Meni Search

Superwoman

Tjestenina fuži s tartufima

Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Dječje lazanje
Skandinavske rolice s cimetom
Mesne okruglice na ražnjiću
Bruskete od cvjetače
Piletina s mascarponeom
Rezanci s krušnim mrvicama
Mladi krumpir s ajvarom
Mini shepherd's pie
Špageti mediteraneo
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kunić na bijelo
Piletina u pivu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Ljetni ražnjići
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Svinjski file s grila
Roštilj s umakom Romesco
Rebarca s graškom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Odresci s umakom od kupina
Pileći bataci s umakom od luka
Tuna burger
Hrskava pileća krilca
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Nadjeveni kaneloni u umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Brusketa s avokadom
Ljetni lungić
Manastirski đuveč
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Kolinjsko zelje s frišketinom
Fish&Chips u tortilji
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rebarca s grilla
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pohani tofu s povrćem
Brancinovo oko
Rižini ravioli s mozzarellom
Pašticada voli penne a ti mene
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pohani zamotuljci
Lazanje u tavi
Ramstek s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Bakalar s krumpirom
Srneći file na salatu
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kuglice od riže i svježeg sira
Lungić s toplom salatom od šparoga
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Riblji ražnjići
Svinjski gulaš
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Teleći odresci u umaku od višanja
Špageti na kineski način
Brudet
Kaštelanski makaruni
Popečci od cvjetače
Blagdanska rolada
Energetske kuglice s kurkumom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Mirisna pureća rolada
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Salata s mljevenim mesom
Bugarska pita od krumpira
Kruh od cvjetače s kurkumom
Dip od južnog voća
Meksička party salata
Rižoto s tri vrste gljiva
Orada s krumpirom i mladim lukom
Lignje na šumskom rižotu
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina Kiev
Janjetina na padelu
Cous-cous s povrćem
BBQ cheeseburger
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Šampinjoni u palačinki
Bruskete s povrćem
Rižoto s dagnjama
Teleći savici u umaku od grejpa
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Mini lazanje
Finska - Juha s lososom
Hrskavi trokuti
Svinjski file s povrćem
Ramsteak u seksi umaku
Sočna pureća rolada
Brownie s kajenskim paprom
Hrskavo pečeno pile
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Lignji po gosposki
Zlatna piletina
Jabučni krumpirići s cimetom
Punjena teleća prsa
Pogača sa sardinom
Janjetina s medom od kadulje
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Slatka patka
Goveđa rebarca sa zeljem
Sočni pureći ražnjići
Bouillabaisse
Gulaš od oslića i povrća
BBQ svinjska rebarca u foliji
Piletina sa šafranom
Teriyaki piletina
Grill vratina u sendviču
Riba u škartocu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pureća rolada s mlincima
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Marinirane srdele
Male teleće pitice
Odresci u umaku s češnjakom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pileći gulaš
Obojeni hamburger
Kroketi od piletine
Proljetna janjetina
Piletina s kozjim sirom
Pizza sirni jastučići
Piletina u aromatičnom omotaču
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke