Meni Search

Superwoman

Teriyaki piletina

Tuna burger
Pileći bataci s umakom od luka
Sočna pureća rolada
Svinjski file s povrćem
Kunić na bijelo
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Manastirski đuveč
Pureća rolada s mlincima
Brusketa s avokadom
Mladi krumpir s ajvarom
Bouillabaisse
Mirisna pureća rolada
Ljetni ražnjići
Bakalar s krumpirom
Mesne okruglice na ražnjiću
Svinjski file s grila
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Riblji ražnjići
Brudet
Popečci od cvjetače
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Blagdanska rolada
Piletina u aromatičnom omotaču
Mini shepherd's pie
Finska - Juha s lososom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pohani tofu s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Lignji po gosposki
Hrskavi trokuti
Kuglice od riže i svježeg sira
Brownie s kajenskim paprom
Ramstek s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Slatka patka
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Svinjski gulaš
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rebarca s graškom
Odresci s umakom od kupina
Janjetina s medom od kadulje
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Cous-cous s povrćem
Pohani zamotuljci
Fish&Chips u tortilji
Grill vratina u sendviču
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Obojeni hamburger
Marinirane srdele
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Bruskete s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Hrskava pileća krilca
Odresci u umaku s češnjakom
Rezanci s krušnim mrvicama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Špageti na kineski način
Piletina u pivu
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pogača sa sardinom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Bruskete od cvjetače
Rebarca s grilla
Šampinjoni u palačinki
Velika Britanija - Pastirska pita
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lignje na šumskom rižotu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina s kozjim sirom
Rižini ravioli s mozzarellom
Piletina s mascarponeom
Bugarska pita od krumpira
Kaštelanski makaruni
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Lazanje u tavi
Energetske kuglice s kurkumom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kruh od cvjetače s kurkumom
Zlatna piletina
Teleći savici u umaku od grejpa
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Male teleće pitice
Rižoto s tri vrste gljiva
Kroketi od piletine
Gulaš od oslića i povrća
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pileći gulaš
Skandinavske rolice s cimetom
Špageti mediteraneo
Janjetina na padelu
Ljetni lungić
Pileća prsa punjena čvarcima
Mini lazanje
Jabučni krumpirići s cimetom
Brancinovo oko
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pita s muškatnom bundevom i makom
Salata s mljevenim mesom
Meksička party salata
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
BBQ cheeseburger
Proljetna janjetina
Piletina sa šafranom
Punjena teleća prsa
Dječje lazanje
Sočni pureći ražnjići
Srneći file na salatu
Pizza sirni jastučići
Riba u škartocu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ramsteak u seksi umaku
Rižoto s dagnjama
Pašticada voli penne a ti mene
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Hrskavo pečeno pile
Tjestenina fuži s tartufima
Roštilj s umakom Romesco
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Dip od južnog voća
Piletina Kiev
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke