- Naslovnica
- MOOD FOOD
- Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Kobasica u pivu i pecivu

Pizza s tunom

Mediteranski kruščić s lovorom

Sočna rebarca

Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku

Brusketa s avokadom

Grill oslić u aromatičnoj korici

Lungić s povrćem

Slana pita s povrćem i hamburgerom

Kolinjsko zelje s frišketinom

Rolice od blitve

Irska janjetina

Delikatesna junetina na češki

Kunić na bijelo

Okruglice u umaku od rajčice

Piletina na kijevski način

Grill pirjana piletina s roštilja

Viška pogača

Meso s repom

Povrtni lonac

Salata od liganja

Svinjski file s povrćem

Mesne okruglice na ražnjiću

Umak od limete (Molho de limao)

Rumunjska - Tochitura s mamaligom

Nadjevene lignje

Tjestenina fuži s tartufima

Začinjena piletina s tikvom i povrćem

Teleći odresci u umaku od višanja

Mini shepherd's pie

Zapečeni kotleti od lososa s narančom

Uzbudljivi kolač od blitve

Lungić u sendviču

Lignje s manistrom u škartocu

Vege odresci s marinadom

Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu

Teletina s cous-cousom iz pećnice

Lazanje s lignjama

Hrskava pileća krilca

Litavske okruglice s mesnim nadjevom

Zabavni kineski ravioli

Janjetina na padelu

Grill vratina u sendviču

Bugarska pita od krumpira

Mediteranski špageti

Teleći savici u umaku od grejpa

Janjetina s medom od kadulje

Turske pizze

Zapečeni kruh s mljevenim mesom

Popečci od tikvica

Šampinjoni u palačinki

Pečena piletina s limunom

Norveška krem juha od ribe i kozica

Sendvič s avokadom

Cupcakes u pršutu i tikvicama

Proljetna janjetina

Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama

Riba u bijelom umaku

Pikantna piletina s azijskim zeljem

Ramsteak u seksi umaku

Meksička party salata

Govedina s pireom i umakom od rajčice

Lagana sarma

Blagdanska rolada

Ossobuco

Pogača sa sardinom

Odresci u umaku s češnjakom

Krem juha od tikvica

Mirisna pečenka

Kroketi od piletine

Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima

Ramstek u vrhnju s pireom na irski

BBQ svinjska rebarca u foliji

Teleći odresci s punjenim šampinjonima

Pohani tofu s povrćem

Fish&Chips u tortilji

Mesne okruglice

Piletina Kiev

Popečci od poriluka, mrkve i krumpira

Portugal - Svinjski file na alentejo način

Pizza sirni jastučići

Odresci od morskog psa

Sočni pureći ražnjići

Nadjeveni kaneloni u umaku

Belgija - Salade Liégeoise

Martinjska guska s hajdinom kašom

Austrija - Rostbraten a la Esterhazy

Piletina sa šafranom

Roštilj s umakom Romesco

Čarobna ljetna piletina

Jabučni krumpirići s cimetom

Salata s mora

Hlebinska i pretepena juha

Ražnjići od lososa

Miješani grill

Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu

Pirjani kunić

Waterzooi s piletinom na gantoaški način

Grdobina s povrćem

Jednostavni bolognese umak sa špagetima

Račići na posteljici od povrća

Mini lazanje

Odresci nadjeveni sirom i orasima

Marinirana piletina s roštilja

Rezanci s krušnim mrvicama

Kaštelanski makaruni

Prežgana juha

Povrtni ražnjići

Svinjski file i punjeni šampinjoni

Urbana pola

Grill povrće na salatu

Ražnjići od svinjetine s koprivom

Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa

Voćna juha od višanja

Fini gulaš od gljiva

Fileti lososa u finom umaku

Manastirski đuveč

Grdobina u pikantnoj šalši

Proljetno meso i povrće iz woka

Piletina laganini

Fina pikantna piletina

Ljetni ražnjići

Lignje s povrćem i smokvama

Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način

Sočna pureća rolada

Špageti s ribom

Lignje na šumskom rižotu

Brancinovo oko

Švedska - Klasične švedske mesne okruglice

Kuhano meso s umakom od hrena

Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom

Pileći bataci s umakom od luka

Rajčica s kukuruzom

Zlatna piletina

Aromatizirani kruh

Hrskavi trokuti

Grickalica slanutak iz pećnice
Još recepata vezanih uz ovaj mood
Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.
Sastojci
- 1 kg svinjskih kotleta
- 1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
- 6 žlica ulja
- Pire od bundeve:
- 600 g bundeve
- 2 češnja češnjaka
- 1 žlica maslinova ulja
Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu
Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!
Jednostavno 6 osobe30 min
- 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
- 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
- 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
- 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.
Savjet
Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.
KOJI SI TIP ZIMSKE OSOBE?