Meni Search

Superwoman

Teriyaki piletina

Nadjeveni kaneloni u umaku
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Janjetina na padelu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Velika Britanija - Pastirska pita
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina Kiev
Dip od južnog voća
Riba u škartocu
Piletina s mascarponeom
Mladi krumpir s ajvarom
Punjena teleća prsa
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pašticada voli penne a ti mene
Pileća prsa punjena čvarcima
Bakalar s krumpirom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Janjetina s medom od kadulje
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Hrskava pileća krilca
Meksička party salata
Cous-cous s povrćem
Pureća rolada s mlincima
Bruskete s povrćem
Kuglice od riže i svježeg sira
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Tjestenina fuži s tartufima
Lignje na šumskom rižotu
Odresci s umakom od kupina
Jabučni krumpirići s cimetom
Kroketi od piletine
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Svinjski gulaš
Gulaš od oslića i povrća
Riblji ražnjići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Salata s mljevenim mesom
Proljetna janjetina
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina s kozjim sirom
Goveđa rebarca sa zeljem
Mini lazanje
Piletina u aromatičnom omotaču
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Sočni pureći ražnjići
Ljetni ražnjići
Ljetni lungić
Bouillabaisse
Tuna burger
Popečci od cvjetače
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rebarca s grilla
BBQ cheeseburger
Bugarska pita od krumpira
Energetske kuglice s kurkumom
Rezanci s krušnim mrvicama
Hrskavo pečeno pile
Pileći bataci s umakom od luka
Rižoto s dagnjama
Pogača sa sardinom
Pohani zamotuljci
Lungić s toplom salatom od šparoga
Rižini ravioli s mozzarellom
Pizza sirni jastučići
Pita s muškatnom bundevom i makom
Brownie s kajenskim paprom
Finska - Juha s lososom
Svinjski file s povrćem
Bruskete od cvjetače
Rižoto s tri vrste gljiva
Hrskavi trokuti
Mini shepherd's pie
Fish&Chips u tortilji
Marinirane srdele
Svinjski file s grila
Kruh od cvjetače s kurkumom
Brancinovo oko
Obojeni hamburger
Lazanje u tavi
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina sa šafranom
Kunić na bijelo
BBQ svinjska rebarca u foliji
Špageti mediteraneo
Kolinjsko zelje s frišketinom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Grill vratina u sendviču
Blagdanska rolada
Odresci u umaku s češnjakom
Dječje lazanje
Lignji po gosposki
Pileći gulaš
Ramsteak u seksi umaku
Zlatna piletina
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mesne okruglice na ražnjiću
Roštilj s umakom Romesco
Rebarca s graškom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Male teleće pitice
Brusketa s avokadom
Špageti na kineski način
Šampinjoni u palačinki
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Slatka patka
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Mirisna pureća rolada
Manastirski đuveč
Kaštelanski makaruni
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Srneći file na salatu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ramstek s povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Pohani tofu s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Piletina u pivu
Brudet
Sočna pureća rolada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke