Meni Search

Superwoman

Teriyaki piletina

Rebarca s grilla
Svinjski file s grila
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Energetske kuglice s kurkumom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Hrskavo pečeno pile
Mirisna pureća rolada
Rižini ravioli s mozzarellom
Pašticada voli penne a ti mene
Obojeni hamburger
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Brownie s kajenskim paprom
Piletina sa šafranom
Pureća rolada s mlincima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Gulaš od oslića i povrća
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Teleći savici u umaku od grejpa
Zlatna piletina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kunić na bijelo
Mini lazanje
Riba u škartocu
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Proljetna janjetina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lungić s toplom salatom od šparoga
Mesne okruglice na ražnjiću
Srneći file na salatu
Male teleće pitice
Svinjski gulaš
Pileći bataci s umakom od luka
Bugarska pita od krumpira
Odresci u umaku s češnjakom
Lignji po gosposki
Goveđa rebarca sa zeljem
Tuna burger
Piletina Kiev
Špageti mediteraneo
Pohani zamotuljci
Pileći gulaš
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kuglice od riže i svježeg sira
Ljetni ražnjići
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
BBQ cheeseburger
Velika Britanija - Pastirska pita
Cous-cous s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Brudet
Brusketa s avokadom
Sočni pureći ražnjići
Slatka patka
Pileća prsa punjena čvarcima
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Dječje lazanje
Punjena teleća prsa
Bruskete s povrćem
Blagdanska rolada
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rezanci s krušnim mrvicama
Rižoto s tri vrste gljiva
Brancinovo oko
Pohani tofu s povrćem
Sočna pureća rolada
Janjetina na padelu
Mladi krumpir s ajvarom
Salata s mljevenim mesom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Ramsteak u seksi umaku
Marinirane srdele
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Odresci s umakom od kupina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina s kozjim sirom
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Grill vratina u sendviču
Ramstek s povrćem
Popečci od cvjetače
Piletina s mascarponeom
Fish&Chips u tortilji
Bakalar s krumpirom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Tjestenina fuži s tartufima
Ljetni lungić
Rebarca s graškom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pizza sirni jastučići
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Špageti na kineski način
Teleći odresci u umaku od višanja
Kroketi od piletine
Piletina u aromatičnom omotaču
Rižoto s dagnjama
Bruskete od cvjetače
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Hrskavi trokuti
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Dip od južnog voća
Hrskava pileća krilca
Roštilj s umakom Romesco
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Manastirski đuveč
Lazanje u tavi
Janjetina s medom od kadulje
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Meksička party salata
Piletina u pivu
Jabučni krumpirići s cimetom
Pogača sa sardinom
Šampinjoni u palačinki
Lignje na šumskom rižotu
Finska - Juha s lososom
Riblji ražnjići
Bouillabaisse
Kaštelanski makaruni
Svinjski file s povrćem
Mini shepherd's pie
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke