Meni Search

Okrećem novi list

Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom

Fina pikantna piletina
Kuglice od riže i svježeg sira
Sočna pureća rolada
Pohana skuta
Lignje punjene crvenim radićem
Sočna aromatična torta
Belgija - Salade Liégeoise
Grill povrće na salatu
Sočna rebarca
Španjolski migas s bundevom
Kineska juha s račićima i gljivama
Rolice od blitve
Rižoto tortice
Pileća prsa iz pećnice
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Salata s mora
Čudotvorni čaj za detoks
Sočna Wellington pečenka
Vegetina enchilada
Prežgana juha
Mesne okruglice u umaku
Caponata alla Podravka
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Cous-cous s povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Zimski punč
Zlatna piletina
Polpete od slanutka s kurkumom
Popečci od bulgura s umakom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Čarobni štapići
Mediteranski špageti
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Špageti na kineski način
Salata u košaricama od parmezana
Rižoto s tunom
Salata od quinoe i povrća
Popečci od cvjetače
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Crveno ljetno varivo
Ramsteak u seksi umaku
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Piletina s mascarponeom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bruskete od cvjetače
Senf s paprikama
Povrtni ražnjići
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Salata od pečene rotkvice sa medom
Marokanska salata s cous-cousom
Njemačka - Jetrica s jabukama
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Grčka seljačka salata
Pečena piletina s limunom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Govedina s lukom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Mesne okruglice
Zapečena ricotta
Zanimljiva salata s kikirikijem
Žuti medaljoni
Salata s neobičnim preljevom
Tagliatelle s pečenim povrćem
Pirjani kunić
Lignje na šumskom rižotu
Juha od cvjetače i camemberta
Bugarska pita od krumpira
Uzbudljivi kolač od blitve
Voćna juha od višanja
Vege odresci s marinadom
Oslić s maslinama
Savici sa špinatom i satricom od sira
Polupunjene paprike
Prilog od prokulica
Pohani tofu s povrćem
Kaštelanski makaruni
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Rižoto na španjolski način
Mirisni prilog iz pećnice
Tjestenina fuži s tartufima
Ražnjići od lososa
Pita s muškatnom bundevom i makom
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Pileći bataci s umakom od luka
Krumpir u košuljici
Proljetno meso i povrće iz woka
Raskošna ljetna tava
Empanade s pestom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Salata od tune i povrća
Male teleće pitice
Uskršnja šunka na zabavan način
Palačinke s nadjevom od riže
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Mini lazanje
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Rosti
Piletina s pistacijama
Juha od rikule i račića
Rolice od soma
Velika Britanija - Pastirska pita
Janjetina na padelu
Zabavni kineski ravioli
Roštilj s umakom Romesco
Papreni tart s marelicama
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Lignje i tikvice na štapiću
Pohane paprike
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rezanci s krušnim mrvicama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Juha od bundeve s jabukom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Brusketa s avokadom
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Kozice s rižom
Ljubavne šurlice
Pileći gulaš
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Telećim kotletima uz pečene paprike nećete moći odoljeti jer je sve bilo "uvaljano" u Vegeta marinadu s pivom pa doživljaj može biti samo divno savršenstvo finog zalogaja.

Sastojci

4 teleća kotleta
4 crvene paprike
2 režnja češnjaka
1 Vegeta marinada s pivom
2 žlice ulja
1 žlica nasjeckanog peršina

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe35 min

  • 1 Teleće kotlete prelijte Vegeta marinadom, marinirajte 30 minuta ili dulje, za bolji okus. Pecite na zagrijanom roštilju na srednje jakoj vatri.
  • 2 Papriku očistite i također pecite na roštilju. Na kraju u posudu za serviranje dodajte ulje, sitno nasjeckani češnjak i žlicu nasjeckanog peršina.

Savjet

Teletina je nježno meso pa zahtijeva i dosta pažnje tijekom pečenja na roštilju, okrećite odreske svaku minutu kako bi se ravnomjerno pekli.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke