Meni Search

Superwoman

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem

Varivo od ječmene kaše i zelene leće
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Ramstek s povrćem
Marinirane srdele
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Špageti mediteraneo
Janjetina na padelu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Obojeni hamburger
Riba u škartocu
Piletina s kozjim sirom
Teleći odresci u umaku od višanja
Fish&Chips u tortilji
Blagdanska rolada
Mirisna pureća rolada
Brancinovo oko
Bouillabaisse
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Popečci od cvjetače
Slatka patka
Manastirski đuveč
Teriyaki piletina
Mini shepherd's pie
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Lignji po gosposki
Pohani tofu s povrćem
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Svinjski file s povrćem
Šampinjoni u palačinki
Kroketi od piletine
Zlatna piletina
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
BBQ svinjska rebarca u foliji
Brownie s kajenskim paprom
Pizza sirni jastučići
Odresci s umakom od kupina
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Svinjski gulaš
Sočni pureći ražnjići
Piletina u pivu
Piletina sa šafranom
Rebarca s grilla
Pureća rolada s mlincima
Brudet
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Rebarca s graškom
Ljetni ražnjići
Velika Britanija - Pastirska pita
Gulaš od oslića i povrća
Roštilj s umakom Romesco
Piletina s mascarponeom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Lazanje u tavi
Pogača sa sardinom
Skandinavske rolice s cimetom
Cous-cous s povrćem
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Bruskete s povrćem
Srneći file na salatu
Piletina u aromatičnom omotaču
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Tjestenina fuži s tartufima
Dip od južnog voća
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Kunić na bijelo
Pašticada voli penne a ti mene
Mladi krumpir s ajvarom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Kuglice od riže i svježeg sira
Pileći bataci s umakom od luka
Dječje lazanje
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Jabučni krumpirići s cimetom
Rezanci s krušnim mrvicama
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Meksička party salata
Kaštelanski makaruni
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Proljetna janjetina
Nadjeveni kaneloni u umaku
Piletina Kiev
Grill vratina u sendviču
Svinjski file s grila
Lignje na šumskom rižotu
Sočna pureća rolada
BBQ cheeseburger
Riblji ražnjići
Mesne okruglice na ražnjiću
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Hrskava pileća krilca
Ramsteak u seksi umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Bruskete od cvjetače
Pohani zamotuljci
Mini lazanje
Punjena teleća prsa
Bugarska pita od krumpira
Rižini ravioli s mozzarellom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pileća prsa punjena čvarcima
Tuna burger
Finska - Juha s lososom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Kruh od cvjetače s kurkumom
Hrskavi trokuti
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Pileći gulaš
Ljetni lungić
Janjetina s medom od kadulje
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Rižoto s dagnjama
Male teleće pitice
Hrskavo pečeno pile
Goveđa rebarca sa zeljem
Energetske kuglice s kurkumom
Odresci u umaku s češnjakom
Špageti na kineski način
Teleći savici u umaku od grejpa
Bakalar s krumpirom
Salata s mljevenim mesom
Rižoto s tri vrste gljiva
Brusketa s avokadom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Lungić s toplom salatom od šparoga
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite roštilj za ljubitelje meksičke kuhinje i uživajte u piletini s kukuruzom i grahom unutar hrskavih tortilja.

Sastojci

400 g pilećih prsa
1 Vegeta marinada pikantna
1 ljubičasti luk
1 veća crvena paprika
150 g kukuruza šećerca Podravka
200 g crvenog graha Podravka
100 g sira gaude
sol
papar
10 manjih tortilja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 5 osobe45 min

  • 1 Piletinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta.
  • 2 Ljubičasti luk i crvenu papriku narežite na prutiće i pirjajte nekoliko minuta na zagrijanoj tavici. Dodajte ocijeđeni crveni grah i kukuruz šećerac. Sve začinite solju i paprom. Sir naribajte prije pripreme mesa.
  • 3 Meso pecite na zagrijanom roštilju nekoliko minuta sa svake strane. Pred kraj na roštilj stavite i tortilje kako bi se zagrijale, a vama olakšale punjenje.
  • 4 Piletinu narežite na trakice i dodajte u pripremljeno povrće, napunite tortilje u svaku dodajući malo naribanog sira. Napunjene tortilje dodatno zapecite na roštilju.

Savjet

Pečenjem tortilja na roštilju i mesa koje služi kao nadjev dobivate novu dimenziju okusa, posebno ako za svoj roštilj koristite ugljen.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke