Meni Search

Macho

Tjestenina fuži s tartufima

Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Lungić u sendviču
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ramstek s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Velika Britanija - Pastirska pita
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Medeni teleći kotleti
Pureća rolada s mlincima
Hrskavi trokuti
Proljetna janjetina
Dip od južnog voća
Odresci s umakom od kupina
Grill vratina u sendviču
Blagdanska rolada
Odrezak s umakom chimichurri
Janjetina na padelu
Rezanci s krušnim mrvicama
Zabavni kineski ravioli
Umak od limete (Molho de limao)
Obojeni hamburger
Brancinovo oko
Piletina s mascarponeom
File steak na povrću
Biftek rolice
Kotleti u pivskom umaku
Teletina s pirjanim povrćem
Piletina u pivu
Janjetina s medom od kadulje
Bakalar s krumpirom
Nadjevene lignje
Kobasica u pivu i pecivu
Piletina sa šafranom
Ribarska popara
Pileća prsa punjena čvarcima
Kotlovina
Dagnje na buzaru
Kotlet s varivom od leće
Ljetni ražnjići
Špageti s acetom balsamicom
Pita s crnim pivom
Meksička party salata
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina s nadjevom od ajvara
Marinirano svinjsko pečenje
Orada s krumpirom i mladim lukom
Mirisna pureća rolada
Pizza s tunom
Macho hamburger
Slasni BBQ burgeri
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Rebarca s grilla
Roštilj s umakom Romesco
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Pileća krilca s roštilja
Kuhana govedina s umakom od hrena
Pileća prsa iz pećnice
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Juha od gljiva
Salata od tune i povrća
Teleći odresci u umaku od višanja
Pohani tofu s povrćem
Kroketi od piletine
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Punjene tikve
Pileća krilca s Coca-Colom
Sočna pureća rolada
Pirjani kunić
Irska janjetina
Palačinke s nadjevom od riže
Slatki lungić
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mini lazanje
Mesne okruglice na ražnjiću
Lungić s povrćem
Čarobna ljetna piletina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pohani zamotuljci
Šampinjoni u palačinki
Špageti na kineski način
Teriyaki piletina
Svinjski file s povrćem
Pašticada
Zlatna piletina
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Hrenovke u panceti
Ramsteak u seksi umaku
Delikatesna junetina na češki
Marinirana piletina s roštilja
Odresci u umaku s češnjakom
Pileći štapići u ketchupu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Govedina s lukom
Sočni pureći ražnjići
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke