Meni Search

Gladna kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Biftek rolice
Tuna burger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Macho hamburger
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Ramstek s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Pizza sirni jastučići
Piletina u egzotičnom umaku
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Teletina s pirjanim povrćem
Pureći hamburger
Pikantni gulaš
Slasni BBQ burgeri
Odresci u paketiću
Glazirana patka s umakom od jabuka
Fish&Chips u tortilji
Kuhano meso s umakom od hrena
Vratina s roštilja
Slatko twist pile
Velika Britanija - Pastirska pita
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Ribarska popara
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Mesna rolada u tijestu
Meso u woku na indonezijski način
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Kotlovina
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Mladi krumpir s ajvarom
Puretina s jabukom iz pećnice
Mediteranski kruščić s lovorom
Sočna rebarca
Rebarca s grilla
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Ramsteak u seksi umaku
Hrenovke u panceti
Kuhana govedina s umakom od hrena
Juha od gljiva
Fino začinjena piletina
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Janjetina na padelu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Neobične punjene paprike
Varivo od kelja i teletine
Odresci s umakom od kupina
Fino varivo v loncu
Quiche od bundeve, sira i luka
Pileća prsa iz pećnice
Teleći savici u umaku od grejpa
Povrtni lonac
Obojeni hamburger
Sočna Wellington pečenka
Pureća rolada s mlincima
Lazanje u tavi
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slasni burger sa slaninom i sirom
Punjena pečenka u vinu
Slatki lungić
Špageti s tikvicama
Harrisa janjetina s limunom
Pileća krilca s roštilja
Odresci u umaku s češnjakom
Ciganski odrezak
Tortilje pikant
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Piletina u aromatičnom omotaču
Mesne okruglice u umaku
Piletina u pivu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pašticada s njokima
Umak od limete (Molho de limao)
Piletina s nadjevom od ajvara
Patka s mlincima
Sarma sa suhim mesom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Svinjski gulaš
Nadjeveni kaneloni u umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Vegetarijanski čips
Medeni teleći kotleti
Govedina s lukom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke