Meni Search

Superwoman

Teriyaki piletina

Roštilj s umakom Romesco
Ljetni ražnjići
Srneći file na salatu
Meksička party salata
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rezanci s krušnim mrvicama
Brownie s kajenskim paprom
Salata s mljevenim mesom
Kunić na bijelo
Lignji po gosposki
Male teleće pitice
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Teleći odresci u umaku od višanja
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Tuna burger
Rebarca s graškom
Fish&Chips u tortilji
Riblji ražnjići
Orada s krumpirom i mladim lukom
Teleći savici u umaku od grejpa
Kaštelanski makaruni
Mesne okruglice na ražnjiću
Nadjeveni kaneloni u umaku
Punjena teleća prsa
Pašticada voli penne a ti mene
Mini lazanje
Bruskete s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Pileći bataci s umakom od luka
Svinjski file s povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rižoto s dagnjama
Piletina s mascarponeom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Obojeni hamburger
BBQ cheeseburger
Blagdanska rolada
Piletina Kiev
Piletina u pivu
Marinirane srdele
Dip od južnog voća
Energetske kuglice s kurkumom
Bruskete od cvjetače
Finska - Juha s lososom
Proljetna janjetina
Brusketa s avokadom
Jabučni krumpirići s cimetom
Riba u škartocu
Pileća prsa punjena čvarcima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Sočni pureći ražnjići
Bugarska pita od krumpira
Pizza sirni jastučići
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Rižini ravioli s mozzarellom
Zlatna piletina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Cous-cous s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Janjetina s medom od kadulje
Pogača sa sardinom
Pileći gulaš
Gulaš od oslića i povrća
Hrskavo pečeno pile
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Bouillabaisse
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pita s muškatnom bundevom i makom
Šampinjoni u palačinki
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Mini shepherd's pie
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kruh od cvjetače s kurkumom
Janjetina na padelu
Kroketi od piletine
Goveđa rebarca sa zeljem
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Grill vratina u sendviču
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Ramsteak u seksi umaku
Rižoto s tri vrste gljiva
Tjestenina fuži s tartufima
Mladi krumpir s ajvarom
Ljetni lungić
Brancinovo oko
Manastirski đuveč
Pureća rolada s mlincima
Odresci s umakom od kupina
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Špageti mediteraneo
Špageti na kineski način
Hrskava pileća krilca
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Rebarca s grilla
Kuglice od riže i svježeg sira
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Lazanje u tavi
Popečci od cvjetače
Brudet
Dječje lazanje
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Sočna pureća rolada
Lignje na šumskom rižotu
Velika Britanija - Pastirska pita
Svinjski gulaš
Mirisna pureća rolada
Svinjski file s grila
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pohani zamotuljci
Hrskavi trokuti
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Slatka patka
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pohani tofu s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina sa šafranom
Bakalar s krumpirom
Ramstek s povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke