Meni Search

Okrećem novi list

Španjolski migas s bundevom

Brusketa s avokadom
Goveđa rebarca sa zeljem
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Povrtni ražnjići
Tjestenina fuži s tartufima
Rolice od blitve
Fina pikantna piletina
Velika Britanija - Pastirska pita
Salata od tune i povrća
Salata od quinoe i povrća
Pileća prsa iz pećnice
Kruh od cvjetače s kurkumom
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Grill povrće na salatu
Vege odresci s marinadom
Mirisni prilog iz pećnice
Lignje punjene crvenim radićem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kuglice od riže i svježeg sira
Rižoto s tunom
Bruskete od cvjetače
Prežgana juha
Salata u košaricama od parmezana
Crveno ljetno varivo
Popečci od cvjetače
Grčka seljačka salata
Pileći bataci s umakom od luka
Caponata alla Podravka
Rezanci s krušnim mrvicama
Salata s mora
Juha od cvjetače i camemberta
Ramsteak u seksi umaku
Pirjani kunić
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tagliatelle s pečenim povrćem
Sočna rebarca
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina s pistacijama
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Mediteranski špageti
Rosti
Popečci od bulgura s umakom
Zimski punč
Krumpir u košuljici
Pohana skuta
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Salata od pečene rotkvice sa medom
Sočna aromatična torta
Zabavni kineski ravioli
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Sočna pureća rolada
Zanimljiva salata s kikirikijem
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Rolice od soma
Marokanska salata s cous-cousom
Kaštelanski makaruni
Salata s neobičnim preljevom
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Zlatna piletina
Njemačka - Jetrica s jabukama
Pileći gulaš
Palačinke s nadjevom od riže
Senf s paprikama
Roštilj s umakom Romesco
Janjetina na padelu
Govedina s lukom
Pohane paprike
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Voćna juha od višanja
Špageti na kineski način
Belgija - Salade Liégeoise
Uskršnja šunka na zabavan način
Lignje na šumskom rižotu
Piletina s mascarponeom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Juha od rikule i račića
Mesne okruglice
Čarobni štapići
Kineska juha s račićima i gljivama
Žuti medaljoni
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Mini lazanje
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Kozice s rižom
Empanade s pestom
Uzbudljivi kolač od blitve
Savici sa špinatom i satricom od sira
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Pohani tofu s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Polupunjene paprike
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Rižoto na španjolski način
Ražnjići od lososa
Raskošna ljetna tava
Mesne okruglice u umaku
Lignje i tikvice na štapiću
Rižoto tortice
Juha od bundeve s jabukom
Sočna Wellington pečenka
Cous-cous s povrćem
Oslić s maslinama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Vegetina enchilada
Prilog od prokulica
Proljetno meso i povrće iz woka
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Polpete od slanutka s kurkumom
Papreni tart s marelicama
Ljubavne šurlice
Pečena piletina s limunom
Rižini ravioli s mozzarellom
Bugarska pita od krumpira
Male teleće pitice
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Zapečena ricotta
Čudotvorni čaj za detoks
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite migas s kobasicama, bundevom i jajima i uživajte u jednostavnosti finog domaćeg jela.

Sastojci

115 g Dimljene pancete Podravka
2 kobasice Chorizo
500 g Sjeckanih rajčica Podravka
8 jaja
1 glavica luka
4 češnja češnjaka
450 g bundeve
3 žlice nasjeckanog peršina
Vegeta Maestro slatka paprika mljevena
2 žlice djevičanskog maslinovog ulja
4 debele kriške odstajalog kruha
1 žlica Vegete

Koristili smo

Slatka paprika

Slatka paprika

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 35 min

  • 1 Popržite pancetu i na kockice narezan chorizo s 1 žlicom maslinova ulja. Dodajte luk i 2 očišćena i nasjeckana češnja češnjaka te kratko kuhajte na laganoj vatri. Ogulite i narežite bundevu na kockice. Sjeckanu rajčicu Podravka također dodajte u tavu. Začinite sve zajedno slatkom paprikom.
  • 2 Smjesu povrća podijelite u tople zdjelice. Pospite peršinom i prelijte s 4 jaja istučena s Vegetom i paprom. U sredini svake zdjelice razbijte 1 jaje. Pecite oko 8 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 °C.
  • 3 Izmiksajte kruh bez korice. Na preostalom ulju popržite kruh. Začinite sa soli i paprikom, pospite po jelu i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke