Meni Search

Superwoman

Tjestenina fuži s tartufima

Bouillabaisse
Brudet
Male teleće pitice
Lignji po gosposki
Gulaš od oslića i povrća
Salata s mljevenim mesom
Piletina u pivu
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pureća rolada s mlincima
Hrskavo pečeno pile
Pileća prsa punjena čvarcima
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Manastirski đuveč
Pileći gulaš
Mini shepherd's pie
Pohani tofu s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Teleći odresci u umaku od višanja
Marinirane srdele
Svinjski file s povrćem
Kaštelanski makaruni
Punjena teleća prsa
Svinjski gulaš
Sočni pureći ražnjići
Orada s krumpirom i mladim lukom
Špageti mediteraneo
Mini lazanje
Odresci s umakom od kupina
Cous-cous s povrćem
Mladi krumpir s ajvarom
Fish&Chips u tortilji
Bruskete s povrćem
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rižoto s dagnjama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Špageti na kineski način
Odresci u umaku s češnjakom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Dječje lazanje
Brusketa s avokadom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina Kiev
Pašticada voli penne a ti mene
Skandinavske rolice s cimetom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Ramsteak u seksi umaku
Kuglice od riže i svježeg sira
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Svinjski file s grila
Piletina s mascarponeom
Lignje na šumskom rižotu
Pita s muškatnom bundevom i makom
Blagdanska rolada
Piletina u aromatičnom omotaču
Grill vratina u sendviču
Kroketi od piletine
Mirisna pureća rolada
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Brownie s kajenskim paprom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Proljetna janjetina
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
BBQ cheeseburger
Pogača sa sardinom
Srneći file na salatu
Bugarska pita od krumpira
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Sočna pureća rolada
Mesne okruglice na ražnjiću
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Hrskava pileća krilca
Ramstek s povrćem
Rebarca s graškom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pohani zamotuljci
Rižoto s tri vrste gljiva
Kolinjsko zelje s frišketinom
Popečci od cvjetače
Rižini ravioli s mozzarellom
Dip od južnog voća
Teleći savici u umaku od grejpa
Piletina sa šafranom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Hrskavi trokuti
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Meksička party salata
Rebarca s grilla
Riblji ražnjići
Riba u škartocu
Finska - Juha s lososom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Norveška krem juha od ribe i kozica
Energetske kuglice s kurkumom
Tuna burger
Bakalar s krumpirom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pileći bataci s umakom od luka
Brancinovo oko
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ljetni lungić
Janjetina s medom od kadulje
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Janjetina na padelu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Ljetni ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Obojeni hamburger
BBQ svinjska rebarca u foliji
Zlatna piletina
Lazanje u tavi
Bruskete od cvjetače
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina s kozjim sirom
Kunić na bijelo
Teriyaki piletina
Slatka patka
Lungić s toplom salatom od šparoga
Roštilj s umakom Romesco
Pizza sirni jastučići
Rezanci s krušnim mrvicama
Jabučni krumpirići s cimetom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke