Meni Search

Gladna kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Pileća prsa iz pećnice
Slatko twist pile
Kotlovina
Teletina s pirjanim povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Biftek rolice
Velika Britanija - Pastirska pita
Kuhano meso s umakom od hrena
Tortilje pikant
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Povrtni lonac
Pašticada s njokima
Pureća rolada s mlincima
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Hrenovke u panceti
Quiche od bundeve, sira i luka
Obojeni hamburger
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Punjena pečenka u vinu
Tuna burger
Mesne okruglice u umaku
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Janjetina na padelu
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Slatki lungić
Puretina s jabukom iz pećnice
Fish&Chips u tortilji
Meso u woku na indonezijski način
Mladi krumpir s ajvarom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Sarma sa suhim mesom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Slasni burger sa slaninom i sirom
Slasni BBQ burgeri
Sočna rebarca
Vegetarijanski čips
Patka s mlincima
Sočna Wellington pečenka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pileća krilca s roštilja
Vratina s roštilja
Neobične punjene paprike
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Mesna rolada u tijestu
Fino začinjena piletina
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Odresci s umakom od kupina
Ramsteak u seksi umaku
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Mediteranski kruščić s lovorom
Fino varivo v loncu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina s nadjevom od ajvara
Ciganski odrezak
Teleći savici u umaku od grejpa
Odresci u paketiću
Svinjski gulaš
Piletina u pivu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Medeni teleći kotleti
Špageti s tikvicama
Pikantni gulaš
Rebarca s grilla
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Pizza sirni jastučići
Janjetina s medom od kadulje
Macho hamburger
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina u aromatičnom omotaču
Juha od gljiva
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina u egzotičnom umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kuhana govedina s umakom od hrena
Ramstek s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lazanje u tavi
Glazirana patka s umakom od jabuka
Ribarska popara
Govedina s lukom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Harrisa janjetina s limunom
Pureći hamburger
Varivo od kelja i teletine
Umak od limete (Molho de limao)
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke