Meni Search

Ful nabrijana

Tjestenina fuži s tartufima

Govedina s pireom i umakom od rajčice
Ossobuco
Lignje s manistrom u škartocu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Fish&Chips u tortilji
Odresci u umaku s češnjakom
Rezanci s krušnim mrvicama
Delikatesna junetina na češki
Blagdanska rolada
Grill pirjana piletina s roštilja
Račići na posteljici od povrća
Lagana sarma
Proljetna janjetina
Bugarska pita od krumpira
Viška pogača
Brusketa s avokadom
Riba u bijelom umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kobasica u pivu i pecivu
Urbana pola
Mirisna pečenka
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mediteranski špageti
Pizza s tunom
Nadjevene lignje
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Grickalica slanutak iz pećnice
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Manastirski đuveč
Jabučni krumpirići s cimetom
Meso s repom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Kuhano meso s umakom od hrena
Mesne okruglice na ražnjiću
Hlebinska i pretepena juha
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Sočni pureći ražnjići
Hrskavi trokuti
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Fina pikantna piletina
Irska janjetina
Lazanje s lignjama
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pečena piletina s limunom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Povrtni lonac
Janjetina s medom od kadulje
Sendvič s avokadom
Piletina sa šafranom
Pohani tofu s povrćem
Sočna pureća rolada
Krem juha od tikvica
Špageti s ribom
Salata od liganja
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Zlatna piletina
Voćna juha od višanja
Pirjani kunić
Kaštelanski makaruni
Grdobina u pikantnoj šalši
Turske pizze
Mediteranski kruščić s lovorom
Odresci od morskog psa
Janjetina na padelu
Lignje na šumskom rižotu
Prežgana juha
Popečci od tikvica
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Uzbudljivi kolač od blitve
Umak od limete (Molho de limao)
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Ramsteak u seksi umaku
Lignje s povrćem i smokvama
Piletina laganini
Piletina Kiev
Mini lazanje
Grdobina s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Pizza sirni jastučići
Vege odresci s marinadom
Fileti lososa u finom umaku
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Brancinovo oko
Ražnjići od lososa
Aromatizirani kruh
Zabavni kineski ravioli
Roštilj s umakom Romesco
Grill povrće na salatu
Šampinjoni u palačinki
Nadjeveni kaneloni u umaku
Hrskava pileća krilca
Salata s mora
BBQ svinjska rebarca u foliji
Teleći savici u umaku od grejpa
Belgija - Salade Liégeoise
Lungić u sendviču
Marinirana piletina s roštilja
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kroketi od piletine
Pileći bataci s umakom od luka
Kunić na bijelo
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Pogača sa sardinom
Miješani grill
Piletina na kijevski način
Rolice od blitve
Okruglice u umaku od rajčice
Norveška krem juha od ribe i kozica
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Čarobna ljetna piletina
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Fini gulaš od gljiva
Svinjski file s povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Sočna rebarca
Povrtni ražnjići
Meksička party salata
Grill vratina u sendviču
Ljetni ražnjići
Mini shepherd's pie
Rajčica s kukuruzom
Lungić s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Proljetno meso i povrće iz woka
Grill oslić u aromatičnoj korici
Mesne okruglice
Martinjska guska s hajdinom kašom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke