Meni Search

Ful nabrijana

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Miješani grill
Fish&Chips u tortilji
Vege odresci s marinadom
Mini shepherd's pie
Mesne okruglice na ražnjiću
Irska janjetina
Grdobina s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Fina pikantna piletina
Zabavni kineski ravioli
Račići na posteljici od povrća
Pogača sa sardinom
Ljetni ražnjići
Odresci u umaku s češnjakom
Lignje na šumskom rižotu
Čarobna ljetna piletina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rolice od blitve
Piletina Kiev
Fini gulaš od gljiva
Rezanci s krušnim mrvicama
Ražnjići od lososa
Prežgana juha
Meksička party salata
Povrtni ražnjići
Hlebinska i pretepena juha
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Teleći savici u umaku od grejpa
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Meso s repom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Uzbudljivi kolač od blitve
Piletina laganini
Pohani tofu s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rajčica s kukuruzom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lazanje s lignjama
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Brancinovo oko
Piletina na kijevski način
Zlatna piletina
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Voćna juha od višanja
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Bugarska pita od krumpira
Lungić u sendviču
Martinjska guska s hajdinom kašom
Sočni pureći ražnjići
Brusketa s avokadom
Lagana sarma
Grill vratina u sendviču
Janjetina s medom od kadulje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Roštilj s umakom Romesco
Norveška krem juha od ribe i kozica
Sendvič s avokadom
Urbana pola
Kobasica u pivu i pecivu
Kuhano meso s umakom od hrena
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Riba u bijelom umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Šampinjoni u palačinki
Grill pirjana piletina s roštilja
Mini lazanje
Špageti s ribom
Kaštelanski makaruni
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Popečci od tikvica
Pileći bataci s umakom od luka
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Pirjani kunić
Povrtni lonac
Grdobina u pikantnoj šalši
Delikatesna junetina na češki
Kroketi od piletine
Svinjski file s povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pizza s tunom
Belgija - Salade Liégeoise
Lungić s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Grill povrće na salatu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Grickalica slanutak iz pećnice
Proljetno meso i povrće iz woka
Fileti lososa u finom umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Aromatizirani kruh
Ossobuco
Kunić na bijelo
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Lignje s manistrom u škartocu
Nadjevene lignje
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Hrskavi trokuti
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Sočna rebarca
Okruglice u umaku od rajčice
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Turske pizze
Salata od liganja
Sočna pureća rolada
Salata s mora
Mediteranski špageti
Viška pogača
Krem juha od tikvica
Jabučni krumpirići s cimetom
Odresci od morskog psa
Janjetina na padelu
Mediteranski kruščić s lovorom
Pečena piletina s limunom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Teleći odresci u umaku od višanja
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Lignje s povrćem i smokvama
Mesne okruglice
Umak od limete (Molho de limao)
Marinirana piletina s roštilja
Blagdanska rolada
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina sa šafranom
Pizza sirni jastučići
Hrskava pileća krilca
Mirisna pečenka
Proljetna janjetina
Manastirski đuveč
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke