Meni Search

Gladan kao vuk

Špageti s tikvicama

Teletina s pirjanim povrćem
Janjetina s bižima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Svinjski file i punjeni šampinjoni
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Umak od limete (Molho de limao)
Hrenovke u panceti
Povrtni lonac
Krumpiri u kaputiću od pancete
Slatki lungić
Velika Britanija - Pastirska pita
Vegetarijanski čips
Slasni BBQ burgeri
Punjeni kelj s plodovima mora
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Quiche od bundeve, sira i luka
Mediteranski kruščić s lovorom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Tuna burger
Piletina s nadjevom od ajvara
Mesne okruglice u umaku
Piletina u pivu
Teleći savici u umaku od grejpa
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Harrisa janjetina s limunom
Neobične punjene paprike
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Govedina s lukom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Gorički povrtni lonac
Obojeni hamburger
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Pileća krilca s roštilja
Pileća prsa s crnim tartufom
Medeni teleći kotleti
Nadjeveni kaneloni u umaku
Biftek rolice
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pileća prsa punjena čvarcima
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Odresci u paketiću
Svinjski gulaš
Slatko twist pile
Patka s mlincima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Fino varivo v loncu
Kuhana govedina s umakom od hrena
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pileća prsa iz pećnice
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pureća rolada s mlincima
Ciganski odrezak
Odresci s umakom od kupina
Kotlovina
Tortilje pikant
Puretina s jabukom iz pećnice
Miješani grill
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pureći hamburger
Pikantni gulaš
Ramstek s povrćem
Sočna rebarca
Mesna rolada u tijestu
Varivo od kelja i teletine
Sarma sa suhim mesom
Odresci u umaku s češnjakom
Macho hamburger
Pašticada s njokima
Mladi krumpir s ajvarom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Sočna Wellington pečenka
Svinjski medaljoni s kestenima
Kuhano meso s umakom od hrena
Rebarca s grilla
Janjetina na padelu
Vratina s roštilja
Španjolski migas s bundevom
Fish&Chips u tortilji
Polpete od oslića
Svinjski kotleti s povrćem
Piletina u egzotičnom umaku
Pizza sirni jastučići
Ramsteak u seksi umaku
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Slasni burger sa slaninom i sirom
Meso u woku na indonezijski način
Punjena pečenka u vinu
Piletina u aromatičnom omotaču
Fino začinjena piletina
Lazanje u tavi
Skandinavske rolice s cimetom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tikvice i špageti savršeno se slažu, a uz kapi limuna i s listićima sira nježno jelo dobiti će fini okus.

Sastojci

350 g Špageta Zlato polje
sol
1 luk (100 g)
6 malih tikvica (oko 500 g)
4 žlice maslinova ulja
1 češanj češnjaka
sok 1 limuna
1 žličica Vegete Natur
sir ribanac za posluživanje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Špagete stavite kuhati u kipuću posoljenu vodu.
  • 2 Za to vrijeme narežite luk na ploške, a tikvice na tanke ploškice.
  • 3 Na zagrijano ulje u široj tavi popecite luk da postane staklast. Dodajte tikvice i sve zajedno popecite uz miješanje.
  • 4 Zatim dodajte protisnuti češnjak, limunov sok i Vegetu Natur. Umiješajte skuhane i ocijeđene špagete.

Savjet

Jelo će dobiti posebnu aromu pospete li ga poprženim pinjolima.

Posluživanje

Jelo maknite s vatre i poslužite posuto listićima sira.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke