Meni Search

Gladna kao vuk

Špageti s tikvicama

Teletina s pirjanim povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Medeni teleći kotleti
Pašticada s njokima
Piletina u pivu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Juha od gljiva
Mediteranski kruščić s lovorom
Janjetina na padelu
Kuhano meso s umakom od hrena
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slasni BBQ burgeri
Umak od limete (Molho de limao)
Varivo od kelja i teletine
Vratina s roštilja
Hrenovke u panceti
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slatko twist pile
Ciganski odrezak
Svinjski gulaš
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Fino varivo v loncu
Pileća krilca s roštilja
Vegetarijanski čips
Velika Britanija - Pastirska pita
Meso u woku na indonezijski način
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Quiche od bundeve, sira i luka
Harrisa janjetina s limunom
Mladi krumpir s ajvarom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pileća prsa iz pećnice
Ramsteak u seksi umaku
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Sarma sa suhim mesom
Teleći savici u umaku od grejpa
Sočna Wellington pečenka
Pureća rolada s mlincima
Lazanje u tavi
Govedina s lukom
Patka s mlincima
Macho hamburger
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Odresci u paketiću
Janjetina s medom od kadulje
Pizza sirni jastučići
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Tortilje pikant
Kotlovina
Slatki lungić
Sočna rebarca
Slasni burger sa slaninom i sirom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mesne okruglice u umaku
Puretina s jabukom iz pećnice
Odresci s umakom od kupina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Odresci u umaku s češnjakom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pureći hamburger
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Mesna rolada u tijestu
Piletina u egzotičnom umaku
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Tuna burger
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Piletina s nadjevom od ajvara
Ribarska popara
Ramstek s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Fino začinjena piletina
Biftek rolice
Skandinavske rolice s cimetom
Neobične punjene paprike
Obojeni hamburger
Punjena pečenka u vinu
Piletina u aromatičnom omotaču
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pikantni gulaš
Rebarca s grilla
Povrtni lonac
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tikvice i špageti savršeno se slažu, a uz kapi limuna i s listićima sira nježno jelo dobiti će fini okus.

Sastojci

350 g Špageta Zlato polje
sol
1 luk (100 g)
6 malih tikvica (oko 500 g)
4 žlice maslinova ulja
1 češanj češnjaka
sok 1 limuna
1 žličica Vegete Natur
sir ribanac za posluživanje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Špagete stavite kuhati u kipuću posoljenu vodu.
  • 2 Za to vrijeme narežite luk na ploške, a tikvice na tanke ploškice.
  • 3 Na zagrijano ulje u široj tavi popecite luk da postane staklast. Dodajte tikvice i sve zajedno popecite uz miješanje.
  • 4 Zatim dodajte protisnuti češnjak, limunov sok i Vegetu Natur. Umiješajte skuhane i ocijeđene špagete.

Savjet

Jelo će dobiti posebnu aromu pospete li ga poprženim pinjolima.

Posluživanje

Jelo maknite s vatre i poslužite posuto listićima sira.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke