Meni Search

Okrećem novi list

Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom

Povrtni ražnjići
Ljubavne šurlice
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Salata s neobičnim preljevom
Grčka seljačka salata
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Salata od tune i povrća
Savici sa špinatom i satricom od sira
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Lignje punjene crvenim radićem
Senf s paprikama
Piletina s mascarponeom
Pohani tofu s povrćem
Sočna pureća rolada
Zlatna piletina
Proljetno meso i povrće iz woka
Lignje na šumskom rižotu
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Tagliatelle s pečenim povrćem
Rižoto na španjolski način
Kozice s rižom
Ramsteak u seksi umaku
Pirjani kunić
Roštilj s umakom Romesco
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Sočna aromatična torta
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Rižini ravioli s mozzarellom
Salata od quinoe i povrća
Pita s muškatnom bundevom i makom
Špageti na kineski način
Juha od bundeve s jabukom
Vegetina enchilada
Rolice od blitve
Rolice od soma
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Piletina s pistacijama
Belgija - Salade Liégeoise
Cous-cous s povrćem
Pohana skuta
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Sočna rebarca
Male teleće pitice
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Pileći bataci s umakom od luka
Tjestenina fuži s tartufima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mirisni prilog iz pećnice
Uzbudljivi kolač od blitve
Kaštelanski makaruni
Brusketa s avokadom
Crveno ljetno varivo
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Fina pikantna piletina
Papreni tart s marelicama
Prilog od prokulica
Caponata alla Podravka
Zabavni kineski ravioli
Žuti medaljoni
Zapečena ricotta
Bugarska pita od krumpira
Kineska juha s račićima i gljivama
Mesne okruglice
Pohane paprike
Pileća prsa iz pećnice
Juha od rikule i račića
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Sočna Wellington pečenka
Uskršnja šunka na zabavan način
Njemačka - Jetrica s jabukama
Vege odresci s marinadom
Pileći gulaš
Janjetina na padelu
Raskošna ljetna tava
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Popečci od bulgura s umakom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Kolinjsko zelje s frišketinom
Popečci od cvjetače
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Zimski punč
Pečena piletina s limunom
Rižoto s tunom
Salata od pečene rotkvice sa medom
Lignje i tikvice na štapiću
Salata s mora
Rižoto tortice
Kuglice od riže i svježeg sira
Čudotvorni čaj za detoks
Polpete od slanutka s kurkumom
Salata u košaricama od parmezana
Ražnjići od lososa
Velika Britanija - Pastirska pita
Govedina s lukom
Goveđa rebarca sa zeljem
Španjolski migas s bundevom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mini lazanje
Voćna juha od višanja
Prežgana juha
Mediteranski špageti
Grill povrće na salatu
Rosti
Bruskete od cvjetače
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Palačinke s nadjevom od riže
Oslić s maslinama
Krumpir u košuljici
Empanade s pestom
Polupunjene paprike
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Mesne okruglice u umaku
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Marokanska salata s cous-cousom
Rezanci s krušnim mrvicama
Čarobni štapići
Zanimljiva salata s kikirikijem
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Juha od cvjetače i camemberta
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Telećim kotletima uz pečene paprike nećete moći odoljeti jer je sve bilo "uvaljano" u Vegeta marinadu s pivom pa doživljaj može biti samo divno savršenstvo finog zalogaja.

Sastojci

4 teleća kotleta
4 crvene paprike
2 režnja češnjaka
1 Vegeta marinada s pivom
2 žlice ulja
1 žlica nasjeckanog peršina

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe35 min

  • 1 Teleće kotlete prelijte Vegeta marinadom, marinirajte 30 minuta ili dulje, za bolji okus. Pecite na zagrijanom roštilju na srednje jakoj vatri.
  • 2 Papriku očistite i također pecite na roštilju. Na kraju u posudu za serviranje dodajte ulje, sitno nasjeckani češnjak i žlicu nasjeckanog peršina.

Savjet

Teletina je nježno meso pa zahtijeva i dosta pažnje tijekom pečenja na roštilju, okrećite odreske svaku minutu kako bi se ravnomjerno pekli.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke