Meni Search

Gladan kao vuk

Teletina s pirjanim povrćem

Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Vratina s roštilja
Sočna Wellington pečenka
Pileća prsa iz pećnice
Vegetarijanski čips
Hrenovke u panceti
Kuhano meso s umakom od hrena
Mediteranski kruščić s lovorom
Teleći savici u umaku od grejpa
Pašticada s njokima
Piletina u egzotičnom umaku
Kuhana govedina s umakom od hrena
Ciganski odrezak
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Biftek rolice
Miješani grill
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Ramsteak u seksi umaku
Varivo od kelja i teletine
Gorički povrtni lonac
Špageti s tikvicama
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Govedina s lukom
Svinjski gulaš
Sočna rebarca
Fino začinjena piletina
Pileća prsa s crnim tartufom
Janjetina na padelu
Piletina u pivu
Pureći hamburger
Tortilje pikant
Patka s mlincima
Slasni BBQ burgeri
Obojeni hamburger
Pizza sirni jastučići
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Neobične punjene paprike
Pikantni gulaš
Slatko twist pile
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Punjena pečenka u vinu
Janjetina s bižima
Krumpiri u kaputiću od pancete
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Tuna burger
Velika Britanija - Pastirska pita
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Svinjski medaljoni s kestenima
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Sarma sa suhim mesom
Španjolski migas s bundevom
Odresci u paketiću
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Slasni burger sa slaninom i sirom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Umak od limete (Molho de limao)
Kotlovina
Macho hamburger
Piletina s nadjevom od ajvara
Pureća rolada s mlincima
Mesne okruglice u umaku
Harrisa janjetina s limunom
Ramstek s povrćem
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Slatki lungić
Medeni teleći kotleti
Pileća krilca s roštilja
Polpete od oslića
Pileća prsa punjena čvarcima
Meso u woku na indonezijski način
Povrtni lonac
Svinjski kotleti s povrćem
Rebarca s grilla
Skandinavske rolice s cimetom
Quiche od bundeve, sira i luka
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Piletina u aromatičnom omotaču
Odresci u umaku s češnjakom
Fino varivo v loncu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mesna rolada u tijestu
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Puretina s jabukom iz pećnice
Odresci s umakom od kupina
Punjeni kelj s plodovima mora
Janjetina s medom od kadulje
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Lazanje u tavi
Mladi krumpir s ajvarom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke