Meni Search

Gladna kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Fino varivo v loncu
Obojeni hamburger
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Meso u woku na indonezijski način
Slasni burger sa slaninom i sirom
Quiche od bundeve, sira i luka
Harrisa janjetina s limunom
Odresci s umakom od kupina
Slasni BBQ burgeri
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mesna rolada u tijestu
Mediteranski kruščić s lovorom
Kuhano meso s umakom od hrena
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Janjetina na padelu
Teleći savici u umaku od grejpa
Umak od limete (Molho de limao)
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Fino začinjena piletina
Špageti s tikvicama
Sarma sa suhim mesom
Juha od gljiva
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Govedina s lukom
Lazanje u tavi
Hrenovke u panceti
Pureći hamburger
Piletina s nadjevom od ajvara
Teletina s pirjanim povrćem
Neobične punjene paprike
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Fish&Chips u tortilji
Kuhana govedina s umakom od hrena
Macho hamburger
Ribarska popara
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Mladi krumpir s ajvarom
Skandinavske rolice s cimetom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Tuna burger
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Vegetarijanski čips
Ramstek s povrćem
Pileća prsa iz pećnice
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Biftek rolice
Rebarca s grilla
Pureća rolada s mlincima
Svinjski gulaš
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Kotlovina
Vratina s roštilja
Tortilje pikant
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ciganski odrezak
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Patka s mlincima
Piletina u pivu
Pašticada s njokima
Varivo od kelja i teletine
Pizza sirni jastučići
Medeni teleći kotleti
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Piletina u aromatičnom omotaču
Povrtni lonac
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Puretina s jabukom iz pećnice
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pileća krilca s roštilja
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Slatki lungić
Janjetina s medom od kadulje
Sočna rebarca
Slatko twist pile
Punjena pečenka u vinu
Velika Britanija - Pastirska pita
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Sočna Wellington pečenka
Mesne okruglice u umaku
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina u egzotičnom umaku
Odresci u paketiću
Pikantni gulaš
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke