Meni Search

Okrećem novi list

Španjolski migas s bundevom

Krumpir u košuljici
Žuti medaljoni
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kuglice od riže i svježeg sira
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Mirisni prilog iz pećnice
Juha od rikule i račića
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Senf s paprikama
Piletina s mascarponeom
Uzbudljivi kolač od blitve
Empanade s pestom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Ljubavne šurlice
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rezanci s krušnim mrvicama
Zimski punč
Sočna rebarca
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Juha od bundeve s jabukom
Vege odresci s marinadom
Kineska juha s račićima i gljivama
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Govedina s lukom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Janjetina na padelu
Rižini ravioli s mozzarellom
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Rižoto na španjolski način
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Sočna pureća rolada
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Brusketa s avokadom
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Sočna Wellington pečenka
Rižoto s tunom
Uskršnja šunka na zabavan način
Tjestenina fuži s tartufima
Lignje na šumskom rižotu
Cous-cous s povrćem
Lignje punjene crvenim radićem
Čarobni štapići
Ramsteak u seksi umaku
Zanimljiva salata s kikirikijem
Juha od cvjetače i camemberta
Fina pikantna piletina
Male teleće pitice
Roštilj s umakom Romesco
Salata s neobičnim preljevom
Njemačka - Jetrica s jabukama
Piletina s pistacijama
Sočna aromatična torta
Polpete od slanutka s kurkumom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Mesne okruglice
Bruskete od cvjetače
Salata u košaricama od parmezana
Mediteranski špageti
Salata od tune i povrća
Rolice od soma
Pečena piletina s limunom
Mini lazanje
Pohani tofu s povrćem
Prilog od prokulica
Zlatna piletina
Popečci od cvjetače
Papreni tart s marelicama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zabavni kineski ravioli
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Polupunjene paprike
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Grčka seljačka salata
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Tagliatelle s pečenim povrćem
Rosti
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Pileći bataci s umakom od luka
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Marokanska salata s cous-cousom
Voćna juha od višanja
Crveno ljetno varivo
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Vegetina enchilada
Salata od quinoe i povrća
Rolice od blitve
Caponata alla Podravka
Pileći gulaš
Ražnjići od lososa
Kaštelanski makaruni
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Pileća prsa iz pećnice
Povrtni ražnjići
Popečci od bulgura s umakom
Oslić s maslinama
Pohane paprike
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Kozice s rižom
Savici sa špinatom i satricom od sira
Pohana skuta
Proljetno meso i povrće iz woka
Zapečena ricotta
Grill povrće na salatu
Salata od pečene rotkvice sa medom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lignje i tikvice na štapiću
Palačinke s nadjevom od riže
Čudotvorni čaj za detoks
Velika Britanija - Pastirska pita
Prežgana juha
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rižoto tortice
Belgija - Salade Liégeoise
Mesne okruglice u umaku
Bugarska pita od krumpira
Špageti na kineski način
Goveđa rebarca sa zeljem
Pirjani kunić
Salata s mora
Raskošna ljetna tava
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite migas s kobasicama, bundevom i jajima i uživajte u jednostavnosti finog domaćeg jela.

Sastojci

115 g Dimljene pancete Podravka
2 kobasice Chorizo
500 g Sjeckanih rajčica Podravka
8 jaja
1 glavica luka
4 češnja češnjaka
450 g bundeve
3 žlice nasjeckanog peršina
Vegeta Maestro slatka paprika mljevena
2 žlice djevičanskog maslinovog ulja
4 debele kriške odstajalog kruha
1 žlica Vegete

Koristili smo

Slatka paprika

Slatka paprika

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 35 min

  • 1 Popržite pancetu i na kockice narezan chorizo s 1 žlicom maslinova ulja. Dodajte luk i 2 očišćena i nasjeckana češnja češnjaka te kratko kuhajte na laganoj vatri. Ogulite i narežite bundevu na kockice. Sjeckanu rajčicu Podravka također dodajte u tavu. Začinite sve zajedno slatkom paprikom.
  • 2 Smjesu povrća podijelite u tople zdjelice. Pospite peršinom i prelijte s 4 jaja istučena s Vegetom i paprom. U sredini svake zdjelice razbijte 1 jaje. Pecite oko 8 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 °C.
  • 3 Izmiksajte kruh bez korice. Na preostalom ulju popržite kruh. Začinite sa soli i paprikom, pospite po jelu i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke