Meni Search

Superwoman

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem

Ramstek s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Špageti mediteraneo
Dip od južnog voća
Goveđa rebarca sa zeljem
Tuna burger
Brudet
Ljetni lungić
Pogača sa sardinom
Špageti na kineski način
Kolinjsko zelje s frišketinom
Bugarska pita od krumpira
Rižoto s tri vrste gljiva
Skandinavske rolice s cimetom
Bruskete od cvjetače
Mirisna pureća rolada
Lignji po gosposki
Teleći odresci u umaku od višanja
Bouillabaisse
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Mesne okruglice na ražnjiću
Rebarca s graškom
Punjena teleća prsa
Teleći savici u umaku od grejpa
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Lignje na šumskom rižotu
Meksička party salata
Odresci s umakom od kupina
Rižoto s dagnjama
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Kunić na bijelo
Srneći file na salatu
Brancinovo oko
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Dječje lazanje
Male teleće pitice
Jabučni krumpirići s cimetom
Ljetni ražnjići
Riblji ražnjići
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Šampinjoni u palačinki
Svinjski file s grila
Tjestenina fuži s tartufima
Kaštelanski makaruni
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Janjetina s medom od kadulje
Bruskete s povrćem
Marinirane srdele
Rebarca s grilla
Piletina s mascarponeom
Pureća rolada s mlincima
Piletina s kozjim sirom
Kroketi od piletine
Velika Britanija - Pastirska pita
Sočni pureći ražnjići
Mini shepherd's pie
Brusketa s avokadom
Piletina Kiev
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Janjetina na padelu
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Popečci od cvjetače
Fish&Chips u tortilji
Mladi krumpir s ajvarom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Roštilj s umakom Romesco
Sočna pureća rolada
Orada s krumpirom i mladim lukom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pohani zamotuljci
Pileća prsa punjena čvarcima
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Lazanje u tavi
Kruh od cvjetače s kurkumom
Pohani tofu s povrćem
Hrskavi trokuti
Zlatna piletina
BBQ svinjska rebarca u foliji
Svinjski gulaš
Obojeni hamburger
Mini lazanje
Brownie s kajenskim paprom
BBQ cheeseburger
Cous-cous s povrćem
Piletina u pivu
Odresci u umaku s češnjakom
Finska - Juha s lososom
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Piletina u aromatičnom omotaču
Rezanci s krušnim mrvicama
Pileći bataci s umakom od luka
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Riba u škartocu
Salata s mljevenim mesom
Pileći gulaš
Blagdanska rolada
Pita s muškatnom bundevom i makom
Hrskava pileća krilca
Norveška krem juha od ribe i kozica
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Rižini ravioli s mozzarellom
Svinjski file s povrćem
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Energetske kuglice s kurkumom
Pašticada voli penne a ti mene
Kuglice od riže i svježeg sira
Slatka patka
Teriyaki piletina
Gulaš od oslića i povrća
Manastirski đuveč
Hrskavo pečeno pile
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Pizza sirni jastučići
Ramsteak u seksi umaku
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Proljetna janjetina
Grill vratina u sendviču
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Piletina sa šafranom
Bakalar s krumpirom
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite roštilj za ljubitelje meksičke kuhinje i uživajte u piletini s kukuruzom i grahom unutar hrskavih tortilja.

Sastojci

400 g pilećih prsa
1 Vegeta marinada pikantna
1 ljubičasti luk
1 veća crvena paprika
150 g kukuruza šećerca Podravka
200 g crvenog graha Podravka
100 g sira gaude
sol
papar
10 manjih tortilja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 5 osobe45 min

  • 1 Piletinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta.
  • 2 Ljubičasti luk i crvenu papriku narežite na prutiće i pirjajte nekoliko minuta na zagrijanoj tavici. Dodajte ocijeđeni crveni grah i kukuruz šećerac. Sve začinite solju i paprom. Sir naribajte prije pripreme mesa.
  • 3 Meso pecite na zagrijanom roštilju nekoliko minuta sa svake strane. Pred kraj na roštilj stavite i tortilje kako bi se zagrijale, a vama olakšale punjenje.
  • 4 Piletinu narežite na trakice i dodajte u pripremljeno povrće, napunite tortilje u svaku dodajući malo naribanog sira. Napunjene tortilje dodatno zapecite na roštilju.

Savjet

Pečenjem tortilja na roštilju i mesa koje služi kao nadjev dobivate novu dimenziju okusa, posebno ako za svoj roštilj koristite ugljen.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke