Meni Search

Leptirići u trbuhu

Španjolski migas s bundevom

Lignje na šumskom rižotu
Zlatna piletina
Bruskete s povrćem
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Brownie s kajenskim paprom
Paprene pogačice
Špageti mediteraneo
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Salata s neobičnim preljevom
Hrskavi krumpir iz pećnice
Mesne okruglice na ražnjiću
Tjestenina fuži s tartufima
Oslić s maslinama
Lignje i tikvice na štapiću
Popečci od cvjetače
Dip od južnog voća
Proljetno meso i povrće iz woka
Pljukanci s pršutom i rikulom
Mirisni prilog iz pećnice
Pileća prsa u umaku od naranče
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Meso u woku na indonezijski način
Punjena pečenka u vinu
Čarobna ljetna piletina
Piletina u aromatičnom omotaču
Kuglice od riže i svježeg sira
Popečci od bulgura s umakom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pileća krilca s Coca-Colom
Fina pikantna piletina
Salata od liganja
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Vol-au-vent s gljivama
Teleći savici u umaku od grejpa
Sočna pureća rolada
Ljubavne šurlice
Voćna juha od višanja
Biftek u zelenom papru
Grill pirjana piletina s roštilja
Piletina s mascarponeom
Voćna salata s piletinom
Teletina s pirjanim povrćem
Pizza s tunom
Pikantni gulaš
Sočna Wellington pečenka
Uskršnja šunka na zabavan način
Papreni tart s marelicama
Srneći file na salatu
Krem juha od tikvica
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Caponata alla Podravka
Rezanci s krušnim mrvicama
Kozice s rižom
Salata od pečene rotkvice sa medom
Špageti s acetom balsamicom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina sa šafranom
Pizza sirni jastučići
Nadjevene lignje
Grčka seljačka salata
Rižoto s dagnjama
Mini lazanje
Švicarska juha sa sirom
Rižoto s tunom
Brusketa s avokadom
Raskošna ljetna tava
Juha od kelja sa sirom
Jakobove kapice s umakom
Lignje punjene crvenim radićem
Slatko twist pile
Salata od tune i povrća
Male teleće pitice
Pita s muškatnom bundevom i makom
Odresci u paketiću
Ramstek s povrćem
Teriyaki piletina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Košarice od lisnatog tijesta
Mediteranski kruščić s lovorom
Zapečena ricotta
Slatki ostaci s cimetom
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Zapečeni poriluk
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Finska - Juha s lososom
Rajčica s kukuruzom
Salata s mora
Polpete od slanutka s kurkumom
Meksička party salata
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rižoto tortice
Salata s pečenim povrćem
Pečene banane s kajenskim paprom
Piletina s pistacijama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Fileti lososa u finom umaku
Belgija - Salade Liégeoise
Riblja juha s Malte
Krumpir u košuljici
Kaštelanski makaruni
Puretina s jabukom iz pećnice
Odresci s umakom od kupina
Pohani zamotuljci
Povrtni ražnjići
Palačinke s nadjevom od riže
Dječje lazanje
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Tjestenina mediterana
Pileća prsa iz pećnice
Dalmatinska simfonija
Hrskavi trokuti
Mladi krumpir s ajvarom
Punjeni filet brancina
Biftek rolice
Penne s radičem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite migas s kobasicama, bundevom i jajima i uživajte u jednostavnosti finog domaćeg jela.

Sastojci

115 g Dimljene pancete Podravka
2 kobasice Chorizo
500 g Sjeckanih rajčica Podravka
8 jaja
1 glavica luka
4 češnja češnjaka
450 g bundeve
3 žlice nasjeckanog peršina
Vegeta Maestro slatka paprika mljevena
2 žlice djevičanskog maslinovog ulja
4 debele kriške odstajalog kruha
1 žlica Vegete

Koristili smo

Slatka paprika

Slatka paprika

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 35 min

  • 1 Popržite pancetu i na kockice narezan chorizo s 1 žlicom maslinova ulja. Dodajte luk i 2 očišćena i nasjeckana češnja češnjaka te kratko kuhajte na laganoj vatri. Ogulite i narežite bundevu na kockice. Sjeckanu rajčicu Podravka također dodajte u tavu. Začinite sve zajedno slatkom paprikom.
  • 2 Smjesu povrća podijelite u tople zdjelice. Pospite peršinom i prelijte s 4 jaja istučena s Vegetom i paprom. U sredini svake zdjelice razbijte 1 jaje. Pecite oko 8 minuta u pećnici zagrijanoj na 180 °C.
  • 3 Izmiksajte kruh bez korice. Na preostalom ulju popržite kruh. Začinite sa soli i paprikom, pospite po jelu i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke