Meni Search

Superman

Tjestenina fuži s tartufima

Špageti na kineski način
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ramstek i salata s roštilja
Bugarska pita od krumpira
Pohani tofu s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Piletina sa šafranom
Teleći savici u umaku od grejpa
Koprivnički odojak
Bruskete s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Vratina sa sezonskim povrćem
Sočni pureći ražnjići
Ljetni lungić
Ljetni ražnjići
Odresci s umakom od kupina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kaštelanski makaruni
Ramstek s povrćem
Hrskava pileća krilca
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Slatka patka
Brancinovo oko
Salata s mljevenim mesom
Piletina s kozjim sirom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bruskete od cvjetače
Jabučni krumpirići s cimetom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Blagdanska rolada
Popečci od cvjetače
Rižoto s dagnjama
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Sočna pureća rolada
Brusketa s avokadom
Lazanje u tavi
Piletina s nadjevom od ajvara
Mesne okruglice na ražnjiću
Srneći file na salatu
Rižoto s tri vrste gljiva
Obojeni hamburger
Pileća prsa iz pećnice
Hrskavo pečeno pile
Hrskavi trokuti
Pašticada s njokima
Finska - Juha s lososom
Rezanci s krušnim mrvicama
Goveđa rebarca sa zeljem
Tuna burger
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina u aromatičnom omotaču
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kunić na bijelo
Svinjski gulaš
Manastirski đuveč
Zlatna piletina
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pileći bataci s umakom od luka
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina u pivu
Tjestenina u finom umaku
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mirisna pureća rolada
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kuglice od riže i svježeg sira
Pizza sirni jastučići
Brownie s kajenskim paprom
Piletina Kiev
Janjetina s medom od kadulje
Kokošja juha s požirakima
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Fish&Chips u tortilji
Svinjski file s grila
Pureća rolada s mlincima
Kroketi od piletine
Teriyaki piletina
Lignje na šumskom rižotu
Rebarca s graškom
BBQ cheeseburger
Grill vratina u sendviču
Piletina s mascarponeom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Dječje lazanje
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pileći gulaš
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Mini lazanje
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileća prsa punjena čvarcima
Macho hamburger
Velika Britanija - Pastirska pita
Proljetna janjetina
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći odresci u umaku od višanja
Janjetina na padelu
Pita s muškatnom bundevom i makom
Svinjski file s povrćem
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pohani zamotuljci
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Dip od južnog voća
Rebarca s grilla
Špageti mediteraneo
Riba u škartocu
Ramsteak u seksi umaku
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Nadjevene lignje
Kolinjsko zelje s frišketinom
Meksička party salata
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke