Meni Search

Gladna kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Odresci u umaku s češnjakom
Lazanje u tavi
Pureća rolada s mlincima
Fish&Chips u tortilji
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Janjetina na padelu
Pileća krilca s roštilja
Kuhana govedina s umakom od hrena
Odresci s umakom od kupina
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Piletina u pivu
Medeni teleći kotleti
Svinjski gulaš
Mediteranski kruščić s lovorom
Sarma sa suhim mesom
Fino varivo v loncu
Fino začinjena piletina
Glazirana patka s umakom od jabuka
Piletina s nadjevom od ajvara
Umak od limete (Molho de limao)
Ribarska popara
Obojeni hamburger
Pureći hamburger
Rebarca s grilla
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Vegetarijanski čips
Pizza sirni jastučići
Mesna rolada u tijestu
Biftek rolice
Varivo od kelja i teletine
Janjetina s medom od kadulje
Velika Britanija - Pastirska pita
Kotlovina
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Slatki lungić
Špageti s tikvicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Slatko twist pile
Quiche od bundeve, sira i luka
Ramstek s povrćem
Odresci u paketiću
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Povrtni lonac
Piletina u aromatičnom omotaču
Meso u woku na indonezijski način
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Tuna burger
Skandinavske rolice s cimetom
Mesne okruglice u umaku
Harrisa janjetina s limunom
Sočna rebarca
Ramsteak u seksi umaku
Pašticada s njokima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Vratina s roštilja
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ciganski odrezak
Teleći savici u umaku od grejpa
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Tortilje pikant
Juha od gljiva
Punjena pečenka u vinu
Hrenovke u panceti
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teletina s pirjanim povrćem
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pikantni gulaš
BBQ svinjska rebarca u foliji
Patka s mlincima
Slasni BBQ burgeri
Pileća prsa iz pećnice
Kuhano meso s umakom od hrena
Sočna Wellington pečenka
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina u egzotičnom umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Neobične punjene paprike
Puretina s jabukom iz pećnice
Macho hamburger
Govedina s lukom
Mladi krumpir s ajvarom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke