Meni Search

Gladna kao vuk

Špageti s tikvicama

Ciganski odrezak
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Vegetarijanski čips
Slasni BBQ burgeri
Odresci u paketiću
Velika Britanija - Pastirska pita
Meso u woku na indonezijski način
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Svinjski gulaš
Sarma sa suhim mesom
Varivo od kelja i teletine
Kuhano meso s umakom od hrena
Tortilje pikant
Glazirana patka s umakom od jabuka
Quiche od bundeve, sira i luka
Piletina s nadjevom od ajvara
Slatki lungić
Neobične punjene paprike
Mesne okruglice u umaku
Rebarca s grilla
Pašticada s njokima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina u egzotičnom umaku
Patka s mlincima
Odresci s umakom od kupina
Mladi krumpir s ajvarom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Janjetina na padelu
Biftek rolice
Medeni teleći kotleti
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pureća rolada s mlincima
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Pileća prsa iz pećnice
Hrenovke u panceti
Odresci u umaku s češnjakom
Janjetina s medom od kadulje
Teletina s pirjanim povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Ramsteak u seksi umaku
Ribarska popara
Slatko twist pile
Fino varivo v loncu
Punjena pečenka u vinu
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Obojeni hamburger
Kotlovina
Vratina s roštilja
Mesna rolada u tijestu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mediteranski kruščić s lovorom
Piletina u pivu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pikantni gulaš
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Govedina s lukom
Macho hamburger
Teleći savici u umaku od grejpa
Povrtni lonac
Tuna burger
Slasni burger sa slaninom i sirom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pizza sirni jastučići
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pileća krilca s roštilja
BBQ svinjska rebarca u foliji
Juha od gljiva
Umak od limete (Molho de limao)
Sočna Wellington pečenka
Fino začinjena piletina
Sočna rebarca
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Ramstek s povrćem
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pureći hamburger
Nadjeveni kaneloni u umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Harrisa janjetina s limunom
Fish&Chips u tortilji
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Lazanje u tavi
Puretina s jabukom iz pećnice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tikvice i špageti savršeno se slažu, a uz kapi limuna i s listićima sira nježno jelo dobiti će fini okus.

Sastojci

350 g Špageta Zlato polje
sol
1 luk (100 g)
6 malih tikvica (oko 500 g)
4 žlice maslinova ulja
1 češanj češnjaka
sok 1 limuna
1 žličica Vegete Natur
sir ribanac za posluživanje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Špagete stavite kuhati u kipuću posoljenu vodu.
  • 2 Za to vrijeme narežite luk na ploške, a tikvice na tanke ploškice.
  • 3 Na zagrijano ulje u široj tavi popecite luk da postane staklast. Dodajte tikvice i sve zajedno popecite uz miješanje.
  • 4 Zatim dodajte protisnuti češnjak, limunov sok i Vegetu Natur. Umiješajte skuhane i ocijeđene špagete.

Savjet

Jelo će dobiti posebnu aromu pospete li ga poprženim pinjolima.

Posluživanje

Jelo maknite s vatre i poslužite posuto listićima sira.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke