Meni Search

Superwoman

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem

Portugal - Svinjski file na alentejo način
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Bruskete od cvjetače
Teleći savici u umaku od grejpa
Gulaš od oslića i povrća
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Brancinovo oko
Mini lazanje
Rebarca s graškom
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Brownie s kajenskim paprom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Lungić s toplom salatom od šparoga
BBQ svinjska rebarca u foliji
Punjena teleća prsa
Slatka patka
Pureća rolada s mlincima
Pohani tofu s povrćem
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Lazanje u tavi
Dječje lazanje
Srneći file na salatu
Hrskava pileća krilca
Mini shepherd's pie
Obojeni hamburger
Nadjeveni kaneloni u umaku
Orada s krumpirom i mladim lukom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Bruskete s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Manastirski đuveč
Kuglice od riže i svježeg sira
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Bakalar s krumpirom
Sočni pureći ražnjići
Ljetni lungić
Špageti mediteraneo
Svinjski file s grila
Jabučni krumpirići s cimetom
Velika Britanija - Pastirska pita
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Roštilj s umakom Romesco
Riblji ražnjići
Rižoto s tri vrste gljiva
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Sočna pureća rolada
Tjestenina fuži s tartufima
Lignje na šumskom rižotu
Pileći bataci s umakom od luka
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Lignji po gosposki
Grill vratina u sendviču
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina u aromatičnom omotaču
Skandinavske rolice s cimetom
Pizza sirni jastučići
Goveđa rebarca sa zeljem
Pašticada voli penne a ti mene
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bouillabaisse
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Teleći odresci u umaku od višanja
Blagdanska rolada
Mirisna pureća rolada
Pohani zamotuljci
Piletina sa šafranom
Hrskavi trokuti
Ljetni ražnjići
Rižini ravioli s mozzarellom
Riba u škartocu
Pita s muškatnom bundevom i makom
Popečci od cvjetače
Svinjski gulaš
Cous-cous s povrćem
Bugarska pita od krumpira
Brusketa s avokadom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rezanci s krušnim mrvicama
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Marinirane srdele
Mesne okruglice na ražnjiću
Špageti na kineski način
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pileći gulaš
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Dip od južnog voća
Brudet
Fish&Chips u tortilji
BBQ cheeseburger
Finska - Juha s lososom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Hrskavo pečeno pile
Piletina s mascarponeom
Odresci u umaku s češnjakom
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Piletina Kiev
Zlatna piletina
Piletina s kozjim sirom
Pileća prsa punjena čvarcima
Male teleće pitice
Meksička party salata
Janjetina na padelu
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rižoto s dagnjama
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Odresci s umakom od kupina
Ramstek s povrćem
Kroketi od piletine
Tuna burger
Janjetina s medom od kadulje
Teriyaki piletina
Ramsteak u seksi umaku
Salata s mljevenim mesom
Kaštelanski makaruni
Kruh od cvjetače s kurkumom
Kunić na bijelo
Piletina u pivu
Pogača sa sardinom
Rebarca s grilla
Energetske kuglice s kurkumom
Proljetna janjetina
Svinjski file s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite roštilj za ljubitelje meksičke kuhinje i uživajte u piletini s kukuruzom i grahom unutar hrskavih tortilja.

Sastojci

400 g pilećih prsa
1 Vegeta marinada pikantna
1 ljubičasti luk
1 veća crvena paprika
150 g kukuruza šećerca Podravka
200 g crvenog graha Podravka
100 g sira gaude
sol
papar
10 manjih tortilja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 5 osobe45 min

  • 1 Piletinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta.
  • 2 Ljubičasti luk i crvenu papriku narežite na prutiće i pirjajte nekoliko minuta na zagrijanoj tavici. Dodajte ocijeđeni crveni grah i kukuruz šećerac. Sve začinite solju i paprom. Sir naribajte prije pripreme mesa.
  • 3 Meso pecite na zagrijanom roštilju nekoliko minuta sa svake strane. Pred kraj na roštilj stavite i tortilje kako bi se zagrijale, a vama olakšale punjenje.
  • 4 Piletinu narežite na trakice i dodajte u pripremljeno povrće, napunite tortilje u svaku dodajući malo naribanog sira. Napunjene tortilje dodatno zapecite na roštilju.

Savjet

Pečenjem tortilja na roštilju i mesa koje služi kao nadjev dobivate novu dimenziju okusa, posebno ako za svoj roštilj koristite ugljen.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke