Meni Search

Gladna kao vuk

Špageti s tikvicama

Pureći hamburger
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slasni burger sa slaninom i sirom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Teleći savici u umaku od grejpa
Glazirana patka s umakom od jabuka
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Velika Britanija - Pastirska pita
Sarma sa suhim mesom
Ribarska popara
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Odresci u paketiću
Kuhana govedina s umakom od hrena
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Punjena pečenka u vinu
Umak od limete (Molho de limao)
Sočna Wellington pečenka
Ciganski odrezak
Janjetina na padelu
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Tuna burger
Fish&Chips u tortilji
Juha od gljiva
Tortilje pikant
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Slasni BBQ burgeri
Vratina s roštilja
Odresci u umaku s češnjakom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Skandinavske rolice s cimetom
Pileća prsa iz pećnice
Vegetarijanski čips
Mesne okruglice u umaku
Fino varivo v loncu
Pikantni gulaš
Slatko twist pile
Mediteranski kruščić s lovorom
Ramstek s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Pileća krilca s roštilja
Janjetina s medom od kadulje
Teletina s pirjanim povrćem
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Neobične punjene paprike
Varivo od kelja i teletine
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Piletina u egzotičnom umaku
Slatki lungić
Ramsteak u seksi umaku
Quiche od bundeve, sira i luka
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Sočna rebarca
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Odresci s umakom od kupina
Piletina u pivu
Kotlovina
Povrtni lonac
Patka s mlincima
Rebarca s grilla
Lazanje u tavi
Pizza sirni jastučići
Obojeni hamburger
Macho hamburger
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Puretina s jabukom iz pećnice
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Meso u woku na indonezijski način
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Biftek rolice
Pureća rolada s mlincima
Harrisa janjetina s limunom
Piletina s nadjevom od ajvara
Fino začinjena piletina
Kuhano meso s umakom od hrena
Pašticada s njokima
Medeni teleći kotleti
Mesna rolada u tijestu
Mladi krumpir s ajvarom
Svinjski gulaš
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Hrenovke u panceti
Govedina s lukom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tikvice i špageti savršeno se slažu, a uz kapi limuna i s listićima sira nježno jelo dobiti će fini okus.

Sastojci

350 g Špageta Zlato polje
sol
1 luk (100 g)
6 malih tikvica (oko 500 g)
4 žlice maslinova ulja
1 češanj češnjaka
sok 1 limuna
1 žličica Vegete Natur
sir ribanac za posluživanje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Špagete stavite kuhati u kipuću posoljenu vodu.
  • 2 Za to vrijeme narežite luk na ploške, a tikvice na tanke ploškice.
  • 3 Na zagrijano ulje u široj tavi popecite luk da postane staklast. Dodajte tikvice i sve zajedno popecite uz miješanje.
  • 4 Zatim dodajte protisnuti češnjak, limunov sok i Vegetu Natur. Umiješajte skuhane i ocijeđene špagete.

Savjet

Jelo će dobiti posebnu aromu pospete li ga poprženim pinjolima.

Posluživanje

Jelo maknite s vatre i poslužite posuto listićima sira.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke