Meni Search

Ful nabrijan

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Sočni pureći ražnjići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Salata s mora
Lungić s povrćem
Popečci od tikvica
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Janjetina s medom od kadulje
Prežgana juha
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Kunić na bijelo
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Belgija - Salade Liégeoise
Manastirski đuveč
Mini lazanje
Miješani grill
Rezanci s krušnim mrvicama
Grill povrće na salatu
Ljetni ražnjići
Svinjski file s povrćem
Pizza s tunom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Piletina sa šafranom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Nadjevene lignje
Ramsteak u seksi umaku
Brusketa s avokadom
Teleći odresci u umaku od višanja
Lagana sarma
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Riba u bijelom umaku
Povrtni lonac
Kroketi od piletine
Čarobna ljetna piletina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Krem juha od tikvica
Uzbudljivi kolač od blitve
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Mediteranski kruščić s lovorom
Blagdanska rolada
Pečena piletina s limunom
Šampinjoni u palačinki
Voćna juha od višanja
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pirjani kunić
Fileti lososa u finom umaku
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Proljetno meso i povrće iz woka
Vratina sa sezonskim povrćem
Lungić u sendviču
Cupcakes u pršutu i tikvicama
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Mediteranski špageti
Urbana pola
Teleći savici u umaku od grejpa
Bugarska pita od krumpira
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lignje na šumskom rižotu
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Sočna pureća rolada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kobasica u pivu i pecivu
Salata od liganja
Delikatesna junetina na češki
Pašticada s njokima
Grill vratina u sendviču
Piletina laganini
Povrtni ražnjići
Mirisna pečenka
Fina pikantna piletina
Pileći bataci s umakom od luka
Meso s repom
Rajčica s kukuruzom
Vege odresci s marinadom
Janjetina na padelu
Marinirana piletina s roštilja
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Aromatizirani kruh
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Sendvič s avokadom
Meksička party salata
Kaštelanski makaruni
Grdobina s povrćem
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Hrskavi trokuti
Zlatna piletina
Fini gulaš od gljiva
Zabavni kineski ravioli
Brancinovo oko
Fish&Chips u tortilji
Mesne okruglice
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kuhano meso s umakom od hrena
Račići na posteljici od povrća
Ražnjići od lososa
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Grdobina u pikantnoj šalši
Grill pirjana piletina s roštilja
Piletina Kiev
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lignje s povrćem i smokvama
Grickalica slanutak iz pećnice
Umak od limete (Molho de limao)
Jabučni krumpirići s cimetom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Roštilj s umakom Romesco
Mesne okruglice na ražnjiću
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rolice od blitve
Dagnje na buzaru
Sočna rebarca
Proljetna janjetina
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pohani tofu s povrćem
Pizza sirni jastučići
Zanimljiva salata s kikirikijem
Tjestenina fuži s tartufima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Okruglice u umaku od rajčice
Irska janjetina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke