Meni Search

Luda k'o šiba

Teletina s pirjanim povrćem

Hrskavo pečeno pile
Sočni pureći ražnjići
Svinjski file s povrćem
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Palamida s čilijem i mangom
Sendvič s avokadom
Pohana skuta
Meksička party salata
Norveška krem juha od ribe i kozica
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Grill povrće na salatu
Pikantne mazalice
Jabučni krumpirići s cimetom
Vratina s roštilja
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mirisna pureća rolada
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina sa šafranom
Hrskavi trokuti
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Špageti na kineski način
Polupunjene paprike
Lignje s povrćem i smokvama
Lungić s toplom salatom od šparoga
Cous-cous s povrćem
Piletina s nadjevom od ajvara
Nadjevene lignje
Zapečena ricotta
Pohani tofu s povrćem
Kotlovina
Srneći file na salatu
Krem juha sa sjemenkama
Velika Britanija - Pastirska pita
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina na padelu
Rezanci s krušnim mrvicama
Pašticada s njokima
Roštilj s umakom Romesco
Sunčani užitak mediterana
Mini shepherd's pie
Palačinke s nadjevom od riže
Male teleće pitice
Mesne okruglice na ražnjiću
Orada s krumpirom i mladim lukom
Prežgana juha
Brancinovo oko
Bugarska pita od krumpira
Pileći gulaš
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Zabavni kineski ravioli
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Kineska juha s račićima i gljivama
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Blagdanska rolada
Kotleti u pivskom umaku
Marinirano svinjsko pečenje
Šampinjoni u palačinki
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Slasni BBQ burgeri
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Hrskave tortice od krumpira
Špageti s pistacijama
Piletina s mascarponeom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Juha od bundeve s jabukom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Fiš paprikaš
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Patka s mlincima
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Marinirana pileća krilca s povrćem
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pašticada
Dječje lazanje
Proljetna janjetina
Pizza s tunom
Tjestenina fuži s tartufima
Aromatizirani kruh
Ramsteak u seksi umaku
Tuna burger
Pohani zamotuljci
Jakobove kapice s umakom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Medeni teleći kotleti
Piletina Kiev
Lungić u sendviču
Grill vratina u sendviču
Piletina u pivu
Pečena piletina s limunom
Brownie s kajenskim paprom
Pirjani kunić
Irska janjetina
Teriyaki piletina
Riblja juha s Malte
Marokanska salata s cous-cousom
Cipar - Lungić na ciparski
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke