Meni Search

Superwoman

Teriyaki piletina

Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina sa šafranom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pohani tofu s povrćem
Mirisna pureća rolada
Pureća rolada s mlincima
Ramsteak u seksi umaku
Sočna pureća rolada
BBQ svinjska rebarca u foliji
Hrskava pileća krilca
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Kruh od cvjetače s kurkumom
Marinirane srdele
Kaštelanski makaruni
Rebarca s graškom
Srneći file na salatu
Brownie s kajenskim paprom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Odresci u umaku s češnjakom
Mini shepherd's pie
Pohani zamotuljci
Pogača sa sardinom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski file s povrćem
Blagdanska rolada
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Grill vratina u sendviču
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Cous-cous s povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Brudet
Šampinjoni u palačinki
Finska - Juha s lososom
Rebarca s grilla
Svinjski gulaš
Obojeni hamburger
Rižini ravioli s mozzarellom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Bouillabaisse
Brancinovo oko
Meksička party salata
Gulaš od oslića i povrća
Popečci od cvjetače
Brusketa s avokadom
Piletina u pivu
Mini lazanje
Lungić s toplom salatom od šparoga
Ramstek s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Dječje lazanje
Tjestenina fuži s tartufima
Hrskavi trokuti
Skandinavske rolice s cimetom
Tuna burger
Pileći gulaš
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ljetni lungić
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina s kozjim sirom
Piletina u aromatičnom omotaču
Lazanje u tavi
Piletina Kiev
Energetske kuglice s kurkumom
Janjetina s medom od kadulje
Velika Britanija - Pastirska pita
Riblji ražnjići
Janjetina na padelu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mesne okruglice na ražnjiću
Kroketi od piletine
Rižoto s dagnjama
Lignje na šumskom rižotu
Pizza sirni jastučići
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Špageti mediteraneo
Hrskavo pečeno pile
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Piletina s mascarponeom
Bruskete s povrćem
Špageti na kineski način
Male teleće pitice
Rižoto s tri vrste gljiva
Roštilj s umakom Romesco
Goveđa rebarca sa zeljem
Pileći bataci s umakom od luka
Proljetna janjetina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Bugarska pita od krumpira
Svinjski file s grila
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Kuglice od riže i svježeg sira
Bakalar s krumpirom
Mladi krumpir s ajvarom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Fish&Chips u tortilji
Pašticada voli penne a ti mene
Odresci s umakom od kupina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Pileća prsa punjena čvarcima
Dip od južnog voća
Orada s krumpirom i mladim lukom
Lignji po gosposki
Punjena teleća prsa
Riba u škartocu
Slatka patka
Zlatna piletina
Sočni pureći ražnjići
Salata s mljevenim mesom
Teleći odresci u umaku od višanja
BBQ cheeseburger
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Ljetni ražnjići
Kunić na bijelo
Bruskete od cvjetače
Jabučni krumpirići s cimetom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Manastirski đuveč
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke