Meni Search

Superwoman

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem

Ljetni ražnjići
Srneći file na salatu
Janjetina na padelu
Rebarca s grilla
Obojeni hamburger
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Bruskete od cvjetače
Kroketi od piletine
Lazanje u tavi
Dječje lazanje
Teriyaki piletina
Velika Britanija - Pastirska pita
Kruh od cvjetače s kurkumom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Roštilj s umakom Romesco
Mini shepherd's pie
Piletina u pivu
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Brusketa s avokadom
Špageti mediteraneo
Goveđa rebarca sa zeljem
Marinirane srdele
Lignji po gosposki
Teleći savici u umaku od grejpa
Ljetni lungić
Dip od južnog voća
Rezanci s krušnim mrvicama
Bouillabaisse
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Mladi krumpir s ajvarom
Janjetina s medom od kadulje
Odresci u umaku s češnjakom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Piletina u aromatičnom omotaču
Bruskete s povrćem
BBQ cheeseburger
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Fish&Chips u tortilji
Proljetna janjetina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pohani tofu s povrćem
Svinjski file s grila
Pašticada voli penne a ti mene
Pogača sa sardinom
Punjena teleća prsa
Pita s muškatnom bundevom i makom
Gulaš od oslića i povrća
Pohani zamotuljci
Zlatna piletina
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Popečci od cvjetače
Brownie s kajenskim paprom
Energetske kuglice s kurkumom
Rebarca s graškom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Skandinavske rolice s cimetom
Manastirski đuveč
Finska - Juha s lososom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Kuglice od riže i svježeg sira
Lungić s toplom salatom od šparoga
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Nadjeveni kaneloni u umaku
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Hrskavo pečeno pile
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Lignje na šumskom rižotu
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Bakalar s krumpirom
Pureća rolada s mlincima
Cous-cous s povrćem
Mini lazanje
Odresci s umakom od kupina
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Teleći odresci u umaku od višanja
Sočni pureći ražnjići
Pileća prsa punjena čvarcima
Bugarska pita od krumpira
Piletina s mascarponeom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Tjestenina fuži s tartufima
Orada s krumpirom i mladim lukom
Piletina Kiev
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Piletina s kozjim sirom
Brancinovo oko
Slatka patka
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Riblji ražnjići
Sočna pureća rolada
Rižoto s tri vrste gljiva
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Svinjski gulaš
Špageti na kineski način
Meksička party salata
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Riba u škartocu
Svinjski file s povrćem
Pileći gulaš
Mesne okruglice na ražnjiću
Rižini ravioli s mozzarellom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Hrskavi trokuti
Grill vratina u sendviču
Šampinjoni u palačinki
Ramstek s povrćem
Brudet
Salata s mljevenim mesom
Jabučni krumpirići s cimetom
Rižoto s dagnjama
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mirisna pureća rolada
Kaštelanski makaruni
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Kunić na bijelo
Male teleće pitice
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Piletina sa šafranom
Pileći bataci s umakom od luka
Ramsteak u seksi umaku
Hrskava pileća krilca
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pizza sirni jastučići
Tuna burger
Blagdanska rolada
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite roštilj za ljubitelje meksičke kuhinje i uživajte u piletini s kukuruzom i grahom unutar hrskavih tortilja.

Sastojci

400 g pilećih prsa
1 Vegeta marinada pikantna
1 ljubičasti luk
1 veća crvena paprika
150 g kukuruza šećerca Podravka
200 g crvenog graha Podravka
100 g sira gaude
sol
papar
10 manjih tortilja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 5 osobe45 min

  • 1 Piletinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta.
  • 2 Ljubičasti luk i crvenu papriku narežite na prutiće i pirjajte nekoliko minuta na zagrijanoj tavici. Dodajte ocijeđeni crveni grah i kukuruz šećerac. Sve začinite solju i paprom. Sir naribajte prije pripreme mesa.
  • 3 Meso pecite na zagrijanom roštilju nekoliko minuta sa svake strane. Pred kraj na roštilj stavite i tortilje kako bi se zagrijale, a vama olakšale punjenje.
  • 4 Piletinu narežite na trakice i dodajte u pripremljeno povrće, napunite tortilje u svaku dodajući malo naribanog sira. Napunjene tortilje dodatno zapecite na roštilju.

Savjet

Pečenjem tortilja na roštilju i mesa koje služi kao nadjev dobivate novu dimenziju okusa, posebno ako za svoj roštilj koristite ugljen.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke