Meni Search

Lagana depra

Teriyaki piletina

Sočna aromatična torta
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Estonija - Zapečeni krumpir sa šumskim gljivama
Nadjevene lignje
Tjestenina u finom umaku
Rajčica s kukuruzom
Lazanje u tavi
BBQ svinjska rebarca u foliji
Kineska juha s račićima i gljivama
Proljetno meso i povrće iz woka
Umak od limete (Molho de limao)
Cous-cous s povrćem
Salata od tune i krastavaca
Povrtni ražnjići
Špinatova juha s feta sirom
Grill pirjana piletina s roštilja
Marokanska salata s cous-cousom
Piletina Kiev
Rižoto s tunom
Tjestenina fuži s tartufima
Fino varivo v loncu
Glazirana patka s umakom od jabuka
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Salata s okruglicama od sira
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Piletina u finom mediteranskom umaku
Mladi krumpir s ajvarom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Teletina s pirjanim povrćem
Lungić s povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Polupunjene paprike
Ciganski odrezak
Riba u bijelom umaku
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Popečci od bulgura s umakom
Svinjski file s povrćem
Prežgana juha
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Mesne okruglice na ražnjiću
Senf s paprikama
Biftek rolice
Fina pikantna piletina
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Uzbudljivi kolač od blitve
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Punjene tikve
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Zimski punč
Dalmatinska simfonija
Španjolski migas s bundevom
Osvježavajuća juha od krastavaca
Rižoto na španjolski način
Mesne okruglice
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Pečena janjetina s bademima
Lungić u sendviču
Grčka seljačka salata
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Hrenovke u panceti
Palačinke s nadjevom od riže
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Sunčani užitak mediterana
File steak na povrću
Caponata alla Podravka
Norveška krem juha od ribe i kozica
Grdobina u pikantnoj šalši
Rebarca s grilla
Salata sa skutom
Pohani tofu s povrćem
Zapečeni poriluk
Piletina s pistacijama
Piletina s mascarponeom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Sočni pureći ražnjići
Hrskave tortice od krumpira
Marinirana piletina s roštilja
BBQ Steak & chips
Blagdanski rižoto s bakalarom
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Salata s neobičnim preljevom
Stisni se uz mene kao penne uz sardinu
Rosti
Mediteranska rapsodija
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Špageti na kineski način
Piletina na tajlandski način
Hrskava pileća krilca
Juha od gljiva
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Dip od južnog voća
Ražnjići od lososa
Zanimljiva salata s kikirikijem
Pohana skuta
Palamida s čilijem i mangom
Finska - Juha s lososom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pileća prsa iz pećnice
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Rižoto tortice
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Singapurski ljuti omlet
Pečena piletina s limunom
Juha od rikule i račića
Dječje lazanje
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Bakalar sa salatom od kuhanih jaja
Švicarska juha sa sirom
Pileći štapići u ketchupu
Meksička party salata
Empanade s pestom
Piletina s povrćem
Riblja juha s Malte
Bugarska pita od krumpira
Slasni BBQ burgeri
Zabavni kineski ravioli
Juha od bundeve s jabukom
Govedina s lukom
Slatki lungić
Uskršnja šunka na zabavan način
Pita s crnim pivom
Grill vratina u sendviču
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Svinjski gulaš
BBQ lungić s aromatičnim rajčicama
Pohani zamotuljci
Kuhana govedina s umakom od hrena
Juha od kelja sa sirom
Crveno ljetno varivo
Marinirano svinjsko pečenje
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Povrtni lonac
Voćna juha od višanja
Piletina sa šafranom
Pileća krilca s Coca-Colom
Voćna salata s piletinom
Šampinjoni u palačinki
Pohane paprike
Dagnje na buzaru
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Čarobna ljetna piletina
Špageti s acetom balsamicom
Mirisni prilog iz pećnice
Riža s tunom
Salata od quinoe i povrća
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Piletina na japanski način jelo je koje će izvući sunce u vaš dan uz finu pikantnih začina u kombinaciji s medom.

Sastojci

600 g otkoštenih pilećih zabataka
200 g crvene paprike
200 g zelene paprike
300 g komorača
3 mlada luka
2 češnja češnjaka
150 g Riže okruglo zrno
100 ml soya umaka
3 žlice Bagremovog meda Podravka
3 žlice jabučnog octa
3 žlice ulja
sol
Vegeta Maestro šareni papar
1 žličica Vegete Pikant

Koristili smo

Šareni papar zrno

Šareni papar zrno

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe25 min

  • 1 Rižu skuhajte u blago posoljenoj vodi, ocijedite ju i ostavite sa strane na toplom.
  • 2 U manju posudu (manji wok) ulijte soja umak, jabučni ocat, dodajte med, pa kad zakuha na laganoj vatri, kuhajte 2 minute. Uklonite s vatre i ostavite na toplom.
  • 3 Pileće zabatke pospite Vegetom pikant i stavite ih u veći wok na 2 žlice dobro zagrijanog ulja. Popržite ih do lijepe zlatnožute boje, pa ih prebacite u posudu s teriyaki umakom. Stavite ih na laganu vatru i kuhajte još 5-6 minuta.
  • 4 U veći wok u kojem ste pekli meso dodajte preostalu 1 žlicu ulja, pa kad se dobro zagrije dodajte crvenu i zelenu papriku narezanu na prutiće i očišćeni komorač narezan na manje komade (ploške).
  • 5 Kratko popržite da malo omekšaju, pa dodajte mladi luk narezan na kolutiće, nasjeckani češnjak, posolite i popaprite. Još kratko popržite i uklonite s vatre.
  • 6 Zabatke izvadite iz umaka i narežite na komadiće veličine zalogaja, a umak prelijte u manju posudu.

Savjet

Češnjak možete zamijeniti 1 žličicom mljevenog đumbira.

Posluživanje

Poslužite uz kuhanu rižu i poprženo povrće.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke