Meni Search

Superwoman

Tjestenina fuži s tartufima

Sočna pureća rolada
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina u pivu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pizza sirni jastučići
Popečci od cvjetače
Svinjski file s grila
Kruh od cvjetače s kurkumom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Janjetina na padelu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Manastirski đuveč
Pileći gulaš
Gulaš od oslića i povrća
Šampinjoni u palačinki
Mini lazanje
Piletina u aromatičnom omotaču
Bruskete s povrćem
Slatka patka
Brownie s kajenskim paprom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Hrskavi trokuti
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Hrskava pileća krilca
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Mirisna pureća rolada
Grill vratina u sendviču
Nadjeveni kaneloni u umaku
Cous-cous s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Goveđa rebarca sa zeljem
Ramstek s povrćem
Janjetina s medom od kadulje
Rižoto s dagnjama
Mini shepherd's pie
Finska - Juha s lososom
Energetske kuglice s kurkumom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Pureća rolada s mlincima
Hrskavo pečeno pile
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Piletina Kiev
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina s mascarponeom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Odresci u umaku s češnjakom
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina sa šafranom
Roštilj s umakom Romesco
Brudet
Marinirane srdele
Obojeni hamburger
Lignje na šumskom rižotu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pileći bataci s umakom od luka
Jabučni krumpirići s cimetom
Kaštelanski makaruni
Punjena teleća prsa
Pohani zamotuljci
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Dip od južnog voća
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Ljetni ražnjići
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kunić na bijelo
Skandinavske rolice s cimetom
Blagdanska rolada
Rebarca s graškom
Kuglice od riže i svježeg sira
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Meksička party salata
Brancinovo oko
Srneći file na salatu
Kroketi od piletine
Lungić s toplom salatom od šparoga
Piletina s kozjim sirom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Špageti na kineski način
Rezanci s krušnim mrvicama
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Salata s mljevenim mesom
Odresci s umakom od kupina
Rižoto s tri vrste gljiva
Pita s muškatnom bundevom i makom
Zlatna piletina
Lazanje u tavi
Riba u škartocu
Bruskete od cvjetače
Kolinjsko zelje s frišketinom
Tuna burger
Male teleće pitice
Pogača sa sardinom
Bakalar s krumpirom
Pohani tofu s povrćem
Pašticada voli penne a ti mene
Mladi krumpir s ajvarom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Teleći odresci u umaku od višanja
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Teleći savici u umaku od grejpa
Riblji ražnjići
Lignji po gosposki
Svinjski gulaš
Rebarca s grilla
Ljetni lungić
Proljetna janjetina
Fish&Chips u tortilji
Velika Britanija - Pastirska pita
Dječje lazanje
Teriyaki piletina
Bugarska pita od krumpira
BBQ cheeseburger
Bouillabaisse
Norveška krem juha od ribe i kozica
Ramsteak u seksi umaku
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Špageti mediteraneo
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Mesne okruglice na ražnjiću
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski file s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rižini ravioli s mozzarellom
Brusketa s avokadom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke