Meni Search

Gladna kao vuk

Teletina s pirjanim povrćem

Piletina u aromatičnom omotaču
Sočna rebarca
Juha od gljiva
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Varivo od kelja i teletine
Macho hamburger
Vegetarijanski čips
Nadjeveni kaneloni u umaku
Svinjski gulaš
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Vratina s roštilja
Kotlovina
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Puretina s jabukom iz pećnice
Piletina s nadjevom od ajvara
Pikantni gulaš
Harrisa janjetina s limunom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Špageti s tikvicama
Quiche od bundeve, sira i luka
Teleći savici u umaku od grejpa
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Slatko twist pile
Biftek rolice
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Govedina s lukom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Sočna Wellington pečenka
Ciganski odrezak
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Tuna burger
Ribarska popara
Janjetina s medom od kadulje
Lazanje u tavi
Povrtni lonac
Patka s mlincima
Umak od limete (Molho de limao)
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odresci u umaku s češnjakom
Sarma sa suhim mesom
Neobične punjene paprike
Pileća prsa iz pećnice
Slasni burger sa slaninom i sirom
Skandinavske rolice s cimetom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ramstek s povrćem
Janjetina na padelu
Piletina u egzotičnom umaku
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Pašticada s njokima
Pureći hamburger
Piletina u pivu
Mediteranski kruščić s lovorom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Hrenovke u panceti
Fish&Chips u tortilji
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Pizza sirni jastučići
Rebarca s grilla
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ramsteak u seksi umaku
Obojeni hamburger
Medeni teleći kotleti
Tortilje pikant
Kuhana govedina s umakom od hrena
Slasni BBQ burgeri
Mesna rolada u tijestu
Kuhano meso s umakom od hrena
Odresci s umakom od kupina
Fino začinjena piletina
Pureća rolada s mlincima
Mesne okruglice u umaku
Fino varivo v loncu
Meso u woku na indonezijski način
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pileća krilca s roštilja
Odresci u paketiću
Punjena pečenka u vinu
Slatki lungić
Mladi krumpir s ajvarom
Glazirana patka s umakom od jabuka
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke