Meni Search

Superwoman

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem

Mini shepherd's pie
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Goveđa rebarca sa zeljem
Lazanje u tavi
Finska - Juha s lososom
Popečci od cvjetače
Piletina s mascarponeom
Obojeni hamburger
Odresci s umakom od kupina
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Kruh od cvjetače s kurkumom
Proljetna janjetina
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pizza sirni jastučići
Slatka patka
Cous-cous s povrćem
Pogača sa sardinom
Pohani zamotuljci
Hrskavo pečeno pile
Pašticada voli penne a ti mene
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Bakalar s krumpirom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mladi krumpir s ajvarom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Orada s krumpirom i mladim lukom
Jabučni krumpirići s cimetom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Janjetina s medom od kadulje
Pita s muškatnom bundevom i makom
Janjetina na padelu
Ljetni lungić
Meksička party salata
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Sočni pureći ražnjići
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina Kiev
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Piletina u pivu
BBQ svinjska rebarca u foliji
Ramsteak u seksi umaku
Šampinjoni u palačinki
Rebarca s graškom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Teleći savici u umaku od grejpa
Riblji ražnjići
Pureća rolada s mlincima
Lungić s toplom salatom od šparoga
Rezanci s krušnim mrvicama
Dječje lazanje
Ramstek s povrćem
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Zlatna piletina
Pileći gulaš
Brancinovo oko
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Tjestenina fuži s tartufima
Rižini ravioli s mozzarellom
Piletina u aromatičnom omotaču
Riba u škartocu
Hrskava pileća krilca
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Tuna burger
Rebarca s grilla
Dip od južnog voća
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Marinirane srdele
Kunić na bijelo
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Svinjski gulaš
Brudet
Skandinavske rolice s cimetom
Lignje na šumskom rižotu
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Odresci u umaku s češnjakom
Roštilj s umakom Romesco
Kroketi od piletine
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Teriyaki piletina
BBQ cheeseburger
Teleći odresci u umaku od višanja
Mirisna pureća rolada
Bugarska pita od krumpira
Velika Britanija - Pastirska pita
Ljetni ražnjići
Mini lazanje
Svinjski file s povrćem
Bruskete s povrćem
Rižoto s dagnjama
Kuglice od riže i svježeg sira
Energetske kuglice s kurkumom
Gulaš od oslića i povrća
Piletina sa šafranom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Grill vratina u sendviču
Punjena teleća prsa
Pileći bataci s umakom od luka
Špageti mediteraneo
Blagdanska rolada
Male teleće pitice
Lignji po gosposki
Brusketa s avokadom
Špageti na kineski način
Salata s mljevenim mesom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Bruskete od cvjetače
Hrskavi trokuti
Manastirski đuveč
Rižoto s tri vrste gljiva
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Fish&Chips u tortilji
Svinjski file s grila
Pileća prsa punjena čvarcima
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Srneći file na salatu
Kaštelanski makaruni
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Sočna pureća rolada
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Piletina s kozjim sirom
Pohani tofu s povrćem
Brownie s kajenskim paprom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Bouillabaisse
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite roštilj za ljubitelje meksičke kuhinje i uživajte u piletini s kukuruzom i grahom unutar hrskavih tortilja.

Sastojci

400 g pilećih prsa
1 Vegeta marinada pikantna
1 ljubičasti luk
1 veća crvena paprika
150 g kukuruza šećerca Podravka
200 g crvenog graha Podravka
100 g sira gaude
sol
papar
10 manjih tortilja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 5 osobe45 min

  • 1 Piletinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta.
  • 2 Ljubičasti luk i crvenu papriku narežite na prutiće i pirjajte nekoliko minuta na zagrijanoj tavici. Dodajte ocijeđeni crveni grah i kukuruz šećerac. Sve začinite solju i paprom. Sir naribajte prije pripreme mesa.
  • 3 Meso pecite na zagrijanom roštilju nekoliko minuta sa svake strane. Pred kraj na roštilj stavite i tortilje kako bi se zagrijale, a vama olakšale punjenje.
  • 4 Piletinu narežite na trakice i dodajte u pripremljeno povrće, napunite tortilje u svaku dodajući malo naribanog sira. Napunjene tortilje dodatno zapecite na roštilju.

Savjet

Pečenjem tortilja na roštilju i mesa koje služi kao nadjev dobivate novu dimenziju okusa, posebno ako za svoj roštilj koristite ugljen.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke