Meni Search

Gladna kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Odresci u umaku s češnjakom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Kuhano meso s umakom od hrena
Mesna rolada u tijestu
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Ramstek s povrćem
Sarma sa suhim mesom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Slasni BBQ burgeri
Pileća prsa iz pećnice
Slatki lungić
Fino varivo v loncu
Juha od gljiva
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Tuna burger
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Sočna rebarca
Sočna Wellington pečenka
Skandinavske rolice s cimetom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Pureći hamburger
Svinjski gulaš
Lazanje u tavi
Pileća krilca s roštilja
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Medeni teleći kotleti
Umak od limete (Molho de limao)
Teleći savici u umaku od grejpa
Janjetina na padelu
Pikantni gulaš
Janjetina s medom od kadulje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Obojeni hamburger
Varivo od kelja i teletine
Fino začinjena piletina
Kotlovina
Mediteranski kruščić s lovorom
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Neobične punjene paprike
Quiche od bundeve, sira i luka
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Harrisa janjetina s limunom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slasni burger sa slaninom i sirom
Odresci u paketiću
Odresci s umakom od kupina
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ciganski odrezak
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Rebarca s grilla
Govedina s lukom
Mladi krumpir s ajvarom
Puretina s jabukom iz pećnice
Meso u woku na indonezijski način
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Teletina s pirjanim povrćem
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Macho hamburger
Punjena pečenka u vinu
Piletina u pivu
Vegetarijanski čips
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Vratina s roštilja
Ramsteak u seksi umaku
Biftek rolice
Hrenovke u panceti
Špageti s tikvicama
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Patka s mlincima
Fish&Chips u tortilji
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina u aromatičnom omotaču
Pizza sirni jastučići
Mesne okruglice u umaku
Pašticada s njokima
Tortilje pikant
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Piletina s nadjevom od ajvara
Pureća rolada s mlincima
Ribarska popara
Slatko twist pile
Povrtni lonac
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina u egzotičnom umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke