Meni Search

Gladan kao vuk

Teletina s pirjanim povrćem

Kuhano meso s umakom od hrena
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pileća prsa iz pećnice
Harrisa janjetina s limunom
Fish&Chips u tortilji
Kuhana govedina s umakom od hrena
Odresci s umakom od kupina
Vratina s roštilja
Glazirana patka s umakom od jabuka
Sarma sa suhim mesom
Puretina s jabukom iz pećnice
Sočna rebarca
Miješani grill
Varivo od kelja i teletine
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileća prsa s crnim tartufom
Polpete od oslića
Hrenovke u panceti
Macho hamburger
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina u egzotičnom umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Slatki lungić
Velika Britanija - Pastirska pita
Mesna rolada u tijestu
Slatko twist pile
Povrtni lonac
Janjetina s medom od kadulje
Piletina s nadjevom od ajvara
Rebarca s grilla
Pileća krilca s roštilja
Odresci u umaku s češnjakom
Skandinavske rolice s cimetom
Svinjski kotleti s povrćem
Meso u woku na indonezijski način
Biftek rolice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slasni burger sa slaninom i sirom
Punjeni kelj s plodovima mora
Pikantni gulaš
Govedina s lukom
Pizza sirni jastučići
Medeni teleći kotleti
Quiche od bundeve, sira i luka
Špageti s tikvicama
Mediteranski kruščić s lovorom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Fino varivo v loncu
Španjolski migas s bundevom
Punjena pečenka u vinu
Krumpiri u kaputiću od pancete
Gorički povrtni lonac
Pureći hamburger
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Ramstek s povrćem
Janjetina s bižima
Pileća prsa punjena čvarcima
Ciganski odrezak
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mladi krumpir s ajvarom
Tuna burger
Odresci u paketiću
Sočna Wellington pečenka
Tortilje pikant
Kotlovina
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski gulaš
Piletina u aromatičnom omotaču
Patka s mlincima
Umak od limete (Molho de limao)
Ramsteak u seksi umaku
Neobične punjene paprike
Obojeni hamburger
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Lazanje u tavi
Slasni BBQ burgeri
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Janjetina na padelu
Mesne okruglice u umaku
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Svinjski medaljoni s kestenima
Pureća rolada s mlincima
Vegetarijanski čips
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina u pivu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Fino začinjena piletina
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Pašticada s njokima
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke