Meni Search

Luda k'o šiba

Teletina s pirjanim povrćem

Polupunjene paprike
Pohani tofu s povrćem
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Sočni pureći ražnjići
Hrskavi trokuti
Mirisna pureća rolada
Palamida s čilijem i mangom
Meksička party salata
Irska janjetina
Janjetina na padelu
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Medeni teleći kotleti
Cous-cous s povrćem
Hrskavo pečeno pile
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Špageti s pistacijama
Vratina s roštilja
Tjestenina fuži s tartufima
Brancinovo oko
Prežgana juha
Palačinke s nadjevom od riže
Hrskave tortice od krumpira
Mirisne krumpirove pole iz pećnice
Nadjevene lignje
Jabučni krumpirići s cimetom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Slasni BBQ burgeri
Pirjani kunić
Rezanci s krušnim mrvicama
Pašticada s njokima
Kineska juha s račićima i gljivama
Kotlovina
Pileći gulaš
Pikantne mazalice
Krem juha sa sjemenkama
Piletina s nadjevom od ajvara
Grill povrće na salatu
Bugarska pita od krumpira
Teriyaki piletina
Zapečena ricotta
Orada s krumpirom i mladim lukom
Svinjski file s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Pizza s tunom
Dječje lazanje
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Sendvič s avokadom
Juha od bundeve s jabukom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Jakobove kapice s umakom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Blagdanska rolada
Sunčani užitak mediterana
Piletina sa šafranom
Patka s mlincima
Proljetna janjetina
Marokanska salata s cous-cousom
Aromatizirani kruh
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Norveška krem juha od ribe i kozica
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina s mascarponeom
Cipar - Lungić na ciparski
Mini shepherd's pie
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Tuna burger
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina Kiev
Riblja juha s Malte
Brownie s kajenskim paprom
Male teleće pitice
Pašticada
Mesne okruglice na ražnjiću
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Ramsteak u seksi umaku
Srneći file na salatu
Špageti na kineski način
Piletina u pivu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Lignje s povrćem i smokvama
Marinirano svinjsko pečenje
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Šampinjoni u palačinki
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pečena piletina s limunom
Marinirana pileća krilca s povrćem
Grill vratina u sendviču
Fiš paprikaš
Pohani zamotuljci
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Lungić u sendviču
Pohana skuta
Zabavni kineski ravioli
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Kotleti u pivskom umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

600 g telećih odrezaka
2 žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
½ žličice timijana
1 žlica maslaca
2 žlice maslinovog ulja
50 ml prošeka
Za prilog od povrća:
200 g šparoga
200 g mrkve
250 g brokule
200 g cvjetače
sol
40 g maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
1 žličica Vegete Natur

Koristili smo

Vegeta Natur

Vegeta Natur

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Jednostavno 4 osobe30 min

  • 1 Teleće odreske lagano potucite i pospite Vegetom, paprom i timijanom.
  • 2 Popecite ih na mješavini maslaca i maslinovog ulja.
  • 3 Pred kraj pečenja dodajte prošek i još malo pirjajte na laganoj vatri.

Za prilog:

  • 1 Povrće skuhajte u posoljenoj vodi i ocijedite.
  • 2 Na zagrijani maslac i ulje dodajte protisnuti češnjak i Vegetu natur. Zatim dodajte ocijeđeno kuhano povrće i još kratko popirjajte.

Savjet

Umjesto prošeka možete upotrijebiti suho bijelo vino.

Posluživanje

Teleće odreske poslužite s pirjanim povrćem.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke