Meni Search

Ful nabrijana

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Kobasica u pivu i pecivu
Pizza s tunom
Mediteranski kruščić s lovorom
Sočna rebarca
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Brusketa s avokadom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Lungić s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rolice od blitve
Irska janjetina
Delikatesna junetina na češki
Kunić na bijelo
Okruglice u umaku od rajčice
Piletina na kijevski način
Grill pirjana piletina s roštilja
Viška pogača
Meso s repom
Povrtni lonac
Salata od liganja
Svinjski file s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Umak od limete (Molho de limao)
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Nadjevene lignje
Tjestenina fuži s tartufima
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Mini shepherd's pie
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Uzbudljivi kolač od blitve
Lungić u sendviču
Lignje s manistrom u škartocu
Vege odresci s marinadom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Lazanje s lignjama
Hrskava pileća krilca
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zabavni kineski ravioli
Janjetina na padelu
Grill vratina u sendviču
Bugarska pita od krumpira
Mediteranski špageti
Teleći savici u umaku od grejpa
Janjetina s medom od kadulje
Turske pizze
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Popečci od tikvica
Šampinjoni u palačinki
Pečena piletina s limunom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Sendvič s avokadom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Proljetna janjetina
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Riba u bijelom umaku
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Ramsteak u seksi umaku
Meksička party salata
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Lagana sarma
Blagdanska rolada
Ossobuco
Pogača sa sardinom
Odresci u umaku s češnjakom
Krem juha od tikvica
Mirisna pečenka
Kroketi od piletine
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pohani tofu s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Mesne okruglice
Piletina Kiev
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pizza sirni jastučići
Odresci od morskog psa
Sočni pureći ražnjići
Nadjeveni kaneloni u umaku
Belgija - Salade Liégeoise
Martinjska guska s hajdinom kašom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina sa šafranom
Roštilj s umakom Romesco
Čarobna ljetna piletina
Jabučni krumpirići s cimetom
Salata s mora
Hlebinska i pretepena juha
Ražnjići od lososa
Miješani grill
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pirjani kunić
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Grdobina s povrćem
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Račići na posteljici od povrća
Mini lazanje
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Marinirana piletina s roštilja
Rezanci s krušnim mrvicama
Kaštelanski makaruni
Prežgana juha
Povrtni ražnjići
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Urbana pola
Grill povrće na salatu
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Voćna juha od višanja
Fini gulaš od gljiva
Fileti lososa u finom umaku
Manastirski đuveč
Grdobina u pikantnoj šalši
Proljetno meso i povrće iz woka
Piletina laganini
Fina pikantna piletina
Ljetni ražnjići
Lignje s povrćem i smokvama
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Sočna pureća rolada
Špageti s ribom
Lignje na šumskom rižotu
Brancinovo oko
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kuhano meso s umakom od hrena
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pileći bataci s umakom od luka
Rajčica s kukuruzom
Zlatna piletina
Aromatizirani kruh
Hrskavi trokuti
Grickalica slanutak iz pećnice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke