Meni Search

Superwoman

Teriyaki piletina

Grill vratina u sendviču
Ramsteak u seksi umaku
Mesne okruglice na ražnjiću
BBQ svinjska rebarca u foliji
Brusketa s avokadom
Špageti mediteraneo
Rebarca s graškom
Svinjski file s povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina s mascarponeom
Marinirane srdele
Janjetina s medom od kadulje
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Manastirski đuveč
Bruskete s povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Rižini ravioli s mozzarellom
Sočni pureći ražnjići
BBQ cheeseburger
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Finska - Juha s lososom
Janjetina na padelu
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Energetske kuglice s kurkumom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Blagdanska rolada
Lazanje u tavi
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Hrskavo pečeno pile
Tuna burger
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Male teleće pitice
Brownie s kajenskim paprom
Meksička party salata
Pizza sirni jastučići
Pohani tofu s povrćem
Ljetni ražnjići
Nadjeveni kaneloni u umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pileći bataci s umakom od luka
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Lignji po gosposki
Kroketi od piletine
Riba u škartocu
Riblji ražnjići
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Gulaš od oslića i povrća
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Roštilj s umakom Romesco
Šampinjoni u palačinki
Hrskavi trokuti
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rebarca s grilla
Mini lazanje
Obojeni hamburger
Skandinavske rolice s cimetom
Cous-cous s povrćem
Pileći gulaš
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pureća rolada s mlincima
Kaštelanski makaruni
Fish&Chips u tortilji
Kolinjsko zelje s frišketinom
Bakalar s krumpirom
Bugarska pita od krumpira
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Dječje lazanje
Punjena teleća prsa
Rižoto s dagnjama
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Ramstek s povrćem
Bouillabaisse
Lungić s toplom salatom od šparoga
Zlatna piletina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Velika Britanija - Pastirska pita
Srneći file na salatu
Kruh od cvjetače s kurkumom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina sa šafranom
Pogača sa sardinom
Tjestenina fuži s tartufima
Salata s mljevenim mesom
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina s kozjim sirom
Mirisna pureća rolada
Teleći savici u umaku od grejpa
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Piletina Kiev
Kunić na bijelo
Sočna pureća rolada
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Bruskete od cvjetače
Ljetni lungić
Rižoto s tri vrste gljiva
Popečci od cvjetače
Proljetna janjetina
Pašticada voli penne a ti mene
Svinjski file s grila
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Brudet
Mladi krumpir s ajvarom
Brancinovo oko
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Špageti na kineski način
Hrskava pileća krilca
Pileća prsa punjena čvarcima
Slatka patka
Rezanci s krušnim mrvicama
Pita s muškatnom bundevom i makom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pohani zamotuljci
Mini shepherd's pie
Svinjski gulaš
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Dip od južnog voća
Kuglice od riže i svježeg sira
Odresci s umakom od kupina
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina u pivu
Teleći odresci u umaku od višanja
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprijeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljine pročitajte u Pravilima privatnosti.

Vrste kolačića

Postavke