Meni Search

Ful nabrijan

Tjestenina fuži s tartufima

Mesne okruglice na ražnjiću
Pohani tofu s povrćem
Delikatesna junetina na češki
Nadjeveni kaneloni u umaku
Fina pikantna piletina
Rezanci s krušnim mrvicama
Povrtni ražnjići
Ramsteak u seksi umaku
Piletina laganini
Šampinjoni u palačinki
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Umak od limete (Molho de limao)
Zlatna piletina
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Hrskavi trokuti
Popečci od tikvica
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pečena piletina s limunom
Vratina sa sezonskim povrćem
Grill povrće na salatu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Blagdanska rolada
Zanimljiva salata s kikirikijem
Dagnje na buzaru
Ražnjići od lososa
Grill pirjana piletina s roštilja
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Grill vratina u sendviču
Okruglice u umaku od rajčice
Irska janjetina
Miješani grill
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Janjetina s medom od kadulje
Bugarska pita od krumpira
Mesne okruglice
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Krem juha od tikvica
Meso s repom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Prežgana juha
Kunić na bijelo
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Teleći savici u umaku od grejpa
Sendvič s avokadom
Račići na posteljici od povrća
Kaštelanski makaruni
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Salata s mora
Svinjski file s povrćem
Rajčica s kukuruzom
Pileći bataci s umakom od luka
Grdobina s povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rolice od blitve
Roštilj s umakom Romesco
Zabavni kineski ravioli
Mini lazanje
Lignje na šumskom rižotu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina Kiev
Aromatizirani kruh
Grickalica slanutak iz pećnice
Sočni pureći ražnjići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Fileti lososa u finom umaku
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Čarobna ljetna piletina
Grill oslić u aromatičnoj korici
Pašticada s njokima
Kroketi od piletine
Janjetina na padelu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Jabučni krumpirići s cimetom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Voćna juha od višanja
Teleći odresci u umaku od višanja
Lungić u sendviču
Mediteranski špageti
Proljetna janjetina
Manastirski đuveč
Salata od liganja
Proljetno meso i povrće iz woka
Pirjani kunić
Kobasica u pivu i pecivu
Fish&Chips u tortilji
Mirisna pečenka
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Brusketa s avokadom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Marinirana piletina s roštilja
Ljetni ražnjići
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kuhano meso s umakom od hrena
Vege odresci s marinadom
Lignje s povrćem i smokvama
Lagana sarma
Mediteranski kruščić s lovorom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Nadjevene lignje
Grdobina u pikantnoj šalši
Povrtni lonac
Pizza sirni jastučići
Uzbudljivi kolač od blitve
Urbana pola
Brancinovo oko
Piletina sa šafranom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Riba u bijelom umaku
Lungić s povrćem
Pizza s tunom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Sočna rebarca
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Fini gulaš od gljiva
Belgija - Salade Liégeoise
Meksička party salata
Sočna pureća rolada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke