Meni Search

Okrećem novi list

Španjolski migas s bundevom

Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Juha od bundeve s jabukom
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Kaštelanski makaruni
Bugarska pita od krumpira
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pileći gulaš
Tjestenina fuži s tartufima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Prežgana juha
Pita s muškatnom bundevom i makom
Zimski punč
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rosti
Polupunjene paprike
Tagliatelle s pečenim povrćem
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Polpete od slanutka s kurkumom
Juha od rikule i račića
Salata od pečene rotkvice sa medom
Salata s mora
Kozice s rižom
Pirjani kunić
Pohani tofu s povrćem
Belgija - Salade Liégeoise
Velika Britanija - Pastirska pita
Grčka seljačka salata
Brusketa s avokadom
Crveno ljetno varivo
Rižoto na španjolski način
Mesne okruglice u umaku
Lignje na šumskom rižotu
Ramsteak u seksi umaku
Bruskete od cvjetače
Vege odresci s marinadom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Čudotvorni čaj za detoks
Salata od tune i povrća
Zabavni kineski ravioli
Uzbudljivi kolač od blitve
Pečena piletina s limunom
Mirisni prilog iz pećnice
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Sočna Wellington pečenka
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Savici sa špinatom i satricom od sira
Papreni tart s marelicama
Žuti medaljoni
Empanade s pestom
Sočna rebarca
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Pileća prsa iz pećnice
Popečci od bulgura s umakom
Janjetina na padelu
Govedina s lukom
Prilog od prokulica
Piletina s mascarponeom
Rolice od blitve
Rolice od soma
Salata s neobičnim preljevom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ljubavne šurlice
Piletina s pistacijama
Salata od quinoe i povrća
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rezanci s krušnim mrvicama
Lignje punjene crvenim radićem
Oslić s maslinama
Voćna juha od višanja
Palačinke s nadjevom od riže
Goveđa rebarca sa zeljem
Rižoto s tunom
Senf s paprikama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Uskršnja šunka na zabavan način
Roštilj s umakom Romesco
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Krumpir u košuljici
Cous-cous s povrćem
Povrtni ražnjići
Fina pikantna piletina
Pohane paprike
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Marokanska salata s cous-cousom
Rižoto tortice
Zlatna piletina
Pohana skuta
Lignje i tikvice na štapiću
Salata u košaricama od parmezana
Pileći bataci s umakom od luka
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Kuglice od riže i svježeg sira
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Ražnjići od lososa
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Zapečena ricotta
Kineska juha s račićima i gljivama
Raskošna ljetna tava
Sočna pureća rolada
Caponata alla Podravka
Njemačka - Jetrica s jabukama
Grill povrće na salatu
Proljetno meso i povrće iz woka
Čarobni štapići
Male teleće pitice
Juha od cvjetače i camemberta
Špageti na kineski način
Sočna aromatična torta
Mediteranski špageti
Rižini ravioli s mozzarellom
Vegetina enchilada
Popečci od cvjetače
Mesne okruglice
Mini lazanje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite migas s kobasicama, bundevom i jajima i uživajte u jednostavnosti finog domaćeg jela.

Sastojci

115 g Dimljene pancete Podravka
2 kobasice Chorizo
500 g Sjeckanih rajčica Podravka
8 jaja
1 glavica luka
4 češnja češnjaka
450 g bundeve
3 žlice nasjeckanog peršina
Vegeta Maestro slatka paprika mljevena
2 žlice djevičanskog maslinovog ulja
4 debele kriške odstajalog kruha
1 žlica Vegete

Koristili smo

Slatka paprika

Slatka paprika

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 35 min

  • 1 Popržite pancetu i na kockice narezan chorizo s 1 žlicom maslinova ulja. Dodajte luk i 2 očišćena i nasjeckana češnja češnjaka te kratko kuhajte na laganoj vatri. Ogulite i narežite bundevu na kockice. Sjeckanu rajčicu Podravka također dodajte u tavu. Začinite sve zajedno slatkom paprikom.
  • 2 Smjesu povrća podijelite u tople zdjelice. Pospite peršinom i prelijte s 4 jaja istučena s Vegetom i paprom. U sredini svake zdjelice razbijte 1 jaje. Pecite oko 8 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 °C.
  • 3 Izmiksajte kruh bez korice. Na preostalom ulju popržite kruh. Začinite sa soli i paprikom, pospite po jelu i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke