Meni Search

Gladan kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Puretina s jabukom iz pećnice
Piletina s nadjevom od ajvara
Pašticada s njokima
Pikantni gulaš
Odresci u umaku s češnjakom
Tuna burger
Gorički povrtni lonac
Polpete od oslića
Povrtni lonac
Vegetarijanski čips
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ramsteak u seksi umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Tortilje pikant
Fino začinjena piletina
Medeni teleći kotleti
Miješani grill
Ramstek s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Slasni BBQ burgeri
Špageti s tikvicama
Pileća krilca s roštilja
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Meso u woku na indonezijski način
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Hrenovke u panceti
Teleći savici u umaku od grejpa
Janjetina s medom od kadulje
Neobične punjene paprike
Fish&Chips u tortilji
Svinjski kotleti s povrćem
Glazirana patka s umakom od jabuka
Ciganski odrezak
Odresci u paketiću
Obojeni hamburger
Teletina s pirjanim povrćem
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Odresci s umakom od kupina
Patka s mlincima
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Punjena pečenka u vinu
Sarma sa suhim mesom
Harrisa janjetina s limunom
Pileća prsa punjena čvarcima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Govedina s lukom
Skandinavske rolice s cimetom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Mesna rolada u tijestu
Sočna rebarca
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Slatko twist pile
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Janjetina na padelu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Kotlovina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Slatki lungić
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pizza sirni jastučići
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Varivo od kelja i teletine
Piletina u pivu
Lazanje u tavi
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Piletina u egzotičnom umaku
Pileća prsa iz pećnice
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina s bižima
Pureća rolada s mlincima
Kuhano meso s umakom od hrena
Španjolski migas s bundevom
Punjeni kelj s plodovima mora
Mladi krumpir s ajvarom
Svinjski medaljoni s kestenima
Krumpiri u kaputiću od pancete
Fino varivo v loncu
Pileća prsa s crnim tartufom
Umak od limete (Molho de limao)
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Macho hamburger
Svinjski gulaš
Quiche od bundeve, sira i luka
Mesne okruglice u umaku
Rebarca s grilla
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Sočna Wellington pečenka
Pureći hamburger
Velika Britanija - Pastirska pita
Biftek rolice
Mediteranski kruščić s lovorom
Vratina s roštilja
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke