Meni Search

Gladna kao vuk

Teletina s pirjanim povrćem

Juha od gljiva
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Slasni burger sa slaninom i sirom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći savici u umaku od grejpa
Fino začinjena piletina
Janjetina na padelu
Mesne okruglice u umaku
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Ramstek s povrćem
Varivo od kelja i teletine
Velika Britanija - Pastirska pita
Slasni BBQ burgeri
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Sočna rebarca
Quiche od bundeve, sira i luka
Odresci s umakom od kupina
Obojeni hamburger
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Skandinavske rolice s cimetom
Povrtni lonac
Pileća prsa iz pećnice
Lazanje u tavi
Hrenovke u panceti
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pizza sirni jastučići
Svinjski gulaš
Pašticada s njokima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Kuhano meso s umakom od hrena
Rebarca s grilla
Piletina u egzotičnom umaku
Vegetarijanski čips
Macho hamburger
Janjetina s medom od kadulje
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Medeni teleći kotleti
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Punjena pečenka u vinu
Ciganski odrezak
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Odresci nadjeveni sirom i orasima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Umak od limete (Molho de limao)
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Fish&Chips u tortilji
Mediteranski kruščić s lovorom
Tuna burger
Slatki lungić
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Piletina u aromatičnom omotaču
Kuhana govedina s umakom od hrena
Ramsteak u seksi umaku
Ribarska popara
Vratina s roštilja
Piletina s nadjevom od ajvara
Pikantni gulaš
Mesna rolada u tijestu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Sarma sa suhim mesom
Pureća rolada s mlincima
Piletina u pivu
Pureći hamburger
Sočna Wellington pečenka
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Glazirana patka s umakom od jabuka
Neobične punjene paprike
Puretina s jabukom iz pećnice
Odresci u paketiću
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci u umaku s češnjakom
Meso u woku na indonezijski način
Harrisa janjetina s limunom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Pileća krilca s roštilja
Govedina s lukom
Špageti s tikvicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Tortilje pikant
Fino varivo v loncu
Patka s mlincima
Slatko twist pile
Kotlovina
Biftek rolice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke