Meni Search

Superwoman

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem

Pileća prsa punjena čvarcima
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Svinjski file s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Cous-cous s povrćem
Kuglice od riže i svježeg sira
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Proljetna janjetina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ramsteak u seksi umaku
Svinjski gulaš
Slatka patka
Hrskavo pečeno pile
Ljetni lungić
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Pohani zamotuljci
Kroketi od piletine
Bouillabaisse
Sočna pureća rolada
Marinirane srdele
Špageti na kineski način
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Popečci od cvjetače
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Ramstek s povrćem
Norveška krem juha od ribe i kozica
Piletina s mascarponeom
Brownie s kajenskim paprom
Piletina s kozjim sirom
Blagdanska rolada
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Pureća rolada s mlincima
Sočni pureći ražnjići
Rižoto s dagnjama
Male teleće pitice
Piletina u aromatičnom omotaču
Teriyaki piletina
Lazanje u tavi
Teleći savici u umaku od grejpa
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Brancinovo oko
Tjestenina fuži s tartufima
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Skandinavske rolice s cimetom
Finska - Juha s lososom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Špageti mediteraneo
Janjetina s medom od kadulje
Kolinjsko zelje s frišketinom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Riblji ražnjići
Velika Britanija - Pastirska pita
Lungić s toplom salatom od šparoga
Grill vratina u sendviču
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Punjena teleća prsa
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Fish&Chips u tortilji
Meksička party salata
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Bakalar s krumpirom
BBQ cheeseburger
Energetske kuglice s kurkumom
Pileći gulaš
Jabučni krumpirići s cimetom
Mirisna pureća rolada
Mini lazanje
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rižoto s tri vrste gljiva
Pileći bataci s umakom od luka
Brudet
Bruskete s povrćem
Kunić na bijelo
Pašticada voli penne a ti mene
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Mladi krumpir s ajvarom
Odresci s umakom od kupina
Salata s mljevenim mesom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Piletina u pivu
Bruskete od cvjetače
Srneći file na salatu
Gulaš od oslića i povrća
Mesne okruglice na ražnjiću
Odresci u umaku s češnjakom
Tuna burger
Brusketa s avokadom
Rebarca s graškom
Dječje lazanje
Svinjski file s grila
Nadjeveni kaneloni u umaku
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mini shepherd's pie
Hrskavi trokuti
Bugarska pita od krumpira
Ljetni ražnjići
Lignji po gosposki
Kaštelanski makaruni
Riba u škartocu
Rebarca s grilla
Goveđa rebarca sa zeljem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Piletina sa šafranom
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Obojeni hamburger
Pizza sirni jastučići
Zlatna piletina
Manastirski đuveč
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Teleći odresci u umaku od višanja
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Lignje na šumskom rižotu
Rižini ravioli s mozzarellom
Hrskava pileća krilca
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina Kiev
Dip od južnog voća
Janjetina na padelu
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rezanci s krušnim mrvicama
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Roštilj s umakom Romesco
Pogača sa sardinom
Pohani tofu s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite roštilj za ljubitelje meksičke kuhinje i uživajte u piletini s kukuruzom i grahom unutar hrskavih tortilja.

Sastojci

400 g pilećih prsa
1 Vegeta marinada pikantna
1 ljubičasti luk
1 veća crvena paprika
150 g kukuruza šećerca Podravka
200 g crvenog graha Podravka
100 g sira gaude
sol
papar
10 manjih tortilja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 5 osobe45 min

  • 1 Piletinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta.
  • 2 Ljubičasti luk i crvenu papriku narežite na prutiće i pirjajte nekoliko minuta na zagrijanoj tavici. Dodajte ocijeđeni crveni grah i kukuruz šećerac. Sve začinite solju i paprom. Sir naribajte prije pripreme mesa.
  • 3 Meso pecite na zagrijanom roštilju nekoliko minuta sa svake strane. Pred kraj na roštilj stavite i tortilje kako bi se zagrijale, a vama olakšale punjenje.
  • 4 Piletinu narežite na trakice i dodajte u pripremljeno povrće, napunite tortilje u svaku dodajući malo naribanog sira. Napunjene tortilje dodatno zapecite na roštilju.

Savjet

Pečenjem tortilja na roštilju i mesa koje služi kao nadjev dobivate novu dimenziju okusa, posebno ako za svoj roštilj koristite ugljen.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke