Meni Search

Superwoman

Teriyaki piletina

Pohani zamotuljci
Piletina sa šafranom
Rezanci s krušnim mrvicama
Velika Britanija - Pastirska pita
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Popečci od cvjetače
Gulaš od oslića i povrća
Kroketi od piletine
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramsteak u seksi umaku
Bugarska pita od krumpira
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Brusketa s avokadom
Goveđa rebarca sa zeljem
Mladi krumpir s ajvarom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Norveška krem juha od ribe i kozica
Tuna burger
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Hrskava pileća krilca
Rižoto s tri vrste gljiva
Kunić na bijelo
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kruh od cvjetače s kurkumom
Ljetni ražnjići
Mini lazanje
Grill vratina u sendviču
Finska - Juha s lososom
Pileći bataci s umakom od luka
Šampinjoni u palačinki
Kuglice od riže i svježeg sira
Pita s muškatnom bundevom i makom
Svinjski file s povrćem
Bakalar s krumpirom
Odresci u umaku s češnjakom
Meksička party salata
Pizza sirni jastučići
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Lazanje u tavi
Manastirski đuveč
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Kaštelanski makaruni
Lignji po gosposki
Ljetni lungić
Orada s krumpirom i mladim lukom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Janjetina s medom od kadulje
Pileći gulaš
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Brancinovo oko
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Špageti na kineski način
Piletina Kiev
Pašticada voli penne a ti mene
Piletina u aromatičnom omotaču
Skandinavske rolice s cimetom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Fish&Chips u tortilji
Mirisna pureća rolada
Hrskavo pečeno pile
Svinjski gulaš
Male teleće pitice
Mini shepherd's pie
Špageti mediteraneo
Brownie s kajenskim paprom
Sočni pureći ražnjići
Pogača sa sardinom
Janjetina na padelu
Odresci s umakom od kupina
Jabučni krumpirići s cimetom
Ramstek s povrćem
Blagdanska rolada
Lungić s toplom salatom od šparoga
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pureća rolada s mlincima
Riblji ražnjići
Sočna pureća rolada
Hrskavi trokuti
Marinirane srdele
Piletina s mascarponeom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina u pivu
Rižini ravioli s mozzarellom
Rebarca s grilla
Pileća prsa punjena čvarcima
Mesne okruglice na ražnjiću
Brudet
Teleći odresci u umaku od višanja
Rebarca s graškom
Obojeni hamburger
Rižoto s dagnjama
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Dječje lazanje
Tjestenina fuži s tartufima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Dip od južnog voća
Piletina s kozjim sirom
Pohani tofu s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
BBQ cheeseburger
Cous-cous s povrćem
Riba u škartocu
Teleći savici u umaku od grejpa
Bruskete s povrćem
Proljetna janjetina
Srneći file na salatu
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Slatka patka
BBQ svinjska rebarca u foliji
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Roštilj s umakom Romesco
Bruskete od cvjetače
Svinjski file s grila
Bouillabaisse
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Lignje na šumskom rižotu
Punjena teleća prsa
Zlatna piletina
Energetske kuglice s kurkumom
Salata s mljevenim mesom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke