Meni Search

Ful nabrijana

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Lagana sarma
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rolice od blitve
Ossobuco
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pizza sirni jastučići
Kolinjsko zelje s frišketinom
Janjetina na padelu
Krem juha od tikvica
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pileći bataci s umakom od luka
Rezanci s krušnim mrvicama
Marinirana piletina s roštilja
Hrskava pileća krilca
Jabučni krumpirići s cimetom
Odresci od morskog psa
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Hlebinska i pretepena juha
Mini lazanje
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Martinjska guska s hajdinom kašom
Prežgana juha
Kobasica u pivu i pecivu
Salata s mora
Aromatizirani kruh
Brancinovo oko
Povrtni lonac
Kunić na bijelo
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Pogača sa sardinom
Kroketi od piletine
Riba u bijelom umaku
Fini gulaš od gljiva
Piletina sa šafranom
Janjetina s medom od kadulje
Norveška krem juha od ribe i kozica
Grill povrće na salatu
Kaštelanski makaruni
Roštilj s umakom Romesco
Delikatesna junetina na češki
Blagdanska rolada
Ražnjići od lososa
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Brusketa s avokadom
Piletina Kiev
Mesne okruglice
Pečena piletina s limunom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Čarobna ljetna piletina
Turske pizze
Lignje s povrćem i smokvama
Kuhano meso s umakom od hrena
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pohani tofu s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Okruglice u umaku od rajčice
Voćna juha od višanja
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Salata od liganja
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Umak od limete (Molho de limao)
Meso s repom
Sendvič s avokadom
Viška pogača
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Zlatna piletina
Lignje na šumskom rižotu
Lazanje s lignjama
Fish&Chips u tortilji
Nadjevene lignje
Belgija - Salade Liégeoise
Lignje s manistrom u škartocu
Vege odresci s marinadom
Mini shepherd's pie
Lungić u sendviču
Račići na posteljici od povrća
Sočni pureći ražnjići
Tjestenina fuži s tartufima
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina na kijevski način
Rajčica s kukuruzom
Grill pirjana piletina s roštilja
Mediteranski špageti
Povrtni ražnjići
Hrskavi trokuti
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Zabavni kineski ravioli
Teleći savici u umaku od grejpa
Fileti lososa u finom umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Piletina laganini
Mesne okruglice na ražnjiću
Meksička party salata
Mediteranski kruščić s lovorom
Urbana pola
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Špageti s ribom
Grill vratina u sendviču
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Šampinjoni u palačinki
Popečci od tikvica
Sočna rebarca
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći odresci u umaku od višanja
Miješani grill
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Lungić s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pizza s tunom
Grickalica slanutak iz pećnice
Grdobina s povrćem
Pirjani kunić
Proljetno meso i povrće iz woka
Svinjski file s povrćem
Uzbudljivi kolač od blitve
Fina pikantna piletina
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Manastirski đuveč
Mirisna pečenka
Irska janjetina
Odresci u umaku s češnjakom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Grdobina u pikantnoj šalši
Ljetni ražnjići
Sočna pureća rolada
Bugarska pita od krumpira
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Ramsteak u seksi umaku
Grill oslić u aromatičnoj korici
Proljetna janjetina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke