Meni Search

Gladna kao vuk

Teletina s pirjanim povrćem

Juha od gljiva
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Mediteranski kruščić s lovorom
Fish&Chips u tortilji
Glazirana patka s umakom od jabuka
Sarma sa suhim mesom
Punjena pečenka u vinu
Slatko twist pile
Vratina s roštilja
Piletina s nadjevom od ajvara
Pureći hamburger
Patka s mlincima
Kuhana govedina s umakom od hrena
Špageti s tikvicama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Fino začinjena piletina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Lazanje u tavi
Biftek rolice
Sočna rebarca
Medeni teleći kotleti
Povrtni lonac
Odresci u paketiću
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Obojeni hamburger
Ramsteak u seksi umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pileća krilca s roštilja
Tuna burger
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Harrisa janjetina s limunom
Puretina s jabukom iz pećnice
Slasni BBQ burgeri
Neobične punjene paprike
Ciganski odrezak
Mladi krumpir s ajvarom
Pašticada s njokima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pikantni gulaš
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Varivo od kelja i teletine
Odresci s umakom od kupina
Janjetina s medom od kadulje
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Mesne okruglice u umaku
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Ribarska popara
Kotlovina
Ramstek s povrćem
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Skandinavske rolice s cimetom
Mesna rolada u tijestu
Govedina s lukom
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Svinjski gulaš
Pizza sirni jastučići
Fino varivo v loncu
Velika Britanija - Pastirska pita
Janjetina na padelu
Tortilje pikant
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Kuhano meso s umakom od hrena
Quiche od bundeve, sira i luka
Piletina u pivu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina u aromatičnom omotaču
Pileća prsa iz pećnice
Vegetarijanski čips
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Meso u woku na indonezijski način
Piletina u egzotičnom umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Slasni burger sa slaninom i sirom
Umak od limete (Molho de limao)
Slatki lungić
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Odresci u umaku s češnjakom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Hrenovke u panceti
Sočna Wellington pečenka
Macho hamburger
Pureća rolada s mlincima
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Rebarca s grilla
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke