za meso, začinite Vegetom grill classic i rasporedite po mesu tanko narezane šnite dimljene pancete. Sve čvrsto zamotajte te narežite na šnite široke 2 cm.
  • 2 Nabodite spirale od mesa i pancete na svaki ražnjić, izmjenjujući ih s komadićima lovorovih listova. Premažite uljem. Očistite i operite paprike, rajčice, mrkvu i tikvicu te sve usitnite. Dodajte ocat, nekoliko žlica maslinovog ulja kako biste dobili kremasti umak. Posolite i stavite na stranu.
  • 3 Stavite ražnjiće na zagrijani roštilj te ih pecite oko 4 minute sa svake strane, premazujući ih uljem.

Savjet

Svako meso koje se peče na roštilju je to sočnije što ga češće premazujete s uljem koje je najbolji vodič topline između roštilja kao podloge i mesa kao namirnice.

Posluživanje

Tople ražnjiće poslužite uz umak od paprike.

Male tajne

Ražnjiće nakon što ste ih naboli i naslagali možete marinirati u suncokretovom ulju u plastičnoj ili keramičkoj posudi. Što dulje tim bolje.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke