Meni Search

Ful nabrijana

Tjestenina fuži s tartufima

Ljetni ražnjići
Grill povrće na salatu
Delikatesna junetina na češki
Voćna juha od višanja
Zlatna piletina
Uzbudljivi kolač od blitve
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pirjani kunić
Kunić na bijelo
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Lungić u sendviču
Grdobina s povrćem
Lazanje s lignjama
Brancinovo oko
Popečci od tikvica
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Marinirana piletina s roštilja
Miješani grill
Hlebinska i pretepena juha
Manastirski đuveč
Blagdanska rolada
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Janjetina s medom od kadulje
Mesne okruglice na ražnjiću
Riba u bijelom umaku
Lignje s manistrom u škartocu
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Rajčica s kukuruzom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Pizza sirni jastučići
Povrtni ražnjići
Špageti s ribom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Viška pogača
Prežgana juha
Svinjski file s povrćem
Sendvič s avokadom
Pečena piletina s limunom
Odresci u umaku s češnjakom
Mesne okruglice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Račići na posteljici od povrća
Lungić s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lignje na šumskom rižotu
Grdobina u pikantnoj šalši
Roštilj s umakom Romesco
Okruglice u umaku od rajčice
Piletina Kiev
Sočna rebarca
Meksička party salata
Vege odresci s marinadom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Grill vratina u sendviču
Rolice od blitve
Proljetna janjetina
Pohani tofu s povrćem
Grill pirjana piletina s roštilja
Salata s mora
Jabučni krumpirići s cimetom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Umak od limete (Molho de limao)
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Salata od liganja
Fish&Chips u tortilji
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Odresci od morskog psa
Mediteranski špageti
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mediteranski kruščić s lovorom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Proljetno meso i povrće iz woka
Piletina na kijevski način
Meso s repom
Mini shepherd's pie
Irska janjetina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Martinjska guska s hajdinom kašom
Piletina sa šafranom
Kroketi od piletine
Norveška krem juha od ribe i kozica
Zabavni kineski ravioli
Fileti lososa u finom umaku
Povrtni lonac
Teleći odresci u umaku od višanja
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Urbana pola
Mini lazanje
Pileći bataci s umakom od luka
Aromatizirani kruh
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Ražnjići od lososa
Rezanci s krušnim mrvicama
Bugarska pita od krumpira
Nadjevene lignje
Ossobuco
Fina pikantna piletina
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Hrskavi trokuti
Piletina laganini
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Teleći savici u umaku od grejpa
Mirisna pečenka
Belgija - Salade Liégeoise
Turske pizze
Brusketa s avokadom
Kaštelanski makaruni
Čarobna ljetna piletina
Janjetina na padelu
Grickalica slanutak iz pećnice
Sočni pureći ražnjići
Lagana sarma
Krem juha od tikvica
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Fini gulaš od gljiva
Pogača sa sardinom
Pizza s tunom
Ramsteak u seksi umaku
Kobasica u pivu i pecivu
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Hrskava pileća krilca
Sočna pureća rolada
Kuhano meso s umakom od hrena
Šampinjoni u palačinki
Lignje s povrćem i smokvama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke