Meni Search

Superman

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem

Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Teleći savici u umaku od grejpa
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Macho hamburger
Piletina u pivu
Sočna pureća rolada
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pileća prsa punjena čvarcima
Grill vratina u sendviču
Ramstek i salata s roštilja
Rižoto s dagnjama
Kokošja juha s požirakima
Pileća prsa iz pećnice
Fish&Chips u tortilji
Lignje na šumskom rižotu
Janjetina na padelu
Svinjski file s povrćem
Piletina s nadjevom od ajvara
Ljetni ražnjići
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Popečci od cvjetače
Dip od južnog voća
Mirisna pureća rolada
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pureća rolada s mlincima
Piletina u aromatičnom omotaču
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pohani zamotuljci
Hrskava pileća krilca
Piletina s mascarponeom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Rebarca s graškom
Brownie s kajenskim paprom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Mladi krumpir s ajvarom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Bugarska pita od krumpira
Mesne okruglice na ražnjiću
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Špageti mediteraneo
Pohani tofu s povrćem
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pileći gulaš
Roštilj s umakom Romesco
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Koprivnički odojak
Janjetina s medom od kadulje
BBQ cheeseburger
Piletina s kozjim sirom
Lazanje u tavi
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Ramsteak u seksi umaku
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Ramstek s povrćem
Teleći odresci u umaku od višanja
Proljetna janjetina
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Finska - Juha s lososom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kroketi od piletine
Meksička party salata
Ljetni lungić
Velika Britanija - Pastirska pita
Lungić s toplom salatom od šparoga
Brancinovo oko
Riba u škartocu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Tjestenina u finom umaku
Tjestenina fuži s tartufima
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Srneći file na salatu
Odresci s umakom od kupina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Nadjevene lignje
Zlatna piletina
Pita s muškatnom bundevom i makom
Rižoto s tri vrste gljiva
Kunić na bijelo
Kaštelanski makaruni
Kuglice od riže i svježeg sira
Obojeni hamburger
Piletina Kiev
Pašticada s njokima
Goveđa rebarca sa zeljem
Brusketa s avokadom
Hrskavi trokuti
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rezanci s krušnim mrvicama
Skandinavske rolice s cimetom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Pizza sirni jastučići
Kruh od cvjetače s kurkumom
Blagdanska rolada
Tuna burger
Manastirski đuveč
Jabučni krumpirići s cimetom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski file s grila
Vratina sa sezonskim povrćem
Slatka patka
Teriyaki piletina
Hrskavo pečeno pile
Bruskete s povrćem
Dječje lazanje
Nadjeveni kaneloni u umaku
Špageti na kineski način
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina sa šafranom
Rebarca s grilla
Sočni pureći ražnjići
Mini lazanje
Salata s mljevenim mesom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pileći bataci s umakom od luka
Svinjski gulaš
Bruskete od cvjetače
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite roštilj za ljubitelje meksičke kuhinje i uživajte u piletini s kukuruzom i grahom unutar hrskavih tortilja.

Sastojci

400 g pilećih prsa
1 Vegeta marinada pikantna
1 ljubičasti luk
1 veća crvena paprika
150 g kukuruza šećerca Podravka
200 g crvenog graha Podravka
100 g sira gaude
sol
papar
10 manjih tortilja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 5 osobe45 min

  • 1 Piletinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta.
  • 2 Ljubičasti luk i crvenu papriku narežite na prutiće i pirjajte nekoliko minuta na zagrijanoj tavici. Dodajte ocijeđeni crveni grah i kukuruz šećerac. Sve začinite solju i paprom. Sir naribajte prije pripreme mesa.
  • 3 Meso pecite na zagrijanom roštilju nekoliko minuta sa svake strane. Pred kraj na roštilj stavite i tortilje kako bi se zagrijale, a vama olakšale punjenje.
  • 4 Piletinu narežite na trakice i dodajte u pripremljeno povrće, napunite tortilje u svaku dodajući malo naribanog sira. Napunjene tortilje dodatno zapecite na roštilju.

Savjet

Pečenjem tortilja na roštilju i mesa koje služi kao nadjev dobivate novu dimenziju okusa, posebno ako za svoj roštilj koristite ugljen.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke