Meni Search

Superwoman

Tjestenina fuži s tartufima

Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Rižini ravioli s mozzarellom
Hrskava pileća krilca
Dip od južnog voća
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Mladi krumpir s ajvarom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kroketi od piletine
Odresci s umakom od kupina
Lignje na šumskom rižotu
Sočna pureća rolada
Kaštelanski makaruni
Piletina s kozjim sirom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Piletina u aromatičnom omotaču
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Energetske kuglice s kurkumom
Janjetina na padelu
Lungić s toplom salatom od šparoga
Roštilj s umakom Romesco
Meksička party salata
Cous-cous s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Fish&Chips u tortilji
Ljetni ražnjići
Velika Britanija - Pastirska pita
Rezanci s krušnim mrvicama
Špageti mediteraneo
Kruh od cvjetače s kurkumom
Brownie s kajenskim paprom
Špageti na kineski način
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Punjena teleća prsa
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Norveška krem juha od ribe i kozica
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pohani zamotuljci
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rižoto s tri vrste gljiva
Svinjski gulaš
Lignji po gosposki
Zlatna piletina
Teriyaki piletina
Male teleće pitice
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mini lazanje
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina sa šafranom
Bruskete s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Mesne okruglice na ražnjiću
Ramsteak u seksi umaku
Brusketa s avokadom
Teleći savici u umaku od grejpa
Proljetna janjetina
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Brancinovo oko
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina s mascarponeom
Piletina u pivu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Sočni pureći ražnjići
Skandinavske rolice s cimetom
Šampinjoni u palačinki
Pogača sa sardinom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Grill vratina u sendviču
Pizza sirni jastučići
Brudet
Mirisna pureća rolada
Janjetina s medom od kadulje
Bouillabaisse
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Kunić na bijelo
Pohani tofu s povrćem
Rižoto s dagnjama
Riblji ražnjići
Pileći bataci s umakom od luka
Lazanje u tavi
Nadjeveni kaneloni u umaku
Blagdanska rolada
BBQ cheeseburger
Ramstek s povrćem
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Finska - Juha s lososom
Tuna burger
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Popečci od cvjetače
Riba u škartocu
Orada s krumpirom i mladim lukom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rebarca s graškom
Pileći gulaš
Salata s mljevenim mesom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Goveđa rebarca sa zeljem
Dječje lazanje
Teleći odresci u umaku od višanja
Bakalar s krumpirom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Hrskavi trokuti
Bugarska pita od krumpira
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mini shepherd's pie
Ljetni lungić
Bruskete od cvjetače
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Pašticada voli penne a ti mene
Marinirane srdele
Hrskavo pečeno pile
Obojeni hamburger
Rebarca s grilla
Pureća rolada s mlincima
Manastirski đuveč
Srneći file na salatu
Svinjski file s grila
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina Kiev
Svinjski file s povrćem
Gulaš od oslića i povrća
Pileća prsa punjena čvarcima
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Slatka patka
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprijeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljine pročitajte u Pravilima privatnosti.

Vrste kolačića

Postavke