Meni Search

Superwoman

Tjestenina fuži s tartufima

Tuna burger
Sočna pureća rolada
Piletina s kozjim sirom
Roštilj s umakom Romesco
Bakalar s krumpirom
Goveđa rebarca sa zeljem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Bruskete od cvjetače
Dip od južnog voća
Finska - Juha s lososom
Ljetni lungić
Rebarca s grilla
Popečci od cvjetače
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Bugarska pita od krumpira
Obojeni hamburger
Salata s mljevenim mesom
Grill vratina u sendviču
Mesne okruglice na ražnjiću
Nadjeveni kaneloni u umaku
Brancinovo oko
Kuglice od riže i svježeg sira
Riba u škartocu
Velika Britanija - Pastirska pita
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pureća rolada s mlincima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Zlatna piletina
Marinirane srdele
Rižoto s tri vrste gljiva
Orada s krumpirom i mladim lukom
Janjetina na padelu
Jabučni krumpirići s cimetom
Piletina u pivu
Gulaš od oslića i povrća
Odresci s umakom od kupina
Ljetni ražnjići
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mirisna pureća rolada
Šampinjoni u palačinki
Piletina sa šafranom
Manastirski đuveč
Lignje na šumskom rižotu
BBQ cheeseburger
Piletina u aromatičnom omotaču
Dječje lazanje
Hrskavi trokuti
Špageti mediteraneo
Kaštelanski makaruni
Rižini ravioli s mozzarellom
Pileći bataci s umakom od luka
Kolinjsko zelje s frišketinom
Svinjski file s povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pileći gulaš
Sočni pureći ražnjići
Cous-cous s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Energetske kuglice s kurkumom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ramstek s povrćem
Teriyaki piletina
Lazanje u tavi
Piletina s mascarponeom
Brusketa s avokadom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Špageti na kineski način
Proljetna janjetina
Srneći file na salatu
Blagdanska rolada
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Fish&Chips u tortilji
Odresci u umaku s češnjakom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rezanci s krušnim mrvicama
Brownie s kajenskim paprom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rižoto s dagnjama
Pizza sirni jastučići
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Male teleće pitice
Norveška krem juha od ribe i kozica
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Svinjski file s grila
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Skandinavske rolice s cimetom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Riblji ražnjići
Mladi krumpir s ajvarom
Bruskete s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Hrskavo pečeno pile
Meksička party salata
Mini shepherd's pie
Piletina Kiev
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pohani zamotuljci
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileća prsa punjena čvarcima
Pašticada voli penne a ti mene
Lignji po gosposki
Brudet
Mini lazanje
Lungić s toplom salatom od šparoga
Kroketi od piletine
Pogača sa sardinom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Svinjski gulaš
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kunić na bijelo
Rebarca s graškom
Hrskava pileća krilca
Punjena teleća prsa
Teleći odresci u umaku od višanja
Slatka patka
Ramsteak u seksi umaku
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Janjetina s medom od kadulje
Bouillabaisse
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke