Meni Search

Okrećem novi list

Tjestenina fuži s tartufima

Oslić s maslinama
Juha od cvjetače i camemberta
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Salata od pečene rotkvice sa medom
Popečci od bulgura s umakom
Popečci od cvjetače
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Caponata alla Podravka
Pileći gulaš
Goveđa rebarca sa zeljem
Tagliatelle s pečenim povrćem
Proljetno meso i povrće iz woka
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Ljubavne šurlice
Mediteranski špageti
Rižoto tortice
Vegetina enchilada
Rižini ravioli s mozzarellom
Rolice od blitve
Mirisni prilog iz pećnice
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Kuglice od riže i svježeg sira
Zabavni kineski ravioli
Palačinke s nadjevom od riže
Špageti na kineski način
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Belgija - Salade Liégeoise
Zapečena ricotta
Salata s neobičnim preljevom
Salata od tune i povrća
Raskošna ljetna tava
Polpete od slanutka s kurkumom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Pita s muškatnom bundevom i makom
Salata s mora
Povrtni ražnjići
Lignje punjene crvenim radićem
Pohana skuta
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Marokanska salata s cous-cousom
Kineska juha s račićima i gljivama
Govedina s lukom
Piletina s pistacijama
Piletina s mascarponeom
Sočna Wellington pečenka
Voćna juha od višanja
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Savici sa špinatom i satricom od sira
Rezanci s krušnim mrvicama
Cous-cous s povrćem
Čudotvorni čaj za detoks
Kozice s rižom
Fina pikantna piletina
Pohane paprike
Salata od quinoe i povrća
Rižoto s tunom
Pileći bataci s umakom od luka
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Juha od bundeve s jabukom
Ramsteak u seksi umaku
Uzbudljivi kolač od blitve
Polupunjene paprike
Kolinjsko zelje s frišketinom
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Empanade s pestom
Lignje na šumskom rižotu
Velika Britanija - Pastirska pita
Pečena piletina s limunom
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Salata u košaricama od parmezana
Prilog od prokulica
Španjolski migas s bundevom
Žuti medaljoni
Bugarska pita od krumpira
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Krumpir u košuljici
Pirjani kunić
Bruskete od cvjetače
Papreni tart s marelicama
Zlatna piletina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileća prsa iz pećnice
Crveno ljetno varivo
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Male teleće pitice
Zanimljiva salata s kikirikijem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Rolice od soma
Brusketa s avokadom
Sočna aromatična torta
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Lignje i tikvice na štapiću
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Čarobni štapići
Mesne okruglice
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Prežgana juha
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Grill povrće na salatu
Uskršnja šunka na zabavan način
Mini lazanje
Pohani tofu s povrćem
Mesne okruglice u umaku
Rosti
Zimski punč
Grčka seljačka salata
Senf s paprikama
Rižoto na španjolski način
Roštilj s umakom Romesco
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Vege odresci s marinadom
Njemačka - Jetrica s jabukama
Sočna pureća rolada
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Kruh od cvjetače s kurkumom
Kaštelanski makaruni
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Sočna rebarca
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Juha od rikule i račića
Janjetina na padelu
Ražnjići od lososa
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke