Meni Search

Superwoman

Tjestenina fuži s tartufima

Piletina u aromatičnom omotaču
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rebarca s grilla
Popečci od cvjetače
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pileća prsa punjena čvarcima
Bouillabaisse
Špageti na kineski način
Cous-cous s povrćem
Piletina s mascarponeom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Bruskete od cvjetače
Mirisna pureća rolada
Riblji ražnjići
Velika Britanija - Pastirska pita
Rebarca s graškom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Ramsteak u seksi umaku
Riba u škartocu
Lignje na šumskom rižotu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Orada s krumpirom i mladim lukom
Hrskavo pečeno pile
Manastirski đuveč
Rižoto s tri vrste gljiva
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Punjena teleća prsa
Pureća rolada s mlincima
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina sa šafranom
Brudet
Pohani tofu s povrćem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Dip od južnog voća
Obojeni hamburger
Kroketi od piletine
Janjetina na padelu
Mini lazanje
Ljetni ražnjići
Brusketa s avokadom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pileći bataci s umakom od luka
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Hrskavi trokuti
Sočna pureća rolada
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pašticada voli penne a ti mene
Goveđa rebarca sa zeljem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Svinjski gulaš
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
BBQ cheeseburger
Teriyaki piletina
Jabučni krumpirići s cimetom
Pohani zamotuljci
Hrskava pileća krilca
Fish&Chips u tortilji
Srneći file na salatu
Piletina s kozjim sirom
Brownie s kajenskim paprom
Male teleće pitice
Svinjski file s grila
Pita s muškatnom bundevom i makom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Odresci s umakom od kupina
Kunić na bijelo
Teleći savici u umaku od grejpa
Slatka patka
Blagdanska rolada
Nadjeveni kaneloni u umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pizza sirni jastučići
Roštilj s umakom Romesco
Rižini ravioli s mozzarellom
Mesne okruglice na ražnjiću
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rižoto s dagnjama
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Bakalar s krumpirom
Janjetina s medom od kadulje
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ramstek s povrćem
Piletina Kiev
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Grill vratina u sendviču
Mladi krumpir s ajvarom
Energetske kuglice s kurkumom
Sočni pureći ražnjići
Dječje lazanje
Bruskete s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Norveška krem juha od ribe i kozica
Lazanje u tavi
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Špageti mediteraneo
Zlatna piletina
Ljetni lungić
Lungić s toplom salatom od šparoga
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Proljetna janjetina
Teleći odresci u umaku od višanja
Brancinovo oko
Bugarska pita od krumpira
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Rezanci s krušnim mrvicama
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pileći gulaš
Lignji po gosposki
Kaštelanski makaruni
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Salata s mljevenim mesom
Svinjski file s povrćem
Pogača sa sardinom
Šampinjoni u palačinki
Kolinjsko zelje s frišketinom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Marinirane srdele
Piletina u pivu
Finska - Juha s lososom
Tuna burger
Gulaš od oslića i povrća
Mini shepherd's pie
Meksička party salata
Odresci u umaku s češnjakom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke