Meni Search

Ful nabrijana

Tjestenina fuži s tartufima

BBQ svinjska rebarca u foliji
Šampinjoni u palačinki
Uzbudljivi kolač od blitve
Teleći savici u umaku od grejpa
Martinjska guska s hajdinom kašom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Irska janjetina
Meksička party salata
Piletina na kijevski način
Viška pogača
Piletina laganini
Riba u bijelom umaku
Sočna rebarca
Janjetina na padelu
Sočni pureći ražnjići
Mini lazanje
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Pohani tofu s povrćem
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Zlatna piletina
Grill vratina u sendviču
Voćna juha od višanja
Odresci od morskog psa
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Grdobina u pikantnoj šalši
Belgija - Salade Liégeoise
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Piletina sa šafranom
Manastirski đuveč
Ljetni ražnjići
Kobasica u pivu i pecivu
Povrtni ražnjići
Mini shepherd's pie
Pečena piletina s limunom
Okruglice u umaku od rajčice
Ossobuco
Lignje s manistrom u škartocu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kuhano meso s umakom od hrena
Nadjeveni kaneloni u umaku
Salata od liganja
Hlebinska i pretepena juha
Svinjski file s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Povrtni lonac
Mesne okruglice na ražnjiću
Kolinjsko zelje s frišketinom
Hrskavi trokuti
Grill pirjana piletina s roštilja
Sendvič s avokadom
Nadjevene lignje
Popečci od tikvica
Lungić s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Roštilj s umakom Romesco
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Zabavni kineski ravioli
Špageti s ribom
Hrskava pileća krilca
Ražnjići od lososa
Mediteranski špageti
Pirjani kunić
Brusketa s avokadom
Grdobina s povrćem
Krem juha od tikvica
Lignje na šumskom rižotu
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Salata s mora
Piletina Kiev
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Meso s repom
Pileći bataci s umakom od luka
Sočna pureća rolada
Mesne okruglice
Mirisna pečenka
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Vege odresci s marinadom
Račići na posteljici od povrća
Rajčica s kukuruzom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Marinirana piletina s roštilja
Mediteranski kruščić s lovorom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Brancinovo oko
Prežgana juha
Urbana pola
Čarobna ljetna piletina
Blagdanska rolada
Fina pikantna piletina
Proljetno meso i povrće iz woka
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Norveška krem juha od ribe i kozica
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kaštelanski makaruni
Lazanje s lignjama
Delikatesna junetina na češki
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Kroketi od piletine
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Lungić u sendviču
Fileti lososa u finom umaku
Bugarska pita od krumpira
Grill povrće na salatu
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Pogača sa sardinom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Rolice od blitve
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Janjetina s medom od kadulje
Umak od limete (Molho de limao)
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Fish&Chips u tortilji
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Aromatizirani kruh
Fini gulaš od gljiva
Rezanci s krušnim mrvicama
Pizza s tunom
Odresci u umaku s češnjakom
Jabučni krumpirići s cimetom
Lagana sarma
Grill oslić u aromatičnoj korici
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kunić na bijelo
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Proljetna janjetina
Pizza sirni jastučići
Turske pizze
Lignje s povrćem i smokvama
Grickalica slanutak iz pećnice
Miješani grill
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke