Meni Search

Ful nabrijan

Tjestenina fuži s tartufima

Piletina Kiev
Pašticada s njokima
Krem juha od tikvica
Mini lazanje
Kroketi od piletine
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Meksička party salata
Belgija - Salade Liégeoise
Pileći bataci s umakom od luka
Mediteranski kruščić s lovorom
Manastirski đuveč
Delikatesna junetina na češki
Brusketa s avokadom
Salata od liganja
Piletina laganini
Prežgana juha
Dagnje na buzaru
Šampinjoni u palačinki
Blagdanska rolada
Pizza sirni jastučići
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lignje na šumskom rižotu
Janjetina s medom od kadulje
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Grdobina u pikantnoj šalši
Irska janjetina
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Aromatizirani kruh
Pirjani kunić
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Popečci od tikvica
Kunić na bijelo
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Fini gulaš od gljiva
Rolice od blitve
Sočna rebarca
Teleći odresci u umaku od višanja
Mesne okruglice
Roštilj s umakom Romesco
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Lagana sarma
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Grill oslić u aromatičnoj korici
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Vratina sa sezonskim povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Mesne okruglice na ražnjiću
Umak od limete (Molho de limao)
Kuhano meso s umakom od hrena
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Grill pirjana piletina s roštilja
Rajčica s kukuruzom
Uzbudljivi kolač od blitve
Piletina sa šafranom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Zanimljiva salata s kikirikijem
Proljetna janjetina
Čarobna ljetna piletina
Lungić s povrćem
Urbana pola
Sočna pureća rolada
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Okruglice u umaku od rajčice
Račići na posteljici od povrća
Mediteranski špageti
Fileti lososa u finom umaku
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Povrtni lonac
Voćna juha od višanja
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Grill povrće na salatu
Brancinovo oko
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ražnjići od lososa
Svinjski file s povrćem
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Hrskavi trokuti
Sočni pureći ražnjići
Lungić u sendviču
Miješani grill
Pohani tofu s povrćem
Pečena piletina s limunom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Fina pikantna piletina
Nadjevene lignje
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Mirisna pečenka
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Fish&Chips u tortilji
Povrtni ražnjići
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lignje s povrćem i smokvama
Pizza s tunom
Proljetno meso i povrće iz woka
Kaštelanski makaruni
Ramsteak u seksi umaku
Janjetina na padelu
Bugarska pita od krumpira
Teleći savici u umaku od grejpa
Sendvič s avokadom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Vege odresci s marinadom
Zlatna piletina
Grill vratina u sendviču
Grdobina s povrćem
Grickalica slanutak iz pećnice
Marinirana piletina s roštilja
Jabučni krumpirići s cimetom
Meso s repom
Salata s mora
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Riba u bijelom umaku
Ljetni ražnjići
Zabavni kineski ravioli
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kobasica u pivu i pecivu
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke