Meni Search

Luda k'o šiba

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Dječje lazanje
Kotlovina
Hrskave tortice od krumpira
Prežgana juha
Male teleće pitice
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pohana skuta
Jakobove kapice s umakom
Pirjani kunić
Teriyaki piletina
Šampinjoni u palačinki
Pohani zamotuljci
Nadjevene lignje
Mesne okruglice na ražnjiću
Svinjski file s povrćem
Lungić s toplom salatom od šparoga
Zabavni kineski ravioli
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Mirisna pureća rolada
Lungić u sendviču
Pečena piletina s limunom
Mini shepherd's pie
Piletina sa šafranom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Marinirana pileća krilca s povrćem
Medeni teleći kotleti
Hrskavo pečeno pile
Piletina s nadjevom od ajvara
Grill povrće na salatu
Bugarska pita od krumpira
Kineska juha s račićima i gljivama
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Riblja juha s Malte
Sendvič s avokadom
Polupunjene paprike
Pileći gulaš
Lignje s povrćem i smokvama
Špageti s pistacijama
Palamida s čilijem i mangom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teletina s pirjanim povrćem
Patka s mlincima
Sočni pureći ražnjići
Piletina Kiev
Pizza s tunom
Velika Britanija - Pastirska pita
Hrskavi trokuti
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pašticada s njokima
Piletina u pivu
Špageti na kineski način
Proljetna janjetina
Kotleti u pivskom umaku
Fiš paprikaš
Grill vratina u sendviču
Meksička party salata
Slasni BBQ burgeri
Norveška krem juha od ribe i kozica
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Krem juha sa sjemenkama
Jabučni krumpirići s cimetom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Ramsteak u seksi umaku
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Zapečena ricotta
Janjetina na padelu
Marokanska salata s cous-cousom
Sunčani užitak mediterana
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Roštilj s umakom Romesco
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Brownie s kajenskim paprom
Irska janjetina
Vratina s roštilja
Cipar - Lungić na ciparski
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina s mascarponeom
Tuna burger
Rezanci s krušnim mrvicama
Marinirano svinjsko pečenje
Pašticada
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Juha od bundeve s jabukom
Pohani tofu s povrćem
Brancinovo oko
Aromatizirani kruh
Srneći file na salatu
Blagdanska rolada
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Palačinke s nadjevom od riže
Pikantne mazalice
Cous-cous s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke