Meni Search

Gladan kao vuk

Teletina s pirjanim povrćem

Špageti s tikvicama
Tortilje pikant
Sočna rebarca
Mladi krumpir s ajvarom
Pašticada s njokima
Janjetina na padelu
Skandinavske rolice s cimetom
Macho hamburger
Svinjski medaljoni s kestenima
Mesne okruglice u umaku
Meso u woku na indonezijski način
Quiche od bundeve, sira i luka
Odresci u umaku s češnjakom
Pureći hamburger
Piletina u egzotičnom umaku
Patka s mlincima
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Ramstek s povrćem
Sočna Wellington pečenka
Polpete od oslića
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Kuhana govedina s umakom od hrena
Glazirana patka s umakom od jabuka
Punjeni kelj s plodovima mora
Vegetarijanski čips
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Janjetina s medom od kadulje
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Piletina u aromatičnom omotaču
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Umak od limete (Molho de limao)
Slasni BBQ burgeri
Obojeni hamburger
Pikantni gulaš
Tuna burger
Piletina s nadjevom od ajvara
Govedina s lukom
Fish&Chips u tortilji
Pizza sirni jastučići
Teleći savici u umaku od grejpa
Slasni burger sa slaninom i sirom
Puretina s jabukom iz pećnice
Pureća rolada s mlincima
Neobične punjene paprike
Mediteranski kruščić s lovorom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Sarma sa suhim mesom
Svinjski gulaš
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Rebarca s grilla
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Velika Britanija - Pastirska pita
Nadjeveni kaneloni u umaku
Odresci s umakom od kupina
Odresci u paketiću
Španjolski migas s bundevom
Pileća prsa iz pećnice
Mesna rolada u tijestu
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Pileća prsa punjena čvarcima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Krumpiri u kaputiću od pancete
Piletina u pivu
Fino varivo v loncu
Fino začinjena piletina
Slatki lungić
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Biftek rolice
Janjetina s bižima
Vratina s roštilja
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Varivo od kelja i teletine
Slatko twist pile
Ramsteak u seksi umaku
Pileća krilca s roštilja
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Gorički povrtni lonac
Svinjski kotleti s povrćem
Miješani grill
Kuhano meso s umakom od hrena
Punjena pečenka u vinu
Hrenovke u panceti
Harrisa janjetina s limunom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Medeni teleći kotleti
Lazanje u tavi
Ciganski odrezak
Pileća prsa s crnim tartufom
Povrtni lonac
Kotlovina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke