Meni Search

Gladna kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Pureći hamburger
Govedina s lukom
Piletina u aromatičnom omotaču
Mesna rolada u tijestu
Ramstek s povrćem
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Lazanje u tavi
Kuhano meso s umakom od hrena
Piletina u egzotičnom umaku
Juha od gljiva
Meso u woku na indonezijski način
Pileća prsa iz pećnice
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Sočna rebarca
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Fish&Chips u tortilji
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Umak od limete (Molho de limao)
Ramsteak u seksi umaku
Pikantni gulaš
Fino varivo v loncu
Slasni BBQ burgeri
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Odresci u umaku s češnjakom
Tuna burger
Slasni burger sa slaninom i sirom
Rebarca s grilla
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pileća krilca s roštilja
Slatki lungić
Fino začinjena piletina
Vratina s roštilja
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Vegetarijanski čips
Kotlovina
Punjena pečenka u vinu
Janjetina s medom od kadulje
Varivo od kelja i teletine
Sarma sa suhim mesom
Mesne okruglice u umaku
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski gulaš
Odresci u paketiću
Skandinavske rolice s cimetom
Puretina s jabukom iz pećnice
Harrisa janjetina s limunom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Ribarska popara
Špageti s tikvicama
Janjetina na padelu
Glazirana patka s umakom od jabuka
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Nadjeveni kaneloni u umaku
Biftek rolice
Velika Britanija - Pastirska pita
Macho hamburger
Teletina s pirjanim povrćem
Tortilje pikant
Povrtni lonac
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Odresci s umakom od kupina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Medeni teleći kotleti
Pašticada s njokima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Patka s mlincima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Slatko twist pile
Hrenovke u panceti
Mediteranski kruščić s lovorom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Mladi krumpir s ajvarom
Pizza sirni jastučići
Piletina s nadjevom od ajvara
Ciganski odrezak
Sočna Wellington pečenka
Pureća rolada s mlincima
Neobične punjene paprike
Quiche od bundeve, sira i luka
Obojeni hamburger
Piletina u pivu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke