Meni Search

Macho

Teletina s pirjanim povrćem

Marinirano svinjsko pečenje
Špageti na kineski način
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rezanci s krušnim mrvicama
Mirisna pureća rolada
Kuhana govedina s umakom od hrena
Proljetna janjetina
Pašticada
Odresci u umaku s češnjakom
Kotlet s varivom od leće
Špageti s acetom balsamicom
Grill vratina u sendviču
Teleći odresci u umaku od višanja
Odrezak s umakom chimichurri
Kroketi od piletine
Pileći štapići u ketchupu
Pohani tofu s povrćem
Pita s crnim pivom
Pileća krilca s roštilja
Brancinovo oko
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mladi krumpir s ajvarom
Šampinjoni u palačinki
Irska janjetina
Lungić s povrćem
Piletina u pivu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina s mascarponeom
Macho hamburger
Delikatesna junetina na češki
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Janjetina na padelu
File steak na povrću
Umak od limete (Molho de limao)
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Velika Britanija - Pastirska pita
Salata od tune i povrća
Ribarska popara
Sočni pureći ražnjići
Kobasica u pivu i pecivu
Čarobna ljetna piletina
Mesne okruglice na ražnjiću
Blagdanska rolada
Svinjski file s povrćem
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pohani zamotuljci
Dagnje na buzaru
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lungić u sendviču
Hrenovke u panceti
Kotleti u pivskom umaku
Pileća krilca s Coca-Colom
Biftek rolice
Teleći savici u umaku od grejpa
Dip od južnog voća
Tjestenina fuži s tartufima
Nadjevene lignje
Piletina sa šafranom
Palačinke s nadjevom od riže
Ramsteak u seksi umaku
Odresci s umakom od kupina
Slasni BBQ burgeri
Punjene tikve
Rebarca s grilla
Ljetni ražnjići
Sočna pureća rolada
BBQ svinjska rebarca u foliji
Marinirana piletina s roštilja
Ramstek s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Slatki lungić
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Roštilj s umakom Romesco
Zabavni kineski ravioli
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Janjetina s medom od kadulje
Meksička party salata
Kotlovina
Obojeni hamburger
Teriyaki piletina
Pileća prsa iz pećnice
Zlatna piletina
Mini lazanje
Pizza s tunom
Juha od gljiva
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pirjani kunić
Medeni teleći kotleti
Bakalar s krumpirom
Govedina s lukom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pureća rolada s mlincima
Hrskavi trokuti
Piletina s nadjevom od ajvara
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke