Meni Search

Gladan kao vuk

Teletina s pirjanim povrćem

Punjena pečenka u vinu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Patka s mlincima
Kuhano meso s umakom od hrena
Pikantni gulaš
Slatki lungić
Piletina s nadjevom od ajvara
Odresci u paketiću
Mladi krumpir s ajvarom
Govedina s lukom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Puretina s jabukom iz pećnice
Medeni teleći kotleti
Pašticada s njokima
Velika Britanija - Pastirska pita
Ramsteak u seksi umaku
Fino varivo v loncu
Mediteranski kruščić s lovorom
Macho hamburger
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski gulaš
Rebarca s grilla
Mesna rolada u tijestu
Piletina u pivu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Svinjski kotleti s povrćem
Slasni BBQ burgeri
Obojeni hamburger
Svinjski medaljoni s kestenima
Mesne okruglice u umaku
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Odresci s umakom od kupina
Španjolski migas s bundevom
Pureći hamburger
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Krumpiri u kaputiću od pancete
Povrtni lonac
Vratina s roštilja
Sočna rebarca
Sočna Wellington pečenka
Harrisa janjetina s limunom
Lazanje u tavi
Pizza sirni jastučići
Gorički povrtni lonac
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Kotlovina
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Meso u woku na indonezijski način
Slatko twist pile
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Hrenovke u panceti
Pureća rolada s mlincima
Glazirana patka s umakom od jabuka
Janjetina na padelu
Piletina u egzotičnom umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Varivo od kelja i teletine
Umak od limete (Molho de limao)
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pileća prsa s crnim tartufom
Sarma sa suhim mesom
Fish&Chips u tortilji
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Miješani grill
Punjeni kelj s plodovima mora
Polpete od oslića
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Tortilje pikant
Pileća prsa punjena čvarcima
Ramstek s povrćem
Fino začinjena piletina
Skandinavske rolice s cimetom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pileća krilca s roštilja
Ciganski odrezak
Odresci u umaku s češnjakom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Quiche od bundeve, sira i luka
Piletina u aromatičnom omotaču
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Špageti s tikvicama
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pileća prsa iz pećnice
Janjetina s bižima
Tuna burger
Vegetarijanski čips
Janjetina s medom od kadulje
Biftek rolice
Neobične punjene paprike
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke