Meni Search

Gladan kao vuk

Teletina s pirjanim povrćem

Krumpiri u kaputiću od pancete
Svinjski kotleti s povrćem
Pileća krilca s roštilja
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rebarca s grilla
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Ramstek s povrćem
Fino začinjena piletina
Kotlovina
Janjetina na padelu
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Teleći savici u umaku od grejpa
Sočna Wellington pečenka
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pašticada s njokima
Piletina u pivu
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Fino varivo v loncu
Ramsteak u seksi umaku
Špageti s tikvicama
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pureći hamburger
Kuhano meso s umakom od hrena
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pileća prsa iz pećnice
Svinjski gulaš
Mesna rolada u tijestu
Neobične punjene paprike
Harrisa janjetina s limunom
Kuhana govedina s umakom od hrena
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Velika Britanija - Pastirska pita
Slatki lungić
Miješani grill
Varivo od kelja i teletine
Obojeni hamburger
Pikantni gulaš
Slasni BBQ burgeri
Tortilje pikant
Punjena pečenka u vinu
Sočna rebarca
Slatko twist pile
Piletina u egzotičnom umaku
Punjeni kelj s plodovima mora
Pileća prsa s crnim tartufom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Lazanje u tavi
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Odresci u umaku s češnjakom
Ciganski odrezak
Biftek rolice
Odresci s umakom od kupina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Govedina s lukom
Piletina u aromatičnom omotaču
Španjolski migas s bundevom
Janjetina s bižima
Tuna burger
Piletina s nadjevom od ajvara
Svinjski medaljoni s kestenima
Mesne okruglice u umaku
Vratina s roštilja
Vegetarijanski čips
Puretina s jabukom iz pećnice
Mladi krumpir s ajvarom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Povrtni lonac
Polpete od oslića
Patka s mlincima
Slasni burger sa slaninom i sirom
Fish&Chips u tortilji
Sarma sa suhim mesom
Pureća rolada s mlincima
Quiche od bundeve, sira i luka
BBQ svinjska rebarca u foliji
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Hrenovke u panceti
Macho hamburger
Medeni teleći kotleti
Gorički povrtni lonac
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mediteranski kruščić s lovorom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Odresci u paketiću
Nadjeveni kaneloni u umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Umak od limete (Molho de limao)
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pizza sirni jastučići
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Janjetina s medom od kadulje
Pileća prsa punjena čvarcima
Meso u woku na indonezijski način
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke