Meni Search

Superman

Tjestenina fuži s tartufima

Pileća prsa punjena čvarcima
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Dip od južnog voća
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
BBQ cheeseburger
Obojeni hamburger
Rebarca s graškom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Bruskete s povrćem
Piletina s kozjim sirom
Špageti na kineski način
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rižoto s dagnjama
Slatka patka
Grill vratina u sendviču
Kunić na bijelo
Rižoto s tri vrste gljiva
Pohani zamotuljci
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pita s muškatnom bundevom i makom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Meksička party salata
Ramstek s povrćem
Hrskavo pečeno pile
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Koprivnički odojak
Teleći savici u umaku od grejpa
Proljetna janjetina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pohani tofu s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Jabučni krumpirići s cimetom
Teriyaki piletina
Nadjevene lignje
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Piletina Kiev
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Norveška krem juha od ribe i kozica
Fish&Chips u tortilji
Hrskava pileća krilca
Teleći odresci u umaku od višanja
Brownie s kajenskim paprom
Pileći gulaš
Bruskete od cvjetače
Bugarska pita od krumpira
Skandinavske rolice s cimetom
Blagdanska rolada
Pašticada s njokima
Riba u škartocu
Kolinjsko zelje s frišketinom
Hrskavi trokuti
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Tuna burger
Piletina s mascarponeom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramsteak u seksi umaku
Kruh od cvjetače s kurkumom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Svinjski file s grila
Lignje na šumskom rižotu
Sočna pureća rolada
Kroketi od piletine
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mladi krumpir s ajvarom
Salata s mljevenim mesom
Svinjski gulaš
Dječje lazanje
Velika Britanija - Pastirska pita
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kuglice od riže i svježeg sira
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Srneći file na salatu
Tjestenina u finom umaku
Goveđa rebarca sa zeljem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mesne okruglice na ražnjiću
Ljetni lungić
Manastirski đuveč
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Mirisna pureća rolada
Popečci od cvjetače
Pileći bataci s umakom od luka
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Vratina sa sezonskim povrćem
Macho hamburger
Janjetina s medom od kadulje
Kokošja juha s požirakima
Zlatna piletina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Odresci s umakom od kupina
Janjetina na padelu
Ljetni ražnjići
Lazanje u tavi
Piletina s nadjevom od ajvara
Piletina u pivu
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Špageti mediteraneo
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pileća prsa iz pećnice
Roštilj s umakom Romesco
Pureća rolada s mlincima
Finska - Juha s lososom
Rebarca s grilla
Piletina sa šafranom
Kaštelanski makaruni
Pizza sirni jastučići
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Brusketa s avokadom
Sočni pureći ražnjići
Ramstek i salata s roštilja
Mini lazanje
Svinjski file s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Brancinovo oko
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke