Meni Search

Macho

Teletina s pirjanim povrćem

Irska janjetina
Ljetni ražnjići
Teleći odresci u umaku od višanja
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rezanci s krušnim mrvicama
Pizza s tunom
Pileća prsa iz pećnice
Piletina u pivu
Punjene tikve
Hrenovke u panceti
Zabavni kineski ravioli
Kotlovina
Pileća prsa punjena čvarcima
Govedina s lukom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjski file s povrćem
Mirisna pureća rolada
Obojeni hamburger
Piletina sa šafranom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Umak od limete (Molho de limao)
Roštilj s umakom Romesco
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Medeni teleći kotleti
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Grill vratina u sendviču
Pileća krilca s Coca-Colom
Hrskavi trokuti
Brancinovo oko
Dip od južnog voća
Meksička party salata
Blagdanska rolada
Biftek rolice
Špageti na kineski način
Rebarca s grilla
Marinirana piletina s roštilja
Janjetina na padelu
Ramsteak u seksi umaku
File steak na povrću
Delikatesna junetina na češki
Lungić u sendviču
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Marinirano svinjsko pečenje
Pohani tofu s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Sočni pureći ražnjići
Pileća krilca s roštilja
Odresci s umakom od kupina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kobasica u pivu i pecivu
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Špageti s acetom balsamicom
Macho hamburger
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kroketi od piletine
Ramstek s povrćem
Kotleti u pivskom umaku
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina s nadjevom od ajvara
Pohani zamotuljci
Salata od tune i povrća
Teriyaki piletina
Kotlet s varivom od leće
Šampinjoni u palačinki
Odrezak s umakom chimichurri
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Mini lazanje
Dagnje na buzaru
Slasni BBQ burgeri
Mesne okruglice na ražnjiću
Mladi krumpir s ajvarom
Proljetna janjetina
Pita s crnim pivom
Teleći savici u umaku od grejpa
Čarobna ljetna piletina
Bakalar s krumpirom
Pileći štapići u ketchupu
Velika Britanija - Pastirska pita
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Janjetina s medom od kadulje
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pašticada
Ribarska popara
Sočna pureća rolada
Odresci u umaku s češnjakom
Palačinke s nadjevom od riže
Juha od gljiva
Lungić s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Pirjani kunić
Piletina s mascarponeom
Nadjevene lignje
Kuhana govedina s umakom od hrena
Zlatna piletina
Slatki lungić
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke