Meni Search

Superwoman

Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom

Ljetni ražnjići
Kaštelanski makaruni
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ljetni lungić
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Hrskava pileća krilca
Piletina u aromatičnom omotaču
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kruh od cvjetače s kurkumom
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina s kozjim sirom
Rižoto s dagnjama
Pureća rolada s mlincima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rižoto s tri vrste gljiva
Svinjski file s grila
Teriyaki piletina
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Hrskavo pečeno pile
Janjetina na padelu
Bouillabaisse
Rebarca s graškom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Svinjski gulaš
Brownie s kajenskim paprom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Finska - Juha s lososom
Piletina s mascarponeom
Pašticada voli penne a ti mene
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Manastirski đuveč
Riblji ražnjići
Pohani zamotuljci
Marinirane srdele
Skandinavske rolice s cimetom
Sočna pureća rolada
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ramsteak u seksi umaku
Šampinjoni u palačinki
Gulaš od oslića i povrća
Zlatna piletina
Brudet
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Špageti na kineski način
Salata s mljevenim mesom
Sočni pureći ražnjići
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina u pivu
Bakalar s krumpirom
Bugarska pita od krumpira
Jabučni krumpirići s cimetom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Lignji po gosposki
Mini shepherd's pie
Mini lazanje
Piletina Kiev
Kunić na bijelo
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rebarca s grilla
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Dip od južnog voća
Bruskete s povrćem
Meksička party salata
Mesne okruglice na ražnjiću
Janjetina s medom od kadulje
Teleći odresci u umaku od višanja
Lignje na šumskom rižotu
Hrskavi trokuti
Pogača sa sardinom
Rižini ravioli s mozzarellom
Pizza sirni jastučići
Proljetna janjetina
Brusketa s avokadom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pileći bataci s umakom od luka
Teleći savici u umaku od grejpa
Punjena teleća prsa
Ramstek s povrćem
Cous-cous s povrćem
Popečci od cvjetače
Odresci s umakom od kupina
Roštilj s umakom Romesco
BBQ cheeseburger
Lazanje u tavi
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Grill vratina u sendviču
Tuna burger
Norveška krem juha od ribe i kozica
Tjestenina fuži s tartufima
Svinjski file s povrćem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Kroketi od piletine
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Bruskete od cvjetače
Pileći gulaš
Obojeni hamburger
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Energetske kuglice s kurkumom
Pileća prsa punjena čvarcima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slatka patka
Pohani tofu s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci u umaku s češnjakom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pita s muškatnom bundevom i makom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina sa šafranom
Kuglice od riže i svježeg sira
Mladi krumpir s ajvarom
Male teleće pitice
Rezanci s krušnim mrvicama
Riba u škartocu
Srneći file na salatu
Fish&Chips u tortilji
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Blagdanska rolada
Dječje lazanje
Špageti mediteraneo
Brancinovo oko
Mirisna pureća rolada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite zanimljive ražnjiće u bijelom vinu i limunu i uživajte u čaroliji Sredozemne kuhinje uz sočnu salatu od artičoka s tjesteninom.

Sastojci

800 g teletine u komadu
1 žličica Vegeta Maestro origana
½ žličice Vegeta Maestro crnog papra mljevenog
100 ml maslinova ulja
50 ml bijelog vina
1 žlica Vegete
2 crvene paprike
Grčka Orzo salata:
150 g Orzo tjestenine (risini)
150 g svježih krastavaca
100 g luka
150 g cherry rajčica
1 žlica nasjeckanog svježeg peršina
50 g crnih maslina
200 g mariniranih srca artičoka (limenka) – sterilizirane artičoke
sok od pola limuna
100 ml maslinova ulja
Vegeta Maestro crni papar mljeveni
sol

Koristili smo

Origano

Origano

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe30 min

  • 1 Meso narežite na veće kocke, dodajte origano, papar, maslinovo ulje, vino i Vegetu. Sve dobro promiješajte i ostavite marinirati najmanje 30 minuta.
  • 2 Papriku narežite na kocke da budu iste veličine kao meso. Meso i papriku naizmjence nanižite na štapiće za ražnjiće. Pripremljene ražnjiće pecite na roštilj tavi sa svih strana do lijepe zlatne boje.
  • 3 Tjesteninu skuhajte (al dente) u kipućoj slanoj vodi, pa ju ocijedite i ohladite.
  • 4 U veliku zdjelu dodajte ohlađenu tjesteninu, krastavac narezan na kocke, luk narezan na kocke, rajčice prerezane na pola, peršin, masline, ocijeđena i na polovice prerezana srca artičoka, sok od limuna, maslinovo ulje, papar i sol.

Savjet

Umjesto teletine možete upotrijebiti i janjetinu od buta.

Posluživanje

Stavite hladiti prije posluživanja oko 1 sat.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke