Meni Search

Superwoman

Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom

Teleći odresci u umaku od višanja
Mesne okruglice na ražnjiću
Lazanje u tavi
Rebarca s graškom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Špageti na kineski način
Pileći gulaš
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kroketi od piletine
Norveška krem juha od ribe i kozica
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski gulaš
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Ljetni lungić
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ljetni ražnjići
Skandinavske rolice s cimetom
Jabučni krumpirići s cimetom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Lignje na šumskom rižotu
Kunić na bijelo
Pureća rolada s mlincima
Hrskava pileća krilca
Teriyaki piletina
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pileći bataci s umakom od luka
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Marinirane srdele
Brownie s kajenskim paprom
Bruskete s povrćem
Dip od južnog voća
Cous-cous s povrćem
Brudet
Ramstek s povrćem
Energetske kuglice s kurkumom
Bouillabaisse
Zlatna piletina
Proljetna janjetina
Brancinovo oko
Pita s muškatnom bundevom i makom
Piletina s mascarponeom
Kuglice od riže i svježeg sira
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rižoto s tri vrste gljiva
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Velika Britanija - Pastirska pita
Popečci od cvjetače
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Hrskavi trokuti
Punjena teleća prsa
Sočni pureći ražnjići
Svinjski file s povrćem
Gulaš od oslića i povrća
Janjetina s medom od kadulje
Šampinjoni u palačinki
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Salata s mljevenim mesom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Piletina u aromatičnom omotaču
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Fish&Chips u tortilji
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Špageti mediteraneo
Piletina sa šafranom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Bruskete od cvjetače
Blagdanska rolada
Obojeni hamburger
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina Kiev
BBQ cheeseburger
Meksička party salata
Riba u škartocu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Tuna burger
Grill vratina u sendviču
Mini lazanje
Male teleće pitice
Roštilj s umakom Romesco
Srneći file na salatu
Hrskavo pečeno pile
Brusketa s avokadom
Dječje lazanje
Finska - Juha s lososom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Mirisna pureća rolada
Pohani zamotuljci
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Bakalar s krumpirom
Lignji po gosposki
Pizza sirni jastučići
Pileća prsa punjena čvarcima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Riblji ražnjići
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pohani tofu s povrćem
Sočna pureća rolada
Pašticada voli penne a ti mene
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rižini ravioli s mozzarellom
Bugarska pita od krumpira
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci s umakom od kupina
Svinjski file s grila
Piletina u pivu
Tjestenina fuži s tartufima
Teleći savici u umaku od grejpa
Rezanci s krušnim mrvicama
Mini shepherd's pie
Piletina s kozjim sirom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Goveđa rebarca sa zeljem
Slatka patka
Rižoto s dagnjama
Manastirski đuveč
Janjetina na padelu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Odresci u umaku s češnjakom
Kaštelanski makaruni
Pogača sa sardinom
Rebarca s grilla
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite zanimljive ražnjiće u bijelom vinu i limunu i uživajte u čaroliji Sredozemne kuhinje uz sočnu salatu od artičoka s tjesteninom.

Sastojci

800 g teletine u komadu
1 žličica Vegeta Maestro origana
½ žličice Vegeta Maestro crnog papra mljevenog
100 ml maslinova ulja
50 ml bijelog vina
1 žlica Vegete
2 crvene paprike
Grčka Orzo salata:
150 g Orzo tjestenine (risini)
150 g svježih krastavaca
100 g luka
150 g cherry rajčica
1 žlica nasjeckanog svježeg peršina
50 g crnih maslina
200 g mariniranih srca artičoka (limenka) – sterilizirane artičoke
sok od pola limuna
100 ml maslinova ulja
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
sol

Koristili smo

Origano

Origano

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Meso narežite na veće kocke, dodajte origano, papar, maslinovo ulje, vino i Vegetu. Sve dobro promiješajte i ostavite marinirati najmanje 30 minuta.
  • 2 Papriku narežite na kocke da budu iste veličine kao meso. Meso i papriku naizmjence nanižite na štapiće za ražnjiće. Pripremljene ražnjiće pecite na roštilj tavi sa svih strana do lijepe zlatne boje.
  • 3 Tjesteninu skuhajte (al dente) u kipućoj slanoj vodi, pa ju ocijedite i ohladite.
  • 4 U veliku zdjelu dodajte ohlađenu tjesteninu, krastavac narezan na kocke, luk narezan na kocke, rajčice prerezane na pola, peršin, masline, ocijeđena i na polovice prerezana srca artičoka, sok od limuna, maslinovo ulje, papar i sol.

Savjet

Umjesto teletine možete upotrijebiti i janjetinu od buta.

Posluživanje

Stavite hladiti prije posluživanja oko 1 sat.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke