Meni Search

Gladna kao vuk

Teletina s pirjanim povrćem

Vegetarijanski čips
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pikantni gulaš
Varivo od kelja i teletine
Biftek rolice
Piletina u aromatičnom omotaču
Mladi krumpir s ajvarom
Ribarska popara
Kotlovina
Mesne okruglice u umaku
Odresci s umakom od kupina
Rebarca s grilla
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Tradicionalni podravski recept za Badnjak
Marinirani janjeći kotleti s pireom od slanutka
Kuhana govedina s umakom od hrena
Odresci u paketiću
Neobične punjene paprike
Vratina s roštilja
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Svinjski gulaš
Pašticada s njokima
Piletina u egzotičnom umaku
Meso u woku na indonezijski način
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Sarma sa suhim mesom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Špageti s tikvicama
Juha od gljiva
Patka s mlincima
Mesna rolada u tijestu
Velika Britanija - Pastirska pita
Fino varivo v loncu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina u pivu
Glazirana patka s umakom od jabuka
BBQ svinjska rebarca u foliji
Sočna rebarca
Povrtni lonac
Pileća prsa iz pećnice
Slasni BBQ burgeri
Macho hamburger
Fish&Chips u tortilji
Quiche od bundeve, sira i luka
Tortilje pikant
Pileća krilca s roštilja
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Janjetina na padelu
Rebarca s roštilja u umaku s pivom
Kuhano meso s umakom od hrena
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Puretina s jabukom iz pećnice
Vatrene pljeskavice s pirjanom heljdinom kašom
Tuna burger
Ramsteak u seksi umaku
Teleći savici u umaku od grejpa
Pizza sirni jastučići
Pureći hamburger
Piletina s nadjevom od ajvara
Janjetina s medom od kadulje
Ramstek s povrćem
Ciganski odrezak
Punjena pečenka u vinu
Mediteranski kruščić s lovorom
Fino začinjena piletina
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Medeni teleći kotleti
Obojeni hamburger
Slatki lungić
Skandinavske rolice s cimetom
Ljuti trokutići sa šunkom i sirom
Mađarska - Mađarski pileći paprikaš
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Slasni burger sa slaninom i sirom
Govedina s lukom
Umak od limete (Molho de limao)
Lazanje u tavi
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Odresci u umaku s češnjakom
Harrisa janjetina s limunom
Hrenovke u panceti
Pureća rolada s mlincima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slatko twist pile
Sočna Wellington pečenka
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke