Meni Search

Superwoman

Tjestenina fuži s tartufima

Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Piletina Kiev
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Energetske kuglice s kurkumom
Špageti na kineski način
Svinjski file s grila
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Zlatna piletina
Pureća rolada s mlincima
Ramsteak u seksi umaku
Rižoto s tri vrste gljiva
Finska - Juha s lososom
Tuna burger
Nadjeveni kaneloni u umaku
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Lignji po gosposki
Teriyaki piletina
Skandinavske rolice s cimetom
Riblji ražnjići
Marinirane srdele
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Brudet
Norveška krem juha od ribe i kozica
Hrskava pileća krilca
Meksička party salata
Piletina u aromatičnom omotaču
Dip od južnog voća
Rižini ravioli s mozzarellom
Rebarca s grilla
Gulaš od oslića i povrća
Pileći bataci s umakom od luka
Bouillabaisse
Kunić na bijelo
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Blagdanska rolada
Salata s mljevenim mesom
Rebarca s graškom
Kroketi od piletine
Odresci s umakom od kupina
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Riba u škartocu
Cous-cous s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Fish&Chips u tortilji
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Lazanje u tavi
Bruskete od cvjetače
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pizza sirni jastučići
Srneći file na salatu
Obojeni hamburger
Proljetna janjetina
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina sa šafranom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Roštilj s umakom Romesco
Svinjski file s povrćem
Ljetni ražnjići
Ljetni lungić
Odresci u umaku s češnjakom
BBQ cheeseburger
Janjetina na padelu
Piletina s mascarponeom
Male teleće pitice
Pogača sa sardinom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Velika Britanija - Pastirska pita
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Punjena teleća prsa
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mladi krumpir s ajvarom
Lignje na šumskom rižotu
Manastirski đuveč
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Goveđa rebarca sa zeljem
Pašticada voli penne a ti mene
Kaštelanski makaruni
Brancinovo oko
Janjetina s medom od kadulje
Kruh od cvjetače s kurkumom
Mesne okruglice na ražnjiću
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Bugarska pita od krumpira
Sočna pureća rolada
Sočni pureći ražnjići
Jabučni krumpirići s cimetom
Pileća prsa punjena čvarcima
Dječje lazanje
Kuglice od riže i svježeg sira
Svinjski gulaš
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pita s muškatnom bundevom i makom
Šampinjoni u palačinki
Pohani tofu s povrćem
Grill vratina u sendviču
Piletina s kozjim sirom
Bakalar s krumpirom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Bruskete s povrćem
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina u pivu
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rezanci s krušnim mrvicama
Orada s krumpirom i mladim lukom
Mini lazanje
Pileći gulaš
Ramstek s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Rižoto s dagnjama
Popečci od cvjetače
Špageti mediteraneo
Brusketa s avokadom
Brownie s kajenskim paprom
Hrskavi trokuti
Mini shepherd's pie
Teleći odresci u umaku od višanja
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mirisna pureća rolada
Hrskavo pečeno pile
Slatka patka
Kolinjsko zelje s frišketinom
Teleći savici u umaku od grejpa
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pohani zamotuljci
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke