Meni Search

Superwoman

Teriyaki piletina

Ramstek u vrhnju s pireom na irski
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Brownie s kajenskim paprom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pizza sirni jastučići
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Tuna burger
Piletina u pivu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Janjetina na padelu
Hrskavi trokuti
Rebarca s graškom
Punjena teleća prsa
Slatka patka
Mesne okruglice na ražnjiću
Lignje na šumskom rižotu
Svinjski file s grila
Piletina Kiev
Hrskavo pečeno pile
Rezanci s krušnim mrvicama
Bugarska pita od krumpira
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Špageti mediteraneo
Obojeni hamburger
Lignji po gosposki
Zlatna piletina
Srneći file na salatu
Skandinavske rolice s cimetom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Roštilj s umakom Romesco
Pita s muškatnom bundevom i makom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Marinirane srdele
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina s mascarponeom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Špageti na kineski način
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kunić na bijelo
Piletina u aromatičnom omotaču
Teleći odresci u umaku od višanja
Male teleće pitice
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Janjetina s medom od kadulje
Manastirski đuveč
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pileći bataci s umakom od luka
Bouillabaisse
Brusketa s avokadom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Ljetni lungić
Ramstek s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Odresci s umakom od kupina
Mirisna pureća rolada
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rižini ravioli s mozzarellom
Lazanje u tavi
BBQ svinjska rebarca u foliji
Bruskete s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Fish&Chips u tortilji
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileći gulaš
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pohani tofu s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Riblji ražnjići
Mini shepherd's pie
Svinjski gulaš
Dječje lazanje
Piletina sa šafranom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Rižoto s tri vrste gljiva
Hrskava pileća krilca
Kroketi od piletine
Rižoto s dagnjama
Salata s mljevenim mesom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mini lazanje
Pašticada voli penne a ti mene
Sočna pureća rolada
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Energetske kuglice s kurkumom
Popečci od cvjetače
Orada s krumpirom i mladim lukom
Meksička party salata
Blagdanska rolada
Gulaš od oslića i povrća
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Cous-cous s povrćem
Bruskete od cvjetače
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Jabučni krumpirići s cimetom
Pohani zamotuljci
Riba u škartocu
Svinjski file s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Brudet
Rebarca s grilla
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
BBQ cheeseburger
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Tjestenina fuži s tartufima
Mladi krumpir s ajvarom
Ljetni ražnjići
Odresci u umaku s češnjakom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pureća rolada s mlincima
Kaštelanski makaruni
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Proljetna janjetina
Goveđa rebarca sa zeljem
Pogača sa sardinom
Ramsteak u seksi umaku
Šampinjoni u palačinki
Grill vratina u sendviču
Kuglice od riže i svježeg sira
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Finska - Juha s lososom
Brancinovo oko
Piletina s kozjim sirom
Dip od južnog voća
Bakalar s krumpirom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke