Meni Search

Gladna kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Fino varivo v loncu
Tuna burger
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Obojeni hamburger
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Janjetina s medom od kadulje
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Vratina s roštilja
Fino začinjena piletina
Pašticada s njokima
Slatki lungić
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pileća prsa iz pećnice
Juha od gljiva
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pureća rolada s mlincima
Mesna rolada u tijestu
Slasni BBQ burgeri
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ramsteak u seksi umaku
Lazanje u tavi
Pileća krilca s roštilja
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Glazirana patka s umakom od jabuka
Piletina s nadjevom od ajvara
BBQ svinjska rebarca u foliji
Neobične punjene paprike
Quiche od bundeve, sira i luka
Vegetarijanski čips
Hrenovke u panceti
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Kuhana govedina s umakom od hrena
Slasni burger sa slaninom i sirom
Teleći savici u umaku od grejpa
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Svinjski gulaš
Skandinavske rolice s cimetom
Puretina s jabukom iz pećnice
Ramstek s povrćem
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Sočna Wellington pečenka
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Tortilje pikant
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Kotlovina
Piletina u egzotičnom umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Špageti s tikvicama
Pizza sirni jastučići
Odresci u paketiću
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Varivo od kelja i teletine
Punjena pečenka u vinu
Mediteranski kruščić s lovorom
Slatko twist pile
Piletina u pivu
Velika Britanija - Pastirska pita
Pureći hamburger
Biftek rolice
Odresci s umakom od kupina
Ribarska popara
Patka s mlincima
Sarma sa suhim mesom
Teletina s pirjanim povrćem
Harrisa janjetina s limunom
Mesne okruglice u umaku
Fish&Chips u tortilji
Kuhano meso s umakom od hrena
Umak od limete (Molho de limao)
Macho hamburger
Janjetina na padelu
Pikantni gulaš
Odresci u umaku s češnjakom
Sočna rebarca
Govedina s lukom
Piletina u aromatičnom omotaču
Meso u woku na indonezijski način
Rebarca s grilla
Mladi krumpir s ajvarom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ciganski odrezak
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Medeni teleći kotleti
Povrtni lonac
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke