Meni Search

Gladna kao vuk

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Pileća prsa iz pećnice
Patka s mlincima
Piletina u egzotičnom umaku
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Juha od gljiva
Kuhana govedina s umakom od hrena
Ciganski odrezak
Hrenovke u panceti
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Obojeni hamburger
Biftek rolice
Pikantni gulaš
Pureći hamburger
Tuna burger
Govedina s lukom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Svinjski gulaš
Slasni BBQ burgeri
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Tortilje pikant
Teletina s pirjanim povrćem
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Kuhano meso s umakom od hrena
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Fino varivo v loncu
Vratina s roštilja
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Rebarca s grilla
BBQ svinjska rebarca u foliji
Harrisa janjetina s limunom
Janjetina na padelu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Macho hamburger
Špageti s tikvicama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Varivo od kelja i teletine
Janjetina s medom od kadulje
Meso u woku na indonezijski način
Odresci u umaku s češnjakom
Slatko twist pile
Odresci u paketiću
Pureća rolada s mlincima
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Ramstek s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Slatki lungić
Kotlovina
Quiche od bundeve, sira i luka
Mesne okruglice u umaku
Slasni burger sa slaninom i sirom
Sočna rebarca
Medeni teleći kotleti
Glazirana patka s umakom od jabuka
Ramsteak u seksi umaku
Puretina s jabukom iz pećnice
Fino začinjena piletina
Neobične punjene paprike
Fish&Chips u tortilji
Piletina u pivu
Teleći savici u umaku od grejpa
Vegetarijanski čips
Odresci s umakom od kupina
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Punjena pečenka u vinu
Sočna Wellington pečenka
Piletina s nadjevom od ajvara
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mladi krumpir s ajvarom
Mesna rolada u tijestu
Pizza sirni jastučići
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Sarma sa suhim mesom
Mediteranski kruščić s lovorom
Velika Britanija - Pastirska pita
Umak od limete (Molho de limao)
Ribarska popara
Piletina u aromatičnom omotaču
Pašticada s njokima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pileća krilca s roštilja
Povrtni lonac
Lazanje u tavi
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke