Meni Search

Gladan kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Teleći savici u umaku od grejpa
Macho hamburger
Miješani grill
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Kotlovina
Puretina s jabukom iz pećnice
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Janjetina na padelu
Špageti s tikvicama
Mladi krumpir s ajvarom
Skandinavske rolice s cimetom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Tortilje pikant
Krumpiri u kaputiću od pancete
Vegetarijanski čips
Piletina u aromatičnom omotaču
Polpete od oslića
Janjetina s medom od kadulje
Patka s mlincima
Svinjski medaljoni s kestenima
Tuna burger
Quiche od bundeve, sira i luka
Povrtni lonac
Lazanje u tavi
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Neobične punjene paprike
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Velika Britanija - Pastirska pita
Fino začinjena piletina
Ramsteak u seksi umaku
Kuhana govedina s umakom od hrena
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Odresci u umaku s češnjakom
Pikantni gulaš
Pileća prsa punjena čvarcima
Fino varivo v loncu
Obojeni hamburger
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pileća prsa iz pećnice
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Slatki lungić
Piletina u egzotičnom umaku
Svinjski gulaš
Gorički povrtni lonac
Medeni teleći kotleti
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Umak od limete (Molho de limao)
Govedina s lukom
Odresci u paketiću
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Rebarca s grilla
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Janjetina s bižima
Glazirana patka s umakom od jabuka
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Pašticada s njokima
Sarma sa suhim mesom
Mediteranski kruščić s lovorom
Slatko twist pile
Meso u woku na indonezijski način
Pureća rolada s mlincima
Španjolski migas s bundevom
Teletina s pirjanim povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Svinjski kotleti s povrćem
Ciganski odrezak
Pileća prsa s crnim tartufom
Varivo od kelja i teletine
Punjena pečenka u vinu
Piletina u pivu
Pizza sirni jastučići
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pureći hamburger
Fish&Chips u tortilji
Piletina s nadjevom od ajvara
Slasni BBQ burgeri
Biftek rolice
Harrisa janjetina s limunom
Mesna rolada u tijestu
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Kuhano meso s umakom od hrena
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Slasni burger sa slaninom i sirom
Vratina s roštilja
Ramstek s povrćem
Pileća krilca s roštilja
Punjeni kelj s plodovima mora
Nadjeveni kaneloni u umaku
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Sočna Wellington pečenka
Odresci s umakom od kupina
Hrenovke u panceti
Sočna rebarca
Mesne okruglice u umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke