Meni Search

Gladan kao vuk

Špageti s tikvicama

Fino začinjena piletina
Teletina s pirjanim povrćem
Mesne okruglice u umaku
Kotlovina
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Nadjeveni kaneloni u umaku
Punjena pečenka u vinu
Quiche od bundeve, sira i luka
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Ciganski odrezak
Meso u woku na indonezijski način
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Krumpiri u kaputiću od pancete
Govedina s lukom
Odresci s umakom od kupina
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pikantni gulaš
Glazirana patka s umakom od jabuka
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Janjetina s medom od kadulje
Piletina u egzotičnom umaku
Pašticada s njokima
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Janjetina na padelu
Odresci u paketiću
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Španjolski migas s bundevom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Sarma sa suhim mesom
Vegetarijanski čips
Pureći hamburger
Puretina s jabukom iz pećnice
Teleći savici u umaku od grejpa
Sočna Wellington pečenka
Piletina u aromatičnom omotaču
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski gulaš
Miješani grill
Mesna rolada u tijestu
Slatki lungić
Medeni teleći kotleti
Umak od limete (Molho de limao)
Mediteranski kruščić s lovorom
Mladi krumpir s ajvarom
Vratina s roštilja
Hrenovke u panceti
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pizza sirni jastučići
Slasni burger sa slaninom i sirom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pileća prsa iz pećnice
Polpete od oslića
Varivo od kelja i teletine
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Piletina u pivu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Lazanje u tavi
Gorički povrtni lonac
Piletina s nadjevom od ajvara
Pureća rolada s mlincima
Biftek rolice
Obojeni hamburger
Slatko twist pile
Harrisa janjetina s limunom
Pileća prsa s crnim tartufom
Odresci u umaku s češnjakom
Macho hamburger
Fish&Chips u tortilji
Janjetina s bižima
Sočna rebarca
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Fino varivo v loncu
Ramstek s povrćem
Slasni BBQ burgeri
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kuhano meso s umakom od hrena
Punjeni kelj s plodovima mora
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Svinjski medaljoni s kestenima
Povrtni lonac
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Neobične punjene paprike
Tortilje pikant
Ramsteak u seksi umaku
Tuna burger
Pileća krilca s roštilja
Patka s mlincima
Pileća prsa punjena čvarcima
Rebarca s grilla
Skandinavske rolice s cimetom
Svinjski kotleti s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tikvice i špageti savršeno se slažu, a uz kapi limuna i s listićima sira nježno jelo dobiti će fini okus.

Sastojci

350 g Špageta Zlato polje
sol
1 luk (100 g)
6 malih tikvica (oko 500 g)
4 žlice maslinova ulja
1 češanj češnjaka
sok 1 limuna
1 žličica Vegete Natur
sir ribanac za posluživanje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Špagete stavite kuhati u kipuću posoljenu vodu.
  • 2 Za to vrijeme narežite luk na ploške, a tikvice na tanke ploškice.
  • 3 Na zagrijano ulje u široj tavi popecite luk da postane staklast. Dodajte tikvice i sve zajedno popecite uz miješanje.
  • 4 Zatim dodajte protisnuti češnjak, limunov sok i Vegetu Natur. Umiješajte skuhane i ocijeđene špagete.

Savjet

Jelo će dobiti posebnu aromu pospete li ga poprženim pinjolima.

Posluživanje

Jelo maknite s vatre i poslužite posuto listićima sira.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke