Meni Search

Superwoman

Teriyaki piletina

Pita s muškatnom bundevom i makom
Špageti mediteraneo
Sočna pureća rolada
Odresci u umaku s češnjakom
Mini lazanje
Tuna burger
Pileća prsa punjena čvarcima
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Bouillabaisse
Dječje lazanje
Janjetina na padelu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Grill vratina u sendviču
Riba u škartocu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Pileći gulaš
Teleći odresci u umaku od višanja
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Hrskavi trokuti
Punjena teleća prsa
Tjestenina fuži s tartufima
Rezanci s krušnim mrvicama
Popečci od cvjetače
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Hrskavo pečeno pile
Pohani zamotuljci
Pohani tofu s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Brownie s kajenskim paprom
Ljetni ražnjići
Obojeni hamburger
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina Kiev
Zlatna piletina
Brusketa s avokadom
Bugarska pita od krumpira
Dip od južnog voća
Rebarca s graškom
Janjetina s medom od kadulje
Nadjeveni kaneloni u umaku
Energetske kuglice s kurkumom
Lignje na šumskom rižotu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pizza sirni jastučići
Piletina u aromatičnom omotaču
Brudet
Pogača sa sardinom
Mesne okruglice na ražnjiću
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Meksička party salata
Teleći savici u umaku od grejpa
Špageti na kineski način
Piletina sa šafranom
Odresci s umakom od kupina
Finska - Juha s lososom
Orada s krumpirom i mladim lukom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Ljetni lungić
Gulaš od oslića i povrća
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Proljetna janjetina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina s mascarponeom
Blagdanska rolada
Riblji ražnjići
Manastirski đuveč
Hrskava pileća krilca
Pureća rolada s mlincima
Šampinjoni u palačinki
Mini shepherd's pie
Kuglice od riže i svježeg sira
Rižini ravioli s mozzarellom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pileći bataci s umakom od luka
Lungić s toplom salatom od šparoga
Mirisna pureća rolada
Svinjski file s povrćem
Slatka patka
Kolinjsko zelje s frišketinom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
BBQ svinjska rebarca u foliji
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Goveđa rebarca sa zeljem
Sočni pureći ražnjići
Svinjski file s grila
Kunić na bijelo
Male teleće pitice
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Lazanje u tavi
Srneći file na salatu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mladi krumpir s ajvarom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Skandinavske rolice s cimetom
Bakalar s krumpirom
Kaštelanski makaruni
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
BBQ cheeseburger
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Ramsteak u seksi umaku
Bruskete s povrćem
Marinirane srdele
Kruh od cvjetače s kurkumom
Fish&Chips u tortilji
Lignji po gosposki
Jabučni krumpirići s cimetom
Svinjski gulaš
Brancinovo oko
Bruskete od cvjetače
Rebarca s grilla
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Roštilj s umakom Romesco
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kroketi od piletine
Cous-cous s povrćem
Salata s mljevenim mesom
Rižoto s tri vrste gljiva
Ramstek s povrćem
Piletina u pivu
Rižoto s dagnjama
Pašticada voli penne a ti mene
Piletina s kozjim sirom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke