Meni Search

Superwoman

Tjestenina fuži s tartufima

Skandinavske rolice s cimetom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Svinjski file s povrćem
Srneći file na salatu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Rebarca s grilla
Ramstek s povrćem
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rezanci s krušnim mrvicama
Tuna burger
Piletina u aromatičnom omotaču
Pita s muškatnom bundevom i makom
Riba u škartocu
Pohani tofu s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Roštilj s umakom Romesco
Kolinjsko zelje s frišketinom
BBQ cheeseburger
Pogača sa sardinom
Teleći savici u umaku od grejpa
Hrskavo pečeno pile
Finska - Juha s lososom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Gulaš od oslića i povrća
Fish&Chips u tortilji
Pašticada voli penne a ti mene
Proljetna janjetina
Dip od južnog voća
Piletina s kozjim sirom
Pileći gulaš
Rižini ravioli s mozzarellom
Janjetina s medom od kadulje
Pileća prsa punjena čvarcima
Odresci s umakom od kupina
Brancinovo oko
Teleći odresci u umaku od višanja
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Sočna pureća rolada
Velika Britanija - Pastirska pita
Pohani zamotuljci
Manastirski đuveč
Mirisna pureća rolada
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kuglice od riže i svježeg sira
Lungić s toplom salatom od šparoga
Lazanje u tavi
Dječje lazanje
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Špageti na kineski način
Grill vratina u sendviču
Salata s mljevenim mesom
Bouillabaisse
Pizza sirni jastučići
Pureća rolada s mlincima
Kroketi od piletine
Ramsteak u seksi umaku
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Odresci u umaku s češnjakom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Goveđa rebarca sa zeljem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Janjetina na padelu
Blagdanska rolada
Ljetni lungić
Svinjski gulaš
Lignje na šumskom rižotu
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
BBQ svinjska rebarca u foliji
Zlatna piletina
Bruskete s povrćem
Meksička party salata
Mladi krumpir s ajvarom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Ljetni ražnjići
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Lignji po gosposki
Rižoto s tri vrste gljiva
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rebarca s graškom
Sočni pureći ražnjići
Špageti mediteraneo
Kunić na bijelo
Šampinjoni u palačinki
Hrskavi trokuti
Pileći bataci s umakom od luka
Brudet
Hrskava pileća krilca
Marinirane srdele
Bakalar s krumpirom
Mesne okruglice na ražnjiću
Jabučni krumpirići s cimetom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Mini lazanje
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Bruskete od cvjetače
Svinjski file s grila
Brusketa s avokadom
Piletina u pivu
Brownie s kajenskim paprom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Slatka patka
Bugarska pita od krumpira
Riblji ražnjići
Mini shepherd's pie
Rižoto s dagnjama
Nadjeveni kaneloni u umaku
Punjena teleća prsa
Piletina Kiev
Cous-cous s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Energetske kuglice s kurkumom
Teriyaki piletina
Popečci od cvjetače
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Male teleće pitice
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina sa šafranom
Piletina s mascarponeom
Obojeni hamburger
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kaštelanski makaruni
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke