Meni Search

Superwoman

Tjestenina fuži s tartufima

Srneći file na salatu
Marinirane srdele
Piletina u pivu
Teleći odresci u umaku od višanja
Bakalar s krumpirom
Brusketa s avokadom
Svinjski file s povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Odresci s umakom od kupina
Mirisna pureća rolada
Bruskete s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Teriyaki piletina
Rebarca s grilla
Pileći bataci s umakom od luka
Pohani tofu s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Finska - Juha s lososom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina s kozjim sirom
Punjena teleća prsa
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Riba u škartocu
Brownie s kajenskim paprom
Piletina s mascarponeom
Bouillabaisse
Kolinjsko zelje s frišketinom
Teleći savici u umaku od grejpa
Goveđa rebarca sa zeljem
Ramstek s povrćem
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
BBQ cheeseburger
Pašticada voli penne a ti mene
Manastirski đuveč
Špageti na kineski način
Odresci u umaku s češnjakom
Dječje lazanje
Brudet
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ljetni ražnjići
Šampinjoni u palačinki
Jabučni krumpirići s cimetom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Svinjski gulaš
Ljetni lungić
Lazanje u tavi
Mladi krumpir s ajvarom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Mini lazanje
Kuglice od riže i svježeg sira
Fish&Chips u tortilji
Piletina sa šafranom
Sočna pureća rolada
Mini shepherd's pie
Dip od južnog voća
Piletina u aromatičnom omotaču
Rižoto s dagnjama
Pileća prsa punjena čvarcima
Rižini ravioli s mozzarellom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Slatka patka
Sočni pureći ražnjići
Meksička party salata
Slana pita s povrćem i hamburgerom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Salata s mljevenim mesom
Pizza sirni jastučići
Hrskavo pečeno pile
Kruh od cvjetače s kurkumom
Janjetina s medom od kadulje
Mesne okruglice na ražnjiću
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Brancinovo oko
Hrskava pileća krilca
Rebarca s graškom
Tuna burger
Pogača sa sardinom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Obojeni hamburger
Piletina Kiev
Skandinavske rolice s cimetom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Energetske kuglice s kurkumom
Kunić na bijelo
Rezanci s krušnim mrvicama
Male teleće pitice
Zlatna piletina
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Riblji ražnjići
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Orada s krumpirom i mladim lukom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Svinjski file s grila
Popečci od cvjetače
Pohani zamotuljci
Nadjeveni kaneloni u umaku
Kaštelanski makaruni
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Špageti mediteraneo
Rižoto s tri vrste gljiva
Blagdanska rolada
Cous-cous s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Proljetna janjetina
Hrskavi trokuti
Gulaš od oslića i povrća
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Ramsteak u seksi umaku
Kroketi od piletine
Grill vratina u sendviču
Bruskete od cvjetače
Pileći gulaš
Lungić s toplom salatom od šparoga
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Velika Britanija - Pastirska pita
Lignji po gosposki
Janjetina na padelu
Pureća rolada s mlincima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke