Meni Search

Gladna kao vuk

Špageti s tikvicama

Macho hamburger
Ciganski odrezak
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Fino varivo v loncu
Glazirana patka s umakom od jabuka
Fish&Chips u tortilji
Fino začinjena piletina
Piletina u aromatičnom omotaču
Pikantni gulaš
Piletina u egzotičnom umaku
Slasni BBQ burgeri
Janjetina na padelu
Kotlovina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slatko twist pile
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Quiche od bundeve, sira i luka
Piletina s nadjevom od ajvara
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Obojeni hamburger
Varivo od kelja i teletine
Govedina s lukom
Sočna rebarca
Sočna Wellington pečenka
Biftek rolice
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Vegetarijanski čips
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Slasni burger sa slaninom i sirom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pileća prsa iz pećnice
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Odresci u paketiću
Neobične punjene paprike
Mesne okruglice u umaku
Kuhana govedina s umakom od hrena
Hrenovke u panceti
Punjena pečenka u vinu
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Vratina s roštilja
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Janjetina s medom od kadulje
Nadjeveni kaneloni u umaku
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Mediteranski kruščić s lovorom
Patka s mlincima
Lazanje u tavi
Skandinavske rolice s cimetom
Juha od gljiva
Medeni teleći kotleti
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teletina s pirjanim povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci u umaku s češnjakom
Odresci s umakom od kupina
Pureći hamburger
Ribarska popara
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Harrisa janjetina s limunom
Piletina u pivu
Pizza sirni jastučići
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Svinjski gulaš
Tortilje pikant
Slatki lungić
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mladi krumpir s ajvarom
Tuna burger
Povrtni lonac
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Ramsteak u seksi umaku
Kuhano meso s umakom od hrena
Teleći savici u umaku od grejpa
Pureća rolada s mlincima
Ramstek s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Meso u woku na indonezijski način
Mesna rolada u tijestu
Rebarca s grilla
Puretina s jabukom iz pećnice
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Umak od limete (Molho de limao)
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pileća krilca s roštilja
Pašticada s njokima
Sarma sa suhim mesom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tikvice i špageti savršeno se slažu, a uz kapi limuna i s listićima sira nježno jelo dobiti će fini okus.

Sastojci

350 g Špageta Zlato polje
sol
1 luk (100 g)
6 malih tikvica (oko 500 g)
4 žlice maslinova ulja
1 češanj češnjaka
sok 1 limuna
1 žličica Vegete Natur
sir ribanac za posluživanje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Špagete stavite kuhati u kipuću posoljenu vodu.
  • 2 Za to vrijeme narežite luk na ploške, a tikvice na tanke ploškice.
  • 3 Na zagrijano ulje u široj tavi popecite luk da postane staklast. Dodajte tikvice i sve zajedno popecite uz miješanje.
  • 4 Zatim dodajte protisnuti češnjak, limunov sok i Vegetu Natur. Umiješajte skuhane i ocijeđene špagete.

Savjet

Jelo će dobiti posebnu aromu pospete li ga poprženim pinjolima.

Posluživanje

Jelo maknite s vatre i poslužite posuto listićima sira.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke