Meni Search

Gladan kao vuk

Teletina s pirjanim povrćem

Kotlovina
Umak od limete (Molho de limao)
Biftek rolice
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Meso u woku na indonezijski način
Punjena pečenka u vinu
Piletina s nadjevom od ajvara
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Janjetina s bižima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Punjeni kelj s plodovima mora
Mesne okruglice u umaku
Rebarca s grilla
Španjolski migas s bundevom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Gorički povrtni lonac
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Teleći savici u umaku od grejpa
Govedina s lukom
Mladi krumpir s ajvarom
Obojeni hamburger
Svinjski gulaš
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Medeni teleći kotleti
Polpete od oslića
Slatko twist pile
Skandinavske rolice s cimetom
Odresci s umakom od kupina
Macho hamburger
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina u egzotičnom umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kuhano meso s umakom od hrena
Svinjski kotleti s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Pureći hamburger
Pureća rolada s mlincima
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Pileća prsa punjena čvarcima
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Puretina s jabukom iz pećnice
Ciganski odrezak
Špageti s tikvicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Janjetina na padelu
Fish&Chips u tortilji
Ramstek s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Vratina s roštilja
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Sočna rebarca
Fino varivo v loncu
Patka s mlincima
Slasni BBQ burgeri
Pašticada s njokima
Quiche od bundeve, sira i luka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Tuna burger
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Svinjski medaljoni s kestenima
Lazanje u tavi
Kuhana govedina s umakom od hrena
Miješani grill
Pikantni gulaš
Mesna rolada u tijestu
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Varivo od kelja i teletine
Velika Britanija - Pastirska pita
Krumpiri u kaputiću od pancete
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Fino začinjena piletina
Piletina u aromatičnom omotaču
Hrenovke u panceti
Pileća prsa s crnim tartufom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Tortilje pikant
Neobične punjene paprike
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Piletina u pivu
Harrisa janjetina s limunom
Sočna Wellington pečenka
Pileća krilca s roštilja
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Sarma sa suhim mesom
Pizza sirni jastučići
Povrtni lonac
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Odresci u paketiću
Slatki lungić
Vegetarijanski čips
Pileća prsa iz pećnice
Mediteranski kruščić s lovorom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke