Meni Search

Superwoman

Teriyaki piletina

Nadjeveni kaneloni u umaku
Proljetna janjetina
Zlatna piletina
Salata s mljevenim mesom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Odresci u umaku s češnjakom
Bugarska pita od krumpira
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ramstek s povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Janjetina na padelu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći odresci u umaku od višanja
Mesne okruglice na ražnjiću
Rezanci s krušnim mrvicama
Skandinavske rolice s cimetom
Kroketi od piletine
Šampinjoni u palačinki
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Roštilj s umakom Romesco
Sočna pureća rolada
Pogača sa sardinom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Lungić s toplom salatom od šparoga
Svinjski file s grila
Špageti na kineski način
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Mini shepherd's pie
Jabučni krumpirići s cimetom
Pašticada voli penne a ti mene
Pileći gulaš
BBQ cheeseburger
Riblji ražnjići
Pizza sirni jastučići
Tjestenina fuži s tartufima
Kruh od cvjetače s kurkumom
Bouillabaisse
Hrskavi trokuti
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Goveđa rebarca sa zeljem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Lignje na šumskom rižotu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pohani tofu s povrćem
Brudet
Lignji po gosposki
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pohani zamotuljci
Svinjski file s povrćem
Obojeni hamburger
Odresci nadjeveni sirom i orasima
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Srneći file na salatu
Sočni pureći ražnjići
Rebarca s grilla
Pileća prsa punjena čvarcima
Kuglice od riže i svježeg sira
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rižini ravioli s mozzarellom
Mini lazanje
Brancinovo oko
Piletina s kozjim sirom
Hrskavo pečeno pile
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pita s muškatnom bundevom i makom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Grill vratina u sendviču
Kunić na bijelo
Špageti mediteraneo
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Punjena teleća prsa
Piletina s mascarponeom
Meksička party salata
Male teleće pitice
Bruskete od cvjetače
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina u aromatičnom omotaču
Bakalar s krumpirom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Hrskava pileća krilca
BBQ svinjska rebarca u foliji
Marinirane srdele
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Piletina sa šafranom
Ljetni ražnjići
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pileći bataci s umakom od luka
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teleći savici u umaku od grejpa
Energetske kuglice s kurkumom
Finska - Juha s lososom
Riba u škartocu
Piletina Kiev
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Tuna burger
Svinjski gulaš
Bruskete s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mirisna pureća rolada
Rižoto s dagnjama
Brownie s kajenskim paprom
Pureća rolada s mlincima
Ramsteak u seksi umaku
Blagdanska rolada
Lazanje u tavi
Cous-cous s povrćem
Ljetni lungić
Velika Britanija - Pastirska pita
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci s umakom od kupina
Gulaš od oslića i povrća
Janjetina s medom od kadulje
Dječje lazanje
Manastirski đuveč
Popečci od cvjetače
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Fish&Chips u tortilji
Slatka patka
Rebarca s graškom
Brusketa s avokadom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina u pivu
Dip od južnog voća
Kaštelanski makaruni
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke