Meni Search

Fitness freak

Teriyaki piletina

Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Uzbudljivi kolač od blitve
Topla salata barba Frane
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Rolice od blitve
Ražnjići od lososa
Osvježavajuća juha od krastavaca
Salata sa skutom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Tjestenina fuži s tartufima
Energetske kuglice s kurkumom
Meksička party salata
Grill oslić u aromatičnoj korici
Mirisni prilog iz pećnice
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Riblja juha s Malte
Ljubavne šurlice
Osvježavajući smoothie
Orada s krumpirom i mladim lukom
Finska - Juha s lososom
Salata od tune i povrća
Oslić s maslinama
Piletina u finom mediteranskom umaku
Punjeni filet brancina
Rižoto s tunom
Tjestenina mediterana
Brzo jelo od teletine i povrća
Salata s mora
Rižoto s tri vrste gljiva
Kozice s rižom
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Ljetni lungić
Brusketa s avokadom
Caponata alla Podravka
Zapečena ricotta
Kokošja juha s požirakima
Sočni pureći ražnjići
Popečci od cvjetače
Cous-cous s povrćem
Fina pikantna piletina
Rižoto na španjolski način
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Marokanska salata s cous-cousom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Prilog od prokulica
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Bruskete s povrćem
Bruskete od cvjetače
Ljetni ražnjići
Vol-au-vent s gljivama
Salata od pečene rotkvice sa medom
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Kineska juha s račićima i gljivama
Račići na posteljici od povrća
Tagliatelle s pečenim povrćem
Belgija - Salade Liégeoise
Nadjevene lignje
Mediteranska rapsodija
Beskvasne calzone
Ljetna pileća salata
Palamida s čilijem i mangom
Juha od bundeve s jabukom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pita s crnim pivom
Salata s neobičnim preljevom
Polupunjene paprike
Kruh od cvjetače s kurkumom
Salata s okruglicama od sira
Mediteranski špageti
Salata od quinoe i povrća
Čudotvorni čaj za detoks
Roštilj s umakom Romesco
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Grill povrće na salatu
Krem juha od tikvica
Mediteranski grill
Raskošna ljetna tava
Rižini ravioli s mozzarellom
Rezanci s krušnim mrvicama
Pikantne grickalice
Vege odresci s marinadom
Lignje s povrćem i smokvama
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Cartoccio od bijele ribe
Crveno ljetno varivo
Čarobna ljetna piletina
Polpete od slanutka s kurkumom
Zanimljiva salata s kikirikijem
Dip od južnog voća
Juha od kelja sa sirom
Grčka seljačka salata
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Salata od liganja
Marinirana piletina s roštilja
Lignje na šumskom rižotu
Kaštelanski makaruni
Brancinovo oko
Proljetno meso i povrće iz woka
Povrtni ražnjići
Zelena torta
Grdobina u pikantnoj šalši
Brzi detoks doručak
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Popečci od bulgura s umakom
Špageti s acetom balsamicom
Popečci od tikvica
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke