Meni Search

Ful nabrijan

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Grill vratina u sendviču
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Teleći savici u umaku od grejpa
Pečena piletina s limunom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Jabučni krumpirići s cimetom
Fini gulaš od gljiva
Grill povrće na salatu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Uzbudljivi kolač od blitve
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Pirjani kunić
Mirisna pečenka
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Lungić u sendviču
Mesne okruglice na ražnjiću
Kroketi od piletine
Mini lazanje
Miješani grill
Blagdanska rolada
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Prežgana juha
Proljetno meso i povrće iz woka
Pašticada s njokima
Okruglice u umaku od rajčice
Roštilj s umakom Romesco
Norveška krem juha od ribe i kozica
Zlatna piletina
Manastirski đuveč
Proljetna janjetina
Meso s repom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Hrskavi trokuti
Irska janjetina
Rezanci s krušnim mrvicama
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Urbana pola
Rolice od blitve
Kolinjsko zelje s frišketinom
Marinirana piletina s roštilja
Ramsteak u seksi umaku
Čarobna ljetna piletina
Nadjevene lignje
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Dagnje na buzaru
Fileti lososa u finom umaku
Vratina sa sezonskim povrćem
Povrtni lonac
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kuhano meso s umakom od hrena
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Brancinovo oko
Kunić na bijelo
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Janjetina s medom od kadulje
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Umak od limete (Molho de limao)
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Sočna pureća rolada
Bugarska pita od krumpira
Brusketa s avokadom
Popečci od tikvica
Grickalica slanutak iz pećnice
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Tjestenina fuži s tartufima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Fina pikantna piletina
Rajčica s kukuruzom
Salata od liganja
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina Kiev
Sendvič s avokadom
Povrtni ražnjići
Mediteranski kruščić s lovorom
Krem juha od tikvica
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Lignje s povrćem i smokvama
Piletina laganini
Lungić s povrćem
Pizza s tunom
Fish&Chips u tortilji
Riba u bijelom umaku
Grill oslić u aromatičnoj korici
Aromatizirani kruh
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Teleći odresci u umaku od višanja
Zabavni kineski ravioli
Sočna rebarca
Grill pirjana piletina s roštilja
Belgija - Salade Liégeoise
Račići na posteljici od povrća
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Svinjski file s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ljetni ražnjići
Lagana sarma
Janjetina na padelu
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kobasica u pivu i pecivu
Pileći bataci s umakom od luka
Salata s mora
Pizza sirni jastučići
Kaštelanski makaruni
Sočni pureći ražnjići
Pohani tofu s povrćem
Piletina sa šafranom
Lignje na šumskom rižotu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ražnjići od lososa
Voćna juha od višanja
Mesne okruglice
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Grdobina s povrćem
Meksička party salata
Mediteranski špageti
Šampinjoni u palačinki
BBQ svinjska rebarca u foliji
Vege odresci s marinadom
Grdobina u pikantnoj šalši
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Delikatesna junetina na češki
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke