Meni Search

Macho

Tjestenina fuži s tartufima

Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Govedina s lukom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Sočna pureća rolada
Kuhana govedina s umakom od hrena
Irska janjetina
Roštilj s umakom Romesco
Sočni pureći ražnjići
Brancinovo oko
Pizza s tunom
Kroketi od piletine
Mesne okruglice na ražnjiću
Hrskavi trokuti
Odresci u umaku s češnjakom
Biftek rolice
Piletina sa šafranom
Špageti na kineski način
Ramsteak u seksi umaku
Grill vratina u sendviču
Dagnje na buzaru
Velika Britanija - Pastirska pita
Mini lazanje
Slatki lungić
Pileća krilca s roštilja
Odrezak s umakom chimichurri
Čarobna ljetna piletina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Teletina s pirjanim povrćem
Palačinke s nadjevom od riže
Pileća prsa iz pećnice
Lungić u sendviču
Pašticada
Ljetni ražnjići
Juha od gljiva
Punjene tikve
Špageti s acetom balsamicom
Delikatesna junetina na češki
Lungić s povrćem
Zabavni kineski ravioli
Mirisna pureća rolada
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Piletina s mascarponeom
Dip od južnog voća
Janjetina s medom od kadulje
Pirjani kunić
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kotlet s varivom od leće
Medeni teleći kotleti
Umak od limete (Molho de limao)
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pileća prsa punjena čvarcima
Ribarska popara
Teriyaki piletina
Pohani zamotuljci
Šampinjoni u palačinki
Svinjski file s povrćem
Hrenovke u panceti
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Odresci s umakom od kupina
Ramstek s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Salata od tune i povrća
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Proljetna janjetina
Kobasica u pivu i pecivu
Marinirano svinjsko pečenje
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Marinirana piletina s roštilja
Pileća krilca s Coca-Colom
Janjetina na padelu
Teleći odresci u umaku od višanja
Mladi krumpir s ajvarom
Slasni BBQ burgeri
Bakalar s krumpirom
Piletina s nadjevom od ajvara
Pita s crnim pivom
Obojeni hamburger
Teleći savici u umaku od grejpa
Kotlovina
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Piletina u pivu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rebarca s grilla
Zlatna piletina
Pureća rolada s mlincima
Nadjevene lignje
Rezanci s krušnim mrvicama
Meksička party salata
Pileći štapići u ketchupu
File steak na povrću
Macho hamburger
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Blagdanska rolada
Kotleti u pivskom umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke