- Naslovnica
- MOOD FOOD
- Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Čarobna ljetna piletina

Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način

Grickalica slanutak iz pećnice

Rumunjska - Tochitura s mamaligom

Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima

Slana pita s povrćem i hamburgerom

Piletina sa šafranom

Viška pogača

Piletina laganini

Miješani grill

Kaštelanski makaruni

Belgija - Salade Liégeoise

Lignje s manistrom u škartocu

Salata od liganja

Voćna juha od višanja

Grill povrće na salatu

Rajčica s kukuruzom

Šampinjoni u palačinki

Rolice od blitve

Aromatizirani kruh

Mini lazanje

Riba u bijelom umaku

Špageti s ribom

Nadjeveni kaneloni u umaku

Jabučni krumpirići s cimetom

Ljetni ražnjići

Brusketa s avokadom

Mesne okruglice na ražnjiću

Pileći bataci s umakom od luka

Pogača sa sardinom

Hrskavi trokuti

Kuhano meso s umakom od hrena

Fileti lososa u finom umaku

Fina pikantna piletina

Salata s mora

Svinjski file i punjeni šampinjoni

Lagana sarma

Govedina s pireom i umakom od rajčice

Sočni pureći ražnjići

Portugal - Svinjski file na alentejo način

Račići na posteljici od povrća

Hlebinska i pretepena juha

Martinjska guska s hajdinom kašom

Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu

Zapečeni kotleti od lososa s narančom

Kroketi od piletine

Lignje na šumskom rižotu

Švedska - Klasične švedske mesne okruglice

Grdobina u pikantnoj šalši

Pirjani kunić

Cupcakes u pršutu i tikvicama

Popečci od poriluka, mrkve i krumpira

Kobasica u pivu i pecivu

Krem juha od tikvica

Mediteranski kruščić s lovorom

Blagdanska rolada

Rezanci s krušnim mrvicama

Manastirski đuveč

Sočna pureća rolada

Mesne okruglice

Svinjski file s povrćem

Lungić s povrćem

Pizza sirni jastučići

Tjestenina fuži s tartufima

Irska janjetina

Zapečeni kruh s mljevenim mesom

Urbana pola

Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama

Zabavni kineski ravioli

Lignje s povrćem i smokvama

Odresci nadjeveni sirom i orasima

Prežgana juha

Janjetina na padelu

Proljetno meso i povrće iz woka

Fish&Chips u tortilji

Povrtni lonac

Lazanje s lignjama

Odresci u umaku s češnjakom

Okruglice u umaku od rajčice

Grill oslić u aromatičnoj korici

Jednostavni bolognese umak sa špagetima

Grdobina s povrćem

Mirisna pečenka

Pohani tofu s povrćem

Mini shepherd's pie

Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku

Meksička party salata

Fini gulaš od gljiva

Janjetina s medom od kadulje

Litavske okruglice s mesnim nadjevom

Proljetna janjetina

Sendvič s avokadom

Lungić u sendviču

Delikatesna junetina na češki

Pečena piletina s limunom

Ossobuco

BBQ svinjska rebarca u foliji

Zlatna piletina

Vege odresci s marinadom

Odresci od morskog psa

Grill vratina u sendviču

Bugarska pita od krumpira

Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu

Teleći odresci u umaku od višanja

Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom

Uzbudljivi kolač od blitve

Meso s repom

Popečci od tikvica

Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa

Pikantna piletina s azijskim zeljem

Povrtni ražnjići

Austrija - Rostbraten a la Esterhazy

Hrskava pileća krilca

Mediteranski špageti

Sočna rebarca

Grill pirjana piletina s roštilja

Nadjevene lignje

Ramstek u vrhnju s pireom na irski

Piletina Kiev

Teleći savici u umaku od grejpa

Kunić na bijelo

Ražnjići od lososa

Brancinovo oko

Pizza s tunom

Začinjena piletina s tikvom i povrćem

Turske pizze

Norveška krem juha od ribe i kozica

Teletina s cous-cousom iz pećnice

Teleći odresci s punjenim šampinjonima

Waterzooi s piletinom na gantoaški način

Ražnjići od svinjetine s koprivom

Umak od limete (Molho de limao)

Ramsteak u seksi umaku

Kolinjsko zelje s frišketinom

Piletina na kijevski način

Marinirana piletina s roštilja

Roštilj s umakom Romesco
Još recepata vezanih uz ovaj mood
Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.
Sastojci
- 1 kg svinjskih kotleta
- 1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
- 6 žlica ulja
- Pire od bundeve:
- 600 g bundeve
- 2 češnja češnjaka
- 1 žlica maslinova ulja
Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu
Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!
Jednostavno 6 osobe30 min
- 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
- 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
- 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
- 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.
Savjet
Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?