Meni Search

Superman

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem

Fish&Chips u tortilji
Lungić s toplom salatom od šparoga
Roštilj s umakom Romesco
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Hrskava pileća krilca
Pileći gulaš
Mirisna pureća rolada
Hrskavi trokuti
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Kruh od cvjetače s kurkumom
Obojeni hamburger
Teleći odresci u umaku od višanja
Kunić na bijelo
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Ramstek i salata s roštilja
Mladi krumpir s ajvarom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Tuna burger
Brancinovo oko
Piletina sa šafranom
BBQ cheeseburger
Hrskavo pečeno pile
Sočna pureća rolada
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pileći bataci s umakom od luka
Piletina u aromatičnom omotaču
Ramstek s povrćem
Mini lazanje
Pizza sirni jastučići
Ramsteak u seksi umaku
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Vratina sa sezonskim povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Janjetina s medom od kadulje
Dječje lazanje
Kolinjsko zelje s frišketinom
Špageti na kineski način
Pohani zamotuljci
Brusketa s avokadom
Odresci s umakom od kupina
Goveđa rebarca sa zeljem
Ljetni ražnjići
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
BBQ rebarca sa zapečenim grahom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kroketi od piletine
Koprivnički odojak
Skandinavske rolice s cimetom
Proljetna janjetina
Norveška krem juha od ribe i kozica
Brownie s kajenskim paprom
Pašticada s njokima
Rebarca s grilla
Srneći file na salatu
Kuglice od riže i svježeg sira
Slatka patka
Sočni pureći ražnjići
Piletina s mascarponeom
Salata s mljevenim mesom
Pileća prsa iz pećnice
Pohani tofu s povrćem
Špageti mediteraneo
Velika Britanija - Pastirska pita
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rižoto s tri vrste gljiva
Jabučni krumpirići s cimetom
Svinjski gulaš
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Rebarca s graškom
Piletina s nadjevom od ajvara
Svinjski file s povrćem
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Meksička party salata
Macho hamburger
Teleći savici u umaku od grejpa
Ljetni lungić
Riba u škartocu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Lazanje u tavi
Kokošja juha s požirakima
Zlatna piletina
Pita s muškatnom bundevom i makom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Manastirski đuveč
Svinjski file s grila
Mesne okruglice na ražnjiću
Blagdanska rolada
Lignje na šumskom rižotu
Bruskete s povrćem
Piletina Kiev
Bugarska pita od krumpira
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Grill vratina u sendviču
Piletina u pivu
Finska - Juha s lososom
Pureća rolada s mlincima
Bruskete od cvjetače
Teriyaki piletina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Popečci od cvjetače
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Dip od južnog voća
Tjestenina u finom umaku
Kaštelanski makaruni
Rižoto s dagnjama
Janjetina na padelu
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Tjestenina fuži s tartufima
Nadjeveni kaneloni u umaku
Nadjevene lignje
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina s kozjim sirom
Pileća prsa punjena čvarcima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite roštilj za ljubitelje meksičke kuhinje i uživajte u piletini s kukuruzom i grahom unutar hrskavih tortilja.

Sastojci

400 g pilećih prsa
1 Vegeta marinada pikantna
1 ljubičasti luk
1 veća crvena paprika
150 g kukuruza šećerca Podravka
200 g crvenog graha Podravka
100 g sira gaude
sol
papar
10 manjih tortilja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 5 osobe45 min

  • 1 Piletinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta.
  • 2 Ljubičasti luk i crvenu papriku narežite na prutiće i pirjajte nekoliko minuta na zagrijanoj tavici. Dodajte ocijeđeni crveni grah i kukuruz šećerac. Sve začinite solju i paprom. Sir naribajte prije pripreme mesa.
  • 3 Meso pecite na zagrijanom roštilju nekoliko minuta sa svake strane. Pred kraj na roštilj stavite i tortilje kako bi se zagrijale, a vama olakšale punjenje.
  • 4 Piletinu narežite na trakice i dodajte u pripremljeno povrće, napunite tortilje u svaku dodajući malo naribanog sira. Napunjene tortilje dodatno zapecite na roštilju.

Savjet

Pečenjem tortilja na roštilju i mesa koje služi kao nadjev dobivate novu dimenziju okusa, posebno ako za svoj roštilj koristite ugljen.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke