Meni Search

Ful nabrijana

Tjestenina fuži s tartufima

Aromatizirani kruh
Pohani tofu s povrćem
Salata s mora
Špageti s ribom
Kuhano meso s umakom od hrena
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Grill pirjana piletina s roštilja
Fileti lososa u finom umaku
Mini shepherd's pie
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Belgija - Salade Liégeoise
Umak od limete (Molho de limao)
Pileći bataci s umakom od luka
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Mediteranski špageti
Pogača sa sardinom
Grdobina u pikantnoj šalši
Pizza s tunom
Svinjski file s povrćem
Lungić s povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Piletina sa šafranom
Mini lazanje
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Hrskavi trokuti
Kroketi od piletine
Viška pogača
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Nadjevene lignje
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Lazanje s lignjama
Lignje na šumskom rižotu
Odresci od morskog psa
Urbana pola
Irska janjetina
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Piletina Kiev
Grdobina s povrćem
Martinjska guska s hajdinom kašom
Piletina na kijevski način
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kolinjsko zelje s frišketinom
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Grill oslić u aromatičnoj korici
BBQ svinjska rebarca u foliji
Meksička party salata
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Jabučni krumpirići s cimetom
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Rezanci s krušnim mrvicama
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rajčica s kukuruzom
Sočni pureći ražnjići
Povrtni ražnjići
Ljetni ražnjići
Fina pikantna piletina
Šampinjoni u palačinki
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Bugarska pita od krumpira
Grill povrće na salatu
Ossobuco
Teleći savici u umaku od grejpa
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mirisna pečenka
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Brusketa s avokadom
Miješani grill
Fish&Chips u tortilji
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Meso s repom
Pečena piletina s limunom
Hlebinska i pretepena juha
Mesne okruglice
Manastirski đuveč
Grill vratina u sendviču
Sendvič s avokadom
Lignje s manistrom u škartocu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Krem juha od tikvica
Janjetina na padelu
Rolice od blitve
Lungić u sendviču
Pirjani kunić
Mediteranski kruščić s lovorom
Ramsteak u seksi umaku
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Kobasica u pivu i pecivu
Salata od liganja
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Roštilj s umakom Romesco
Turske pizze
Lagana sarma
Zlatna piletina
Riba u bijelom umaku
Janjetina s medom od kadulje
Popečci od tikvica
Sočna rebarca
Proljetna janjetina
Račići na posteljici od povrća
Povrtni lonac
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Proljetno meso i povrće iz woka
Voćna juha od višanja
Vege odresci s marinadom
Teleći odresci u umaku od višanja
Marinirana piletina s roštilja
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Okruglice u umaku od rajčice
Kunić na bijelo
Fini gulaš od gljiva
Sočna pureća rolada
Brancinovo oko
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pizza sirni jastučići
Hrskava pileća krilca
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Ražnjići od lososa
Piletina laganini
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Čarobna ljetna piletina
Grickalica slanutak iz pećnice
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Blagdanska rolada
Zabavni kineski ravioli
Prežgana juha
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lignje s povrćem i smokvama
Mesne okruglice na ražnjiću
Uzbudljivi kolač od blitve
Kaštelanski makaruni
Delikatesna junetina na češki
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke