Meni Search

Gladan kao vuk

Špageti s tikvicama

Slatko twist pile
Sočna rebarca
Sočna Wellington pečenka
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Gorički povrtni lonac
Vratina s roštilja
Umak od limete (Molho de limao)
Fino začinjena piletina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pašticada s njokima
Pileća prsa iz pećnice
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Piletina s nadjevom od ajvara
Janjetina na padelu
Pureći hamburger
Svinjski kotleti s povrćem
Pikantni gulaš
Miješani grill
Puretina s jabukom iz pećnice
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pileća prsa s crnim tartufom
Medeni teleći kotleti
Quiche od bundeve, sira i luka
Ramstek s povrćem
Govedina s lukom
Piletina u pivu
Slasni BBQ burgeri
Polpete od oslića
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pureća rolada s mlincima
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Janjetina s medom od kadulje
Svinjski gulaš
Macho hamburger
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Fino varivo v loncu
Janjetina s bižima
Odresci u umaku s češnjakom
Pileća krilca s roštilja
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Odresci u paketiću
Varivo od kelja i teletine
Povrtni lonac
Ramsteak u seksi umaku
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Harrisa janjetina s limunom
Vegetarijanski čips
Pizza sirni jastučići
Hrenovke u panceti
Teletina s pirjanim povrćem
Mediteranski kruščić s lovorom
Biftek rolice
Španjolski migas s bundevom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Kuhano meso s umakom od hrena
Slatki lungić
Krumpiri u kaputiću od pancete
Piletina u aromatičnom omotaču
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Rebarca s grilla
Nadjeveni kaneloni u umaku
Tuna burger
Patka s mlincima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ciganski odrezak
Obojeni hamburger
Piletina u egzotičnom umaku
Glazirana patka s umakom od jabuka
Tortilje pikant
Mladi krumpir s ajvarom
Velika Britanija - Pastirska pita
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Sarma sa suhim mesom
Odresci s umakom od kupina
Slasni burger sa slaninom i sirom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Teleći savici u umaku od grejpa
Mesna rolada u tijestu
Lazanje u tavi
Mesne okruglice u umaku
Meso u woku na indonezijski način
Punjena pečenka u vinu
Neobične punjene paprike
Fish&Chips u tortilji
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
BBQ svinjska rebarca u foliji
Punjeni kelj s plodovima mora
Kotlovina
Pileća prsa punjena čvarcima
Skandinavske rolice s cimetom
Svinjski medaljoni s kestenima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tikvice i špageti savršeno se slažu, a uz kapi limuna i s listićima sira nježno jelo dobiti će fini okus.

Sastojci

350 g Špageta Zlato polje
sol
1 luk (100 g)
6 malih tikvica (oko 500 g)
4 žlice maslinova ulja
1 češanj češnjaka
sok 1 limuna
1 žličica Vegete Natur
sir ribanac za posluživanje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Špagete stavite kuhati u kipuću posoljenu vodu.
  • 2 Za to vrijeme narežite luk na ploške, a tikvice na tanke ploškice.
  • 3 Na zagrijano ulje u široj tavi popecite luk da postane staklast. Dodajte tikvice i sve zajedno popecite uz miješanje.
  • 4 Zatim dodajte protisnuti češnjak, limunov sok i Vegetu Natur. Umiješajte skuhane i ocijeđene špagete.

Savjet

Jelo će dobiti posebnu aromu pospete li ga poprženim pinjolima.

Posluživanje

Jelo maknite s vatre i poslužite posuto listićima sira.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke