Meni Search

Gladna kao vuk

Špageti s tikvicama

Fish&Chips u tortilji
Kotlovina
Teleći savici u umaku od grejpa
Punjena pečenka u vinu
Ciganski odrezak
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Fino varivo v loncu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Pašticada s njokima
Varivo od kelja i teletine
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Biftek rolice
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Umak od limete (Molho de limao)
Odresci s umakom od kupina
Meso u woku na indonezijski način
Ramsteak u seksi umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Mediteranski kruščić s lovorom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Janjetina s medom od kadulje
BBQ svinjska rebarca u foliji
Medeni teleći kotleti
Sočna Wellington pečenka
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Sarma sa suhim mesom
Teletina s pirjanim povrćem
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Macho hamburger
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Mesna rolada u tijestu
Piletina u aromatičnom omotaču
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Slasni BBQ burgeri
Pizza sirni jastučići
Nadjeveni kaneloni u umaku
Hrenovke u panceti
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pureća rolada s mlincima
Kuhana govedina s umakom od hrena
Juha od gljiva
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pikantni gulaš
Mesne okruglice u umaku
Slasni burger sa slaninom i sirom
Slatko twist pile
Tortilje pikant
Rebarca s grilla
Odresci u paketiću
Pureći hamburger
Piletina s nadjevom od ajvara
Pileća prsa iz pećnice
Piletina u egzotičnom umaku
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Obojeni hamburger
Tuna burger
Harrisa janjetina s limunom
Sočna rebarca
Svinjski gulaš
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Janjetina na padelu
Povrtni lonac
Pileća krilca s roštilja
Lazanje u tavi
Govedina s lukom
Velika Britanija - Pastirska pita
Puretina s jabukom iz pećnice
Neobične punjene paprike
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Vegetarijanski čips
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Kuhano meso s umakom od hrena
Quiche od bundeve, sira i luka
Odresci u umaku s češnjakom
Slatki lungić
Piletina u pivu
Patka s mlincima
Ribarska popara
Ramstek s povrćem
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Fino začinjena piletina
Vratina s roštilja
Glazirana patka s umakom od jabuka
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tikvice i špageti savršeno se slažu, a uz kapi limuna i s listićima sira nježno jelo dobiti će fini okus.

Sastojci

350 g Špageta Zlato polje
sol
1 luk (100 g)
6 malih tikvica (oko 500 g)
4 žlice maslinova ulja
1 češanj češnjaka
sok 1 limuna
1 žličica Vegete Natur
sir ribanac za posluživanje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Špagete stavite kuhati u kipuću posoljenu vodu.
  • 2 Za to vrijeme narežite luk na ploške, a tikvice na tanke ploškice.
  • 3 Na zagrijano ulje u široj tavi popecite luk da postane staklast. Dodajte tikvice i sve zajedno popecite uz miješanje.
  • 4 Zatim dodajte protisnuti češnjak, limunov sok i Vegetu Natur. Umiješajte skuhane i ocijeđene špagete.

Savjet

Jelo će dobiti posebnu aromu pospete li ga poprženim pinjolima.

Posluživanje

Jelo maknite s vatre i poslužite posuto listićima sira.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke