Meni Search

Na izmaku snaga

Švicarska juha sa sirom

Empanade s pestom
Vratina s roštilja
Svinjska jetrica u umaku
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Rosti
Hrskava pileća krilca
Pečena piletina s limunom
Grdobina u pikantnoj šalši
Papreni tart s marelicama
Polupunjene paprike
Pileći štapići u ketchupu
Tjestenina u finom umaku
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Juha od rikule i račića
Energetske kuglice s kurkumom
Rajčica s kukuruzom
Riža s tunom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lazanje u tavi
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Salata s mora
Gulaš od gljiva
Špinatova juha s feta sirom
Cipar - Lungić na ciparski
Sočna aromatična torta
Grill vratina u sendviču
Pohane paprike
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Caponata alla Podravka
Vegetina enchilada
Zapečena ricotta
Sočni pureći ražnjići
Palamida s čilijem i mangom
Krumpir u košuljici
Pureći hamburger
Piletina na tajlandski način
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Špageti s pistacijama
Omlet s paprikom i kukuruzom
Piletina s nadjevom od ajvara
Voćna juha od višanja
Slatki lungić
Tjestenina mediterana
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Fiš paprikaš
Namazi za sendviče – Namaz od jaja
Senf s paprikama
Rižoto na španjolski način
Salata od tune i krastavaca
Kotleti u pivskom umaku
Hladna juha od avokada
Pašticada
Sočna pureća rolada
Salata sa skutom
Jakobove kapice s umakom
Svinjski file s povrćem
Rižoto s tunom
Dalmatinske polpete
Fileti lososa u finom umaku
Srneći file na salatu
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Slasni burger sa slaninom i sirom
Popečci od bulgura s umakom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Piletina s pistacijama
Krem juha sa sjemenkama
Pirjani kunić
Riba u bijelom umaku
Pileća krilca s Coca-Colom
Mesna rolada u tijestu
Pohani zamotuljci
Grill pirjana piletina s roštilja
Čarobni štapići
Salata od liganja
Ražnjići od lososa
Piletina s kozjim sirom
Kobasica u pivu i pecivu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Prežgana juha
Grčka seljačka salata
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Belgija - Salade Liégeoise
Male teleće pitice
Prilog od prokulica
Crveno ljetno varivo
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Švicarska juha ugrijat će vam trbuščić, a muškatni oraščić, koji je iznimno bogat vlaknima, pospješiti probavu.

Sastojci

1 Švicarska juha Podravka
800 ml kipuće vode
Vegeta Maestro muškatni oraščić
80 g ementalera
vlasac ili mladi luk

Koristili smo

Muškatni oraščić cijeli

Muškatni oraščić cijeli

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe12 min

  • 1 Sadržaj vrećice juhe uspite u 800 ml kipuće vode i promiješajte. Kuhajte na laganoj vatri 10 minuta u polupokrivenoj posudi i povremeno promiješajte.
  • 2 Potkraj kuhanja dodajte malo svježe naribanog muškatnog oraščića i na kockice narezani sir.

Savjet

Švicarska juha ugrijat će vam trbuščić, a muškatni oraščić, koji je iznimno bogat vlaknima, pospješiti probavu.

Posluživanje

Toplu juhu poslužite posutu narezanim vlascem ili mladim lukom.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke