Meni Search

Gladan kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Skandinavske rolice s cimetom
Varivo od kelja i teletine
Pureća rolada s mlincima
Ciganski odrezak
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kuhano meso s umakom od hrena
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Govedina s lukom
Biftek rolice
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pileća prsa iz pećnice
Piletina u pivu
Slatko twist pile
Ramstek s povrćem
Pikantni gulaš
Medeni teleći kotleti
Kuhana govedina s umakom od hrena
Vratina s roštilja
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pizza sirni jastučići
Tortilje pikant
Lazanje u tavi
Umak od limete (Molho de limao)
Patka s mlincima
Punjena pečenka u vinu
Španjolski migas s bundevom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Slasni burger sa slaninom i sirom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Macho hamburger
Meso u woku na indonezijski način
Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski file i punjeni šampinjoni
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina s bižima
Mesna rolada u tijestu
Sarma sa suhim mesom
Svinjski medaljoni s kestenima
Mladi krumpir s ajvarom
Fino varivo v loncu
Ramsteak u seksi umaku
Mesne okruglice u umaku
Janjetina na padelu
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Odresci u paketiću
Odresci u umaku s češnjakom
Harrisa janjetina s limunom
Polpete od oslića
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Hrenovke u panceti
Obojeni hamburger
Piletina s nadjevom od ajvara
Gorički povrtni lonac
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Sočna rebarca
Tuna burger
Slatki lungić
Rebarca s grilla
Pašticada s njokima
Pureći hamburger
Punjeni kelj s plodovima mora
Pileća prsa s crnim tartufom
Krumpiri u kaputiću od pancete
Janjetina s medom od kadulje
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Kotlovina
Quiche od bundeve, sira i luka
Piletina u aromatičnom omotaču
Teletina s pirjanim povrćem
Vegetarijanski čips
Puretina s jabukom iz pećnice
Sočna Wellington pečenka
Pileća prsa punjena čvarcima
Špageti s tikvicama
Velika Britanija - Pastirska pita
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Slasni BBQ burgeri
Miješani grill
Glazirana patka s umakom od jabuka
Mediteranski kruščić s lovorom
Pileća krilca s roštilja
Fino začinjena piletina
Svinjski gulaš
Neobične punjene paprike
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Piletina u egzotičnom umaku
Fish&Chips u tortilji
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci s umakom od kupina
Svinjski kotleti s povrćem
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Povrtni lonac
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke