Meni Search

Superwoman

Tortilje sa žara s piletinom i povrćem

Sočni pureći ražnjići
Pita s muškatnom bundevom i makom
Špageti mediteraneo
Popečci od cvjetače
Chia puding s narančom, đumbirom i kurkumom
Mirisna pureća rolada
Piletina sa šafranom
Pileća prsa punjena čvarcima
Odresci s umakom od kupina
Orada s krumpirom i mladim lukom
Gulaš od oslića i povrća
Energetske kuglice s kurkumom
Ljetni lungić
Souvlaki ražnjići s grčkom Orzo salatom
Lignji po gosposki
Ramstek s povrćem
Rebarca s graškom
Cupcakes u pršutu i tikvicama
Bouillabaisse
Zlatna piletina
Vegetarijanske lazanje s rajčicom i mascarponeom
Slovenija - Juha od gljiva na pohorski način
Pileći gulaš
Slana pita s povrćem i hamburgerom
Norveška krem juha od ribe i kozica
Hrskavo pečeno pile
Ljetni ražnjići
Varivo od ječmene kaše i zelene leće
Piletina s mascarponeom
Pohani tofu s povrćem
Finska - Juha s lososom
Goveđa rebarca sa zeljem
BBQ svinjska rebarca u foliji
BBQ cheeseburger
Bruskete od cvjetače
Teriyaki piletina
Odresci nadjeveni sirom i orasima
Rebarca s grilla
Mesne okruglice na ražnjiću
Velika Britanija - Pastirska pita
Svinjski file s grila
Tuna burger
Piletina u aromatičnom omotaču
Lazanje u tavi
Marinirane srdele
Piletina s kozjim sirom
Male teleće pitice
Zapečeni kotleti od lososa s narančom
Pereci punjeni sirom s češnjakom i kimom
Špageti na kineski način
Prosene pogačice s kiselim kupusom i kotletima
Rižini ravioli s mozzarellom
Cous-cous s povrćem
Rezanci s krušnim mrvicama
Dip od južnog voća
Brancinovo oko
Kaštelanski makaruni
Janjetina na padelu
Šampinjoni u palačinki
Brudet
Mladi krumpir s ajvarom
Pikantna pileća krilca s medom i povrćem iz woka
Hrskava pileća krilca
Teleći odresci u umaku od višanja
Rižoto s tri vrste gljiva
Pileći bataci s umakom od luka
Litavske okruglice s mesnim nadjevom
Pohani zamotuljci
Hrskavi trokuti
Rižoto s dagnjama
Manastirski đuveč
Piletina Kiev
Teleći savici u umaku od grejpa
Riblji ražnjići
Fuži sa šunkom, rikulom i smokvama
Vratina sa žara s toplom salatom od krumpira
Srneći file na salatu
Bakalar s krumpirom
Kolinjsko zelje s frišketinom
Portugal - Svinjski file na alentejo način
Roštilj s umakom Romesco
Skandinavske rolice s cimetom
Austrija - Rostbraten a la Esterhazy
Mesne okruglice s paprikom u crvenom umaku
Proljetna janjetina
Kuglice od riže i svježeg sira
Svinjski gulaš
Piletina s hrskavim njokima i graškom
Pašticada voli penne a ti mene
Sočna pureća rolada
BBQ pileća krilca sa sezamom i umakom od jogurta
Riba u škartocu
Lungić s toplom salatom od šparoga
Janjetina s medom od kadulje
Salata s mljevenim mesom
Bugarska pita od krumpira
Pureća rolada s mlincima
Švedska - Klasične švedske mesne okruglice
Grill vratina u sendviču
Kunić na bijelo
Kroketi od piletine
Rumunjska - Tochitura s mamaligom
Kruh od cvjetače s kurkumom
Svinjski file s povrćem
Slatka patka
Pikantna piletina s roštilja s povrćem
Jabučni krumpirići s cimetom
Fish&Chips u tortilji
Mini shepherd's pie
Dječje lazanje
Pogača sa sardinom
Nadjeveni kaneloni u umaku
Ramstek u vrhnju s pireom na irski
Pizza sirni jastučići
Brownie s kajenskim paprom
Blagdanska rolada
Mini lazanje
Odresci u umaku s češnjakom
Piletina u pivu
Meksička party salata
Francuska - Tournedos s povrćem na maslacu
Bruskete s povrćem
Obojeni hamburger
Lignje na šumskom rižotu
Teleći odresci s punjenim šampinjonima
Brusketa s avokadom
Ramsteak u seksi umaku
Punjena teleća prsa
Tjestenina fuži s tartufima
Još recepata vezanih uz ovaj mood

Pripremite roštilj za ljubitelje meksičke kuhinje i uživajte u piletini s kukuruzom i grahom unutar hrskavih tortilja.

Sastojci

400 g pilećih prsa
1 Vegeta marinada pikantna
1 ljubičasti luk
1 veća crvena paprika
150 g kukuruza šećerca Podravka
200 g crvenog graha Podravka
100 g sira gaude
sol
papar
10 manjih tortilja

Koristili smo

Vegeta Grill marinada pikantna

Vegeta Grill marinada pikantna

Priprema Za ovaj recept bitna je samo mašta!

Srednje zahtjevno 5 osobe45 min

  • 1 Piletinu prelijte Vegeta marinadom i ostavite 30 minuta.
  • 2 Ljubičasti luk i crvenu papriku narežite na prutiće i pirjajte nekoliko minuta na zagrijanoj tavici. Dodajte ocijeđeni crveni grah i kukuruz šećerac. Sve začinite solju i paprom. Sir naribajte prije pripreme mesa.
  • 3 Meso pecite na zagrijanom roštilju nekoliko minuta sa svake strane. Pred kraj na roštilj stavite i tortilje kako bi se zagrijale, a vama olakšale punjenje.
  • 4 Piletinu narežite na trakice i dodajte u pripremljeno povrće, napunite tortilje u svaku dodajući malo naribanog sira. Napunjene tortilje dodatno zapecite na roštilju.

Savjet

Pečenjem tortilja na roštilju i mesa koje služi kao nadjev dobivate novu dimenziju okusa, posebno ako za svoj roštilj koristite ugljen.

Podijeli s prijateljima

Poštujemo Vašu privatnost

Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bi stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće. U slučaju da želite onemogućiti korištenje kolačića, neki dijelovi stranice mogu postati nedostupni. Detaljnije pročitajte u Uvjetima korištenja.

Vrste kolačića: Tehnički, Marketing, Performanse

Postavke