Meni Search

Ful nabrijana

Tjestenina fuži s tartufima

Sendvič s avokadom
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Mini lazanje
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Salata s mora
Delikatesna junetina na češki
Lagana sarma
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Prežgana juha
Kroketi od piletine
Kunić na bijelo
Čarobna ljetna piletina
Rolice od blitve
Vege odresci s marinadom
Brancinovo oko
Bugarska pita od krumpira
Pogača sa sardinom
Teleći odresci u umaku od višanja
Fileti lososa u finom umaku
Ražnjići od lososa
Proljetna janjetina
Jabučni krumpirići s cimetom
Ossobuco
Fina pikantna piletina
Povrtni ražnjići
Kaštelanski makaruni
Mesne okruglice na ražnjiću
Sočna rebarca
Uzbudljivi kolač od blitve
Umak od limete (Molho de limao)
BBQ svinjska rebarca u foliji
Okruglice u umaku od rajčice
Lungić s povrćem
Mediteranski kruščić s lovorom
Grickalica slanutak iz pećnice
Hrskavi trokuti
Grdobina u pikantnoj šalši
Kuhano meso s umakom od hrena
Brusketa s avokadom
Piletina Kiev
Fish&Chips u tortilji
Hrskava pileća krilca
Meksička party salata
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Hlebinska i pretepena juha
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Janjetina na padelu
Proljetno meso i povrće iz woka
Pizza s tunom
Miješani grill
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Grill pirjana piletina s roštilja
Meso s repom
Odresci u umaku s češnjakom
Aromatizirani kruh
Norveška krem juha od ribe i kozica
Špageti s ribom
Nadjevene lignje
Mediteranski špageti
Rajčica s kukuruzom
Riba u bijelom umaku
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Piletina laganini
Grill oslić u aromatičnoj korici
Piletina na kijevski način
Martinjska guska s hajdinom kašom
Roštilj s umakom Romesco
Blagdanska rolada
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Piletina sa šafranom
Irska janjetina
Manastirski đuveč
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Krem juha od tikvica
Mirisna pečenka
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Lignje s manistrom u škartocu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Fini gulaš od gljiva
Teleći savici u umaku od grejpa
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lungić u sendviču
Viška pogača
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Račići na posteljici od povrća
Marinirana piletina s roštilja
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski file s povrćem
Voćna juha od višanja
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lignje na šumskom rižotu
Turske pizze
Grdobina s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Ljetni ražnjići
Mini shepherd's pie
Povrtni lonac
Odresci od morskog psa
Sočni pureći ražnjići
Kobasica u pivu i pecivu
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Grill vratina u sendviču
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Belgija - Salade Liégeoise
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Zlatna piletina
Pirjani kunić
Pileći bataci s umakom od luka
Zabavni kineski ravioli
Popečci od tikvica
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Salata od liganja
Grill povrće na salatu
Pizza sirni jastučići
Pečena piletina s limunom
Lazanje s lignjama
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Lignje s povrćem i smokvama
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Janjetina s medom od kadulje
Šampinjoni u palačinki
Pohani tofu s povrćem
Urbana pola
Sočna pureća rolada
Rezanci s krušnim mrvicama
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Mesne okruglice
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke