Meni Search

Gladna kao vuk

Teletina s pirjanim povrćem

Fino varivo v loncu
Slasni burger sa slaninom i sirom
Pizza sirni jastučići
Odresci u umaku s češnjakom
Mesne okruglice u umaku
Sočna Wellington pečenka
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Puretina s jabukom iz pećnice
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Lazanje u tavi
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Obojeni hamburger
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pikantni gulaš
Govedina s lukom
Povrtni lonac
Tuna burger
Fino začinjena piletina
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Hrenovke u panceti
Janjetina s medom od kadulje
Velika Britanija - Pastirska pita
Špageti s tikvicama
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Umak od limete (Molho de limao)
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina s nadjevom od ajvara
Sočna rebarca
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Ribarska popara
Ciganski odrezak
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Pileća krilca s roštilja
Kotlovina
Pašticada s njokima
Pileća prsa iz pećnice
Vegetarijanski čips
Meso u woku na indonezijski način
Quiche od bundeve, sira i luka
Piletina u aromatičnom omotaču
Slasni BBQ burgeri
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina u egzotičnom umaku
Patka s mlincima
Odresci s umakom od kupina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Medeni teleći kotleti
Rebarca s grilla
Sarma sa suhim mesom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pureća rolada s mlincima
Harrisa janjetina s limunom
Macho hamburger
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Juha od gljiva
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Biftek rolice
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci u paketiću
Svinjski gulaš
Janjetina na padelu
Neobične punjene paprike
Mesna rolada u tijestu
Punjena pečenka u vinu
Slatko twist pile
Ramsteak u seksi umaku
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Nadjeveni kaneloni u umaku
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina u pivu
Ramstek s povrćem
Varivo od kelja i teletine
Fish&Chips u tortilji
Vratina s roštilja
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Pureći hamburger
Mediteranski kruščić s lovorom
Slatki lungić
Tortilje pikant
Kuhano meso s umakom od hrena
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke