Meni Search

Ful nabrijana

Tjestenina fuži s tartufima

Hrskavi trokuti
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Svinjski file s povrćem
Nadjevene lignje
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Špageti s ribom
Sočna pureća rolada
Janjetina na padelu
Pečena piletina s limunom
Aromatizirani kruh
Šampinjoni u palačinki
Mini lazanje
Manastirski đuveč
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mirisna pečenka
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Zapečeni kruh s mljevenim mesom
Roštilj s umakom Romesco
Mesne okruglice
Turske pizze
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Krem juha od tikvica
Grill pirjana piletina s roštilja
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Bugarska pita od krumpira
Meso s repom
Čarobna ljetna piletina
Vege odresci s marinadom
Popečci od tikvica
Sočni pureći ražnjići
Urbana pola
Nadjeveni kaneloni u umaku
Okruglice u umaku od rajčice
Janjetina s medom od kadulje
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Grill vratina u sendviču
Grill oslić u aromatičnoj korici
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rajčica s kukuruzom
Fileti lososa u finom umaku
Mesne okruglice na ražnjiću
Proljetna janjetina
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Kapustnica - juha od kupusa i suhog mesa
Marinirana piletina s roštilja
Voćna juha od višanja
Salata od liganja
Teleći odresci u umaku od višanja
Povrtni ražnjići
Proljetno meso i povrće iz woka
Kunić na bijelo
Lignje s manistrom u škartocu
Teleći savici u umaku od grejpa
Lungić s povrćem
Pogača sa sardinom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Grdobina u pikantnoj šalši
Grill povrće na salatu
Kroketi od piletine
Mini shepherd's pie
Grickalica slanutak iz pećnice
Govedina s pireom i umakom od rajčice
Delikatesna junetina na češki
Fini gulaš od gljiva
Piletina laganini
Jednostavni bolognese umak sa špagetima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Prosena kaša s kestenom i šljivama u kopunu
Pohani tofu s povrćem
Ossobuco
Mediteranski kruščić s lovorom
Hrskava pileća krilca
Umak od limete (Molho de limao)
Pirjani kunić
Ljetni ražnjići
Zabavni kineski ravioli
Prežgana juha
Salata s mora
Pizza sirni jastučići
Piletina na kijevski način
Waterzooi s piletinom na gantoaški način
Pileći bataci s umakom od luka
Brancinovo oko
Mediteranski špageti
Uzbudljivi kolač od blitve
Blagdanska rolada
Špageti s umakom od rajčica i crnim maslinama
Odresci od morskog psa
Povrtni lonac
Jabučni krumpirići s cimetom
Pizza s tunom
Brusketa s avokadom
Meksička party salata
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lignje na šumskom rižotu
Zlatna piletina
Ražnjići od lososa
Rezanci s krušnim mrvicama
Viška pogača
Miješani grill
Svinjski kotleti s pireom od bundeve
Kaštelanski makaruni
Svinjski file i punjeni šampinjoni
Kobasica u pivu i pecivu
Martinjska guska s hajdinom kašom
Fina pikantna piletina
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kuhano meso s umakom od hrena
Lagana sarma
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Riba u bijelom umaku
Grdobina s povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Lazanje s lignjama
Ražnjići od svinjetine s koprivom
Lignje s povrćem i smokvama
Fish&Chips u tortilji
Piletina Kiev
Rolice od blitve
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Sočna rebarca
Kolinjsko zelje s frišketinom
Račići na posteljici od povrća
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Ramsteak u seksi umaku
Belgija - Salade Liégeoise
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Sendvič s avokadom
Irska janjetina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Hlebinska i pretepena juha
Lungić u sendviču
Piletina sa šafranom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke