Meni Search

Superwoman

Tjestenina fuži s tartufima

Piletina s mascarponeom
Hrskava pileća krilca
Salata s mljevenim mesom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Teleći savici u umaku od grejpa
Mirisna pureća rolada
Piletina u aromatičnom omotaču
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kaštelanski makaruni
Zlatna piletina
Rebarca s graškom
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Sočna pureća rolada
Janjetina s medom od kadulje
Piletina sa šafranom
Marinirane srdele
Mladi krumpir s ajvarom
Špageti mediteraneo
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Janjetina na padelu
Riba u škartocu
Bruskete od cvjetače
Roštilj s umakom Romesco
Kuglice od riže i svježeg sira
Fish&Chips u tortilji
Lazanje u tavi
Dip od južnog voća
Riblji ražnjići
Pileći bataci s umakom od luka
Ramstek s povrćem
Proljetna janjetina
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Skandinavske rolice s cimetom
Cous-cous s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Sočni pureći ražnjići
Pita s muškatnom bundevom i makom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rebarca s grilla
Ljetni lungić
Ramsteak u seksi umaku
Ljetni ražnjići
Odresci s umakom od kupina
Pureća rolada s mlincima
Blagdanska rolada
Teriyaki piletina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Slatka patka
Pohani tofu s povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Špageti na kineski način
BBQ cheeseburger
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pileća prsa punjena čvarcima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rižoto s dagnjama
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Brancinovo oko
Rezanci s krušnim mrvicama
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pogača sa sardinom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Dječje lazanje
Mini shepherd's pie
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mini lazanje
Srneći file na salatu
Bakalar s krumpirom
Popečci od cvjetače
Hrskavi trokuti
Obojeni hamburger
Brudet
Piletina u pivu
Grill vratina u sendviču
Šampinjoni u palačinki
Pašticada voli penne a ti mene
Hrskavo pečeno pile
Piletina s kozjim sirom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Orada s krumpirom i mladim lukom
Svinjski gulaš
Bruskete s povrćem
Kroketi od piletine
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Bugarska pita od krumpira
Brusketa s avokadom
Lignji po gosposki
Svinjski file s grila
Bouillabaisse
Svinjski file s povrćem
Pizza sirni jastučići
Odresci u umaku s češnjakom
Tuna burger
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Punjena teleća prsa
Mesne okruglice na ražnjiću
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Lignje na šumskom rižotu
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Manastirski đuveč
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina Kiev
Kunić na bijelo
Pohani zamotuljci
Teleći odresci u umaku od višanja
Finska - Juha s lososom
Pileći gulaš
Rižini ravioli s mozzarellom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Energetske kuglice s kurkumom
Meksička party salata
Gulaš od oslića i povrća
Nadjeveni kaneloni u umaku
Male teleće pitice
Kruh od cvjetače s kurkumom
Jabučni krumpirići s cimetom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke