Meni Search

Superwoman

Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom

Riblji ražnjići
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
BBQ cheeseburger
Skandinavske rolice s cimetom
Svinjski file s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Dip od južnog voća
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kuglice od riže i svježeg sira
Brancinovo oko
Obojeni hamburger
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pohani zamotuljci
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Špageti mediteraneo
Orada s krumpirom i mladim lukom
Janjetina s medom od kadulje
Zlatna piletina
Bouillabaisse
Bruskete s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Sočna pureća rolada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Riba u škartocu
Energetske kuglice s kurkumom
Manastirski đuveč
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina u pivu
Odresci s umakom od kupina
Ljetni ražnjići
Finska - Juha s lososom
Teleći odresci u umaku od višanja
Roštilj s umakom Romesco
Blagdanska rolada
Odresci u umaku s češnjakom
Grill vratina u sendviču
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina Kiev
Pohani tofu s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pileći gulaš
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Slatka patka
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pizza sirni jastučići
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Mini shepherd's pie
Mladi krumpir s ajvarom
Tuna burger
Pogača sa sardinom
Pašticada voli penne a ti mene
Piletina s kozjim sirom
Svinjski gulaš
Hrskava pileća krilca
Sočni pureći ražnjići
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kruh od cvjetače s kurkumom
Punjena teleća prsa
Marinirane srdele
Piletina s mascarponeom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Meksička party salata
Janjetina na padelu
Ramsteak u seksi umaku
Lignji po gosposki
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina sa šafranom
Mini lazanje
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rebarca s grilla
Špageti na kineski način
Kunić na bijelo
Male teleće pitice
Hrskavi trokuti
Kaštelanski makaruni
Pureća rolada s mlincima
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Hrskavo pečeno pile
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pita s muškatnom bundevom i makom
Svinjski file s grila
Dječje lazanje
Srneći file na salatu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Jabučni krumpirići s cimetom
Velika Britanija - Pastirska pita
Bakalar s krumpirom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ljetni lungić
Proljetna janjetina
Salata s mljevenim mesom
Ramstek s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Gulaš od oslića i povrća
Bugarska pita od krumpira
Teleći savici u umaku od grejpa
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lazanje u tavi
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Brusketa s avokadom
Brudet
Piletina u aromatičnom omotaču
Kroketi od piletine
Goveđa rebarca sa zeljem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Lungić s toplom salatom od šparoga
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pileći bataci s umakom od luka
Rižoto s dagnjama
Tjestenina fuži s tartufima
Rebarca s graškom
Rižoto s tri vrste gljiva
Fish&Chips u tortilji
Popečci od cvjetače
Bruskete od cvjetače
Teriyaki piletina
Mesne okruglice na ražnjiću
Mirisna pureća rolada
Lignje na šumskom rižotu
Brownie s kajenskim paprom
Cous-cous s povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite zanimljive ražnjiće u bijelom vinu i limunu i uživajte u čaroliji Sredozemne kuhinje uz sočnu salatu od artičoka s tjesteninom.

Sastojci

800 g teletine u komadu
1 žličica Vegeta Maestro origana
½ žličice Vegeta Maestro crnog papra mljevenog
100 ml maslinova ulja
50 ml bijelog vina
1 žlica Vegete
2 crvene paprike
Grčka Orzo salata:
150 g Orzo tjestenine (risini)
150 g svježih krastavaca
100 g luka
150 g cherry rajčica
1 žlica nasjeckanog svježeg peršina
50 g crnih maslina
200 g mariniranih srca artičoka (limenka) – sterilizirane artičoke
sok od pola limuna
100 ml maslinova ulja
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
sol

Koristili smo

Origano

Origano

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Meso narežite na veće kocke, dodajte origano, papar, maslinovo ulje, vino i Vegetu. Sve dobro promiješajte i ostavite marinirati najmanje 30 minuta.
  • 2 Papriku narežite na kocke da budu iste veličine kao meso. Meso i papriku naizmjence nanižite na štapiće za ražnjiće. Pripremljene ražnjiće pecite na roštilj tavi sa svih strana do lijepe zlatne boje.
  • 3 Tjesteninu skuhajte (al dente) u kipućoj slanoj vodi, pa ju ocijedite i ohladite.
  • 4 U veliku zdjelu dodajte ohlađenu tjesteninu, krastavac narezan na kocke, luk narezan na kocke, rajčice prerezane na pola, peršin, masline, ocijeđena i na polovice prerezana srca artičoka, sok od limuna, maslinovo ulje, papar i sol.

Savjet

Umjesto teletine možete upotrijebiti i janjetinu od buta.

Posluživanje

Stavite hladiti prije posluživanja oko 1 sat.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke