Meni Search

Superman

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem

Ljetni lungić
Roštilj s umakom Romesco
Blagdanska rolada
Proljetna janjetina
Hrskavo pečeno pile
Salata s mljevenim mesom
Pileći gulaš
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Brancinovo oko
Pita s muškatnom bundevom i makom
Janjetina na padelu
Tjestenina u finom umaku
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Skandinavske rolice s cimetom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pizza sirni jastučići
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Rezanci s krušnim mrvicama
Kunić na bijelo
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina u aromatičnom omotaču
Piletina s kozjim sirom
Teleći savici u umaku od grejpa
BBQ svinjska rebarca u foliji
Mesne okruglice na ražnjiću
Lignje na šumskom rižotu
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Macho hamburger
Rižoto s dagnjama
Hrskavi trokuti
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Dip od južnog voća
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
BBQ cheeseburger
Popečci od cvjetače
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Obojeni hamburger
Sočna pureća rolada
Goveđa rebarca sa zeljem
Odresci s umakom od kupina
Piletina Kiev
Pureća rolada s mlincima
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Kruh od cvjetače s kurkumom
Bruskete od cvjetače
Ramstek s povrćem
Lazanje u tavi
Svinjski gulaš
Dječje lazanje
Grill vratina u sendviču
Srneći file na salatu
Piletina s nadjevom od ajvara
Ramsteak u seksi umaku
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Slatka patka
Špageti na kineski način
Pašticada s njokima
Riba u škartocu
Mini lazanje
Pileća prsa punjena čvarcima
Pileći bataci s umakom od luka
Svinjski file s grila
Hrskava pileća krilca
Jabučni krumpirići s cimetom
Meksička party salata
Sočni pureći ražnjići
Velika Britanija - Pastirska pita
Lungić s toplom salatom od šparoga
Vratina sa sezonskim povrćem
Pohani tofu s povrćem
Piletina s mascarponeom
Rebarca s graškom
Kaštelanski makaruni
Tjestenina fuži s tartufima
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pileća prsa iz pećnice
Kroketi od piletine
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Teriyaki piletina
Janjetina s medom od kadulje
Brusketa s avokadom
Teleći odresci u umaku od višanja
Finska - Juha s lososom
Piletina u pivu
Piletina sa šafranom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Tuna burger
Kolinjsko zelje s frišketinom
Bruskete s povrćem
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Norveška krem juha od ribe i kozica
Bugarska pita od krumpira
Manastirski đuveč
Ramstek i salata s roštilja
Rižoto s tri vrste gljiva
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Rebarca s grilla
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Brownie s kajenskim paprom
Ljetni ražnjići
Zlatna piletina
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Koprivnički odojak
Nadjevene lignje
Špageti mediteraneo
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Kokošja juha s požirakima
Mirisna pureća rolada
Fish&Chips u tortilji
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Svinjski file s povrćem
Pohani zamotuljci
Kuglice od riže i svježeg sira
Mladi krumpir s ajvarom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite roštilj za ljubitelje meksičke kuhinje i uživajte u piletini s kukuruzom i grahom unutar hrskavih tortilja.

Sastojci

400 g pilećih prsa
1 Vegeta marinada pikantna
1 ljubičasti luk
1 veća crvena paprika
150 g kukuruza šećerca Podravka
200 g crvenog graha Podravka
100 g sira gaude
sol
papar
10 manjih tortilja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 5 osobe45 min

  • 1 Piletinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta.
  • 2 Ljubičasti luk i crvenu papriku narežite na prutiće i pirjajte nekoliko minuta na zagrijanoj tavici. Dodajte ocijeđeni crveni grah i kukuruz šećerac. Sve začinite solju i paprom. Sir naribajte prije pripreme mesa.
  • 3 Meso pecite na zagrijanom roštilju nekoliko minuta sa svake strane. Pred kraj na roštilj stavite i tortilje kako bi se zagrijale, a vama olakšale punjenje.
  • 4 Piletinu narežite na trakice i dodajte u pripremljeno povrće, napunite tortilje u svaku dodajući malo naribanog sira. Napunjene tortilje dodatno zapecite na roštilju.

Savjet

Pečenjem tortilja na roštilju i mesa koje služi kao nadjev dobivate novu dimenziju okusa, posebno ako za svoj roštilj koristite ugljen.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke