Meni Search

Superwoman

Teriyaki piletina

Fish&Chips u tortilji
Pita s muškatnom bundevom i makom
Dječje lazanje
Kaštelanski makaruni
Svinjski file s grila
Mini lazanje
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pogača sa sardinom
Odresci s umakom od kupina
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Janjetina s medom od kadulje
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Blagdanska rolada
Srneći file na salatu
Šampinjoni u palačinki
Brudet
Špageti mediteraneo
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pileća prsa punjena čvarcima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Proljetna janjetina
Mini shepherd's pie
Hrskavi trokuti
Piletina u pivu
Zlatna piletina
Odresci u umaku s češnjakom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Orada s krumpirom i mladim lukom
Cous-cous s povrćem
Lignji po gosposki
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Lazanje u tavi
Obojeni hamburger
Teleći savici u umaku od grejpa
Goveđa rebarca sa zeljem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Špageti na kineski način
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rižini ravioli s mozzarellom
Rižoto s dagnjama
Brancinovo oko
Piletina Kiev
Mladi krumpir s ajvarom
Brownie s kajenskim paprom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Energetske kuglice s kurkumom
Tjestenina fuži s tartufima
Piletina sa šafranom
Hrskava pileća krilca
Jabučni krumpirići s cimetom
Bruskete od cvjetače
Meksička party salata
Dip od južnog voća
Pohani zamotuljci
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Kunić na bijelo
Rezanci s krušnim mrvicama
Finska - Juha s lososom
Kroketi od piletine
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Salata s mljevenim mesom
Ramstek s povrćem
Bakalar s krumpirom
Roštilj s umakom Romesco
Marinirane srdele
BBQ cheeseburger
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pizza sirni jastučići
Lignje na šumskom rižotu
Pureća rolada s mlincima
Rebarca s grilla
Piletina s kozjim sirom
Tuna burger
Teleći odresci u umaku od višanja
Punjena teleća prsa
Popečci od cvjetače
Bouillabaisse
Svinjski file s povrćem
Riblji ražnjići
Sočni pureći ražnjići
Pileći bataci s umakom od luka
Rebarca s graškom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Svinjski gulaš
Kruh od cvjetače s kurkumom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pileći gulaš
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Hrskavo pečeno pile
Brusketa s avokadom
Velika Britanija - Pastirska pita
Riba u škartocu
Mesne okruglice na ražnjiću
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Gulaš od oslića i povrća
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pašticada voli penne a ti mene
Ramsteak u seksi umaku
Pohani tofu s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Janjetina na padelu
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Grill vratina u sendviču
Mirisna pureća rolada
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina s mascarponeom
Skandinavske rolice s cimetom
Male teleće pitice
Kuglice od riže i svježeg sira
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slatka patka
Ljetni lungić
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Manastirski đuveč
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Bruskete s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ljetni ražnjići
Sočna pureća rolada
Norveška krem juha od ribe i kozica
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke