Meni Search

Superwoman

Teriyaki piletina

Rižini ravioli s mozzarellom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Popečci od cvjetače
BBQ svinjska rebarca u foliji
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Teleći savici u umaku od grejpa
Dip od južnog voća
Kaštelanski makaruni
Brancinovo oko
Grill vratina u sendviču
Manastirski đuveč
Odresci u umaku s češnjakom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Pohani tofu s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Hrskavi trokuti
Dječje lazanje
Pohani zamotuljci
Kruh od cvjetače s kurkumom
BBQ cheeseburger
Bakalar s krumpirom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Riba u škartocu
Hrskava pileća krilca
Kuglice od riže i svježeg sira
Fish&Chips u tortilji
Srneći file na salatu
Janjetina s medom od kadulje
Marinirane srdele
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina sa šafranom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ramsteak u seksi umaku
Ramstek s povrćem
Brusketa s avokadom
Lazanje u tavi
Pašticada voli penne a ti mene
Sočni pureći ražnjići
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Odresci s umakom od kupina
Svinjski gulaš
Pileći bataci s umakom od luka
Kroketi od piletine
Pureća rolada s mlincima
Obojeni hamburger
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Janjetina na padelu
Rebarca s grilla
Velika Britanija - Pastirska pita
Proljetna janjetina
Pileća prsa punjena čvarcima
Šampinjoni u palačinki
Pileći gulaš
Piletina s kozjim sirom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Goveđa rebarca sa zeljem
Brownie s kajenskim paprom
Bruskete od cvjetače
Pogača sa sardinom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rižoto s dagnjama
Lignji po gosposki
Roštilj s umakom Romesco
Mesne okruglice na ražnjiću
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Svinjski file s povrćem
Gulaš od oslića i povrća
Pizza sirni jastučići
Blagdanska rolada
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina Kiev
Cous-cous s povrćem
Riblji ražnjići
Slatka patka
Svinjski file s grila
Energetske kuglice s kurkumom
Mladi krumpir s ajvarom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ljetni ražnjići
Brudet
Lungić s toplom salatom od šparoga
Male teleće pitice
Ljetni lungić
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Špageti mediteraneo
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Finska - Juha s lososom
Piletina s mascarponeom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Špageti na kineski način
Meksička party salata
Teleći odresci u umaku od višanja
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina u pivu
Mini shepherd's pie
Kunić na bijelo
Rebarca s graškom
Sočna pureća rolada
Tuna burger
Rižoto s tri vrste gljiva
Lignje na šumskom rižotu
Punjena teleća prsa
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Salata s mljevenim mesom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mirisna pureća rolada
Piletina u aromatičnom omotaču
Bruskete s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Bouillabaisse
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Kolinjsko zelje s frišketinom
Tjestenina fuži s tartufima
Mini lazanje
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Bugarska pita od krumpira
Zlatna piletina
Hrskavo pečeno pile
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke