Meni Search

Ful nabrijan

Tjestenina fuži s tartufima

Salata s mora
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Salata od liganja
Ljetni ražnjići
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Meksička party salata
Grill pirjana piletina s roštilja
Rolice od blitve
Sendvič s avokadom
Mirisna pečenka
Piletina sa šafranom
Povrtni ražnjići
Grill povrće na salatu
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lungić s povrćem
Zlatna piletina
Pizza s tunom
Piletina Kiev
Umak od limete (Molho de limao)
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Brancinovo oko
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Ramsteak u seksi umaku
Hrskavi trokuti
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Povrtni lonac
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Bugarska pita od krumpira
Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski file s povrćem
Fina pikantna piletina
Riba u bijelom umaku
Grdobina u pikantnoj šalši
Belgija - Salade Liégeoise
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Marinirana piletina s roštilja
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rajčica s kukuruzom
Roštilj s umakom Romesco
Šampinjoni u palačinki
Sočna pureća rolada
Mesne okruglice na ražnjiću
Voćna juha od višanja
Brusketa s avokadom
Mediteranski špageti
Lignje na šumskom rižotu
Pizza sirni jastučići
Dagnje na buzaru
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Lignje s povrćem i smokvama
Kuhano meso s umakom od hrena
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Grill vratina u sendviču
Mediteranski kruščić s lovorom
Pirjani kunić
Zabavni kineski ravioli
Jabučni krumpirići s cimetom
Lungić u sendviču
Rezanci s krušnim mrvicama
Janjetina na padelu
Sočni pureći ražnjići
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina laganini
Blagdanska rolada
Grickalica slanutak iz pećnice
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Sočna rebarca
Teleći odresci u umaku od višanja
Delikatesna junetina na češki
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Grdobina s povrćem
Vratina sa sezonskim povrćem
Kaštelanski makaruni
Kroketi od piletine
Grill oslić u aromatičnoj korici
Mesne okruglice
Nadjevene lignje
Fish&Chips u tortilji
Pohani tofu s povrćem
Kobasica u pivu i pecivu
Miješani grill
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Fini gulaš od gljiva
Zanimljiva salata s kikirikijem
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Manastirski đuveč
Čarobna ljetna piletina
Pileći bataci s umakom od luka
Krem juha od tikvica
Urbana pola
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Ražnjići od lososa
Račići na posteljici od povrća
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pečena piletina s limunom
Janjetina s medom od kadulje
Meso s repom
Irska janjetina
Okruglice u umaku od rajčice
Fileti lososa u finom umaku
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Uzbudljivi kolač od blitve
Pašticada s njokima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kunić na bijelo
Popečci od tikvica
Lagana sarma
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Norveška krem juha od ribe i kozica
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Proljetno meso i povrće iz woka
Proljetna janjetina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kolinjsko zelje s frišketinom
Vege odresci s marinadom
Prežgana juha
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Aromatizirani kruh
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mini lazanje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke