Meni Search

Superman

Teriyaki piletina

Dječje lazanje
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina s mascarponeom
Sočni pureći ražnjići
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Odresci s umakom od kupina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Koprivnički odojak
Tjestenina u finom umaku
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Roštilj s umakom Romesco
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Blagdanska rolada
Meksička party salata
Sočna pureća rolada
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Obojeni hamburger
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rižoto s tri vrste gljiva
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina s kozjim sirom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pohani zamotuljci
Tjestenina fuži s tartufima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Hrskavi trokuti
Hrskava pileća krilca
Brancinovo oko
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Popečci od cvjetače
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pileća prsa punjena čvarcima
Salata s mljevenim mesom
Teleći odresci u umaku od višanja
Grill vratina u sendviču
Srneći file na salatu
Slatka patka
Rezanci s krušnim mrvicama
Bruskete od cvjetače
Ramstek i salata s roštilja
Mini lazanje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina sa šafranom
Rebarca s graškom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Teleći savici u umaku od grejpa
Brownie s kajenskim paprom
Špageti na kineski način
Kokošja juha s požirakima
Skandinavske rolice s cimetom
Kaštelanski makaruni
Brusketa s avokadom
Nadjevene lignje
Hrskavo pečeno pile
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Dip od južnog voća
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rebarca s grilla
Pileća prsa iz pećnice
Kunić na bijelo
Bugarska pita od krumpira
Zlatna piletina
Pileći bataci s umakom od luka
Bruskete s povrćem
Pizza sirni jastučići
Tuna burger
Lignje na šumskom rižotu
Ljetni ražnjići
Ljetni lungić
Mesne okruglice na ražnjiću
Pileći gulaš
Pureća rolada s mlincima
Piletina s nadjevom od ajvara
BBQ cheeseburger
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Riba u škartocu
Proljetna janjetina
Pohani tofu s povrćem
Svinjski file s povrćem
Finska - Juha s lososom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kolinjsko zelje s frišketinom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Špageti mediteraneo
Fish&Chips u tortilji
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Vratina sa sezonskim povrćem
Pašticada s njokima
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina Kiev
Janjetina s medom od kadulje
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Goveđa rebarca sa zeljem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Svinjski gulaš
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ramstek s povrćem
Lazanje u tavi
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Svinjski file s grila
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ramsteak u seksi umaku
Manastirski đuveč
BBQ svinjska rebarca u foliji
Macho hamburger
Janjetina na padelu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mirisna pureća rolada
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina u pivu
Velika Britanija - Pastirska pita
Rižoto s dagnjama
Kroketi od piletine
Mladi krumpir s ajvarom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke