Meni Search

Superwoman

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem

Teleći odresci u umaku od višanja
Mladi krumpir s ajvarom
Bouillabaisse
Svinjski gulaš
Jabučni krumpirići s cimetom
Hrskavo pečeno pile
Sočna pureća rolada
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Cous-cous s povrćem
Pohani tofu s povrćem
Piletina Kiev
Kolinjsko zelje s frišketinom
Proljetna janjetina
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Pileći bataci s umakom od luka
Kruh od cvjetače s kurkumom
Popečci od cvjetače
Fish&Chips u tortilji
Pita s muškatnom bundevom i makom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
BBQ cheeseburger
Dječje lazanje
Rižoto s dagnjama
Lungić s toplom salatom od šparoga
Piletina u pivu
Bugarska pita od krumpira
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Rebarca s graškom
Energetske kuglice s kurkumom
Goveđa rebarca sa zeljem
Pureća rolada s mlincima
Teriyaki piletina
Piletina s mascarponeom
Zlatna piletina
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramsteak u seksi umaku
Ljetni lungić
Dip od južnog voća
Brusketa s avokadom
Tjestenina fuži s tartufima
Janjetina na padelu
Velika Britanija - Pastirska pita
Brudet
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pašticada voli penne a ti mene
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Kaštelanski makaruni
Mesne okruglice na ražnjiću
Brancinovo oko
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Obojeni hamburger
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Šampinjoni u palačinki
Rižoto s tri vrste gljiva
Pohani zamotuljci
Piletina u aromatičnom omotaču
Hrskavi trokuti
Orada s krumpirom i mladim lukom
Bruskete s povrćem
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Punjena teleća prsa
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina s kozjim sirom
Lignji po gosposki
Špageti mediteraneo
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Hrskava pileća krilca
Lazanje u tavi
Teleći savici u umaku od grejpa
Janjetina s medom od kadulje
Špageti na kineski način
Mirisna pureća rolada
Riblji ražnjići
Svinjski file s grila
Mini shepherd's pie
Odresci s umakom od kupina
Kunić na bijelo
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pileći gulaš
Srneći file na salatu
Grill vratina u sendviču
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Ljetni ražnjići
Gulaš od oslića i povrća
Marinirane srdele
Skandinavske rolice s cimetom
Brownie s kajenskim paprom
Piletina sa šafranom
Pizza sirni jastučići
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Lignje na šumskom rižotu
Sočni pureći ražnjići
Slatka patka
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Manastirski đuveč
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Bruskete od cvjetače
Svinjski file s povrćem
Riba u škartocu
Kroketi od piletine
Male teleće pitice
Odresci u umaku s češnjakom
Blagdanska rolada
Rezanci s krušnim mrvicama
Pogača sa sardinom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Mini lazanje
Norveška krem juha od ribe i kozica
Rebarca s grilla
Finska - Juha s lososom
Ramstek s povrćem
BBQ svinjska rebarca u foliji
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Meksička party salata
Salata s mljevenim mesom
Bakalar s krumpirom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Tuna burger
Pileća prsa punjena čvarcima
Kuglice od riže i svježeg sira
Roštilj s umakom Romesco
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite roštilj za ljubitelje meksičke kuhinje i uživajte u piletini s kukuruzom i grahom unutar hrskavih tortilja.

Sastojci

400 g pilećih prsa
1 Vegeta marinada pikantna
1 ljubičasti luk
1 veća crvena paprika
150 g kukuruza šećerca Podravka
200 g crvenog graha Podravka
100 g sira gaude
sol
papar
10 manjih tortilja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 5 osobe45 min

  • 1 Piletinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta.
  • 2 Ljubičasti luk i crvenu papriku narežite na prutiće i pirjajte nekoliko minuta na zagrijanoj tavici. Dodajte ocijeđeni crveni grah i kukuruz šećerac. Sve začinite solju i paprom. Sir naribajte prije pripreme mesa.
  • 3 Meso pecite na zagrijanom roštilju nekoliko minuta sa svake strane. Pred kraj na roštilj stavite i tortilje kako bi se zagrijale, a vama olakšale punjenje.
  • 4 Piletinu narežite na trakice i dodajte u pripremljeno povrće, napunite tortilje u svaku dodajući malo naribanog sira. Napunjene tortilje dodatno zapecite na roštilju.

Savjet

Pečenjem tortilja na roštilju i mesa koje služi kao nadjev dobivate novu dimenziju okusa, posebno ako za svoj roštilj koristite ugljen.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke