Meni Search

Superwoman

Tjestenina fuži s tartufima

Pogača sa sardinom
Pileći gulaš
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Bugarska pita od krumpira
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Janjetina s medom od kadulje
Ramsteak u seksi umaku
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Manastirski đuveč
Lungić s toplom salatom od šparoga
Roštilj s umakom Romesco
Pileća prsa punjena čvarcima
Brownie s kajenskim paprom
Jabučni krumpirići s cimetom
Riblji ražnjići
Svinjski gulaš
Brancinovo oko
Kaštelanski makaruni
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Šampinjoni u palačinki
Blagdanska rolada
Cous-cous s povrćem
Mesne okruglice na ražnjiću
Odresci s umakom od kupina
Pureća rolada s mlincima
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Goveđa rebarca sa zeljem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Bouillabaisse
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Brusketa s avokadom
Ramstek s povrćem
Skandinavske rolice s cimetom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Rebarca s grilla
Pohani zamotuljci
Hrskavi trokuti
Mini shepherd's pie
Sočna pureća rolada
Piletina u pivu
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Lignje na šumskom rižotu
Bruskete s povrćem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Rebarca s graškom
Energetske kuglice s kurkumom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kunić na bijelo
Obojeni hamburger
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Teleći savici u umaku od grejpa
Ljetni ražnjići
Rižoto s dagnjama
Lazanje u tavi
Riba u škartocu
Pohani tofu s povrćem
Zlatna piletina
Piletina u aromatičnom omotaču
Finska - Juha s lososom
Pašticada voli penne a ti mene
Špageti na kineski način
Bruskete od cvjetače
Svinjski file s grila
Kolinjsko zelje s frišketinom
Kroketi od piletine
Brudet
Hrskavo pečeno pile
Tuna burger
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina s kozjim sirom
Pileći bataci s umakom od luka
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Svinjski file s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Popečci od cvjetače
Lignji po gosposki
Mladi krumpir s ajvarom
Teriyaki piletina
Špageti mediteraneo
BBQ cheeseburger
Piletina s hrskavim njokima i graškom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Hrskava pileća krilca
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Piletina s mascarponeom
Sočni pureći ražnjići
Odresci u umaku s češnjakom
Salata s mljevenim mesom
Mirisna pureća rolada
Piletina sa šafranom
Pizza sirni jastučići
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Fish&Chips u tortilji
Rezanci s krušnim mrvicama
Teleći odresci u umaku od višanja
Kuglice od riže i svježeg sira
Marinirane srdele
Pita s muškatnom bundevom i makom
Ljetni lungić
Proljetna janjetina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Dip od južnog voća
Rižini ravioli s mozzarellom
Bakalar s krumpirom
Dječje lazanje
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Srneći file na salatu
Rižoto s tri vrste gljiva
Mini lazanje
Nadjeveni kaneloni u umaku
Velika Britanija - Pastirska pita
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Slatka patka
Gulaš od oslića i povrća
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Janjetina na padelu
Piletina Kiev
Grill vratina u sendviču
Male teleće pitice
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Meksička party salata
Punjena teleća prsa
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke