Meni Search

Macho

Tjestenina fuži s tartufima

Piletina sa šafranom
Govedina s lukom
Zabavni kineski ravioli
Kotlet s varivom od leće
Brancinovo oko
Ribarska popara
Ramstek s povrćem
Mirisna pureća rolada
Ljetni ražnjići
Pileći štapići u ketchupu
Piletina s mascarponeom
Sočna pureća rolada
Lungić u sendviču
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina s nadjevom od ajvara
File steak na povrću
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pita s crnim pivom
Mini lazanje
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Teriyaki piletina
Janjetina na padelu
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pizza s tunom
Pileća krilca s roštilja
Palačinke s nadjevom od riže
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odrezak s umakom chimichurri
Hrenovke u panceti
Pohani zamotuljci
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Čarobna ljetna piletina
Mesne okruglice na ražnjiću
Odresci u umaku s češnjakom
Špageti s acetom balsamicom
Kotleti u pivskom umaku
Lungić s povrćem
Blagdanska rolada
Pileća krilca s Coca-Colom
Medeni teleći kotleti
Nadjevene lignje
Špageti na kineski način
Biftek rolice
Slatki lungić
Pohani tofu s povrćem
Dagnje na buzaru
Meksička party salata
Pileća prsa iz pećnice
Hrskavi trokuti
Kuhana govedina s umakom od hrena
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pašticada
Šampinjoni u palačinki
Svinjski file s povrćem
Punjene tikve
Roštilj s umakom Romesco
Teleći savici u umaku od grejpa
Marinirana piletina s roštilja
Janjetina s medom od kadulje
Rezanci s krušnim mrvicama
Kotlovina
Grill vratina u sendviču
Kroketi od piletine
Pileća prsa punjena čvarcima
Juha od gljiva
Odresci s umakom od kupina
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Bakalar s krumpirom
Kobasica u pivu i pecivu
Marinirano svinjsko pečenje
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Irska janjetina
Ramsteak u seksi umaku
Slasni BBQ burgeri
Piletina u pivu
Velika Britanija - Pastirska pita
Proljetna janjetina
Teleći odresci u umaku od višanja
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pureća rolada s mlincima
Dip od južnog voća
Zlatna piletina
Obojeni hamburger
Sočni pureći ražnjići
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Pirjani kunić
Rebarca s grilla
Delikatesna junetina na češki
Macho hamburger
Mladi krumpir s ajvarom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Umak od limete (Molho de limao)
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Salata od tune i povrća
Teletina s pirjanim povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke