Meni Search

Gladan kao vuk

Špageti s tikvicama

Odresci s umakom od kupina
Sočna Wellington pečenka
Punjeni kelj s plodovima mora
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Svinjski medaljoni s kestenima
Gorički povrtni lonac
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Neobične punjene paprike
Pašticada s njokima
Janjetina s medom od kadulje
Pileća prsa punjena čvarcima
Pileća prsa s crnim tartufom
Skandinavske rolice s cimetom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Piletina u aromatičnom omotaču
Punjena pečenka u vinu
Piletina u pivu
Hrenovke u panceti
Tuna burger
Obojeni hamburger
Ciganski odrezak
Lazanje u tavi
Rebarca s grilla
Ramsteak u seksi umaku
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Španjolski migas s bundevom
Govedina s lukom
Sočna rebarca
Polpete od oslića
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slatki lungić
Pileća prsa iz pećnice
Kuhano meso s umakom od hrena
Krumpiri u kaputiću od pancete
Teleći savici u umaku od grejpa
Odresci u umaku s češnjakom
Svinjski gulaš
Velika Britanija - Pastirska pita
Glazirana patka s umakom od jabuka
Pureći hamburger
Puretina s jabukom iz pećnice
Pureća rolada s mlincima
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Odresci u paketiću
Pizza sirni jastučići
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina u egzotičnom umaku
Povrtni lonac
Ramstek s povrćem
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Varivo od kelja i teletine
Janjetina s bižima
Harrisa janjetina s limunom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Sarma sa suhim mesom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slatko twist pile
Svinjski kotleti s povrćem
Teletina s pirjanim povrćem
Meso u woku na indonezijski način
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slasni BBQ burgeri
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pikantni gulaš
BBQ svinjska rebarca u foliji
Umak od limete (Molho de limao)
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Janjetina na padelu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Tortilje pikant
Patka s mlincima
Piletina s nadjevom od ajvara
Miješani grill
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Mediteranski kruščić s lovorom
Mesne okruglice u umaku
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mesna rolada u tijestu
Macho hamburger
Fish&Chips u tortilji
Quiche od bundeve, sira i luka
Biftek rolice
Medeni teleći kotleti
Pileća krilca s roštilja
Kotlovina
Slasni burger sa slaninom i sirom
Fino začinjena piletina
Vegetarijanski čips
Fino varivo v loncu
Vratina s roštilja
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tikvice i špageti savršeno se slažu, a uz kapi limuna i s listićima sira nježno jelo dobiti će fini okus.

Sastojci

350 g Špageta Zlato polje
sol
1 luk (100 g)
6 malih tikvica (oko 500 g)
4 žlice maslinova ulja
1 češanj češnjaka
sok 1 limuna
1 žličica Vegete Natur
sir ribanac za posluživanje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Špagete stavite kuhati u kipuću posoljenu vodu.
  • 2 Za to vrijeme narežite luk na ploške, a tikvice na tanke ploškice.
  • 3 Na zagrijano ulje u široj tavi popecite luk da postane staklast. Dodajte tikvice i sve zajedno popecite uz miješanje.
  • 4 Zatim dodajte protisnuti češnjak, limunov sok i Vegetu Natur. Umiješajte skuhane i ocijeđene špagete.

Savjet

Jelo će dobiti posebnu aromu pospete li ga poprženim pinjolima.

Posluživanje

Jelo maknite s vatre i poslužite posuto listićima sira.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke