Meni Search

Ful nabrijan

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Miješani grill
Grdobina u pikantnoj šalši
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Salata s mora
Urbana pola
Voćna juha od višanja
Aromatizirani kruh
Krem juha od tikvica
Grill povrće na salatu
Kunić na bijelo
Mediteranski špageti
Marinirana piletina s roštilja
Mediteranski kruščić s lovorom
Fini gulaš od gljiva
Kolinjsko zelje s frišketinom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Proljetna janjetina
Brancinovo oko
Riba u bijelom umaku
Kobasica u pivu i pecivu
Lignje na šumskom rižotu
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Piletina Kiev
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Kuhano meso s umakom od hrena
Prežgana juha
Fina pikantna piletina
Pečena piletina s limunom
Piletina laganini
Meso s repom
Rezanci s krušnim mrvicama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ražnjići od lososa
Mirisna pečenka
Grill oslić u aromatičnoj korici
Pašticada s njokima
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Kaštelanski makaruni
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Janjetina na padelu
Pizza s tunom
Fish&Chips u tortilji
Ramsteak u seksi umaku
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Grill vratina u sendviču
Umak od limete (Molho de limao)
Mesne okruglice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Nadjevene lignje
Lungić u sendviču
Grdobina s povrćem
Povrtni lonac
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Teleći odresci u umaku od višanja
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Blagdanska rolada
Meksička party salata
Pileći bataci s umakom od luka
Bugarska pita od krumpira
Dagnje na buzaru
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Sočna pureća rolada
Manastirski đuveč
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Belgija - Salade Liégeoise
Brusketa s avokadom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Salata od liganja
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Piletina sa šafranom
Račići na posteljici od povrća
Fileti lososa u finom umaku
Zlatna piletina
Lagana sarma
Sočni pureći ražnjići
Pizza sirni jastučići
Uzbudljivi kolač od blitve
Proljetno meso i povrće iz woka
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Jabučni krumpirići s cimetom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Hrskavi trokuti
Tjestenina fuži s tartufima
Mesne okruglice na ražnjiću
Šampinjoni u palačinki
Čarobna ljetna piletina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Vege odresci s marinadom
Zabavni kineski ravioli
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Povrtni ražnjići
Irska janjetina
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Vratina sa sezonskim povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Rolice od blitve
Lungić s povrćem
Okruglice u umaku od rajčice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pirjani kunić
Kroketi od piletine
Grill pirjana piletina s roštilja
Lignje s povrćem i smokvama
Janjetina s medom od kadulje
Rajčica s kukuruzom
Sendvič s avokadom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pohani tofu s povrćem
Grickalica slanutak iz pećnice
Delikatesna junetina na češki
Popečci od tikvica
Ljetni ražnjići
Mini lazanje
Roštilj s umakom Romesco
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Svinjski file s povrćem
Sočna rebarca
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke