Meni Search

Ful nabrijan

Tjestenina fuži s tartufima

Pašticada s njokima
Pohani tofu s povrćem
Pileći bataci s umakom od luka
Lungić u sendviču
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Kroketi od piletine
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Grdobina u pikantnoj šalši
Voćna juha od višanja
Rezanci s krušnim mrvicama
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Povrtni ražnjići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Proljetna janjetina
Sočna pureća rolada
Grill povrće na salatu
Pečena piletina s limunom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Fish&Chips u tortilji
Povrtni lonac
Kunić na bijelo
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Svinjski file s povrćem
Mediteranski kruščić s lovorom
Lignje na šumskom rižotu
Mini lazanje
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lungić s povrćem
Miješani grill
Zlatna piletina
Fileti lososa u finom umaku
Zanimljiva salata s kikirikijem
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Kobasica u pivu i pecivu
Teleći savici u umaku od grejpa
Salata od liganja
Okruglice u umaku od rajčice
Piletina sa šafranom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Sendvič s avokadom
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Sočna rebarca
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Meksička party salata
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Krem juha od tikvica
Uzbudljivi kolač od blitve
Marinirana piletina s roštilja
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Janjetina na padelu
Kaštelanski makaruni
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Vratina sa sezonskim povrćem
Dagnje na buzaru
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Lagana sarma
Šampinjoni u palačinki
Riba u bijelom umaku
Sočni pureći ražnjići
Jabučni krumpirići s cimetom
Meso s repom
Fina pikantna piletina
Pizza sirni jastučići
Brusketa s avokadom
Piletina laganini
Popečci od tikvica
Bugarska pita od krumpira
Brancinovo oko
Norveška krem juha od ribe i kozica
Proljetno meso i povrće iz woka
Račići na posteljici od povrća
Umak od limete (Molho de limao)
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Ljetni ražnjići
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pizza s tunom
Pirjani kunić
Hrskavi trokuti
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lignje s povrćem i smokvama
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina Kiev
Čarobna ljetna piletina
Aromatizirani kruh
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Vege odresci s marinadom
Mesne okruglice
Mediteranski špageti
Grickalica slanutak iz pećnice
Delikatesna junetina na češki
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rajčica s kukuruzom
Salata s mora
Urbana pola
Grdobina s povrćem
Blagdanska rolada
Teleći odresci u umaku od višanja
Grill vratina u sendviču
BBQ svinjska rebarca u foliji
Grill pirjana piletina s roštilja
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Roštilj s umakom Romesco
Belgija - Salade Liégeoise
Nadjevene lignje
Irska janjetina
Janjetina s medom od kadulje
Ražnjići od lososa
Prežgana juha
Mirisna pečenka
Mesne okruglice na ražnjiću
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Kuhano meso s umakom od hrena
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Rolice od blitve
Ramsteak u seksi umaku
Zabavni kineski ravioli
Manastirski đuveč
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Fini gulaš od gljiva
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke