Meni Search

Superwoman

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem

Brancinovo oko
Dječje lazanje
Odresci u umaku s češnjakom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Salata s mljevenim mesom
Hrskavo pečeno pile
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Manastirski đuveč
Blagdanska rolada
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Bruskete s povrćem
Orada s krumpirom i mladim lukom
Mirisna pureća rolada
Rižini ravioli s mozzarellom
Roštilj s umakom Romesco
Janjetina na padelu
Piletina u aromatičnom omotaču
Marinirane srdele
Kruh od cvjetače s kurkumom
Goveđa rebarca sa zeljem
Bruskete od cvjetače
Punjena teleća prsa
Kolinjsko zelje s frišketinom
Hrskava pileća krilca
Piletina s kozjim sirom
Rezanci s krušnim mrvicama
Lungić s toplom salatom od šparoga
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina u pivu
Riba u škartocu
Male teleće pitice
BBQ svinjska rebarca u foliji
Pašticada voli penne a ti mene
Špageti na kineski način
Pohani zamotuljci
Rižoto s dagnjama
Kaštelanski makaruni
Bouillabaisse
Pileći bataci s umakom od luka
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Skandinavske rolice s cimetom
Mesne okruglice na ražnjiću
Rebarca s graškom
Obojeni hamburger
Dip od južnog voća
Lazanje u tavi
Odresci s umakom od kupina
Jabučni krumpirići s cimetom
Kuglice od riže i svježeg sira
Mini lazanje
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Grill vratina u sendviču
Ljetni ražnjići
Bakalar s krumpirom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Gulaš od oslića i povrća
Mini shepherd's pie
Sočna pureća rolada
Pizza sirni jastučići
Meksička party salata
Brownie s kajenskim paprom
Mladi krumpir s ajvarom
Fish&Chips u tortilji
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
BBQ cheeseburger
Pohani tofu s povrćem
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina s mascarponeom
Ramstek s povrćem
Pita s muškatnom bundevom i makom
Hrskavi trokuti
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rebarca s grilla
Brudet
Zlatna piletina
Kroketi od piletine
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Riblji ražnjići
Svinjski file s grila
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Velika Britanija - Pastirska pita
Pureća rolada s mlincima
Ljetni lungić
Janjetina s medom od kadulje
Špageti mediteraneo
Rižoto s tri vrste gljiva
Svinjski file s povrćem
Srneći file na salatu
Brusketa s avokadom
Teleći savici u umaku od grejpa
Pileći gulaš
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Proljetna janjetina
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Bugarska pita od krumpira
Lignji po gosposki
Pileća prsa punjena čvarcima
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Sočni pureći ražnjići
Piletina sa šafranom
Energetske kuglice s kurkumom
Slatka patka
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Tjestenina fuži s tartufima
Finska - Juha s lososom
Pogača sa sardinom
Ramsteak u seksi umaku
Popečci od cvjetače
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina Kiev
Lignje na šumskom rižotu
Cous-cous s povrćem
Svinjski gulaš
Kunić na bijelo
Tuna burger
Teleći odresci u umaku od višanja
Teriyaki piletina
Šampinjoni u palačinki
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite roštilj za ljubitelje meksičke kuhinje i uživajte u piletini s kukuruzom i grahom unutar hrskavih tortilja.

Sastojci

400 g pilećih prsa
1 Vegeta marinada pikantna
1 ljubičasti luk
1 veća crvena paprika
150 g kukuruza šećerca Podravka
200 g crvenog graha Podravka
100 g sira gaude
sol
papar
10 manjih tortilja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 5 osobe45 min

  • 1 Piletinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta.
  • 2 Ljubičasti luk i crvenu papriku narežite na prutiće i pirjajte nekoliko minuta na zagrijanoj tavici. Dodajte ocijeđeni crveni grah i kukuruz šećerac. Sve začinite solju i paprom. Sir naribajte prije pripreme mesa.
  • 3 Meso pecite na zagrijanom roštilju nekoliko minuta sa svake strane. Pred kraj na roštilj stavite i tortilje kako bi se zagrijale, a vama olakšale punjenje.
  • 4 Piletinu narežite na trakice i dodajte u pripremljeno povrće, napunite tortilje u svaku dodajući malo naribanog sira. Napunjene tortilje dodatno zapecite na roštilju.

Savjet

Pečenjem tortilja na roštilju i mesa koje služi kao nadjev dobivate novu dimenziju okusa, posebno ako za svoj roštilj koristite ugljen.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprijeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljine pročitajte u Pravilima privatnosti.

Vrste kolačića

Postavke