Meni Search

Superwoman

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem

Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Odresci u umaku s češnjakom
Janjetina s medom od kadulje
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Rižini ravioli s mozzarellom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski file s grila
Ljetni lungić
Grill vratina u sendviču
Hrskava pileća krilca
Lignji po gosposki
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pileći bataci s umakom od luka
Tjestenina fuži s tartufima
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teriyaki piletina
Rižoto s dagnjama
Bruskete s povrćem
Bakalar s krumpirom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina sa šafranom
Manastirski đuveč
Pašticada voli penne a ti mene
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Mirisna pureća rolada
Teleći odresci u umaku od višanja
Janjetina na padelu
Rebarca s grilla
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Piletina u pivu
Pileća prsa punjena čvarcima
Bruskete od cvjetače
Kunić na bijelo
Velika Britanija - Pastirska pita
Brownie s kajenskim paprom
Kroketi od piletine
Piletina s kozjim sirom
Pogača sa sardinom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Rižoto s tri vrste gljiva
Brusketa s avokadom
Pileći gulaš
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
BBQ cheeseburger
Pita s muškatnom bundevom i makom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Bouillabaisse
Slatka patka
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski gulaš
Bugarska pita od krumpira
Riba u škartocu
Cous-cous s povrćem
Riblji ražnjići
Lungić s toplom salatom od šparoga
Špageti mediteraneo
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rezanci s krušnim mrvicama
Rebarca s graškom
Gulaš od oslića i povrća
Mladi krumpir s ajvarom
Svinjski file s povrćem
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Blagdanska rolada
Meksička party salata
Finska - Juha s lososom
Lazanje u tavi
Ramstek s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Popečci od cvjetače
Obojeni hamburger
Marinirane srdele
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kaštelanski makaruni
Fish&Chips u tortilji
Hrskavo pečeno pile
Tuna burger
Sočna pureća rolada
Teleći savici u umaku od grejpa
Srneći file na salatu
Zlatna piletina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pohani zamotuljci
Mini lazanje
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Dip od južnog voća
Odresci s umakom od kupina
Hrskavi trokuti
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Orada s krumpirom i mladim lukom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Roštilj s umakom Romesco
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lignje na šumskom rižotu
Špageti na kineski način
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Piletina u aromatičnom omotaču
Kuglice od riže i svježeg sira
Piletina Kiev
Mesne okruglice na ražnjiću
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pureća rolada s mlincima
Energetske kuglice s kurkumom
Male teleće pitice
Piletina s mascarponeom
Punjena teleća prsa
Goveđa rebarca sa zeljem
Skandinavske rolice s cimetom
Šampinjoni u palačinki
Salata s mljevenim mesom
Ramsteak u seksi umaku
Ljetni ražnjići
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Proljetna janjetina
Brancinovo oko
Sočni pureći ražnjići
Mini shepherd's pie
Pizza sirni jastučići
Nadjeveni kaneloni u umaku
Jabučni krumpirići s cimetom
Pohani tofu s povrćem
Brudet
Dječje lazanje
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite roštilj za ljubitelje meksičke kuhinje i uživajte u piletini s kukuruzom i grahom unutar hrskavih tortilja.

Sastojci

400 g pilećih prsa
1 Vegeta marinada pikantna
1 ljubičasti luk
1 veća crvena paprika
150 g kukuruza šećerca Podravka
200 g crvenog graha Podravka
100 g sira gaude
sol
papar
10 manjih tortilja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 5 osobe45 min

  • 1 Piletinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta.
  • 2 Ljubičasti luk i crvenu papriku narežite na prutiće i pirjajte nekoliko minuta na zagrijanoj tavici. Dodajte ocijeđeni crveni grah i kukuruz šećerac. Sve začinite solju i paprom. Sir naribajte prije pripreme mesa.
  • 3 Meso pecite na zagrijanom roštilju nekoliko minuta sa svake strane. Pred kraj na roštilj stavite i tortilje kako bi se zagrijale, a vama olakšale punjenje.
  • 4 Piletinu narežite na trakice i dodajte u pripremljeno povrće, napunite tortilje u svaku dodajući malo naribanog sira. Napunjene tortilje dodatno zapecite na roštilju.

Savjet

Pečenjem tortilja na roštilju i mesa koje služi kao nadjev dobivate novu dimenziju okusa, posebno ako za svoj roštilj koristite ugljen.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke