Meni Search

Ful nabrijana

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Račići na posteljici od povrća
Voćna juha od višanja
Fina pikantna piletina
Irska janjetina
Vege odresci s marinadom
Jabučni krumpirići s cimetom
Pileći bataci s umakom od luka
Norveška krem juha od ribe i kozica
Povrtni ražnjići
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Odresci u umaku s češnjakom
Lignje na šumskom rižotu
Ossobuco
Ljetni ražnjići
Teleći odresci u umaku od višanja
Belgija - Salade Liégeoise
Lazanje s lignjama
Pirjani kunić
Marinirana piletina s roštilja
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Lagana sarma
Pizza s tunom
Rezanci s krušnim mrvicama
Roštilj s umakom Romesco
Piletina na kijevski način
Mirisna pečenka
Proljetna janjetina
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Okruglice u umaku od rajčice
Salata od liganja
Sočna rebarca
Šampinjoni u palačinki
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Fini gulaš od gljiva
Grill oslić u aromatičnoj korici
Fileti lososa u finom umaku
Popečci od tikvica
Kaštelanski makaruni
Mediteranski kruščić s lovorom
Grdobina u pikantnoj šalši
Brancinovo oko
Pohani tofu s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Hrskavi trokuti
Mini shepherd's pie
Ražnjići od lososa
Piletina sa šafranom
Fish&Chips u tortilji
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Pečena piletina s limunom
Zabavni kineski ravioli
Krem juha od tikvica
Mediteranski špageti
Sočna pureća rolada
Miješani grill
Martinjska guska s hajdinom kašom
Grill pirjana piletina s roštilja
Sočni pureći ražnjići
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Hrskava pileća krilca
Umak od limete (Molho de limao)
Mesne okruglice na ražnjiću
Odresci od morskog psa
Ramsteak u seksi umaku
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Bugarska pita od krumpira
Delikatesna junetina na češki
Sendvič s avokadom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Turske pizze
Lungić s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Kunić na bijelo
Grickalica slanutak iz pećnice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lungić u sendviču
Pizza sirni jastučići
Salata s mora
Lignje s povrćem i smokvama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Rajčica s kukuruzom
Hlebinska i pretepena juha
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Tjestenina fuži s tartufima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lignje s manistrom u škartocu
Brusketa s avokadom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Piletina laganini
Nadjevene lignje
Proljetno meso i povrće iz woka
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Kobasica u pivu i pecivu
Prežgana juha
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Urbana pola
Mini lazanje
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Povrtni lonac
Meso s repom
Pogača sa sardinom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Manastirski đuveč
Kroketi od piletine
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Janjetina s medom od kadulje
Čarobna ljetna piletina
Svinjski file s povrćem
Uzbudljivi kolač od blitve
Meksička party salata
Viška pogača
Janjetina na padelu
Riba u bijelom umaku
Kuhano meso s umakom od hrena
Blagdanska rolada
Rolice od blitve
Aromatizirani kruh
Špageti s ribom
Mesne okruglice
Grill vratina u sendviču
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Piletina Kiev
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Grill povrće na salatu
Grdobina s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Zlatna piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke