Meni Search

Luda k'o šiba

Svinjski kotleti s pireom od bundeve

Hrskavi trokuti
Piletina s mascarponeom
Tjestenina fuži s tartufima
Prežgana juha
Pohani zamotuljci
Pileći gulaš
Meksička party salata
Irska janjetina
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina u pivu
Špageti s pistacijama
Sunčani užitak mediterana
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Proljetna janjetina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Vratina s roštilja
Hrskave tortice od krumpira
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Jakobove kapice s umakom
Lignje s povrćem i smokvama
Tuna burger
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Cipar - Lungić na ciparski
Roštilj s umakom Romesco
Medeni teleći kotleti
Dječje lazanje
Grill vratina u sendviču
Nadjevene lignje
Pečena piletina s limunom
Mirisna pureća rolada
Riblja juha s Malte
Lungić u sendviču
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Šampinjoni u palačinki
Fiš paprikaš
Kotlovina
Brownie s kajenskim paprom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Sendvič s avokadom
Janjetina na padelu
Srneći file na salatu
Juha od bundeve s jabukom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Teletina s pirjanim povrćem
Polupunjene paprike
Mini shepherd's pie
Teriyaki piletina
Pikantne mazalice
Pikantna piletina s azijskim zeljem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pirjani kunić
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Velika Britanija - Pastirska pita
Blagdanska rolada
Palamida s čilijem i mangom
Pizza s tunom
Palačinke s nadjevom od riže
Zabavni kineski ravioli
Marinirana pileća krilca s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Slasni BBQ burgeri
Brancinovo oko
Cous-cous s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Špageti na kineski način
Pašticada
Kineska juha s račićima i gljivama
Ramsteak u seksi umaku
Patka s mlincima
Piletina Kiev
Lungić s toplom salatom od šparoga
Hrskavo pečeno pile
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Kotleti u pivskom umaku
Bugarska pita od krumpira
Krem juha sa sjemenkama
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Marokanska salata s cous-cousom
Pohani tofu s povrćem
Grill povrće na salatu
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Zapečena ricotta
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Marinirano svinjsko pečenje
Piletina s nadjevom od ajvara
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pohana skuta
Sočni pureći ražnjići
Svinjski file s povrćem
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Pašticada s njokima
Piletina sa šafranom
Male teleće pitice
Aromatizirani kruh
Norveška krem juha od ribe i kozica
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Kotleti s pireom od bundeve i češnjaka pripremljeni uz kapi maslinova ulja otkrit će vam novu notu okusa uz fino pečeno meso.

Sastojci

1 kg svinjskih kotleta
1 vrećica Vegete Natur za svinjetinu
6 žlica ulja
Pire od bundeve:
600 g bundeve
2 češnja češnjaka
1 žlica maslinova ulja

Koristili smo

Vegeta Natur za svinjetinu

Vegeta Natur za svinjetinu

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 6 osobe30 min

  • 1 Kotlete operite, osušite i natrljajte Vegetom Natur za svinjetinu.
  • 2 Na zagrijanom ulju popecite meso do lijepe zlatnosmeđe boje s obiju strana.
  • 3 Bundevu ogulite, operite i narežite na kockice. Stavite je kuhati na paru zajedno s očišćenim češnjakom. Kad bundeva postane mekana, zajedno s češnjakom izgnječite je u pire.
  • 4 Na kraju umiješajte žlicu maslinova ulja.

Savjet

Bundevu možete kuhati i u vodi, ali kuhajući je na pari, sačuvat ćete sve hranjive sastojke, a pire će biti kremastiji i ukusniji.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke