Meni Search

Lagana depra

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Piletina s pistacijama
BBQ Steak & chips
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Povrtni lonac
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Salata s okruglicama od sira
Špageti na kineski način
Pileći štapići u ketchupu
Teletina s pirjanim povrćem
Senf s paprikama
Mesne okruglice na ražnjiću
Grill vratina u sendviču
Čarobna ljetna piletina
Govedina s lukom
Pohana skuta
Blagdanski rižoto s bakalarom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Palačinke s nadjevom od riže
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pileća prsa iz pećnice
Piletina s mascarponeom
Uskršnja šunka na zabavan način
Španjolski migas s bundevom
Teriyaki piletina
Hrenovke u panceti
Popečci od bulgura s umakom
Lungić s povrćem
Pohani zamotuljci
Rajčica s kukuruzom
Rižoto tortice
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Svinjski file s povrćem
Cous-cous s povrćem
Pileća krilca s Coca-Colom
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Mediteranska rapsodija
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pečena piletina s limunom
Ciganski odrezak
Svinjski gulaš
Hrskava pileća krilca
Ražnjići od lososa
Lungić u sendviču
Grill oslić u aromatičnoj korici
Piletina na tajlandski način
Tjestenina u finom umaku
Marinirana piletina s roštilja
Fina pikantna piletina
Dip od južnog voća
Bugarska pita od krumpira
Odresci u umaku s češnjakom
Juha od gljiva
Juha od kelja sa sirom
Salata od tune i krastavaca
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Mesne okruglice
Fino varivo v loncu
Riblja juha s Malte
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Sočna aromatična torta
Osvježavajuća juha od krastavaca
Zabavni kineski ravioli
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Riža s tunom
Lazanje u tavi
Caponata alla Podravka
Glazirana patka s umakom od jabuka
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Zapečeni poriluk
Dalmatinska simfonija
Salata s neobičnim preljevom
Prežgana juha
Salata od quinoe i povrća
Voćna juha od višanja
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Marokanska salata s cous-cousom
Rižoto na španjolski način
Umak od limete (Molho de limao)
Grdobina u pikantnoj šalši
Švicarska juha sa sirom
Špageti s acetom balsamicom
Sunčani užitak mediterana
Polupunjene paprike
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Biftek rolice
Kineska juha s račićima i gljivama
Povrtni ražnjići
Pohani tofu s povrćem
Empanade s pestom
Proljetno meso i povrće iz woka
Slatki lungić
Piletina sa šafranom
Zimski punč
Grill pirjana piletina s roštilja
Dječje lazanje
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pita s crnim pivom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Pohane paprike
Piletina s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Finska - Juha s lososom
Rebarca s grilla
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Nadjevene lignje
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Juha od rikule i račića
Pečena janjetina s bademima
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Hrskave tortice od krumpira
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Slasni BBQ burgeri
Tjestenina fuži s tartufima
Špinatova juha s feta sirom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina Kiev
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Singapurski ljuti omlet
Uzbudljivi kolač od blitve
Riba u bijelom umaku
Rižoto s tunom
Voćna salata s piletinom
Grčka seljačka salata
Piletina u finom mediteranskom umaku
Rosti
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Crveno ljetno varivo
Marinirano svinjsko pečenje
Punjene tikve
File steak na povrću
Šampinjoni u palačinki
Sočni pureći ražnjići
Zanimljiva salata s kikirikijem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Mladi krumpir s ajvarom
Meksička party salata
Salata sa skutom
Palamida s čilijem i mangom
Juha od bundeve s jabukom
Dagnje na buzaru
Kuhana govedina s umakom od hrena
Mirisni prilog iz pećnice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke