Meni Search

Superwoman

Svinjski file s povrćem

BBQ cheeseburger
Kunić na bijelo
Piletina u pivu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Srneći file na salatu
Piletina sa šafranom
Fish&Chips u tortilji
Male teleće pitice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Odresci s umakom od kupina
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pizza sirni jastučići
Teriyaki piletina
Teleći odresci u umaku od višanja
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rezanci s krušnim mrvicama
Pohani tofu s povrćem
Brudet
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zlatna piletina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Salata s mljevenim mesom
Ljetni lungić
Janjetina s medom od kadulje
Tuna burger
Ljetni ražnjići
Odresci u umaku s češnjakom
Sočni pureći ražnjići
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina Kiev
Gulaš od oslića i povrća
Kaštelanski makaruni
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Popečci od cvjetače
Norveška krem juha od ribe i kozica
Riba u škartocu
Goveđa rebarca sa zeljem
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pogača sa sardinom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rižini ravioli s mozzarellom
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina u aromatičnom omotaču
Rižoto s tri vrste gljiva
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mladi krumpir s ajvarom
Brownie s kajenskim paprom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Šampinjoni u palačinki
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Kuglice od riže i svježeg sira
Grill vratina u sendviču
Pašticada voli penne a ti mene
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mini shepherd's pie
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Proljetna janjetina
Pileći bataci s umakom od luka
Rižoto s dagnjama
Špageti na kineski način
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Tjestenina fuži s tartufima
Bakalar s krumpirom
Piletina s mascarponeom
Bouillabaisse
Riblji ražnjići
Svinjski gulaš
Lignje na šumskom rižotu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ramstek s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski file s grila
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Sočna pureća rolada
Mirisna pureća rolada
Marinirane srdele
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Brancinovo oko
Pita s muškatnom bundevom i makom
Špageti mediteraneo
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Dječje lazanje
Bruskete od cvjetače
Janjetina na padelu
Mini lazanje
Manastirski đuveč
Pileći gulaš
Hrskavi trokuti
Bugarska pita od krumpira
Mesne okruglice na ražnjiću
Slatka patka
Bruskete s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Hrskava pileća krilca
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Meksička party salata
Obojeni hamburger
BBQ svinjska rebarca u foliji
Energetske kuglice s kurkumom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Jabučni krumpirići s cimetom
Rebarca s grilla
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Lazanje u tavi
Pohani zamotuljci
Cous-cous s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Roštilj s umakom Romesco
Rebarca s graškom
Punjena teleća prsa
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Finska - Juha s lososom
Kroketi od piletine
Brusketa s avokadom
Dip od južnog voća
Kruh od cvjetače s kurkumom
Lignji po gosposki
Blagdanska rolada
Hrskavo pečeno pile
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina s kozjim sirom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Brzo i nepretenciozno: popečeni komadići svinjskog filea združeni s crvenim i zelenim bojama povrća. Prisutan je i azijski moment: sezamovo ulje, prilog u obliku kuhane riže i soja umaka.

Sastojci

300 g svinjskog filea
2 žličice Vegete
3 češnja češnjaka
300 g svježih paprika (crvenih i zelenih)
200 g tikvica
100 g brokule
100 g luka
50 ml suncokretovog ulja
3 žlice sezamova ulja
100 ml soja umaka

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Svinjski file narežite na tanje rezance i pospite Vegetom.
  • 2 Protisnite dva češnja češnjaka, pa pomiješajte s narezanim fileom.
  • 3 Paprike i tikvice narežite na tanje trakice, a cvjetiće brokule kratko prokuhajte u kipućoj slanoj vodi i ocijedite.
  • 4 Na dijelu suncokretova ulja popecite narezani file. Pecite uz stalno miješanje 10-ak minuta, izvadite iz tave i stavite na toplo mjesto.
  • 5 Na preostalom ulju pirjajte narezano povrće (papriku, tikvicu i luk), dodajte brokulu, sezamovo ulje, preostali nasjeckani češnjak i pečeni file.

Savjet

Svinjski file stavite u zamrzivač nekoliko sati, a zatim ga narežite na tanje rezance.

Posluživanje

Sve dobro izmiješajte, dodajte soja umak i poslužite uz kuhanu rižu.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 58.83 20 15
Fosfor mg 264.89 33 33
Kalij mg 721.28 19 19
Niacin mg 9.86 70 49
Vitamin C mg 97.83 130 109
Vitamin E mg 11.17 51 51
Vitamin A μg 1034 26 21
Sol g 7.28 0 0
Bjelančevine g 21.01 - -
Vlakna g 3.44 - -
Ugljikohidrati g 12.26 - -
Masti g 26.18 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke