Meni Search

Ful nabrijan

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Sočna pureća rolada
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Roštilj s umakom Romesco
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Nadjevene lignje
Blagdanska rolada
Grickalica slanutak iz pećnice
Sočna rebarca
Grdobina u pikantnoj šalši
Grdobina s povrćem
Belgija - Salade Liégeoise
Fina pikantna piletina
Manastirski đuveč
Fish&Chips u tortilji
Sočni pureći ražnjići
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Urbana pola
Grill pirjana piletina s roštilja
Fileti lososa u finom umaku
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Salata s mora
Hrskavi trokuti
Kobasica u pivu i pecivu
Piletina sa šafranom
Marinirana piletina s roštilja
Zlatna piletina
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Voćna juha od višanja
Mediteranski špageti
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Irska janjetina
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pašticada s njokima
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Proljetno meso i povrće iz woka
Miješani grill
Umak od limete (Molho de limao)
Dagnje na buzaru
Brusketa s avokadom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kroketi od piletine
Svinjski file s povrćem
Kuhano meso s umakom od hrena
Rolice od blitve
Krem juha od tikvica
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Pečena piletina s limunom
Jabučni krumpirići s cimetom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Grill vratina u sendviču
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Pirjani kunić
Kaštelanski makaruni
Meso s repom
Delikatesna junetina na češki
Vratina sa sezonskim povrćem
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Lignje na šumskom rižotu
Povrtni ražnjići
Rezanci s krušnim mrvicama
Grill povrće na salatu
Uzbudljivi kolač od blitve
Mediteranski kruščić s lovorom
Zabavni kineski ravioli
Kunić na bijelo
Račići na posteljici od povrća
Povrtni lonac
Aromatizirani kruh
Mesne okruglice
Okruglice u umaku od rajčice
Ražnjići od lososa
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći odresci u umaku od višanja
Salata od liganja
Lungić s povrćem
Janjetina na padelu
Ramsteak u seksi umaku
Mesne okruglice na ražnjiću
Čarobna ljetna piletina
Grill oslić u aromatičnoj korici
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Brancinovo oko
Lungić u sendviču
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pizza sirni jastučići
Rajčica s kukuruzom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Sendvič s avokadom
Janjetina s medom od kadulje
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Šampinjoni u palačinki
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Bugarska pita od krumpira
Prežgana juha
Piletina Kiev
Tjestenina fuži s tartufima
Pohani tofu s povrćem
Lagana sarma
Meksička party salata
Ljetni ražnjići
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Vege odresci s marinadom
Pizza s tunom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Fini gulaš od gljiva
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lignje s povrćem i smokvama
Mirisna pečenka
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Zanimljiva salata s kikirikijem
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Proljetna janjetina
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina laganini
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mini lazanje
Riba u bijelom umaku
Popečci od tikvica
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pileći bataci s umakom od luka
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke