Meni Search

Okrećem novi list

Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom

Salata s neobičnim preljevom
Kaštelanski makaruni
Ramsteak u seksi umaku
Palačinke s nadjevom od riže
Caponata alla Podravka
Kuglice od riže i svježeg sira
Pita s muškatnom bundevom i makom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Zabavni kineski ravioli
Zlatna piletina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rolice od soma
Rolice od blitve
Pohani tofu s povrćem
Popečci od cvjetače
Rezanci s krušnim mrvicama
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Roštilj s umakom Romesco
Piletina s pistacijama
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Rižoto tortice
Vegetina enchilada
Ljubavne šurlice
Marokanska salata s cous-cousom
Pohana skuta
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Savici sa špinatom i satricom od sira
Popečci od bulgura s umakom
Pohane paprike
Polupunjene paprike
Kruh od cvjetače s kurkumom
Papreni tart s marelicama
Juha od rikule i račića
Bruskete od cvjetače
Njemačka - Jetrica s jabukama
Sočna pureća rolada
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Salata od pečene rotkvice sa medom
Pileći bataci s umakom od luka
Tagliatelle s pečenim povrćem
Pirjani kunić
Fina pikantna piletina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Salata u košaricama od parmezana
Prilog od prokulica
Raskošna ljetna tava
Kolinjsko zelje s frišketinom
Sočna aromatična torta
Crveno ljetno varivo
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Lignje punjene crvenim radićem
Grčka seljačka salata
Mirisni prilog iz pećnice
Rižoto s tunom
Juha od cvjetače i camemberta
Zimski punč
Španjolski migas s bundevom
Tjestenina fuži s tartufima
Vege odresci s marinadom
Brusketa s avokadom
Prežgana juha
Sočna Wellington pečenka
Goveđa rebarca sa zeljem
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Rižoto na španjolski način
Piletina s mascarponeom
Žuti medaljoni
Uzbudljivi kolač od blitve
Oslić s maslinama
Mediteranski špageti
Bugarska pita od krumpira
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Cous-cous s povrćem
Juha od bundeve s jabukom
Belgija - Salade Liégeoise
Lignje i tikvice na štapiću
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Sočna rebarca
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rižini ravioli s mozzarellom
Krumpir u košuljici
Senf s paprikama
Špageti na kineski način
Zanimljiva salata s kikirikijem
Salata s mora
Čudotvorni čaj za detoks
Male teleće pitice
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Velika Britanija - Pastirska pita
Grill povrće na salatu
Govedina s lukom
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kozice s rižom
Pečena piletina s limunom
Mesne okruglice u umaku
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Zapečena ricotta
Salata od quinoe i povrća
Kineska juha s račićima i gljivama
Mini lazanje
Čarobni štapići
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Polpete od slanutka s kurkumom
Janjetina na padelu
Pileći gulaš
Lignje na šumskom rižotu
Pileća prsa iz pećnice
Mesne okruglice
Uskršnja šunka na zabavan način
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Proljetno meso i povrće iz woka
Voćna juha od višanja
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Empanade s pestom
Salata od tune i povrća
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ražnjići od lososa
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Rosti
Povrtni ražnjići
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Telećim kotletima uz pečene paprike nećete moći odoljeti jer je sve bilo "uvaljano" u Vegeta marinadu s pivom pa doživljaj može biti samo divno savršenstvo finog zalogaja.

Sastojci

4 teleća kotleta
4 crvene paprike
2 režnja češnjaka
1 Vegeta marinada s pivom
2 žlice ulja
1 žlica nasjeckanog peršina

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe35 min

  • 1 Teleće kotlete prelijte Vegeta marinadom, marinirajte 30 minuta ili dulje, za bolji okus. Pecite na zagrijanom roštilju na srednje jakoj vatri.
  • 2 Papriku očistite i također pecite na roštilju. Na kraju u posudu za serviranje dodajte ulje, sitno nasjeckani češnjak i žlicu nasjeckanog peršina.

Savjet

Teletina je nježno meso pa zahtijeva i dosta pažnje tijekom pečenja na roštilju, okrećite odreske svaku minutu kako bi se ravnomjerno pekli.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke