Meni Search

Gladna kao vuk

Teletina s pirjanim povrćem

Meso u woku na indonezijski način
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pikantni gulaš
Obojeni hamburger
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slasni BBQ burgeri
Mesne okruglice u umaku
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Piletina u aromatičnom omotaču
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mediteranski kruščić s lovorom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Fish&Chips u tortilji
Pašticada s njokima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Fino začinjena piletina
Odresci s umakom od kupina
Janjetina s medom od kadulje
Medeni teleći kotleti
Macho hamburger
Sočna rebarca
Vegetarijanski čips
Kuhana govedina s umakom od hrena
Odresci u umaku s češnjakom
Svinjski gulaš
Ramstek s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Puretina s jabukom iz pećnice
Umak od limete (Molho de limao)
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slatki lungić
Odresci u paketiću
Patka s mlincima
Quiche od bundeve, sira i luka
Glazirana patka s umakom od jabuka
Janjetina na padelu
Ribarska popara
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pureća rolada s mlincima
Govedina s lukom
Ramsteak u seksi umaku
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pileća krilca s roštilja
Povrtni lonac
Pureći hamburger
Kuhano meso s umakom od hrena
Nadjeveni kaneloni u umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Neobične punjene paprike
Varivo od kelja i teletine
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Špageti s tikvicama
Punjena pečenka u vinu
Slasni burger sa slaninom i sirom
Fino varivo v loncu
Biftek rolice
Hrenovke u panceti
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Piletina u egzotičnom umaku
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Piletina s nadjevom od ajvara
Pileća prsa iz pećnice
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Tuna burger
Kotlovina
Tortilje pikant
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Vratina s roštilja
Sarma sa suhim mesom
Mladi krumpir s ajvarom
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina u pivu
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Mesna rolada u tijestu
Juha od gljiva
Sočna Wellington pečenka
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ciganski odrezak
Pizza sirni jastučići
Slatko twist pile
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rebarca s grilla
Harrisa janjetina s limunom
Lazanje u tavi
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke