Meni Search

Macho

Teletina s pirjanim povrćem

Pileća krilca s Coca-Colom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Marinirano svinjsko pečenje
Irska janjetina
Teleći odresci u umaku od višanja
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Nadjevene lignje
Orada s krumpirom i mladim lukom
Dagnje na buzaru
Zabavni kineski ravioli
Pita s crnim pivom
Rezanci s krušnim mrvicama
Pašticada
Hrskavi trokuti
Marinirana piletina s roštilja
Hrenovke u panceti
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Bakalar s krumpirom
Slatki lungić
Lungić u sendviču
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Obojeni hamburger
Šampinjoni u palačinki
Umak od limete (Molho de limao)
Ramstek s povrćem
Pileća krilca s roštilja
Pureća rolada s mlincima
Piletina u pivu
Janjetina s medom od kadulje
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rebarca s grilla
Mesne okruglice na ražnjiću
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Salata od tune i povrća
Mirisna pureća rolada
Čarobna ljetna piletina
Pirjani kunić
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pileća prsa punjena čvarcima
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pileća prsa iz pećnice
Janjetina na padelu
Slasni BBQ burgeri
Svinjski file s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tjestenina fuži s tartufima
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Teleći savici u umaku od grejpa
Odresci u umaku s češnjakom
Biftek rolice
Velika Britanija - Pastirska pita
Zlatna piletina
Palačinke s nadjevom od riže
Piletina sa šafranom
Govedina s lukom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Roštilj s umakom Romesco
Blagdanska rolada
Proljetna janjetina
Kotleti u pivskom umaku
Macho hamburger
Meksička party salata
Odresci s umakom od kupina
Ramsteak u seksi umaku
Pileći štapići u ketchupu
Sočna pureća rolada
Juha od gljiva
Špageti s acetom balsamicom
Grill vratina u sendviču
Kotlet s varivom od leće
Sočni pureći ražnjići
Kotlovina
Kobasica u pivu i pecivu
Pohani zamotuljci
Medeni teleći kotleti
Delikatesna junetina na češki
Punjene tikve
Pizza s tunom
File steak na povrću
Kroketi od piletine
Lungić s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pohani tofu s povrćem
Ljetni ražnjići
Dip od južnog voća
Piletina s mascarponeom
Piletina s nadjevom od ajvara
Teriyaki piletina
Ribarska popara
Špageti na kineski način
Mini lazanje
Odrezak s umakom chimichurri
Brancinovo oko
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke