Meni Search

Gladan kao vuk

Špageti s tikvicama

Ramstek s povrćem
Polpete od oslića
Španjolski migas s bundevom
Macho hamburger
Harrisa janjetina s limunom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Ciganski odrezak
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Sarma sa suhim mesom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pureća rolada s mlincima
Mediteranski kruščić s lovorom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Quiche od bundeve, sira i luka
Slasni BBQ burgeri
Velika Britanija - Pastirska pita
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Teletina s pirjanim povrćem
Medeni teleći kotleti
Punjena pečenka u vinu
Svinjski gulaš
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina u pivu
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Piletina u egzotičnom umaku
Rebarca s grilla
Fish&Chips u tortilji
Pureći hamburger
Sočna Wellington pečenka
Janjetina s bižima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Svinjski kotleti s povrćem
Odresci u paketiću
Govedina s lukom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pileća prsa s crnim tartufom
Janjetina s medom od kadulje
Mesna rolada u tijestu
Mesne okruglice u umaku
Pašticada s njokima
Skandinavske rolice s cimetom
Varivo od kelja i teletine
Odresci u umaku s češnjakom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Patka s mlincima
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Punjeni kelj s plodovima mora
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Povrtni lonac
Janjetina na padelu
Vratina s roštilja
Pileća krilca s roštilja
Mladi krumpir s ajvarom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Slasni burger sa slaninom i sirom
Neobične punjene paprike
Pileća prsa iz pećnice
Piletina s nadjevom od ajvara
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Meso u woku na indonezijski način
Slatko twist pile
Kuhano meso s umakom od hrena
Kotlovina
Biftek rolice
Kuhana govedina s umakom od hrena
Lazanje u tavi
Fino varivo v loncu
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Krumpiri u kaputiću od pancete
Glazirana patka s umakom od jabuka
Gorički povrtni lonac
Fino začinjena piletina
Tuna burger
Ramsteak u seksi umaku
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina u aromatičnom omotaču
Svinjski medaljoni s kestenima
Vegetarijanski čips
Pizza sirni jastučići
Miješani grill
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Obojeni hamburger
Sočna rebarca
Umak od limete (Molho de limao)
Slatki lungić
Puretina s jabukom iz pećnice
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Odresci s umakom od kupina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Tortilje pikant
Hrenovke u panceti
Pikantni gulaš
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tikvice i špageti savršeno se slažu, a uz kapi limuna i s listićima sira nježno jelo dobiti će fini okus.

Sastojci

350 g Špageta Zlato polje
sol
1 luk (100 g)
6 malih tikvica (oko 500 g)
4 žlice maslinova ulja
1 češanj češnjaka
sok 1 limuna
1 žličica Vegete Natur
sir ribanac za posluživanje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Špagete stavite kuhati u kipuću posoljenu vodu.
  • 2 Za to vrijeme narežite luk na ploške, a tikvice na tanke ploškice.
  • 3 Na zagrijano ulje u široj tavi popecite luk da postane staklast. Dodajte tikvice i sve zajedno popecite uz miješanje.
  • 4 Zatim dodajte protisnuti češnjak, limunov sok i Vegetu Natur. Umiješajte skuhane i ocijeđene špagete.

Savjet

Jelo će dobiti posebnu aromu pospete li ga poprženim pinjolima.

Posluživanje

Jelo maknite s vatre i poslužite posuto listićima sira.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke