Meni Search

Okrećem novi list

Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom

Odresci nadjeveni sirom i orasima
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Caponata alla Podravka
Povrtni ražnjići
Raskošna ljetna tava
Salata s mora
Velika Britanija - Pastirska pita
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Belgija - Salade Liégeoise
Krumpir u košuljici
Salata od pečene rotkvice sa medom
Crveno ljetno varivo
Rižoto na španjolski način
Zlatna piletina
Mesne okruglice u umaku
Senf s paprikama
Njemačka - Jetrica s jabukama
Proljetno meso i povrće iz woka
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Roštilj s umakom Romesco
Tjestenina fuži s tartufima
Uzbudljivi kolač od blitve
Janjetina na padelu
Čudotvorni čaj za detoks
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Popečci od cvjetače
Salata od tune i povrća
Savici sa špinatom i satricom od sira
Polupunjene paprike
Juha od bundeve s jabukom
Male teleće pitice
Pohana skuta
Mesne okruglice
Pita s muškatnom bundevom i makom
Fina pikantna piletina
Kuglice od riže i svježeg sira
Zimski punč
Mini lazanje
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pohani tofu s povrćem
Pohane paprike
Popečci od bulgura s umakom
Rižini ravioli s mozzarellom
Salata u košaricama od parmezana
Marokanska salata s cous-cousom
Sočna rebarca
Špageti na kineski način
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Sočna Wellington pečenka
Rižoto tortice
Grill povrće na salatu
Sočna aromatična torta
Palačinke s nadjevom od riže
Prežgana juha
Sočna pureća rolada
Tagliatelle s pečenim povrćem
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Španjolski migas s bundevom
Papreni tart s marelicama
Zabavni kineski ravioli
Kaštelanski makaruni
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Juha od rikule i račića
Piletina s pistacijama
Oslić s maslinama
Piletina s mascarponeom
Mirisni prilog iz pećnice
Pirjani kunić
Žuti medaljoni
Rosti
Rolice od soma
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pileći gulaš
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Kozice s rižom
Pečena piletina s limunom
Rižoto s tunom
Empanade s pestom
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Uskršnja šunka na zabavan način
Vege odresci s marinadom
Prilog od prokulica
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Brusketa s avokadom
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Bruskete od cvjetače
Juha od cvjetače i camemberta
Kolinjsko zelje s frišketinom
Govedina s lukom
Polpete od slanutka s kurkumom
Salata s neobičnim preljevom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Ramsteak u seksi umaku
Lignje i tikvice na štapiću
Voćna juha od višanja
Zapečena ricotta
Pileća prsa iz pećnice
Vegetina enchilada
Ražnjići od lososa
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Lignje na šumskom rižotu
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Salata od quinoe i povrća
Rolice od blitve
Bugarska pita od krumpira
Rezanci s krušnim mrvicama
Pileći bataci s umakom od luka
Ljubavne šurlice
Grčka seljačka salata
Čarobni štapići
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Lignje punjene crvenim radićem
Mediteranski špageti
Goveđa rebarca sa zeljem
Cous-cous s povrćem
Kineska juha s račićima i gljivama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Telećim kotletima uz pečene paprike nećete moći odoljeti jer je sve bilo "uvaljano" u Vegeta marinadu s pivom pa doživljaj može biti samo divno savršenstvo finog zalogaja.

Sastojci

4 teleća kotleta
4 crvene paprike
2 režnja češnjaka
1 Vegeta marinada s pivom
2 žlice ulja
1 žlica nasjeckanog peršina

Koristili smo

Vegeta Grill marinada s pivom

Vegeta Grill marinada s pivom

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe35 min

  • 1 Teleće kotlete prelijte Vegeta marinadom, marinirajte 30 minuta ili dulje, za bolji okus. Pecite na zagrijanom roštilju na srednje jakoj vatri.
  • 2 Papriku očistite i također pecite na roštilju. Na kraju u posudu za serviranje dodajte ulje, sitno nasjeckani češnjak i žlicu nasjeckanog peršina.

Savjet

Teletina je nježno meso pa zahtijeva i dosta pažnje tijekom pečenja na roštilju, okrećite odreske svaku minutu kako bi se ravnomjerno pekli.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke