Meni Search

Gladna kao vuk

Špageti s tikvicama

BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina s nadjevom od ajvara
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Kotlovina
Mediteranski kruščić s lovorom
Fish&Chips u tortilji
Pileća krilca s roštilja
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Sočna Wellington pečenka
Teleći savici u umaku od grejpa
Slatko twist pile
Ribarska popara
Vegetarijanski čips
Slatki lungić
Odresci u paketiću
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Piletina u pivu
Harrisa janjetina s limunom
Meso u woku na indonezijski način
Juha od gljiva
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Tortilje pikant
Piletina u egzotičnom umaku
Vratina s roštilja
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Sočna rebarca
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Kuhano meso s umakom od hrena
Fino varivo v loncu
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Varivo od kelja i teletine
Sarma sa suhim mesom
Velika Britanija - Pastirska pita
Teletina s pirjanim povrćem
Medeni teleći kotleti
Ciganski odrezak
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Umak od limete (Molho de limao)
Biftek rolice
Mladi krumpir s ajvarom
Pureća rolada s mlincima
Mesne okruglice u umaku
Neobične punjene paprike
Punjena pečenka u vinu
Tuna burger
Rebarca s grilla
Hrenovke u panceti
Povrtni lonac
Pašticada s njokima
Fino začinjena piletina
Svinjski gulaš
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Skandinavske rolice s cimetom
Patka s mlincima
Mesna rolada u tijestu
Janjetina s medom od kadulje
Slasni BBQ burgeri
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Ramstek s povrćem
Pikantni gulaš
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pureći hamburger
Janjetina na padelu
Glazirana patka s umakom od jabuka
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Odresci s umakom od kupina
Odresci u umaku s češnjakom
Puretina s jabukom iz pećnice
Obojeni hamburger
Pileća prsa iz pećnice
Kuhana govedina s umakom od hrena
Macho hamburger
Lazanje u tavi
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramsteak u seksi umaku
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Govedina s lukom
Piletina u aromatičnom omotaču
Quiche od bundeve, sira i luka
Pizza sirni jastučići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tikvice i špageti savršeno se slažu, a uz kapi limuna i s listićima sira nježno jelo dobiti će fini okus.

Sastojci

350 g Špageta Zlato polje
sol
1 luk (100 g)
6 malih tikvica (oko 500 g)
4 žlice maslinova ulja
1 češanj češnjaka
sok 1 limuna
1 žličica Vegete Natur
sir ribanac za posluživanje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Špagete stavite kuhati u kipuću posoljenu vodu.
  • 2 Za to vrijeme narežite luk na ploške, a tikvice na tanke ploškice.
  • 3 Na zagrijano ulje u široj tavi popecite luk da postane staklast. Dodajte tikvice i sve zajedno popecite uz miješanje.
  • 4 Zatim dodajte protisnuti češnjak, limunov sok i Vegetu Natur. Umiješajte skuhane i ocijeđene špagete.

Savjet

Jelo će dobiti posebnu aromu pospete li ga poprženim pinjolima.

Posluživanje

Jelo maknite s vatre i poslužite posuto listićima sira.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke