Meni Search

Gladna kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Glazirana patka s umakom od jabuka
Fino varivo v loncu
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Slasni burger sa slaninom i sirom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Govedina s lukom
Špageti s tikvicama
Neobične punjene paprike
Pizza sirni jastučići
Pileća krilca s roštilja
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Ciganski odrezak
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Slasni BBQ burgeri
Velika Britanija - Pastirska pita
Hrenovke u panceti
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Kuhano meso s umakom od hrena
Odresci u umaku s češnjakom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Piletina u egzotičnom umaku
Pureći hamburger
Puretina s jabukom iz pećnice
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Teletina s pirjanim povrćem
Svinjski gulaš
Harrisa janjetina s limunom
Pikantni gulaš
Macho hamburger
Punjena pečenka u vinu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lazanje u tavi
Janjetina na padelu
Tortilje pikant
Odresci u paketiću
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Fino začinjena piletina
Vegetarijanski čips
Odresci s umakom od kupina
Piletina s nadjevom od ajvara
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Meso u woku na indonezijski način
Umak od limete (Molho de limao)
Kuhana govedina s umakom od hrena
Tuna burger
Sočna rebarca
Piletina u aromatičnom omotaču
Sarma sa suhim mesom
Piletina u pivu
Mesna rolada u tijestu
Slatko twist pile
Mladi krumpir s ajvarom
Mesne okruglice u umaku
Obojeni hamburger
Pileća prsa iz pećnice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mediteranski kruščić s lovorom
Varivo od kelja i teletine
Povrtni lonac
Janjetina s medom od kadulje
Pureća rolada s mlincima
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Ramsteak u seksi umaku
Patka s mlincima
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sočna Wellington pečenka
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Quiche od bundeve, sira i luka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Juha od gljiva
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Slatki lungić
Biftek rolice
Skandinavske rolice s cimetom
Kotlovina
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Teleći savici u umaku od grejpa
Ramstek s povrćem
Ribarska popara
Pašticada s njokima
Medeni teleći kotleti
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rebarca s grilla
Vratina s roštilja
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke