Meni Search

Gladna kao vuk

Špageti s tikvicama

Svinjski gulaš
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Umak od limete (Molho de limao)
Pizza sirni jastučići
Pileća prsa iz pećnice
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Kuhano meso s umakom od hrena
Biftek rolice
Patka s mlincima
Piletina u pivu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mesna rolada u tijestu
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Fino začinjena piletina
Fish&Chips u tortilji
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Sarma sa suhim mesom
Meso u woku na indonezijski način
Piletina u aromatičnom omotaču
Slasni BBQ burgeri
Glazirana patka s umakom od jabuka
Tuna burger
Vratina s roštilja
Obojeni hamburger
Kotlovina
Macho hamburger
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Teleći savici u umaku od grejpa
Ciganski odrezak
Mediteranski kruščić s lovorom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Sočna rebarca
Sočna Wellington pečenka
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Ramstek s povrćem
Neobične punjene paprike
Slatki lungić
Puretina s jabukom iz pećnice
Punjena pečenka u vinu
Slasni burger sa slaninom i sirom
Juha od gljiva
Odresci u paketiću
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Lazanje u tavi
Odresci s umakom od kupina
Odresci u umaku s češnjakom
Pureća rolada s mlincima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Hrenovke u panceti
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pikantni gulaš
Teletina s pirjanim povrćem
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slatko twist pile
Velika Britanija - Pastirska pita
Mesne okruglice u umaku
Quiche od bundeve, sira i luka
Vegetarijanski čips
Rebarca s grilla
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Fino varivo v loncu
Mladi krumpir s ajvarom
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina u egzotičnom umaku
Tortilje pikant
Medeni teleći kotleti
Pašticada s njokima
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pileća krilca s roštilja
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ribarska popara
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina s nadjevom od ajvara
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Ramsteak u seksi umaku
Povrtni lonac
Nadjeveni kaneloni u umaku
Govedina s lukom
Harrisa janjetina s limunom
Janjetina na padelu
Janjetina s medom od kadulje
Pureći hamburger
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Varivo od kelja i teletine
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tikvice i špageti savršeno se slažu, a uz kapi limuna i s listićima sira nježno jelo dobiti će fini okus.

Sastojci

350 g Špageta Zlato polje
sol
1 luk (100 g)
6 malih tikvica (oko 500 g)
4 žlice maslinova ulja
1 češanj češnjaka
sok 1 limuna
1 žličica Vegete Natur
sir ribanac za posluživanje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Špagete stavite kuhati u kipuću posoljenu vodu.
  • 2 Za to vrijeme narežite luk na ploške, a tikvice na tanke ploškice.
  • 3 Na zagrijano ulje u široj tavi popecite luk da postane staklast. Dodajte tikvice i sve zajedno popecite uz miješanje.
  • 4 Zatim dodajte protisnuti češnjak, limunov sok i Vegetu Natur. Umiješajte skuhane i ocijeđene špagete.

Savjet

Jelo će dobiti posebnu aromu pospete li ga poprženim pinjolima.

Posluživanje

Jelo maknite s vatre i poslužite posuto listićima sira.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke