Meni Search

Lagana depra

Teriyaki piletina

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Marinirano svinjsko pečenje
Zapečeni poriluk
Salata od tune i krastavaca
Čarobna ljetna piletina
Piletina na tajlandski način
Salata s neobičnim preljevom
Salata sa skutom
Cous-cous s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Sunčani užitak mediterana
Slatki lungić
Kineska juha s račićima i gljivama
Svinjski gulaš
Grčka seljačka salata
Šampinjoni u palačinki
Empanade s pestom
Juha od gljiva
Palačinke s nadjevom od riže
Grill oslić u aromatičnoj korici
Crveno ljetno varivo
Piletina s povrćem
Juha od bundeve s jabukom
Sočni pureći ražnjići
Prežgana juha
Povrtni lonac
Dagnje na buzaru
Lazanje u tavi
Hrskava pileća krilca
Rižoto na španjolski način
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Proljetno meso i povrće iz woka
Mladi krumpir s ajvarom
Svinjski file s povrćem
Hrskave tortice od krumpira
Rižoto tortice
Dječje lazanje
Mirisni prilog iz pećnice
Mesne okruglice na ražnjiću
Grdobina u pikantnoj šalši
Fina pikantna piletina
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Dip od južnog voća
Piletina s mascarponeom
Pileća prsa iz pećnice
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Zanimljiva salata s kikirikijem
Salata s okruglicama od sira
Voćna salata s piletinom
Sočna aromatična torta
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina s pistacijama
Pohani tofu s povrćem
Pečena piletina s limunom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Senf s paprikama
Juha od rikule i račića
Hrenovke u panceti
Biftek rolice
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Singapurski ljuti omlet
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Riba u bijelom umaku
Palamida s čilijem i mangom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ražnjići od lososa
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rebarca s grilla
Salata od quinoe i povrća
Špageti na kineski način
Mesne okruglice
Uskršnja šunka na zabavan način
Rosti
Slasni BBQ burgeri
Uzbudljivi kolač od blitve
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Lungić s povrćem
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Pita s crnim pivom
Caponata alla Podravka
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Odresci u umaku s češnjakom
Dalmatinska simfonija
Mediteranska rapsodija
Tjestenina u finom umaku
Govedina s lukom
Španjolski migas s bundevom
Lungić u sendviču
Grill vratina u sendviču
Pohana skuta
Popečci od bulgura s umakom
Piletina Kiev
Juha od kelja sa sirom
Voćna juha od višanja
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Punjene tikve
Pohane paprike
Riblja juha s Malte
Pečena janjetina s bademima
Piletina u finom mediteranskom umaku
Marinirana piletina s roštilja
Povrtni ražnjići
Osvježavajuća juha od krastavaca
Finska - Juha s lososom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Kuhana govedina s umakom od hrena
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Zabavni kineski ravioli
Blagdanski rižoto s bakalarom
Zimski punč
Piletina sa šafranom
Riža s tunom
BBQ Steak & chips
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Marokanska salata s cous-cousom
Fino varivo v loncu
Pileća krilca s Coca-Colom
Umak od limete (Molho de limao)
Meksička party salata
File steak na povrću
Glazirana patka s umakom od jabuka
Pohani zamotuljci
Bugarska pita od krumpira
Rajčica s kukuruzom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Grill pirjana piletina s roštilja
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Švicarska juha sa sirom
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Ciganski odrezak
Polupunjene paprike
Špinatova juha s feta sirom
Nadjevene lignje
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Špageti s acetom balsamicom
Rižoto s tunom
Pileći štapići u ketchupu
Tjestenina fuži s tartufima
BBQ svinjska rebarca u foliji
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Teletina s pirjanim povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke