Meni Search

Superman

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem

Jabučni krumpirići s cimetom
Pohani zamotuljci
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Brancinovo oko
Obojeni hamburger
Pileći gulaš
Mirisna pureća rolada
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Proljetna janjetina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Bruskete s povrćem
Grill vratina u sendviču
Roštilj s umakom Romesco
Pileća prsa iz pećnice
Koprivnički odojak
Mesne okruglice na ražnjiću
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ramstek i salata s roštilja
Lungić s toplom salatom od šparoga
Pizza sirni jastučići
Odresci s umakom od kupina
Salata s mljevenim mesom
Slatka patka
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Dječje lazanje
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Sočna pureća rolada
Pileća prsa punjena čvarcima
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina s kozjim sirom
Svinjski file s grila
Lazanje u tavi
Janjetina s medom od kadulje
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Riba u škartocu
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Vratina sa sezonskim povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Teleći savici u umaku od grejpa
Tjestenina u finom umaku
Kuglice od riže i svježeg sira
Janjetina na padelu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Zlatna piletina
Dip od južnog voća
Nadjeveni kaneloni u umaku
Fish&Chips u tortilji
Rebarca s grilla
Popečci od cvjetače
Kaštelanski makaruni
Blagdanska rolada
Velika Britanija - Pastirska pita
Bugarska pita od krumpira
Hrskavi trokuti
Macho hamburger
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Špageti na kineski način
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Sočni pureći ražnjići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina s mascarponeom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pohani tofu s povrćem
Kunić na bijelo
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Hrskava pileća krilca
Ljetni lungić
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Tjestenina fuži s tartufima
Srneći file na salatu
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Brusketa s avokadom
BBQ cheeseburger
Kroketi od piletine
Meksička party salata
Teleći odresci u umaku od višanja
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Piletina u aromatičnom omotaču
Špageti mediteraneo
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ramsteak u seksi umaku
Hrskavo pečeno pile
Piletina sa šafranom
Svinjski gulaš
Rezanci s krušnim mrvicama
Pureća rolada s mlincima
Teriyaki piletina
Pašticada s njokima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina s nadjevom od ajvara
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Ramstek s povrćem
Rebarca s graškom
Mini lazanje
Mladi krumpir s ajvarom
Rižoto s tri vrste gljiva
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Skandinavske rolice s cimetom
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina Kiev
Manastirski đuveč
Kolinjsko zelje s frišketinom
Nadjevene lignje
Finska - Juha s lososom
Piletina u pivu
Tuna burger
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rižoto s dagnjama
Kokošja juha s požirakima
Svinjski file s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Ljetni ražnjići
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Brownie s kajenskim paprom
Lignje na šumskom rižotu
Bruskete od cvjetače
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite roštilj za ljubitelje meksičke kuhinje i uživajte u piletini s kukuruzom i grahom unutar hrskavih tortilja.

Sastojci

400 g pilećih prsa
1 Vegeta marinada pikantna
1 ljubičasti luk
1 veća crvena paprika
150 g kukuruza šećerca Podravka
200 g crvenog graha Podravka
100 g sira gaude
sol
papar
10 manjih tortilja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 5 osobe45 min

  • 1 Piletinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta.
  • 2 Ljubičasti luk i crvenu papriku narežite na prutiće i pirjajte nekoliko minuta na zagrijanoj tavici. Dodajte ocijeđeni crveni grah i kukuruz šećerac. Sve začinite solju i paprom. Sir naribajte prije pripreme mesa.
  • 3 Meso pecite na zagrijanom roštilju nekoliko minuta sa svake strane. Pred kraj na roštilj stavite i tortilje kako bi se zagrijale, a vama olakšale punjenje.
  • 4 Piletinu narežite na trakice i dodajte u pripremljeno povrće, napunite tortilje u svaku dodajući malo naribanog sira. Napunjene tortilje dodatno zapecite na roštilju.

Savjet

Pečenjem tortilja na roštilju i mesa koje služi kao nadjev dobivate novu dimenziju okusa, posebno ako za svoj roštilj koristite ugljen.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke