Meni Search

Gladan kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Neobične punjene paprike
Kuhano meso s umakom od hrena
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Odresci s umakom od kupina
Medeni teleći kotleti
Janjetina s bižima
Gorički povrtni lonac
Svinjski kotleti s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Tortilje pikant
Janjetina na padelu
Pileća krilca s roštilja
Krumpiri u kaputiću od pancete
Fino varivo v loncu
Sočna rebarca
Macho hamburger
Ciganski odrezak
Meso u woku na indonezijski način
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Harrisa janjetina s limunom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Mesna rolada u tijestu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Slasni BBQ burgeri
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Piletina s nadjevom od ajvara
Pileća prsa punjena čvarcima
Varivo od kelja i teletine
Svinjski gulaš
Govedina s lukom
Španjolski migas s bundevom
Pileća prsa iz pećnice
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slatko twist pile
Quiche od bundeve, sira i luka
Teleći savici u umaku od grejpa
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Punjena pečenka u vinu
Sočna Wellington pečenka
Glazirana patka s umakom od jabuka
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Piletina u egzotičnom umaku
Punjeni kelj s plodovima mora
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slatki lungić
Mladi krumpir s ajvarom
Mesne okruglice u umaku
Umak od limete (Molho de limao)
Kuhana govedina s umakom od hrena
Sarma sa suhim mesom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Tuna burger
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Patka s mlincima
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Slasni burger sa slaninom i sirom
Pureća rolada s mlincima
Fish&Chips u tortilji
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Miješani grill
Obojeni hamburger
Skandinavske rolice s cimetom
Mediteranski kruščić s lovorom
Janjetina s medom od kadulje
Pureći hamburger
Piletina u aromatičnom omotaču
Pikantni gulaš
Kotlovina
Biftek rolice
Povrtni lonac
Odresci u umaku s češnjakom
Polpete od oslića
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Teletina s pirjanim povrćem
Puretina s jabukom iz pećnice
Pizza sirni jastučići
Pileća prsa s crnim tartufom
Pašticada s njokima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina u pivu
Rebarca s grilla
Špageti s tikvicama
Svinjski medaljoni s kestenima
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Ramstek s povrćem
Vratina s roštilja
Odresci u paketiću
Lazanje u tavi
Vegetarijanski čips
Fino začinjena piletina
Velika Britanija - Pastirska pita
Hrenovke u panceti
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke