Meni Search

Gladna kao vuk

Teletina s pirjanim povrćem

Pikantni gulaš
Odresci u paketiću
Slatko twist pile
Sočna Wellington pečenka
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Obojeni hamburger
Kuhano meso s umakom od hrena
Mediteranski kruščić s lovorom
Vratina s roštilja
Pileća prsa iz pećnice
Pureća rolada s mlincima
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Kotlovina
Varivo od kelja i teletine
Svinjski gulaš
Ciganski odrezak
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Piletina s nadjevom od ajvara
Rebarca s grilla
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina u aromatičnom omotaču
Biftek rolice
Pileća krilca s roštilja
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Tuna burger
Odresci u umaku s češnjakom
Slasni BBQ burgeri
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Macho hamburger
Medeni teleći kotleti
Lazanje u tavi
Janjetina s medom od kadulje
Piletina u pivu
Meso u woku na indonezijski način
Kuhana govedina s umakom od hrena
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Fish&Chips u tortilji
Vegetarijanski čips
Hrenovke u panceti
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Juha od gljiva
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Neobične punjene paprike
Quiche od bundeve, sira i luka
Mesna rolada u tijestu
Piletina u egzotičnom umaku
Pureći hamburger
Sočna rebarca
Ribarska popara
Teleći savici u umaku od grejpa
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Mladi krumpir s ajvarom
Špageti s tikvicama
Fino varivo v loncu
Govedina s lukom
Odresci s umakom od kupina
Patka s mlincima
Janjetina na padelu
Fino začinjena piletina
Povrtni lonac
Umak od limete (Molho de limao)
Slasni burger sa slaninom i sirom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Tortilje pikant
Ramsteak u seksi umaku
Sarma sa suhim mesom
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Mesne okruglice u umaku
Punjena pečenka u vinu
Skandinavske rolice s cimetom
Ramstek s povrćem
Slatki lungić
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pašticada s njokima
Harrisa janjetina s limunom
BBQ svinjska rebarca u foliji
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pizza sirni jastučići
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Puretina s jabukom iz pećnice
Glazirana patka s umakom od jabuka
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke