Meni Search

Gladan kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Punjeni kelj s plodovima mora
Hrenovke u panceti
Tortilje pikant
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Gorički povrtni lonac
Slasni BBQ burgeri
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pureća rolada s mlincima
Pileća prsa punjena čvarcima
Harrisa janjetina s limunom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Ciganski odrezak
Kuhano meso s umakom od hrena
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Fino varivo v loncu
Meso u woku na indonezijski način
Vegetarijanski čips
Piletina u pivu
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Medeni teleći kotleti
Janjetina na padelu
Ramstek s povrćem
Slatko twist pile
Govedina s lukom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Sarma sa suhim mesom
Biftek rolice
Slasni burger sa slaninom i sirom
Slatki lungić
Svinjski medaljoni s kestenima
Španjolski migas s bundevom
Puretina s jabukom iz pećnice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Varivo od kelja i teletine
Fino začinjena piletina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mladi krumpir s ajvarom
Quiche od bundeve, sira i luka
Fish&Chips u tortilji
Pileća prsa s crnim tartufom
Piletina s nadjevom od ajvara
Janjetina s bižima
Pikantni gulaš
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Krumpiri u kaputiću od pancete
Ramsteak u seksi umaku
Macho hamburger
Teletina s pirjanim povrćem
Pileća prsa iz pećnice
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Lazanje u tavi
Kotlovina
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Špageti s tikvicama
Obojeni hamburger
Patka s mlincima
Janjetina s medom od kadulje
Povrtni lonac
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Miješani grill
Svinjski kotleti s povrćem
Pizza sirni jastučići
Mesna rolada u tijestu
Punjena pečenka u vinu
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Mediteranski kruščić s lovorom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Vratina s roštilja
Mesne okruglice u umaku
Pureći hamburger
Pašticada s njokima
Skandinavske rolice s cimetom
Teleći savici u umaku od grejpa
Velika Britanija - Pastirska pita
Polpete od oslića
Rebarca s grilla
Odresci s umakom od kupina
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina u aromatičnom omotaču
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Umak od limete (Molho de limao)
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Piletina u egzotičnom umaku
Tuna burger
Sočna rebarca
Svinjski gulaš
Sočna Wellington pečenka
Pileća krilca s roštilja
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Neobične punjene paprike
Odresci u paketiću
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke