Meni Search

Macho

Tjestenina fuži s tartufima

Špageti na kineski način
Sočna pureća rolada
Pileća prsa punjena čvarcima
Pileći štapići u ketchupu
Piletina s mascarponeom
Hrenovke u panceti
Teleći odresci u umaku od višanja
Pureća rolada s mlincima
Ražnjići na prepečenom kruhu sa sirom
Pizza s tunom
Biftek rolice
Pileća prsa iz pećnice
Janjetina s medom od kadulje
Pohani zamotuljci
Piletina s nadjevom od ajvara
Sočni pureći ražnjići
Mini lazanje
Rebarca s grilla
Odrezak s umakom chimichurri
Juha od gljiva
Govedina s lukom
Kroketi od piletine
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Hrskavi trokuti
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pita s crnim pivom
Pohani tofu s povrćem
Teletina s pirjanim povrćem
Piletina u pivu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Janjetina na padelu
Punjene tikve
Ramstek s povrćem
Kobasica u pivu i pecivu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kotlovina
Pileća krilca s Coca-Colom
Odresci u umaku s češnjakom
Grill vratina u sendviču
Medeni teleći kotleti
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Mirisna pureća rolada
Macho hamburger
Nadjevene lignje
Pašticada
Marinirano svinjsko pečenje
Špageti s acetom balsamicom
Velika Britanija - Pastirska pita
Bakalar s krumpirom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
File steak na povrću
Odresci s umakom od kupina
Blagdanska rolada
Palačinke s nadjevom od riže
Kotlet s varivom od leće
Rezanci s krušnim mrvicama
Mladi krumpir s ajvarom
Lungić u sendviču
Teleći savici u umaku od grejpa
Dip od južnog voća
Ramsteak u seksi umaku
Brancinovo oko
Meksička party salata
Svinjski file s povrćem
Kotleti u pivskom umaku
Ukusna vratina s pečenim krumpirom i pireom od graška
Teriyaki piletina
Umak od limete (Molho de limao)
Čarobna ljetna piletina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Marinirana piletina s roštilja
Zlatna piletina
Lungić s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Roštilj s umakom Romesco
Dagnje na buzaru
Pileća krilca s roštilja
Ljetni ražnjići
Kuhana govedina s umakom od hrena
Zabavni kineski ravioli
Piletina sa šafranom
Irska janjetina
Ribarska popara
Delikatesna junetina na češki
Salata od tune i povrća
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pirjani kunić
Slasni BBQ burgeri
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Šampinjoni u palačinki
Proljetna janjetina
Obojeni hamburger
Slatki lungić
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke