Meni Search

Gladna kao vuk

Teletina s pirjanim povrćem

Ciganski odrezak
Macho hamburger
Sočna rebarca
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Tortilje pikant
Mediteranski kruščić s lovorom
Quiche od bundeve, sira i luka
Ramsteak u seksi umaku
Fish&Chips u tortilji
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Povrtni lonac
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slatko twist pile
Pikantni gulaš
Govedina s lukom
Mladi krumpir s ajvarom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Teleći savici u umaku od grejpa
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Špageti s tikvicama
Kuhano meso s umakom od hrena
Slatki lungić
Nadjeveni kaneloni u umaku
Biftek rolice
Piletina u pivu
Pizza sirni jastučići
Sarma sa suhim mesom
Fino varivo v loncu
Piletina u egzotičnom umaku
Skandinavske rolice s cimetom
Patka s mlincima
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Obojeni hamburger
Glazirana patka s umakom od jabuka
Mesne okruglice u umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Fino začinjena piletina
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Slasni burger sa slaninom i sirom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Punjena pečenka u vinu
Vegetarijanski čips
Piletina s nadjevom od ajvara
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Velika Britanija - Pastirska pita
Harrisa janjetina s limunom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Vratina s roštilja
Janjetina na padelu
Ribarska popara
Slasni BBQ burgeri
Odresci u paketiću
Odresci u umaku s češnjakom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Hrenovke u panceti
Mesna rolada u tijestu
Tuna burger
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rebarca s grilla
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Varivo od kelja i teletine
Lazanje u tavi
Umak od limete (Molho de limao)
Sočna Wellington pečenka
Svinjski gulaš
Ramstek s povrćem
Pileća prsa iz pećnice
Pileća krilca s roštilja
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Janjetina s medom od kadulje
Kuhana govedina s umakom od hrena
Piletina u aromatičnom omotaču
Odresci s umakom od kupina
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Meso u woku na indonezijski način
Pašticada s njokima
Neobične punjene paprike
Puretina s jabukom iz pećnice
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Kotlovina
Pureći hamburger
Juha od gljiva
Medeni teleći kotleti
Pureća rolada s mlincima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke