Meni Search

Superwoman

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem

Salata s mljevenim mesom
Mini lazanje
Popečci od cvjetače
Ramsteak u seksi umaku
Gulaš od oslića i povrća
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Teriyaki piletina
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Rebarca s grilla
Rižoto s tri vrste gljiva
Hrskavo pečeno pile
BBQ svinjska rebarca u foliji
Tuna burger
Kroketi od piletine
Teleći savici u umaku od grejpa
Svinjski file s povrćem
Janjetina na padelu
Bugarska pita od krumpira
Finska - Juha s lososom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Mesne okruglice na ražnjiću
Brownie s kajenskim paprom
Piletina s kozjim sirom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Pileća prsa punjena čvarcima
Janjetina s medom od kadulje
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pogača sa sardinom
Rižini ravioli s mozzarellom
Bakalar s krumpirom
Punjena teleća prsa
Pohani tofu s povrćem
Špageti mediteraneo
Cous-cous s povrćem
Riblji ražnjići
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Kuglice od riže i svježeg sira
Brudet
Piletina s mascarponeom
Pileći gulaš
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Svinjski file s grila
Pureća rolada s mlincima
Teleći odresci u umaku od višanja
Kaštelanski makaruni
Pašticada voli penne a ti mene
Piletina sa šafranom
Odresci u umaku s češnjakom
Odresci s umakom od kupina
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Roštilj s umakom Romesco
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Rebarca s graškom
Obojeni hamburger
Bouillabaisse
Tjestenina fuži s tartufima
Ljetni ražnjići
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Mladi krumpir s ajvarom
Hrskava pileća krilca
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Lignji po gosposki
Sočna pureća rolada
Velika Britanija - Pastirska pita
Rezanci s krušnim mrvicama
Sočni pureći ražnjići
Bruskete od cvjetače
Piletina u aromatičnom omotaču
Dip od južnog voća
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramstek s povrćem
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Meksička party salata
Skandinavske rolice s cimetom
Pizza sirni jastučići
Orada s krumpirom i mladim lukom
Male teleće pitice
Manastirski đuveč
Goveđa rebarca sa zeljem
Piletina u pivu
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Jabučni krumpirići s cimetom
Mirisna pureća rolada
Energetske kuglice s kurkumom
Dječje lazanje
Ljetni lungić
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Kunić na bijelo
Pileći bataci s umakom od luka
Špageti na kineski način
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
BBQ cheeseburger
Svinjski gulaš
Grill vratina u sendviču
Blagdanska rolada
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Rižoto s dagnjama
Lazanje u tavi
Marinirane srdele
Zlatna piletina
Piletina Kiev
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Bruskete s povrćem
Srneći file na salatu
Hrskavi trokuti
Brancinovo oko
Proljetna janjetina
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Brusketa s avokadom
Lignje na šumskom rižotu
Riba u škartocu
Fish&Chips u tortilji
Slatka patka
Pohani zamotuljci
Pita s muškatnom bundevom i makom
Mini shepherd's pie
Lungić s toplom salatom od šparoga
Šampinjoni u palačinki
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite roštilj za ljubitelje meksičke kuhinje i uživajte u piletini s kukuruzom i grahom unutar hrskavih tortilja.

Sastojci

400 g pilećih prsa
1 Vegeta marinada pikantna
1 ljubičasti luk
1 veća crvena paprika
150 g kukuruza šećerca Podravka
200 g crvenog graha Podravka
100 g sira gaude
sol
papar
10 manjih tortilja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 5 osobe45 min

  • 1 Piletinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta.
  • 2 Ljubičasti luk i crvenu papriku narežite na prutiće i pirjajte nekoliko minuta na zagrijanoj tavici. Dodajte ocijeđeni crveni grah i kukuruz šećerac. Sve začinite solju i paprom. Sir naribajte prije pripreme mesa.
  • 3 Meso pecite na zagrijanom roštilju nekoliko minuta sa svake strane. Pred kraj na roštilj stavite i tortilje kako bi se zagrijale, a vama olakšale punjenje.
  • 4 Piletinu narežite na trakice i dodajte u pripremljeno povrće, napunite tortilje u svaku dodajući malo naribanog sira. Napunjene tortilje dodatno zapecite na roštilju.

Savjet

Pečenjem tortilja na roštilju i mesa koje služi kao nadjev dobivate novu dimenziju okusa, posebno ako za svoj roštilj koristite ugljen.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke