Meni Search

Gladna kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Juha od gljiva
Piletina u pivu
Sočna Wellington pečenka
Pizza sirni jastučići
Slasni burger sa slaninom i sirom
Ribarska popara
Fino začinjena piletina
Odresci u umaku s češnjakom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Kotlovina
Hrenovke u panceti
Pileća krilca s roštilja
Pureći hamburger
Pikantni gulaš
Govedina s lukom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Kuhano meso s umakom od hrena
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileća prsa iz pećnice
Meso u woku na indonezijski način
Velika Britanija - Pastirska pita
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Mesna rolada u tijestu
Quiche od bundeve, sira i luka
Piletina u aromatičnom omotaču
Mediteranski kruščić s lovorom
Teleći savici u umaku od grejpa
Obojeni hamburger
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slasni BBQ burgeri
Harrisa janjetina s limunom
Sarma sa suhim mesom
Vegetarijanski čips
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Sočna rebarca
Lazanje u tavi
Mladi krumpir s ajvarom
Ramsteak u seksi umaku
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Mesne okruglice u umaku
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Umak od limete (Molho de limao)
Janjetina s medom od kadulje
Skandinavske rolice s cimetom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Neobične punjene paprike
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Slatko twist pile
Odresci u paketiću
Ramstek s povrćem
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Teletina s pirjanim povrćem
Patka s mlincima
Vratina s roštilja
Povrtni lonac
Fino varivo v loncu
Pureća rolada s mlincima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Puretina s jabukom iz pećnice
Fish&Chips u tortilji
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kuhana govedina s umakom od hrena
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Špageti s tikvicama
Glazirana patka s umakom od jabuka
Rebarca s grilla
Macho hamburger
Piletina u egzotičnom umaku
Svinjski gulaš
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Piletina s nadjevom od ajvara
Punjena pečenka u vinu
Ciganski odrezak
Varivo od kelja i teletine
Medeni teleći kotleti
Biftek rolice
Janjetina na padelu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Slatki lungić
Odresci s umakom od kupina
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Tuna burger
Pašticada s njokima
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Tortilje pikant
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke