Meni Search

Gladna kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Slatko twist pile
Pureći hamburger
Mesne okruglice u umaku
Svinjski gulaš
Punjena pečenka u vinu
Ramstek s povrćem
Varivo od kelja i teletine
Skandinavske rolice s cimetom
Teleći savici u umaku od grejpa
Meso u woku na indonezijski način
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Mediteranski kruščić s lovorom
Juha od gljiva
Piletina s nadjevom od ajvara
Neobične punjene paprike
Sarma sa suhim mesom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Macho hamburger
Biftek rolice
Lazanje u tavi
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Patka s mlincima
Slasni BBQ burgeri
Medeni teleći kotleti
Fish&Chips u tortilji
Pileća krilca s roštilja
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slatki lungić
Ciganski odrezak
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Janjetina na padelu
Kuhano meso s umakom od hrena
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Kotlovina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Umak od limete (Molho de limao)
Vegetarijanski čips
Piletina u pivu
Puretina s jabukom iz pećnice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Odresci u paketiću
Špageti s tikvicama
Obojeni hamburger
Fino začinjena piletina
Velika Britanija - Pastirska pita
Sočna Wellington pečenka
Kuhana govedina s umakom od hrena
Odresci s umakom od kupina
Ribarska popara
Rebarca s grilla
Pileća prsa iz pećnice
Mesna rolada u tijestu
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Odresci u umaku s češnjakom
Ramsteak u seksi umaku
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Piletina u egzotičnom umaku
Mladi krumpir s ajvarom
Pizza sirni jastučići
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Pašticada s njokima
Teletina s pirjanim povrćem
Sočna rebarca
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pureća rolada s mlincima
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Glazirana patka s umakom od jabuka
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Povrtni lonac
Quiche od bundeve, sira i luka
Tortilje pikant
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Hrenovke u panceti
Janjetina s medom od kadulje
Fino varivo v loncu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Govedina s lukom
Pikantni gulaš
Vratina s roštilja
Harrisa janjetina s limunom
Piletina u aromatičnom omotaču
Slasni burger sa slaninom i sirom
Tuna burger
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke