Meni Search

Macho

Teletina s pirjanim povrćem

Proljetna janjetina
Mini lazanje
Kobasica u pivu i pecivu
Govedina s lukom
Blagdanska rolada
Pirjani kunić
Pureća rolada s mlincima
Teriyaki piletina
Čarobna ljetna piletina
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Zlatna piletina
Biftek rolice
Obojeni hamburger
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pohani zamotuljci
Kotlovina
Pileći štapići u ketchupu
Lungić u sendviču
Pohani tofu s povrćem
Špageti s acetom balsamicom
Pileća prsa iz pećnice
Teleći savici u umaku od grejpa
Pizza s tunom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Sočni pureći ražnjići
Medeni teleći kotleti
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Odrezak s umakom chimichurri
Janjetina na padelu
Mirisna pureća rolada
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Grill vratina u sendviču
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Slasni BBQ burgeri
Kotlet s varivom od leće
Palačinke s nadjevom od riže
Lungić s povrćem
Ljetni ražnjići
Dagnje na buzaru
Ribarska popara
Marinirana piletina s roštilja
Brancinovo oko
Delikatesna junetina na češki
Umak od limete (Molho de limao)
Irska janjetina
Šampinjoni u palačinki
Punjene tikve
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pita s crnim pivom
Špageti na kineski način
Rebarca s grilla
Svinjski file s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Odresci s umakom od kupina
Rezanci s krušnim mrvicama
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Sočna pureća rolada
Hrskavi trokuti
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pileća prsa punjena čvarcima
Roštilj s umakom Romesco
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Meksička party salata
Salata od tune i povrća
Marinirano svinjsko pečenje
Kuhana govedina s umakom od hrena
Bakalar s krumpirom
Janjetina s medom od kadulje
Nadjevene lignje
Dip od južnog voća
Piletina s nadjevom od ajvara
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ramsteak u seksi umaku
Odresci u umaku s češnjakom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kotleti u pivskom umaku
Slatki lungić
Piletina u pivu
Pileća krilca s Coca-Colom
File steak na povrću
Teleći odresci u umaku od višanja
Hrenovke u panceti
Pašticada
Zabavni kineski ravioli
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina s mascarponeom
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina sa šafranom
Pileća krilca s roštilja
Macho hamburger
Kroketi od piletine
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Juha od gljiva
Ramstek s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke