Meni Search

Ful nabrijan

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Marinirana piletina s roštilja
Urbana pola
BBQ svinjska rebarca u foliji
Zlatna piletina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Grill vratina u sendviču
Riba u bijelom umaku
Blagdanska rolada
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Proljetno meso i povrće iz woka
Grdobina u pikantnoj šalši
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Fish&Chips u tortilji
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Dagnje na buzaru
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pašticada s njokima
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Nadjeveni kaneloni u umaku
Uzbudljivi kolač od blitve
Janjetina na padelu
Miješani grill
Povrtni lonac
Račići na posteljici od povrća
Zabavni kineski ravioli
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Manastirski đuveč
Brancinovo oko
Mirisna pečenka
Belgija - Salade Liégeoise
Čarobna ljetna piletina
Pizza s tunom
Hrskavi trokuti
Sočna pureća rolada
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Janjetina s medom od kadulje
Grill pirjana piletina s roštilja
Salata od liganja
Lungić u sendviču
Kunić na bijelo
Grill povrće na salatu
Popečci od tikvica
Jabučni krumpirići s cimetom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Svinjski file s povrćem
Mediteranski špageti
Kaštelanski makaruni
Lignje s povrćem i smokvama
Irska janjetina
Grill oslić u aromatičnoj korici
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Prežgana juha
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Okruglice u umaku od rajčice
Teleći odresci u umaku od višanja
Meksička party salata
Meso s repom
Rezanci s krušnim mrvicama
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Piletina laganini
Grdobina s povrćem
Ljetni ražnjići
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Pizza sirni jastučići
Fini gulaš od gljiva
Lagana sarma
Kolinjsko zelje s frišketinom
Proljetna janjetina
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Krem juha od tikvica
Tjestenina fuži s tartufima
Delikatesna junetina na češki
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kroketi od piletine
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Šampinjoni u palačinki
Pileći bataci s umakom od luka
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Grickalica slanutak iz pećnice
Mini lazanje
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Piletina sa šafranom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kobasica u pivu i pecivu
Pečena piletina s limunom
Sočna rebarca
Rolice od blitve
Pirjani kunić
Mesne okruglice na ražnjiću
Teleći savici u umaku od grejpa
Salata s mora
Brusketa s avokadom
Nadjevene lignje
Fina pikantna piletina
Roštilj s umakom Romesco
Lignje na šumskom rižotu
Voćna juha od višanja
Sočni pureći ražnjići
Ražnjići od lososa
Vratina sa sezonskim povrćem
Rajčica s kukuruzom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Bugarska pita od krumpira
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Sendvič s avokadom
Aromatizirani kruh
Vege odresci s marinadom
Lungić s povrćem
Mesne okruglice
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Fileti lososa u finom umaku
Pohani tofu s povrćem
Mediteranski kruščić s lovorom
Povrtni ražnjići
Piletina Kiev
Ramsteak u seksi umaku
Umak od limete (Molho de limao)
Kuhano meso s umakom od hrena
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke