Meni Search

Gladna kao vuk

Špageti s tikvicama

Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Povrtni lonac
Fino začinjena piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slatko twist pile
Govedina s lukom
Vegetarijanski čips
Teleći savici u umaku od grejpa
Lazanje u tavi
Ciganski odrezak
Janjetina s medom od kadulje
Pašticada s njokima
Neobične punjene paprike
Obojeni hamburger
Kotlovina
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Pureći hamburger
Pureća rolada s mlincima
Slatki lungić
Juha od gljiva
Piletina s nadjevom od ajvara
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slasni BBQ burgeri
Svinjski gulaš
Mesna rolada u tijestu
Harrisa janjetina s limunom
Mesne okruglice u umaku
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Piletina u aromatičnom omotaču
Slasni burger sa slaninom i sirom
Quiche od bundeve, sira i luka
Biftek rolice
Mladi krumpir s ajvarom
Umak od limete (Molho de limao)
Macho hamburger
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Piletina u pivu
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kuhana govedina s umakom od hrena
Piletina u egzotičnom umaku
Fish&Chips u tortilji
Odresci u umaku s češnjakom
Pileća prsa iz pećnice
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Pikantni gulaš
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Velika Britanija - Pastirska pita
Janjetina na padelu
Pizza sirni jastučići
Tortilje pikant
Rebarca s grilla
Punjena pečenka u vinu
Kuhano meso s umakom od hrena
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Tuna burger
Ramsteak u seksi umaku
Pileća krilca s roštilja
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Hrenovke u panceti
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mediteranski kruščić s lovorom
Medeni teleći kotleti
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Patka s mlincima
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Teletina s pirjanim povrćem
Puretina s jabukom iz pećnice
Varivo od kelja i teletine
Sočna rebarca
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Sarma sa suhim mesom
Meso u woku na indonezijski način
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Ribarska popara
Sočna Wellington pečenka
Fino varivo v loncu
Odresci u paketiću
Ramstek s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Vratina s roštilja
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tikvice i špageti savršeno se slažu, a uz kapi limuna i s listićima sira nježno jelo dobiti će fini okus.

Sastojci

350 g Špageta Zlato polje
sol
1 luk (100 g)
6 malih tikvica (oko 500 g)
4 žlice maslinova ulja
1 češanj češnjaka
sok 1 limuna
1 žličica Vegete Natur
sir ribanac za posluživanje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Špagete stavite kuhati u kipuću posoljenu vodu.
  • 2 Za to vrijeme narežite luk na ploške, a tikvice na tanke ploškice.
  • 3 Na zagrijano ulje u široj tavi popecite luk da postane staklast. Dodajte tikvice i sve zajedno popecite uz miješanje.
  • 4 Zatim dodajte protisnuti češnjak, limunov sok i Vegetu Natur. Umiješajte skuhane i ocijeđene špagete.

Savjet

Jelo će dobiti posebnu aromu pospete li ga poprženim pinjolima.

Posluživanje

Jelo maknite s vatre i poslužite posuto listićima sira.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke