Meni Search

Superwoman

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem

Šampinjoni u palačinki
Roštilj s umakom Romesco
Rezanci s krušnim mrvicama
Rebarca s grilla
Rižoto s dagnjama
Piletina u aromatičnom omotaču
Bruskete s povrćem
Mini lazanje
Hrskavi trokuti
Svinjski file s povrćem
Meksička party salata
Lignje na šumskom rižotu
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ramstek s povrćem
Proljetna janjetina
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Finska - Juha s lososom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Teriyaki piletina
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Punjena teleća prsa
Odresci s umakom od kupina
Sočni pureći ražnjići
Rižini ravioli s mozzarellom
Tjestenina fuži s tartufima
Fish&Chips u tortilji
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Manastirski đuveč
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileći gulaš
Lignji po gosposki
Bouillabaisse
Ramsteak u seksi umaku
Sočna pureća rolada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Dječje lazanje
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Goveđa rebarca sa zeljem
Ljetni ražnjići
Pohani zamotuljci
Teleći savici u umaku od grejpa
Kaštelanski makaruni
Ljetni lungić
BBQ cheeseburger
Norveška krem juha od ribe i kozica
Skandinavske rolice s cimetom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Teleći odresci u umaku od višanja
Bakalar s krumpirom
Obojeni hamburger
Janjetina s medom od kadulje
Riba u škartocu
Kroketi od piletine
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina s kozjim sirom
Piletina sa šafranom
Svinjski file s grila
Hrskavo pečeno pile
Energetske kuglice s kurkumom
Slatka patka
Bruskete od cvjetače
Velika Britanija - Pastirska pita
Odresci u umaku s češnjakom
Mladi krumpir s ajvarom
Zlatna piletina
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Marinirane srdele
Kolinjsko zelje s frišketinom
Grill vratina u sendviču
Lazanje u tavi
Blagdanska rolada
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Pogača sa sardinom
Pohani tofu s povrćem
Lungić s toplom salatom od šparoga
Piletina u pivu
Hrskava pileća krilca
Brusketa s avokadom
Janjetina na padelu
Pašticada voli penne a ti mene
Pureća rolada s mlincima
Dip od južnog voća
Mini shepherd's pie
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Brownie s kajenskim paprom
Pileći bataci s umakom od luka
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Špageti na kineski način
Srneći file na salatu
Mirisna pureća rolada
Riblji ražnjići
Špageti mediteraneo
Salata s mljevenim mesom
Piletina Kiev
Popečci od cvjetače
Mesne okruglice na ražnjiću
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina s mascarponeom
Cous-cous s povrćem
Brancinovo oko
Tuna burger
Nadjeveni kaneloni u umaku
Orada s krumpirom i mladim lukom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Bugarska pita od krumpira
Kruh od cvjetače s kurkumom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Pileća prsa punjena čvarcima
Brudet
Kunić na bijelo
Odresci nadjeveni sirom i orasima
BBQ svinjska rebarca u foliji
Rebarca s graškom
Svinjski gulaš
Jabučni krumpirići s cimetom
Rižoto s tri vrste gljiva
Gulaš od oslića i povrća
Kuglice od riže i svježeg sira
Pizza sirni jastučići
Male teleće pitice
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite roštilj za ljubitelje meksičke kuhinje i uživajte u piletini s kukuruzom i grahom unutar hrskavih tortilja.

Sastojci

400 g pilećih prsa
1 Vegeta marinada pikantna
1 ljubičasti luk
1 veća crvena paprika
150 g kukuruza šećerca Podravka
200 g crvenog graha Podravka
100 g sira gaude
sol
papar
10 manjih tortilja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 5 osobe45 min

  • 1 Piletinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta.
  • 2 Ljubičasti luk i crvenu papriku narežite na prutiće i pirjajte nekoliko minuta na zagrijanoj tavici. Dodajte ocijeđeni crveni grah i kukuruz šećerac. Sve začinite solju i paprom. Sir naribajte prije pripreme mesa.
  • 3 Meso pecite na zagrijanom roštilju nekoliko minuta sa svake strane. Pred kraj na roštilj stavite i tortilje kako bi se zagrijale, a vama olakšale punjenje.
  • 4 Piletinu narežite na trakice i dodajte u pripremljeno povrće, napunite tortilje u svaku dodajući malo naribanog sira. Napunjene tortilje dodatno zapecite na roštilju.

Savjet

Pečenjem tortilja na roštilju i mesa koje služi kao nadjev dobivate novu dimenziju okusa, posebno ako za svoj roštilj koristite ugljen.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke