Meni Search

Macho

Tjestenina fuži s tartufima

Kroketi od piletine
Umak od limete (Molho de limao)
Zlatna piletina
Piletina sa šafranom
Pileći štapići u ketchupu
Pita s crnim pivom
Pirjani kunić
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Mini lazanje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Marinirano svinjsko pečenje
Ljetni ražnjići
Bakalar s krumpirom
Macho hamburger
Juha od gljiva
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Lungić s povrćem
Mirisna pureća rolada
Čarobna ljetna piletina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odresci s umakom od kupina
Velika Britanija - Pastirska pita
Kotleti u pivskom umaku
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Slasni BBQ burgeri
Odresci u umaku s češnjakom
Pohani tofu s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Sočni pureći ražnjići
Brancinovo oko
Pileća krilca s Coca-Colom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pizza s tunom
Janjetina s medom od kadulje
Kuhana govedina s umakom od hrena
Ramsteak u seksi umaku
Kotlet s varivom od leće
Zabavni kineski ravioli
Kobasica u pivu i pecivu
Teriyaki piletina
Hrskavi trokuti
Marinirana piletina s roštilja
Delikatesna junetina na češki
Kotlovina
Roštilj s umakom Romesco
Govedina s lukom
Obojeni hamburger
Salata od tune i povrća
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pašticada
Irska janjetina
Svinjski file s povrćem
Dip od južnog voća
Ramstek s povrćem
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Meksička party salata
File steak na povrću
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina s nadjevom od ajvara
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Biftek rolice
Teleći odresci u umaku od višanja
Odrezak s umakom chimichurri
Sočna pureća rolada
Pileća prsa punjena čvarcima
Punjene tikve
Piletina s mascarponeom
Slatki lungić
Medeni teleći kotleti
Pohani zamotuljci
Ribarska popara
Pileća prsa iz pećnice
Pileća krilca s roštilja
Mladi krumpir s ajvarom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pureća rolada s mlincima
Šampinjoni u palačinki
Proljetna janjetina
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Teletina s pirjanim povrćem
Rebarca s grilla
Blagdanska rolada
Hrenovke u panceti
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Piletina u pivu
Lungić u sendviču
Dagnje na buzaru
Rezanci s krušnim mrvicama
Palačinke s nadjevom od riže
Špageti s acetom balsamicom
Janjetina na padelu
Grill vratina u sendviču
Špageti na kineski način
Nadjevene lignje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke