Meni Search

Superman

Tjestenina fuži s tartufima

Meksička party salata
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rebarca s graškom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Sočna pureća rolada
Ramstek s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Salata s mljevenim mesom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Ljetni ražnjići
Rižoto s tri vrste gljiva
Blagdanska rolada
Piletina sa šafranom
Kroketi od piletine
Pita s muškatnom bundevom i makom
Lazanje u tavi
Finska - Juha s lososom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Odresci s umakom od kupina
Teleći odresci u umaku od višanja
Proljetna janjetina
Obojeni hamburger
Teriyaki piletina
Ramstek i salata s roštilja
Brusketa s avokadom
Goveđa rebarca sa zeljem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Svinjski file s grila
Roštilj s umakom Romesco
Pizza sirni jastučići
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Dip od južnog voća
Piletina u aromatičnom omotaču
Velika Britanija - Pastirska pita
Bruskete s povrćem
Kaštelanski makaruni
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mladi krumpir s ajvarom
Skandinavske rolice s cimetom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Koprivnički odojak
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Jabučni krumpirići s cimetom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Špageti na kineski način
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pureća rolada s mlincima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Teleći savici u umaku od grejpa
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Dječje lazanje
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rebarca s grilla
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Fish&Chips u tortilji
Rižoto s dagnjama
Slatka patka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rezanci s krušnim mrvicama
Grill vratina u sendviču
Pileći bataci s umakom od luka
Brownie s kajenskim paprom
Piletina u pivu
Pašticada s njokima
Pileća prsa iz pećnice
Svinjski file s povrćem
Tuna burger
Kunić na bijelo
Kolinjsko zelje s frišketinom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Riba u škartocu
Piletina s kozjim sirom
Piletina s mascarponeom
Brancinovo oko
Tjestenina u finom umaku
Pileći gulaš
Janjetina s medom od kadulje
Manastirski đuveč
Vratina sa sezonskim povrćem
Bruskete od cvjetače
Nadjevene lignje
Zlatna piletina
Hrskavo pečeno pile
Bugarska pita od krumpira
Mini lazanje
Pohani tofu s povrćem
Kruh od cvjetače s kurkumom
Popečci od cvjetače
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pohani zamotuljci
Lignje na šumskom rižotu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Mirisna pureća rolada
BBQ cheeseburger
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Macho hamburger
Piletina Kiev
Kuglice od riže i svježeg sira
Ramsteak u seksi umaku
Mesne okruglice na ražnjiću
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Špageti mediteraneo
Ljetni lungić
Sočni pureći ražnjići
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Kokošja juha s požirakima
Svinjski gulaš
Janjetina na padelu
Piletina s nadjevom od ajvara
Srneći file na salatu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Hrskavi trokuti
Hrskava pileća krilca
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke