Meni Search

Gladna kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Slasni burger sa slaninom i sirom
Kotlovina
Obojeni hamburger
Pašticada s njokima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Slatko twist pile
Glazirana patka s umakom od jabuka
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Varivo od kelja i teletine
Mesna rolada u tijestu
Biftek rolice
Slatki lungić
Vratina s roštilja
Piletina u aromatičnom omotaču
Odresci u paketiću
Harrisa janjetina s limunom
Ciganski odrezak
Quiche od bundeve, sira i luka
Ramsteak u seksi umaku
Lazanje u tavi
Povrtni lonac
Pikantni gulaš
Velika Britanija - Pastirska pita
Slasni BBQ burgeri
Fino varivo v loncu
Odresci s umakom od kupina
Pileća krilca s roštilja
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Janjetina na padelu
Patka s mlincima
Punjena pečenka u vinu
Macho hamburger
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Vegetarijanski čips
Sočna rebarca
Meso u woku na indonezijski način
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Piletina u egzotičnom umaku
Odresci u umaku s češnjakom
Ramstek s povrćem
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Neobične punjene paprike
Rebarca s grilla
Pizza sirni jastučići
Mediteranski kruščić s lovorom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Tuna burger
Ribarska popara
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Teletina s pirjanim povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Špageti s tikvicama
Fino začinjena piletina
Piletina s nadjevom od ajvara
Mesne okruglice u umaku
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Tortilje pikant
Pileća prsa iz pećnice
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Svinjski gulaš
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Janjetina s medom od kadulje
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Fish&Chips u tortilji
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kuhano meso s umakom od hrena
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pureća rolada s mlincima
Umak od limete (Molho de limao)
Hrenovke u panceti
Medeni teleći kotleti
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Skandinavske rolice s cimetom
Sočna Wellington pečenka
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Puretina s jabukom iz pećnice
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Sarma sa suhim mesom
Teleći savici u umaku od grejpa
Kuhana govedina s umakom od hrena
Govedina s lukom
Piletina u pivu
Pureći hamburger
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Juha od gljiva
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke