Meni Search

Gladna kao vuk

Špageti s tikvicama

Macho hamburger
Umak od limete (Molho de limao)
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Povrtni lonac
Janjetina s medom od kadulje
Varivo od kelja i teletine
Juha od gljiva
Ciganski odrezak
Meso u woku na indonezijski način
Sarma sa suhim mesom
Janjetina na padelu
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Fino začinjena piletina
Pureća rolada s mlincima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Odresci s umakom od kupina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Fino varivo v loncu
Mladi krumpir s ajvarom
Neobične punjene paprike
Glazirana patka s umakom od jabuka
Puretina s jabukom iz pećnice
Mesna rolada u tijestu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Govedina s lukom
Piletina u pivu
Piletina u aromatičnom omotaču
Ramstek s povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rebarca s grilla
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Tortilje pikant
Odresci u umaku s češnjakom
Biftek rolice
Sočna rebarca
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Lazanje u tavi
Pizza sirni jastučići
Mediteranski kruščić s lovorom
Hrenovke u panceti
Svinjski gulaš
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Piletina s nadjevom od ajvara
Slasni BBQ burgeri
Kotlovina
Teletina s pirjanim povrćem
Slatko twist pile
Skandinavske rolice s cimetom
Pileća krilca s roštilja
Punjena pečenka u vinu
Odresci u paketiću
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Slasni burger sa slaninom i sirom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mesne okruglice u umaku
Velika Britanija - Pastirska pita
Slatki lungić
Teleći savici u umaku od grejpa
Tuna burger
Pašticada s njokima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Patka s mlincima
Harrisa janjetina s limunom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina u egzotičnom umaku
Pileća prsa iz pećnice
Kuhana govedina s umakom od hrena
Medeni teleći kotleti
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Vegetarijanski čips
Kuhano meso s umakom od hrena
Pikantni gulaš
Obojeni hamburger
Fish&Chips u tortilji
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pureći hamburger
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Ribarska popara
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Vratina s roštilja
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Quiche od bundeve, sira i luka
Ramsteak u seksi umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Sočna Wellington pečenka
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tikvice i špageti savršeno se slažu, a uz kapi limuna i s listićima sira nježno jelo dobiti će fini okus.

Sastojci

350 g Špageta Zlato polje
sol
1 luk (100 g)
6 malih tikvica (oko 500 g)
4 žlice maslinova ulja
1 češanj češnjaka
sok 1 limuna
1 žličica Vegete Natur
sir ribanac za posluživanje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Špagete stavite kuhati u kipuću posoljenu vodu.
  • 2 Za to vrijeme narežite luk na ploške, a tikvice na tanke ploškice.
  • 3 Na zagrijano ulje u široj tavi popecite luk da postane staklast. Dodajte tikvice i sve zajedno popecite uz miješanje.
  • 4 Zatim dodajte protisnuti češnjak, limunov sok i Vegetu Natur. Umiješajte skuhane i ocijeđene špagete.

Savjet

Jelo će dobiti posebnu aromu pospete li ga poprženim pinjolima.

Posluživanje

Jelo maknite s vatre i poslužite posuto listićima sira.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke