Meni Search

Macho

Teletina s pirjanim povrćem

Dip od južnog voća
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Špageti s acetom balsamicom
Macho hamburger
Roštilj s umakom Romesco
Proljetna janjetina
Rezanci s krušnim mrvicama
Pileća krilca s Coca-Colom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Blagdanska rolada
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Špageti na kineski način
Lungić s povrćem
Ribarska popara
Svinjski file s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Čarobna ljetna piletina
Juha od gljiva
Tjestenina fuži s tartufima
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Pašticada
Slatki lungić
Teleći savici u umaku od grejpa
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina s mascarponeom
Velika Britanija - Pastirska pita
Kroketi od piletine
Piletina sa šafranom
Zlatna piletina
Lungić u sendviču
Punjene tikve
Sočna pureća rolada
Pureća rolada s mlincima
Salata od tune i povrća
Biftek rolice
Marinirana piletina s roštilja
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Mladi krumpir s ajvarom
Ramstek s povrćem
Pileća prsa iz pećnice
Pizza s tunom
Janjetina s medom od kadulje
Nadjevene lignje
Marinirano svinjsko pečenje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pileća krilca s roštilja
Kotleti u pivskom umaku
Ramsteak u seksi umaku
Govedina s lukom
Slasni BBQ burgeri
Pirjani kunić
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Irska janjetina
Šampinjoni u palačinki
Zabavni kineski ravioli
Kotlet s varivom od leće
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mini lazanje
Mirisna pureća rolada
Pita s crnim pivom
Medeni teleći kotleti
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mesne okruglice na ražnjiću
Bakalar s krumpirom
Odresci s umakom od kupina
Teleći odresci u umaku od višanja
Pileći štapići u ketchupu
Dagnje na buzaru
Hrenovke u panceti
Delikatesna junetina na češki
Odrezak s umakom chimichurri
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Meksička party salata
Pohani zamotuljci
Piletina u pivu
Pohani tofu s povrćem
Brancinovo oko
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kobasica u pivu i pecivu
Grill vratina u sendviču
Hrskavi trokuti
Umak od limete (Molho de limao)
Obojeni hamburger
BBQ svinjska rebarca u foliji
Palačinke s nadjevom od riže
Rebarca s grilla
Pileća prsa punjena čvarcima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Sočni pureći ražnjići
Kotlovina
Ljetni ražnjići
Janjetina na padelu
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Piletina s nadjevom od ajvara
File steak na povrću
Teriyaki piletina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke