Meni Search

Luda k'o šiba

Teletina s pirjanim povrćem

Mirisna pureća rolada
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Polupunjene paprike
Patka s mlincima
Kotleti u pivskom umaku
Sunčani užitak mediterana
Pizza s tunom
Orada s krumpirom i mladim lukom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Meksička party salata
Prežgana juha
Medeni teleći kotleti
Palačinke s nadjevom od riže
Vratina s roštilja
Pohani tofu s povrćem
Mini shepherd's pie
Sendvič s avokadom
Špageti na kineski način
Cous-cous s povrćem
Lungić s toplom salatom od šparoga
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Špageti s pistacijama
Marokanska salata s cous-cousom
Marinirana pileća krilca s povrćem
Lignje s povrćem i smokvama
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pirjani kunić
Krem juha sa sjemenkama
Fiš paprikaš
Proljetna janjetina
Slasni BBQ burgeri
Ramsteak u seksi umaku
Blagdanska rolada
Juha od bundeve s jabukom
Zapečena ricotta
Cipar - Lungić na ciparski
Hrskave tortice od krumpira
Bugarska pita od krumpira
Pečena piletina s limunom
Pohani zamotuljci
Zabavni kineski ravioli
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pileći gulaš
Roštilj s umakom Romesco
Srneći file na salatu
Tjestenina fuži s tartufima
Pašticada s njokima
Tuna burger
Grill vratina u sendviču
Pohana skuta
Hrskavo pečeno pile
Teriyaki piletina
Velika Britanija - Pastirska pita
Nadjevene lignje
Norveška krem juha od ribe i kozica
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Grill povrće na salatu
Sočni pureći ražnjići
Brancinovo oko
Pikantne mazalice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Dječje lazanje
Piletina sa šafranom
Male teleće pitice
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kineska juha s račićima i gljivama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Aromatizirani kruh
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Šampinjoni u palačinki
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Janjetina na padelu
Piletina s mascarponeom
Jakobove kapice s umakom
Palamida s čilijem i mangom
Riblja juha s Malte
Rezanci s krušnim mrvicama
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Svinjski file s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Lungić u sendviču
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina u pivu
Kotlovina
Piletina s nadjevom od ajvara
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina Kiev
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pašticada
Irska janjetina
Hrskavi trokuti
Brownie s kajenskim paprom
Marinirano svinjsko pečenje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke