Meni Search

Superwoman

Teriyaki piletina

Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Riblji ražnjići
Rižoto s dagnjama
Kruh od cvjetače s kurkumom
Fish&Chips u tortilji
Manastirski đuveč
Šampinjoni u palačinki
Ramstek s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mini lazanje
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pileća prsa punjena čvarcima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Dip od južnog voća
Svinjski file s povrćem
Cous-cous s povrćem
Tjestenina fuži s tartufima
Brownie s kajenskim paprom
Grill vratina u sendviču
Bugarska pita od krumpira
Hrskava pileća krilca
Janjetina na padelu
Mirisna pureća rolada
Riba u škartocu
Dječje lazanje
Hrskavi trokuti
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pizza sirni jastučići
Kaštelanski makaruni
Gulaš od oslića i povrća
Rižini ravioli s mozzarellom
Srneći file na salatu
Špageti mediteraneo
Energetske kuglice s kurkumom
Bruskete od cvjetače
Rižoto s tri vrste gljiva
Pogača sa sardinom
Pileći bataci s umakom od luka
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Teleći savici u umaku od grejpa
Teleći odresci u umaku od višanja
Brusketa s avokadom
Rebarca s grilla
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Male teleće pitice
Zlatna piletina
Piletina s mascarponeom
Piletina u aromatičnom omotaču
Kuglice od riže i svježeg sira
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Slatka patka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kunić na bijelo
Pohani zamotuljci
Sočni pureći ražnjići
Sočna pureća rolada
Janjetina s medom od kadulje
Pohani tofu s povrćem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kolinjsko zelje s frišketinom
Odresci s umakom od kupina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Piletina Kiev
Brancinovo oko
Pašticada voli penne a ti mene
Goveđa rebarca sa zeljem
Meksička party salata
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Mesne okruglice na ražnjiću
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina sa šafranom
Svinjski file s grila
Popečci od cvjetače
Marinirane srdele
Pita s muškatnom bundevom i makom
Ramsteak u seksi umaku
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Bakalar s krumpirom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mladi krumpir s ajvarom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Blagdanska rolada
Piletina s kozjim sirom
Ljetni lungić
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Punjena teleća prsa
Špageti na kineski način
Skandinavske rolice s cimetom
Lazanje u tavi
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Odresci u umaku s češnjakom
Kroketi od piletine
Lignji po gosposki
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Mini shepherd's pie
Brudet
Lignje na šumskom rižotu
Rebarca s graškom
Pureća rolada s mlincima
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Ljetni ražnjići
Finska - Juha s lososom
BBQ svinjska rebarca u foliji
BBQ cheeseburger
Proljetna janjetina
Rezanci s krušnim mrvicama
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski gulaš
Lungić s toplom salatom od šparoga
Velika Britanija - Pastirska pita
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Obojeni hamburger
Roštilj s umakom Romesco
Tuna burger
Pileći gulaš
Piletina u pivu
Salata s mljevenim mesom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Hrskavo pečeno pile
Bouillabaisse
Bruskete s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke