Meni Search

Ful nabrijan

Tjestenina fuži s tartufima

Grickalica slanutak iz pećnice
Mediteranski špageti
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Kaštelanski makaruni
Marinirana piletina s roštilja
Aromatizirani kruh
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Jabučni krumpirići s cimetom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kobasica u pivu i pecivu
Pohani tofu s povrćem
Sendvič s avokadom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Piletina sa šafranom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Fileti lososa u finom umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rezanci s krušnim mrvicama
Piletina laganini
Dagnje na buzaru
Sočni pureći ražnjići
Vratina sa sezonskim povrćem
Lagana sarma
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Zlatna piletina
Salata od liganja
Pizza s tunom
Belgija - Salade Liégeoise
Čarobna ljetna piletina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Grdobina u pikantnoj šalši
Pečena piletina s limunom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mesne okruglice
Popečci od tikvica
Sočna pureća rolada
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Svinjski file s povrćem
Vege odresci s marinadom
Salata s mora
Voćna juha od višanja
Lignje s povrćem i smokvama
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Pašticada s njokima
Lungić u sendviču
Blagdanska rolada
Šampinjoni u palačinki
Zabavni kineski ravioli
Fish&Chips u tortilji
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Proljetna janjetina
Irska janjetina
Meso s repom
Grill pirjana piletina s roštilja
Račići na posteljici od povrća
Piletina Kiev
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Hrskavi trokuti
Zanimljiva salata s kikirikijem
Umak od limete (Molho de limao)
Proljetno meso i povrće iz woka
Kroketi od piletine
Prežgana juha
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Janjetina na padelu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mini lazanje
Pizza sirni jastučići
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Ražnjići od lososa
Fini gulaš od gljiva
Delikatesna junetina na češki
Mesne okruglice na ražnjiću
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Meksička party salata
Roštilj s umakom Romesco
Fina pikantna piletina
Teleći odresci u umaku od višanja
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Janjetina s medom od kadulje
Lungić s povrćem
Miješani grill
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Okruglice u umaku od rajčice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Grdobina s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Ljetni ražnjići
Krem juha od tikvica
Pileći bataci s umakom od luka
Pirjani kunić
Manastirski đuveč
Nadjevene lignje
Kunić na bijelo
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Urbana pola
Povrtni ražnjići
BBQ svinjska rebarca u foliji
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mirisna pečenka
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rajčica s kukuruzom
Brusketa s avokadom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Grill povrće na salatu
Grill vratina u sendviču
Ramsteak u seksi umaku
Lignje na šumskom rižotu
Uzbudljivi kolač od blitve
Brancinovo oko
Kuhano meso s umakom od hrena
Sočna rebarca
Povrtni lonac
Rolice od blitve
Mediteranski kruščić s lovorom
Riba u bijelom umaku
Bugarska pita od krumpira
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke