Meni Search

Gladna kao vuk

Špageti s tikvicama

Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Govedina s lukom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina s nadjevom od ajvara
Harrisa janjetina s limunom
Tuna burger
Slasni BBQ burgeri
Lazanje u tavi
Kuhana govedina s umakom od hrena
Teletina s pirjanim povrćem
Pileća prsa iz pećnice
Velika Britanija - Pastirska pita
Sarma sa suhim mesom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Medeni teleći kotleti
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Biftek rolice
Piletina u pivu
Pureća rolada s mlincima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Puretina s jabukom iz pećnice
Skandinavske rolice s cimetom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Slatki lungić
Pašticada s njokima
Rebarca s grilla
Macho hamburger
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Vegetarijanski čips
Pikantni gulaš
Hrenovke u panceti
Tortilje pikant
Glazirana patka s umakom od jabuka
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Pureći hamburger
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Kuhano meso s umakom od hrena
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Fino varivo v loncu
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Ciganski odrezak
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Slatko twist pile
Quiche od bundeve, sira i luka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Ramstek s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Patka s mlincima
Teleći savici u umaku od grejpa
Janjetina s medom od kadulje
Juha od gljiva
Sočna Wellington pečenka
Meso u woku na indonezijski način
Varivo od kelja i teletine
Svinjski gulaš
Mesna rolada u tijestu
Odresci u umaku s češnjakom
Sočna rebarca
Ramsteak u seksi umaku
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Kotlovina
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Vratina s roštilja
Odresci s umakom od kupina
Pizza sirni jastučići
Punjena pečenka u vinu
Piletina u egzotičnom umaku
Mediteranski kruščić s lovorom
Umak od limete (Molho de limao)
Fino začinjena piletina
Mesne okruglice u umaku
Pileća krilca s roštilja
Odresci u paketiću
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Fish&Chips u tortilji
Janjetina na padelu
Neobične punjene paprike
Nadjeveni kaneloni u umaku
Obojeni hamburger
Ribarska popara
Povrtni lonac
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Tikvice i špageti savršeno se slažu, a uz kapi limuna i s listićima sira nježno jelo dobiti će fini okus.

Sastojci

350 g Špageta Zlato polje
sol
1 luk (100 g)
6 malih tikvica (oko 500 g)
4 žlice maslinova ulja
1 češanj češnjaka
sok 1 limuna
1 žličica Vegete Natur
sir ribanac za posluživanje

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Špagete stavite kuhati u kipuću posoljenu vodu.
  • 2 Za to vrijeme narežite luk na ploške, a tikvice na tanke ploškice.
  • 3 Na zagrijano ulje u široj tavi popecite luk da postane staklast. Dodajte tikvice i sve zajedno popecite uz miješanje.
  • 4 Zatim dodajte protisnuti češnjak, limunov sok i Vegetu Natur. Umiješajte skuhane i ocijeđene špagete.

Savjet

Jelo će dobiti posebnu aromu pospete li ga poprženim pinjolima.

Posluživanje

Jelo maknite s vatre i poslužite posuto listićima sira.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke