Meni Search

Gladna kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Macho hamburger
Hrenovke u panceti
Odresci u paketiću
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Ramsteak u seksi umaku
Janjetina na padelu
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Velika Britanija - Pastirska pita
Glazirana patka s umakom od jabuka
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pureća rolada s mlincima
Pizza sirni jastučići
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Slatki lungić
Ribarska popara
Janjetina s medom od kadulje
Lazanje u tavi
Teleći savici u umaku od grejpa
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Fino varivo v loncu
Obojeni hamburger
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mesna rolada u tijestu
Tuna burger
Vratina s roštilja
Fish&Chips u tortilji
Kuhana govedina s umakom od hrena
Fino začinjena piletina
Sarma sa suhim mesom
Pureći hamburger
Tortilje pikant
Piletina u aromatičnom omotaču
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Juha od gljiva
Slasni BBQ burgeri
Piletina u egzotičnom umaku
Slatko twist pile
Punjena pečenka u vinu
Kuhano meso s umakom od hrena
Sočna Wellington pečenka
Pileća prsa iz pećnice
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Umak od limete (Molho de limao)
Špageti s tikvicama
Vegetarijanski čips
Teletina s pirjanim povrćem
Harrisa janjetina s limunom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Piletina u pivu
Medeni teleći kotleti
Quiche od bundeve, sira i luka
Rebarca s grilla
Ciganski odrezak
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pašticada s njokima
Biftek rolice
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Piletina s nadjevom od ajvara
Puretina s jabukom iz pećnice
Mladi krumpir s ajvarom
Slasni burger sa slaninom i sirom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Sočna rebarca
Ramstek s povrćem
Meso u woku na indonezijski način
Povrtni lonac
Pileća krilca s roštilja
Govedina s lukom
Mediteranski kruščić s lovorom
Odresci u umaku s češnjakom
Neobične punjene paprike
Pikantni gulaš
Kotlovina
Patka s mlincima
Skandinavske rolice s cimetom
Odresci s umakom od kupina
Mesne okruglice u umaku
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Svinjski gulaš
Varivo od kelja i teletine
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke