Meni Search

Gladna kao vuk

Teletina s pirjanim povrćem

Svinjski file i punjeni šampinjoni
Špageti s tikvicama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Vegetarijanski čips
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kuhano meso s umakom od hrena
Rebarca s grilla
Vratina s roštilja
Velika Britanija - Pastirska pita
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Govedina s lukom
Pureća rolada s mlincima
Patka s mlincima
Hrenovke u panceti
Pileća krilca s roštilja
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Meso u woku na indonezijski način
Medeni teleći kotleti
Sočna rebarca
Quiche od bundeve, sira i luka
Piletina u aromatičnom omotaču
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski gulaš
Ramstek s povrćem
Harrisa janjetina s limunom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Mladi krumpir s ajvarom
Umak od limete (Molho de limao)
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Ribarska popara
Juha od gljiva
Tuna burger
Mesne okruglice u umaku
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Mediteranski kruščić s lovorom
Piletina s nadjevom od ajvara
Pikantni gulaš
Slatki lungić
Teleći savici u umaku od grejpa
Varivo od kelja i teletine
Sarma sa suhim mesom
Slasni BBQ burgeri
BBQ svinjska rebarca u foliji
Puretina s jabukom iz pećnice
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Punjena pečenka u vinu
Macho hamburger
Odresci s umakom od kupina
Fish&Chips u tortilji
Odresci u umaku s češnjakom
Lazanje u tavi
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Odresci u paketiću
Tortilje pikant
Obojeni hamburger
Kuhana govedina s umakom od hrena
Biftek rolice
Fino varivo v loncu
Pileća prsa iz pećnice
Glazirana patka s umakom od jabuka
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Mesna rolada u tijestu
Skandinavske rolice s cimetom
Janjetina s medom od kadulje
Slasni burger sa slaninom i sirom
Povrtni lonac
Pureći hamburger
Piletina u pivu
Ramsteak u seksi umaku
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Sočna Wellington pečenka
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Ciganski odrezak
Fino začinjena piletina
Piletina u egzotičnom umaku
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Kotlovina
Neobične punjene paprike
Pizza sirni jastučići
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Pašticada s njokima
Slatko twist pile
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Janjetina na padelu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke