Meni Search

Gladna kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Pureći hamburger
Ribarska popara
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pileća krilca s roštilja
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Juha od gljiva
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina u pivu
Velika Britanija - Pastirska pita
Mesne okruglice u umaku
Tuna burger
Puretina s jabukom iz pećnice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ciganski odrezak
Nadjeveni kaneloni u umaku
Varivo od kelja i teletine
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Odresci s umakom od kupina
Pileća prsa iz pećnice
Sočna Wellington pečenka
Pureća rolada s mlincima
Kuhana govedina s umakom od hrena
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Rebarca s grilla
Skandinavske rolice s cimetom
Punjena pečenka u vinu
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Teletina s pirjanim povrćem
Tortilje pikant
Hrenovke u panceti
Biftek rolice
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Pizza sirni jastučići
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Slatki lungić
Patka s mlincima
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slatko twist pile
Mediteranski kruščić s lovorom
Obojeni hamburger
Piletina s nadjevom od ajvara
Pašticada s njokima
Pikantni gulaš
Sarma sa suhim mesom
Vratina s roštilja
Fish&Chips u tortilji
Odresci u umaku s češnjakom
Mladi krumpir s ajvarom
Lazanje u tavi
Janjetina s medom od kadulje
Špageti s tikvicama
Piletina u egzotičnom umaku
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Kotlovina
Povrtni lonac
Macho hamburger
Sočna rebarca
Svinjski gulaš
Govedina s lukom
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina u aromatičnom omotaču
Fino začinjena piletina
Ramsteak u seksi umaku
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Slasni BBQ burgeri
Odresci u paketiću
Kuhano meso s umakom od hrena
Slasni burger sa slaninom i sirom
Vegetarijanski čips
Janjetina na padelu
Ramstek s povrćem
Neobične punjene paprike
Glazirana patka s umakom od jabuka
Fino varivo v loncu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Quiche od bundeve, sira i luka
Meso u woku na indonezijski način
Umak od limete (Molho de limao)
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Medeni teleći kotleti
Mesna rolada u tijestu
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Harrisa janjetina s limunom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke