Meni Search

Superwoman

Svinjski file s povrćem

Rezanci s krušnim mrvicama
Bakalar s krumpirom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Odresci s umakom od kupina
Piletina s kozjim sirom
Brudet
Piletina Kiev
Punjena teleća prsa
Sočna pureća rolada
Zlatna piletina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Manastirski đuveč
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Goveđa rebarca sa zeljem
Proljetna janjetina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Sočni pureći ražnjići
Pašticada voli penne a ti mene
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Rebarca s graškom
Mini lazanje
Fish&Chips u tortilji
Riba u škartocu
Hrskavi trokuti
Dip od južnog voća
Kroketi od piletine
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina u aromatičnom omotaču
Teleći odresci u umaku od višanja
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Hrskava pileća krilca
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pureća rolada s mlincima
Meksička party salata
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lignje na šumskom rižotu
Pohani zamotuljci
Rebarca s grilla
Nadjeveni kaneloni u umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Cous-cous s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kaštelanski makaruni
Mini shepherd's pie
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Grill vratina u sendviču
Rižoto s dagnjama
Srneći file na salatu
Špageti mediteraneo
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pileći gulaš
Orada s krumpirom i mladim lukom
Mladi krumpir s ajvarom
Tuna burger
Brancinovo oko
Dječje lazanje
Pileća prsa punjena čvarcima
Teriyaki piletina
Pileći bataci s umakom od luka
Pohani tofu s povrćem
Piletina sa šafranom
Svinjski file s grila
Lignji po gosposki
Pita s muškatnom bundevom i makom
Male teleće pitice
Roštilj s umakom Romesco
Blagdanska rolada
Ramstek s povrćem
Pizza sirni jastučići
Marinirane srdele
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Špageti na kineski način
Mirisna pureća rolada
Bruskete od cvjetače
Brusketa s avokadom
Šampinjoni u palačinki
Kolinjsko zelje s frišketinom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Finska - Juha s lososom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
BBQ cheeseburger
Tjestenina fuži s tartufima
Rižoto s tri vrste gljiva
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Riblji ražnjići
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kuglice od riže i svježeg sira
Bouillabaisse
Piletina s mascarponeom
Kunić na bijelo
Energetske kuglice s kurkumom
Janjetina s medom od kadulje
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Obojeni hamburger
Salata s mljevenim mesom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Bugarska pita od krumpira
Gulaš od oslića i povrća
Svinjski gulaš
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Ljetni ražnjići
Bruskete s povrćem
Ljetni lungić
Velika Britanija - Pastirska pita
Mesne okruglice na ražnjiću
Hrskavo pečeno pile
Brownie s kajenskim paprom
Ramsteak u seksi umaku
Piletina u pivu
Popečci od cvjetače
Kruh od cvjetače s kurkumom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pogača sa sardinom
Slatka patka
Lazanje u tavi
Jabučni krumpirići s cimetom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rižini ravioli s mozzarellom
Odresci u umaku s češnjakom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Janjetina na padelu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Brzo i nepretenciozno: popečeni komadići svinjskog filea združeni s crvenim i zelenim bojama povrća. Prisutan je i azijski moment: sezamovo ulje, prilog u obliku kuhane riže i soja umaka.

Sastojci

300 g svinjskog filea
2 žličice Vegete
3 češnja češnjaka
300 g svježih paprika (crvenih i zelenih)
200 g tikvica
100 g brokule
100 g luka
50 ml suncokretovog ulja
3 žlice sezamova ulja
100 ml soja umaka

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe40 min

  • 1 Svinjski file narežite na tanje rezance i pospite Vegetom.
  • 2 Protisnite dva češnja češnjaka, pa pomiješajte s narezanim fileom.
  • 3 Paprike i tikvice narežite na tanje trakice, a cvjetiće brokule kratko prokuhajte u kipućoj slanoj vodi i ocijedite.
  • 4 Na dijelu suncokretova ulja popecite narezani file. Pecite uz stalno miješanje 10-ak minuta, izvadite iz tave i stavite na toplo mjesto.
  • 5 Na preostalom ulju pirjajte narezano povrće (papriku, tikvicu i luk), dodajte brokulu, sezamovo ulje, preostali nasjeckani češnjak i pečeni file.

Savjet

Svinjski file stavite u zamrzivač nekoliko sati, a zatim ga narežite na tanje rezance.

Posluživanje

Sve dobro izmiješajte, dodajte soja umak i poslužite uz kuhanu rižu.

Nutritivne vrijednosti

Nutrijent Mjerna jedinica Količina Ž RDA (%) M RDA (%)
Magnezij mg 58.83 20 15
Fosfor mg 264.89 33 33
Kalij mg 721.28 19 19
Niacin mg 9.86 70 49
Vitamin C mg 97.83 130 109
Vitamin E mg 11.17 51 51
Vitamin A μg 1034 26 21
Sol g 7.28 0 0
Bjelančevine g 21.01 - -
Vlakna g 3.44 - -
Ugljikohidrati g 12.26 - -
Masti g 26.18 - -

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke