Meni Search

Gladan kao vuk

Teletina s pirjanim povrćem

Odresci u paketiću
Kuhana govedina s umakom od hrena
Piletina u egzotičnom umaku
Tuna burger
Umak od limete (Molho de limao)
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Ramsteak u seksi umaku
Povrtni lonac
Lazanje u tavi
Velika Britanija - Pastirska pita
Gorički povrtni lonac
Macho hamburger
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Govedina s lukom
Neobične punjene paprike
Fish&Chips u tortilji
Rebarca s grilla
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Slatki lungić
Medeni teleći kotleti
Pileća prsa punjena čvarcima
Špageti s tikvicama
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Mesna rolada u tijestu
Biftek rolice
Quiche od bundeve, sira i luka
Slatko twist pile
Pikantni gulaš
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina s bižima
Ciganski odrezak
Janjetina na padelu
Polpete od oslića
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Mladi krumpir s ajvarom
Hrenovke u panceti
Harrisa janjetina s limunom
Skandinavske rolice s cimetom
Odresci s umakom od kupina
Vegetarijanski čips
Pileća prsa iz pećnice
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Krumpiri u kaputiću od pancete
Fino varivo v loncu
Sočna Wellington pečenka
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Miješani grill
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Meso u woku na indonezijski način
Pureća rolada s mlincima
Španjolski migas s bundevom
Fino začinjena piletina
Slasni burger sa slaninom i sirom
Svinjski kotleti s povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Sarma sa suhim mesom
Kuhano meso s umakom od hrena
Kotlovina
Ramstek s povrćem
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Teleći savici u umaku od grejpa
Sočna rebarca
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina s nadjevom od ajvara
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pureći hamburger
Obojeni hamburger
Vratina s roštilja
Pileća krilca s roštilja
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Patka s mlincima
Slasni BBQ burgeri
Janjetina s medom od kadulje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina u pivu
Tortilje pikant
Puretina s jabukom iz pećnice
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Punjena pečenka u vinu
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Glazirana patka s umakom od jabuka
Pašticada s njokima
Varivo od kelja i teletine
Piletina u aromatičnom omotaču
Svinjski medaljoni s kestenima
Punjeni kelj s plodovima mora
Mediteranski kruščić s lovorom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pizza sirni jastučići
Pileća prsa s crnim tartufom
Odresci u umaku s češnjakom
Svinjski gulaš
Mesne okruglice u umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke