Meni Search

Gladna kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Quiche od bundeve, sira i luka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mladi krumpir s ajvarom
Povrtni lonac
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Harrisa janjetina s limunom
Piletina s nadjevom od ajvara
Slasni BBQ burgeri
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pikantni gulaš
Ramsteak u seksi umaku
Sočna Wellington pečenka
Piletina u pivu
Punjena pečenka u vinu
Janjetina s medom od kadulje
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Ramstek s povrćem
Odresci u paketiću
Fino začinjena piletina
Medeni teleći kotleti
Glazirana patka s umakom od jabuka
Lazanje u tavi
Macho hamburger
Pašticada s njokima
Rebarca s grilla
Govedina s lukom
Meso u woku na indonezijski način
Teletina s pirjanim povrćem
Kuhano meso s umakom od hrena
Tuna burger
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Fino varivo v loncu
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Skandinavske rolice s cimetom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Sočna rebarca
Biftek rolice
Vegetarijanski čips
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Svinjski gulaš
Kotlovina
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Piletina u aromatičnom omotaču
Mesne okruglice u umaku
Piletina u egzotičnom umaku
Odresci s umakom od kupina
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pizza sirni jastučići
Vratina s roštilja
Puretina s jabukom iz pećnice
Pureći hamburger
Odresci u umaku s češnjakom
Pileća prsa iz pećnice
Obojeni hamburger
Slatko twist pile
Nadjeveni kaneloni u umaku
Janjetina na padelu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Juha od gljiva
Teleći savici u umaku od grejpa
Mediteranski kruščić s lovorom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Hrenovke u panceti
Sarma sa suhim mesom
Špageti s tikvicama
Slasni burger sa slaninom i sirom
Neobične punjene paprike
Ciganski odrezak
BBQ svinjska rebarca u foliji
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Patka s mlincima
Slatki lungić
Tortilje pikant
Mesna rolada u tijestu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ribarska popara
Varivo od kelja i teletine
Fish&Chips u tortilji
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pileća krilca s roštilja
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Umak od limete (Molho de limao)
Pureća rolada s mlincima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke