Meni Search

Ful nabrijana

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Odresci u umaku s češnjakom
Grill vratina u sendviču
Piletina na kijevski način
Račići na posteljici od povrća
BBQ svinjska rebarca u foliji
Grickalica slanutak iz pećnice
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Sendvič s avokadom
Špageti s ribom
Šampinjoni u palačinki
Meksička party salata
Kuhano meso s umakom od hrena
Fileti lososa u finom umaku
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Odresci od morskog psa
Mini shepherd's pie
Irska janjetina
Rezanci s krušnim mrvicama
Sočni pureći ražnjići
Piletina laganini
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Grdobina s povrćem
Zlatna piletina
Okruglice u umaku od rajčice
Pizza s tunom
Meso s repom
Lignje s manistrom u škartocu
Martinjska guska s hajdinom kašom
Viška pogača
Grdobina u pikantnoj šalši
Brancinovo oko
Krem juha od tikvica
Umak od limete (Molho de limao)
Blagdanska rolada
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Salata s mora
Mediteranski špageti
Mesne okruglice
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mesne okruglice na ražnjiću
Jabučni krumpirići s cimetom
Marinirana piletina s roštilja
Voćna juha od višanja
Kunić na bijelo
Bugarska pita od krumpira
Grill povrće na salatu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Grill pirjana piletina s roštilja
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Popečci od tikvica
Fini gulaš od gljiva
Lagana sarma
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Lungić s povrćem
Pizza sirni jastučići
Lungić u sendviču
Povrtni ražnjići
Ossobuco
Pileći bataci s umakom od luka
Čarobna ljetna piletina
Turske pizze
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kroketi od piletine
Lignje na šumskom rižotu
Hrskavi trokuti
Norveška krem juha od ribe i kozica
Janjetina s medom od kadulje
Sočna rebarca
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Zabavni kineski ravioli
Pohani tofu s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Grill oslić u aromatičnoj korici
Teleći odresci u umaku od višanja
Manastirski đuveč
Lignje s povrćem i smokvama
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rolice od blitve
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pogača sa sardinom
Belgija - Salade Liégeoise
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Riba u bijelom umaku
Ražnjići od lososa
Roštilj s umakom Romesco
Delikatesna junetina na češki
Pečena piletina s limunom
Hlebinska i pretepena juha
Salata od liganja
Piletina sa šafranom
Kaštelanski makaruni
Aromatizirani kruh
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Fish&Chips u tortilji
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Uzbudljivi kolač od blitve
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Povrtni lonac
Mini lazanje
Kolinjsko zelje s frišketinom
Vege odresci s marinadom
Prežgana juha
Janjetina na padelu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Brusketa s avokadom
Sočna pureća rolada
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Teleći savici u umaku od grejpa
Ljetni ražnjići
Fina pikantna piletina
Tjestenina fuži s tartufima
Ramsteak u seksi umaku
Mirisna pečenka
Lazanje s lignjama
Mediteranski kruščić s lovorom
Proljetna janjetina
Nadjevene lignje
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Proljetno meso i povrće iz woka
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina Kiev
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Kobasica u pivu i pecivu
Hrskava pileća krilca
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Urbana pola
Rajčica s kukuruzom
Svinjski file s povrćem
Pirjani kunić
Miješani grill
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke