Meni Search

Superwoman

Teriyaki piletina

Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pohani zamotuljci
Kaštelanski makaruni
Pašticada voli penne a ti mene
Mladi krumpir s ajvarom
Meksička party salata
Piletina u aromatičnom omotaču
Hrskavi trokuti
Kuglice od riže i svježeg sira
Obojeni hamburger
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Velika Britanija - Pastirska pita
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Lazanje u tavi
Mini lazanje
Goveđa rebarca sa zeljem
Sočni pureći ražnjići
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina s mascarponeom
Pogača sa sardinom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Odresci s umakom od kupina
Brudet
Skandinavske rolice s cimetom
Energetske kuglice s kurkumom
Riblji ražnjići
Kunić na bijelo
Zlatna piletina
Srneći file na salatu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Lignji po gosposki
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teleći savici u umaku od grejpa
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Špageti mediteraneo
Punjena teleća prsa
Pohani tofu s povrćem
Rižoto s tri vrste gljiva
Rižini ravioli s mozzarellom
Špageti na kineski način
Piletina u pivu
Šampinjoni u palačinki
Hrskavo pečeno pile
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Odresci u umaku s češnjakom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Brusketa s avokadom
Fish&Chips u tortilji
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Bouillabaisse
Hrskava pileća krilca
Tjestenina fuži s tartufima
Bakalar s krumpirom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Sočna pureća rolada
Finska - Juha s lososom
Pileća prsa punjena čvarcima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Bugarska pita od krumpira
Jabučni krumpirići s cimetom
Tuna burger
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Male teleće pitice
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rižoto s dagnjama
Rezanci s krušnim mrvicama
Rebarca s graškom
Teleći odresci u umaku od višanja
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pileći gulaš
Bruskete od cvjetače
Dip od južnog voća
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Svinjski file s grila
Svinjski gulaš
Brownie s kajenskim paprom
Svinjski file s povrćem
Salata s mljevenim mesom
Piletina Kiev
Proljetna janjetina
Janjetina na padelu
Rebarca s grilla
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mirisna pureća rolada
Bruskete s povrćem
Blagdanska rolada
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mini shepherd's pie
Roštilj s umakom Romesco
Mesne okruglice na ražnjiću
Ramstek s povrćem
Ljetni ražnjići
Gulaš od oslića i povrća
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina s kozjim sirom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pizza sirni jastučići
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Cous-cous s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Slatka patka
Piletina sa šafranom
Lignje na šumskom rižotu
Janjetina s medom od kadulje
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Riba u škartocu
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Popečci od cvjetače
BBQ cheeseburger
Nadjeveni kaneloni u umaku
Grill vratina u sendviču
Kroketi od piletine
Pureća rolada s mlincima
Pileći bataci s umakom od luka
Manastirski đuveč
Brancinovo oko
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Marinirane srdele
Ljetni lungić
Norveška krem juha od ribe i kozica
Dječje lazanje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke