Meni Search

Gladna kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Slana pita s povrćem i hamburgerom
Skandinavske rolice s cimetom
Mediteranski kruščić s lovorom
Fino začinjena piletina
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pileća prsa iz pećnice
Neobične punjene paprike
Teletina s pirjanim povrćem
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Tuna burger
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Macho hamburger
Povrtni lonac
Fish&Chips u tortilji
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Ciganski odrezak
Pašticada s njokima
Medeni teleći kotleti
Odresci s umakom od kupina
Juha od gljiva
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Teleći savici u umaku od grejpa
Velika Britanija - Pastirska pita
Meso u woku na indonezijski način
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Ramstek s povrćem
Slatki lungić
Slasni BBQ burgeri
Piletina u aromatičnom omotaču
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Puretina s jabukom iz pećnice
Vratina s roštilja
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Kuhano meso s umakom od hrena
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Govedina s lukom
Punjena pečenka u vinu
Biftek rolice
Hrenovke u panceti
Pileća krilca s roštilja
Špageti s tikvicama
Pureći hamburger
Tortilje pikant
Kotlovina
Piletina u pivu
Fino varivo v loncu
Quiche od bundeve, sira i luka
Harrisa janjetina s limunom
Obojeni hamburger
Rebarca s grilla
Mesna rolada u tijestu
Ribarska popara
Sočna rebarca
Odresci u umaku s češnjakom
Patka s mlincima
Pizza sirni jastučići
Umak od limete (Molho de limao)
Sarma sa suhim mesom
Pureća rolada s mlincima
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski gulaš
Mesne okruglice u umaku
Mladi krumpir s ajvarom
Sočna Wellington pečenka
Kuhana govedina s umakom od hrena
Piletina s nadjevom od ajvara
Odresci u paketiću
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Janjetina na padelu
Nadjeveni kaneloni u umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lazanje u tavi
Vegetarijanski čips
Pikantni gulaš
Varivo od kelja i teletine
Slatko twist pile
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Janjetina s medom od kadulje
Piletina u egzotičnom umaku
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke