Meni Search

Ful nabrijan

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Rolice od blitve
Ljetni ražnjići
Hrskavi trokuti
Miješani grill
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ražnjići od lososa
Pečena piletina s limunom
Pileći bataci s umakom od luka
Povrtni lonac
Popečci od tikvica
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pohani tofu s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Belgija - Salade Liégeoise
Vege odresci s marinadom
Pašticada s njokima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Bugarska pita od krumpira
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Fini gulaš od gljiva
Nadjeveni kaneloni u umaku
Čarobna ljetna piletina
Janjetina s medom od kadulje
Rajčica s kukuruzom
Kuhano meso s umakom od hrena
Meso s repom
Zlatna piletina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Meksička party salata
Tjestenina fuži s tartufima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kroketi od piletine
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Fish&Chips u tortilji
Mesne okruglice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Dagnje na buzaru
Lignje na šumskom rižotu
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Grill oslić u aromatičnoj korici
Jabučni krumpirići s cimetom
Mini lazanje
Lungić s povrćem
Sočna rebarca
Irska janjetina
Brusketa s avokadom
Mediteranski špageti
Kaštelanski makaruni
Lungić u sendviču
Okruglice u umaku od rajčice
Šampinjoni u palačinki
Povrtni ražnjići
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Brancinovo oko
Mediteranski kruščić s lovorom
Vratina sa sezonskim povrćem
Salata od liganja
Uzbudljivi kolač od blitve
Manastirski đuveč
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Zabavni kineski ravioli
Roštilj s umakom Romesco
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ramsteak u seksi umaku
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Delikatesna junetina na češki
Teleći savici u umaku od grejpa
Kobasica u pivu i pecivu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Aromatizirani kruh
Krem juha od tikvica
Svinjski file s povrćem
Voćna juha od višanja
Grill pirjana piletina s roštilja
Proljetno meso i povrće iz woka
Sočni pureći ražnjići
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Fina pikantna piletina
Blagdanska rolada
Grill povrće na salatu
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Teleći odresci u umaku od višanja
Grdobina s povrćem
Nadjevene lignje
Piletina Kiev
Umak od limete (Molho de limao)
Lignje s povrćem i smokvama
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Prežgana juha
Piletina laganini
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Račići na posteljici od povrća
Pizza sirni jastučići
Urbana pola
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Zanimljiva salata s kikirikijem
Pirjani kunić
Grickalica slanutak iz pećnice
Fileti lososa u finom umaku
Mesne okruglice na ražnjiću
Grill vratina u sendviču
Mirisna pečenka
Pizza s tunom
Kunić na bijelo
Piletina sa šafranom
Janjetina na padelu
Grdobina u pikantnoj šalši
Salata s mora
Proljetna janjetina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Sendvič s avokadom
Riba u bijelom umaku
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Lagana sarma
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Marinirana piletina s roštilja
Rezanci s krušnim mrvicama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Sočna pureća rolada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke