Meni Search

Okrećem novi list

Tjestenina fuži s tartufima

Popečci od bulgura s umakom
Pileći gulaš
Rižoto na španjolski način
Špageti na kineski način
Juha od kokosa, đumbira i mrkve
Piletina s mascarponeom
Prežgana juha
Piletina s pistacijama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Salata od tune i povrća
Tajlandska salata od rižinih rezanaca
Papreni tart s marelicama
Tagliatelle s pečenim povrćem
Zanimljiva salata s kikirikijem
Kozice s rižom
Roštilj s umakom Romesco
Zabavni kineski ravioli
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Začinjena piletina s tikvom i povrćem
Sočna pureća rolada
Vegetina enchilada
Pikantna piletina s azijskim zeljem
Janjetina na padelu
Sočna aromatična torta
Raskošna ljetna tava
Velika Britanija - Pastirska pita
Juha od cvjetače i camemberta
Grčka seljačka salata
Fina pikantna piletina
Govedina s lukom
Salata u košaricama od parmezana
Rosti
Mesne okruglice u umaku
Uzbudljivi kolač od blitve
Prilog od prokulica
Pirjani kunić
Crveno ljetno varivo
Marokanska salata od krumpira i mrkve
Uskršnja šunka na zabavan način
Polpete od slanutka s kurkumom
Caponata alla Podravka
Mesne okruglice
Belgija - Salade Liégeoise
Kruh od cvjetače s kurkumom
Salata od quinoe i povrća
Kaštelanski makaruni
Mini quiche sa šampinjonima i fetom
Empanade s pestom
Vege odresci s marinadom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Krumpir u košuljici
Čudotvorni čaj za detoks
Juha od rikule i račića
Polupunjene paprike
Rolice od soma
Pohane paprike
Rolice od blitve
Rezanci s krušnim mrvicama
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Juha od bundeve s jabukom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Palačinke s nadjevom od riže
Grill povrće na salatu
Mirisni prilog iz pećnice
Pohani tofu s povrćem
Ljubavne šurlice
Male teleće pitice
Kineska juha s račićima i gljivama
Ražnjići od lososa
Cous-cous s povrćem
Sočna Wellington pečenka
Salata s neobičnim preljevom
Salata od pečene rotkvice sa medom
Rižini ravioli s mozzarellom
Pečena piletina s limunom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Senf s paprikama
Bugarska pita od krumpira
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Ramsteak u seksi umaku
Popečci od cvjetače
Zlatna piletina
Poljska - Prozračna juha od kiselice
Krumpir u hrskavoj korici i aromatična piletina
Pileći bataci s umakom od luka
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Lignje na šumskom rižotu
Sočna rebarca
Savici sa špinatom i satricom od sira
Slovačka - Pečena svinjetina s pirjanim crvenim kupusom i knedlima
Tjestenina s rajčicama i patlidžanima
Mini lazanje
Povrtni ražnjići
Brusketa s avokadom
Pečene bundeve s kus-kusom i povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Njemačka - Jetrica s jabukama
Marokanska salata s cous-cousom
Čarobni štapići
Proljetno meso i povrće iz woka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Popečci od poriluka, mrkve i krumpira
Salata s mora
Goveđa rebarca sa zeljem
Žuti medaljoni
Španjolski migas s bundevom
Voćna juha od višanja
Teletina s roštilja s pečenom crvenom paprikom
Rižoto tortice
Pohana skuta
Teletina s cous-cousom iz pećnice
Rižoto s tunom
Bruskete od cvjetače
Oslić s maslinama
Zimski punč
Mediteranski špageti
Lignje i tikvice na štapiću
Lignje punjene crvenim radićem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Zapečena ricotta
Krumpir juha sa šafranom i kozicama
Kuglice od riže i svježeg sira
Pileća prsa iz pećnice
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke