Meni Search

Gladna kao vuk

Teletina s pirjanim povrćem

BBQ svinjska rebarca u foliji
Mesna rolada u tijestu
Piletina s nadjevom od ajvara
Mladi krumpir s ajvarom
Fino varivo v loncu
Janjetina na padelu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Odresci u paketiću
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kuhano meso s umakom od hrena
Punjena pečenka u vinu
Ramsteak u seksi umaku
Fino začinjena piletina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina u egzotičnom umaku
Umak od limete (Molho de limao)
Kotlovina
Skandinavske rolice s cimetom
Vegetarijanski čips
Govedina s lukom
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Pureća rolada s mlincima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Fish&Chips u tortilji
Pureći hamburger
Juha od gljiva
Piletina u aromatičnom omotaču
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Ramstek s povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Svinjski gulaš
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Puretina s jabukom iz pećnice
Patka s mlincima
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileća prsa iz pećnice
Pizza sirni jastučići
Hrenovke u panceti
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pašticada s njokima
Povrtni lonac
Slatki lungić
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Janjetina s medom od kadulje
Sočna rebarca
Sarma sa suhim mesom
Velika Britanija - Pastirska pita
Quiche od bundeve, sira i luka
Piletina u pivu
Meso u woku na indonezijski način
Špageti s tikvicama
Slasni BBQ burgeri
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rebarca s grilla
Harrisa janjetina s limunom
Tortilje pikant
Macho hamburger
Nadjeveni kaneloni u umaku
Mediteranski kruščić s lovorom
Pikantni gulaš
Vratina s roštilja
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Tuna burger
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Varivo od kelja i teletine
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Lazanje u tavi
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Ciganski odrezak
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Glazirana patka s umakom od jabuka
Slatko twist pile
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Sočna Wellington pečenka
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Ribarska popara
Pileća krilca s roštilja
Biftek rolice
Kuhana govedina s umakom od hrena
Slasni burger sa slaninom i sirom
Obojeni hamburger
Odresci s umakom od kupina
Neobične punjene paprike
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Medeni teleći kotleti
Mesne okruglice u umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke