Meni Search

Okrećem novi list

Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom

Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina s mascarponeom
Piletina s pistacijama
Kruh od cvjetače s kurkumom
Male teleće pitice
Belgija - Salade Liégeoise
Rižoto tortice
Ramsteak u seksi umaku
Vege odresci s marinadom
Proljetno meso i povrće iz woka
Pohana skuta
Mediteranski špageti
Oslić s maslinama
Vegetina enchilada
Čarobni štapići
Pečena piletina s limunom
Zabavni kineski ravioli
Pohani tofu s povrćem
Špageti na kineski način
Zanimljiva salata s kikirikijem
Govedina s lukom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mini lazanje
Tjestenina fuži s tartufima
Polupunjene paprike
Kaštelanski makaruni
Savici sa špinatom i satricom od sira
Popečci od bulgura s umakom
Brusketa s avokadom
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Pirjani kunić
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rezanci s krušnim mrvicama
Uskršnja šunka na zabavan način
Senf s paprikama
Marokanska salata s cous-cousom
Sočna Wellington pečenka
Raskošna ljetna tava
Lignje i tikvice na štapiću
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Sočna pureća rolada
Pileća prsa iz pećnice
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Grill povrće na salatu
Cous-cous s povrćem
Popečci od cvjetače
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mesne okruglice
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Zlatna piletina
Ražnjići od lososa
Zapečena ricotta
Salata od pečene rotkvice sa medom
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Rolice od soma
Salata s neobičnim preljevom
Mirisni prilog iz pećnice
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Salata s mora
Prilog od prokulica
Njemačka - Jetrica s jabukama
Crveno ljetno varivo
Juha od rikule i račića
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Rižini ravioli s mozzarellom
Sočna aromatična torta
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Žuti medaljoni
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Čudotvorni čaj za detoks
Španjolski migas s bundevom
Pileći bataci s umakom od luka
Papreni tart s marelicama
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Lignje na šumskom rižotu
Sočna rebarca
Pohane paprike
Ljubavne šurlice
Palačinke s nadjevom od riže
Povrtni ražnjići
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Velika Britanija - Pastirska pita
Bugarska pita od krumpira
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lignje punjene crvenim radićem
Kuglice od riže i svježeg sira
Salata od quinoe i povrća
Fina pikantna piletina
Caponata alla Podravka
Grčka seljačka salata
Bruskete od cvjetače
Mesne okruglice u umaku
Zimski punč
Salata u košaricama od parmezana
Juha od bundeve s jabukom
Uzbudljivi kolač od blitve
Kozice s rižom
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Rižoto na španjolski način
Rolice od blitve
Juha od cvjetače i camemberta
Goveđa rebarca sa zeljem
Polpete od slanutka s kurkumom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Empanade s pestom
Prežgana juha
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rosti
Rižoto s tunom
Pileći gulaš
Roštilj s umakom Romesco
Tagliatelle s pečenim povrćem
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Krumpir u košuljici
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kineska juha s račićima i gljivama
Janjetina na padelu
Salata od tune i povrća
Voćna juha od višanja
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Telećim kotletima uz pečene paprike nećete moći odoljeti jer je sve bilo "uvaljano" u Vegeta marinadu s pivom pa doživljaj može biti samo divno savršenstvo finog zalogaja.

Sastojci

4 teleća kotleta
4 crvene paprike
2 režnja češnjaka
1 Vegeta marinada s pivom
2 žlice ulja
1 žlica nasjeckanog peršina

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe35 min

  • 1 Teleće kotlete prelijte Vegeta marinadom, marinirajte 30 minuta ili dulje, za bolji okus. Pecite na zagrijanom roštilju na srednje jakoj vatri.
  • 2 Papriku očistite i također pecite na roštilju. Na kraju u posudu za serviranje dodajte ulje, sitno nasjeckani češnjak i žlicu nasjeckanog peršina.

Savjet

Teletina je nježno meso pa zahtijeva i dosta pažnje tijekom pečenja na roštilju, okrećite odreske svaku minutu kako bi se ravnomjerno pekli.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke