Meni Search

Ful nabrijana

Tjestenina fuži s tartufima

Kroketi od piletine
Sočna pureća rolada
Belgija - Salade Liégeoise
Krem juha od tikvica
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjski file s povrćem
Pirjani kunić
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Mediteranski špageti
Mirisna pečenka
Mesne okruglice na ražnjiću
Hlebinska i pretepena juha
Lignje na šumskom rižotu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Bugarska pita od krumpira
Teleći savici u umaku od grejpa
Grdobina s povrćem
Kunić na bijelo
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Jabučni krumpirići s cimetom
Povrtni lonac
Sendvič s avokadom
Špageti s ribom
Salata s mora
Grill pirjana piletina s roštilja
Račići na posteljici od povrća
Nadjeveni kaneloni u umaku
Brancinovo oko
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Nadjevene lignje
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rezanci s krušnim mrvicama
Povrtni ražnjići
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Uzbudljivi kolač od blitve
Lagana sarma
Janjetina na padelu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Marinirana piletina s roštilja
Brusketa s avokadom
Zlatna piletina
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Čarobna ljetna piletina
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pogača sa sardinom
Meksička party salata
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Okruglice u umaku od rajčice
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Grill oslić u aromatičnoj korici
Kobasica u pivu i pecivu
Odresci od morskog psa
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Blagdanska rolada
Ražnjići od lososa
Mesne okruglice
Miješani grill
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Šampinjoni u palačinki
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Salata od liganja
Ljetni ražnjići
Lungić s povrćem
Lignje s povrćem i smokvama
Pizza sirni jastučići
Sočni pureći ražnjići
Martinjska guska s hajdinom kašom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rajčica s kukuruzom
Fini gulaš od gljiva
Irska janjetina
Pileći bataci s umakom od luka
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina na kijevski način
Prežgana juha
Fina pikantna piletina
Hrskavi trokuti
Urbana pola
Grill povrće na salatu
Vege odresci s marinadom
Turske pizze
Kaštelanski makaruni
Sočna rebarca
Umak od limete (Molho de limao)
Fileti lososa u finom umaku
Delikatesna junetina na češki
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Aromatizirani kruh
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pohani tofu s povrćem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Hrskava pileća krilca
Riba u bijelom umaku
Ossobuco
Grill vratina u sendviču
Janjetina s medom od kadulje
Piletina sa šafranom
Mini shepherd's pie
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Meso s repom
Proljetna janjetina
Fish&Chips u tortilji
Piletina Kiev
Piletina laganini
Pizza s tunom
Popečci od tikvica
Proljetno meso i povrće iz woka
Teleći odresci u umaku od višanja
Roštilj s umakom Romesco
Kuhano meso s umakom od hrena
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Zabavni kineski ravioli
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Grickalica slanutak iz pećnice
Viška pogača
Rolice od blitve
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ramsteak u seksi umaku
Lungić u sendviču
Manastirski đuveč
Odresci u umaku s češnjakom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Grdobina u pikantnoj šalši
Mediteranski kruščić s lovorom
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Lignje s manistrom u škartocu
Voćna juha od višanja
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Pečena piletina s limunom
Mini lazanje
Lazanje s lignjama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke