Meni Search

Superwoman

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem

Energetske kuglice s kurkumom
Janjetina na padelu
Pašticada voli penne a ti mene
Pohani zamotuljci
Rebarca s graškom
Piletina s kozjim sirom
Tjestenina fuži s tartufima
Srneći file na salatu
Lazanje u tavi
Proljetna janjetina
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Mladi krumpir s ajvarom
Piletina u pivu
Svinjski gulaš
Dječje lazanje
Teleći odresci u umaku od višanja
Finska - Juha s lososom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Tuna burger
Brusketa s avokadom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Riblji ražnjići
Ramsteak u seksi umaku
Cous-cous s povrćem
Mini lazanje
Fish&Chips u tortilji
Šampinjoni u palačinki
Teleći savici u umaku od grejpa
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Pileći gulaš
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kunić na bijelo
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Brancinovo oko
Pizza sirni jastučići
Piletina sa šafranom
Gulaš od oslića i povrća
Kolinjsko zelje s frišketinom
Rižini ravioli s mozzarellom
Pureća rolada s mlincima
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Rebarca s grilla
Brownie s kajenskim paprom
Ramstek s povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Odresci u umaku s češnjakom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Rižoto s tri vrste gljiva
Rižoto s dagnjama
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Grill vratina u sendviču
Piletina u aromatičnom omotaču
Zlatna piletina
Svinjski file s grila
Piletina s mascarponeom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Mini shepherd's pie
Velika Britanija - Pastirska pita
Male teleće pitice
Pita s muškatnom bundevom i makom
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjski file s povrćem
Pileća prsa punjena čvarcima
Brudet
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Riba u škartocu
Punjena teleća prsa
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Manastirski đuveč
Sočna pureća rolada
Janjetina s medom od kadulje
Odresci s umakom od kupina
Hrskavi trokuti
BBQ cheeseburger
Hrskava pileća krilca
Teriyaki piletina
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Piletina Kiev
Bruskete od cvjetače
Bruskete s povrćem
Kaštelanski makaruni
Blagdanska rolada
Kroketi od piletine
Bakalar s krumpirom
Ljetni lungić
Dip od južnog voća
Rezanci s krušnim mrvicama
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Marinirane srdele
Orada s krumpirom i mladim lukom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Lignje na šumskom rižotu
Mirisna pureća rolada
Obojeni hamburger
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kuglice od riže i svježeg sira
Meksička party salata
Hrskavo pečeno pile
Sočni pureći ražnjići
BBQ svinjska rebarca u foliji
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Lungić s toplom salatom od šparoga
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Bugarska pita od krumpira
Mesne okruglice na ražnjiću
Roštilj s umakom Romesco
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Lignji po gosposki
Slatka patka
Bouillabaisse
Popečci od cvjetače
Jabučni krumpirići s cimetom
Špageti mediteraneo
Ljetni ražnjići
Salata s mljevenim mesom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Špageti na kineski način
Pileći bataci s umakom od luka
Pohani tofu s povrćem
Goveđa rebarca sa zeljem
Pogača sa sardinom
Skandinavske rolice s cimetom
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite roštilj za ljubitelje meksičke kuhinje i uživajte u piletini s kukuruzom i grahom unutar hrskavih tortilja.

Sastojci

400 g pilećih prsa
1 Vegeta marinada pikantna
1 ljubičasti luk
1 veća crvena paprika
150 g kukuruza šećerca Podravka
200 g crvenog graha Podravka
100 g sira gaude
sol
papar
10 manjih tortilja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 5 osobe45 min

  • 1 Piletinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta.
  • 2 Ljubičasti luk i crvenu papriku narežite na prutiće i pirjajte nekoliko minuta na zagrijanoj tavici. Dodajte ocijeđeni crveni grah i kukuruz šećerac. Sve začinite solju i paprom. Sir naribajte prije pripreme mesa.
  • 3 Meso pecite na zagrijanom roštilju nekoliko minuta sa svake strane. Pred kraj na roštilj stavite i tortilje kako bi se zagrijale, a vama olakšale punjenje.
  • 4 Piletinu narežite na trakice i dodajte u pripremljeno povrće, napunite tortilje u svaku dodajući malo naribanog sira. Napunjene tortilje dodatno zapecite na roštilju.

Savjet

Pečenjem tortilja na roštilju i mesa koje služi kao nadjev dobivate novu dimenziju okusa, posebno ako za svoj roštilj koristite ugljen.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke