Meni Search

Okrećem novi list

Španjolski migas s bundevom

Rižoto na španjolski način
Polpete od slanutka s kurkumom
Rosti
Papreni tart s marelicama
Salata od quinoe i povrća
Popečci od bulgura s umakom
Janjetina na padelu
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Tagliatelle s pečenim povrćem
Njemačka - Jetrica s jabukama
Cous-cous s povrćem
Čudotvorni čaj za detoks
Sočna aromatična torta
Ražnjići od lososa
Polupunjene paprike
Tjestenina fuži s tartufima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Mediteranski špageti
Palačinke s nadjevom od riže
Vege odresci s marinadom
Juha od rikule i račića
Pohani tofu s povrćem
Špageti na kineski način
Prilog od prokulica
Pileći gulaš
Goveđa rebarca sa zeljem
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Juha od bundeve s jabukom
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Salata s mora
Salata od pečene rotkvice sa medom
Zapečena ricotta
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Caponata alla Podravka
Salata s neobičnim preljevom
Zabavni kineski ravioli
Rolice od soma
Rižoto tortice
Mini lazanje
Govedina s lukom
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Pileća prsa iz pećnice
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Proljetno meso i povrće iz woka
Bruskete od cvjetače
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Fina pikantna piletina
Uskršnja šunka na zabavan način
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Pileći bataci s umakom od luka
Sočna pureća rolada
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Male teleće pitice
Zlatna piletina
Čarobni štapići
Juha od cvjetače i camemberta
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Grčka seljačka salata
Pita s muškatnom bundevom i makom
Uzbudljivi kolač od blitve
Mirisni prilog iz pećnice
Lignje na šumskom rižotu
Marokanska salata s cous-cousom
Popečci od cvjetače
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Senf s paprikama
Rolice od blitve
Crveno ljetno varivo
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina s pistacijama
Krumpir u košuljici
Kolinjsko zelje s frišketinom
Belgija - Salade Liégeoise
Sočna Wellington pečenka
Vegetina enchilada
Voćna juha od višanja
Roštilj s umakom Romesco
Raskošna ljetna tava
Salata u košaricama od parmezana
Pohana skuta
Prežgana juha
Mesne okruglice u umaku
Bugarska pita od krumpira
Empanade s pestom
Ramsteak u seksi umaku
Lignje punjene crvenim radićem
Kineska juha s račićima i gljivama
Povrtni ražnjići
Kaštelanski makaruni
Brusketa s avokadom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina s mascarponeom
Sočna rebarca
Rižoto s tunom
Rižini ravioli s mozzarellom
Mesne okruglice
Oslić s maslinama
Pirjani kunić
Grill povrće na salatu
Pečena piletina s limunom
Ljubavne šurlice
Zimski punč
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Zanimljiva salata s kikirikijem
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Savici sa špinatom i satricom od sira
Lignje i tikvice na štapiću
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kozice s rižom
Pohane paprike
Žuti medaljoni
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rezanci s krušnim mrvicama
Salata od tune i povrća
Velika Britanija - Pastirska pita
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite migas s kobasicama, bundevom i jajima i uživajte u jednostavnosti finog domaćeg jela.

Sastojci

115 g Dimljene pancete Podravka
2 kobasice Chorizo
500 g Sjeckanih rajčica Podravka
8 jaja
1 glavica luka
4 češnja češnjaka
450 g bundeve
3 žlice nasjeckanog peršina
Vegeta Maestro slatka paprika mljevena
2 žlice djevičanskog maslinovog ulja
4 debele kriške odstajalog kruha
1 žlica Vegete

Koristili smo

Slatka paprika

Slatka paprika

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 35 min

  • 1 Popržite pancetu i na kockice narezan chorizo s 1 žlicom maslinova ulja. Dodajte luk i 2 očišćena i nasjeckana češnja češnjaka te kratko kuhajte na laganoj vatri. Ogulite i narežite bundevu na kockice. Sjeckanu rajčicu Podravka također dodajte u tavu. Začinite sve zajedno slatkom paprikom.
  • 2 Smjesu povrća podijelite u tople zdjelice. Pospite peršinom i prelijte s 4 jaja istučena s Vegetom i paprom. U sredini svake zdjelice razbijte 1 jaje. Pecite oko 8 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 °C.
  • 3 Izmiksajte kruh bez korice. Na preostalom ulju popržite kruh. Začinite sa soli i paprikom, pospite po jelu i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke