Meni Search

Ful nabrijana

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Mini lazanje
Piletina laganini
Rajčica s kukuruzom
Pohani tofu s povrćem
Okruglice u umaku od rajčice
Pirjani kunić
Miješani grill
Grill oslić u aromatičnoj korici
Lignje na šumskom rižotu
Piletina sa šafranom
Šampinjoni u palačinki
Ossobuco
Odresci u umaku s češnjakom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Grill vratina u sendviču
Prežgana juha
Ražnjići od lososa
Kobasica u pivu i pecivu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Fina pikantna piletina
Pileći bataci s umakom od luka
Nadjeveni kaneloni u umaku
Špageti s ribom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mini shepherd's pie
Kaštelanski makaruni
Proljetno meso i povrće iz woka
Lignje s povrćem i smokvama
Delikatesna junetina na češki
Ramsteak u seksi umaku
Povrtni lonac
Piletina Kiev
Pogača sa sardinom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Aromatizirani kruh
Salata od liganja
Račići na posteljici od povrća
Hrskavi trokuti
Teleći odresci u umaku od višanja
Proljetna janjetina
Teleći savici u umaku od grejpa
Fileti lososa u finom umaku
Lagana sarma
Meso s repom
Belgija - Salade Liégeoise
Sendvič s avokadom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Zlatna piletina
Marinirana piletina s roštilja
Umak od limete (Molho de limao)
Blagdanska rolada
Lazanje s lignjama
Turske pizze
Sočna pureća rolada
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Kuhano meso s umakom od hrena
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Grickalica slanutak iz pećnice
Hrskava pileća krilca
Grill pirjana piletina s roštilja
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Norveška krem juha od ribe i kozica
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Janjetina s medom od kadulje
Rezanci s krušnim mrvicama
Kroketi od piletine
Salata s mora
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Sočni pureći ražnjići
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Povrtni ražnjići
Krem juha od tikvica
Urbana pola
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Fish&Chips u tortilji
Martinjska guska s hajdinom kašom
Piletina na kijevski način
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Uzbudljivi kolač od blitve
Lignje s manistrom u škartocu
Grdobina s povrćem
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Rolice od blitve
Pizza sirni jastučići
Bugarska pita od krumpira
Hlebinska i pretepena juha
Voćna juha od višanja
Sočna rebarca
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mesne okruglice
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Kunić na bijelo
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mirisna pečenka
Meksička party salata
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Lungić u sendviču
Ljetni ražnjići
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Zabavni kineski ravioli
Svinjski file s povrćem
Pečena piletina s limunom
Mediteranski špageti
Fini gulaš od gljiva
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Mesne okruglice na ražnjiću
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Lungić s povrćem
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Irska janjetina
Jabučni krumpirići s cimetom
Mediteranski kruščić s lovorom
Brusketa s avokadom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Viška pogača
Manastirski đuveč
Riba u bijelom umaku
Janjetina na padelu
Čarobna ljetna piletina
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Popečci od tikvica
Brancinovo oko
Tjestenina fuži s tartufima
Nadjevene lignje
Vege odresci s marinadom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Grdobina u pikantnoj šalši
Roštilj s umakom Romesco
Pizza s tunom
Grill povrće na salatu
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Odresci od morskog psa
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke