Meni Search

Macho

Tjestenina fuži s tartufima

Odresci s umakom od kupina
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pašticada
Juha od gljiva
Šampinjoni u palačinki
Kotleti u pivskom umaku
Teriyaki piletina
Pohani zamotuljci
Lungić u sendviču
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pileća prsa iz pećnice
Hrskavi trokuti
Pizza s tunom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Teleći odresci u umaku od višanja
Marinirana piletina s roštilja
Pita s crnim pivom
Pileća prsa punjena čvarcima
Ramstek s povrćem
Odresci u umaku s češnjakom
Grill vratina u sendviču
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pileći štapići u ketchupu
Blagdanska rolada
Marinirano svinjsko pečenje
Pileća krilca s roštilja
Orada s krumpirom i mladim lukom
Svinjski file s povrćem
Kotlet s varivom od leće
Zabavni kineski ravioli
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Ramsteak u seksi umaku
Špageti s acetom balsamicom
Pohani tofu s povrćem
Pirjani kunić
Dip od južnog voća
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Mirisna pureća rolada
Kotlovina
Odrezak s umakom chimichurri
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Dagnje na buzaru
Zlatna piletina
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Macho hamburger
Nadjevene lignje
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Lungić s povrćem
Proljetna janjetina
Biftek rolice
Kuhana govedina s umakom od hrena
Ribarska popara
Teletina s pirjanim povrćem
Piletina s nadjevom od ajvara
Ljetni ražnjići
Janjetina na padelu
Meksička party salata
Mesne okruglice na ražnjiću
Pileća krilca s Coca-Colom
Obojeni hamburger
Roštilj s umakom Romesco
Irska janjetina
Janjetina s medom od kadulje
Kroketi od piletine
Govedina s lukom
Piletina sa šafranom
Mini lazanje
Salata od tune i povrća
Rebarca s grilla
Slatki lungić
Velika Britanija - Pastirska pita
Hrenovke u panceti
Palačinke s nadjevom od riže
Umak od limete (Molho de limao)
Piletina s mascarponeom
Rezanci s krušnim mrvicama
Medeni teleći kotleti
Mladi krumpir s ajvarom
Čarobna ljetna piletina
Teleći savici u umaku od grejpa
File steak na povrću
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slasni BBQ burgeri
Pureća rolada s mlincima
Kobasica u pivu i pecivu
Sočni pureći ražnjići
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Špageti na kineski način
Delikatesna junetina na češki
Bakalar s krumpirom
Piletina u pivu
Punjene tikve
Sočna pureća rolada
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Brancinovo oko
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke