Meni Search

Gladna kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Kotlovina
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Teletina s pirjanim povrćem
Pašticada s njokima
Sarma sa suhim mesom
Vegetarijanski čips
Slatki lungić
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Sočna Wellington pečenka
Pureći hamburger
Pizza sirni jastučići
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Sočna rebarca
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Mladi krumpir s ajvarom
Medeni teleći kotleti
Povrtni lonac
Fino varivo v loncu
Kuhano meso s umakom od hrena
Odresci s umakom od kupina
Piletina s nadjevom od ajvara
Pileća krilca s roštilja
Slatko twist pile
Špageti s tikvicama
Patka s mlincima
Piletina u pivu
Pileća prsa iz pećnice
Juha od gljiva
Meso u woku na indonezijski način
Govedina s lukom
Pikantni gulaš
Nadjeveni kaneloni u umaku
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Tortilje pikant
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Hrenovke u panceti
Piletina u egzotičnom umaku
Glazirana patka s umakom od jabuka
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Vratina s roštilja
Janjetina s medom od kadulje
Quiche od bundeve, sira i luka
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Puretina s jabukom iz pećnice
Odresci u umaku s češnjakom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Mediteranski kruščić s lovorom
Mesne okruglice u umaku
Rebarca s grilla
Svinjski gulaš
Umak od limete (Molho de limao)
Punjena pečenka u vinu
Odresci u paketiću
Slasni BBQ burgeri
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina u aromatičnom omotaču
Slasni burger sa slaninom i sirom
Skandinavske rolice s cimetom
Obojeni hamburger
Neobične punjene paprike
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Janjetina na padelu
Ribarska popara
Velika Britanija - Pastirska pita
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Harrisa janjetina s limunom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Ramsteak u seksi umaku
Lazanje u tavi
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Ciganski odrezak
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Macho hamburger
Fish&Chips u tortilji
Teleći savici u umaku od grejpa
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ramstek s povrćem
Biftek rolice
Tuna burger
Varivo od kelja i teletine
Mesna rolada u tijestu
Pureća rolada s mlincima
Fino začinjena piletina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke