Meni Search

Superman

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem

Hrskava pileća krilca
Dječje lazanje
Svinjski gulaš
Špageti mediteraneo
Tjestenina u finom umaku
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Ramstek i salata s roštilja
Nadjevene lignje
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Odresci s umakom od kupina
Meksička party salata
Tjestenina fuži s tartufima
Jabučni krumpirići s cimetom
Pohani zamotuljci
Piletina u pivu
Lungić s toplom salatom od šparoga
Ljetni lungić
Janjetina na padelu
Slatka patka
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kuglice od riže i svježeg sira
BBQ cheeseburger
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Svinjski file s grila
Rebarca s graškom
Teleći odresci u umaku od višanja
Ramstek s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Kolinjsko zelje s frišketinom
Lignje na šumskom rižotu
Pizza sirni jastučići
Lazanje u tavi
Rezanci s krušnim mrvicama
Mirisna pureća rolada
Rižoto s tri vrste gljiva
Mini lazanje
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Fish&Chips u tortilji
BBQ svinjska rebarca u foliji
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Brancinovo oko
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Finska - Juha s lososom
Pileći gulaš
Teriyaki piletina
Roštilj s umakom Romesco
Riba u škartocu
Janjetina s medom od kadulje
Proljetna janjetina
Zlatna piletina
Hrskavi trokuti
Bruskete od cvjetače
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Bugarska pita od krumpira
Manastirski đuveč
Ramsteak u seksi umaku
Sočna pureća rolada
Grill vratina u sendviču
Piletina s mascarponeom
Mesne okruglice na ražnjiću
Blagdanska rolada
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Svinjski file s povrćem
Vratina sa sezonskim povrćem
Salata s mljevenim mesom
Kroketi od piletine
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Kruh od cvjetače s kurkumom
Skandinavske rolice s cimetom
Piletina Kiev
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Obojeni hamburger
Piletina s kozjim sirom
Tuna burger
Brusketa s avokadom
Kokošja juha s požirakima
Norveška krem juha od ribe i kozica
Špageti na kineski način
Kunić na bijelo
Macho hamburger
Pureća rolada s mlincima
Mladi krumpir s ajvarom
Popečci od cvjetače
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Bruskete s povrćem
Dip od južnog voća
Teleći savici u umaku od grejpa
Sočni pureći ražnjići
Pita s muškatnom bundevom i makom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Velika Britanija - Pastirska pita
Piletina u aromatičnom omotaču
Pileći bataci s umakom od luka
Kaštelanski makaruni
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rebarca s grilla
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina sa šafranom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Hrskavo pečeno pile
Orada s krumpirom i mladim lukom
Ljetni ražnjići
Piletina s nadjevom od ajvara
Koprivnički odojak
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileća prsa iz pećnice
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pašticada s njokima
Brownie s kajenskim paprom
Pileća prsa punjena čvarcima
Srneći file na salatu
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Rižoto s dagnjama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite roštilj za ljubitelje meksičke kuhinje i uživajte u piletini s kukuruzom i grahom unutar hrskavih tortilja.

Sastojci

400 g pilećih prsa
1 Vegeta marinada pikantna
1 ljubičasti luk
1 veća crvena paprika
150 g kukuruza šećerca Podravka
200 g crvenog graha Podravka
100 g sira gaude
sol
papar
10 manjih tortilja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 5 osobe45 min

  • 1 Piletinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta.
  • 2 Ljubičasti luk i crvenu papriku narežite na prutiće i pirjajte nekoliko minuta na zagrijanoj tavici. Dodajte ocijeđeni crveni grah i kukuruz šećerac. Sve začinite solju i paprom. Sir naribajte prije pripreme mesa.
  • 3 Meso pecite na zagrijanom roštilju nekoliko minuta sa svake strane. Pred kraj na roštilj stavite i tortilje kako bi se zagrijale, a vama olakšale punjenje.
  • 4 Piletinu narežite na trakice i dodajte u pripremljeno povrće, napunite tortilje u svaku dodajući malo naribanog sira. Napunjene tortilje dodatno zapecite na roštilju.

Savjet

Pečenjem tortilja na roštilju i mesa koje služi kao nadjev dobivate novu dimenziju okusa, posebno ako za svoj roštilj koristite ugljen.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke