Meni Search

Ful nabrijana

Tjestenina fuži s tartufima

Govedina s pireom i umakom od rajčice
Zlatna piletina
Viška pogača
Hrskavi trokuti
Pizza s tunom
Lignje s manistrom u škartocu
Fina pikantna piletina
Mirisna pečenka
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Blagdanska rolada
Salata s mora
Janjetina na padelu
Piletina sa šafranom
Lazanje s lignjama
Vege odresci s marinadom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Hlebinska i pretepena juha
Krem juha od tikvica
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Pečena piletina s limunom
Umak od limete (Molho de limao)
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Irska janjetina
Grill vratina u sendviču
Grill oslić u aromatičnoj korici
Lungić s povrćem
Mediteranski špageti
Fish&Chips u tortilji
Turske pizze
Meso s repom
Salata od liganja
Kunić na bijelo
Ljetni ražnjići
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Riba u bijelom umaku
Ramsteak u seksi umaku
Mesne okruglice
Mesne okruglice na ražnjiću
Grill povrće na salatu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mini lazanje
Ražnjići od lososa
Manastirski đuveč
Marinirana piletina s roštilja
Piletina na kijevski način
Okruglice u umaku od rajčice
Lungić u sendviču
Meksička party salata
Račići na posteljici od povrća
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Popečci od tikvica
Lignje s povrćem i smokvama
Pileći bataci s umakom od luka
Rolice od blitve
Belgija - Salade Liégeoise
Piletina laganini
Sendvič s avokadom
Sočna rebarca
Piletina Kiev
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Povrtni ražnjići
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Fileti lososa u finom umaku
Janjetina s medom od kadulje
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Uzbudljivi kolač od blitve
BBQ svinjska rebarca u foliji
Hrskava pileća krilca
Grdobina u pikantnoj šalši
Kuhano meso s umakom od hrena
Voćna juha od višanja
Šampinjoni u palačinki
Martinjska guska s hajdinom kašom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pohani tofu s povrćem
Zabavni kineski ravioli
Proljetna janjetina
Kobasica u pivu i pecivu
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Kroketi od piletine
Nadjeveni kaneloni u umaku
Nadjevene lignje
Pogača sa sardinom
Jabučni krumpirići s cimetom
Rajčica s kukuruzom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Pirjani kunić
Urbana pola
Prežgana juha
Miješani grill
Odresci od morskog psa
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Rezanci s krušnim mrvicama
Grdobina s povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Špageti s ribom
Pizza sirni jastučići
Lagana sarma
Teleći odresci u umaku od višanja
Roštilj s umakom Romesco
Ossobuco
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Povrtni lonac
Teleći savici u umaku od grejpa
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Lignje na šumskom rižotu
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Odresci u umaku s češnjakom
Čarobna ljetna piletina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Fini gulaš od gljiva
Sočni pureći ražnjići
Mini shepherd's pie
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Delikatesna junetina na češki
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Aromatizirani kruh
Kaštelanski makaruni
Bugarska pita od krumpira
Proljetno meso i povrće iz woka
Sočna pureća rolada
Mediteranski kruščić s lovorom
Brusketa s avokadom
Grill pirjana piletina s roštilja
Grickalica slanutak iz pećnice
Brancinovo oko
Svinjski file s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke