Meni Search

Gladan kao vuk

Špageti s tikvicama

Kuhano meso s umakom od hrena
Povrtni lonac
Harrisa janjetina s limunom
Umak od limete (Molho de limao)
Gorički povrtni lonac
Glazirana patka s umakom od jabuka
Patka s mlincima
Quiche od bundeve, sira i luka
Punjeni kelj s plodovima mora
Fino začinjena piletina
Macho hamburger
Mediteranski kruščić s lovorom
Pileća prsa s crnim tartufom
Slatki lungić
Ramstek s povrćem
Puretina s jabukom iz pećnice
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Ciganski odrezak
Hrenovke u panceti
Odresci u umaku s češnjakom
Španjolski migas s bundevom
Pašticada s njokima
Pileća prsa iz pećnice
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Rebarca s grilla
Mesne okruglice u umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pureći hamburger
Kuhana govedina s umakom od hrena
Piletina u egzotičnom umaku
Svinjski gulaš
Polpete od oslića
Velika Britanija - Pastirska pita
Fish&Chips u tortilji
Miješani grill
Punjena pečenka u vinu
Mesna rolada u tijestu
Sarma sa suhim mesom
Svinjski kotleti s povrćem
Tortilje pikant
Tuna burger
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Obojeni hamburger
Odresci u paketiću
Slasni BBQ burgeri
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Svinjski medaljoni s kestenima
Pileća prsa punjena čvarcima
Sočna Wellington pečenka
Vegetarijanski čips
Pizza sirni jastučići
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Mladi krumpir s ajvarom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Janjetina na padelu
Piletina s nadjevom od ajvara
Pikantni gulaš
Piletina u aromatičnom omotaču
Meso u woku na indonezijski način
Fino varivo v loncu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Krumpiri u kaputiću od pancete
Biftek rolice
Kotlovina
Sočna rebarca
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Teletina s pirjanim povrćem
Pileća krilca s roštilja
Lazanje u tavi
Janjetina s medom od kadulje
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Skandinavske rolice s cimetom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Vratina s roštilja
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Medeni teleći kotleti
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Piletina u pivu
Varivo od kelja i teletine
Slasni burger sa slaninom i sirom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina s bižima
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Odresci s umakom od kupina
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Govedina s lukom
Slatko twist pile
Teleći savici u umaku od grejpa
Neobične punjene paprike
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pureća rolada s mlincima
Ramsteak u seksi umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tikvice i špageti savršeno se slažu, a uz kapi limuna i s listićima sira nježno jelo dobiti će fini okus.

Sastojci

350 g Špageta Zlato polje
sol
1 luk (100 g)
6 malih tikvica (oko 500 g)
4 žlice maslinova ulja
1 češanj češnjaka
sok 1 limuna
1 žličica Vegete Natur
sir ribanac za posluživanje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Špagete stavite kuhati u kipuću posoljenu vodu.
  • 2 Za to vrijeme narežite luk na ploške, a tikvice na tanke ploškice.
  • 3 Na zagrijano ulje u široj tavi popecite luk da postane staklast. Dodajte tikvice i sve zajedno popecite uz miješanje.
  • 4 Zatim dodajte protisnuti češnjak, limunov sok i Vegetu Natur. Umiješajte skuhane i ocijeđene špagete.

Savjet

Jelo će dobiti posebnu aromu pospete li ga poprženim pinjolima.

Posluživanje

Jelo maknite s vatre i poslužite posuto listićima sira.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke