Meni Search

Okrećem novi list

Španjolski migas s bundevom

Prilog od prokulica
Voćna juha od višanja
Rezanci s krušnim mrvicama
Ramsteak u seksi umaku
Lignje punjene crvenim radićem
Mediteranski špageti
Roštilj s umakom Romesco
Njemačka - Jetrica s jabukama
Pileći gulaš
Juha od cvjetače i camemberta
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Pohani tofu s povrćem
Mini lazanje
Popečci od cvjetače
Rolice od blitve
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Lignje na šumskom rižotu
Zabavni kineski ravioli
Fina pikantna piletina
Rižini ravioli s mozzarellom
Salata od tune i povrća
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Vege odresci s marinadom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Pečena piletina s limunom
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Salata s mora
Oslić s maslinama
Zapečena ricotta
Rižoto na španjolski način
Uzbudljivi kolač od blitve
Tagliatelle s pečenim povrćem
Pohane paprike
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Papreni tart s marelicama
Salata u košaricama od parmezana
Marokanska salata s cous-cousom
Rižoto s tunom
Belgija - Salade Liégeoise
Velika Britanija - Pastirska pita
Proljetno meso i povrće iz woka
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Lignje i tikvice na štapiću
Žuti medaljoni
Empanade s pestom
Vegetina enchilada
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Grill povrće na salatu
Rižoto tortice
Grčka seljačka salata
Pileća prsa iz pećnice
Palačinke s nadjevom od riže
Savici sa špinatom i satricom od sira
Zimski punč
Raskošna ljetna tava
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Ljubavne šurlice
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Sočna aromatična torta
Pileći bataci s umakom od luka
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Kaštelanski makaruni
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kuglice od riže i svježeg sira
Salata od pečene rotkvice sa medom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Salata od quinoe i povrća
Pita s muškatnom bundevom i makom
Čudotvorni čaj za detoks
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Zanimljiva salata s kikirikijem
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Čarobni štapići
Mesne okruglice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Bruskete od cvjetače
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mesne okruglice u umaku
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Kruh od cvjetače s kurkumom
Mirisni prilog iz pećnice
Polupunjene paprike
Rosti
Brusketa s avokadom
Krumpir u košuljici
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pohana skuta
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kozice s rižom
Senf s paprikama
Caponata alla Podravka
Pirjani kunić
Kineska juha s račićima i gljivama
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Cous-cous s povrćem
Salata s neobičnim preljevom
Juha od rikule i račića
Zlatna piletina
Piletina s mascarponeom
Ražnjići od lososa
Uskršnja šunka na zabavan način
Sočna Wellington pečenka
Bugarska pita od krumpira
Tjestenina fuži s tartufima
Juha od bundeve s jabukom
Povrtni ražnjići
Male teleće pitice
Govedina s lukom
Popečci od bulgura s umakom
Prežgana juha
Janjetina na padelu
Polpete od slanutka s kurkumom
Rolice od soma
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Sočna rebarca
Špageti na kineski način
Crveno ljetno varivo
Piletina s pistacijama
Sočna pureća rolada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite migas s kobasicama, bundevom i jajima i uživajte u jednostavnosti finog domaćeg jela.

Sastojci

115 g Dimljene pancete Podravka
2 kobasice Chorizo
500 g Sjeckanih rajčica Podravka
8 jaja
1 glavica luka
4 češnja češnjaka
450 g bundeve
3 žlice nasjeckanog peršina
Vegeta Maestro slatka paprika mljevena
2 žlice djevičanskog maslinovog ulja
4 debele kriške odstajalog kruha
1 žlica Vegete

Koristili smo

Slatka paprika

Slatka paprika

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 35 min

  • 1 Popržite pancetu i na kockice narezan chorizo s 1 žlicom maslinova ulja. Dodajte luk i 2 očišćena i nasjeckana češnja češnjaka te kratko kuhajte na laganoj vatri. Ogulite i narežite bundevu na kockice. Sjeckanu rajčicu Podravka također dodajte u tavu. Začinite sve zajedno slatkom paprikom.
  • 2 Smjesu povrća podijelite u tople zdjelice. Pospite peršinom i prelijte s 4 jaja istučena s Vegetom i paprom. U sredini svake zdjelice razbijte 1 jaje. Pecite oko 8 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 °C.
  • 3 Izmiksajte kruh bez korice. Na preostalom ulju popržite kruh. Začinite sa soli i paprikom, pospite po jelu i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke