Meni Search

Gladna kao vuk

Teletina s pirjanim povrćem

Neobične punjene paprike
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Glazirana patka s umakom od jabuka
Mesne okruglice u umaku
Nadjeveni kaneloni u umaku
Janjetina na padelu
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Špageti s tikvicama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Medeni teleći kotleti
Meso u woku na indonezijski način
Slasni BBQ burgeri
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci u paketiću
Biftek rolice
Piletina s nadjevom od ajvara
Varivo od kelja i teletine
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slatki lungić
Mesna rolada u tijestu
Pašticada s njokima
Hrenovke u panceti
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Sarma sa suhim mesom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Ciganski odrezak
Slatko twist pile
Fino varivo v loncu
Svinjski gulaš
Lazanje u tavi
Odresci u umaku s češnjakom
Quiche od bundeve, sira i luka
Vegetarijanski čips
Umak od limete (Molho de limao)
Macho hamburger
Skandinavske rolice s cimetom
Kuhana govedina s umakom od hrena
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Vratina s roštilja
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Fino začinjena piletina
Ribarska popara
Pileća prsa iz pećnice
Pileća krilca s roštilja
Piletina u aromatičnom omotaču
Slasni burger sa slaninom i sirom
Obojeni hamburger
Patka s mlincima
Velika Britanija - Pastirska pita
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Rebarca s grilla
Harrisa janjetina s limunom
Povrtni lonac
Govedina s lukom
Teleći savici u umaku od grejpa
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pureća rolada s mlincima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ramstek s povrćem
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Piletina u pivu
Tortilje pikant
Kuhano meso s umakom od hrena
Pureći hamburger
Ramsteak u seksi umaku
Piletina u egzotičnom umaku
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Fish&Chips u tortilji
Juha od gljiva
Pizza sirni jastučići
Sočna Wellington pečenka
Tuna burger
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Punjena pečenka u vinu
Kotlovina
Puretina s jabukom iz pećnice
Mediteranski kruščić s lovorom
Odresci s umakom od kupina
Sočna rebarca
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pikantni gulaš
Janjetina s medom od kadulje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke