Meni Search

Gladna kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Sočna Wellington pečenka
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slatko twist pile
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pileća prsa iz pećnice
Slasni burger sa slaninom i sirom
Harrisa janjetina s limunom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Špageti s tikvicama
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Hrenovke u panceti
Umak od limete (Molho de limao)
Puretina s jabukom iz pećnice
Mediteranski kruščić s lovorom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Janjetina s medom od kadulje
Velika Britanija - Pastirska pita
Mladi krumpir s ajvarom
Pureći hamburger
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Fino začinjena piletina
Obojeni hamburger
Teleći savici u umaku od grejpa
Skandinavske rolice s cimetom
Juha od gljiva
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Ribarska popara
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Punjena pečenka u vinu
Tuna burger
Patka s mlincima
Pureća rolada s mlincima
Sočna rebarca
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slatki lungić
Pileća krilca s roštilja
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Vratina s roštilja
Pizza sirni jastučići
Kuhano meso s umakom od hrena
Quiche od bundeve, sira i luka
Rebarca s grilla
Biftek rolice
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Medeni teleći kotleti
Kotlovina
Ciganski odrezak
Varivo od kelja i teletine
Nadjeveni kaneloni u umaku
Neobične punjene paprike
Lazanje u tavi
Piletina u aromatičnom omotaču
Slasni BBQ burgeri
Ramsteak u seksi umaku
Macho hamburger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina s nadjevom od ajvara
Janjetina na padelu
Ramstek s povrćem
Piletina u egzotičnom umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Meso u woku na indonezijski način
Sarma sa suhim mesom
Teletina s pirjanim povrćem
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Vegetarijanski čips
Mesna rolada u tijestu
Tortilje pikant
Odresci u umaku s češnjakom
Fish&Chips u tortilji
Svinjski gulaš
Piletina u pivu
Mesne okruglice u umaku
Fino varivo v loncu
Odresci u paketiću
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pašticada s njokima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pikantni gulaš
Govedina s lukom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Povrtni lonac
Odresci s umakom od kupina
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke