Meni Search

Gladna kao vuk

Teletina s pirjanim povrćem

Odresci u umaku s češnjakom
Patka s mlincima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Tortilje pikant
Hrenovke u panceti
Pikantni gulaš
Sarma sa suhim mesom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Quiche od bundeve, sira i luka
Ramstek s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teleći savici u umaku od grejpa
Janjetina s medom od kadulje
Mladi krumpir s ajvarom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Slatko twist pile
Kuhana govedina s umakom od hrena
Neobične punjene paprike
Pureći hamburger
Kuhano meso s umakom od hrena
Vegetarijanski čips
Ramsteak u seksi umaku
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Pašticada s njokima
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Govedina s lukom
Slasni BBQ burgeri
Obojeni hamburger
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Povrtni lonac
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Sočna Wellington pečenka
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Piletina s nadjevom od ajvara
Pileća prsa iz pećnice
Varivo od kelja i teletine
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Piletina u egzotičnom umaku
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Macho hamburger
Meso u woku na indonezijski način
Pureća rolada s mlincima
Puretina s jabukom iz pećnice
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Mesna rolada u tijestu
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Tuna burger
Ciganski odrezak
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Odresci u paketiću
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci s umakom od kupina
Pizza sirni jastučići
Svinjski gulaš
Fino varivo v loncu
Kotlovina
Špageti s tikvicama
Fino začinjena piletina
Mesne okruglice u umaku
Fish&Chips u tortilji
Rebarca s grilla
Velika Britanija - Pastirska pita
Mediteranski kruščić s lovorom
Piletina u pivu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Punjena pečenka u vinu
Janjetina na padelu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slasni burger sa slaninom i sirom
Juha od gljiva
Harrisa janjetina s limunom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Umak od limete (Molho de limao)
Ribarska popara
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Biftek rolice
Pileća krilca s roštilja
Piletina u aromatičnom omotaču
Lazanje u tavi
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Slatki lungić
Sočna rebarca
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Skandinavske rolice s cimetom
Vratina s roštilja
Medeni teleći kotleti
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke