Meni Search

Superwoman

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem

BBQ svinjska rebarca u foliji
Tuna burger
Kunić na bijelo
Jabučni krumpirići s cimetom
Energetske kuglice s kurkumom
Ljetni ražnjići
Tjestenina fuži s tartufima
Rižoto s tri vrste gljiva
Slatka patka
Piletina u pivu
Piletina s kozjim sirom
Hrskavo pečeno pile
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Svinjski file s grila
Male teleće pitice
Bruskete s povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Cous-cous s povrćem
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Obojeni hamburger
Pureća rolada s mlincima
Salata s mljevenim mesom
Brudet
Kruh od cvjetače s kurkumom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Svinjski file s povrćem
Kroketi od piletine
Brancinovo oko
Lazanje u tavi
Meksička party salata
Lignje na šumskom rižotu
Finska - Juha s lososom
Bruskete od cvjetače
Pohani zamotuljci
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Rižoto s dagnjama
Mesne okruglice na ražnjiću
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Ramsteak u seksi umaku
Blagdanska rolada
Popečci od cvjetače
Pita s muškatnom bundevom i makom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Sočni pureći ražnjići
Riblji ražnjići
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Pileći bataci s umakom od luka
Ljetni lungić
Piletina u aromatičnom omotaču
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Marinirane srdele
Mini shepherd's pie
Nadjeveni kaneloni u umaku
Goveđa rebarca sa zeljem
BBQ cheeseburger
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Odresci u umaku s češnjakom
Pohani tofu s povrćem
Velika Britanija - Pastirska pita
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Riba u škartocu
Gulaš od oslića i povrća
Fish&Chips u tortilji
Pileća prsa punjena čvarcima
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Janjetina s medom od kadulje
Zlatna piletina
Teriyaki piletina
Kaštelanski makaruni
Piletina Kiev
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Piletina s mascarponeom
Proljetna janjetina
Skandinavske rolice s cimetom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Pogača sa sardinom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Dip od južnog voća
Lignji po gosposki
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Svinjski gulaš
Mirisna pureća rolada
Rebarca s graškom
Grill vratina u sendviču
Roštilj s umakom Romesco
Srneći file na salatu
Pašticada voli penne a ti mene
Brusketa s avokadom
Orada s krumpirom i mladim lukom
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rebarca s grilla
Hrskava pileća krilca
Ramstek s povrćem
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Špageti na kineski način
Lungić s toplom salatom od šparoga
Janjetina na padelu
Mladi krumpir s ajvarom
Manastirski đuveč
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Kuglice od riže i svježeg sira
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Bouillabaisse
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Dječje lazanje
Hrskavi trokuti
Sočna pureća rolada
Kolinjsko zelje s frišketinom
Špageti mediteraneo
Piletina sa šafranom
Pileći gulaš
Bugarska pita od krumpira
Bakalar s krumpirom
Brownie s kajenskim paprom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Mini lazanje
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Odresci s umakom od kupina
Rezanci s krušnim mrvicama
Punjena teleća prsa
Norveška krem juha od ribe i kozica
Šampinjoni u palačinki
Pizza sirni jastučići
Teleći savici u umaku od grejpa
Teleći odresci u umaku od višanja
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite roštilj za ljubitelje meksičke kuhinje i uživajte u piletini s kukuruzom i grahom unutar hrskavih tortilja.

Sastojci

400 g pilećih prsa
1 Vegeta marinada pikantna
1 ljubičasti luk
1 veća crvena paprika
150 g kukuruza šećerca Podravka
200 g crvenog graha Podravka
100 g sira gaude
sol
papar
10 manjih tortilja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 5 osobe45 min

  • 1 Piletinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta.
  • 2 Ljubičasti luk i crvenu papriku narežite na prutiće i pirjajte nekoliko minuta na zagrijanoj tavici. Dodajte ocijeđeni crveni grah i kukuruz šećerac. Sve začinite solju i paprom. Sir naribajte prije pripreme mesa.
  • 3 Meso pecite na zagrijanom roštilju nekoliko minuta sa svake strane. Pred kraj na roštilj stavite i tortilje kako bi se zagrijale, a vama olakšale punjenje.
  • 4 Piletinu narežite na trakice i dodajte u pripremljeno povrće, napunite tortilje u svaku dodajući malo naribanog sira. Napunjene tortilje dodatno zapecite na roštilju.

Savjet

Pečenjem tortilja na roštilju i mesa koje služi kao nadjev dobivate novu dimenziju okusa, posebno ako za svoj roštilj koristite ugljen.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke