Meni Search

Ful nabrijana

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Grdobina s povrćem
Sočna rebarca
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Kobasica u pivu i pecivu
Hlebinska i pretepena juha
Riba u bijelom umaku
Popečci od tikvica
Hrskavi trokuti
Mini shepherd's pie
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Grill oslić u aromatičnoj korici
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Rolice od blitve
Kroketi od piletine
Mesne okruglice
Ljetni ražnjići
Grickalica slanutak iz pećnice
Norveška krem juha od ribe i kozica
Tjestenina fuži s tartufima
Marinirana piletina s roštilja
Kuhano meso s umakom od hrena
Brancinovo oko
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Fini gulaš od gljiva
Meso s repom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Viška pogača
Kaštelanski makaruni
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Vege odresci s marinadom
Miješani grill
Piletina laganini
Blagdanska rolada
Ossobuco
Pirjani kunić
Hrskava pileća krilca
Proljetna janjetina
Ramsteak u seksi umaku
Delikatesna junetina na češki
Sočni pureći ražnjići
Mini lazanje
Pogača sa sardinom
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Teleći savici u umaku od grejpa
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pileći bataci s umakom od luka
Ražnjići od lososa
Odresci od morskog psa
Povrtni lonac
Nadjeveni kaneloni u umaku
Bugarska pita od krumpira
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Lignje na šumskom rižotu
Rajčica s kukuruzom
Fina pikantna piletina
Prežgana juha
Piletina na kijevski način
Mesne okruglice na ražnjiću
Pohani tofu s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pizza sirni jastučići
Špageti s ribom
Lazanje s lignjama
Belgija - Salade Liégeoise
Teleći odresci u umaku od višanja
Zlatna piletina
Lignje s povrćem i smokvama
Turske pizze
Grill povrće na salatu
Krem juha od tikvica
BBQ svinjska rebarca u foliji
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Janjetina na padelu
Brusketa s avokadom
Odresci u umaku s češnjakom
Irska janjetina
Lungić u sendviču
Pečena piletina s limunom
Jabučni krumpirići s cimetom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Lungić s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Kolinjsko zelje s frišketinom
Janjetina s medom od kadulje
Rezanci s krušnim mrvicama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Aromatizirani kruh
Martinjska guska s hajdinom kašom
Uzbudljivi kolač od blitve
Račići na posteljici od povrća
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Okruglice u umaku od rajčice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Grill pirjana piletina s roštilja
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Sočna pureća rolada
Čarobna ljetna piletina
Fish&Chips u tortilji
Piletina sa šafranom
Piletina Kiev
Proljetno meso i povrće iz woka
Umak od limete (Molho de limao)
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Svinjski file s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Grill vratina u sendviču
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Mediteranski kruščić s lovorom
Mirisna pečenka
Šampinjoni u palačinki
Povrtni ražnjići
Salata od liganja
Meksička party salata
Lignje s manistrom u škartocu
Nadjevene lignje
Kunić na bijelo
Fileti lososa u finom umaku
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Sendvič s avokadom
Lagana sarma
Voćna juha od višanja
Grdobina u pikantnoj šalši
Mediteranski špageti
Salata s mora
Zabavni kineski ravioli
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Pizza s tunom
Urbana pola
Manastirski đuveč
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke