Meni Search

Superwoman

Tjestenina fuži s tartufima

Riba u škartocu
Pizza sirni jastučići
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Teleći odresci u umaku od višanja
Goveđa rebarca sa zeljem
Mesne okruglice na ražnjiću
Kolinjsko zelje s frišketinom
Svinjski file s grila
Rižoto s dagnjama
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Lignji po gosposki
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Finska - Juha s lososom
Ramsteak u seksi umaku
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Roštilj s umakom Romesco
Pogača sa sardinom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Lignje na šumskom rižotu
Rižoto s tri vrste gljiva
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Slatka patka
Norveška krem juha od ribe i kozica
Jabučni krumpirići s cimetom
Skandinavske rolice s cimetom
Tuna burger
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Bruskete s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Mirisna pureća rolada
Hrskavi trokuti
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rebarca s graškom
BBQ cheeseburger
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pileći gulaš
Piletina u pivu
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Hrskava pileća krilca
Bugarska pita od krumpira
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mini shepherd's pie
Piletina s mascarponeom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Male teleće pitice
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Bouillabaisse
Teleći savici u umaku od grejpa
Bakalar s krumpirom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pileća prsa punjena čvarcima
Rebarca s grilla
Brownie s kajenskim paprom
Grill vratina u sendviču
Dip od južnog voća
Punjena teleća prsa
Piletina u aromatičnom omotaču
Cous-cous s povrćem
Ramstek s povrćem
Kroketi od piletine
Energetske kuglice s kurkumom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci u umaku s češnjakom
Sočni pureći ražnjići
Hrskavo pečeno pile
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rezanci s krušnim mrvicama
Kuglice od riže i svježeg sira
Rižini ravioli s mozzarellom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Janjetina na padelu
Svinjski file s povrćem
Mini lazanje
Kunić na bijelo
Pohani tofu s povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Salata s mljevenim mesom
Špageti na kineski način
Piletina Kiev
Piletina sa šafranom
Lazanje u tavi
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pileći bataci s umakom od luka
Pašticada voli penne a ti mene
Špageti mediteraneo
Popečci od cvjetače
Marinirane srdele
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Blagdanska rolada
Janjetina s medom od kadulje
Orada s krumpirom i mladim lukom
Manastirski đuveč
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Dječje lazanje
Gulaš od oslića i povrća
Teriyaki piletina
Velika Britanija - Pastirska pita
Ljetni lungić
Piletina s kozjim sirom
Srneći file na salatu
Brudet
Bruskete od cvjetače
Ljetni ražnjići
Brancinovo oko
Riblji ražnjići
Meksička party salata
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pohani zamotuljci
Sočna pureća rolada
Kaštelanski makaruni
Lungić s toplom salatom od šparoga
Obojeni hamburger
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Tortilje sa žara s piletinom i povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pureća rolada s mlincima
Svinjski gulaš
Zlatna piletina
Proljetna janjetina
Brusketa s avokadom
Odresci s umakom od kupina
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Sastojci

Za fuže:
400 g Pšeničnog oštrog brašna Podravka
2 jaja
1 žlica ulja
2 žlice bijelog vina
sol
Za umak:
100 g maslaca
50 g tartufa
1 žlica nasjeckanog peršina
50 ml bijelog vina
½ žličice Vegete
Crni papar mljeveni Podravka
Za posluživanje:
40 g naribanog sira ribanca

Koristili smo

Vegeta Original

Vegeta Original

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 4 osobe60 min

Za fuže:

  • 1 Brašnu dodajte jaja, ulje, vino i sol te s malo vode umijesite čvrsto tijesto.
  • 2 Tijesto tanko razvaljajte pa izrežite na trake širine 3-4 cm, a njih zatim na kvadratiće također širine 3-4 cm.
  • 3 Fuže oblikujte tako da svakom kvadratiću preklopite suprotne krajeve jedan preko drugog i pritisnite ih prstom da bi dobro prionuli jedan uz drugi.
  • 4 Fuže stavite kuhati u vrelu, posoljenu vodu.

Za umak:

  • 1 Maslacu dodajte naribane tartufe, peršin, vino, Vegetu, papar i kad zavrije umiješajte ocijeđene fuže.

Savjet

Jelo kod serviranja poslužite s naribanim tartufima (crnim ili bijelim).

Posluživanje

Sve pospite naribanim sirom i poslužite.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke