Meni Search

Superwoman

Teriyaki piletina

Špageti na kineski način
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Bakalar s krumpirom
Odresci u umaku s češnjakom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rižoto s tri vrste gljiva
Fish&Chips u tortilji
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pizza sirni jastučići
Bruskete od cvjetače
Mirisna pureća rolada
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kaštelanski makaruni
Mladi krumpir s ajvarom
BBQ cheeseburger
Orada s krumpirom i mladim lukom
Tjestenina fuži s tartufima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Nadjeveni kaneloni u umaku
Riba u škartocu
Brusketa s avokadom
Manastirski đuveč
Mini lazanje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina u pivu
Hrskavi trokuti
Goveđa rebarca sa zeljem
Gulaš od oslića i povrća
Zlatna piletina
Brudet
Ljetni ražnjići
Pohani zamotuljci
Teleći odresci u umaku od višanja
Hrskava pileća krilca
Pileći gulaš
Ramstek s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lungić s toplom salatom od šparoga
Roštilj s umakom Romesco
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Dip od južnog voća
Piletina sa šafranom
Finska - Juha s lososom
Velika Britanija - Pastirska pita
Sočna pureća rolada
Bouillabaisse
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Popečci od cvjetače
Ramsteak u seksi umaku
Odresci s umakom od kupina
Teleći savici u umaku od grejpa
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Lignje na šumskom rižotu
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Svinjski gulaš
Pogača sa sardinom
Punjena teleća prsa
Rebarca s graškom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina u aromatičnom omotaču
Lignji po gosposki
Brownie s kajenskim paprom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kunić na bijelo
Bruskete s povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Tuna burger
Pileća prsa punjena čvarcima
Riblji ražnjići
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina s mascarponeom
Pileći bataci s umakom od luka
Proljetna janjetina
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Obojeni hamburger
Pašticada voli penne a ti mene
Slatka patka
Piletina s kozjim sirom
Blagdanska rolada
Sočni pureći ražnjići
Kuglice od riže i svježeg sira
Grill vratina u sendviču
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Kruh od cvjetače s kurkumom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pohani tofu s povrćem
Salata s mljevenim mesom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rebarca s grilla
Skandinavske rolice s cimetom
Jabučni krumpirići s cimetom
Cous-cous s povrćem
Brancinovo oko
Mini shepherd's pie
Piletina Kiev
Pureća rolada s mlincima
Meksička party salata
Kroketi od piletine
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rižoto s dagnjama
Mesne okruglice na ražnjiću
Rezanci s krušnim mrvicama
Male teleće pitice
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Janjetina na padelu
Marinirane srdele
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Hrskavo pečeno pile
Dječje lazanje
Janjetina s medom od kadulje
Rižini ravioli s mozzarellom
Lazanje u tavi
Srneći file na salatu
Bugarska pita od krumpira
Energetske kuglice s kurkumom
Šampinjoni u palačinki
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Svinjski file s grila
Ljetni lungić
Svinjski file s povrćem
Špageti mediteraneo
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke