Meni Search

Superwoman

Tjestenina fuži s tartufima

Finska - Juha s lososom
Pileći gulaš
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Slatka patka
Lignji po gosposki
Ljetni ražnjići
Jabučni krumpirići s cimetom
Svinjski file s povrćem
Dječje lazanje
Kroketi od piletine
Ramstek s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rebarca s graškom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rižini ravioli s mozzarellom
Roštilj s umakom Romesco
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Šampinjoni u palačinki
Piletina u aromatičnom omotaču
Rižoto s dagnjama
Mini shepherd's pie
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lignje na šumskom rižotu
Bakalar s krumpirom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pašticada voli penne a ti mene
Blagdanska rolada
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Svinjski gulaš
Fish&Chips u tortilji
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Meksička party salata
Manastirski đuveč
Mini lazanje
Marinirane srdele
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Pileći bataci s umakom od luka
Bugarska pita od krumpira
Velika Britanija - Pastirska pita
Pohani tofu s povrćem
Riba u škartocu
Dip od južnog voća
Špageti na kineski način
Sočni pureći ražnjići
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina s kozjim sirom
Pureća rolada s mlincima
Odresci s umakom od kupina
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Brancinovo oko
Punjena teleća prsa
Pita s muškatnom bundevom i makom
Kunić na bijelo
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Kuglice od riže i svježeg sira
Rebarca s grilla
Obojeni hamburger
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Hrskava pileća krilca
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mesne okruglice na ražnjiću
Ramsteak u seksi umaku
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Cous-cous s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Male teleće pitice
Bruskete od cvjetače
Svinjski file s grila
Janjetina s medom od kadulje
BBQ cheeseburger
Teleći odresci u umaku od višanja
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Brownie s kajenskim paprom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Popečci od cvjetače
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Ljetni lungić
Bruskete s povrćem
Piletina u pivu
Teleći savici u umaku od grejpa
Pohani zamotuljci
Pogača sa sardinom
Piletina s mascarponeom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Bouillabaisse
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Hrskavo pečeno pile
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Salata s mljevenim mesom
Skandinavske rolice s cimetom
Janjetina na padelu
Mladi krumpir s ajvarom
Pizza sirni jastučići
Kruh od cvjetače s kurkumom
Brudet
Špageti mediteraneo
Riblji ražnjići
Proljetna janjetina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Lungić s toplom salatom od šparoga
Piletina sa šafranom
Lazanje u tavi
Srneći file na salatu
Teriyaki piletina
Kolinjsko zelje s frišketinom
Sočna pureća rolada
Brusketa s avokadom
Kaštelanski makaruni
Zlatna piletina
Pileća prsa punjena čvarcima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Energetske kuglice s kurkumom
Gulaš od oslića i povrća
Mirisna pureća rolada
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Hrskavi trokuti
Tuna burger
Rezanci s krušnim mrvicama
Odresci u umaku s češnjakom
Goveđa rebarca sa zeljem
Grill vratina u sendviču
Piletina Kiev
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta univerzalna

Vegeta univerzalna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke