Meni Search

Ful nabrijana

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Čarobna ljetna piletina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Grickalica slanutak iz pećnice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina sa šafranom
Viška pogača
Piletina laganini
Miješani grill
Kaštelanski makaruni
Belgija - Salade Liégeoise
Lignje s manistrom u škartocu
Salata od liganja
Voćna juha od višanja
Grill povrće na salatu
Rajčica s kukuruzom
Šampinjoni u palačinki
Rolice od blitve
Aromatizirani kruh
Mini lazanje
Riba u bijelom umaku
Špageti s ribom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Ljetni ražnjići
Brusketa s avokadom
Mesne okruglice na ražnjiću
Pileći bataci s umakom od luka
Pogača sa sardinom
Hrskavi trokuti
Kuhano meso s umakom od hrena
Fileti lososa u finom umaku
Fina pikantna piletina
Salata s mora
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Lagana sarma
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Sočni pureći ražnjići
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Račići na posteljici od povrća
Hlebinska i pretepena juha
Martinjska guska s hajdinom kašom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kroketi od piletine
Lignje na šumskom rižotu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Grdobina u pikantnoj šalši
Pirjani kunić
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Kobasica u pivu i pecivu
Krem juha od tikvica
Mediteranski kruščić s lovorom
Blagdanska rolada
Rezanci s krušnim mrvicama
Manastirski đuveč
Sočna pureća rolada
Mesne okruglice
Svinjski file s povrćem
Lungić s povrćem
Pizza sirni jastučići
Tjestenina fuži s tartufima
Irska janjetina
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Urbana pola
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Zabavni kineski ravioli
Lignje s povrćem i smokvama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Prežgana juha
Janjetina na padelu
Proljetno meso i povrće iz woka
Fish&Chips u tortilji
Povrtni lonac
Lazanje s lignjama
Odresci u umaku s češnjakom
Okruglice u umaku od rajčice
Grill oslić u aromatičnoj korici
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Grdobina s povrćem
Mirisna pečenka
Pohani tofu s povrćem
Mini shepherd's pie
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Meksička party salata
Fini gulaš od gljiva
Janjetina s medom od kadulje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Proljetna janjetina
Sendvič s avokadom
Lungić u sendviču
Delikatesna junetina na češki
Pečena piletina s limunom
Ossobuco
BBQ svinjska rebarca u foliji
Zlatna piletina
Vege odresci s marinadom
Odresci od morskog psa
Grill vratina u sendviču
Bugarska pita od krumpira
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Teleći odresci u umaku od višanja
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Uzbudljivi kolač od blitve
Meso s repom
Popečci od tikvica
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Povrtni ražnjići
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Hrskava pileća krilca
Mediteranski špageti
Sočna rebarca
Grill pirjana piletina s roštilja
Nadjevene lignje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina Kiev
Teleći savici u umaku od grejpa
Kunić na bijelo
Ražnjići od lososa
Brancinovo oko
Pizza s tunom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Turske pizze
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Umak od limete (Molho de limao)
Ramsteak u seksi umaku
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina na kijevski način
Marinirana piletina s roštilja
Roštilj s umakom Romesco
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke