Meni Search

Superwoman

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem

Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Brownie s kajenskim paprom
Piletina sa šafranom
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Energetske kuglice s kurkumom
Pureća rolada s mlincima
Špageti na kineski način
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Orada s krumpirom i mladim lukom
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Gulaš od oslića i povrća
Mini lazanje
Riblji ražnjići
Obojeni hamburger
Jabučni krumpirići s cimetom
Popečci od cvjetače
Kolinjsko zelje s frišketinom
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Sočni pureći ražnjići
Marinirane srdele
Velika Britanija - Pastirska pita
Brudet
Ramstek s povrćem
Teriyaki piletina
Ramsteak u seksi umaku
Piletina s kozjim sirom
Salata s mljevenim mesom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Bruskete s povrćem
Riba u škartocu
Mesne okruglice na ražnjiću
Fish&Chips u tortilji
Ljetni lungić
Mini shepherd's pie
Bouillabaisse
Odresci s umakom od kupina
Zlatna piletina
Dječje lazanje
Cous-cous s povrćem
Janjetina na padelu
Janjetina s medom od kadulje
Svinjski file s povrćem
Rižini ravioli s mozzarellom
Grill vratina u sendviču
Goveđa rebarca sa zeljem
Šampinjoni u palačinki
Kunić na bijelo
Srneći file na salatu
Bakalar s krumpirom
Roštilj s umakom Romesco
Bugarska pita od krumpira
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Finska - Juha s lososom
Piletina u pivu
Nadjeveni kaneloni u umaku
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Slatka patka
Teleći odresci u umaku od višanja
BBQ svinjska rebarca u foliji
Manastirski đuveč
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Brusketa s avokadom
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Piletina s mascarponeom
BBQ cheeseburger
Odresci u umaku s češnjakom
Tuna burger
Svinjski file s grila
Rižoto s tri vrste gljiva
Piletina Kiev
Pašticada voli penne a ti mene
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Pileća prsa punjena čvarcima
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Lazanje u tavi
Rebarca s graškom
Lungić s toplom salatom od šparoga
Mirisna pureća rolada
Kuglice od riže i svježeg sira
Tjestenina fuži s tartufima
Hrskavo pečeno pile
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Sočna pureća rolada
Ljetni ražnjići
Svinjski gulaš
Špageti mediteraneo
Rezanci s krušnim mrvicama
Hrskavi trokuti
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Hrskava pileća krilca
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Brancinovo oko
Pogača sa sardinom
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Rižoto s dagnjama
Mladi krumpir s ajvarom
Proljetna janjetina
Punjena teleća prsa
Blagdanska rolada
Skandinavske rolice s cimetom
Pita s muškatnom bundevom i makom
Teleći savici u umaku od grejpa
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Dip od južnog voća
Pileći gulaš
Rebarca s grilla
Lignji po gosposki
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Pizza sirni jastučići
Bruskete od cvjetače
Male teleće pitice
Lignje na šumskom rižotu
Norveška krem juha od ribe i kozica
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Pileći bataci s umakom od luka
Pohani zamotuljci
Pohani tofu s povrćem
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Kaštelanski makaruni
Kroketi od piletine
Meksička party salata
Piletina u aromatičnom omotaču
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite roštilj za ljubitelje meksičke kuhinje i uživajte u piletini s kukuruzom i grahom unutar hrskavih tortilja.

Sastojci

400 g pilećih prsa
1 Vegeta marinada pikantna
1 ljubičasti luk
1 veća crvena paprika
150 g kukuruza šećerca Podravka
200 g crvenog graha Podravka
100 g sira gaude
sol
papar
10 manjih tortilja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 5 osobe45 min

  • 1 Piletinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta.
  • 2 Ljubičasti luk i crvenu papriku narežite na prutiće i pirjajte nekoliko minuta na zagrijanoj tavici. Dodajte ocijeđeni crveni grah i kukuruz šećerac. Sve začinite solju i paprom. Sir naribajte prije pripreme mesa.
  • 3 Meso pecite na zagrijanom roštilju nekoliko minuta sa svake strane. Pred kraj na roštilj stavite i tortilje kako bi se zagrijale, a vama olakšale punjenje.
  • 4 Piletinu narežite na trakice i dodajte u pripremljeno povrće, napunite tortilje u svaku dodajući malo naribanog sira. Napunjene tortilje dodatno zapecite na roštilju.

Savjet

Pečenjem tortilja na roštilju i mesa koje služi kao nadjev dobivate novu dimenziju okusa, posebno ako za svoj roštilj koristite ugljen.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički

Postavke