Meni Search

Ful nabrijana

Tjestenina fuži s tartufima

Račići na posteljici od povrća
Salata s mora
Mediteranski kruščić s lovorom
Sočna pureća rolada
Lungić u sendviču
Mirisna pečenka
Popečci od tikvica
Uzbudljivi kolač od blitve
Urbana pola
Meksička party salata
Norveška krem juha od ribe i kozica
Pogača sa sardinom
Pečena piletina s limunom
Grill oslić u aromatičnoj korici
Pizza s tunom
Rajčica s kukuruzom
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Turske pizze
Lagana sarma
Piletina Kiev
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Manastirski đuveč
Okruglice u umaku od rajčice
Grill pirjana piletina s roštilja
Jabučni krumpirići s cimetom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Odresci od morskog psa
Fish&Chips u tortilji
Grickalica slanutak iz pećnice
Lignje s povrćem i smokvama
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Proljetno meso i povrće iz woka
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Povrtni ražnjići
Grdobina u pikantnoj šalši
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Miješani grill
Brancinovo oko
Mesne okruglice
Kobasica u pivu i pecivu
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Rezanci s krušnim mrvicama
Roštilj s umakom Romesco
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Blagdanska rolada
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rolice od blitve
Hlebinska i pretepena juha
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Hrskavi trokuti
Kaštelanski makaruni
Riba u bijelom umaku
Teleći odresci u umaku od višanja
Mediteranski špageti
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Ramsteak u seksi umaku
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Viška pogača
Kunić na bijelo
Grill povrće na salatu
Zabavni kineski ravioli
Špageti s ribom
Salata od liganja
Mesne okruglice na ražnjiću
Ljetni ražnjići
Martinjska guska s hajdinom kašom
Piletina na kijevski način
Pirjani kunić
Odresci u umaku s češnjakom
Irska janjetina
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pohani tofu s povrćem
Delikatesna junetina na češki
Svinjski file s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Meso s repom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ossobuco
Hrskava pileća krilca
Kroketi od piletine
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Teleći savici u umaku od grejpa
Kuhano meso s umakom od hrena
Povrtni lonac
Sočni pureći ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Piletina sa šafranom
Voćna juha od višanja
Nadjevene lignje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Vege odresci s marinadom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Grill vratina u sendviču
Janjetina s medom od kadulje
Lazanje s lignjama
Pizza sirni jastučići
Ražnjići od lososa
Belgija - Salade Liégeoise
Mini lazanje
Lignje s manistrom u škartocu
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Brusketa s avokadom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Krem juha od tikvica
Čarobna ljetna piletina
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Sočna rebarca
Lignje na šumskom rižotu
Prežgana juha
Aromatizirani kruh
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Fileti lososa u finom umaku
Bugarska pita od krumpira
Fina pikantna piletina
Proljetna janjetina
Mini shepherd's pie
Grdobina s povrćem
Fini gulaš od gljiva
Pileći bataci s umakom od luka
Umak od limete (Molho de limao)
Marinirana piletina s roštilja
Janjetina na padelu
Sendvič s avokadom
Zlatna piletina
Piletina laganini
Lungić s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke