Meni Search

Macho

Teletina s pirjanim povrćem

Dagnje na buzaru
Teleći savici u umaku od grejpa
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Hrenovke u panceti
Blagdanska rolada
Špageti na kineski način
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Piletina s mascarponeom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Dip od južnog voća
Čarobna ljetna piletina
Pirjani kunić
Piletina sa šafranom
Piletina u pivu
Mirisna pureća rolada
Slasni BBQ burgeri
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mini lazanje
Slatki lungić
Velika Britanija - Pastirska pita
Brancinovo oko
Šampinjoni u palačinki
Irska janjetina
Ljetni ražnjići
Janjetina s medom od kadulje
Pohani tofu s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Punjene tikve
Ramsteak u seksi umaku
Pašticada
Pileći štapići u ketchupu
Zlatna piletina
Ramstek s povrćem
File steak na povrću
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Sočna pureća rolada
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Salata od tune i povrća
Delikatesna junetina na češki
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Odresci s umakom od kupina
Meksička party salata
Svinjski file s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Kotlet s varivom od leće
Sočni pureći ražnjići
Kroketi od piletine
Rebarca s grilla
Piletina s nadjevom od ajvara
Pureća rolada s mlincima
Odrezak s umakom chimichurri
Janjetina na padelu
Pileća krilca s Coca-Colom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Juha od gljiva
Kotlovina
Umak od limete (Molho de limao)
Nadjevene lignje
Obojeni hamburger
Teriyaki piletina
Špageti s acetom balsamicom
Pohani zamotuljci
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kotleti u pivskom umaku
Roštilj s umakom Romesco
Proljetna janjetina
Govedina s lukom
Lungić s povrćem
Ribarska popara
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Odresci u umaku s češnjakom
Pita s crnim pivom
Macho hamburger
Orada s krumpirom i mladim lukom
Hrskavi trokuti
Teleći odresci u umaku od višanja
Zabavni kineski ravioli
Mesne okruglice na ražnjiću
Bakalar s krumpirom
Biftek rolice
Marinirana piletina s roštilja
Kuhana govedina s umakom od hrena
Marinirano svinjsko pečenje
Pizza s tunom
Palačinke s nadjevom od riže
Grill vratina u sendviču
Pileća prsa iz pećnice
Kobasica u pivu i pecivu
Lungić u sendviču
Pileća krilca s roštilja
Mladi krumpir s ajvarom
Tjestenina fuži s tartufima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Medeni teleći kotleti
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke