Meni Search

Gladna kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Fish&Chips u tortilji
Hrenovke u panceti
Tortilje pikant
Harrisa janjetina s limunom
Umak od limete (Molho de limao)
Mediteranski kruščić s lovorom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Sočna rebarca
Slatki lungić
Kuhano meso s umakom od hrena
Pizza sirni jastučići
Odresci s umakom od kupina
Quiche od bundeve, sira i luka
Piletina u egzotičnom umaku
Patka s mlincima
Biftek rolice
Fino varivo v loncu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ramstek s povrćem
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Macho hamburger
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mesna rolada u tijestu
Špageti s tikvicama
Piletina u aromatičnom omotaču
Sočna Wellington pečenka
Punjena pečenka u vinu
Svinjski gulaš
Kotlovina
Obojeni hamburger
Fino začinjena piletina
Slatko twist pile
Vratina s roštilja
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Povrtni lonac
Meso u woku na indonezijski način
Pileća prsa iz pećnice
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Govedina s lukom
Piletina u pivu
Kuhana govedina s umakom od hrena
Odresci u umaku s češnjakom
Pašticada s njokima
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Janjetina na padelu
Janjetina s medom od kadulje
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Glazirana patka s umakom od jabuka
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Puretina s jabukom iz pećnice
Lazanje u tavi
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Velika Britanija - Pastirska pita
Ciganski odrezak
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Medeni teleći kotleti
Ribarska popara
Juha od gljiva
Tuna burger
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Pileća krilca s roštilja
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Rebarca s grilla
Pureća rolada s mlincima
Vegetarijanski čips
Slasni BBQ burgeri
Sarma sa suhim mesom
Varivo od kelja i teletine
Piletina s nadjevom od ajvara
Odresci u paketiću
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Neobične punjene paprike
Pikantni gulaš
Mesne okruglice u umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Pureći hamburger
Slasni burger sa slaninom i sirom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Mladi krumpir s ajvarom
Teletina s pirjanim povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ramsteak u seksi umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke