Meni Search

Superwoman

Tjestenina fuži s tartufima

Riblji ražnjići
Kruh od cvjetače s kurkumom
Bouillabaisse
Lungić s toplom salatom od šparoga
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Teriyaki piletina
Blagdanska rolada
Pileća prsa punjena čvarcima
Goveđa rebarca sa zeljem
Pašticada voli penne a ti mene
Skandinavske rolice s cimetom
Mirisna pureća rolada
Odresci u umaku s češnjakom
Pohani tofu s povrćem
Svinjski file s povrćem
Pileći gulaš
Šampinjoni u palačinki
Mini shepherd's pie
Norveška krem juha od ribe i kozica
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina Kiev
Mladi krumpir s ajvarom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rižoto s tri vrste gljiva
Manastirski đuveč
Špageti na kineski način
Rezanci s krušnim mrvicama
Bruskete s povrćem
Hrskavo pečeno pile
BBQ cheeseburger
Energetske kuglice s kurkumom
Sočna pureća rolada
Gulaš od oslića i povrća
Mini lazanje
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kuglice od riže i svježeg sira
Obojeni hamburger
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina u aromatičnom omotaču
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Roštilj s umakom Romesco
Riba u škartocu
Rebarca s grilla
Hrskavi trokuti
Finska - Juha s lososom
Meksička party salata
Rižoto s dagnjama
Proljetna janjetina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Srneći file na salatu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Teleći savici u umaku od grejpa
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rebarca s graškom
Ljetni lungić
Hrskava pileća krilca
Brudet
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina sa šafranom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Salata s mljevenim mesom
Sočni pureći ražnjići
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Ramsteak u seksi umaku
Brownie s kajenskim paprom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pureća rolada s mlincima
Pizza sirni jastučići
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Marinirane srdele
Tuna burger
Bugarska pita od krumpira
Mesne okruglice na ražnjiću
Odresci s umakom od kupina
Brancinovo oko
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Velika Britanija - Pastirska pita
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Cous-cous s povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Piletina s kozjim sirom
Pileći bataci s umakom od luka
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Špageti mediteraneo
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Zlatna piletina
Dječje lazanje
Punjena teleća prsa
Teleći odresci u umaku od višanja
Dip od južnog voća
Svinjski gulaš
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pogača sa sardinom
Bakalar s krumpirom
Rižini ravioli s mozzarellom
Ramstek s povrćem
Svinjski file s grila
Piletina s mascarponeom
Kroketi od piletine
Janjetina s medom od kadulje
Lignje na šumskom rižotu
Ljetni ražnjići
Brusketa s avokadom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Orada s krumpirom i mladim lukom
Grill vratina u sendviču
Piletina u pivu
Slatka patka
Fish&Chips u tortilji
Lignji po gosposki
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Male teleće pitice
Kaštelanski makaruni
Pohani zamotuljci
Kunić na bijelo
Jabučni krumpirići s cimetom
Lazanje u tavi
Bruskete od cvjetače
Janjetina na padelu
Popečci od cvjetače
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke